Inget liv

Man har verkligen inget liv när man jobbar natt. Man sover bort dagarna, vänder på dygnet och äter dåligt. Men attans så bra jag trivs att jobba natt ändå. Nu är mina 3 nätter över, sista natten är man helt slut. 
Men det har varit 3 otroligt bra nätter. Kollegor som bjöd på räksallad med hembakat knäckebröd med färskost, haft så bra teamwork med min sjuksyrra, tagit underbart fina bilder på en bebis där föräldrarna kramade om mig och tackade så mycket för de fins bilderna, fått mycket uppskattning och framför allt mycket skratt. Underbart bra nätter måste jag säga! 
 
Imorgon är jag ledig sen jobbar jag hela helgen, På måndag är det dags för SFS, fruktar verkligen inför det.. Vill inte till Huddinge och bli filmad medan massa människor glor på mig. De kommer utsätta en för en massa test och spela rollspel, usch.. Och det håller på i 2 dagar dessutom.. 
Bra att jag jobbar i helgen, slipper jag tänka på det. 
 
Om 3 veckor åker jag iväg i alla fall, ska bli såååå skönt! 
 
 
 

Söndag

Kvällspasset är över och jag ligger i sängen, trött och vill sova. Men ska försöka hålla mig vaken en stund till eftersom jag jobbar natt imorgon så vill sova så länge som möjligt imorgon. Jobbar 3 nätter på rad nu, sen är jag äntligen ledig (en dag) haha. 8 pass på rad har jag jobbat då. 

Nu ska jag fortsätta läsa boken, den blir bättre och bättre. 

Arbetsnarkoman

Mitt dagpass idag blev till ännu en heldag för mig. Men det gick strålande bra, längtar redan till imorgon när jag ska jobba kväll. Mina kollegor tycker att jag är tokig som jobbar två heldagar efter varann, tycker jag också lite men det har gått så väldans bra. Jobbat med härliga människor, mysiga bebisar och goa föräldrar. 

Som sagt, jobbar kväll imorgon så får sova ut. Nu ska jag fortsätta läsa boken och sen sova. 


Dubbelt

Ett dagpass blev till heldag. Sjukt mycket att göra, nyopererade bebisar, akutsnitt och apneeande bebisar blev till en röra. Men röran slutade bra i alla fall. Hemma nu, ska sova bums, jobbar dag imorgon. Upp och kör bara haha.. 

Onsdag

Varit ledig idag eftersom jag ryckte in förra natten. Det rullade på, fick för första gången ha sökaren på mig. Lite scary men det var roligt, lite jobbigt att den piper hela tiden bara haha. 
Inte gjort så mycket idag faktiskt, åkte ut en sväng med bilen. Nu ska jag strax äta lite mat, sen mysa till serier. Började läsa Femtio nyanser av honom igår, första delen. Lite seg i början men ändå så att man vill läsa vidare. 
 
Imorgon ska jag ringa ett viktigt samtal, är duktig på att skjuta upp tråkiga saker. MÅSTE göra detta imorgon, skjuter upp det hela tiden och för att vara säker så måste jag göra det här nu. 
 
Som sagt ledig imorgon också, sen jobbar jag dag på fredag. Saknar jobbet redan, undrar hur mina bebisar mår. 
 
 
 

Planeringsdagen med neo

För en vecka sedan hade vi planeringsdag med danderyd neo och huddinge neo. Den var över förväntan. 
Karolinska bjöd på frukost. Smörgås med grönsaker med kaffe/te.
Cirkus cirkör kom och hade ett föredrag. Plötsligt kommer en kille utklädd till en tupp. Han hade en gul baddräkt på sig och en handske på huvudet. Han lät precis som en tupp, han drar ner handsken över ansiktet och börjar blåsa upp den. Jag höll för öronen hela tiden, sen slår han oss med den och folk var så rädda att den skulle smälla och till sist gör den de och det flyger överallt. 
Inte nog med det. Några minuter senare kommer han utklädd i kostym och pratar tyska. 
Jag sitter på kanten, han kommer till mig och säger "Jag är förkyld, kan du putta in den här gaffeln i min näsa". Fy tusan tänkte jag, vågade inte så han tryckte in den själv. Det såg inte mysigt ut. Sen stoppar han världens längsta svärd rakt ner i strupen, böjer sig ner och ber mig dra ut den, drar ut den och man kände verkligen att den skrapade i, svårt att förklara men det var en konstig känsla haha. Något nytt jag aldrig upplevt haha. 
 
Efter 2 timmar med cirkus cirkör fick vi en liten fika, fruktsallad.
Därefter kom Friends och höll föredrag. 
 
