gift i kroppen inatt? japp.. sjukhuset inatt? japp..

jag mår verkligen sämst nu, orkar verkligen inte blogga om dagen, även om jag borde. men måste stänga av allt så fort som möjligt, och lägga mig i sängen innan jag får panik och lägger mig på golvet..  sry..

Vilken dag asså..

Nu ska jag duscha, sen ringa älskling. Sen blogga om denna dag.

Marcus Marcus Marcus!

Har precis kommit hem från stan ungefär. Träffade älsklingen, fy fan vad härligt det var att få träffa honom igen efter 3 HELA dagar utan honom! På dagen idag har jag varit med mamma och kollat runt i stinsen. Fick med mig 2 klämmor/hårspännen hem, fina! Direkt hem och åka in till stan för att träffa älsklingen. Blev stressigt, så glömde att ta tablett innan jag åkte.. men jag tog risken. Vi satt oss nere vid vattnet, gick runt lite, och satt oss vid t-centralen igen. Kanske inte låter så kul men.. spelar ingen roll vad vi gör, bara att få vara nära älsklingen betyder oerhört mycket! En timme innan mitt tåg gick så började magen att värka.. Ville inte säga nått till älskling. Jag höll ut, utan att visa nån större skada. Den här gången var den svåraste hitills att åka ifrån Marcus..! varför behöver ni inte veta, tror Marcus förstår vad jag menar. Vägen hem var lugn. Från att ta 3 min att gå hem från stationen, till att det tog 13 min.. Magen ville inte sammarbeta!

Blev så glad för en grej älskling sa när jag kollade på hans tröja. Jag läste på hans tröja, där stod det "ice" sen sa han:
Älskling: vad står det nedanför då?
Jag: 2033
Älskling: aa, då är vi fortfarande tsm!
Åhh vad glad jag blev när han sa så! :D är fortfarande superglad och kommer va det LÄÄÄNGE! :D

Hahah men nu ska jag stänga av datorn och kolla på film en snabbis. Sen smsa en dikt och godnatt sms till älskling, vet inte varför jag har börjar skicka dikter till honom så mycket? :O men han verkar inte hata att jag gör det så ^^ aja, sjukhuset är det som gäller imorrn, sen skola godnatt!

Första dagen Marcus och jag träffades! Första bilden som togs på oss! LOVE IT! ÄLSKAR MARCUS HAWKINS! <33

WIIIIEEEE! :D sova..

haha! nu ska jag sova. Eller, först göra lite korsord sen sova :D har kollat på eurovision, men orkade inte kolla mer ^^ det sög ändå så! :) Har ont i magen också! great (Y) men men, tar tablett sen kan jag kanske sova. Imorrn ska jag äntligen få träffa älsklingen! <3 imorrn blir det 3 dagar sen vi träffades! FÖÖR länge :O men det är bra att man inte ses varje dag, lätt att man tröttnar då. Saknad är bra! haha vad pratar jag om nu?! haha josefine = trött kanske ? godnatt!
                                                

Hemma

Nu har jag äntligen kommit hem! :O har varit på ks på dagen. Hälsade på morfar.. Efter det så åkte mamma och jag på jakt efter räkor! inte vanliga utan skampi (stavning?) dem finns ingenstans längre! vi har åkt till minst 8 olika mat affärer! tills sist fanns det på coop..  15 st räkor för 230 spänn!!!! så jävla dyrt.. men dem köpte vi iaf.. så nu ska mami fritera räkorna, sen ska vi fritera bananer och ananas ^^ + äta jordgubbar med glass! fattar inte hur jag kommer orka allt :O
Men men, ska jobba lite senare, nån timme bara. Imorrn finns det mycket saker att göra.. vet bara inte vilket av alla jag ska göra ^^ men det bestäms ikväll säkert! :) Nu ska jag göra korsord och lyssna på musik :)
Kom på att jag har bikini, shorts, linne, tunika, klänning, jeansleggings, som jag inte har tagit kort på än! :O ojoj, mycket att hinna med :)

Sjukhuset igen

Nu är jag helt klar fixad! Jobbet är klart, sista helgen jag behövde jobba enligt henne! Ska åka ut med mamma först och leta efter lite saker. Sen ska jag in till ks. Inge roliga nyheter jag fick reda på imorse.. men men nu hinner jag inte skriva mer.. Ikväll ska vi iaf fritera räkor? jag som inte gillar räkor så mycket. haha men aja! cya

Den här gulliga fjärilen sitter på mitt byxben! :D såå gullig!

Älskling

Gå bakom mig, gå framför mig, gå vart du vill älskling. Men gå inte ifrån mig..

Jag ska bättra mig..

Hahaha ja, rubriken behöver ni inte fatta :)
Har varit en härlig fredag kväll. Brorsan är på grönan, så han slapp jag. Sen grillade vi och åt mango och glass till efterrätt! sen kollade jag och mamma på talang. Pappa gick ut med en kompis, sååå skönt att bara vara hemma med mamma ibland, utan boysen! haha :) mitt lår ser så bläigt ut som det kan bli! det är jättesvullet! sticker ut, det syns utanpå tightsen t.o.m.. och det svider som fan, råkar stöta till grejer då och då med låret och jävlar vad ont det gör! vill bara lägga mig ner och dö! fy!
Nu sover iaf mamma, så ska väl också sova strax. Är ganska trött. Ska visa det jag köpte i kista i onsdags också. köpte iaf en bikini och ett par shorts. Men nu är det sovdags! ska jobba tidigt imorrn, sen får vi se vad som händer under dagen.


AJJ! :(

En viss person puttade mig idag vid lunchen! jag hade mjukisar + tights under, personen puttade in mig i väggen och nu blöder jag och det är jättesvullet..! det gör pissont! och ser inte direkt snyggt ut heller! fast jag hade 2 plagg under så blev det så här stort sår.. åhh!
Jävla jobbet förstörde för mig igen! kan inte sova hos Marcus idag pågrund av jobbet! och jag SAKNAR honom så jävla mycket! det här kommer bli en svår helg... kanske t.o.m vecka utan honom...! ååhh! allt är dåligt nu! kan det bli värre..


Tralala..

Dåligt uppdatering kanske ^^
Men i onsdags hände inget direkt, var på karolinska sjukhuset till 03.00 på natten. Somnade direkt när jag kom hem. Igår var jag så jäkla trött! vi hade 3 timmars föreläsning om droger på morgonen, snacka om att jag halvsov.. det var inte direkt intressant heller :P hon berättade om sitt liv, knappt om droger.. På eftermiddagen hände det en massa tråkiga saker. Johanna sprang iväg, jag sprang iväg och var ledsen, Ida och Evelina fick stötta mig osv... sämsta dagen på länge.. Men det ordnade upp sig på kvällen då jag åkte in till stan och träffade älskling! hade inte träffat honom sen i måndags, det är fööör länge! det var inte planerat att vi skulle träffas heller. Vi var i stan och pratade om allt och alla, som man säger. Mys! jobbigt att lämna honom!
Just nu sitter jag iaf i skolan och har rast, snart har vi kunskapstorget då man får göra klart sina rester. Jag ska då jobba med mitt powerpoint arbete.
Sen vid lunchen ska jag ringa jobbet och fråga om tid imorrn. Ska sova över hos älskling ikväll, om inte jobbet förstör så klart. Marcus har tävling imorrn, den ska jag kolla på :) sen får vi se, kanske blir ett inägg innan jag åker till älskling, om jag hinner!

Sjukhuset nu

Ska in till sjukhuset nu.. kommer troligtvis hem nångång runt 03.00 inatt!

JAG HITTA!

     
HAHAH! ni ser ju! jocke och hans tjej! xD

HAHAHA! Johanna, läs noga! xD

♥ JOCKE (: säger:

*du har moppen kvar väll

lilljossan :D säger:

*klart ?

