Jag har växtvärk!!!!

Jag har sån jäkla växtvärk!!! Har haft det hela dagen men nu gör det så jääävla ont i mina leder!!! Ofta lilla jag fortfarande växer?
Eller i och för sig..! för en månad sen när jag var på sjukhuset hade jag växt 4 mm!! Så nu är jag alltså 164 cm lång! De ni! ;)

Redan oktober imorgon!

Sjukt vad tiden går fort, om ca 1.5 månad fyller jag 18! Om ca 3 månader är det julafton och nyår!

Idag är det fredag äntligen! Min dag har varit superbra. Började med älvsjömässan där det var proppat med folk. Det var personer från UF-företag som föreläste om allt möjligt. Det var sjukt kul och verkligen en upplevelse! Och så klart intressant. Men jag ska inte starta ett UF-företag med mitt projekt men det var ändå kul :)

Efter 2 timmars föreläsning så åkte jag och Olli till stan och käkade sen kollade vi runt i affärer. Olli köpte en jacka men jag hittade inget, tur det kanske?
Efter det åkte jag till mammas jobb så åkte vi och handlade. Åt så himla god middag! Grillade kyckligfileer, friterade pommes och friterade mozarella (åh, vad heter det.... typ sånna man kan köpa på donken och burger king fast 10 gånger så godare). Åt så mycket att magen sprack nästan.

ÅÅHHH, JEPPE KOM HEM IDAG! När mamma och jag kom hem så såg vi en stor väska och massa saker utspridda på terassen, då sprang mamma och jag upp till Jeppes rum och kramade sönder honom. Haha, shitt va jag har saknat honom! :D Han är den som är uppe halva natten, den som springer upp och ner för trappan konstant, den som alltid ska snoka i allt osv osv osv osv..!!!
Han har köpt så himla mycket fint! Jag fick ett armband och en väska från JIMMY SHOO!!!!!! Alla som vet vem Jimmy shoo är vet hur svindyra hans saker är. Den är vinröd, den är lagom stor och är både en handväska och axelväska, älska!
Har pratat hela kvällen med Jeppe, hela familjen satt i köket och lyssnade på när Jeppe berättade om resan. Sjukt hur mycket jag har saknat honom!

Nu ska jag kolla på film och mysa ner mig i sängen. Det här är första natten på hela veckan jag får sova! Slipper gå upp varannan timme! Har levt på vatten och bröd hela veckan, innte bokstavligt talat då men..
Imorgon får vi se vad dagen bjuder på :)


Nu kör vi!

Nu är det dags för hemlisen igen! När klockan slår 11 så måste jag vara klar med hemlisen och ligga i sängen, annars förstörs resultatet, och det vill jag ju inte!

FREDAG IMORGON! bjuder därför på en helt sjukt korkad bild på mig själv..


Nytt!






29 september.

Fixar en tillfällig design just nu, känner att jag vill ha bort min gamla design nu. Skolan idag har varit väldigt chill om man säger så. Har pluggat på mitt projekt, skrivit klart svenska C läxan, skrivit projektplanen, gjort en utvärdering osv osv osv. 

Igår hade jag min egan idrottslektion. Det var jäkligt svårt att ta hand om över 40 elever ^^ Men det fixade sig rätt så bra :) Fick hjälp av Leo och Henning med att plocka undan tjockmattorna, hade aldrig klarat av det själv haha ^^

Har precis duschat och nu sitter jag i sängen och lyssnar på musik. Ska strax gå upp och kolla vilka som går vidare i idol sen ska jag ner och fixa med hemlisen. Inatt kommer det göra ont, men det är bara att härda ut! I helgen får jag vila från smärta och gå upp varannan timme i alla fall! Sen kör jag igång på söndag kväll och då är det sista veckan!

Imorgon ska vi till älvsjömässan, ha någon föreläsning sen slutar vi. Efter det blir det nog att åka hem och sova en stund sen åka till mammas jobb och sedan åka och handla med henne.
Egentligen skulle Jeppe komma hem imorgon men det är någon orkan i Hong kong så flyget är försenat, tycker han kan komma hem nu! Vill se vad han har köpt till mig :D



Dags att byta header?

