Haha blev fyra flätor istället ^^

Det tog alldeles för lång tid med locktången ^^ Så mamma gjorde 4 flätor på mig istället som jag ska ha under natten. Roligt med lite nytt :)
Nu ska jag fixa allt inför sängen sen ska jag kolla på film en stund. Om min film kan ladda klart nångång! Den är på 89% så det hinner nog bli klar :)

Det snöar som tusan just nu.. När ska vintern ge sig! Fast på ett sätt är jag glad att det fortfarande är lite vinter, för då tar det längre tid innan alla äckel myggor kommer fram (a) Haha, jag och min myggfobi hehe..


Sliten tjej med ior tröja imorse ^^


Idag fyller min blogg 1 år! :D

Grattis lilla bloggen! :D
Hehe, knas att jag har koll på det också ^^ Kom hem från jobbet för ett tag sen. Han var väldigt grinig idag. Han kollade på tv och åt sin russin som han får av mig varje gång jag passar honom, och helt plötsligt så börjar han grina så jag tar upp honom i famnen och sätter mig i soffan med honom, då lutar han sig mot mitt bröst och tar sin hand innanför min tjocktröja och sen somnade han, gullungen! Så lät han ligga kvar i min famn en stund sen gick jag upp och la honom i sängen.

Mamma hämta mig en timme senare och då åkte vi till affären och handlade glass. På hemvägen skulle Jeppe övningsköra hem och herregud, jag satt helt fastklistrad på sätet och mitt hjärta slog i 1000. Haha, är så jäkla skraj när Jeppe ska köra ^^ Kan ju säga att jag lätt kommer att ta körkortet före honom ;)
När vi kom hem åt vi glass med färsk mango till som vi skalade. Supergooooott! Så nu sitter jag mätt och belåten i sängen och väntar på att min locktång ska bli varm. Tänkte locka håret och se hur jag ser ut i det :) Fast ganska svårt att locka på sig själv tycker jag ^^ Men vi får se hur det går ^^


Det värsta är att jag alltid lyckas ha min arm under honom när jag väl har lagt honom i sängen och rör jag minsta lilla så vaknar han, ganska osmart av mig faktiskt så jag fick ligga där ett tag och kämpa att ta ut armen sakta men säkert, och det funkade till slut :)

Sötungen + kissemissen :)

Ser lite grötigt ut ^^ Men det tog ett tag innan jag hade fixat klart med mangon så glassen hade nästan smält då men det var lika gott iaf :)

Stress.

Måste skynda till jobbet nu, ska vara där om 15 min. Vi hörs sen.

Och till dig som kommenterade, läs tidigare inlägg innan du uttalar dig om något sånt, tack på förhand!

Work work work

Blev hemma idag.. Halsen mådde inte bra imorse, sen en mensvärk på det, sen svidande skavsår på det, sen svidande tandkött på det, sen ilande tänder på det. Härlig morgon (y).
Jag har inte kunnat sova en blund i nata, vet inte varför. Jag vred och vände mig hela natten och sov kanske i 10 min sen vaknade jag. Har lyckats sova i 3 timmar nu så det är väl lite bra iaf.

Jobbet smsade precis och frågade ifall jag kunde jobb på lördag kväll, och den här gången 4 timmar.. Jag har vanligtvis jobbat högst 2 timmar. Men jag meddelade henne redan nu och sa att det gick bra. så jag ska jobba från 18:15 - 22:15. Känns lite tråkigt på en lördagskväll men känns ändå mys att få vara med sötungen på en lördag, massa bra program och massa bus blir det om jag känner Amadeus rätt :D

Hehe, men jag har precis gjort i ordning toast så jag ska äta det nu till big brother. Har inte hängt med alls i det programet men ändå ^^ Det är så dåligt att det blir roligt ^^ Idag får ni bilder, förhoppningsvis innan jag åker till jobbet idag.

Hinner knappt blogga nu heller.

Men får se till att göra det lite snabbt. Jag pluggade som sagt själv efter skolan. Blev klar med min rapport, känns väldigt skönt.
Efter det åkte jag hem och somnade på sängen men jackan på ^^ Vaknade vid 7 tiden då jag gick ner och duschade. Tog på en speciell kräm som är bra för ansiktet, det kändes typ som att smeta på sig lera, det var t.o.m grått när man kletade ut det ^^
Jag har ingen matlust så jag skippade middagen, åt en macka och juice i skolan så det räcker. Nu ska jag kolla på missade serier och äta en blodapelsin till det! :)
Min kamera dampar så har inte kunnat ladda över bilder men imorrn! Hinner dessutom inte hålla på med det nu, måste sova snart också.

Börjar bli förkyld tror jag, har haft ont i halsen hela dagen, får hoppas på att det inte blir värre. Men godnatt! Uppdateringen kommer bli helt normal igen på fredag! Nu går faktiskt skolarbetet före bloggen tyvärr.

Sitter ensam i skolan ^^

Haha är helt ensam i skolan just nu^^ Eller, lärare är ju här men inga elever ^^ Pluggar på som satan just nu. Har en stor juice bredvid mig som smakar apelsin, mango och passionsfrukt, supergoood!

På idrotten hade vi dans. Hadiz och stephanie höll i danslektionen, dem var superduktiga. Det var street och en annan dans, ganska svårt enligt mig ^^

Men jag ska väl fortsätta plugga nu. Innan jag åker hem så ska jag vara klar med min rapport! Har bara slutdiskussionen kvar, det kommer nog inte ta så lång tid :)

Inte fel att börja 13:00 imorgon :)

Satt som sagt kvar efter skolan. Blev nästan klar med min rapport + EU frågorna så det känns bra :D Ikväll har jag bara jobbat. Han var en riktig grinolle idag! Men han var nog bara trött, han somnade i min famn så fick bära upp honom till sängen. Ungen börjar bli stor :)

Just nu kollar jag på En unge i minuten. Efter det ska jag lägga mig ner i sängen och kolla på film en snabbis, sen sova :) Har idrott hela dagen imorrn, härligt med sovmorgon också :D Efter idrotten imorgon stannar jag kvar i skolan för att plugga, känner mig ganska duktig :D

Ni får bilder imorgon :) Orkar inte ladda över bilder ifrån kameran nu ^^ Förlåt för dålig och tråkig uppdatering men när allt plugg är borta då kan jag börja blogga normalt igen :) Förmodligen redan på fredag :)

Godnatt gullisar!


Engelska nationella

Imorse var jag hos min tandhygienist, fy satan vad ont jag har i tänderna nu.. Det dunkar i hela tandköttet och svider. Men nu ska jag varken till tandläkaren eller tandhygienisten på ett år nästan. SKÖNT!
Åkte till skolan direkt efter det. Har haft engelska i 3 tim nu. Ganska roligt faktiskt, vi har övat på engelska nationella hela tiden. Är helt klar nu så jag ska sätta igång och jobba med EU nu. Ligger lite efter hehe ^^

Precis när jag komm ut ur klassrummet så kommer Åsa och säger "Gör du något nu? Nej bra, kom och hjälp mig" Haha, hann inte ens svara. Hjälpte Ronny och Åsa med en ny schoolsoft grej. Ofta jag kan liksom? xD

Haha men nu sitter jag med Ida och Johanna, så ska plugga med EU nu. Slutar om 20 min men ska sitta kvar och jobba. Jobbet börjar 18:15 så jag kan stanna kvar i skolan en stund. Tänkte ta moppen till jobbet men det snöar som fan just nu så det kan jag glömma..  

Men nu plugg!


Men ja..

Har blivit riktigt dålig på att uppdatera :o Har glömt att blogga ikväll. Hinner inte berätta om min kväll idag heller.. Ska lägga mig ner i sängen och kolla på film och sedan sova. Tandläkaren, skola och jobb står på listan imorgon. Buhu vågar jag ens gå till tandläkaren.. Hon skällde ut mig sist ^^

Jaja, vi hörs imorgon, uppdaterar säkert när jag är i skolan annars gör jag det innan jag åker till jobbet :)


"Josefine, fan vilken bra jävla kropp du styr över! den kroppen gör många män galna!"

Haha tack Alex men nej ;)

Till saken. Jag är hemma idag från skolan. Har jobbat hela natten med att försöka få ner min gifter i kroppen. Har tagit över 30 stick så mina fingrar är ganska så blåa just nu.. Jag har alltså inte sovit en blund. Drack över 10 flaskor med vatten igår men kroppen ville bara ha mer och mer. Tog ett sista gift prov imorse och då visade mätaren 0.2 så då kunde jag lugna mig lite. Berätta allt för mamma imorse och jag var faktiskt lite rädd att hon skulle bli arg på mig eftersom att det var väldigt allvarligt men hon blev inte arg, hon blev stolt att jag klarade av det själv, stolt över att jag försökte men hon hade gärna velat att jag väckte henne ändå men men.

Så imorse ringde mamma och sjukanmälde mig. Jag är fortfarande helt skakis i kroppen men nu kan jag i alla fall andas normalt. Har fått sova i 6 timmar så känner mig lite piggare. Kan inte sova bort hela dagen för då kommer jag inte kunna sova ikväll. Det blir i alla fall skolan imorgon, men först tandläkaren 08:30... Sen efter skolan blir det jobb.

Är sjukt chockad över att min kropp klarar av så här mycket smällar hela tiden. Hade mamma ringt till sjukhuset igår hade dem bett oss åka in omedelbart och så hade jag fått ligga på intensivvårdsavdelningen hela natten, där ligger man när man är riktigt sjuk och oftast när det gäller på liv eller död. Där låg jag sist när jag hade 4.4% gifter i kroppen. Igår hade jag 3.9% gifter men klarade av det själv, ganska stolt faktiskt. Men jaja, slutsnackat om sjukhus nu!
Nu ska jag kolla på film och äta jordgubbar med glass! Det har både min kropp och jag förtjänat efter den hemska natten! Självklart så måste jag fortsätta att hålla koll på min kropp under hela dagen, men det borde inte vara några problem för mig :)


Jag klarar inte av det..