♥ JOCKE (: säger:

*nice:D

*va gör du från den 4-6 eller 7 nästa månad

lilljossan :D säger:

*vadåra?

♥ JOCKE (: säger:

*ja och några polare ska till upplandsväsby då:D

*och undrar om du kanske skulle vilja va med:D

*när vi kör runt där lite:P

* och så kan vi dra hem till dig ha lite.. :D

lilljossan :D säger:

*varför vill du ha med mig?

*Är du knäpp eller?!

♥ JOCKE (: säger:

*kul du e en shyst tjej och vi kanske kan bli bättre än kompisar:D

HAHAHAHA! Det är nog bara Johanna och jag som fattar det roliga med det här!
Ska försöka berätta lite så ni fattar mer ;)

Jocke är en störd kille som har "följt" efter johanna och mig ett LÅÅNGT tag! Han bor i täby. Jag åker ganska ofta till täby med moppen, tycker om att åka dit, varje gång vi är där så får han reda på det på något sätt, han ringer och smsar för att få tag på oss. Hans ex hatar oss, och hon är med honom varje gång. sist jag var i täby stod han vid min moppe och väntade med 4 pers på mig. han är seriöst helt störd! han har sagt att han ska döda oss ^^ det har han gjort också! vi garvar ihjäl oss så mycket han håller på och inte slutar han heller! xD störd är han iaf! t.o.m mitt ex skyddade oss sist vi var i täby! mycket drama runt den killen, haha!
Hittade tyvärr ingen bild på honom, men jag ger mig inte, hittar nog en snart, orkar inte leta mer idag. njuut!


Sängen + film

Nu ska jag stänga av datorn och kolla på film! har sovmorgon imorrn till 10.30! me love! Har skrivit en del inlägg ikväll iaf ^^ det kanske räcker för veckan ;) vem vet (a)
HAHAHAHA! nu måste jag tyvärr bara tråka ut er med en till konversation med en person! haha! fast tar det i ett annat inlägg! men innan det.. väntar den här jobbiga grejen på mig!


HUR LYCKLIG ÄR JAG?

Lycklighets-testet

[x] Du har en pojkvän.
[x] Du har ett eget rum.
[x] Du har en mobil.
[x] Du har en iPod/MP3 spelare.
[x] Dina föräldrar är fortfarande tillsammans.
[x] Du har fler än 2 bästa vänner.
[ ] Det finns en pool i din gård.
[x] Du klär dig som du vill.
[x] Du hänger med kompisar mer än en gång i veckan.
[x] Det finns en dator/laptop i ditt rum.
[/] Du har aldrig blivit nedslagen.
[ ] Du gråter aldrig mer än 3 gånger i månaden
[x] Du får lyssna på vilken musik du vill lyssna på.
[x] Ditt rum är stort nog för dig.
[ ] Människor använder dig inte för den du är.
[x] Du har varit på konserter.
[ ] Du samlar på något normalt.
[ ] Du längtar till skolan.
[x] Du önskar inte att du var någon annan.
[ ] Du spelar någon sport.
[/] Du brukar göra något efter skolan.
[ ] Du äger en bil.
[x] Du brukar inte bråka med dina föräldrar.
[/] Du är nöjd med ditt utseende.
[ ] Du har inget självförtroende alls.
[ ] Du har aldrig fått IG.
[/] Du vet vad som händer i världen.
[x] Du bryr dig om folk.
[x] Du är nöjd med ditt liv.
[x] Du kan mer än ett språk.
[x] Du har ett smeknamn.
[ ] Du har ett husdjur.
[/] Du kan hela orden från 10 låtar.
[/] Du har inga "fiender".
[x] Du är en ganska snäll person.


Total:
22 om jag räknade rätt ^^

0-10 - Du mår inte bra, du är inte lycklig.
10-20 - Du är inte jättelycklig men det duger. Du kan känna dig ensam och sviken ibland.
20-35 - Du mår toppen, du är lycklig!


Hur trött får man bli egentligen!?

Skoldagen idag var jäkligt SEEG! vi har jobbat med fallbeskrivningar hela dagen, jag jobbade med Johanna. Vi jobbade på som fan i 3 timmar! Sen på eftermiddagen somnade jag (a) jag var helt slut i hela kroppen! somnade i grupprummet medans Johanna jobbade vidare (a) haha! fast sov bara i 5 min. Usch, åkte hem sen och somnade dirr i sängen! vaknade 15 innan jag skulle vara på jobbet! mamma skjutsade mig så jag hann! jäkla grin olle han var idag! han hoppade runt oh jag var glad som helst! badade honom. Sen gav jag honom vällingen, men den slängde han iväg så hela rann ut på golvet, en ville han ha vällingen iaf! så fick göra en ny.. sen gick jag in till sovrummet med honom och försökte lägga honom ner, men det var ju meninngslöst! han bara skrek och grät.. gick inte att lägga honom.. så fick sitta uppe med honom i 1 timme, och så försökte jag igen, men NEJ, då slog han till mig, så jag gav upp! satt med honom i knät och kollade på tv, mysigt det med men aa.. fick iaf 500 av mamman idag, bra betalt på 2 dagar :O och då har jag jobbat 4 timmar totalt :O jag klagar inte (a)

Men nu slänger jag upp lite bilder från upptåget när jag var på väg till Gävle och en bild på Amadeus!

Haha, där är killens fot! han som lyssnade på min musik på tåget! xD

Den söta, griniga Amadeus! :)

Varför...

Porre säger:

jaa men har du din kille livet ut så kan du glömma att prata med mig då. så hejdå.. 

Porre säger:

men asså du förstår inte hur jobbigt de här är för mig, ja gillar dig verkligen det har jag alltid gjort och de kommer ja förmodligen alltid att göra . och få höra att du har de jättebra med din kille tar på mig , de gör ont ! och ja klarar inte av sådant längre.

Under alla år.. barndomskompis sen flera år tillbaka.. och nu gör du så här.. jag ger upp!  

Marcus min älskling! <3

Kom precis hem, har varit i stan med Marcus! <3 vi gick ner till vattnet och pratade lite, sen åt vi och så satt vi inne i t-centralen och lyssnade på musik. Marcus talade sanning ^^ det blev verkligen en förändring! 

På tåget hem hände en rolig grej! Marcus tog tåget med mig hem för att jag inte klarade av att lämna honom än! på Tåget sitter en tant en bit bort och glor på min panna! som om jag hade nått skit där? helt plötsligt reser hon sig upp och pratar med en tant bredvid, hon pratar blandad tyska och engelska.. Så pekar hon på Marcus och mig och säger "bodell" bara för att marcus hade sitt ben på mitt lår! tillsist går hon framåt i tåget och när hon är vi Marcus och mig så spottar hon ut sin söndertuggade macka på oss! vafan liksom!? så sätter hon sig en bit bort, Marcus och jag bara garvar! tanten hon pratade med kommer till oss och är lika chockade som oss över äckliga kärringens beteende! först glor hon! sen spottar hon på oss, och kallar mig bodell! När vi tåget stannar i väsby går marcus och jag förbi kärringen! då sitter hon med handen för ansiktet med bena uppe på sätet! men sina äckliga strumpor! fy fan! det var så jäkla kul men ändå äckligt! stackars älskling fick allt på sig ^^

Hahahah! nu har iaf marcus åkt hem! :( saknar honom redan! han var så jäkla hyper när vi väntade på sthlms tåget! :O han hoppade upp på grejer! gick över spåret! tränade sina armar? och kastade runt mig! xD haha min gulliga älskling!

Men nu ska jag stänga av datorn och kolla på film! ska bara se till så älsklingen är hemma först, annars kan jag inte sova tryggt!
Ska jobba imorrn! 19.00 ska jag vara hos Amadeus, det ska bli kul faktiskt! :) natti!
 


