Valborg! Och jag jobbar min sista dag på Astrid Lindgrens barnsjukhus.

Idag är det Valborg och jag jobbar kväll haha.. Äsch, Valborg är överskattat enligt min mening så kan lika gärna tjäna extra pengar på den här dagen. Har fått väldigt många förfrågningar från olika håll. Vi går se vad som händer ikväll, beror på hur krävande jobbet blir idag. Det är faktiskt min sista jobbdag på Astrid Lindgrens barnsjukhus ikväll.. Känns både skönt och tråkigt.

Nu sitter jag i alla fall på tåget på väg till jobbet. Så himla varmt ute så det räckte med jeansjacka över mitt neonorangea linne med hål på ryggen hehe. Normalt det där lät?

Nåja , nu ska jag njuta av att ha en liten hund nosandes vid mina skor haha :)


Ut på vift

Sitter på tåget nu på väg nånstans. Kände att jag inte kunde sitta inne hela dagen när det är så varmt och fint väder ute :) fast nu ser det lite osäkert ut på himlen. Inviger min nya skinnjacka idag dessutom! :)


Studiedag imorgon!!

Har jobbat hela kvällen och nu ska jag sova. Så jäkla skönt att jag har studiedag imorgon! Ska ta en rejäl sovmorgon!

Bättre bloggning imorrn, godnatt :)


Natti!

Har haft så mycket plugg att jag inte har hunnit blogga!
Bjuder på en störd bild tagen nyss. Övertrött tjej.. Imorgon har jag redovisning så måste sova godnatt!


Mysiii

Jäklar vad många inlägg det blev helt plötsligt haha ^^
Nu ska jag stänga av musiken och fortsätta att kolla på missade serier. Mina föräldrar är ute med kompisar så det är endast Jeppe och jag hemma. Skönt att få vara ensam ibland också :) Ska hämta tonvis med vatten nu och mysa ner mig under täcket.

Hela den här veckan som har gått har jag varit tröttare än någonsin, ingen aning varför. Så ska se till att verkligen sova ut imorgon! Nästa vecka går jag bara 4 dagar i skolan också, studiedag på fredag!!

Snyggingar!


Längesedan jag körde kvällshumor så nu kör vi, KVÄLLSHUMOR!!

 

 

If i woke up beside you every morning i would be more a morning person.




Nya shorts + blåmärket från Jeppes galna fest!









Så sjukt svårt att få med blåmärket på bild. Det var värre än vad bilderna visar men ljuset och iphonen ville inte sammarbeta! Men men! Shortsen är köpta på barnavdelningen och är i storleken 152 sjukt att jag kan ha så små kläder fortfarande, tror de storleken är för 10-11 åringar haha..


Missade serier + detta.


Gahh, nu är muntliga delen över!

Igår hade jag som sagt muntliga nationella i svenska! Jag har inte varit nervös på hela veckan men precis när jag ska gå in i klassrummet så stiger nervositeten och sen att jag var först ut i min grupp dessutom. Men det gick förvånansvärt bra! Jag kollade knappt på pappret och mitt tal blev 5.57! Haha gick inte över 6 min som jag trodde att det skulle bli hehe.
Betyget ska komma in på schoolsoft idag, jag kommer inte våga kolla.. Jag vill inte veta mitt resultat haha.. Fast jo men ändå inte.. Kommer bli så besviken om jag bara får G på muntliga.. Men vi får se!

Har precis kommit hem från stinsen med mamma. Köpte med mig en korsordstidning som jag ska mysa med nu till missade serier. Som vanligt har jag alla mina bilder på min iphone så det blir ännu ett bildlöst inlägg.. Fy på mig.. Men jag kan göra ett till inlägg med bilder om en stund så blir det lite roligare :)

Svenska nationella imorgon!

Igår så var ju mamma och jag i täby och växlade in pengar. Sen åt vi middag där och kollade runt lite. Men konstigt nog så stängde täby kl 7 så mamma och jag åkte vidare till kista för vi hann inte kolla på det vi var ute efter. Väl i kista så hittar jag en superfin bikiniunderdel som jag köpte direkt! Sen gick vi runt och kollade lite, köpte nödvändiga ting såsom nagellacksborttagning osv. Och precis innan vi ska åka hem så ser jag en sån snygg skinnjacka som jag bara måste in och prova. Och den satt ju som smäck.. Den gick verkligen inte att låta bli att köpa.. Det var en storsäljare enligt butiken och dem hade endast 2 jackor kvar av den sorten. Var bara tvungen att köpa den så jag kom hem med en helt ny skinnjacka! :D Jätteglad!  