Jag låter mamma sova. Hon behöver det! Hon har tagit ledigt så mycket för min skull så nej! Jag får sköta det här själv inatt. Jag mår inte så bra. Har tagit en speciell spruta så nu får jag vänta sen får jag ta ett till gift prov om en timme och se hur det ligger till. Känns inte bra att ligga och skaka i sängen men jag får se till att klara det här. Bara jag inte somnar så kommer allt gå fint.

Har druckit 3 vattenflaskor med vatten på 5 min nu.. Och jag dricker än.. Är helt uttorkad..


Helvettejävlaskitpissfaaaaaan!

Bara att gå upp och väcka mamma så får vi ringa sjukhuset... Fan vad fel jag hade! Men jag vet inte.. Mamma behöver sova.. Men samtidigt så finns det chans att jag svimmar av inatt så nej.. Får besvära henne.. FAAAN säger jag bara..!

Mår icke bra :(

Allt snurrar och det är sjukt jobbigt att andas. Ibland när jag andas in säger mitt hjärta stopp, ganska läskigt, andas nästan lika fort som en liten nyfödd bebis.. Jag har mina aningar så jag ska ta ett prov på mig själv (gift prov).
Om jag ska gissa så visar mätaren att jag har 1,2 gifter i kroppen, vild chansning.

Vi får se vad det visar.

Aja, jag får tänka på saken tills imorgon! Så länge bloggar jag både här och på den andra sidan.

Idag har jag varit med mamma hela dagen. Vi har varit i täby centrum där vi åt lunch, fikade och kollade runt i massa affärer. Fick med mig toffsar, armband och korsordstidning hem. Orkar inte ta kort på det ^^ Ni ser det säkert nångång i bloggen :) Ifall jag fortsätter blogga här då ;)

Till middag blev det våfflor med grädde och sylt, gott!!

Har haft en mysig dag med mamma :) Veckan som kommer nu är ganska fullspäckad. Det gillas fast ändå inte ^^ Veckan kommer att bestå av:

Måndag: Skola, stanna kvar i skolan och plugga.
Tisdag: Tandläkaren på morgonen, skola sen hem och åka till jobbet.
Onsdag: Skola sen plugg.
Torsdag: Skola sen jobb.
Fredag, lördag, söndag håller jag fortfarande på att planera så jag får återkomma med dessa dagar :)

Nu ska jag sms med Mr och lösa korsord samtidigt som jag ska kolla på film :) Undra hur det kommer gå? ^^


Beslutsångest..

Nu har jag en grej att berätta för er kära läsare. Det är så att jag har tänkt att blogga på en annan sida, inte på blogg.se längre. Jag har inte bara tänkt, jag har redan börjat blogga på en annan sida. Nu finns det ju en massa val.

1. Blogga både här och på den andra sidan (känns ganska onödigt och jobbigt)
2. Fortsätta blogg här.
3. Börja blogga på den andra sidan.

Vet inte vad jag ska göra.. Vill inte ta bort den här bloggen eftersom att jag har skrivit en massa grejer som jag vill kunna kolla tillbaka på. Jag kan ju flytta hela dn här bloggen till den andra sidan men.. Om jag inte är nöjd och känner att jag vill blogga på blogg.se igen så kommer inte det att funka.. Åh svårt.. Jag har redan över 200 läsare på den andra sidan och jag har bara skrivit ett ända inlägg än så länge :o så det känns som att det kommer funka där men VET INTE...

OCH! ifall jag börjar blogga helt på den andra sidan så funderar jag på ifall jag ska hålla det hemligt och låta folk hitta dit själv. För har ett par läsare här på blogg.se som jag inte vill ska läsa min blogg! Nämner inga namn.

Nu blir det våfflor :D

:D


Min tå ser ut som en stor jävla potatis just nu!

Helt svullen och det svider så in i norden! Så fort jag ställer mig upp så börjar tån dunka och gör så jag inte kan stödja på foten. Vad har min kropp nu hittat på för bus? Aja, det försvinner säkert tills imorrn.

Vid 12 tiden idag gick jag ner och började förbereda moppen, tankade den sen körde jag ut den ur garaget. Emelie kom i bra tid då jag precis var klar med allt. Vi åkte först och åt lunch ute. Haha, stackars Emelie köpte en stor glass och tappade hela på golvet xD Men som tur va så fick hon en ny gratis :) Efter det åkte vi och köpte "vita colan". Haha och ja.. smaken.. Haha.. Det smakade typ som vatten blandat med cola xD Först smakade det pyton! Men när man hade druckit ett par klunkar så var den faktiskt god :) Inga kalorier + världen nyttigaste cola.. Haha!
Jaja, sen åkte vi till stinsen och kollade runt. På vägen dit kom det en kille på en moppe som tävlade med oss. Tävlingen började när vi alla fick stanna vid en korsning. När det var vår tur att köra gasade alla på som satan xD Alla kollade på varandra, haha varken Emelie eller jag kände honom, men så gasade han iväg efter ett tag eftersom hans moppe gick klart snabbare än Emelies ^^ Men ifall Emelie inte hade varit med så hade det nog blivit en tuff match mellan honom och mig. Haha men det var roligt :)
Hittade ett par sommarskor i stinsen, men så klart fanns det inte storlek 36.. Fanns också i färgerna grön och gul men jag vill ha rosa! Och rosa var den ända färgen som hade slutsålt i storlek 36, otur..
Sen fikade vi lite ute i solen med bulle + vita colan ^^.

Nu på kvällen gick jag ner med Jesper och köpte china mat :D Supergott! Sen till efterrätt blev det jordgubbar med glass, sååå gott!


vit cola + bulle fick bli mitt fika ute på moppen i solen. Här ser ni colan. Okej, den är genomskinlig om man ska vara petig. Som ni ser så heter den XS cola och det står att det är världen nyttigaste cola med 0 kalorier i. Värd att testa iaf ;)


Mums!

Duktig tjej :)


Toppenväder :D

Kunde dock varit lite varmare än 1+ grad men äsch, solen lyser :) Vaknade för en halvtimme sen av mamma som sa att hon skulle åka in till akuten med morfar, det var ju inte bästa sättet att vakna på kan man säga.. Sen sa hon ett par andra grejer som inte behöver tas upp här.
Usch.. Jag litar på dig morfar, du är stark! Du klarar det här!
Kommer vara ganska orolig hela dagen men tänker inte sitta inne en sån här fin dag iaf. Får hålla kontakten med mamma.

Idag ska jag faktiskt åka moppe med Emelie igen :D Ganska jobbigt att åka i hennes sega fart :( Men hon åker av tidigare än mig så jag får en ganska lång bit att åka själv där jag gasade på allt jag kunde, HÄRLIGT!

Idag ska vi åka iväg med mopparna och äta lunch ute, sen ska vi åka och köpa "vit cola" som jag såg att dem hade i en affär, det var 0 kalorier i och det stod att det är den nyttigaste colan som finns :o Så klart att man måste testa den då :o Haha, ska ta bild så får ni se på färgen ^^ Sen åker vi vidare mot täby tror jag :D Ganska långt men superkul :D Haha jag är ganska hyper nu så ska nog sluta skriva innan jag skriver något knäppt xD Vi hörs ikväll antar jag :D


Bättre bloggning imorgon.

Har varit upptagen hela dagen + kvällen. Är jättetrött så bloggar om min dag imorgon istället. Har iaf åkt moppe idag, och jäklar vad härligt det var! :D
Godnatt :)


Fredag :)

Härligt att det är fredag, det står massa skoj på listan idag :D
Jag vaknade för en halvtimme sen ungefär, sitter just nu och kollar på missade serier med ett glas juice i handen :) Tar ett tåg 12:13 och hoppar av vid rotebro så hämtar mamma upp mig där så fortsätter vi mot ks.

Besöksrekord! ^^

Hehe alltid kul med nytt folk :D
Stängde precis av musiken och nu ska jag fixa allt inför sängen sen ska jag kolla på film och sticka :D Haha alltså.. Jag var nere i källaren idag och letade efter en grej och då hittade jag en halsduk som jag höll på att sticka på förut så jag tog upp den för blev riktigt sugen att fortsätta på den så det blir någon halsduk av de :D Har inte kommit långt alls ^^ Den är så bred så det kommer ta lång tid innan den blir klar ^^
Så nu blir det film + sticka :D

Imorgon sjukhuset, stinsen med mormor och mamma, sen åka moppe med Emelie till stinsen :D Rolig dag!
Hehe så här långt här jag kommit än så länge ^^ Supermysigt och varmt garn så längtar tills den blir klar! 

Mina nya solglasögon :)


Dagens outfit.

Såklart blir det snabba bilder precis innan jag ska springa till tåget ^^ Har börjat vänja mig vid att ha uppsatt nu, det ser "okej" ut nu tycker jag. Haha normalt det där lät... Och fråga mig inte varför jag står så knäppt med huvudet.. Osminkad som vanligt, har inte använt smink på flera månader nu :) Förutom på dopet i Danmark då ^^


"Du är så söt så mina ögon får diabetes"

Haha en person skrev precis det där till mig men jag förstår inte vad han menar? xD Haha har tänkt typ i 10 min men fattar fortfarande inte.. Haha jag ger upp.. ^^


Blir att ta ut och åka moppe imorgon för första gången i år :D

GLAD CHEY!
Har längtat som bara den tills vi tar ut moppen! Pappa och jag var precis nere och provstartade den. Först så ville den inte starta men efter ett par försök så startade den perfekt, pappa tog t.o.m en sväng med den upp för backen ^^ Så imorgon blir det att åka moppe :D

Men först så ska jag till sjukhuset.. Kl 13:00 ska jag vara där och jag längtar inte.. Hoppas på att jag klarar mig hem utan en massa massa nålar och maskiner som sitter fast på min kropp! Jag vägrar..
Efter att jag har kommit hem från sjukhuset så ska jag åka till stinsen med mamma, handla mys mat och mormor följer även med oss så det blir kul :D Sen på kvällen när Emelie har slutat jobbet så drar hon och jag iväg med våra moppar till stinsen (igen) haha! Så imorgon kommer det bli en toppendag! :D


Sämst uppdatering.