Min header känns inte så passande längre, får se när jag har tid till att göra en ny.
Idag blev jag hemma från skolan, ska strax gå upp till pappas dator och skriva ut grejer till min idrottslektion imorgon sen ska jag öva på teckenspråk, har prov imorrn i de som vanligt.

Annars då? Skolfotot gick bra igår, spexet var så jäkla roligt. Flera personer sa "vem fan är den där killen" när dem såg mig xD Så jag lyckades bra med att likna en kille ;)
Hade massage i 2.5 timme, både skönt och jobbigt. Tog tåget hem med Bella, slängde i mig mat och sedan skjutsade mamma mig till kursen som höll på i 4.5 timme.. Med endast 5 min rast! Usch jag höll på att dö.. Aldrig att jag gör om den kursen igen!

Det går bra med min hemlis, det gör bara lite ont just nu och på nätterna går det knappt att sova ^^ Men jag får stå ut! På fredag är jag halvvägs klar!


1 timme kvar!!!

NERVÖS!
Ikväll har jag blivit riktigt ompysslad av Emelie. Hon har färgat mitt hår, mina ögonbryn och noppat ögonbrynen. Jag vet inte än hur färgen ser ut eftersom att jag precis har duschat och de ser man inte när håret är blött.

Min helg har i alla fall varit hur bra som helst. Igår åkte mamma och jag till täby och åt lunch, sen spenderade vi 2 timmar inne i en affär! Sprang ut och in ur provrummet 2403892 gånger, vi hittade alltid mer. Det började med att jag skulle köpa en tröja, sen blev det två och det slutade med att jag fick med mig 3 superfina tröjor hem!

Idag har jag varit i kista med mamma där vi åt och köpte hårfärg till mig :) Jag har även köpt träningskläder! :D Världen finaste! Ska inviga dem på min egna idrottslektion på onsdag! Det ända som fattas nu är träningsskor, sen är jag klar för att få en biffig kropp på gymmet :D

Men nu måste jag börja plocka fram allt, det är väldigt pilligt så måste börja i tid. Det kommer göra svinont, men jag klagar inte. Jag har väntat på det här 1 år så nu jäklar ska det ske! Jag ska vara lite snäll och avslöja en STOR sak angående hemlisen. Det har med en spruta att göra, MER SÄGER JAG INTE! Fundera på ni ;)


It always fascinates me how people go from loving madly to nothing at all.


Spex.

Imorgon ska vi ha skolfoto i skolan. Min klass ska ha spex och jag ska klä ut mig till kille xD Jag har lånat kläder av Jeppe, hans jeans är är alldeles för stora, måste ha toffsar för att hålla upp byxorna xD Men jag såg faktiskt ut lite som en kille! Ska ha keps och mega solglasögon. Haha, vet inte om jag vågar visa bild.. Det braiga med mig är att jag har så pass små bröst att dem inte syns när jag tar på mig Jeppes stora t-shirt ^^ Skulle bara ha haft lite mer muskler på armarna, då hade alla bitarna varit på plats!

Förutom skolfotot så har jag en superlång dag framför mig imorgon.. Pågrund av skolfotot går min sovmorgon bort imorgon, jag har även massage imorgon i 2.5 timme ända till kl 17:00. Måste stressa hem efter det för att min kurs börjar 18:00 och håller på i fem timmar så jag är hemma ungefär 23:00!! Kommer vara totalt sliten.. Men det är sådant man får stå ut med ibland..

GAAASSHH! OM CA 1.5 TIMME BÖRJAR JAG MED MIN HEMLIS HÄR HEMMA! Måste vara uppe till minst 12 innan jag får sova, sen så måste jag upp varannan timme, vilket gör att jag får Uber lite sömn och jag som ska hålla på med grejer hela dagen.. Nåja ja :D


Helg!

Äntligen helg!
Har inte så mycket att säga om den här dagen. Skoldagen flöt på, hade en liten redovisning, överraskade mamma på jobbet, åkte och handlade, åt världen godaste mat, kollat på idol och nu sitter jag här i mitt mysiga rum :)

En smart person med namnet LEO är smart och bjuder mig på hans fest som är imorgon ^^ Haha dagen innan festen är liksom xD Men vi får se om jag kommer, vore kul men jag är så jäkla trött nu för tiden. Men om jag får med mig why pött så kommer jag :)

Juste! Igår var jag på det sista mötet angående min hemlis! Jag har gjort hälften där och ska göra de sista hemma. Börjar på söndag kväll eftersom att jag måste gå upp varannan timme på natten och göra massa saker, och det vill jag slippa på en helg! Behöver min skönhetsssömn! Så på söndag kväll startar jag! :D

Men nu är jag dunder trött, så tänker lägga mig ner i sängen och kolla på lilla jönssonligan på kollo!