Idag har suttit hela långa dagen i skolan och skrivit på mitt tal. Så svårt när talet minst måste vara 4 min och inte längre än 6 min.. Vår lärare var tydligen jättesträng, man fick absolut inte ha ett tal under 4 min då blev det IG. Så jag har suttit och skrivit på det hela dagen och testat med tidtagarur för att se så mitt tal blir lagom långt. Hela dagen har mitt tal varit för kort så jag har skrivit till massor av saker.

För en stund sen var jag i rotebro med mami och momor i den nyöppna Ö&B affären. Proppat med folk som vanligt när det är nyöppnade affärer.

Nu har jag kommit hem och har suttit i en timme och pluggat in talet i hjärnan. Vill verkligen inte stå och läsa innan till! Och nu när jag läser igenom talet i en bra takt så har det gått över 6 min..!!!!! Shitt så jag måste prata snabbare, orkar inte fixa om hela texten igen. Så nu får det bli så, hellre för långt än för kort hehe.

Men nu har jag övat nog på talet. Kan faktiskt hela min text utantill nästan så det får duga. Nu ska jag fixa allt inför sängen och sen mysa ner mig under täcket och kolla på missade serier. Imorgon jobbar jag även på kvällen. Usch, hatar att jobba på fredagar..
Min förkylning håller i alla fall på att ge sig tur nog! Så imorgon hoppas jag på att min röst håller tills jag ska hålla mitt tal. Nu blir det film!


Rinnande ögon och 7011 nysningar..

I vanliga fall tycker jag det är skönt att nysa men inte 7011 gånger om dagen! Kom hem från skolan vid 12, eftersom att jag är förkyld så kunde jag inte vara med på simningen. Tog en powernap när jag kom hem och sov i 2 timmar. Går upp och dricker vatten och ska sedan sätta på en film men jag somnar igen.. Vaknar 2 timmar senare och slår näven i bordet! Nu får jag sluta sova annars lär jag vara uppe hela natten..

Jag är astrött, skulle lätt kunna somna nu och sova för natten men icke de. Ska iväg med mamma till Täby och växla in pengar på forex som blev över från deras resa sen ska vi äta middag där också. Så det blir en liten mystur med mamsen. Sen ska jag hem, duscha och sova..

Borde stanna hemma imorgon egentligen. Mina ögon rinner som fan och vill inte bli sjukare än så här nu! Men imorgon är det sista dagen att prata med min svenska lärare om svenska nationella som jag har på fredag. Så det finns inte ens ett alternativ att vara hemma. Måste verkligen prata så jag inte redovisar helt fel.. Får kämpa igenom den långa skoldagen till kl 4 sen åka hem direkt. Jobbar på fredag också men vi får se hur det blir med de..

Sjuklingen själv just nu..


Tablett mitt i natten.

Vaknade nu och behöver ta tablett. Det är jättetungt att andas och halsen är helt igentäppt. Jätteläskigt att sova.. Men halsen gör liksom inte ont! Den vill bara inte låta luften passera.. Kanske bäst att va vaken resten av natten?


Orkar inte bli sjuk nu!

Imorse var jag täppt i näsan men det gick över efter ett tag. Men under hela dagen har jag varit lite halvsnorig och har frusit en del så börjar misstänka att jag håller på att bli sjuk. Har svenska nationella på fredag så får inte bli sjuk nu! Har i alla fall pluggat hela dagen i skolan och har fått mycket gjort.

Nu är jag på väg till jobbet men orkar verkligen inte jobba.. Känner mig helt svag och fryser. Men inget att göra åt nu, bara att få det gjort.

Ida får stå för bilderna idag :)


Mmmm

Är så himla trött, somnade när jag kom hem från skolan och vaknade 2 timmar senare. Nu ska jag äta lite gott och kolla på missade serier. Har funnit mig en ny serie som jag tokälskar!