Skulle bloggat igår kväll men jag pluggade hela kvällen och sen när jag var klar så var jag så trött att jag somnade. Jag blev klar med hemuppgifterna vi fick i tisdags och så blev jag klar med kompletteringen i demokrati och diktatur, superskönt! Känner mig så lättad när jag blir av med massa plugg, har en del kvar att göra men fortfarande skönt att bli av med 2 grejer!

Idag vaknade jag vid 11 tiden och då åt jag lunch direkt. Sen kollade jag på missade serier. Vid 2 tiden så började jag fixa mig sen tog jag ett tåg mot sollentuna och mötte Emelie där så åkte vi vidare mot stinsen. Vi gick runt och kollade lite, tog på mig mina converse men det var ett stort misstag.. Hittade hur mycket som helst, speciellt byxor så det var skitjobbigt att ta av, knyta om, ta av, knyta om mina converse hela tiden haha ^^ Men jag köpte endast ett par solglasögon, inte för att jag behövde fler men dem var så fina :)
Vi avslutade dagen med middag i stinsen sen åkte vi hem. Kom precis hem och nu har jag hunnit duscha också, skööönt! Nu ska jag prata med lite folk, och om jag är duktig så kanske jag orkar plugga lite senare också, men bara kanske! :)


Godmorgon.

Jag vaknade vid 10 idag. Har ätit frukost och nu kollar jag på lite missade serier. Funderar på vad jag ska laga för lunch sen :) Har ingen plugglust alls så vi får se hur det går med pluggningen idag ^^ Men nu ska jag fundera vidare.

Nya tröjan jag inte hann visa innan resan :)


Vi hade i alla fall tur med vädret igen.

Den filmen ska jag kolla på snart :) Ska fixa allt inför sängen bara :) Imorgon blir det plugg och bara vila! Om inget annat händer så klart :)
Har lyssnat på musik och pratat med fina människor hela kvällen :) Det är så trevligt att man vill fortsätta hela natten men jag är ruskigt trött så film blir nog bra :)

Vi hörs nog imorgon :) På fredag ska jag till sjukhuset.. Längtar inte kan jag säga..


Fortsättning!


Tog lång tid innan maten kom ^^

Ditte och jag :D

Haha Jesper och min kusin xD

Fina Ditte :)

Kusin :)

Jag :)

Alla gäster fick måla på en tavla :)



Sötnos!



Finns massa fler bilder men det räcker nog så här :)

Bilder från Danmark 18/3 - 21/3.


Jesper på tåget mot Odense.

Dricka min kusin hade ställt in i vårt rum :)

Glada mamma på dopet :D

Kusiner, Jesper och jag bakom småbarnen :)

Kusiner, Jesper och jag :)

Min kusin och hans tjej med deras söta unge! :D

Smygfotade :D



På väg till lokalen :)

Cola och vitt vin mums.. Tävlade med brorsan, kunde bara dricka en klunk av vinet, fy vad äckligt.. xD

Glasstårtan! :D

Min yngste kusins tjej och jag :)

Fortsätter i nästa inlägg!

Danmark 2011.

Som rybriken lyder så var jag på resa i Danmark. Några visste att jag skulle dit och vissa hade ingen aning :) Anledningen att vi åkte dit var att min kusins dotter skulle döpas och det ville vi verkligen inte missa!

I fredags (18/3) gick vårt flyg 05:05 om jag inte minns fel nu? Flygresan gick super. När vi var framme i Köpenhamn så tog vi ett tåg mot Odense som tog ca 4 timmar. Sen hämtade min kusin upp oss med bilen. Vi var hemma hos min kusin hela fredagen, kollade runt i hans hus och hälsade på hans dotter, sötaste ungen i världen! Så fort man log mot henne så skrattade hon och lipade med tungan, så himla söt! Och bara 3 månader gammal. Vi åt supergod middag sen pratade vi hela kvällen. Jag satt mest tyst eftersom att alla pratade danska och det är inte min starka sida haha ^^ Jag kan inte prata danska men jag kan förstå danska, haha knaaaas ^^

I lördags (19/3) Så gick vi upp tidigt och åt frukost. 11:00 skulle vi vara i kyrkan där dopet skulle hållas. Tog med mig kameran men sen när vi kom fram i kyrkan så säger dem att det inte är tillåtet att ta kort under dopet!! Det var tillåtet att ta kort när dem gick in i kyrkan men sen när dopet väl har börjat fick man inte fota. Vad är det för jävla regel? Man döps bara en gång! Klart man vill ta kort och filma när dem pratar och tar vatten på bebisens huvud osv, minnen ju! Men aa.. Jag smygtog kort iaf! Ingen såg nått iaf så fick lite bilder, dock inte på när bebisen fick vatten på huvudet men aa.
Efter dopet åkte vi till en lokal där vi fortsatte att fira. förrätt, huvudrätt och efterrätt, mums vad gott det var! Jag satt med min bror, min yngste kusin Jonatan och hans tjej :) Vilken härligt tjej min kusin har må jag säga! Lika gammal som mig och vi hade superkul fast vi pratade helt olika språk ^^ Hon fattade inte svenska ett dugg men jag förstor henne, lite roligt faktiskt ;) Festen höll på hela dagen tills kl 22:00 då jag åkte hem till min kusin igen. Vi kollade lite på tv sen somnade alla ungefär.

I söndags (20/3) Vaknade vi vid 9, åt frukost och tog det lugnt på morgonen. Jag lekte hela tiden med bebisen, och gosade med deras hund. På eftermiddagen gick mamma, Jesper och jag ut på en promenad med hunden och bebisen. Jesper fick ta hunder eftersom att den drog som en jäkel ^^ Jag fick ta banvagnen med bebisen i som låg och sov så sött :) Det var 14 + grader ute, full soooool och inte en ända liten snöflinga på marken! Vi gick runt i en timme ungefär tills bebisens tålamod tog slut ^^. Mamma och jag gick till en dansk mataffär som hette Netto, vi hittade en del intressanta saker som vi köpte där. Sen hände inte så mycket mer, på kvällen kollade alla på en långfilm som gick på tv:n sen somnade vi nångång vid 12 tiden.

Igår måndag (21/3) Fick vi låna min kusins bil, vi körde till den danska stan i Odense :) Fan vilken cool bil han hade! Taket var helt öppet så man såg himlen sen hörde man inte ett ljud utanför, stör mig på att jag inte kommer på bilens namn nu.. Aja, ni för nöja er med att bilen kostar över 1.000000 ^^ Vi gick runt i stan i värmen och åt lunch ute. På kvällen skjutsade min kusin oss till stationen där vi skulle ta tåget till Köpenhamn. På tåget roade min familj oss med min ipod, vi körde en tävling, den som hade flest rätt på körkortsprovet fick en godis :D Haha, jag kom sist xD När vi kom fram till Köpenhamns flygplats var det 3 timmar tills flyget skulle gå. Så vi tänkte att vi kunde checka in väskorna så vi slapp släpa dem i 3 timmar överallt. Men..

Det kom en tjej och fixade platser till oss på flyget, vi satt på en sån där lapp på väskorna sen gick vi för att checka in väskorna. Precis när vi var framme där så började jag känna mig konstig, jag fick ont som satan i magen, jag började må illa och synen började sakta men säkert försvinna. Jag hade mitt pass och flygbiljett i handen, kastade allt mot mamma och sa till att jag var på väg att svimma och jag satt mig ner med all kraft jag hade kvar. Jag började andas fort och tårarna bara rann, såg knappt något och det gjorde så ont.. Det kom flera människor och frågade om jag var okej, ifall jag ville ha vatten eller ifall dem skulle ringa sjukvården. Jag sa att det inte behövdes, men dem insisterade att dem skulle ta ett blodtryk på mig. Så jag satt mig på en stol i hörnet och väntade på att en tjej skulle komma och ta blodtrycket på mig. Det står folk runt omkring mig hela tiden och ser till så jag håller mig vaken. 5 min senare ser jag två killar komma med en sjuksäng, 3 stora sjukväskor och jag hoppades att dem inte skulle till mig... Men vad fel jag hade. Dem kom mot mig och dem bärde upp mig i sängen. Grät för att jag tyckte det var så pinsamt.. Så mycket jobb för en liten grej + massa människor som glor på mig, hemskt.. Dem tog blodtryck, blodsocker, temp och lite annat på mig. Blodtrycket var väldigt högt och det var nära på att jag inte fick åka med på flyget. Mår man dåligt släpper dem inte in en på flyget. Men jag kände mig bättre, men när jag skulle resa mig upp så kunde jag inte stå på benen, hade ingen kraft i kroppen alls. Men det gick ifall jag gick sakta. Vi satt oss och åt ett äpple och kollade ut på flygen så länge tills jag fick tillbaka min kraft i kroppen. Jesper och pappa gick iväg och kollade runt medan mamma och jag satt kvar. Först kände jag mig bättre men sen kom det tillbaka.. Så fick lägga mig ner på golvet, folk glodde sm idioter men det struntade jag i.. Det lugnade sig sen och jag fick tur nog flyga med på flyget. i väntan på att dem skulle släppa in oss på flyget så satt vi i ett rum eller vad man ska kalla det. Mitt emot mig sitter en SUPERLÅNG kille, han var minst 2.10 cm lång! Hans händer var tredubbelt så stora som mina, herregud, längsta människan jag har sett i verkligheten, haha ^^
Flygresan gick bra. Farfar kom och hämtade oss på arlanda, packade upp när jag kom hem sem somnade jag på en gång ungefär.
Resan har varit superhärlig. Stängde av allt som hade med Sverige att göra och det var så himla skönt! Jag kunde äntligen slappna av, haha men nu är stressen tillbaka xD Jaja :) Ni får bilderna i nästa inlägg. Det här inlägget blev lite långt ^^


Hemma i Sverige igen!

