Te + Gustaf :)

Nu ska jag fixa te och ha lite roligt med Gustaf :)
Imorgon blir det att sova hur länge jag vill! Ut och kratta löv och sedan på kvällen jobba :)

Sen ska jag försöka klå en mupp i wordfeud! Hatar när folk fuskar och använder det s.k "wordfeud hjälpen". Så tråkigt, man märker ganska snabbt när det dyker upp massa knasiga ord som folk aldrig skulle komma på att skriva!

Men men, vill man fuska så vill man :)
Och för er som inte förstod så menade jag "katten-gustav filmen" som jag ska kolla på nu, både 1an och 2an :)


31 oktober.

Haha, kanske ska filma när jag står och tecknar nån gång ;) Vore roligt tycker jag :D Men ni ska inte förvänta er att jag kan allt flytande, jag är inte särskilt snabb heller ^^
Om det finns tid i veckan så gör jag nog de :)

MEN! Idag då, har inte gjort något alls. Endast legat i sängen och kollat på olika astrid lindgren filmer :) Jag var sugen på att träna, men kände att jag ville ha en lat-dag idag.
Imorgon är det ute jobb som gäller. Och med det så menar jag att jag ska gå ut och fixa lite på vår tomt. När jag tittade ut genom fönstret idag såg jag hur mycket löv det låg runt hela tomten så känner att jag vill ha bort dom! ^^ Så imorgon ska jag gå ut och kratta bort ALLA löv på HELA tomten och sedan lägga de i stora svarta påsar, blir roligt sen när familjen kommer hem om dem märker någon skillnad :D
Sen på kvällen ska jag åka till mitt riktiga jobb :)

Men på onsdag ska jag ta tag i träningen!
Imorgon börjar jag även med en ny sak :) Får se hur länge jag kan hålla de. Brukar rasa efter några dagar men nu ska jag allt ta tag i det!


Teckenspråk för tusan!

Hur kan jag ha glömt att nämna hur det gick på de skriftliga teckenspråksprovet i onsdags! Fy på mig!

Haha men för 2 veckor sen hade vi vårt första skriftliga prov i teckenspråk, ämnet var dövrealia.
Provet kändes sådär för mig, kändes som att jag skrev fel och blandade ihop saker. Chansade på att jag skulle få 17-18 poäng och G-gränsen var 18.
I onsdags hade han med sig en tolk eftersom vi skulle prata om betyg.
När det var min tur att gå in så var jag supernervös.. Han frågade lite saker i början sen fick jag se på resultatet. 27 poäng var VG-gränsen och vad fick jag...... 26 poäng...... En YNKA poäng ifrån VG..

Men sen sa han "Det spelar ingen roll att du fick 1 poäng ifrån VG för jag kollar på helheten. Du är så aktiv på lektionerna, skickar alltid in dina arbeten och redovisar alltid så bra. Du har VG i betyg på dina muntliga redovisningar, så om du fortsätter så här kommer du nå upp till MVG i betyg i teckenspråk, men just nu ligger du på VG i teckenspråk, fortsätt så här!"

Glad tjej! :D
Var bara tvungen att berätta det (a) Endast för att det är en rolig grej att minnas i framtiden, totalt ointressant för er andra ;)


Myspys!

Ny duschad.
Renbäddad säng!



Gifflar!



Blåbärsdricka!



Och till de filmen madicken! :D myyyys!!!


Dagens!




Redovisning.

Har precis haft redovisning, i slutet sa vår lärare att hon ville prata med mig och Johanna. Blir alltid så nervös när en lärare säger så.. Varför just jag och Johanna.. Vi får se vad hon säger, jag kanske har varit olydig?

Övertrött.

Shitt vad trött jag har varit idag. Har skrattat åt verkligen allt, jag har t.o.m skrattat åt mig själv och då är det illa..
Johanna kom tillbaka till skolan idag, hon är ju inte lite chokladbrun efter Spanien...!
Har pluggat och kollat på bonde söker fru i skolan.