Träffa Marcus snart!

kom precis ut ur duschen! ska börja fixa mig så småningom och sedan träffa Marcus, tror vi ska träffas i stan, vet inte vad vi ska göra, men det spelar ingen roll, jag är ju med bästa Marcus så! :) Idag i skolan fick vi reda på vad vi hade på nationella i matte, jag fick ett starkt G! ^^ och i matte A har jag VG! :D supernöjd! men nu hinner jag inte skriva mer, lite brådis, marcus kan smsa när som helst och då måste jag börja gå mot stationen. Sitter bara i morgonrock så JALLA JALLA!
 
Hade lite tråkigt innan jag gick till skolan ^^


Gävle

Idag har jag som sagt varit i Gävle. Tog ett tåg vid 11.50. På tågresan satt jag bredvid en gubbe, jag lyssnade på musik och efter en stund så lutade han sg mot mig och frågade om han fick lyssna på min musik ^^ haha det var skönt att åka med upptåget. var framme i Gävle 13.30. Det spöregnade hela tiden.. fick med mig 2 plagg hem! kan visa dem imorrn. Jag åt där och hade det allmänt mysigt med mig själv :) tog ett tåg hem vid 16.30. Allt gick bra, har ätit en good sallad till middag! Nu ska jag be mamma komma ner och smörja in mig sen ska jag kolla på film och därefter sova, det är ju skola imorrn igen så..! har en del bilder från idag, men dem orkar jag inte ladda upp idag. godnatt! 
                                 

BILDBOMB!


 Bella


erik


rix fm festivalen

outfit i fredags

Olli på naturhistoriska!

Har massa fler bilder men det här får räcka!


Fredag - idag

börjar väl att berätta om min fredag! var i skolan som vanligt, då vi hade nationella i matte, det gick dåligt! IG till mig i matte! iaf.. vid lunchen ville Censie att jag skulle följa med till RIX fm festivalen i stan på kvällen och det tackade jag ja till. så efter skolan åkte jag hem och fixade mig, sen tog jag ett tåg vid 17.00 med Bella och Olli. sen möttes Censie, bella, olli, ida, erik, jossan och jag vid t-centralen så gick vi tsm och åt sen bar det av till rix fm festivalen som var i kungsträdgården. Det söög kan man ju säga, artisterna söög! sen skvätte censie och bella massa dricka på alla! haha, men det var kul med alla kompisarna :) sen mötte jag upp Marcus vid plattan så var han med oss alla, vi gick ner till vattnet och satte oss, sen gick vi runt lite och tillslut åkte alla hem till Censie utom jag och Marcus. sen hände inte så mycket mer, slocknade direkt när jag kom hem, längesen jag var så här trött! 

Idag (lördag) har jag hjälpt pappa med båten tidigt imorse, sen när jag kom hem sov jag och vaknade vid halv 11. åt frukost sen funderade jag på om jag skulle åka till Gävle eller inte. Men det orkade jag inte, för varmt också. ist åkte jag till stan och träffade Marcus, vi gick runt i stan, han köpte ett par shorts. sen gick vi ner till vatttnet och solade och sedan till gamla stan där vi strosade lite. dagen var underbar tills en grej hände, det slutade med att jag gick ifrån Marcus gråtandes.. tänker inte skriva mer detaljer i bloggen!
På kvällen handlade jag med mamma. pågrund av den här incidenten med Marcus så har jag mått väldigt dåligt. var jättehungrig på kvällen. Mamma gjorde en jättegod sallad till mig, åt tre tuggor sen fick jag inte i mig mer, kändes som att jag hade ätit floder med mat! för de gjorde ont i bröstet när jag åt, börjar ana varför det var så.. iaf.. har precis duschat och gnidit in en kräm på kroppen, snart kommer mamma in och smörjer mig med en annan kräm ovanpå, man måste va jättenoga med den krämen så bättre att mamma hjälper med det. Så just nu väntar jag på att krämen ska torka, lyssnar på musik så länge.
SÅÅ gulligt. Mamma och pappa sitter ute på terassen med massa ljus och dricker kaffe ^^ så har dem värsta höga musiken på ^^ så gulligt, har lust att filma dem, men ska inte förstöra för dem.

Imorrn ska jag iaf till Gävle! panik att hitta en present till mamma, har alltid haft lätt att hitta något till henne men jag vill ge henne nått extra eftersom att hon fyller 50 år så är det väldigt speciellt. Pappa, jeppe och jag har tre alternativ.. Antingen så köper vi ett smycke till henne från NK för 3100, eller så köper vi en parfym från NK för 1200, eller så köper vi en ny klocka för 3400.. väldigt dyra saker men vi delar på kostnaden, pappa, jeppe och jag. fast ska ändå köpa något själv till mamma. det är hon värd!
Mitt tåg till Gävle imorrn går 11.50. sen går inget tåg hem förns 18.30, så det tar jag. blir lite ensamt att sitta vid stationen i 1.5 timme själv. alla affärerna stänger kl 17.00 så ja.. men men, får väl smsa någon som kan underhålla mig, sen hoppas på att jag slipper 3 skitungar som alltid är där!
Bilderna får ni i ett annat inlägg!


SÅÅÅ kul ;D

sobnill

Till josefine:

hejsan :) jag är väldigt blyg men ska se om jag kan ta första steget o skriva :)  
hej ser att du är väldigt vacker :)

sobnill

Till josefine:
svara mig nu annars kallar jag dig hora! förmodar att du bor nära gävle kan träffas?

Hahahaha! :D tycker det här är SÅÅÅ kul! :D stackars pöjken asså ^^ nära Gävle.. nja, du vet.. det står sthlm på min profil.. ;)

Duschen nu, mer blogg efter det!

Ska bara ner och duscha nu sen så ska jag berätta om min dag idag och min fredag. Förlåt för dålig uppdatring men har varit full fart hela tiden. och idag massa tårar från min del..

Godnatt!

Jag orkar verkligen inte blogga mer nu, är så trött att mina ögon inte ens kan hålla sig öppna, har iaf varit på RIX fm festivalen.. mer får ni veta imorrn. och även bilderna därifrån har jag på mobilen så dem får ni imorrn säkert. godnatt!

Naturhistoriska museet!

Hinner nog berätta lite kort om min torsdag på museet.
Det började med att jag tog tåget in till t-centralen med Olli och co. och sedan tunnelbanan till universitetet, haha shitt vad mycket folk det var, man fick tränga in sig som tusan! :O När vi kom fram till naturhistoriska museet satt vi oss utanför en stund. Då kom det 5 STORA bussar med massa ungdomar och skitungar i! FRÅN TRANÅS!j blää! så hela dagen har vi fått gå runt på museet med småungar som trängs och skriker och en massa ungdomar som inte vet ett smack om något! Vi fick frågor vi skulle svara på om kroppen, jag jobbade med Olli. Sen flöt dagen på. Vi fick sluta kl halv 2, sköönt! då åkte jag hem och solade lite, sen blev jag utlåst! brorsan låste ut mig! sen bad han mig komma till stationen och hämta nycklar men vafan.. jag vägrade att gå dit i bara badkläder, utan skor eller nått! så han fick komma hem och låsa upp! det var han skylldig mig.
På kvällen åkte jag ut med Emelie och körde moppe. Vi åt ute sen åkte vi till kairo och doppade fötterna, svinkallt! så mitt första dopp får vänta ett tag till ^^ Sen hände inte så mycket mer..
Har alla bilder på mobilen, orkar inte ladda upp dem nu så ni får dem imorrn troligtvis.

En snabbis..

Hinner knappt blogga nu.. får berätta om vad vi gjorde på naturhistoriska museet imorrn.. hinner inte nu, städar rummet för fullt.. usch! Men måste strax avsluta.. måste hinna plugga lite till nationella provet imorrn i matte. sen kolla på film och sova! i helgen ska jag till Gävle om jag hinner, gå runt och bara ta det lugnt :) jättemysigt där, älskar att åka med upptåget. fast bara om jag hinner.. vi ska sjösätta vår båt imorrn! :D så snart kan man börj åka ut i skärgården med den! :D måste hjälpa till en massa, så vi får se hur det blir med allt men godnatt!