Kvällens film.


Nya knästrumpor!


Me älska teckenspråk!

Gash vad rolig teckenspråkslektionerna är!!! Älskar onsdagar då vi har HELA 1.5 timmes teckenspråk! Haha okej.. Där överdrev jag lite men det är faktiskt grymt roligt! Jag jobbar med Johanna, vi gör övningar ihop och det funkar superbra, gör jag fel så säger hon till och samma med mig om hon gör fel ;) Vår lärare är så himla "chill" om man säger så, han är lugn hela tiden och lär ut så himla bra. Han är både döv och stum så det gäller att både vi och han förstår oss men det har inte varit några problem alls för någon av oss :)
Idag haed vi som sagt ett muntligt test, jag var först ut. Shitt vad nervös jag var, jag skakade jättemycket men det gick superbra! Kunde allt :D Och det bästa är att, innan teckespråkslektionen började idag så kunde inte jag alfabetet (på teckespråk dåra), efter nån halvtimme sitter jag och stavar svåra ord till Johanna på teckenspråk! OM jag blev stolt! Kollar fortfarande lite på händerna men annars så kollar jag endast på Johanna och stavar och snackar med händerna ;)
Han testar oss hela tiden, vi får ca 10 min på oss att öva på olika saker sen testar han oss fullt ut. Han skrev alfabetet på tavlan så skulle man göra det inför honom, det klarade jag utan problem, efter det så skrev han upp nr 1-10 och då tecknade han med händerna och så skulle vi skriva ner vad han sa på teckenspråk, det var lite svårare men jag klarade det bra i alla fall :D Kan säga att, utan Johanna så hade jag inte kunnat så här mycket på teckenspråk, hon lär mig hela tiden, supersnäll tjej :D

Annars flöt dagen på, masserade Olli under hela lunchrasten, sista lektionen satt jag Censie och jag säger bara "why pöt" hahahahah.. Det är nog bara Censie och jag som förstår det roliga i de orden xD Shitt vad vi garvade!

Nu har jag i alla fall duschat och kollat klart på bonde söker fru.
Imorgon gäller det!!! Kl 14.30 ska jag vara i stan! Då är det absolut sista mötet på ett år, ska sedan fortsätta hemma under ett år, så om ca en vecka är jag HELT KLAR :D Då kommer man se resultatet!
Jag har ett par kompisar som tror saker ;) Censie och Johanna tror att jag ska skaffa insulinpump, Ida trodde tatuering/piercing, Olli säger att hon vet, fast jag själv kan säga att hon vet inte ett skvatt om det här ;) Så tyvärr älskling ;)

Haha nä, nu blev det här inlägget långt.. hehe :)


Nu blir det att kolla på filmen, jag saknar dig.

Har precis kommit hem från jobbet, det var verkligen slitigt på jobbet idag så jag är väldigt sliten och trött. Ska öva en sista gång på teckenspråket sen gå och göra hemmagjord chai latte och sedan kolla på filmen jag saknar dig!


Börja röra mig mot jobbet.

Nu ska jag åka iväg och jobba, kommer hem sent ikväll. Blir nog ingen mer bloggning idag. Har teckenspråks prov imorgon så måste öva på det efter jobbet, ska be mamma förhöra mig. Det är dessutom muntligt = jag är SUPER nervös..

Mera jobb!

Åh! Det är några som har snappat upp mitt jobb och imorse fick jag ett brev hem där det stod att 200 personer behöver mig! Dem blev imponerade över att jag jobbar efter skoltid. Jag får en grymt bra lön och så får jag välja själv när jag ska jobba. Haha, har inte tackat ja än men jäklar vad sugen jag är :D

Det går bra nu kompis!! :D

19 september.