Som man säger "borta bra men hemma bäst". Hade gärna stannat kvar längre men det var ändå lite skönt att komma hem igen, få sova i sin egen säng osv :) 

Mitt flyg landade i arlanda kl 01:00 ungefär, sen tog det en jäkla tid att få alla väskorna och sedan skulle vi hem därifrån så ungefär 3 på natten så låg jag hemma i sängen och försökte sova.
Så man kan säga att jag var helt död imorse. Var så himla nära på att stanna hemma men det kunde jag inte eftersom att vi skulle få en massa uppgifter och jobba med under studiedagarna nu och det vill man inte missa! Nu har jag ju som sagt studiedag imorrn, på torsdag och på fredag ;) Så jäkla härligt! Det behöver jag också efter den här resan!
Vi ha haft föreläsningar hela dagen typ, ganska jobbigt men vi slutade inte så sent heller så. Ví fick 3 uppgifter vi skulle jobba med, tror alla uppgifterna tar max 2 timmar att göra så imorgon när jag har sovit ut rejält ska jag nog plugga så jag blir av med dem!

Man kan säga att jag är så trött att jag dör just nu.. Sov i en timme när jag kom hem från skolan men är fortfarande helt trött. Har laddat med 3 goa filmer tills ikväll, ska bara mysa ner mig i sängen och bomba Mr med sms! :)

Juste, det är väldigt många som undrar vem Mr är ;) Men det tänker jag icke säga än ;) Nångång kommer ni få reda på det iaf :) Men nu ska jag berätta lite om min resa men det berättar jag i ett nytt inlägg. Har massa bilder att visa också!


Packa är det jobbigaste med att resa!

Åh det är så himla mycket att tänka på! Man vill inte ha med sig massa onödiga saker och så måste man tänka på att man inte får ha flytande grejer med sig, man måste lägga det i småpåsar, ni som har flygit vet vad jag menar! Har lite smått panik för vill verkligen inte ta med mig för mycket men vill samtidigt inte glömma något viktigt hemma..
Min systemkamera följer med iaf. Pappa insisterade så ^^ Får hoppas att jag tar lite bilder iaf :)
Det här blir sista inlägget. Ni får se min nya tröja när jag har kommit hem, måste fixa allt annat nu.

Ha det så bra här i Sverige nu :)

Inatt reser jag iväg! :D Flyget går 05:05! Hela resan kommer ta ca 10 timmar!

Åh jag börjar få resfeber! Det var egentligen meningen att vi skulle resa på dagen idag men planet vi skulle ta passade inte in med tåget vi ska ta när vi är framme. Så vi tar ett flyg som går 05:05 sen när vi är framme så ska vi sitta på ett jäkla tåg i 4 timmar! Inte nog med det.. Sen kommer det en bil och hämtar upp oss. Vilken resa alltså! ^^ Kommer vara helt död, ingen ide att jag sover något, mamma och pappa kommer ändå och väcker mig kl 01:00 inatt så ^^ ÅHHHHH det ska bli så kul att få flyga igen! :D Och äntligen få komm bort från stockholm! Från skolan! Från Sverige!

Jag tar inte med mig mobilen eftersom att jag verkligen ska njuta av den här resan! Inge sms, inge samtal, ingenting! :D Härligt!!! Härligt!!! HÄRLIGT!!!

Jag har faktiskt inte tid att skriva mer. Kom precis ut ur duschen och nu måste jag packa! Har inte ens börjat, ILLA! Hoppas ni får det bra i Sverige nu suckers ;) Det ska komma 10cm snö inatt/imorrn ha det så JÄVLA bra i Sverige nu ;) Haha, nä nu ska jag inte vara sån ;)

Kanske hinner visa min nya tröja också, men nu måste jag packa! Hinner jag inte så är inte det hela världen heller. Måste säga att det har varit riktigt skönt att ha en bloggpaus, en sak mindre att tänka på :)


Hejdå bloggen :)

Hann med ett litet inlägg till iallafall :) Nu ska jag kolla på film och smsa :) Har huvudvärk, har tänkt för mycket så kan det gå!
Planer för veckan:
Måndag: Skolan sen åka iväg med mamma och fixa naglarna inför resan på torsdag! :D
Tisdag: Skolan sen plugg + packa.
Onsdag: Skolan, träna, plugg + packa.
Torsag: Skolan till lunch, sen reser jag iväg!!! :D

För övrigt så ska jag träffa Mr i veckan innan jag reser iväg, vet bara inte vilken dag därför har jag inte har skrivit in det i veckan ;) Undra om jag ska ge Mr:s pris då? Eller ska jag vara lite snål och låta bli :D Höhö, vi får se :)

Men nu måste jag gå ut i köket och fylla på isvatten i ett STORT glas, annars kommer huvudvärken bara förvärras! Vi hörs på torsdag gullisar! :)

Gammal header :)


Hinner jag?

Mr ringer mig om vilken sekund som helst, får se ifall jag hinner publicera det här inlägget innan. Ikväll har jag hälsat på min farmor, längesen man träffade henne seå det var kul. Sen åkte vi och köpte pizza. Jag tog min favorit, davinci heter den och det är med köttfärs och olika grönsaker, den rekomenderar jag starkt till alla! :D

Just nu är jag övermätt och har precis kommit ut från duschen. Lite senare ska jag måla mina naglar, skulle ha gjort det i veckan men det har inte blivit av ^^ Måste hitta nya nagellack också :) Känns lite tråkigt att ha samma varje gång ^^ Sen är det inte min stil att måla alla naglar i likadan färg, jag varierar med 2 färger istället :) Antingen blir det varannan färg eller så tar jag ena färgen på ena handen osv :) Om ni förstår vad jag menar? ;)

Men nu ska jag hinna publicera detta inlägg sen ringer Mr, får se ifall jag hinner uppdatera mer idag eftersom Mr och jag brukar prata i timmar ibland ^^
Som ni vet så är detta sista kvällen jag bloggar. Har fått tag på grejerna nu som jag behöver så nu blir det bloggpaus i en vecka. Känns tråkigt faktiskt men jag måste! Den är trots allt bara i en vecka så jag tror vi överlever :) Men glöm inte att jag har lovat er ett inlägg innan jag åker också :) Det blir troligtvis på torsdagen :) Men vi får se, hinner jag så kommer ett sista inlägg ikväll eller så är det här sista, om det är det så får ni ha det så bra, vi hörs på torsdag :) Haha känns som värsta avskedsbrevet det här... xD


Har ingen söndagsångest :)

Typ första söndagen jag inte har någon ångest över att det är skola imorgon ^^ Säkert för att jag ska resa iväg på torsdag :D Vid 15:00 måste vi börja gå ut från huset för att hinna, så går i skolan till lunch på torsdag sen måste jag dra :D
Idag har jag varit i stinsen och ätit lunch med mamma :) Sen har vi handlat och nu har vi precis gjort klart en smörgåstårta som pappa ska ha med sig till jobbet imorgon :) Mamma gjorde en liten till mig också för hon vet hur mycket jag älskar hennes smörgåstårtor! :D
Ikväll blir det att hämta pizza till middag, nyttig dag.. (Y) Självklart hämtar vi pizzorna från valentino, godaste pizzorna ever!


Snart sovdags :)

Gäspar konstant men känner mig ändå inte trött, knaaaaas ^^ Men jag ska börja stänga av musiken nu och kolla på film + smsa :) Det jag alltid gör på kvällarna, inget nytt ;)
I veckan måste jag ladda med fräsh musik inför resan! Inge stress än så länge, 5 dagar kvar!!!!!! :D



Roliga grejen jag lovade att berätta ;)

Jag har ju planerat att skaffa gymkort på sats i över 3 månader nu men det har aldrig blivit av. Det har ju hänt en del som har gjort att jag har tappat motivationen, vill ju inte att gymkortet ska ligga på bordet och ruttna, vill minst träna 3 gånger i veckan och verkligen känna att jag vill fortsätta. Så jag pendlar lite i mellan ifall jag ska be pappa köpa sats kortet eller ifall jag ska vänta, men vänta känns så onödigt. Jag vill träna för att få fler muskler på kroppen och för att känna mig nöjd med min kropp.

Men iaf, nu till saken! Här om dagen fick jag ett otroligt bra erbjudande av en jättegullig och rar kille! Så här skrev han: Skaffa gymkort på sats och så blir jag din PT (personliga tränare). Vi kan träna tillsammans några gånger i veckan så kan jag visa dig övningar och sådana saker, hjälpa dig med träningen helt enkelt :D Jag har mitt prio träningspass på morgonen så kan träna med dig på kvällarna :) 

Asså hur snällt är inte det! Helt gratis också! :O Fick en massa motivation till att börja träna nu. Perfekt att han kan visa mig olika och bra övningar och även hjälpa mig med vissa maskiner som jag inte kan hantera xD 

Vilken tur att jag redan har laddat med ny vattenflaska då! :D Suuupercool! Man kan vända den upp och ner utan att den kommer vatten, man måste antingen trycka på flaskan eller "suga" för att det ska komma vatten, perfekt ju! ;) 79:- på  XXL.   

HAHAHHAHAHAHA JAG DÖÖÖÖR!!