Godnatt!

Nu ska jag stänga av datorn. Men inte sova! känns så tomt utan älsklingen..! Nu ska jag borsta tänderna sen kolla på film hela natten lång.. Imorrn tänker jag ha älsklingens tröja! kanske hans mjukisar också :D haha ne, det ska bli varmt imorrn, kan ta en bild när jag har älsklingens mjukisar så får ni se hur dem ser ut (A) fast det får bli imorrn! ;) godnatt till er som ska sova!

Älskar dig! Mina känslor kan inte öka mer, dom är redan på högsta nivån! släpper dig ALDRIG!<3

vet ni hur man ser att en bil kommer från polen? på lacken :D

MAHAHA! bästa rubriken! xD
Idag vaknade jag av älsklingens pussar (a) min mysiga unge! :D vi myste lite innan vi började fixa oss. Jag är super glad, har fått låna älsklingens tröja :D använde den hela dagen i skolan, varje gång jag saknade älsklingen kunde jag bara lukta på tröjan, den luktar honom fortfarande! haha mina kompisar märkte VERKLIGEN inte att det var Älsklingens tröja jag hade på mig (a) Tog tåget hem med Bella. Direkt hem sen ta moppen till Amadeus.

Nu har man kommit hem från Amadeus :) Tog moppen dit. Han blev jätteledsen när hans mamma gick men sen kom superjossan med sina moppenycklar! :D då blev han skitglad och skrattade jättemycket :D har en liten vovve på nycklarna, den gillade han :D han var sååå MYSIG! han ville kramas hela tiden.
Jag badade honom och gav han välling :) shitt vilken glupps bebis! :O han slurpra i sig hela vällingen på 30 sekunder! :O snacka om att han blev trött sen ^^ la mig i sängen med honom i famnen, han somnade på min mage. Fick dra upp tröjan lite, han kunde sova bättre om han fick känna min kroppsvärme :) Mamman kom hem vid 22.00. På den här lilla tiden jag passade honom har jag tjänat 210:- ^^
Åt när jag kom hem, hann inte äta innan jag åkte. Min mobil är lite repig (a) Amadeus vägrade släppa min mobil! :O han höll på att smsa Marcus också, smart unge asså! :O
Aa, det var väl min dag, nu ska jag fortsätta att lyssna på musik och smsa.
Imorrn ska jag till Naturhistoriskamuseet, tror det hette så iaf xD trååk! vet inte hur man åker dit heller xD men ska åka med Bella så :) tar väl tåg till t-centralen och sen tunnelbanan :) Haha aja, nu ska jag fortsätta med det jag gör!

Den här bilden skickade älsklingen till mig, min gullunge! <3

Hemma från skolan

Hinner inte skriva mer nu för jag ska äta och sen ska jag iväg till Amadeus och passa honom så man får lite extra pengar i plånboken! :) skriver nog ett inlägg ikväll.


Älsklingen är på väg! <3

Älskling kommer om 3 min med tåget! han ska sova här. Var med älskling i stan idag, vi satt nere vid vattnet och pratade, mys! sen åt vi lite och sen åkte vi hem. Eller, han åkte hem till lidingö för att hämta sina grejer och jag åkte hem till mig. Fick låna hans gosiga tröja på vägen hem! :D den är sååå mysig! ska försöka sno med mig den till skolan imorrn (A) han kommer säkert läsa det här inlägget innan dess! xD men iaf (A) men nu hinner jag inte skriva mer, ska möta älskling :) godnatt! sovmorgon imorrn! me like!


min hemska dag igår..

Nu så.. jag har lunchrast nu så jag hinner väl berätta om min hemska dag igår (måndag).
Det började med att alarmet ringde när det skulle. sen skulle jag gå upp för att hitta kläder men då blev jag yr i hela skallen och blev illamående, var tvungen att lägga mig ner i sängen en stund. Sen efter 5 min så kändes det bättre så försökte gå upp och klä på mig men det tog inte många sekunder innan illamåendet kom tillbaka.. så jag sa till mamma att ringa skolan och säga att jag blir hemma idag.. det gick verkligen inte att göra nått annat förutom att ligga i sängen.
Kl 14.00 hade jag utvecklingssamtal med Melvin, det gick jag på fast jag mådde piss.. och det gick bra, VG i matte och MVG i engelska. På vägen hem kunde jag varken prata, gapa eller svälja.. så fick åka in akut till tandläkaren.. Har en inflammation i tandköttet, min tand har tydligen inte växt färdig så det är skinn ivägen! dem spolade och gjorde massa skit, och herregud vad ont det gjorde!!!! jag grät! inte högt utan det kom tårar.. Efter det åkte mamma och jag till centrum för att handla verktabletter mot det och så handlade vi mat till mig eftersom jag inte kan äta något annat är gröt och fil, bara sånna här krämiga saker, inget man ska behöva tugga på.. Då svimmade jag.. vaknade upp av att jag satt på en stol i centrum.. aja sen fortsatte det.. På kvällen kunde jag inte sitta still.. så åkte ut med Emelie på kvällen, vi tog moppen till norrviken och satt vid sjönn och pratade lite. sen åkte jag hem och som sagt, spelade hela kvällen så hann inte blogga.

Men men, nu orkar jag inte skriva mer, har annat för mig. Efter skolan ska jag till stan och träffa älsklingen min! det är 3 hela dagar sen vi träffades! men det känns som månader, saknaden efter honom är enorm!! ska pussa ihjäl honom! Nee, nu saknar jag honom bara mer så avslutar det här nu!

Ojoj

Nu hinner jag ju inte blogga! :O har spelat spel hela kvällen! nu måste jag gå och fixa mina tänder sen tänker jag kolla på film och därefter sova :) imorrn får ni bättre uppdatering. Kan iaf berätta att jag troligtvis kommer få VG i matte! och MVG i engelska! :D superglad! godnatt!

Duschen väntar!

Kom precis hem så nu ska jag ner och duscha, berättar väl om min hemska dag efter det. Onödigt inlägg! xD


TÄNKER ALDRIG MER SÄTTA MIG PÅ EN MOTORCYKEL!

Fy fan vilken dag! ska försöka ta det kortfattat, vilket jag kommer att misslyckas med, men skitsamma! xD
På morgonen degade jag i sängen tills mamma kom hem och hämtade mig. Då åkte vi och hämtade mormor och sedan åkte vi till märsta. Vi kollade på olika saker. När jag kom hem tog jag moppen med Emelie till donken xD sen åkte vi runt lite innan vi åkte hem till mig och hoppade studsmatta. Och därefter åkte vi till norrsjönn. På vägen dit såg vi Daniel och massa andra, dom ville att vi skulle komma så vi åkte in till en parkering där deras 2 bilar och 2 motorcyklar stod. Såklart ville dem pröva våra moppar men NO WAY! till slut tjatade Daniel på mig att jag skulle sätta mig på hans motorcykel. fast.. jag kom inte upp! xD han fick bära upp mig, inte nådda jag ner heller! (a) sen bad jag om att få gå ner! men då satta han sig bakom mig och började starta motorcykeln! jag hade ingen hjälm och satt bara i linne! han börjar stegra och där sitter jag framför en 18 åring och är jätterädd! varför Daniel.. vem som helst men varför Daniel..! och inte hjälper han mig ner senare.. fast kunde gå av själv märkte jag.. då satt jag mig på moppen och åkte iväg allt jag hade till norrsjönn, emelie kom senare med sin sega 30 moppe! xD sen hände inte så mycket mer. Lyssnar på musik just nu och pratar med sebbe och massa fler. Fast nu ska jag ner och duscha, orkar inte men måste! fryser gör jag också! great! haha!

