På väg till stan för att fotograferas!

Snart är jag i stan. Har inte tid förrän 14.45 men jag måste hitta dit också! Haha har ingen aning om vart det ligger, det ända jag vet är om jag ser motorvägen så har jag gått för långt. Haha shitt vad jag kommer gå vilse!
Inte får jag använda solglasögon heller eftersom det blir märken på näsan.

Efter fotograferingen ska jag möta upp Johanna, ska följa med när hon piercar sig, kanske också ska göra de? Nej, skojade bara! :)

Igår beställde jag en grej från internet också, längtar tills jag för den!


Ny duschad tjej som ska krypa ner i sängen och kolla på film! :)


Dagens outfit!


På väg till jobbet helt plötsligt.

Idag hade jag lite olika planer, var sugen på att ta en långpromenad och sen gå till centrum och kolla runt lite, eftersom det var så varmt och soligt ute. Men det slutade med att jag valde att ta en lat-dag. Ligga i sängen och kolla på massor av filmer, sånna dagar behövs också.

Helt plötsligt ringer min mobil och det står dolt nummer. Jag svarar aldrig på dolt nummer men det kändes som att det var viktigt. Och det var det också, det var jobbet som ringde och frågade mig om jag kunde jobba. Det hade tydligen blivit nått knas, en som skulle jobba var inte där så ja..
Nu är jag på väg till jobbet! Jag kommer få jobba över idag, slutar kl 22.00 men jag har en sån snäll pappa som kommer och hämtar mig.
Sen fick jag reda på att jag ska jobba torsdag och fredag också. Haha här blir det inget lov för mig..!


Så här såg jag ut idag! :)


Sminklös som vanligt :)
Det var så soligt ute så solglasögonen fick åka på för första gången i år :D



En hel dag i staden.

Har haft en rolig dag i stan med Olli som även har varit nervös och spännande!
Vi åkte först till skanstull men vi hittade inte det vi sökte. Efter åkte vi till våra traditionella gator (drottninggatan). Allt finns på den gatan, Olli köpte sina skivkläder, haha hon la ner 1100 på outfiten för en kväll!!! Men shitt vad snygga kläder hon fick, hon kommer chocka alla som är där :) vi fick lite panik inne i affären. Vi ville verkligen prova en skjorta man inte fick prova (tror vi) men vi gjorde det ändå och precis när vi kommer ut ur provrummet går en gubbe in dit så då blev det fart på våra ben haha..

Och sen hittade jag mina skivkläder också!!!! Hur glad som helst! Hade först tänkt ha en klänning som jag redan hade köpt för ett tag sedan men den är mörkblå och vårt tema är ju att vi inte får ha svart plagg på oss, endast gästerna som kommer får ha det eller rättaresagt, dem måste ha svart på sig! Så jag tyckte det skulle bli lite tråkigt att komma dit i en mörkblå klänning och dessutom så tror jag att den bara skulle hänga i garderoben, den är så där söt och gullig och inte en sån klänning man går ut med vart som helst. Så jag bytte ut den mot något helt annat. Jag är så jävla nöjd!! Studentskivan är om endast 3 veckor och jag är helt klar med min outfit, så glad!

Sen skulle vi äta lunch, anade att vi skulle äta donken men sen så säger Olli "kan vi inte äta på ett ställe är man får maten till bordet" Haha så vi gick till pizza hut, usch vad dyrt 130kr för mat + dricka. Men ska man äta fint så kostar det. Och jag kan säga att maten var värd varenda krona! Så jäkla gooood mat! Olli och jag rent ut sagt, satt och stönade när vi åt maten! Jag tog en taco pizza och den var så god att jag dog! Vi kommer helt klart att äta där fler gånger!