"J" säger: Får jag chans på dig? :)

HAHAHAHAHAHA snälla jag orkar inte... xD


Shopping


Mina skor jag har glömt att visa er från förra veckan, från din sko, 499:-


Min mysiga kväll! :D

Mamma och pappa gick vid 5 tiden. Man såg verkligen på pappa hur nervös han var ;) Han gick fram och tillbaka i köket och bara väntade på att mamma skulle bli klar så dem kunde gå. 
Senare åt jag middag, gick upp kollade på ung och gravid. Vid 7 tiden började jag baka äppelpaj, lagom till melodifestivalen. Resultat i slutet! När klockan var 19:50 var pajen klar så jag tog upp hela pajen och mineralvattnet till tvn, hann precis till melodifestivalen ;)
Så hela kvällen har jag bara myst upp i vardagsrummet :) Brorsan har gömt sig i rummet hela dagen, haha som vanligt!
Mamma och pappa har inte kommit hem, tror inte dem kommer hem förrän sent inatt :) Hoppas dem har riktigt kul!

GAAAASSSSHHH! HAR GLÖMT ATT SVARA PÅ RASMUS FEST....! Senast imorgon ska man svara, shitt hur kunde jag glömma den!?






Äsch..

Jag hade inte tillgång till vissa saker idag, kommer troligtvis få tillgång till grejerna imorgon.. Så ja.. bloggpausen skjuts upp tills imorgon kväll (söndag kväll)..
Men aja, det gör inte så mycket :) Så nu vet ni :)

Mamma och pappa håller på att göra sig i ordning inför överraskningen. Pappa tror att det kommer bli en helt vanlig middag med mamma, han har ingen aning att 30 pers kommer att hoppa fram när han kliver innanför dörren ;D
Jeppe och jag blir hemma :) Pappa blev jätteglad för mina presenter, han skrattade jättemycketnär han fick helikoptern :D
Ikväll ska jag bara mysa mig ner uppe vid tvn och äta massa gott och kolla på melodifestivalen! :D Kommer döda min broder om han tänker ha fest hemma ikväll!
Jag ska baka äppelpaj tills ikväll :D Har 3 stora mineralvatten till kvällen och 2 GODA latte som ligger i kylen :D MYYYYS!

Ikväll har jag en riktigt rolig grej att berätta också! Skulle kunna berätta nu men sparar det tills ikväll ;D


FIIIIILMIS!

Nu ska jag kolla på en superbra film som jag helt har glömt bort namnet på.. ^^ Det här blir troligtvis sista inlägget :) Nu är det visserligen lördag redan men jag räknar det som fredag :)

Imorgon (lördag) ska jag vara med Linda på dagen :) På kvällen ska jag kolla på melodifestivalen och bara mysa mig ner under en filt :)
Mamma och pappa åker iväg på kvällen för att fira pappa. Han vet endast om att han ska ut och äta med mamma men har vet inte att när han kommer till restaurangen så kommer det vara över 30 pers och överraska honom ;D Jeppe och jag kommer inte att vara med "vuxenfest" hehe.. Men får fira pappa genom att ge mina presenter till honom :)
Reser bort på torsdag redan! Skriver ett inlägg innan jag åker :) Alltså på torsdag, hoppas jag hinner det bara! Vi hörs mina söta läsare :) Det kommer klia i mina fingrar efter bloggning, men jag får inte blogga! ^^

Får se när Mr vill ha sitt pris :) Han vann nämligen mot mig i en tävling och nu ska jag stå för priset också :O haha! Men vi håller på med en tävling nu och jag leder! Den här gången ska jag vinna!


Jag förstår inte :(

"E" säger: du är både singel och upptagen...öppet förhållande tror jag. Sen har taggarna ut till killar som inte har når intelektuellt och saknar voabulär. Sen får man ju vara ett orginal o sticka ut....det gör jag;) lite passiv i början förvisso. Får ju gå på tomgång först o sen växla sakta upp till level 2-5;)

Bara jag som inte förstår vad voabulär och intelektuellt betyder? Är sämst på ord måste jag erkänna! :O Har visserligen hört dessa ord förr men min hjärna kan inte koppla något just nu :(
Förresten, kan man vara både singel och upptagen? xD Jag är varken upptagen eller både och ^^


Sista kvällen på ett tag :)

Varför jag inte var i skolan idag tänker jag icke säga. Så fort man säger något så får man skit för det när man kommer tillbaka, så bättre att låta bli ;)

På eftermiddagen hämtade vi bilden från verkstan, sen handlade vi lite mat på hemvägen. Jag känner mig duktig faktiskt! När vi hade handlat klart och skulle gå ut från affären så fastnar en gubbe i en sån här snurrgrej med sin rullator. Han var så gamal så han visste inte vad han skulle göra, han satt fast. Då gav jag matpåsarna till mamma och gick fram till gubben och hjälpte honom genom att kolla honom i ögonen och säga "ingen fara, styr lite till vänster så kommer det gå alldeles utmärkt" och han gjorde som jag sa och kom loss :) Han ville ge mig pengar för att jag hjälpa honom men det tillät jag verkligen inte, jag gjorde inte det för pengar, jag gjorde det för att vara snäll. Blir bara glad ifall jag kan vara till hjälp :)

Kvällen har varit hur bra om helst. Världens mysmiddag med familjen, massa skratt. Har kollat på lets dance och hjälp pappa med facebook ;) Haha, min lilla pappa visste inte ens hur man kollade på sin egna profil, haha naaw :D Visade honom typ allt ^^ Han kollade in min fb och när han såg att jag var vän med 470 vänner så blev han helt chockad xD Hahah lilla pappa! :D

Imorgon fyller min pappa HELA 50 ÅR! :D:D:D:D:D Grattis i förväg papi! :D:D Självklart ska det firas! Och jag har köpt 2 presenter till honom som jag vet att han har önskat sig länge. Eftersom att jag är 110% säker på att han inte läser min blogg så kan jag skriva ut en grej. Min pappa kan vara lite barnslig av sig ibland och han har alltid velat ha en radiostyrd helikopter :D Så jag har köpte en röd helikopter till honom :D Jäklar va dyr men den är han värd! Sen har jag köpt hans favvo solglasögon ;) 800:- för solglasögon... Äsch, man fyller bara 50 en gång i livet så priset spelar ingen roll för mig!

Nu lyssnar jag på musik och svarar på 51 olästa meddelanden, asså bläää hahaha xD Kan inte prata med Mr ikväll :( Han jobbar hela natten så :( och imorrn också, buhu.. Jag överlever :D

Åh jag är hyper! Jag det är 6 dagar kvar tills jag reser iväg ju! :D 11 timmars resa, hur ska jag orka sitta still så länge!? Det får vi se, får breda ut mig över Jesper (a)
Måste skynda mig att svara på alla 50 meddelanden innan alla människor blir sura på mig ^^


Nu blir det film.

Ska väcka Mr nu också :D Ska bomba honom med sms, om han inte svarar så ringer jag höhö (a) Buuusig chey :D
Just nu lyssnar jag på musik och har söta Nelly bredvid mig :) Tror inte jag uppdaterar mer idag, men vi får se :) Annars hörs vi imorrn innan bloggpausen :) Ska lämna in ledighetslappen imorrn också och godkänner inte lärarna den så sjukanmäler jag mig bara :)

Men nu film och väcka Mr! :D


Haha min dåliga kvällshumor! xD


1 sak ni inte visste om mig.

Jag är otroligt rädd för stora hundar.

När jag var liten så cyklade jag och Jesper til min farmor som bor en bit bort. Pappa följde med fast han gick. När vi var i princip framme så ser vi en stor hund som biter på ett staket, den morrar och jag blir skiträdd och cyklar iväg. Hunden hoppar över staket och springer med världens fart emot mig. Jag cyklar som en dåre men hunden hinner ifatt och tar tag i cykeln så jag vurpar och ramlar på marken. Jag fick inga stora skador, jag hade hjälm på mig. Jag var endast 5 år då! Sen dess har jag alltid varit rädd för stora hundar. Så första gången pappa tog hem Nelly så gömde jag mig i mitt rum för jag var så rädd. Nelly är inte särskilt stor men tillräckligt för att jag skulle bli rädd.

Haha, nu vet ni det ^^ Så himla intressant va ;)

En riktig drama dag!

Idag fick vi jobba hela dagen. Första lektionen jobbade jag inte ett dugg ^^ Var för trött så istället flummade jag med Johanna och Evelina :) Sen blev det en väldigt onyttig frukost (som vanligt). Men förvånansvärt så jobbade jag på som satan efter rasten! :O Blev klar med en fråga som blev 2 A4 sidor, stolt! :D Fortsatte att jobba efter lunchen och sammanlagt blev jag klar med 4 frågor, det trodde jag inte faktiskt xD Kanske inte låter så mycket men för att vara mig är det mycket ^^.
Sen under eftermiddagen blev det en del drama. De flesta kanske har sett min status där det blev lite drama mellan Johanna, Evelina, Christopher och Micke. Jag skrev en rolig status om Johanna som förvandlades till hot och bråk :( Inte kuuuuuuuuuuuul ju! :(
Slutade 16:00 tog en liten omväg till tåget för Alex skull. När jag väntade på tåget i sollentuna ringde Mr mig så pratade vi hela resan hem :)
Väl hemma, när jag öppnar dörren så blir jag attackerad av en vove xD Haha ramlar på mattan och voven slickar mig för fullt i ansiktet, haha sööööööööt! Den hunden är sjukt sällskapssjuk, den kan inte vara ensam en sekund och den vill bli kliad hela tiden och tigger gör den rackarn också ;)

När jag ändå var påklädd gick jag ut med henne :) Så snäll, hon drar inte det minsta i kopplet. Som sagt så regnade det så det blev en snabb runda ^^.
Just nu ligger hon precis nedanför mig på min matta ^^ Hon ska sova över här inatt :) Får se till så hon inte hoppar upp i min säng! Den är MIN! :D Slår vad om att hon kommer väcka mig imorrn och slicka mig i ansiktet, det är hon expert på xD Alltså, ni förstår säkert att det inte är min hund :) Pappas jobbarkompis hund, hon fick åka akut i till sjukhuset idag så pappa ställde upp att ta hand om voven eftersom att man inte får ha hundar inne på sjukhus. Det bästa med den hunden är att den inte hoppar :D
Nu kan jag vara lite snäll och bjuda på lite bilder på Nelly :D








Mr:s planer för mig ;)

Haha igår när Mr och jag pratade i telefonen så började han planera olika grejer. Nu har han bestämt att när jag fyller 18 ska han ta med mig till ett place i stan där han + några andra ska supa ner mig xD Sen ska han tvinga upp mig på stripp-stången och se till att jag dansar framför alla. Och sedan ska han fortsätta supa ner mig.. Hahahahahahah jag skrattade ganska rejält igår när han berättade det för mig xD Och om jag inte är med på det åker han hem till mig och hämtar mig, haha asså! ^^

Hahah ska bli kul att se ifall han lyckas ;) Han kanske lyckas dra med mig dit men supa ner mig, det kommer han inte lyckas med ;) Hahah roliga Mr!