Så nu blir det mys och förhoppningsvis somnar jag hyfsat tidigt.
Ska prova en ny chipssort med grilled cheese och även en ny dipp med ost och chilismak! Smakade chipsen och dippen jag gjorde nyss och det var supergott! Det här är redan en favorit hos mig!



https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1852165/images/2012/pic_198748255.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1852165/images/2012/pic_198748616.jpg" class="image">


Dagens outfit


Godnatt

Har köpt mig en grymt fin och skrikrosa jacka idag! Nu är det slut på påsklovet, min allra sista lov... Imorgon är det skola och har som vanligt en liten sovmorgon men har massage till klockan 5 sen.. Inte alls taggad på det! Duschade nyss och nu ska jag i alla fall mysa ner mig i min renbäddade säng och kolla på missade serier!


Min lyckade vegetariska lasagne!

Åh vad god den blev!! Helt obeskrivligt god! Sen gjorde jag en sallad till det. Haha hela maten bestod av grönsaker. Dessutom lagade jag allt helt själv! Det ända mamma hjälpte till med var kryddningen av maten :)

Så lyckad mat! Så kul att alla i familjen tyckte om det också :)
Nu ska jag mysa mätt och belåten till pirat filmen 5an med mamsen och papsen :)


Vegetarisk lasagne!

Om en stund ska jag åka iväg med mamsen och handla massvis av grönsaker. Hon och jag ska laga våran supergoda vegetariska lasagne idag! Den tar 2 timmar att laga men OJ så god den är!

Annars har jag städat hela morgonen så har missat att äta lunch hehe.. Men det fixar sig!


Asså va...


Fredag den 13e

Är visserligen över nu men den dagen förtjänar ändå ett onödigt inlägg i min blogg!

Idag har jag varit iväg och handlat med mamsen sen har jag ätit världens godaste middag! Mozzarella sticks och massa annat gott! Sen har jag myst vid tvn med mamma och pappa kollat på new girl, den nya serien som började idag. Grymt rolig var den och kommer absolut att följa den framöver. Har kollat på James Bond tills nu med pappa. Så nu ligger jag nerbäddad i sängen och ska strax sova!


Mums, hemmagjord jordgubbsglass!


På tåget

Sitter på tåget på väg till stan nu. Jag ska kolla efter saken som inte fanns i kista igår. Efter det så åker jag därifrån till jobbet och jobbar kväll.

På dagen har jag myst i sängen till missade serier. Det är verkligen varmt ute idag! Går med linne under en tunn kappa bara.

Provar en ny dricka, en otroligt annorlunda smak. Jättesur men även söt i smaken haha.


Mys

Nu blir det att fixa ett glas med iskallt vatten och bädda ner sig i min renbäddade säng. Har laddat upp med flera braiga filmer!


Blandade bilder från de senaste veckorna.




Ollis och Puttes projektarbete :)



Jobbade hos sötungen!



Fick äntligen min studentmössa!!! Har inte hunnit ta bild på den än men det kommer!





Satt 2 timmar och höll på md naglarna, blev okej!



Fick mina studentkläder också!





Åt på restaurang med min moster och mamma! Vi åt på den nyöppnade restaurangen Tiger och det var som att äta i en regnskog. Hela restaurangen var full av träd och blad, på väggarna och taket. Stolarna vägde bly så kunde knappt flytta på stolen och sätta mig ens! Musiken var lugn och bra, ibland kom det ljud från djur, elefanter, tigrar osv. Och så började det regna i restaurangen och åska och då släcktes lamporna och efter ett par sekunder tänds allt igen. Hur verkligt som helst! Och maten var jättegod också! Alla som inte har ätit på den där restaurangen borde göra det. Det är inte bara maten utan en hel upplevelse av att bara sitta där. Restaruangen ligger i upplands väsby precis vid stationen ungefär!





Det har varit party för hela slanten. På bilderna ovanför är det min kusin till vänster, min bror och Danilio till höger. Och nog var det fest när dem la äpplen på ljusstaken istället för ljus haha!









Och slutligen så har jag varit på krogen. Det var jag för två veckor sedan med Olli, Oscar, Linus, Leo och Gustav. Det var som vanligt jätteroligt och vi tog sista tåget hem. Alla nattkäkade på donken utom jag höhö. På bilderna ovan ser ni min outfit för den kvällen. Bilderna är tagna mitt i natten när jag kom hem, hann inte ta bilder innan men de funkade det med! 

Jag har självklart gjort annat och tagit många fler bilder men det får räcka. Ska lägga in fler bilder med tiden men inte ikväll, kanske imorgon? 


Onsdag.