Under hela dagen i stan har vi varit lite halvrädda för att träffa på 2 personer. Olli känner en tjej hon absolut inte ville träffa idag och den tjejen var i stan med en kille som jag absolut inte ville träffa just idag! Så när vi är inne på åhlens och börjar vi gå till rulltrappan, vilka kommer då inte ner från rulltrappan!? Jo just dem!!! Jag såg dem inte utan fortsatte att gå sen såg jag att Olli stannade till och sa åt mig att det var dem. Haha jag blev asrädd och sprang där ifrån, gömde mig bland kläderna. Haha det här låter helt stört för er men jag kan inte säga mer än så just nu! Eftersom båda bor i väsby så väntade Olli och jag i stan en hel timme innan vi åkte hem, knäppa.. ^^

Haha nu är jag i alla fall hemma. Lagade mat till mig själv för ville inte ha den maten familjen lagade. Jag har verkligen fastnat för att laga mat :D Förut tyckte jag det var tråkigt och jobbigt men nu är det askul och intressant, älskar att improvisera :D Har tänkt överraska familjen med kvällsmat hela den här veckan. Ska faktiskt åka och köpa mat för MINA EGNA pengar och laga mat som vi aldrig har ätit förut! Kul om det blir gott! :D

Ah juste! Fick min feta januari lön och shitt vad jag blev chockad! Trodde den bara skulle vara på ett par tusenlappar men vad fel jag hade räknat! Men jag ska inte spendera dessa pengar, ska lägga in dem på sparkontot och lägga dem på körkort och annat behövligt :) Fast mina föräldrar + släkt betalar mitt körkort vill jag ändå lägga lite extra själv på körlektioner osv :)
Har övningskört mycket i helgen och snart är det dags att åka ut på motorvägen för första gången, det går framåt! :D

Nu ska jag sluta babbla, här får ni lite bilder från dagen :)






Nyfikna ni är ;)

Har fått en del kommentarer om vem personen är på bilden i inläggt lite längre ner, den bilden då jag har mitt ben på en annans.
Men det är ju en självklarhet att det är OLLI :D Många trodde de var en kille men icke de ;)

Hon bjöd hem mig i lördags på en dejt. Vi köpte mat och myste framför tvn till melodifestivalen. Efter det var vi så mätta så vi bredde ut oss över hela soffan med hennes kissekatt! Jag bredde ut mig över Olli, otroligt kul hade vi också. Fast vi åt för mycker kände jag ^^








Kvällsmys!

Imorgon blir det stan med Olli. Nu ska jag mysa med jordgubbar till missade serier :)


Beskrivning av kvällen - underbar!!


Olli gästbloggar.

shooooooooo!!!!!

olli här igen!!:) har fortfarande ingen aning om vad man ska skriva i en blogg men ska försöka!:)
det enda jag har hört om bloggar är dagens outfit... och dagens outfit idag är min egna stil!:)

nu ska jag försöka jobba med skolarbetet men jag orkar egentligen inte... är så fruktansvärt trött och längtar till sportlovet som börjar om 3 h och 20 min!!!!!!!! skitroligt!!! men ska plugga hela lovet... men men det är bara bita i det sura äpplet och gå vidare! tar ju studenten om några månader och det ska bli super duper skönt!:)

men ha det gött!!!
//ollli!:)


Hejdå fula utväxt - hej brunett!

Har inte kunnat blogga pågrund av att mitt internet hemma inte funkar för tillfället. Men nu mobilbloggar jag, tar lite längre tid men funkar det också!

Igår var jag i kista med Johanna efter skolan, har letat som en galning efter en jeansjacka och nu fann jag den efter 3 dagars letning i stan! Är tokkär i den! Sen hittade jag äntligen en hårfärg som skulle kunna passa mig, köpte även en olja som ska vara bra för håret. Sen följde Johanna med mig hem och färgade mitt hår. Jag var supernervös eftersom jag prövade ett helt annat märke + färg. Skrattade ihjäl mig när Johanna tvättade av färgen, haha vi hade verkligen kul, synd att vi inte filmade det! ^^
Efter att vi hade fönat håret vågade jag inte kolla mig i spegeln, shitt vad nervös jag var! Men jag blev jättenöjd med resultatet! Ju längre tiden går desto nöjdare blir jag med färgen. Det är självklart ovant att vara brunett men jag gillar det! :D känns som att jag är ett litet barn igen, min riktiga hårfärg är ju brunt så.