Att sova eller att inte sova, det är frågan!

Jag är hur jäkla trött som helst just nu. Funderar på att sova en timme men då riskerar jag att inte kunna somna ikväll.. Men om jag känner mig rätt så kommer jag somna av mig själv snart.
Har precis varit ute och rastat Nelly :) Söta voven är här! :D Fy vilket piss väder, det blev en snabb runda runt ån sen skynda sig in igen.
Men bloggar mer ikväll, då får ni reda på Mr:s planer för mig också ;) 

 


Mr har planer för mig ^^

Ikväll får ni veta vad Mr har för planer för mig. Haha, inga mysiga planer direkt hahaha ska bli kul att se ifall han lyckas ;) Ni får en liten ledtråd..


Får skylla mig själv ^^

GAAASSSHHHH vad trött jag är! Haha pratade i typ 3 timmar med Mr igår haha.. Ingen av oss hade koll på tiden och helt plötsligt så ser vi att kl är 01:30 och då börjar vi avsluta, haha knas!
Är så jäkla trött nu xD Så tänker inte jobba med EU den här lektionen! Ska köpa en GOD frukost på rasten sen KANSKE jag börjar plugga nästa timme xD

Måste prata med Elin snart, måste be henne om en ledighetslapp. Åh vad jag längtar!
Juste, angående min bloggpaus jag ska ta idag så skjuter vi upp den till imorgon istället! Känns knäppt att ta bloggpaus på en torsdag så imorgon (fredag) tar jag bloggpaus, det blir perfa :)

Fan också..

Mr och jag la precis på, trodde kl typ var 12 mrn SÅ fel man kunde ha... Haha nu blir det att sova, pigg jag kommer vara imorrn xD

Prata i telefon sen film :)

Nu gäller det att jag skyndar mig att fixa allt inför sängen. Mr ringer om 10 min och vi brukar prata vääääldigt länge och tänk va skönt och bara få somna efter samtalet :D Så nu ska jag ta alla sprutor! och hämta min goooda latte som ligger kall i kylen ;) Älska kallt kaffe!

Får se vilken film det blir sen :) Nu vänta på att Mr ringer och sen film/sova :) Hörs imorgon sötnosar!


Hej träningsvärk!

Idag vid 12 tiden så gick jag + några fler i klassen ner till körskolan. Vi fick information sen fick vi fylla i en blankett och så fick vi även beställa teorilektioner + körlektioner ifall vi ville! Sjukt bra att vi får 10 körlektioner + teori helt gratis från skolan! Dessutom så betalar vi mindre för böckerna eftersom skolan gör dem billigare ;)

Sen hade vi lite teori i idrotten sen gick vi mot idrottshallen. Det var Putte som höll i lektionen idag och han hade styrketräning. Han hade fixat 10 olika stationer så skulle man dela in sig två och två, gärna i samma kroppsform sa han ^^ Och jag var med Louise eftersom vi är så minimala små ^^ Först skulle ena kompisen köra i 40 sekunder sen byter man av så är det den andras tur att köra i 40 sekunder så den andra får vila lite, sen bytte vi station. Men.. Eftersom louise har problem med ryggen och knäna så kunde hon göra 2 av alla 10 stationerna.. Så jag fick det jättejobbigt. Jag fick alltså ta hennes + min tid = 80 sekunder. Det var väldigt jobbigt faktiskt, speciellt mag stationen där jag ligger ner och håller i mig i Louises fötter så tar jag upp fötterna så skjuter hon ifrån dem och man får inte nudda marken eller böja på knäna (sämst på att förklara).

Fy vad ont jag har i magen! Direkt när jag spänner den det minsta så värker det HEJ TRÄNINGSVÄRK imorgon.. Det dunkar t.o.m i magen just nu xD Otränad? JAAAAAA! Måste fan skärpa mig och ta tag i träningen och det är NU!

Ikväll har jag varit i väsby centrum med mamma och köpt present till pappa eftersom har fyller år på lördag! Ska stänga ner allt och kolla på film nu. Så fort jag gäspar så värker det i magen, sjukt asså xD Lång skoldag imorrn.. Låt mig slippa garva imorrn! Min mage kommer inte palla det xD


Nu blir det duschen :)

Kom precis hem och nu ska jag ner och duscha. Har egentligen ingen lust att duscha men jag måste ^^ Efter det ska jag väl.. Hm.. Antingen ringa Mr igen. Eller det var faktiskt Mr som ringde mig under dagen, jag var lite för se haha ^^ Så nu är det väl min tur att slå en pling :)

Men nu duschen sen bloggar jag nog mer om hur dagen har sett ut.


Rolig grej för oss tjejer ;)

 
TJEJER!
Läs & lär:

När han verkar blyg - Ta han på kuken

När han springer bort från dig - Skrik fjolla efter honom

När han tar sitt huvud nära ditt - Rapa honom i ansiktet

När han bråkar & slår dig - Ta fram ditt knogjärn och knäck hans näsa

När han är tyst - Peta honom i ögat

När han ignorerar dig - Smsa med hans lillebror

När han försöker sticka iväg - Fäll honom :)

 

 

 

 

 

 

 


Haha min tandhygienist ringde precis och hotade mig :O

Herregud! Först trodde jag att hon bara ringde för att ge mig en ny tid men så började hon skälla på mig :O Och hon var riktigt arg på mig, förstår inte varför heller :O
Hon hotade med att skicka en massa fakturor på 1000:- till mig ifall inte jag kommer till henne den 29 mars. Haha, vågar knappt träffa henne nu ju.. Och varför bli så himla arg!? Jag har ju inte ETT ÄNDA jävla hål i nån tand, ska bara ta bort lite tandsten, herregud säger jag bara..

Haha aja.. Har lovat att ringa Mr nu så får väl se till att göra det!

Vilken natt..

Somnade hyfsat tidigt igår. 02:30 vaknade jag inatt av att jag hade svinont i kroppen. Det värkte som jag vet inte vad.. Hade 0 energi i kroppen. Och det där känner jag igen, jag hade väldigt lågt blodsocker. Försökte ta mig upp ur sängen för att gå ut i köket och hämta något sockrigt. Men jag blev helt blind i ögonen när jag gick upp. Men om jag skulle ligga kvar i sängen ett tag till då skulle det bara bli värre så jag sa till mig själv "1,2,3" Sen gick jag upp men den lilla kraften jag hade kvar, vinglade ut till köket och tog ett äpple, det var det snabbaste att äta. La mig i sängen och blev helt illamående, fick trycka i mig äpplet. Sen blev det sakta men säkert bättre.

Kunde t.o.m somna om sen. Nu är jag iaf vaken och ska strax ta på mig jacka och skor. Tar ett tåg 11.13. Så har inte så mycket tid. körkortsteori och idrott som gäller idag.
Ringde nyss och abokade min tandläkartid, skulle dit idag men tänker inte göra det nu när jag ska ha körkortsteori!
Oj, nu måste jag springa ^^


Måste försöka slita mig nu!

Måste försöka stänga av musiken, ta av mig min nya kärlek och lägga mig ner i sängen och kolla på film! Annars blir det för sent, fast jag har sovmorgon så måste jag sova tidigt, annars kommer jag bara somna sent imorrn också, går icke! 

Men smsa tycker jag är okej faktiskt :) Så nu blir det film och sms med Mr :)


Men herregud.. Dagisnivå eller!??!?!

Broman: Va hände med killen.

Josefine: Behöver inte du veta.

Broman: jag visste det sötis du e så fin :( jag vill hålla om dig prata med dig får jag träffa dig kan jag få ditt nummer igen tappa bort det

Josefine: Men nej?

Broman: snälla gör allt för dig vill prata med dig ge mig ditt nummer jag kommer finnas för dig

Josefine: Ge dig nu!

Broman: :( kan jag ändå få ditt nummer sötaste jossan jag vill krama eller trösta dig vill kolla i dina fina ögon och berätta vad jag känner för dig

Herregud.. Ska man skratta eller gråta? Jag föredrar att skratta åt detta! xD

Börjar snart gråta :'(

Olästa meddelanden: 36

Åh orkar inte :( Om ni ger mig sommar så orkar jag :D


Hemma från jobbet :)

Det gick hur bra som helst på jobbet idag :) Han ville leka väldigt mycket men sen tog jag i med hårdhandskarna att han måste sova, han grät i ca 2 sekunder sen somnade han, gullungen!

Hahah, garvar fortfarande åt allt som hände i skolan xD Sjukaste dagen på länge! Men så jäkla rolig!
Imorgon är det Putte som håller i idrottslektionen, det blir styrketräning ^^ Men först körkorts teori... Varför just imorrn? Ända dagen vi har sovmorgon, en aja.. Får sova ut lite iaf. Blir som sagt att springa till idrotten sen.