Sitter med ricinolja i håret, alltid lika kletigt och obehagligt men ger det resultat så är det värt det.
Min dag har varit bra, har varit med Olli hela dagen. Vi åkte till stinsen och knallade runt lite och åt lunch där sedan bärde det av till sollentuna och kolla runt lite där. Fick med mig en bikiniöverdel, fin och färgglad!
Efter det åkte Olli hem och jag fortsatte min resa mot kista! Det jag var ute efter var helt slut men tjejen i kassan var så snäll och kollade upp om dem hade grejen i några andra av deras butiker. Så innan lovet är slut ska jag ha hunnit till täby och stan. Det fanns få kvar så måste ligga i lite!
Nu är jag i alla fall hemma, tog väsbybussen hem så slapp byta och sånt krångel hehe. Ska strax gå ner till duschen, ricinoljan ska få sitta i håret en liten stund till bara har suttit med oljan i håret i 1.5 timme nu. Ju längre desto bättre effekt.

Kan passa på att berätta om gårdagen medan. Var som sagt på Ersta sjukhus för att gå på fotvård och kolla mina fötter. Fick först sitta 15 min i ett varmt fotbad och medan jag gjorde det så fick jag läsa lite om fötter. Otroligt intressant! Hade ingen aning om att STRUMPOR påverkar fötterna så otroligt mycket. Val av strumpor är tydligen jätteviktigt. Och sen så ska man aldrig gå i samma skor en längre tid man ska gärna byta skor varje dag och byta av med joggingskor. Fast det visste jag ju, går aldrig med samma skor länge och om jag gör det så är det mina joggingskor jag går mycket med, inte tunna converse eller liknande.
Men i alla fall! Efter det så kollade hon på mina fötter. Hon var så snäll och lugn och då känner jag mig också lugn och trygg. Men.. Efter ett tag tar hon fram ett rakblad och en borr. Fick typ panik för hade ingen aning om vad hon skulle göra och hon sa inget heller! Men allt hon gjorde var bara skönt haha.. Inte alls så obehagligt som en sjuksköterska sa till mig.. Hon drog lite med rakbladet på skinet och det var jätteskönt sen "polerade" hon mina tånaglar haha.. Precis såsom tandläkare gör när dem polerar tänderna, så polerade hon mina naglar och det var riktigt skönt kan jag säga. Sen pillade hon och lite annat. I slutet så smörjde hon in mina fötter med en kräm och gjorde fotmassage! Hon sa "dina naglar är så fina så du ska få lite extra fotmassage av mig". Åhh vad skönt det var. Hela fotvården var massage för mig haha. Fick en ny tid i augusti, hon ska kolla lite extra på min tå då eftersom den har varit infekterad under en längre tid men börjar nu läka.
Efter fotvården gick jag runt i stan, mötte upp Olli och lunchade med henne i stan. Sedan åkte jag till jobbet och
 jobbade i 4 timmar.

Är fattig på bilder just nu men ska fixa lite bilder ifrån senaste veckorna som jag inte har lagt in här. Sen ska jag lägga in videos också! Lovade ju bloggen att jag ska bli bättre med det så nu ska jag tusan hålla det också! Ska springa ner i duschen nu så jag får det avklarat sen blir det massa bloggning med bilder och videos.

På tåget.

Konstigt nog var jag inte trött imorse. Fast å andra sidan har min morgonen varit helt knäpp. Vaknade imorse och kollade klockan, jag kan inte ha sett vad klockan var eftersom jag gick och la mig igen. 3 sekunder senare slår det mig att klockan var 07:00 så kollar på mobilen igen och inget alarm var på. Jag har inte stängt av alarmet eller hört att det har ringt. Haha.. Måste ha gjort det i sömnen! Kanske därför jag inte är trött nu hehe..

Min middag igår. Min aptit har helt försvunnit!


min blogg har fyllt 2 år! Förlåt bloggen!