Hoppsan

har visst glömt att blogga (a) Igår solade jag lite, det var hur varmt som helst! sen åkte jag iväg med mamma på dagen, vi letade efter möbler till nya hallen och så köpte vi lite småsaker till festen. Sen gick vi på marknad. Kl 16.00 skjutsade mamma mig till Amadeus. Hans mamma gömde sig en stund för att se hur det gick för mig att vara med honom själv. Han grät i typ 2 sekunder sen var han bara blyg och ibland riktigt skrattig ^^ får hoppas att det går bra på onsdag, då mamman ska jobba och jag ska passa honom själv. men iaf, fick skjuts av henne hem också. När jag kom hem gjorde jag lite korsord i solen sen åt jag världens godaste maträtt! Efter maten åkte jag ut med Emelie och Emma, vi tog mopparna ner till hemköp och köpte lite godis, sen följde Emelie med mig hem och hoppade studsmatta! xD så kom mamma ut med jordgubbar och glass! <3 så hoppade vi lite till osv. På kvällen när jag hade ställt in moppen och emelie hade åkt hem så kom pappa med en ny mobil till mig ^^ så nu har jag bytt mobil igen! den är fett coool! :D haha! sen ville varken jag eller min kropp sova för att det fattas en viss älskling som brukar ligga bredvid mig här! :(
Nåja.. Just nu ligger jag i sängen och degar. Väntar på att mamma ska komma hem. Hon och jag ska hämta upp mormor och åka iväg en sväng. Ingen aning om jag ska jobba idag? hon svamlar en massa bara.. På kvällen kanske jag åker ut med moppen igen med emelie, om inte så tar jag en sväng själv.

Orkade inte fixa mig mer än så här igår, Amadeus tyckte iaf om skärpet :D

3 underbara månader!!!<3

Idag har älsklingen och jag 3 månader! massa fler ska det bli också! är som nykär varje dag! Älsklingen kom till mig vid 1 tiden på dan. vi myste lite sen fick jag ett hjärta med massa choklad i, Naw gulle! <3 så gav jag honom min lilla sak :D den passade världsabäst på honom! Lite senare åkte vi till sollentuna och fikade, sen bärde det av till kista där vi åt middag! Vi hade turen med oss! bussen som går direkt till upplands väsby gick precis när vi skulle hem så det passade bra <3 på vägen hem tog älsklingen och jag en bild tsm, vi är alldeless för dåliga på det! en bra blev det iaf <3 kom hem för en halvtimme sen. Följde med älsklingen till stationen, sen klarade jag inte av att lämna honom så tog tåget till t-centralen med honom, sen var jag tvungen att lämna honom! blir jobbigare och jobbigare för varje gång!

Imorgon ska jag jobba. Ska passa lilla Amadeus på bara 9 månader! sen ska jag jobba på söndag och på onsdag! Saknar Marcus så JÄVLA mycket! :( Nu ska jag iaf kolla på film och smsa med Marcus!

Älsklingens lilla present! <3

 Är så jävla kär i bilden! OCH MARCUS!<333

Snälla...

jag orkar inte mer, jag får inte tag på Emelie.. Hon är i dalarna!! perfekt..!
Jag kan inte logga in på facebook längre.. och vems fel är det? jo.. johan. varför..? varför..?
Usch, det spöregnar ute just nu. Men ganska mys ändå. Mamma håller på att göra te till mig. ska strax stänga av datorn och kolla på film. Imorrn kommer Marcus till mig. Då ska han äntligen få sin lilla sak av mig.
Usch, helt otroligt att johan kan påverka mig så här mycket.. hade han inte varit Emelies ex hade det varit helt annat! Men nu ska jag få tag på freddelito, han kan få mig på andra tankar. Godnatt bloggen!

-


Jag kommer aldrig sluta leka!




Deadline

Jahopp! idag vaknade jag nångång runt 12 tiden. har hjälpt mamma att måla plankor på dagen, blev precis klar för en stund sen. Just nu kollar jag på film och tar det lite lugnt innan jag ska börja plugga, jag vill inte!!! jag orkar inte!! jag vägrar!! men jag gör de! :) först barbiedoll temat sen kris temat!
Men nu hinner jag inte skriva mer för nu ska jag ut och hjälpa pappa att grilla världens godaste kött! :D och fritera pomes! yammi!

sängen.

Nu ska jag stänga av datorn och börja kolla på film. Mår lite bättre. Har fått i mig en halv melon iaf, så magen är inte helt tom iaf! Om två dagar har älskling och jag 3 månader! :D ska tyvärr jobba på kvällen men han kommer till mig på dagen. Och han snackar om presenter! :O jag blir nyfiken!
Men men. Nu ska jag kolla på film, imorrn måste jag prata med Emelie angående Johan! han bara fortsätter och fortsätter, jag blir GALEN! haha! godnatt!

Outfit

Melonerna som smakade nagellack!


NU HAR DET GÅTT FÖR LÅNGT!

EMELIE FÖR I HELTVETE! JAG MÅSTE FÅ TAG PÅ DIG! VAFAN HÅLLER DITT EX PÅ MED!?!?!?!?

22:02 Johan

allt blir bara skit vad jag än gör när jag väl hittar nån jag tycker om så lämnar dom miig och dödar mit hjärta och självförtroende :(:(

22:02Jag

varför lämnade du emelie då? :(:(

22:03 Johan

för att jag började gilla dig och tappade känslorna för henne, och gillar dig fortfarande..


vad är det som händer med mig egentligen.. kan någon tala om det...

Idag vaknade Marcus och jag av mitt alarm, fy vad trött man var! det var bara att klä på sig och åka till skolan för att förbereda sig för matte nationella! älskling försökte hjälpa mig men det gick urdåligt, jag fattar nada.. följde med honom till stationen sen gick jag tillbaka till skolan och försökte plugga! Tillsist var kl 10.15 då fick vi proven och direkt när vi fick provet skrek alla ut VI FATTAR INTE FÖRSTA FRÅGAN! xD stoooort fail! Provet gick åt skogen! kunde nada.. IG! Blev klar på ungefär 1 timme. då drog johanna och jag till lunchen. ingen toppenmat direkt. Sen på rasten satt jag vid sofforna och halvsov.. därefter hade vi estet, då jag nästan halvsov också.. och tillslut matte, den orkade jag inte ens stanna kvar på. En del folk undrade också vad det var med mig, det kunde jag inte själv svara på.. Gick hem och la mig i sängen och somnade på 1 sekund! och vaknar 3 timmar senare, lika trött! mamma säger att det är wook till middag, men jag ville inte ha någon mat, jag fick seriöst inte i mig något utom mineralvatten.. åt en halvtallrik flingor sen har jag inte ätit mer, får inte i mig mer heller.. och jag gör inte det här med mening. skulle jag inte må så här så skulle jag äta som en gris! Ska bara mysa ikväll, är fortfarande helt slut, har tagit snart en halvtimme för mig att skriva det här inlägget.. skönt med långhelg iaf. men har deadline på fredag igen och då ska jag även jobba kväll! och då har älsklingen och jag 3 månader också! <3
Sen får vi se, men just nu ser det ut som om jag ska jobba på lördag också.. men det får vi se. Johanna vill att vi 4 ska träffas igen (Marcus, jag, johanna och Tobbe). men nu ska jag avsluta det här, ska ladda över lite bilder från kameran också. om jag orkar dvs.

Helt otroligt..!