Lunchen åt vi i karlinskas restaurang, så himla god mat och många valmöjligheter. 
Det fortsätter med föreläsningar och på eftermiddagen blev vi bjudna på kanelbullar med vaniljfyllning.
 
16.00 Slutade allt. En superrolig dag, var inte beredd på det här. Tummen upp för karolinska den här dagen. 
 
 
 

Inringd för nattpass

Hade ju då två lediga dagar kvar men imorse ringde jobbet och frågade om jag kunde jobba inatt, snäll som jag är så svarade jag Ja. Då får jag ledigt både onsdag + torsdag så tyckte de var värt det. 
 
Så jag försökte somna om igen, gick lite halvt så får se hur trött jag blir inatt. Varit iväg och handlat lite inför natten, fick med mig en grej från glitter också. 
Nu ska jag snart börja packa väskan och dra mig mot stinsen innan jag åker vidare till karolinska. 
Alla snackar ju om den här nya filmen, fifty shades of grey. Jag har inte ens läst böckerna så kanske ska ge mig på dem före jag tittar på filmen, så köper boken på vägen till jobbet. Är det lugnt kan jag nog börja läsa första boken men vi får se hur det ser ut. Inte jobbat på 3 dagar så ingen aning vilka bebisar vi har nu. 
 
Har saknat jobbet så blev glad när dem ringde. 
 

Fredag den 13:e

Nyss hemkommen från mitt kvällspass. Riktigt hård dag med dåliga bebisar. Ena tvillingen var nyopererad, dippade i puls och slutade andas i mellanåt. 
Andra tvillingen var inte nöjd med nått. Blåa läppar, röd i ansiktet och saturationen kunde gå ner till 50 bara sådär. Sen hade jag ett 3e barn som också blev dålig. De jobbiga var att jag var ensam i salen och ingen var i närheten. Tur nog var föräldrarna där som kunde hjälpa lite med min vägledning. 
Sen 1 timme senare händer det igen. Jag står vid ena bebisen som helt plötsligt inte har någon puls, en läkare står på andra sidan och tittar på tvillingarna. Då börjar ena tvillingen kräkas och sjunker till 20 i saturation. Kunde liksom inte lämna ett barn utan puls så sa till läkaren att hon måste suga bort spyan i svalget så ungen kan få luft. Att vägleda och samtidigt försöka få tillbaka barnets puls var inte lätt. Men allt gick bra till slut.  

Nu är jag hemma, trött och ligger i sängen redan. Ska titta på film och mysa under varma täcket. Imorgon är det alla hjärtans dag, kommer spendera dagen med mamma och kvällen med Linda med god mat och Melodifestivalen. 

Så skönt att jag är ledig i 4 dagar nu, riktig lyx! Ska njuta till Max! Efter dessa 4 dagar kommer jag jobba 8 pass på rad så gäller att ta vara på ledigheten. 
Nu ska jag mysa till en film! 

Underbar dag!

Planeringsdagen var över förväntan idag. Har fått gjort grejer jag aldrig trodde jag skulle få göra eller ens se på så nära håll. Har skrattat så himla mycket idag. 
 
Och en till underbar sak är att jag betalade klart resan idag, wiiie. Bara en månad tills jag åker iväg. OM jag har saknat detta och nu åker jag till en plats jag aldrig har varit på. 
 
Ska berätta mer i helgen om planeringsdagen idag och även resan, nu är jag så trött att jag håller på att somna sittandes. 
Imorgon jobbar jag kväll så jag får sovmorgon. 
 
 
 
 

Tisdag

Gick på bra Ersta. Tog en sväng på stan men kom hem med nada faktiskt. 
När man har egen bil och körkort blir man verkligen bortskämd. Tycker inte om att åka kommunalt, det är jobbigt haha.. Tjejen framför mig pratar i telefon och säger "jag har ett förkylningsvirus på gång", då blir man lagom glad av att sitta bakom henne och när killen som satt sig bredvid mig bara hostar, hostar och hostar utan att hålla för. Sånt gör mig galen. Nästan varena människa på tåget hostar/nyser eller är snoriga, allerigsk mot sånt haha! 
Så nej! Åka i min egna pärla med bra musik är myyyycket mer lockande. 
 
Nu är jag hemma efter en tur med bilen, handlade en liten Alla Hjärtans Dag present till mamma. 
Precis kommit ut från duschen, ska mysa ner mig i sängen till en bra film. Imorgon är det planerigsdag hela dagen. 
 
 

Dubbelt

Har haft en lugn helg, inte hänt så mycket. Mådde dåligt i lördags så stannade inomhus hela dagen. 
I söndags var jag iväg med mamma en sväng, fick med mig en vårjacka och ett par skor på rean.
 