Tog tåget hem med Olli och Leo. När jag klev av tåget krockade jag med min allra bästa killkompis, råkade slå till honom haha.. Dum jag är! Har inte träffat honom sen i slutet av sommaren så han fick en bamsekram av mig. Vi hann inte prata så länge, han var tvungen och springa till bussen :( Haha, fast innan jag skulle gå gav han igen och slog till mig med sin påse haha ^^
Och inte nog med det! När jag kommer upp från tunneln så träffar jag Mr!!!!!! Har inte träffat honom sen juni i år så jäklar vad jag sprang och kramade om honom! Haha vi stog hur länge som helst, satan vad jag har saknat honom! Har inte kunnat prata med honom heller.. Han jobbar så mycket, så jag blev verkligen GLAAAD!! Det gjorde min kväll :D
Jag är fortfarande så jäkla glad. Att det ens är möjligt att vara så här glad över att ha träffat en av sina bästaste killkompisar bara så där, så sjukt, jag är sjuk..!

Nu ska jag snart stänga av musiken och hitta någon bra film att kolla på :)


Nya converse! :D

Börjar bli duktig med systemkameran så tog lite extrabilder på mina snyggingar! KÄÄÄÄR! 







MUKLER! :D

Oroa er inte, jag skriver alltid "mukler" istället för muskler ;)
Mina arm mukler just nu :D Lite har dem allt växt ;D


Studiedag, varning för fult språk!

Idag har jag haft studiedag. Tog en rejäl sovmorgon, vaknade av Olli som smsade mig. Jag gick sedan upp och fixade frukost och började fixa mig lite smått.
Jag tog ett tåg vid 1 mot karolinska sjukhuset tack vare några fittungar igår när jag var på väg hem från jobbet.

Kan berätta lite kort om det. Igår jobbade jag kväll, fick sluta vid 9 tiden. Väntade på bussen och när den äntligen kom efter 30 minuters väntan så var den proppad av fjortisar. Satt mig på sidan där barnvagnar brukar stå. Och helt plötsligt så kastar nån jävla fitta en smällare ner mot mig, en grön jävel som smäller länge och överallt så jag fick hela SKITET på mig, blev så jävla arg och är det fortfarande. Vem fan gör så?! Hela bussen började ryka och bussfittgubben säger inte ett piss, han fortsätter att köra. Ingen såg vem det var, det var fler som blev arga och flyttade på sig, vafan liksom!!!

Så tack vare fittungen som kastade smällaren på mig, åkte jag in till karolinska sjukhuset för att kolla till ögonen, jag skulle ändå ha åkt in och gjort det (Gör ögonbotten fotografering varje år eftersom mina ögon påverkas mycket av min diabetes) men jag har fått min tid först i november. Men nu åkte jag in tidigare för att kolla!
Jag får svar om en månad ungefär.

Efter det åkte jag till sollentuna och mötte upp Olli så åkte vi och gymmade.
Idag körde jag 30 min kondition och 30 min styrka. Mina arm muskler börjar bli biffiga nu ;) Haha nej men.. Lite skillnad är det :D

Nu är jag hemma i alla fall, har precis duschat och pluggat på teckenspråk. Prov imorgon som vi har varje onsdag, fast den här gången är det knappt ett prov, snarare ett test :) Kan i alla fall alla meningar! Har dessutom skickat in dem, duktigt :D
Haha nu ska jag kolla på Pippi långstrump :D






Har ca 5 timmar kvar haha!!

Önskelista hit och önskelista dit.

Haha klant jag är! Rubriken i förra inlägget skrev jag ju inget om haha.. På höstlovet ska jag resa bort till andra sidan jordklotet :) Eller inte.. Men en lite tripp blir det, bort från Sverige i alla fall! :)
Pappa beställde biljetter idag så nu är allt klart :D

Men i alla fall! Fyller ju år om ca 3 veckor :D Så nu tjatar alla i familjen och släkten efter önskelista, men jag ska faktiskt inte skriva någon :) För mig känns det som att man kräver det man skriver på en "önskelista". Och nu fyller jag faktiskt 18 så önskar mig ju inget så speciellt :)
Har sagt en grej till mamma som jag önskar mig men hon har lovat att hålla tyst om det och inte köpa den! Vet inte varför jag ens sa det till mamma då för? Haha..
Nåja, nu har filmen laddat klart så ska kolla på den nu.