Oj oj asså, vilken dag! kan väl börja berätta om min tisdag som spenderades med Marcus, johanna, Elias och Tobbe! Älskling kom till mig vid 19.00. då var jag ute och hoppade. Jag har väldigt lätt att se på honom om det är nått som är fel! och då släpper jag inte de förns han berättar de för mig! märkte direkt på honom att det var nått, och klart jag hade rätt! INRE BLÖDNING..!
Kvällen fortsatte med att alla små killar och johanna kom till mig. Vi hoppade studsmatta, skrattade och hade väldigt kul, eller jag hade iaf kul ^^ Sen hade Johanna och jag sådan lust att springa iväg ^^ så vi sprang ner till ån och gick över vattnet! sen när killarna började närma sig sprang vi iväg (a) haha Marcus och Tobbe var också lekfulla! :D dom gömde sig för oss! tillsist orkade inte johanna och jag springa mer! :O så vi stannade till slut ^^
Kvällen fortsatte med att vi hoppade studsmatta och skrattade ännu mer.
Åh juste! lite senare på kvällen gick johanna och jag ner till ån igen, vi behövde prata lite, killarna stannade hemma hos mig. då skulle Johanna och jag gå över vattnet igen, det fanns en liten grej nere vid vattnet som man kunde gå över. Jag gick först och sen kom johanna på, hela röret skönk och jag fick hoppa upp för att inte ramla i vattnet! hinner precis kliva upp på land, då ser vi Marcus och Tobbe komma springandes :O vi skrek ganska mycket, vi blev rädda, vi skrämde säkert upp dem! :( ÄKTA GENTELMÄNN!
Till sist gick alla hem och Marcus och jag gick in. När vi kom in satt han sig i sängen och såg helt bekymrad ut! tillsist säger han "jag vet inte hur jag ska säga det här.." Redan då fick jag världens smärta i bröstet, det ända jag hade i tanken var (han kommer att dumpa mig, han kommer att dumpa mig) jag började få tårar, men sen säger han att han skojade, fy vilken lättnad! Men älskling, du får inte göra om det där igen!!!<3
Innan vi skulle sova så ser jag något på honom igen, när jag försöker pussa honom så drar han bort huvudet och ligger bara där utan att säga nått.. så jag låter bli att göra nått och försöker sova ist. Men efter ett tag talar han ut.. och han blir ledsen och får tårar! tänker inte ta upp anledningen, förstår honom till 1000%!
Vi somnade nångång runt 02.00.
Det här inlägget blev så långt så berättar om idag i ett annat inlägg!

Marcus, johanna, elias, jag och tobbe!

Marcus har somnat, berättar mer imorrn..


Godmorgon!

Sitter i skolan nu! har tema, sitter med Ida i ett grupprum och "jobbar". vi har tema hela dagen så det blir att lyssna på musik och plugga med Ida. Efter skolan ska jag iväg och plugga. Sen ikväll kommer älsklingen till mig och sover över<3 bäst! på onsdag har jag nationella i matte! blää! har tvingat med mig älskling att följa med och hjälpa mig att plugga innan det börjar! Men nu har jag inge mer att skriva!

Duktig eller vad!

Skolan var lugn idag. Vi fick våra pengar från praktiken, 450 blev det för mig.
Hahah, idag var det första gången som jag sprang till skålen inne i rummet i skolan xD vad som låg i behöver ni inte veta!
Efter skolan sprang jag verkligen allt vad jag hade till tåget. om ni tänker er, från att ta på mig skorna, jackan och springa till tåget från skolan! och då var tåget redan på perongen när jag tog på mig skorna! snabbt eller vad! ;)
Hahah, jag kom lite tidigare till mammas jobb så fick hjälpa små barn att klä på sig, herregud vad söta dem var!
Sen kom mamman som jag skulle på intervju med. Gick hem till henne, hon visade runt mig och så hade hon en lista på saker som ska göras. Men det är inte de bästa! jag fick jobbet också! :D ska passa en 9 månaders liten unge som heter Amadeus! en riktig kelgris! <3
Haha. Sen efter det var det meningen att jag skulle ut och träna, la mig i sängen i 2 sekunder för att bara varva ner. Jag vaknar av att mamma väcker mig och säger att det är mat.. måste varit helt slut.. SKOLTRÖTT ELLER VAD!?!?
Nu har jag precis ätit en good glass! och pratat med älskling.

Hmm, vet ni vad.. mina misstankar stämde.. jag hade rätt.. och dem tankarna är kvar! så förmodar att det blir samma imorrn, JOHANNA MÅSTE TA TÅGET MED MIG!
Men nu ska jag lyssna på musik och plugga lite, kommer ett godnatt inlägg senare!

Gammal bild! :)

Säger godnatt!

Nu ska jag stänga av datorn och lägga mig i sängen till en bra film. Blev inge kort på kläderna idag heller ^^ de blir eventuellt imorrn efter intervjun och träningen! :) om jag hinner och orkar. lyssnar på musik just nu och smsar lite. Funderar på att åka upp till Gävle nästa helg. Inget bestämt, bara en tanke. Aja nu är det time för film. Blir nog ett päron till det! godnatt.

Jag älskar min Marcus! <3


Hahah! hoppas inte att mina lår är så där feta! xD och mina vader så där smala! xD

Nu blir det duschen!

Nu ska jag hoppa in i duschen! måste va extra fräsh inför intervjun imorrn. Just nu har jag ett par misstankar.. jag hoppas verkligen att dem inte stämmer! vad som än händer så tänker jag fan inte ta tåget ensam imorrn! men aja, vi får se imorrn om mina misstankar stämmer... duschi dusch!

Freddelito :D

Pratar med Freddelit just nu :D såå kul! <3 längesen vi pratade, min stoora kompis :) Kommer ihåg när vi alltid var live på playahead tsm! xD han med sitt igelkotthår ^^ hihi.
Annars har jag inte gjort så mycket idag :) mest varit hemma och tagit det lugnt :) går bara 3 dagar i skolan den här veckan sen är det långhelg! skönt. Usch imorrn är det måndag, då brukar jag nästan alltid ha mjukisar och nån tröja bara, för man är verkligen trött, då är det skönt att gå runt i traskläder ^^ men imorrn kan jag inte det! måste se "bra" ut om man säger så.. För kl 15.00 imorrn ska jag på intervju! då kan man ju inte se ut som värsta trastjejen liksom! :O Är fett nervös! hoppas det går bra iaf.
Men men, nu har jag inge mer att skriva, lite senare ska jag ut med Emelie och åka moppe! så kanske vi hoppar lite också ;) Imorrn ska jag på träning också! :O suck va stressigt det kommer bli!

Mohahah! TORTYR! :D


-

Från: Andy20
Till: Josefine
Datum: 2010-05-08 21:19:28

hej snyging har u inte nån kille så finns här många, en av dem e jag vill du snacka me mej så skickar u din msn ti mej nu nu nu nu
hör av dig älskling

Seriöst? nu jäklar!
För det första! Så har jag kille!
För det andra! Så ger jag inte ut min msn!
För det tredje! Lär dig stava?
För det fjärde! Sluta kalla mig älskling!
För det femte! Är jag jäkligt trött på dig!

Aggresivt jag skrev ^^ men ja.. ni fattar! det står ju att jag har kille, vad är problemet då liksom? SUCK på dem..!
Hahahaha! aja nu ska jag kolla på film, godnatt!


Lördag

Så ja! :)
Har jobbat med designen ett bra tag nu. Jag blir aldrig nöjd ^^ är tom på ideer osv. men men, nått fick jag ihop iaf. Har en annan blogg där jag testar grejer så inte den här bloggen förstörs :)

Idag har jag varit iväg med mamma. Vi åkte först till stinsen och kollade lite saker sen åkte vi till stan. Där hittade jag en tunika/klänning, leggings och skärp :) fick det av mamma ^^ sen åt vi ute, vet inte när jag kom hem :O nångång efter 21.00. Orkar inte ta kort på kläderna nu, gör det imorrn! :)
Just nu lyssnar ja på musik och smsar lite med Tim.. Ska kolla igenom ett par bloggar bara sen ska jag stänga av datorn och kolla på film! Godnatt.


FÖRLÅT!