Idag stod dagpass på schemat men behövde stanna kvar så det blev heldag för mig. 
Riktigt trött nu, men pågrund av detta så är jag ledig imorgon. 
Så imorgon ska jag in till Ersta först, sen tänkte jag gå en sväng på stan, längesen jag var där. 
På onsdag har jag planeringsdag hela dagen. 
 
Nä, nu ska jag sova i min nybäddade säng, sover alltid som en prinsessa när jag bytt på sängen. 
 
 
 

Fredag!

Natten var riktigt seg, var så trött och tvillingarna var klarvakna hela natten, gick inte att göra allt under natten eftersom dem inte ville vara stilla. Till slut tog jag upp ena tvillingen i famnen för att lugna honom och då somnade han, matade han medan han låg på mina ben. 
Vid 05 började jag bli riktigt trött, för att ens kunna ta kontroller på tvillingarna, behövde man stå där och vissa kontroller tar 45 minuter så jag var rätt slut efter det. 
 
När jag kom hem somnade jag direkt och vaknade vid 3 på dagen. Gick upp då för att inte vända helt på dygnet. 
 
NU tar jag helg! Ska strax laga mysmiddag och sen se på fångarna på fortet och fortsätta med en drös filmer med godis och läsk! Endast jag, Jesper och hans tjej hemma ikväll. Päronen är ute på vift. 
 
 

Sista natten

Då är jag snart inne på min 3e och sista natt den här veckan. Igår gjorde jag klart mitt schema för april,maj, juni. La en del nätter. 
Idag lyckades jag sova till 16.00 på eftermiddagen så fick mig i alla fall 8 timmars sömn. Förra natten var jobbig, tvillingarna var dåliga och allt blir mycket jobbigare när man inte har en dator och kan läsa på ordentligt vad som har hänt under dagen, förhoppningsvis är det sista natten nu som vi måste använda papper, sen börjar datorerna fungera igen. 
 
Hoppas på en lugnare natt nu. 
Ska börja hoppa i kläderna och packa väskan med godsaker nu och sedan börja röra mig mot karolinska för en sista natt. 
 
 

Påt igen ba

Var lite knackigt att sova när jag kom hem, var fortfarande pigg men kunde sova 7 timmar i alla fall. 
Nu har jag precis duschat, ska packa ner allt i väskan och sedan åka mot karolinska igen. HATAR att jag måste åka motorvägen till mitt jobb fram och tillbaka.. På vägen hem idag fick jag 4 stenskott på rutan av bilar som inte kan hålla hastigheten och tvunget måste åka in några cm framför mig.. Blir så irriterad! Så nu har man 4 rispor i framrutan, bara att hoppas på att det håller och inte börjar spricka. Lär få byta många framrutor på min bil så länge jag jobbar i Solna.. 
 
Jaja, nu har jag varit bitter nog!
 

2 timmar kvar

Av detta nattpass. Ska bli skönt att rulla hem med bilen sen för att sova bort hela dagen och därefter gå på nästa nattpass. Varit en skön natt, gått väldans fort. Datorerna är nedlagda i 3 dagar pågrund av uppdateringar, så nu skriver vi allt för hand, snacka om att det går åt många papper haha. 
Om en stund ska jag byta blöja på min favoritbebis, de mysigaste stunderna under passen - gos med bebisar. 


1 februari

Ny månad, nytt schema, nattjobb påbörjas och mitt lilla gym ska fixas! 
 
Såååå skönt att den här veckan är slut nu. Jobbat 6 pass på rad och dessutom så tog jag ett extrapass kväll+natt, det gick jättebra och blev avlöst redan vid 06 så kunde gå hem tidigare. 
Igår (lördag) var det sista passet för den här veckan, hade inte orkat jobba en enda dag till. Det var egentligen kris på söndagkväll men jag var tvungen att säga nej, inte tillåtet att jobba 7 dagar på rad och så tänkte jag för en gångs skull på mig själv. 
 
Idag har jag varit ledig och är det imorgon också, så skönt. 
Imorgon tänkte jag åka iväg en sväng, fattig på tights och så ska jag titta efter lite saker till resan i mars. 
Sen på kvällen imorgon ska pappa och jag fixa lite i rummet nere källaren. Nyrenoverat rum som jag ska ha som gym. Placera ut bänkpressen, rullbandet, yogamattan, hantlarna + tyngderna och hundra andra saker. Det kommer bli SÅ bra! Det blir mitt egna lilla gym hemma! 
Har så många nya träningskläder som måste invigas. 
 
 

RSS 2.0