Nåja, ni ska självklart få före och efter bilder när internet börjar fungera igen!
Idag blev jag hemma från skolan pågrund av migrän, såg dubbelt och har inte kunnat sova på hela natten.
Men nu har det lugnat sig lite så jag är påväg till jobbet just nu för att jobba i 4 timmar.

Nu har jag i alla fall bestämt mig. Efter sportlovet sätter jag igång med träningen på riktigt. Det är så jäkla fint väder idag, 8+ grader och sol så man vill sätta igång och träna redan nu men jag håller mig tills efter sportlovet, då hinner jag läsa på lite mer!

Här får en dålig bild på mitt nya hår! Bättre bilder kommer såklart! Asnöjd! Får tacka Johanna för set braiga resultatet! :)


Fettisdagen.

Har ju inte tränat på ca 2-3 veckor nu och det är pågrund av att jag har haft så fullt upp i veckorna. Jag går i skolan och försöker satsa in i det sista nu innan studenten. Jag jobbar kväll flera gånger i veckan och på helgerna jobbar jag ibland och så har jag varit på en del skojigheter. Sen känns det som att jag måste få en spark i baken för att komma igång. Svårt att hitta motivation bara så där, sen när jag inte kan äta som jag vill pågrund av min sjukdom, det gör att man tappar motiovationen. För utan en bra kost så leder träningen ingenstans.

Men jag ska ta tag i det snart. Kanske på sportlovet, annars så tar jag absolut tag i det veckan efter! Eller, ska i alla fall försöka.. Ska läsa och plugga in lite mer om kost och träning, det kan jag faktiskt göra på sportlovet när jag ändå är ledig!

Sen har jag faktiskt en motiverande sak på G! Jag hittade en asbra sida igår med massa provsaker, jag ska boka in mig på en sak där som jag aldrig trodde att jag skulle göra i hela mitt liv och jag VET att det kommer ge mig motivationen till att träna!

Nog om träning! Idag var jag på mässan med Olli, köpte ett iphone skal där, ett rosa såklart med glitter, jättefint :D Efter det åkte Olli och jag till stan där vi kollade runt lite. fick med mig ett linne hem. Åkte direkt från stan till jobbet och jobbade till 21:00. Pappa hämtade mig när jag slutade, lagade mat när jag kom hem. Slängde i mig maten och sprang ner för att duscha. Nu sitter jag ny duschad i sängen med datorn på magen. Körde hela rubbet i duschen, inpackning och allt så nu är man fräsh!

Jag ska snart fixa morötter med dipp, så himla gott! Men innan dess ska jag kolla igenom teckenspråksböckerna en gång till. Har som sagt muntligt prov i det imorgon! Men är faktiskt inte nervös, känns som att jag har koll på läget så det är superskönt! Men nervositeten kommer säkert imorrn när jag sitter i ett grupprum ensam med läraren och ska både teckna till honom och skriva ned det han tecknar.

Tycker den här bilden passar bra idag eftersom att det är fettisdagen idag, men inga semlor för min del! Tycker semlor är äckligt, bara massa socker och smörja, usch! Censies chokladpudding är MYCKET godare!


Kvällsgott!

Har sovmorgon imorrn igen! Superskönt, så jag laddar med lite gott till filmen Eva och Adam!


Haha rolig kommentar jag fick nyligen!

äntligen har jag listat ut vem du är! :D
du är jeppes syrra ju :)
fan då va de kört att ragga på dig då :/
satan! du är ju fin -.-


Trött på min design!

Börjar bli riktigt trött på min design! Men jag suger verkligen på det så tar typ veckor för mig att fixa ihop en hyfsad design.. Men bara att sätta igång då! Sån tur är har jag en test-blogg där jag kan testa och fixa hur jag vill, annars skulle hela den här designen bli pannkaka haha!