Dålig uppdatering men jag har verkligen inte haft tid eller ork att blogga. Hela förra veckan har jag suttit i en massa olika samtal, har fått omboka tider och boka nya tider samt ringt runt för en massa information. Och som ni säkert förstår så har det här med min hemlis att göra. Det var mycket jobbigare än vad jag trodde, men på torsdag smäller det, då är det sista gången jag har möte med alla och då ska jag också vara klarbehandlad om man säger så ;) Sen så måste jag göra en del hemma också innan HELA resultatet är klart :)

Idag blev det skola och jobb för min del. Imorgon är det tandläkaren + skola + jobb som gäller.
Ska gå och fixa hemmagjord chai latte nu, känner att jag behöver få i mig något varmt.


Jobb.

Om 15 min ska jag börja åka till jobbet. Berätta mer om dagen när jag kommer hem har i alla fall varit superskönt med studiedag idag, typ första gången vi inte fick någon uppgift med hem också, de gillas! Men nu måste jag byta om och sedan åka och jobba! Vi hörs senare, berättar om min sjuka dag igår också haha..!

Idol.

Om ca 50 min börjar idol. Efter de ska jag värma på de sista av min blåbärspaj och bädda ner mig i sängen till filmen bridget jones dagbok!
Imorgon har jag studiedag, tack och lov för de!
Onödigt inlägg, kanske dyker upp något senare.

Missenassen.

Brukar jag säga när jag ska sova, fast det ska jag inte än. Ska fortsätta kolla på bridesmaids som jag inte hann se klart igår.
Åh min bror skickade ett sms till mig för ett tag sen, han mellanlandar i England just nu där han ska vara i 3 timmar. Usch, att han snart är på andra sidan jordklotet känns inte bra.. Haha beskyddande syster? Oh ja!

Nåja! Jag har i alla fall ringt min läkare och han bad mig komma in genast till sjukhuset efter vad jag berättade men jag sa att det inte är så allvarligt än, så jag ska in till sjukhuset på torsdag. Sen har jag även ringt ett ställe angående min hemlis och jag ska dit på fredag redan! Gaaaassh nervös! Och sista besöket blir nu på måndag, sistsa saken! Sen tar det en vecka och sen är allt klart! Det går bra nu kompis!

Haha, snackar för övrigt med Johan och Censie nu. Hon försöker få med mig på massa grejer den knasiga tjejen :D Nej nu får jag sluta skriva! Imorgon är det en ny skoldag! Slutade 17:00 idag, slutar 16:00 imorgon döda mig..


Fortfarande smetig på ryggen.. xD

Haha dagen har varit bra idag. Började med en liten sovmorgon, vaknade av en bror som hade resfeber han tjatade hela tiden om "hur ska du klara dig utan mig, snart åker jag, snart åker jag, snart åker jag" Haha, gav honom en bamsekram innan jag åkte till skolan.
Hade svenska C idag, redovisade min hemläxa och det gick bra förutom att jag blev irriterad på vissa saker men vi skippar detaljer nu! Sen fick vi en till hemläxa haha.. Sista lektionen hade jag massage i 2.5 timme.. Men det var skitkul kan jag tala om för er! Vi hade en superkort teori lektion i början om olika muskler, vi ska kunna över 100 muskler typ haha..
Sen började vi ta upp massageborden. Jag jobbade med Bella och Censie, Censie fick inte få massage så hon hjälpte mig och Bella istället. Jag fick börja på massagebordet, av med tröjan.. sedan av med bhn xD Men shitt vad skönt det var att få 30-60 minuters massage! Fick dessutom dubbelmassörer, Censie jobbade på ena sidan och Bella på andra. Haha, censies första kommentar "du är så smal, man får inte tag i något" haha. Bella gjorde lagomhårt, sen kom Censie med sin kraft i händerna xD Men båda var superbra :D Jag kunde knappt prata, blev så himla avslappnad.. Efter massagen såg jag ut som en tomat i både ansikte och rygg. Man blev jäkligt hungrig av att få massage märkte jag :o Jag är fortfarande väldigt kletig på ryggen av smörjan vi använde ^^ Har även svart färg kvar på ryggen (vi målade med pennor på ryggen för att lättare komma ihåg alla muskeldelar så det blev lättare att göra massage). Den som känner sig vågad kan gärna få massage av mig imorgon :D Av med kläderna bara, och va beredd på att bli kletig på ryggen!


Saknar Jeppe redan.. Och kan bara säga att min bror är galen som klarar av att hålla i en snok som fanns på våran tomt..