Haha påvägen hem idag dog min mobil xD Johanna och jag bytte batteri också så kunde smsa lite länge då haha. På torsdag ska jag ta med min laddare ifall det råkar vara bombning på G igen ^^

Just nu lyssnar jag på musik i min nya kärlek ;) Och smsar fortfarande från bombningen idag, haha börja tröttna på att smsa! xD Har smsat över 2000 sms, hur orkar jag? haha..
Ska testa ifall jag kommer ihåg alla som smsade mig idag, nu ska vi se...: Micke, Micke, Matte, Adam, Simon, Ludde, Robin, David, Sebbe, A. Kommer inte på fler, bra minne josefine!

Haha men nu ska jag fortsätta lyssna på musik och smsa med Mr :) Förlåt har inte hunnit ta kort på mina nya skor.. Ska försöka hinna senare ikväll annars lovar jag imorrn!
Nu får ni två sexiga bilder från idag, STOLT FOTOGRAF ;D Hahahhaha kan inte sluta garva, kolla Johannas miner asså xD




Har inte skrattat så här mycket på länge!

Åh herregud, är helt svettig i ansiktet nu för att jag har skrattat så mycket.. xD Mysigt liksom... Tog kort på Johanna och Evelina medans dem "lekte" fjortisar ;) Och herregud! Johanna kan verkligen göra fula miner ibland.. Bilderna SKA in på facebook så fler kan få sig ett gott skratt!

Slutar om 10 min och jag har inte gjort ett skit idag xD Bara flummat och skrattat. Imorgon har jag sovmorgon men tydligen så ska jag på teorilektion till körkort kl 12 imorrn. Blää måste åka en HEL timme tidigare än vad jag brukar.. Blää.. Hade längtat efter att få sova men inte det! Aja, det går säkert snabbt sen blir det att springa till idrotten ^^

Haha jag har typ 10% batteri kvar på mobilen nu xD Fortfarande 8 människor som bombar med sms + så tog jag massa kort med mobilen så måste skynda mig hem och ladda den innan jag ska till jobbet.

Helt klart den bästa skoldagen på länge.. Hahaha!

Flummmmmmm!

Är i skolan och flummar i ett grupprum med Johanna, Olli och Evelina. Fast jag sitter mest tyst och smsar xD Gjorde ett litet test med min mobil imorse på lektionen så nu smsar över 10 pers xD Börjar bli lite jobbigt och svara alla hela tiden och dessutom så börjar mitt batteri ta slut :O Eller, har halva kvar men det ska hålla hela dagen.. Haha aja!
Johanna och jag kanske drar ner till sollentuna centrum och käkar subway till lunch.
Men nu ska jag svara på alla bomb sms! sen försöka jobba med tråk EU...

Måndag!

Blöö vad jag är trött. Imorse var det inte så svårt att gå upp faktiskt :O Skoldagen var helt okej förutom att vi startade upp ett nytt tema idag som handlar om EU, det mest tråkiga som finns att läsa om enligt mig! Är inte ett dugg intresserad av det hehe.. Så istället för att jobba med tråk EU så gjorde jag klart min och Johannas idrottslektion :)
Och jag är såååå glad! Jag börjar äntligen förstå matten nu! :D Efter typ en månad.. Är nästan helt klar med inlämningsuppgiften, känns super! Fast har prov i matte på fredag och jaa.. Det känns mindre bra..
Har varit lite småknas i skolan som vanligt. Försökte massera bort Puttes knutar men det gick icke så bra ^^ Måste verkligen bli bättre på det!

Aja! Direkt när jag kom hem så åt jag middag eftersom att jag skulle jobba senare. Precis när jag ska fixa maten så är det något som rör vid min rumpa!!! Vänder mig om och ser en hund xD Haha vi var lite hundvakt åt en av pappas jobbarkompisar. Världen sötaste hund! Så lydig! Så söt! Så gosig! Så allt! Fast blev lite rädd eftersom att den var ganska stor ^^

Senare på kvällen skjutsade mamma mig till jobbet. Sötisen var så trött att när mamman lämnade över honom så la han sig med huvudet mot min axel och somnade, naaaw! Fast självklart vaknar han och vill leka 5 min senare, men det var mysigt :) Ska jobba imorrn också, fast lite tidigare.

Kom hem för en timme sen ungefär så nu är jag ganska trött.. Jag har fixat allt så jag kan bara lägga mig ner i sängen om jag vill :) Men ska kolla igenom lite bloggar först sen ska jag lägga mig ner och kolla på film!

Juste, innan jobbet åkte mamma och jag till centrum för att kolla på ett par skor till mig. Hittade ett par i Täby men dem fanns bara i 37 och dem var megastora :O Men nu hittade jag storlek 36 i väsby centrum :D Ingen tvekan om att köpa :) Nu är dem mina och ligger i tryggt förvar i skolådan :) Visar bild imorrn :)

Men ja, nu blev inlägget ganska långt men satsar på att skriva ganska mycket nu eftersom att min bloggpaus startar på torsdag och håller i sig ett bra tag.
Skola + jobb imorrn igen :) Bara att kämpa på..


Kvällshumor.


Sitter med gråten i halsen.

Känns som att börja på ruta ett igen.. Nåja, inga sånna tråkigheter i bloggen nu!
Skola imorgon.. HATA! Vill inte.. vill inte.. vill inte.. Ingen motivation alls! Om jag inte brydde mig så mycket om framtiden som jag gör så hade jag hoppat av skolan direkt! Har tappat suget rejält. Vi gör samma saker hela tiden i skolan.. Vi läser inte om något intressant heller. Förutom med temat vi hade innan lovet, det var intressant för att det handlade om sjukdomar. Och om jag inte minns fel så kommer det nya temat vi ska starta upp imorrn handla om parti skit grejer... Älska livet just nu.. VERKLIGEN..! 

Påminner er om att min bloggpaus startar på torsdag! Och håller i sig i 1.5 vecka ungefär. Tänker inte säga varför jag tar en bloggaus, det håller jag för mig själv. Jag reser ju bort den 19 mars och precis innan jag reser iväg så kan jag vara snäll och skriva ett mini inlägg till er :)

Det börjar bli farligt nu.. kl är snart halv 12 och jag är inte det minsta trött än! Jag borde redan ligga i sängen och vara på väg att somna men icke det.. Och det gjorde inte saken bättre att jag somnade en timme efter maten.. Men jag får stå mitt kast ^^ Kommer vara så jäkla trött imorrn och dessutom ska jag jobba efter skolan, haha åh vad härligt!

Men nu ska jag kolla på film och försöka bli trött!



Godmorgon!

Vaknade för 1.5 timme sen ungefär. När mamma har babblat klart i telefon ska vi åka iväg och äta lunch ute! Sen åker vi säkert nån annanstans och kollar :)

Skola imorgon.. Inte taggad ett dugg.. Lovet har gått för fort.. Är inte alls redo att börja plugga och gå upp tidigt på morgonen.. Men vad ska man göra liksom?

Aja ikväll ska jag duscha och även måla naglarna :) Sen blir det att kolla på film och FÖRSÖKA sova tidigt, kommer aldrig att gå men men!

Juste, imorrn och på tisdag ska jag jobba också.


Att göra lista.

  • Anton vill träffas.
  • "A" vill träffas.
  • Emil vill träffas.
  • Daniel vill träffas.
  • Oskar vill träffas.
  • Robin vill träffas.
  • Bli klar med temat xD
  • Fixa kompletering.
  • Sjukhus skit.

Det var nog allt hitills ^^ Hur ska jag hinna med allt!?


Haha Emil din mupp!

Emil: Myssugen? :D

Josefine: Haha faktiskt inte ;)

Emil: Fan då :(

Josefine: Förlåt :(

Emil: Det är lugnt :(

Josefine: Säkert? :(

Emil: Ja :D du kanske blir det sen :)

Josefine: Haha det tror du va ;)

Emil: Jag hoppas (a)

Se där :)

Nu är designen uppe :) Skippade texten, kom inte på någon som passade till bilderna det blev bara grötigt med en massa text så de fick bli utan den här gången :) Jag är LITE nöjd ^^ Bättre än den gamla iaf!
Jag har lyssnat på samma låt över 10 gånger nu.. Direkt när den börjar ta slut så börjar jag om på nytt ^^ Och ni kommer inte tro det här men.. Det är faktiskt en låt från melodifestivalen! Ofta liksom.. xD Fast den åkte ut men iaf, grymt bra låt efter att man har lyssnat på den ett antal gånger :) Nu ska jag kolla igenom lite bloggar och dunka låten i öronen!


Dyker upp en ny design snart!

Börjar bli klar med min nya design. Måste bara komma på en bra text som passar till bilderna... Hm..

Igår och idag.

Dålig uppdatering men det har hänt ganska mycket saker..
Igår (fredag) var jag i barkarby med Olli. Vi åt lunch där och kollade runt bland alla affärer. Jag hittade ett par iphone/ipod hörlurar i snön, vi testade ljudet och det funkade perfekt så dem blev mina, dem hade även knappar på sladden där man kan höja och sänka ljudet, cooolt ^^ Kom hem nångång på eftermiddagen och då blev det att åka in till danderyds sjukhus, Hjärnblödning och skit.. Grät en hel del pågrund av rädsla. Kom hem på kvällen, kollade på lets dance osv.

Idag (lördag) så vaknade jag av att mamma kom in i rummet och sa att hon och pappa skulle åka till resebyrån. Vafan! Jag får inte veta något! Vad gjorde dem där!? Det ända jag har hittat hitills är en massa papper om New york!!!!! Asså jag vill veta! Jag har rätt att få veta faktiskt! (a).. Haha aja..
När mamma kom hem hämtade hon mig sen åkte vi iväg till arninge och kollade i den nya affären. Hur stor affär som helst! Fick en cool vattenflaska och ett pannband av mami! Vattenflaskan var verkligen speciell, man kan vända och vrida den hur som helst utan att det kommer vatten, det finns inget lock på den heller. Man måste antingen "suga" eller trycka ganska hårt på vattenflaskan för att det ska komma vatten, väldigt cool enligt mig :D Lovar att visa er grejerna imorrn eller något, har ingen ork just nu ^^
Vi åt även lunch ute och efter det åkte vi till danderyds sjukhus för att få reda på provsvar och massa skit. Inget jag vill ta upp vad proverna visade eller ens prata mer om det..
Har kollat på melodifestivalen ikväll och nu lyssnar jag på musik. Självklart genom min nya kärlek!