Den 31 mars Fyllde min blogg 2 år! Och jag glömde totalt bort det..! Förlåt förlåt förlåt bloggen! Ganska otroligt att jag har hållt och uppdaterat den här bloggen i 2 år nu. Man bli bara mer och mer sugen att kolla tillbaka men det ska jag inte göra! Jag ska hålla mig i ett par år till! Då blir det ännu roligare :) Men jag måste lägga in lite fler bilder, ifall min dator pajar så har jag ju allt i bloggen, då mister jag inget direkt. Sen så är det självklart roligare att läsa när det finns bilder till.
Så det ska jag bättre mig på! Men grattis på 2 års dagen bloggen, du börjar bli stor nu haha! :)

Fotvård imorgon!

imorgon ska jag till Ersta sjukhus igen för att gå på fotvård. Eftersom min sjukdom kan påverka fötterna väldigt mycket så ska jag för första gången åka och kolla och hoppas på att allt ser bra ut. Förra gången jag var på Ersta och kollade hur min sjukdom låg till så kollade hon på mina fötter och det hon kunde se såg bra ut. Men jag fick ändå en tid och det är ju bra! 
Förväntar mig ren smärta imorgon hos fotvårdaren..! Så som hon beskrev det så.. Blir ingen skön fotmassage inte haha.. 
Ska vara där klockan 09.00 på morgonen så måste ta ett tåg 07.43.. Usch att gå upp så tidigt på mitt sista lov! Men men nu är det så! Har aldrig varit på fotvård förut så har ingen aning om hur lång tid det kommer att ta. Men mer än 2 timmar borde det inte ta! Ska ju jobba imorgon vid 16.00 tiden igen.....! Så ingen ide att åka hem i mellan egentligen så får väl gå runt i stan och kolla lite istället. Orkar inte jobba imorgon.. Har jobbat hela helgen utan någon sömn och så vill jag ha min egna fritid också! Mitt sista lov jag någonsin kommer att ha.. Tråkigt.. Men får tänka på lönen.. 

Idag kom mina föräldrar hem från Prag. Fick en del presenter bland annat skor, bikini, citronöl och lite annat! Både bra och dåligt att föräldrarna är hemma igen. Har varit skönt att vara själv i huset med brodern och kusinerna men har självklart saknat mamsen och papsen!
Kusinerna åkte också hem idag. Så nu är allt som vanligt igen om man säger så.

Nu blir det mys till filmen Frozen. Har hört att den ska vara ganska seg så vi får se hur länge jag orkar kolla på den!


Restaurang

Är precis hemkommen från jobbet. Är helt slut i bena och min mage mår inte bra.. Hann inte äta imorse innan jag åkte till jobbet, har ingen rast på jobbet så ingen mat där heller.. Fiket på Astrid Lindgren var stängt ingen mat där heller.. Så man kan säga att jag är hungrig nu.. Ska äta på restaurang om en halvtimme med kusinerna, mormor, Jeppe och min moster. Mina kusiner och min moster åker hem till Danmark imorgon tråkigt nog... Så det blir sista kvällen att umgås med dem.

Igår var det i alla fall party här hemma.. Igen... Ingen sömn för mig inatt. Slumrade till lite under natten men då kommer Jocke inrusandes i mitt rum och ger mig blommor haha!! Han hoppar i min säng helt crazy så där sprack den lilla sömnen!
Men men jag har påsklov så får ta igen sömnen då istället! Mamma och pappa kommer hem imorrn, både skönt och inte.

Nu måste jag rusa!
Gullig patient idag!


Långfredag.

Känns som lördag idag men icke de. Festen igår slutade imorse vid 8 tiden.. Har inte kunnat sova under tiden festen höll på, vilket liv alla förde. I slutet började dem dansa salsa? Haha.. Så jag har inte sovit många timmar.

Idag tog jag en pw till centrum. Fick med mig underkläder och ett par jeansleggings.
Ikväll har jag bara tagit det lugnt kollat på tv och ätit god mat. Har varit sjukt trött och seg fast det är ju inte så konstigt.. Min höft mår inte så bra heller, ser ut som att jag har varit med i ett slagsmål ^^ men det går över så småningom :)

Nej nu måste jag sova.. Ska upp och jobba imorgon. På kvällen imorgon ska min broder laga thaimat till middag så det ser jag fram emot!
Nu säger jag godnatt, ska försöka få till en bra bild på min fina höft imorgon ^^


Har man en klantig bror så har man!

Festen är i full gång där nere, hela golvet på övervåningen skakar av musiken. Är trött men ingen ide att gå ner i rummet och sova, köket är endast en vägg i mellan så där hörs musiken tre dubbelt så högt.
Men Josefine (min brors tjejkompis) kommer upp till mig så ofta hon kan innan killarna snor henne från mig!
Det roliga är när killarna ropar "jossan" då svarar vi "vem av oss" haha.
Men helt plötsligt kommer min broder och bär ner mig för trappen för att jag ska hälsa på alla hans kompisar haha.. Och så ska han självklart bära upp mig igen den knäppisen och vad händer då? Jo, han går in i väggkanten med min höft som just nu blöder haha.. Klant Jeppe!
Jaja, ska fortsätta kolla på tv och hoppas på att det lugnar ner sig där nere snart hehe.