Annars då, min lördag blev lyckad precis som alltid. Kom hem vid halv 3 och somnade direkt. Igår var det en seg dag för mig. Åkte iväg med mormor och mamma för att handla lite smått. Fick med mig en bh och två tröjor inne på cubus. har massa att visa er, över 10 plagg så tar en riktig bildbomb på allt när jag väl orkar ^^ På kvällen var jag så himla trött att jag somnade vid halv 8 redan och vaknade idag av alarmet som ringde kl 9 ^^ 13,5 timmars sömn, hujeda mig.. Vaknade i alla fall helt pigg och glad, solen lyste och kände ingen ångest över skolan :D
Har endast kollat på film i skolan, troja tror jag filmen hette? Vårt tema är helt stört just nu. Jag fattar noll, woho :) Hade massage i 2,5 timme där vi började med framsida ben. Är expert på ben nu så om det är någon som behöver en rejält skön men smärtsam ben massage så ring mig! Skämt åsido..

Nåja, nu ska jag väl försöka mig på designen en stund, måste plugga också men det orkar jag inte faktiskt!

Imorgon är det UF-mässan som gäller hela dagen. Där några i vår klass står. Efter det så ska jag till stan med Olli, äta lunch och kolla runt i affärer och sedan åker jag direkt därifrån till jobbet. Jobbade måndag-torsdag förra veckan, var helt slut! Den här veckan jobbar jag tisdag, torsdag och fredag. En extra ledig dag i alla fall.


Härlig musik på tåget.

Sitter på tåget nu. Är i sollentuna och tåget är redan proppat. Mötte Axel och Erik så sitter och snackar med dem nu och till det får vi härlig musik, en kille som spelar fiol på tåget hehe.
Det regnar blötsnö ute, räcker med att man står ute i 5 sekunder sen är man helt genomblöt. Så jag får ta en springtur i högklackat när jag går av tåget. Olli hann inte med det här tåget så får sitta på krogen ensam i en timme haha, forever alone!
Men idag ska vi på en ny krog, ett dansställe. Det blir Gustav, Olli, Leo, Oskar, jag och kanske Henning :) kommer nog bli en toppenkväll! :)


Härlig morgon med plus grader!!


Fryser ihjäl på sjukhuset!


14 februari - Alla hjärtans dag.

Snart slutar jag skolan, dagen har flytit på bra. Har jobbat med mitt egna projekt hela dagen, har kommit en bit på vägen men har massa kvar så känner mig lite stressad. 30 mars ska projektet in, bara att köra på!
Åker direkt från skolan till jobbet. Jobbar till 21:00 idag så efter det blir det hem och äta och sedan sova! Är inte alls taggad på att jobba..

Igår passade jag sötungen på kvällen. Åh vad min lillkille har blivit stor! Har inte träffat honom sen innan jul, saknat honom som tusan!

Är besviken på nya Ramlösa smaken!


Nu har jag äntligen tid till att berätta om min underbara helg!

I fredags var jag som sagt på bio. Kollade på en dag i phuket tror jag den hette haha? Den var jätterolig! Från början skulle bara Olli och jag kolla men sen hänkade Leo och Oskar.