Dålig uppdatering jag vet! men har varit med älsklingen så mycket nu i veckan <3 så har knappt varit inne på datorn nått. men nu så.
Igår kom älsklingen till mig, han kom vid halv 9 tiden. Stackarn hade gått i skolan hela dagen, tränat och sen kom han direkt till mig <3 Gullungen! Jag hoppade studsmatta när min bästaste kom gående en bit bort. Vi gick in ganska snabbt och började kolla på film <3 älskar att ligga i hans famn. sen myste vi och prata en massa, vi somnade nångång runt 2 på natten.
Idag vaknade vi först kl 08.00. Eller älsklingen vaknade då och så pussade han på mig ^^ fast sen somnade vi ganska snabbt om igen. Sen ringde hans alarm, eftersom han skulle upp till skolan, men han struntade i den! :( tycker inte jag om, men fick va längre med honom så lät de gå för den här gången. Vi somnade om ytterliggare en gång och vaknade och myste massa!<3
Han åkte vid 2 tiden ungefär till sin träning, blä! hatar att lämna honom!
Iaf, sen kom mamma och hämtade mig så handlade vi mat och saker till festen. När vi kom hem skulle brorsan ha fest hemma så jag stack ut med Emelie och körde lite moppe. påvägen till Emelie blev jag förföljd av en bil, han åkte efter mig hela vägen! och följde efter oss när jag hade hämtat Emelie. vi tog massa skogvägar men han gav sig inte..! hm.. vad ska man säga? jag skadade inte mig själv.. ingen skadade direkt mig.. skyddade Emelie kan vi kalla det jag gjorde! jaja! nog om det!
Vi kom hem till mig senare och hoppade studsmatta väldigt länge! vi hoppade konstant, fy va slut jag var i benen sen! :o vi tog även lite bilder ^^ dem blev lite suddiga, hade fel inställning på ^^ äsch :)
Och nu har jag precis pluggat klart enligt mig! har gjort så mycket jag kan av frågeställningarna, vet att det är DEADLINE idag men hur ska jag göra när jag inte har någon bok hemma? och när man inte kan skriva ut det jag hade skrivit på datorn? om jag förklarar det så fattar dem nog.. :P
Men men, nu ska jag kolla på film sen sova. <3 saknar älsklingen nått fruktansvärt!

Min bästa! <3




Har många fler men det får räcka nu ^^

INGA KOMMENTARER!

Du har ögon som blänker som solsken, ditt leende är lika sött som socker. Ditt hår är lika lent som silke, när du ligger där i sängen din som sparkar med benen så hett. Så undrar man hur då allt kan bli så snett, men snett är det ju då inte, för inget av de har vi ju då sätt, förutom dig som är så vacker sig, allt detta är på riktigt som solsken och snöflingor, snö är då vitt och tråkigt, fast du är då som ett solsken som skiner utav glädje!

Seriöst..

Sur dag.. vad är det med alla människor!
En blev sur för att jag inte tog tåget med personen!
En blev sur för att jag tog tåget med Marcus imorse!
En blev sur för att jag inte erkände att jag pratade med en kille imorse?
Suck..

Min dag började med att vakna upp i älsklingens famn. Han sov över igår till idag, myys! vi myste, dumma älsklingen gjorde det jobbigt för mig! han pussade mig hela tiden! ville inte slita mig ifrån honom! buhu!
Sen tog vi tåget som gick 7.58. På tåget satte det sig en kille precis framför mig och Marcus och fy fan vad han glodde! När jag väl mötte hans blick satt jag tyst resten av tågresan..
Jag mötte Ida i skolan en timme innan skolan började så köpte vi dricka och bulle. Sen pratade vi massa om Marcus och mig. Hon hjälpte mig en massa. Sen bytte Ida och jag mobil under dagen, jag snackade med Erik (hennes pojkvän) och hon snackade med Marcus. En grej Marcus skrev tolkade jag på ett dåligt sätt och jag har fortfarande inte smält det, kunde bara tolka det dåligt, Ida förklarade minst 8 gånger men tolkar det fortfarande dåligt, och ja ni fattar..
Efter skolan följde jag med Olli och Ida till affären. sen åkte jag hem. Blev depprimerad så orkade inte va vaken, gick och la mig i sängen och sov. vaknade vid 20.00 och då åkte jag ut med moppen med Emelie. vi åkte runt, blev förföljda osv.
Sen blev det lite för kallt så vi åkte hem. Och nu sitter jag här med skolbäckerna flera meter ifrån mig. Det är DEADLINE att lämna in arbetet på fredag så måste jobba järnet imorrn! :(
Det här är första gången på riktigt länge jag är så här ledsen.. man har folk som bryr sig men ibland så vill man inte prata om det. så funderar på att stänga av mobilen, för när det här inlägget syns i bloggen kommer en del att sms/ringa, orkar inte prata om det, måste bara tänka, speciellt på saken Marcus skrev till Ida idag..

Men men. Imorrn kommer älsklingen till mig och sover över <3 det behövs nog
Är ledig imorrn och på fredag, studiedag skööönt! På lördag ska älskling och jag sova över hos Ida i deras lägenhet, Marcus och Erik ska kolla på formell 1 :P och Ida och jag ska prata :) kanske gå en promenad eller nått mysigt :)

Är lite borta på bilden xD


Marcus sa nyss godnatt! :(

Bla bla bla orkar inte berätta så mycket om min dag. Var hemma från skolan idag, magen kronglade igen. Marcus kom hit. Han hjälpte mig och ta upp studsmattan. Sen har vi myst hela dagen. Just nu ligger Marcus i sängen och gör... ne skoja bara ^^ han väntar på mig, han ska sova över hos mig inatt! MYYYS! ni anar inte vad mycket han har sagt till mig idag! :O ojoj.. :O <3
Haha aja godnatt :P nu ska jag krypa ner i sängen och mysa med Älskling <3

designen överlåter jag till Marcus! :)

Haha Marcus får sköta min design nu! xD han har redan fixat den lite som ni säkert ser. och har även skrivit ett inlägg xD
Pratade med Marcus nyss men han försvann, alltid nått krongel när vi pratar i telefon med varann! :O
Aja, skolan blir det nog imorrn, om inte magen kronglar igen.. Olli tjatar så mycket att jag ska komma till skolan så får väl se till att göra de! ;)
Men men :P nu ska jag stänga av den här apparaten :P och kolla på film :) med ett päron till ^^
Snart är min hatade period slut! då jäklar tänker jag träffa älsklingen efter 3 veckor snart! <3 fy vad jobbigt det har varit!

The Man Of My Dreams <3

<ha

Nääee...

Jag är inte nöjd med min design. Igår var jag super nöjd :O nu har jag tröttnat ^^ och jag som inte ens tycker om katter! ^^ så nu försöker jag mig på en ny design :)

hemma dag

är hemma idag från skolan. Magen kronglade jättemycket imorse.. Mamma ringde till skolan. har bara sovit och kollat på film idag. mysigt det med. orkar verkligen inte plugga! fast jag måste! men men. Ska fortsätta kolla på film nu och mysa i sängen <3 saknar älsklingen SÅ jävla mycket! <3

Natti natt

Nu ska denna dator stängas av!
Pratade precis med älskling i telefön. Nu ska jag bara ta fram kläder tills imorrn sen blir det film och ett päron ^^ Imorrn är det skola som vanligt.. men slutar 14.20, inte så sent :)
Sen har vi studiedag på torsdag och fredag ;D så vi går bara 3 dagar i skolan den här veckan ;) tummen upp på det (y) fast.. måste plugga järnet på dem 2 dagarna.. har inte ens börjat med matten eller frågeställningarna så inga kompisar eller nått för min del.. Snart sommarlov iaf!
Men men godnatt :)

Här är vår snygga Barbie! gjord av hönsnät, papper och tapetklister ;) inte dåligt!


design på G!