Blir tyvärr ingen träning imorgon heller.. Har sovmorgon imorgon, sen massage till kl 5. Sedan börjar mitt jobb halv 6 så måste skynda, hinner inte ens hem i mellan..
Så är det ibland :)


Beställde nyss biljetter!

Min helg har varit väldigt lugn.
Igår (lördag) Låg jag i sängen hela dagen och kollade på film. Kollade på en ny film från 2011 som hette "amors bollar". En norsk film, helt okej faktiskt.
Sen vid 5 tiden tog jag tåget med Olli till stan. Jag finner inga ord till det hon berättade för mig på tåget.. Jag kan inte smälta det!! Jag får inte ihop det, haha..
Vi gick i alla fall direkt och åt sen helt spontant beställde vi bio biljetter också? haha.
Det var 2 timmar tills bion började så Olli och jag tog oss en långpromenad runt stan. Först till kungsträdgården, grand hotell osv, det var hur skönt som helst. Jag fick sedan en idé, att Olli och jag nångång skulle  hem från stan till väsby/märsta. Hennes svar blev "är du galen, det är fan ett maratonlopp härifrån till märsta" Haha tar det som en JA ;)
Vi tänkte först köpa en varsin 1.3 liter dricka men sen delade vi på en istället och det var tur de! xD Vi drack inte ens upp halva haha, tyckte Olli och jag drack skitmycket men tydligen inte.
Det blev apornas planet, den var riktigt bra faktiskt.
Efter filmen skulle jag öppna en dörr ut från bion och den var så jäkla seg så jag fick verkligen ta i (jag lät t.o.m så mycket jag kämpade) så jag blev utskrattad sen.. :(
Haha, vi åkte i alla fall hem efter det. Klockan var halv 12 när jag var i väsby, helt kolsvart (finns inga lampor på vägen hem till mig). Jag kände mig iaktagen och kollade bakåt, jag såg inte så klart men det var nått bakom mig som inte såg så trevligt ut, jag chansade inte utan började springa. Klant som jag är, kollar jag bakåt under tiden jag springer och halkar till och ramlar.. Får värsta gräsfläcken på jeansen men reser mig upp och springer vidare ända hem, helt andfådd av rädsla när jag kommer hem. Sprang direkt ner och la in jeansen i tvätten och tur nog så gick allt bort, tur!

Idag har jag också degat i sängen till massor av filmer. Åkte en sväng senare på dagen med mamma och mormor och handlade. Sen har det inte hänt så mycket idag. Har precis duschat och väntar på att filmen ska ladda klart. Den är på 67% så hinner kolla på den idag. Och det är faktiskt bilar 2 jag ska kolla på haha :D Har kommit in i en barnslig period när det gäller filmer, Igår kollade jag på pippi långstrump (otecknad) i 6 timmar och idag blir det bilar 2 :D


Snäll klass man har!

Skulle beställa mitt spexfoto idag men såklart får jag inte beställa det för att jag inte är 18 än.. Det suger ju.. Sen ska typ inga i min klass beställa spexfotot eftersom vissa redan har planerat att JAG ska köpa spexfotot, ta med det till skolan så dem kan kopiera av de.. JOJO! 

Usch, vilken jobbig dag det har varit. Men jag härdade ut hela dagen, bra de..
Jag har precis duschat och ska snart kolla på en ny film, minns självklart inte namnet!

Imorgon SKA jag till skolan har jag bestämt! Packar ner träningskläder ifall jag åker och tränar, får fan inte tappa det här nu!
Försöker få med Olli på afrikansk dans också, haha inte det lättaste precis! xD

Min ipod har fått lite fnatt..