Som sagt.. Min bror är galen som vågar hålla i en snok bara så där.. Han lät den krypa över hela honom, jag fick till riktigt grymma bilder på ormen med min systemkamera. OCH jag vågade röra den också! Höll i svansen bara men ändå stolt! haha..













BEVIS! BEVIS! BEVIS! BEVIS!
Vi släppte ormen i ån sedan, där trivs den bäst, inte på våran tomt ^^

ASSÅ VA!?!?!

Shitt, fick veta detta i fredags av mina kompisar i skolan att jag skulle ha första elevledda lektionen. Haha, och jag har inte ens planerat något, hur hade det sett ut ifall jag fick reda på det här dagen innan jag ska lektionen?! Haha, dags att börja planera kanske? xD


ONT!

Jag hatar det där grejset jag måste ta varje kväll.. Det svider och jag vill bara peta bort det, har varit så himla nära på att göra det. Måste nästan binda fast mina händer..
Men gash vad värt det kommer vara med all smärta i slutändan!
Åh jag har massa att göra i veckan.. Jobba, boka tid för min hemlis, boka en annan tid angående hemlisen, ringa min läkare..
Usch! Känner mig som en kontorstjej som ska ringa runt till alla just nu..

Men nästa måndag, alltså den 19/9 då gäller det! Då kommer jag ett steg närmare min hemlis! Det är ca 3 veckor kvar sen är allt klart och jag hoppas på ett strålande resultat :D

Var bara tvungen att skriva de ;)

Söndag.

Imorgon åker min bror till Hong Kong i tre veckor.. Kommer faktiskt sakna honom, har aldrig varit utan honom längre än 2 veckor, men han har lovat att köpa något till mig där :)

Imorgon är det en lång dag som gäller för mig.. Jag går till 17:00 imorgon. Har både Svenska C och sen massage i 2,5 timme. Vilken tur att jag har gjort min svenska C uppgift i alla fall! Haha, om jag fattade det rätt så ska vi ligga halvnakna på massagebordet imorgon, alltså utan tröja och även bh? Hehe, vi får se hur det går!

Min helg har varit bra, igår på dagen var jag med Linda i täby centrum, köpte en tröja + knästrumpor där. På kvällen var jag ensam hemma, lagade en jättegod middag till mig själv och sedan så bakade jag egen blådärspaj! Kollade på fångarna på fortet och bröllopsduellen som gick på tv4.
Jesper hade fest där nere så jag höll mig där uppe hela kvällen, men han är så snäll som kommer upp lite då och då och ser till att allt är bra med mig ^^
Nåja, idag har det varit en seg söndag. Åkte en sväng med mamma och pappa till båten för att kolla till den sen så har jag bara varit hemma och kollat på film. 
Nu ska jag i alla fall lägga mig ner i sängen och kolla på bridesmaids som just nu går på bio ;) hehe lyx, nyduschad och ren är man också! Har en liiiiten sovmorgon imorgon till 10:30 så jag hinner säga hejdå till min bror som åker hemifrån halv 10!

Värsta kocken!



Med spotify dunkandes i högtalarna i bakgrunden går det såååå mycket bätte att laga mat :)

Har sträckt mig.

Haha, trodde det var en helt vanlig träningsvärk liksom men inte de.. Nu har jag tydligen sträckt mig också. Från knät och nedåt är jag helt svullen och kan knappt stödja mig på benet, det blir värst när jag har legat still ett tag och ska röra mig sen, de blir att hoppa på ett ben då ^^
Nåja, sånt här måste väl hända nån gång i livet? ^^ Äsch, en liten sträckning är inget som hindrar mig ifrån att ha kul ;) Imorgon är jag helt ensam hemma skönt (men det säger jag bara nu, imorgon på kvällen när det är kolsvart ute kommer jag inte vilja vara ensam hemma längre) haha..

Men men, på dagen imorgon ska jag vara med Linda, sträckningen får säga vad den vill ;)

Idag i skolan pluggade jag verkligen stenhårt! Jag blev klar med alla frågeställningar! Nu är det bara teckenspråk läxan kvar sen är jag fri ifrån plugg i några dagar! hehe..