I lördags var det en fantastiskt dag för mig! Mamma och jag åkte iväg och åt lunch ute och sedan åkte vi vidare till stinsen, jag skulle leta efter en kavaj eftersom att jag inte har någon konstigt nog. Sen skulle jag egentligen köpa en freebra (stavning?), alltså en bh som endast sitter fast på brösten utan några som helst band. Har skaffat en del snygga toppar som är öppna i ryggen och då ser det så fult ut med ett bh band som syns tycker jag. MEN hon i butiken säger att en freebra inte alls bra, ska man ut och dansa så ramlar den av direkt, den håller endast om man sitter still på en middag t.ex, man måste lufta av brösten och freebran ibland annars ramlar den av, får man något slags salva på den så är den helt paj och kan inte användas längre OCH den håller ca 80 gånger! Alltså knappt ett år! så NO WAY! Tänker inte lägga ner 300:- på en bh som inte ens håller och är så där komplicerad! Så jag hittade en annan bh som man kan styra vart bh bandet ska synas, asbra! Kan visa upp den för det är lite svårt att förklara ^^ Hela alltet med bh, extraband så man kan styra och speciell tejp gick på 500:- och min gulliga mamma betalade det, så snällt!
Men sen hittade jag ju bara mer plagg.. Hittade ett par silverbyxor som jag köpte!? Storlek 34 satt som smäck på mina ben! Och den var asssssnygga! Inte så där maskerad aktiga utan snygga haha! Sen hittade jag ett snyggt linne och en väst med ett piece tecken i bak, hur jäkla dösnygg som heeeelst! Sen hittade jag äntligen en kavaj i min stil och inte alls så dyr! Först var jag inne på att köpa en svart men sen ändrade jag mig och köpte en rosa istället :D Svart blir så tråkigt i längden och på sommaren vill man inte gå runt med svarta kläder så det fick bli en rosa! :D Så nu är jag riktigt pank kan man säga.. Brände 1300:- totalt den där dagen på kläder och då räknar jag inte med bh:n eftersom att mamma betalade den. Förstår inte att jag kunde bränna så mycket pengar :o Fast det är i och för sig första gången i HELA mitt liv som jag spenderar så mycket pengar på en och samma dag. Håller annars stenhårt i plånboken och jag köpte bara kläder jag behövde inte har.
På kvällen skulle jag ju som sagt ta det lugnt och STANNA HEMMA men det dök upp lite saker, Olli har träffat en tjej på krogen (hon jag lämnade lappen till) och hon kanske skulle komma dit så Olli ville ha med mig ut på krogen, ställer alltid upp för Olli så det kunde jag icke säga nej till :) Leo och Oskar gjorde oss sällskap också och senare träffade vi en kille vid namn Ali som ville umgås med oss haha, han var sjukt rolig! Han dissade sina kompisar för att få sitta med oss.
Sen blev Olli och jag sugen på en drink, hela kvällen hade vi sett gröna, blåa, orangea och röda drinkar så tillslut bestämde vi oss för att köpa en vad den än skulle kosta. Men vad händer då? Jo, Leo springer iväg och köper en varsin drink till Olli och mig! Hur snällt?!?! Min drink var så sjukt god! Det var min första drink ute på krogen och den var sjuuuukt god! Tror den hette fruktdrink och den smakade inge alkohol vilket var superbra! Den var jättestor och man fick en god orange frukt vid sidan om! Godaste drickan jag har smakat!!! Kommer ABSOLUT att dricka den igen! Drack den + 2 cider så inte alls mycket :)

Så snart som jag har fixat bilder på allt nytt jag har köpt, har ju ca 4 plagg sen innan att visa er också! Ska visa allt så snart som möjligt och videos kommer även att dyka upp! :D 

Nu blev inlägget jäkligt långt men den här helgen är värd att minnas i min blogg! :D

Detta blev min krogoutfit i lördags, ni kan se en skymt av min nya rosa kavaj där :D Bättre bilder på den kommer självklart!



Vi mumsade även på lite gott under kvällen :)




Våra goda drinkar Leo bjöd oss på! Den rosa var självklart min ;D


Fredag och sol - dålig morgon.

Först NU är jag påväg till praktiken.. Min morgon har inte varit särskilt bra. Tog ett för tidigt tåg, fick vänta 30 min på bussen, missade bussen och fick vänta ytterligare 30 min på nästa buss. Sista dagen dessutom men aja, inget att göra åt nu.

Idag är det i alla fall fredag och det står massa jobb och skojigheter på listan! Nu blir det praktik sen direkt över till Astrid lindgren för att jobba kväll. Efter jobbet kommer pappa och hämtar mig. Skynda sig hem, lämna av väskan, byta om och sedan åka till stan för att kolla på bio med älskling :) proppad dag men det är bara kul! :)
Den här helgen ska jag ta det lugnt! Har varit ute 4 helger i rad så nu får det räcka! xD


Vilken jävla lättnad!!!