Teckenspråksprov.

Dålig uppdatering men jag har haft fullt upp i veckan. Har pluggat som en dåre på teckenspråksprovet, har haft provet nu på morgonen, kunde alla frågor utom en sen om jag har skrivit rätt på allt det får vi se..

Jag skulle egentligen gå hem efter provet men har valt att stanna kvar i skolan. Jag är jättesvag och har värk i hela kroppen, mina värden är superdåliga just nu, därför jag mår som jag gör. Men jag har massa att göra i skolan så kan inte vara hemma. Var hemma igår och det var på tok för mycket att va hemma en hel dag.

Usch, det liksom dunkar i benen. Jag ska varken vara med på idrotten eller träna idag. Synd men jag har 0 kraft i kroppen.

Uppdaterar er mer ikväll.

Sista dagen i skärgården...

För 2 veckor sedan var jag varit ute med våran älskade båt för sista gången i år.. Det är så himla härligt att vara i skärgården. Det var grymt varmt där, 20 grader varmt! Det är självklart kallt att åka men jag hade tjocktröja, jacka och flytväst då blev det inte så kallt.
Vi la oss vid Möja, en otroligt fin ö. Vi fiskade, solade och lagade mat i båten. Ville verkligen inte åka därifrån. Vi la termometern i vattnet och det var HELA 16+ GRADER VARMT! Fan att jag inte tog med mig badkläder!

På hemvägen tvingade pappa mig att köra båten.. Jag var hur rädd som helst båtar är väldigt sega på att svänga. Jag behövde vrida ratten 2 varv innan den började svänga och det var så sjukt många båtar ute. Högerregeln gäller ute på vattnet också, behövde kolla på skyltar dessutom (hur fort jag får köra osv).
Pappa var jättedum mot mig.. det finns miljoner olika vägar att åka och han sa inte vart jag skulle åka. Jag skulle samtidigt som jag körde lära mig hans GPS... Haha, jag vågade inte släppa ratten, vågade inte riktigt gasa heller. Men tillslut när jag hade kört i 20 min så började jag vänja mig.
Gasade så mycket det gick, släppte på gasen när det kom vågor, gasade på fort igen annars tappar man planingen på båten, kollar efter båtar från alla håll och kanter. Jag var riktigt grym om man ska skryta lite ^^

Efter det sa pappa att jag ALLTID ska få köra båten.. Haha, vet inte om jag går med på det faktiskt..!







Sjukt mycket båtar ute!








När jag är nervös så sitter jag som på den sista bilden hehe..

Motljusskydd till systemkameran.

Innan:
 


Efter:



Bilderna blir superfina, speciellt när det är sol ute, då blir bilderna oslagbara!

Helg

Så himla skönt med helg, behöver vila upp mig inför redovisningen i svenska C på måndag, teckenspråksprov på onsdag, nytt tema, nya uppgifter, nya redovisningar osv osv nästa vecka.

Fick reda på vad jag fick på provet, jag missade VG med en ynka poäng.. Blev helt chockad när hon sa de, trodde verkligen att jag skulle få IG haha..
Redovisningen gick inte som planerat eftersom vissa inte gör det dem ska.. Jaja!

Efter skolan åkte jag till gymmet med Censie!
Idag körde jag:
40 min kondition
1 timme styrka.
10 min stretch.

Körde endast mage och armar idag, känner redan att jag kommer få en feeeet träningsvärk i magen imorgon men det är bra!
Efter träningen köpte jag keso och en banan, åt det tillsammans efter träningen så sjukt gott! Har aldrig gillat keso men nu så, älskart!
 I helgen vilar jag ifrån gymmet. Har tränat 3 gånger i rad den här veckan så nu ska min kropp få vila sig lite.
På måndag kör jag igen! Då ska jag på spinning pass dessutom :) Fast jag tränar en timme innan, värmer upp, kör lite lätt styrka sen börjar passet vid 5 :D

Haha vågar jag visa er när jag var utlädd till kille tro...?