Nu ska jag sätta igång att söka på massa saker. Är inte direkt expert på det här med design ^^
Mitt skalle värker som fan! :O mitt hår badade typ i blod igår.. :S eeuuww! har typ ett veck i skallen nu också, GREAT! (Y) vet inte vad jag ska göra. det har inte blödit nått idag iaf, det värker bara när man rör där, får ligga lågt med kudden inatt.
Men men nu ska jag lyssna på musik och försöka mig på min design!

Svar på kommentar

hur lärde din pojkvän och du känna varandra? vad var det som gjorde att ni fastnade för varann? svara gärna =)

Svar: När Marcus var tsm med en tjej, kollade jag in deras bilder ganska ofta, jag vet värsta stalkern! :P men iaf. direkt efter att dem hade gjort slut började jag ta kontakt med Marcus, hade inga tankar på att bli tsm med honom eller nått liknande, tyckte han verkade vara en bra kompis så jag började prata med honom på bdb. sen fick jag hans msn och vi pratade VÄLDIGT ofta. som kompisar då. Kunde prata med honom om nästan allt, allt jag inte kan med mina andra kompisar. jag gillade att prata med Marcus, började gilla honom, men sa inget för visste inte vad han kände. vi bestämde säkert 10 gånger att vi skulle träffas men det kom alltid något ivägen. Tillsist slutade Marcus och jag att prata med varann ett lååångt tag. vi pratade lite då och då, vi var jätteosociala mot varann. Men jag slutade inte gilla honom för det. asså jag var inte kär i honom men jag blev intresserad av honom, ville veta mer och mer om honom.
Efter 2 månader kanske, började vi prata igen och han skrev en massa gulliga saker och förklarade vad som pågick och varför han inte har varit så social mot mig på sista tiden.
Knäppt men jag tog kort på det han skrev till mig. tror det kommer vara väldigt intressant i framtiden om vårt förhållande håller.
Till slut träffades vi och mitt första intryck av honom när jag såg honom var "världens sötaste, han kommer jag inte ha en chans på" men det hade jag visst. kommer aldrig glömma första gången vi träffades. När jag går förbi ställena vi var på så tycker jag att jag känner igen Marcus doft ^^ haha knäppt det låter men så är det ^^
Jag vet inte riktigt vad det var som gjorde att jag fastnade för Marcus, jag bara kände att jag ville ha honom. Marcus och jag är SÅ olika, kanske därför det funkar så bra med vårt förhållande. han är verkligen speciell och det är inget jag bara säger, det är SANNINGEN! 


Det är lite suddigt nu eftersom jag har tagot kort med mobilen från datorn. Men det här skrev han efter att vi hade börjat snacka igen, ni kan ju tänka er hur rörd jag blev av de där fina orden! <3

Hoppas du har fått svar på din fråga nu :) fråga om det är nått :)
 


Godnatt

Nu är jag inte på humör längre. Kan bero på det Marcus ska göra imorrn..
Ska stänga av datorn nu och kolla på film sen sova så småningom. Fast inte på ett tag.
Blöder som fan i skallen just nu pågrund av en sak, vi skippar detaljer..
godnatt

Nej tack! jag ska ut på sjönn.

Vaknade av pappa som jobbade utanför mitt rum :p gick inte sova mer då ^^ åt frukost sen åkte mamma och jag till IKEA :) där köpte vi massa olika saker till mammas fest :) sen handlade vi mat :) när vi kom hem hade pappa gjort ordning moppe shampoo :) så jag tvättade och spolade av moppen :) så nu är den snygg! :D
Till middag åt jag hemmagjord paj, MUMS!
Sen åkte jag ut med moppen med Linda! vi var påväg till norrsjönn, då jag blev stoppad av polisen. Eller 3 killar med moppar hade dem stoppat sen stoppade dem mig såklart.
Dem frågade massa frågor, sen fick jag ta alkoholtest! :S och så fick jag visa dem mitt körkort, sen fick jag åka :P
Kom hem för ett tag sen iaf :P tuggar just nu på mina mumsiga remmar! :D och lyssnar på musik!
Så jävla skönt att älsklingen har kommit hem!<3
OH JUSTE!
Igår på grönalund åkte Putte och jag blå tåget. Hon som satt och kollade åkbanden och de, sa till putte och mig.

- Om man blir rädd får man gärna hålla hand, man får även hålla om varandra och ge varann massa kyssar.
Då kollade Putte och jag på varann och bara garvade xD hahahahhahaha så jävla roligt! hahahah. vi pratade om det hela kvällen! xD

Haha snyggingarna alexandra och jag :D

GRÖÖÖÖNAAAAN! :D <333

Nu så gott folk ;) nu ska jag berätta om min underbara valborg! :D

Det började med skolan som vanligt. Då hade vi besök av 4 tjejer som kanske ska börja i vår skola.. samtidigt hade vi redovisning av våra barbiedockor. Då satt dem och garva och snacka skit! så hoppas fan att dem inte börjar på consensum! vi behöver inga fjortisar! haha jävla Wazzim asså! xD han höll fast mig när jag försökte förstöra vår barbiedocka! :O
Hahah jaja :p vi slutade vid 2, då gick vi alla mot sthlm tåget :) grönan öppnade 15.00 och vi var för tidiga men det var bara bra för det var världens segaste kö till åkbanden! och i kön till grönan försökte 3 tjejer tränga sig före oss! men då kom LILLJOSSAN ;) sa till att dem skulle ställa sig längst bak i kön, och vilka vågar kaxa mot mig egentligen? ;) haha nejdå, men dem ställde sig sist i kön sen så :) Censie och dem andra sprang till insane.. men Bella och jag ville inte åka den så vi gick mot popexpressen :) den var skittråkig! :O så SEEG!
När vi gick i lustiga huset ramlade Putte :( hela hans fot svullnade upp! vi fick gå till sjukvården och fixa det, vi sa till Putte att åka hem men han vägra! han haltade hela tiden! inge roligt att se honom ha så ont :(
Sen tvingade Putte mig att åka insane! går ju inte att komma ut Puttes grepp! och så var jag lite dum.. Putte och jag slog vad om en sak.. om han höll tyst under åkturen på insane så var jag tvungen att åka tilt! och så klart vann Putte så ja.. tilt.. =... jag... :( Och jävlar vad rädd jag var! hade åkt tilt en gång förut men aldrig igen hade jag sagt. men jävla Putte drog med mig. sen satt jag fast så kunde inte dra mig ur! ni får bild sen! var skit rädd! skrek när den höll på att gå upp t.o.m!
Sen flöt dagen på. Putte och Censie åkte insane i 3 timmar! så vi andra åkte allt annat :) extreme och alla dem :)
Sen köpte jag remmar :D så jävla gott! Min hals var typ död när jag kom hem ^^
På vägen tog vi båten hem :) så jävla skönt! vi åkte hem vid 22.00 ungefär. sen skulle Putte och alla sova över hos Censie, men jag var så jävla trött så jag drog hem ^^ var tvungen att åka till stan och ta tåget hem, och allt som hände i stan orkar jag inte berätta! :O
När jag kom hem somnade jag direkt! hann precis skriva klart ett inlägg sen slocknade jag!
DEN MEST PERFEKTASTE VALBORGEN EVER! DET HÄR MÅSTE VI GÖRA OM TJEJER OCH PUTTE! :D

Vad jag har gjort idag kommer i nästa inlägg, det här blev alldeles för långt! xD nu kommer bilder från grönan! :)

Mitt snygga åkband! ;)

Inne i skrattkammaren! ;) Alexandra och jag är över 2 meter långa! :D

Jag verkligen hatar uppskjutet! haha mina ben är helt fastspända! xD Bellas är helt avslappnade! xD
 
Censie till höger och sen putte :)

Jävla Putte som tvingade mig att åka TILT! jossan till höger och sen jag.. jag var pissrädd! ser inte särskillt glad ut heller!

Här flyger vi ner! alla skriker typ, kanske jag också xD och kolla!!!!!! JAG ÄR LÄNGST AV ALLA! :D

RSS 2.0