Blir förmodlingen sjukhuset imorrn igen. Älska livet just nu asså. Hur långt ner kan jag sjuka än det här? Hur länge kommer jag orka? Lägg in mig på sjukhuset för livet istället för att jag ska åka fram och tillbaka konstant.. Ska ju dit den 25 mars också HÄRLIGA PUCKAR!
Min dejt igår!



80% kvar :D

Installerar våren...
████████░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░
20% complete :D


Vill inte ta av mig hörlurarna :(

Dunkar musik i öronen för fulla muggar! :D FAN VILKET BRA LJUD! Dem här hörlurarna var värda varenda öre! Nä jag öppnade förpackningen fick jag även en affish (stavning) på köpet :D Sen massa bilder på andra hörlurar, man tackar!
Haha vad håller jag på med egentligen!? Förlåt... Ska sluta prata om mina hörlurar nu! ^^

Nu ska jag försöka slita mig från musiken och börja kolla på film :) Det får bli Asterix & Obelix :D otecknad såklart ;) Sjukt längesen man såg den filmen, miljoner år sen!

Imorgon är jag upptagen igen.. Haha hit och dit, upp och ner.. Haha men det är kul :D

Juste bjuden på fest igen :P Rasmus har bjudit in mig till sin privata fest. Haha beslutsångest, ska jag gå eller inte??? Orkar jag??? Vi får se, har lite tid att tänka innan jag måste svara honom ^^

Vi hörs imorgon sötnosar! :)

When i get sad i stop being sad and be awesome instead.


Kvällshumor!


MIN NYA KÄRLEK!








Ännu en superhärlig dag! :)

Vaknade av den härliga solen imorse! det var 4+ grader ute och det gjorde verkligen min morgon! Åt frukost i lugn och ro och sedan började jag fixa mig sagta men säkert :) Tog ett tåg 12:28 med Emelie, vi skulle åka till barkarby för att jag skulle kolla på ett par hörlurar där! Men när vi kom fram till busshållsplatsen så ser vi att det är 2 timmar tills den bussen börjar åka xD Så vi tog 179 till kista och åt där så länge, träffade även på Stephanie och Hadis mycket roligt! :) Jag köpte en liten greja där också. Sen tog vi bussen tillbaka till sollentuna och därefter bussen till barkarby :) Letade som en galning efter ett par snygga hörlurar, min maxgräns var 800 kr, mer än så tänker jag absolut inte lägga ner på ett par hörlurar! Och jag hittade ett par! Precis min stil! Det ända som stoppade mig lite var priset.. Men jag köpte dem! Varför vänta och riskera att de inte finns kvar, det fanns bara två par kvar. Ångrar inte en sekund att jag köpte dem.

Dagen fortsatte och Emelie och jag tog en liten fika på IKEA.. xD Det fick bli en glass och dricka. Sen blev det lite problem på hemvägen, bussarna gick inte alls som vi ville så vi hamnade i kista centrum istället ^^ Vi kollade när väsby bussen skulle gå ifrån kista. Och under tiden så gick vi runt i kista och kollade lite sen tog vi bussen hem till väsby, skönt att åka hela vägen hem utan en massa byten.

Kom hem för några timmar sen, har precis kollat klart på lite serier och nu håller jag på att fixa lite med min ipod :) Fick lite panik när jag inte hittade den.. Gick ut till bilen och kollade om den låg där och det gjorde den! Helt iskall också.. Lite kallsvettig blev man allt.. ^^
Mina snygga hörlurar ligger precis bredvid mig och väntar på att bli testade, hoppas det är bra ljud i dem med tanke på priset.. Självklart ska ni få bild på dem ;)
Hade lite brådis till tåget så fick bli en snabb bild. Där har ni även mitt nya pannband som jag inte har visat er än! Har en i svart också. Kändes konstigt att ha uppsatt hår idag, har aldrig det annars ^^

Ny kategori: Kvällshumor.

Eftersom att jag har börjat lagt upp kvällshumor nu i två dagar i rad så tänkte jag att det vore roligt att ha en egen kategori om det :) När man behöver sig ett gott skratt så varför inte ha en kategori där man kan gå in och få sig en del skratt ;) Det dyker självklart upp mer kvällshumor ikväll ;) Har redan laddat med två roliga bilder ^^ Fast det är ju bara min humor, inte säkert att alla ni andra tycker det är kul ^^

Kvällshumor!

Vet du vad det är för likhet mellan en vindrutetorkare och en blondin?
- Ingen aning...
- Är dom inte våta när man sätter på dom så skriker dom...

Äppelpaj!

Nu är min äppelpaj klar! Ska bara ha med mig halva pajen imorrn så jag kan ta en liten bit nu :D Till det blir det filmen tur och retur :)

Bilder från idag :)










Mysigaste dagen på länge!

Det har verkligen varit en toppen dag idag! Vaknade vid 10 tiden och åt frukost, sen kollade jag på en film. Två timmar senare lagade jag lunch till mig själv eftersom brorsan fortfarande låg och sov! Och efter lunchen var jag med Linda! Vi gick till centrum och kollade lite, jag skulle kolla priset på en parfym. Hittade världens snyggaste byxdress! Som jag köpte på direkten! Eller.. Jag funderade en stund men när jag provade den så var det verkligen WOOOOW, priset på den var kanske inte lite trevligt men jag kunde inte låta bli! ^^

Efter det gick vi hem till mig och lämnade lite påsar sen gick vi till hemköp och köpte lite smått och gått sen gick vi hem igen ^^ Och sen gick vi ut och tog lite kort i solen :) Superhärlig dag! Och vilket toppenväder det har varit!

Middagen lagade jag också och diskade även efter mig, känner mig ganska duktig faktiskt (a). Var ute med Linda för en stund sen igen, det blev en mini promenad men det var så satans kallt ute så vi gick inte så långt.

Nu hade jag tänkt att laga en paj ^^ Lite sent att göra det nu kanske men jag ska ha den tills imorrn :) Fullt schema imorrn också, men det är roligt :) Men innan jag påbörjar pajen så ska jag duscha! Annars blir det också för sent att göra ^^ Ni får bilder från dagen lite senare ikväll för just nu håller dem på att ladda :)


Jag försöker att finnas till hands..

A.
men vrf ska ni träffas ens om han inte tänker göra det?

Josefine.
för att det har hänt så mycket med honom så jag vill träffa honom och fråga personligen hur han mår osv.

A.
gud va snäll du är
alltså fan att det här har hänt dig gumman :(:(
du förtjänar verkligen inte det här..

Nu är det 46 personer + A som har sagt "du förtjänar verkligen inte det här"..

Kvällshumor! hahahahaha...

"Flickor det är inte korven man blir tjock av det är såsen"


1 Mars - Mysig dag :)

Igår somnade jag nångång vid 02:00 på grund av att jag smsade med Robin hela kvällen ^^ Han vill ha en "toy story kväll" med mig haha ^^
Idag vaknade jag av att Olli smsade mig vid 9 tiden på morgonen! Hon ville att vi skulle åka till stan redan då xD Men det kunde hon glömma! Vi åkte in till stan vid 12 tiden istället :) Mycket bättre! Vi stack direkt och åt. Olli köpte en klocka på rean och jag hittade nada. Sällan jag hittar något nu för tiden, eller så är det för att jag har blivit mycket petigare med att inte slösa bort alla mina pengar på kläder ^^ När jag ser något fint plagg jag vill ha så tänker jag "den här kommer bara ligga i garderoben och skrota" och på så sätt så köper jag inte något nu för tiden ^^ Annars hade jag köpt den på direkten!

Haha, sen tog vi tunnelbanan till skarpnäck och gick lite i affärer där, sen rullade vi hemåt :) När jag kom hem så var det middag, se åkte mamma och jag iväg och handlade lite mat så Jeppe och jag kan göra lunch imorrn. Han gör aldrig lunch så det lär bli jag som får göra det ;)

Nu ikväll har jag myst med fruitcoctail (stavning) med glass! satan vad gott det var! Och till det kollade jag på min älskade program familjen annorlunda! :) Är helt proppmätt nu efter glassen så jag ska strax mysa ner mig i sängen och kolla på film. Fick en ny korsordstidning av mamma så har massa kul att göra hela natten :D

Imorgon ska jag vara med Linda :) Tror det blir att ta en promenad ner till centrum och kolla runt lite :)
Juste! jag köpte en liten greja i stan kom jag på nu! ^^ Jag köpte 2 små cupcakes! :D En med blåbär och en med vanilj, har smakat den ena med blåbär och den var FÖR sockrig ^^ Får se hur vaniljen smakar imorrn, för ikväll får jag inte ner mer än vatten i magen xD Ni får bild på mina cupcakes imorrn :)


Livet är som en bok, finns långa och det finns korta.Läser man inte vidare får man inte veta hur saker går, hoppar man över missar man. Men märker man att det går dåligt kan man alltid ändra sig och ta en annan


Funderar starkt på att åka till Gävle :)

Ta upptåget 1.5 timme sen är man framme :) Det är så mysigt i Gävle, iaf där jag har varit. Men vi får se, måste isf skaffa en UL kort som kostar 250 kr. Och då kan jag resa till Gävle 20 gånger tur och retur, jäkligt billigt enligt mig :)


Stan :)

Sitter i sängen och äter ett päron just nu. Mitt tåg går om mindre än en halvtimme. Är helt klarfixad, väntar bara på att tiden ska gå :)

Vi hörs när jag har kommit hem :)

RSS 2.0