Kanske dags att gå till sängs?

Och kolla på film :) Ska packa ner träningskläder och allt tills imorgon bara :)

1 månad och 2 dagar kvar tills jag fyller år :D


Imorgon köttar vi igen!

Imorgon har jag redovisning, min grupp hade gjort en så rolig powerpoint så det finns inte! xD Kan inte säga något om det idag eftersom att några i min klass läser min blogg och då blir det tråkigt ifall dem får reda på det :)
Idag vägde jag mig även på en sån där speciell våg som mäter vatten, muskler, fett, inre fett osv! Och jäklar vad bra resultat jag fick! :O
Av min vikt som är 51 så bestod 40 kg av muskler = 11 kg fett endast! :D
Mitt inre fett blev 1 xD det finns från 1-12 och 1 är då minst som ni förstår ;)
Hela min kropp är som en 12 årings kropp! xD

Blev så jäkla peppad!! Ska väga mig om 2 veckor igen så nu jäklar ska jag kötta!
Jag kommer få världens träningsvärk imorgon.. Men jag SKA träna imorgon också!

Efter skolan kör jag igen! Jag kör nog rygg, axlar och mage imorgon. Låter mina små ben vila efter 100 kg ;)




KÖTTA!

Är riktigt jävla STOLT över mig själv idag! Längesedan jag var så här duktig!
Har pluggat på svenska C, idrott, loggboken, projektet och grupparbetet idag!
Och efter skolan åkte jag med Stephanie till gymmet! Jag köttade på riktigt jävla mycket faktiskt!

30 min kondition.
1 timmes styrketräning.
15 min stretch.

Jag hade sjukt kul med Stephanie på gymmet, vi skrattade konstant åt varandra, vi såg ut som jag vet inte vad när vi tränade, våra ansikten blev riktigt arga haha..
Sen såg vi en kille som tränade med en PT (personlig tränare) och då sa jag lite högt "jag skulle också vilja ha en PT.
Och när jag tränade ryggen så kom han till mig och sa hur jag skulle göra för att det skulle bli lättare "sänk axlarna lite, spänn magen, mer kan du, ta i nu". Blev så himla peppad så min rygg är helt död nu.

OCH DET ABSOLUT ((((KNÄPPASTE)))) var att jag tog 100 JÄVLA KG PÅ BEN!!!!!! Hur fan går det ihop!?!?!? Jag var bara tvungen att ta bildbevis för visste att ingen skulle tro mig annars.  

Här är bildbeviset! 100 JÄVLA KG!!! De flesta ser nog vad det är för sorts maskin. Man sitter i en stol och trycker ifrån med fötterna som ni ser på bilden nedan. Stephanie kunde knappt tro det själv, hon bara stog där och sa "det är inte sant, det är inte sant, det är inte sant" Skakade som en gris i bena därför bilderna blev så suddiga men jag klarade det! Och flera gånger på raden dessuom! Okej.. 3 gånger på raden sen sa bena stopp ^^ STOLT!!



Onsdag.

Jag har inte haft tid att blogga nu i veckan. Det här är första dagen jag är fri från plugg!

I måndags pluggade jag på provet om lagar, inget ville fastna! Det åkte in genom örat och ut genom det andra örat.. Blev så frustrerad, jag gav upp när klockan var 04:00 på morgonen.. Då gick jag och la mig och läste igenom allt en sista gång.