Överraskade mamma idag på jobbet, satt mig på parkeringen utanför hennes jobb vid bilen. Hon såg mig inte fast jag satt mitt framför henne, men när jag reste mig upp så såg hon mig och blev helt chockad och glad :D
Men nu är jag dö trött.. Mitt ben dunkar just nu och mina ögon håller på att slockna. Blir tidig läggdags en fredag, tyvärr..

Kika in här ifall ni vill ha massa skvaller om bloggare!

Sveriges största skvallerblogg gossips.se är tillbaka på http://juicygossip.se

Den här sidan kikar jag in på några gånger i veckan, den är väldigt rolig att läsa eftersom att det står skvaller om bloggare, så kika in där vetja ;)


OM statistiken har varit hög idag, haha!

Statistiken är som sagt väldigt hög just nu, det har den varit under hela dagen har jag märkt. Kan det vara så att väldigt många är nyfikna på vad jag håller på med för grej just nu ;) Men tyvärr så får ni fortsätta undra. Haha, jag vill verkligen berätta för er, det kliar i mina fingrar men jag ska hålla mig! Blir tråkigt annars om jag avslöjar allt hela tiden..

Idag har det varit en lång dag i skolan, har pluggat som en idiot och är nu helt slut fysiskt och psykiskt. Hade konditionstest igår och idag känns det i vaderna kan jag säga er! Ena benet går inte att dra ut och den andra går inte att böja på haha.. Så ser lite knasig ut när jag går, kan även komma ut lite onda "stön" när jag går i trappor, lite mycket information kanske.

Nej guuuuud.. Nu börjar det gå lite överstyr med skrivandet.. Kom precis hem och är verkligen dö trött! jag är i alla fall nöjd med min lilla hemlis som jag gjorde idag! Men den är långt ifrån klar ;)
Ne nu ska jag lägga mig ner i sängen och kolla på film.
Fredag imorgon, min helg ser väldigt ljus ut!


Nu ska jag sussa.

Det har varit en lång dag i skolan idag, är trött och svag så ska lägga mig i sängen och kolla på en kort film sen sova.
Det blev ingen underbar kärlek igår.. En tant förstörde för mig så jag blev arg och besviken så jag gick och la mig väldigt tidigt igår, därav ingen bloggning.
Men nu har en annan människa ringt mig så jag ska dit imorgon igen! Hoppas på att det blir av och att resultatet blir bra! Är hur nervös som helst, mest för resultatet. Jaja!

Imorgon väntar en lång skoldag och därefter kärlek hoppas jag i alla fall!
En liten bonus till mig och Johanna som stannade kvar i skolan till nästan halv 6 idag och pluggade! Blev klar med min svenska C uppgift och hann börja på en hälso uppgift också!

Kärlek till mitt mumin-påslakan, det både värmer, kyler och är hur mjukt som helst. Inte använt de på 8 år!

Imorgon 6/9-11

Imorgon händer något riktigt stort för mig! Jag ska gå till skolan som vanligt, ingen aning när vi slutar bara men jag måste gå SENAST 3 ifrån skolan för att hinna in till stan, blir lite stressigt men får väl springa! Då ska jag på ett slags möte/be... säger inge mer ;)
Efter de så måste jag stressa hem ifrån stan för att hinna till jobbet, stressig dag men shitt vad jag har längtat efter det här! Kan inte fatta att jag äntligen ska få göra det!

Nog om det! :D Skolan idag var okej, har äntligen fått ett skåp till alla hundra saker jag har och så har jag även fått veta ifall jag kom in på mina kurser eller inte! Jag kom både in på teckenspråk och svenska C!!!! Jag har 50 poäng för mycket så om jag känner för att ta bort något så är det helt okej ;) Hade min första svenska C lektion idag, vi är tre stycken som har den kursen! xD Ida, Jossan och jag! Knas men väldigt skönt :) Satsar på MVG sen får vi se hur långt jag kommer ^^

Skolan, KÄRLEK, jobb är det som gäller imorgon :D Gasshhhh jag vill göra det nuuuuu!!!!!

Gårdagens klädsel och även bättre bilder på jeansen och halsduken.








NYTT.












Halsduk (bätte bilder kommer)
Höga jeans (bättre bilder kommer)
Bh.
2 enkla linnen.
Höga jeans (bättre bilder kommer)
Älskvärd film!

Äckligaste som finns!!!


RSS 2.0