Idag var det mitt sista besök på Astrid Lindgrens barnsjukhus när det gäller min diabetes... Saknar redan alla människor där som har funnits med i mitt liv sen jag var 6 år. Hade ju epilepsi när jag var 6 år, hade en superbra läkare som botade min epilepsi så den helt försvann. När jag var 9 år fick jag sedan diabetes och vad händer? Jo, jag får samma läkare som jag hade vid epilepsin! Så jag har haft honom i ca 12 år!! Klart som fan man kommer sakna honom.. Och även min sjuksköterska som jag har, usch inge kul sånt där.. Båda fick i alla fall en present som minne och tack för all hjälp. Jag ska nu få byta sjukhus och jag kommer hamna på Ersta sjukhus i söder tror jag det ligger nånstans? Ett privat sjukhus som min sjuksköterska rekommenderade. Känns läskigt att träffa nya läkare och allt som man ska berätta sin historia för osv.. Sen vet man ju inte hur dem är, men det ska nog gå bra!
Och sen fick jag äntligen reda på mitt ögonbottenfotograferings prov! (Hujeda mig vilket långt ord ^^)
Och vilken jävla lättnad!!! Det såg bra ut!! Har varit nervös i över 3 månader nu! Har inga fläckar på ögonen eller nått!! Åh, är så glad för det!

Jag är i alla fall på min praktik nu, är på ljusavdelningen idag, laser behandlingar , biopsier, bad osv! Imorgon är det min sista dag på hud kliniken och då ska jag vara på behandlingen, hoppas jag träffar på massa patienter som jag har tagit hand om förr :)
Nåja, börjar om 5 min så dags att röra på fläsket nu ^^


Jobb jobb jobb.

Jobbet ringde idag så efter praktiken blir det att gå över till Astrid Lindgren och jobba kväll. Jag är verkligen dödstrött och vill inget hellre än att åka hem och sova.. Men vad gör man inte för lite extra pengar.

Imorgon ska jag till min läkare för att bestämma vilket sjukhus jag ska flyttas till. Är ju "vuxen" nu så får inte gå på diabetes koll på Astrid Lindgren längre, känns ju en aning pissigt..!
Nu ska jag fortsätta mysa i personalrummet, är helt ensam skönt.


Onsdag - tumören.

Idag är det tumören som gäller för mig. Får se vad den här dagen har att bjuda på :)
Jag är supertrött, endast 3 dagar kvar på praktiken. Ska bli skönt att komma tillbaka till skolan men kommer ändå sakna allt med min praktik.

Väldigt onödigt inlägg, har inte så mycket mer att berätta ^^
Så här kul hade jag igår!


Min helg.

Som vanligt hinner jag inte blogga på helger men tur att dessa bussresor finns då :)

I fredags var jag med på två operationer. Shitt vad kul det var! Dem skar aslångt in i huden, klippte av värsta biten :o och det bästa var ju när jag fick sy ett stygn!!!!! Åh, typ det roligaste ever!! :D men det var lite läskigt eftersom det var vid munnen, mungipan med andra ord! Men åhhhh vad kuuuul!!

I lördags hämtade jag ut mina kläder och båda plaggen satt som smäck! Jag är så sjukt nöjd och när jag väl får en smalare kropp så kommer den ena bli mycket snyggare.
Vid lunchtid åkte jag till stan med Olli. Vi fastnade inne på Åhléns i hundra år, eller rättare sagt JAG fastnade där ^^ köpte en nagelpenna men får inte använda den.. Inge nagellack eller långa naglar på praktiken.
På kvällen blev det utgång med Olli, Gustav och senare kom Henning. Vi satt på världens bästa plats...!! Precis vid dörren som i princip stod öppen hela tiden på grund av alla dessa rökare!! Så man frös lagom mycket.. Men vid 22.00 stänger dem den dörren så vi satt hela tiden och kollade på klockan ^^ om man bortser från det så hade jag askul. Olli såg en tjej hon gillade så hon skrev sitt nr på en lapp som hon gav till mig. Jag samlade då mod och gick fram till tjejen och gav lappen, haha det är så sjukt pinsamt tycker jag! ^^ Olli filmade hela händelsen så filmen kommer dyka upp på bloggen så snart som möjligt ;) sen körde vi massa lekar, bland annat "inte-le-leken" och jag kan verkligen inte vinna den leken! Jag ler ju jämt så det är omöjligt för mig att vinna!
Haha och tydligen så var jag så glad att två killar kom fram till mig och härmade mitt leende och sa "fan vilken glad tjej du är, under hela tiden vi har varit här har du suttit där med ditt leende och skrattat" haha det var faktiskt kul :D
I slutet så blev jag så trött så jag somnade på Gustavs axel haha, olli sov typ och Gustav också! Så till slut kom vakten till oss och sa "hallå, ni kan ju inte sova när den här killen sitter här helt ensam" stackars Henning ^^
Men aa, sov på tåget hem också. Stackars Olli mådde inte bra i slutet, fick hålla koll på henne tills jag skulle av. Kom hem vid 3 och somnade dirr. Det var faktiskt roligaste kvällen på länge!