Igår hade jag provet och det gick inte så dåligt faktiskt! Men inte direkt bra heller.. Jag var näst sist kvar av alla, jag skrev och skrev och skrev. Jag skrev 5 dubbla sidor med text och en hel sida med saker som jag inte ens behövde svara på, jag skrev ner allt jag hade i skallen. Om det går bra eller dåligt, det får vi se.. Jag tippar på några poäng ifrån G.
Efter provet kom läraren och ville prata med mig (trodde hela provet hade gått åt skogen då) men tvärt om. Hon sa att hon hade kollat igenom mitt prov och sa att det såg riktigt bra ut. Hon sa även "du får inte vara så hård mot dig själv, du kan mer än du tror, jag tror du kan mycket mer än vad du gör, jag tror att du har kunskapen att nå skyhöga betyg om du verkligen vill"
OM jag blev glad efter det! Fick mig en tankeställare där.
Jag gick även på 3 timmars teorikurs med Julia efter skolan, shitt vad jobbigt det var.. Men tur att jag hade Julia med mig så jag slapp vara ensam. Kom hem sen, åt inget (åt satsumas på teorikursen, det räkte för mig), pluggade på teckenspråk somnade efter 12.

Idag har jag haft teckenspråksprov. Jag satt mig i mitten av alla ungefär för att slippa göra det muntliga provet för honom först, men vad händer? Jo, han väljer mig först ändå.. Blir alltis så nervös men det gick superbra :D Jag kom ihåg alla 20 meningar och tecknade alla rätt utom 2 ord ungefär :D
Vår teckenspråkslärare har tagit kort på oss så han kan ta närvaro på oss på lektionen. Och då kikade jag lite på den lappen och på mig så stog det VG på 2 prov/test jag har gjort!!! :D Snacka om att jag blev glad! :D
Sista lektionen blev i alla fall idrott, friskis pass blev det. Jobbigt men roligt!

Nu har jag precis duschat och sitter i sängen med musik i öronen. I morgon är det en lång dag och efter det sticker jag till gymmet och blir lite biffigare ;) Ska boka in mig på spinning pass och body pump också! :)


Rosa rosa rosa rosa!!

Rosa vattenflaska, rosa jacka, rosa på träningsbyxorna rosa rosa rosa rosa var jag idag!!!!




Haha barnsligt roligt..



Två bananer var ute och gick. Den ena var grön och den andra var gul.
Efter ett tag så försvann den gröna bananen och den gula såg sig oroligt omkring.
Just som den fortsatte att gå så hoppade den gröna fram bakom en sten och skrek:
-BU! Där skrämde jag dig!
Den gula bananen svarade surt: -Gud, vad du är omogen...


Högskola!

Kollade precis på en superbra sida, testade ifall jag skulle komma in på en högskola med mina betyg + högskoleprovet osv osv osv.. Och jag kom in!!!! Alltså, jag har inte sökt dit men jag har testat mig! Och dessutom så är det karolinska institutet jag kom in på! Mitt dröm sjukhus! Mitt dröm jobb liksom! Snacka om att jag fick fjärilar i magen! :D

Men nu hinner jag inte skriva mer, måste springa upp och kolla på fotbollen ju sverige - holland woho!

Sovmorgon.

Imorgon har jag en liten sovmorgon till 10:30 så det känns skönt. Men det som är mindre bra är att jag inte får sova förrän efter 1.. Det är sista dagen med hemlisen så nu kör jag all in!!

Jag sitter i sängen, ny duschad med datorn på magen. Jag ska strax stänga av musiken och kolla igenom häftet till provet igen. Sen skriva klart svenska C läxan, en dikt. Jag har den redan i huvudet men nu ska den bara skrivas på papper. Den är så sjukt bra, den beskriver så himla mycket inom kärleken.


Söndag.

Min helg har varit väldigt lugn, vilket behövs eftersom att den veckan som kommer är hur stressig som helst.

Måndag: Skriva klart grupparbetet, plugga stenhårt till provet, ha massage i 2.5 timme, redovisning svenska C.
Tisdag: Prov i lagar + teorilektion kl 16:00 angående körkort, plugga inför prov i teckenspråk.  
Onsdag: Muntligt prov i teckenspråk.
Torsdag: Ringa runt till zonterapeuter, fixa powerpoint inför redovisningen.
Fredag: Hålla en liten lektion för klassen inom zonterapi. Riskettan med körskolan!

Det kanske inte ser ut att vara så mycket men det är supermycket.. Men men, skolan kan ju inte alltid vara chill om man säger så.