Veckan som varit.

i fredags kom mina kusiner från Danmark hit.
i lördags så hade jag en tjejdag med mamma. Vi åkte runt lite överallt och i slutet hämtade vi Jesper som hade skrivit högskoleprovet. På kvällen var jag på krogen med Olli, Leo, Linus, Gustav och Oskar. Riktigt kul hade jag och Leo var så snäll och bjöd mig på en fruktdrink. Tog sista tåget hem och somnade direkt.  
I söndags åkte min moster, jag och mamma runt i sollentuna och letade efter ett fik. Vi åkte verkligen överallt men vi gav till slut upp. Efter det så åkte vi till stinsen, åt lunch där sen kollade vi runt. När vi kom hem satt alla grabbarna och käkade pizza så då var det ingen ide att laga mat till två personer. Vi tog då en promenad till restaurangen tiger och åt thaimat. Det var vattenfall, palmer, verkligen en regnskog där inne. Djur som lät och lamporna slocknade ibland då det blixtrade inomhus. Haha helt sjukt, men hur mysigt som helst! Maten var supergod. Vi tog sedan en promenad hem i kalla vädret.

Nu i veckan har jag inte gjort mycket alls. Jag har endast jobbat med min bok som aldrig ville bli klar. I onsdags så var jag i alla fall i kista med mamma och några till. Vi massa mat eftersom mamma och pappa åker bort.

Idag torsdag då.. Slutade vid 12 men det spelade ingen roll för mig att sluta så tidigt.. Började jobba vid 4 så det var ingen ide att åka hem. Satt kvar i skolan med Ida och satt fast alla bilderna i boken, sen blev den äntligen klar!!! Höll Ida sällskap vid tåget sen gick jag runt i sollentuna centrum och fördrev tiden. Hittade hur mycket kläder som helst som jag provade men köpte inget. Duktigt!
Jobbade till 8 sen åkte jag och handlade mat. När jag kom hem hade Jeppe redan lagat mat så då slapp jag det haha! ^^ Sen hade han massa kompisar där, har tackat nej minst 8 gånger nu, har ingen lust att dricka idag. Är trött och seg. Fast jocke bjöd mig på ett jordgubbsvin som smakade asgott. Aldrig tyckt om vin men det här vinet var gott! En liten klunk räckte sen gick jag upp och kollade på tv. Kollar på sommaren med Göran på tvn nu med datorn på magen. Vet inte hur många personer det är där nere, hör bara att ytterdörren smäller konstant och fler folk droppar in ^^
Äsch, brorsan måste också få ha kul :)
Det kommer dyka upp flera bilder från helgen och krogen så småningom när jag får tag på dem :)  


Äntligen slut på jobb för idag!

Nu sitter jag på bussen på väg hem. Ska hoppa av i Sollentuna och köpa med mig middag hem. Är som sagt ensam hemma tills på måndag. Blir en riktig lyxmiddag, ska köpa pommes som jag ska fritera sen ska jag köpa med mig något gott kött att grilla och någon god sås till det! Kocken själv ;)

Nu är det äntligen påsklov också! Fast blir en hel del jobb för min del, hela helgen och flera dagar i veckan.

Nu börjar det likna nått!! :D


Jag lever!

Har suttit i 7 timmar och jobbat med min jävla bok, den blir ju aldrig klar!! Men nu ska bara bilderna sättas fast sen är den äntligen klar.
Har inte bloggat på en vecka pågrund av att jag har suttit varje kväll och jobbat med boken. Datorn har fått vila i en vecka nu, har inte ens snuddat vid den.

Imorgon åker mina föräldrar till Prag och kommer först hem på måndag vilket betyder att vi har hela huset för oss själva (min bror och mina kusiner). Kommer sakna dem men det ska bli skönt att vara själv.
Nu måste jag sova. Imorgon är det skola + jobb som gäller. Sen jobbar jag lördag och söndag också jippie...
Imorgon ska jag sätta igång datorn igen och försöka blogga! Mobilbloggning är så tråkigt, inläggen blir så fula.


RSS 2.0