Igår var jag iväg med mamma i barkarby. Myste sedan resten av dagen. Drack inte alls mycket i lördags vilket resulterade att jag mådde prima den här dagen :)

Nåja, nu blir det barnavdelningen på praktiken! Längtar!! Senare på dagen ska jag kanske iväg på nån grej för studenter. Man ska hålla på med grisfötter, ta blodprov och allt sånt på dem. Haha låter lite obehagligt, har en ganska obehaglig bild i huvudet också, sen lukten hehe men vi får se hur det blir med det. Nu måste jag byta om!

I lördags blev de Ollis och Gustavs förta kyss!!!! ;D


Stor operation idag!!! :D

Idag gäller det!! Kl 9 ska jag få va med på operation! Vet inte vad operationen heter men det är en patient som har hud cancer som dem ska operera! Fick t.o.m sluta en halvtimme tidigare igår för att jag skulle vila upp mig inför operationen. Jag är sjukt nervös, hoppas på att få se massa saker :)
Asskönt att det är fredag idag! Fast jag har superont just nu så är jag glad ^^ det jag håller på med är smärtsamt på morgonen men det brukar lugna ner sig fram mot dagen :) på nätterna är jag sjukt handikappad därför man ska sova så fort som möjligt ^^

Behöver nog inte ens berätta vart jag är på väg nu ^^


Vilket väder!

Soligt, snöigt och iskallt. Står vid ett fönster och njuter av solen fast egentligen så står jag och värmer mina ben vid elementet ^^ det är så satans kallt att gå runt i kortärmad tröja här på sjukhuset, fryser ihjäl! Har i alla fall fått vara med på en laserbehandling och shitt vad rolig det var! :D har även fått skära av en massa hud med ett rakblad, älskar min praktik!!!
Ojsan, nu börjar jag :o


18 jävla minusgrader ute!!!!

Shitt vad kallt det är ute! Jag har 2 par mjukisar på mig och min röda tjockis jacka, ser ut som ett gående tält! Dags för riktig vinter nu tydligen..

Igår hade jag jättekul! Han var asbra men jag dampade på en tjej framför mig. Till sist skrek jag "jag kommer snart bli hörselskadad" haha, hon kände sig träffad där eftersom hon vände sig om. Men det var sjukt vad hon höll på! Visslade så det verkligen skärde i öronen..!!
Grattis till Olli också som lyckades äta upp all sin mat, det händer aldrig så det förtjänar att hamna i bloggen!

Nåja, nu är det praktik som gäller. Helgen är fullsmockad som vanlig ^^ men det är bara roligt :)


190 jävla lång tjej!!!!!!

Haha en jävla tjej på 190 cm står bredvid mig. Jag kommer bli galen om hon ställer sig framför mig! Jag ser inte ens över hennes axlar!! Känner mig askort bland alla människor.
Stått här i en timme nu och snaaaart börjar han äntligen att sjunga!

"liten men tuff" ;)


Gavin degraw konserten ikväll!!

Sjukt att jag ska på konsert ikväll. Jag har aldrig varit på någon konsert förut så det ska bli jäkla kul!
Olli, helt spontant hade en biljett över och frågade om jag ville gå med henne ikväll och det kan man ju inte säga nej till!
Så nu sitter jag på t-centralen och väntar på att olli ska komma med maten! :) konserten börjar 19:30 och håller på till 22:30


RSS 2.0