Annars har jag bara degat i sängen idag, kollat på poppers pingviner den var sjukt rolig!
Ikväll åkte jag med Olli till kista och åt middag där. Längesedan vi hade så mycket att prata om, så härligt att jag kan prata om allt med henne! Hon berättade massa nytt för mig, och shitt vad jag blev/är förvirrad! Jag sitter fortfarande och tänker hur allt hänger ihop. Olli smsar och berättar nytt hela tiden, imorgon i skolan ska jag vara en stalker, jag måste fan få reda på hur allt ligger till innan jag också blir galen snart xD

Osminkad tjej fast det är ju ingen nyhet, har endast sminkat mig 2 gånger under hela 2011 ;)


Bilder från gymmet i fredags!

På denna maskin tog jag 10 mindre än Olli så jag är på god väg ;)







Nu kör vi på biff till sommar 2012


Haha fail!

Det är ju jag som har råkat klicka på en knapp så allt försvinner! xD Hahah fan va klantigt av mig.. Känner mig Uber smart!

Nu kan jag i alla fall blogga normalt igen!

restaurang med Olli ikväll!

Olli skickade nyss ett lång sms till mig, blev väldigt förvirrad så nu snart ska jag åka iväg med Olli och äta, hon har en del att berätta för mig kan man säga! Det är något knasigt med blogg.se fortfarande, kan inte lägga in bilder, då vi får se när jag bloggar nästa gång, tråkigt att läsa utan bilder ju..

Gymmet imorgon!

Det är redan fredag imorgon, veckan har gått så himla snabbt. Jag har varit på körskolan idag, hämtat 2 GRATIS körkortsböcker av min rektor, bokat in 2 GRATIS teorilektioner. Den första är på tisdag, den ska jag gå på med Julia (skönt att jag slipper vara ensam). Annars har skolan flytit på riktigt bra idag. Har pluggat som en dåre och fått massa gjort. Kom förövrigt hem från marknaden nyss, det var superroligt där precis som vanligt! Massor av folk, träffade på en vän till mig där, nämligen Putte :D Köpte mina årliga knästrumpor där, fast den här gången tog jag två par och dessutom nytt mönster. Köpte massa annat där, kan visa er allt i helgen. Imorgon ska jag till gymmet med Olivia efter skolan så ska packa väskan med träningskläder nu och min rosa grymma vattenflska ;) hon ska vara min PT (personliga tränare) har jag bestämt! Nu ska jag vara duktig och läsa i körkortsboken och därefter ge mig på "prov boken" där det finns 9 delprov i som man kan testa sig själv på om man kan och även facit! Det är något knasigt med blogg.se igen, så kan inte ladda upp bilder eller något. Kan inte heller trycka Enter så all text blir en stor gröt nu!

Testar!

Provar den nya blogg appen på ipoden. Ska strax till marknaden, kommer hem senare ikväll. Hehe, jag är inte så snabb på att skriva på min iPod.


För tidigt.

Kom precis till skolan, är hur trött som helst. Har tema hela dagen, blir nog att jobba med zonterapi.
Efter skolan idag måste jag direkt hem för när jag kommer hem ska mamma, mormor och jag åka till typ sveriges största marknad. Den är verkligen flera km lång, den håller på hela dagen ända till 10 ikväll. Så det ska bli kul!
Det är tradition i vår familj att åka dit, jag köper alltid knästrumpor där och alltid likadana :) Det tar ungefär 1 timme att åka dit med bil.

Men nu tror jag att jag ska sova i 10 min!

GYMKORT!

Äntligen har jag fått gymkortet av skolan. Jag har redan sett vart det nya gymmet ligger och det verkar sjukt bra! 2 våningar! Ett glasfönster ut bland alla människor, flera rum för pass och gym :D
Det gamla gymmet som friskis och svettis hade sög! Ny och fräsh lokal är det som gäller nu :D


Take it easy.

Igår var jag som sagt och mediterade med klassen, kan direkt säga att det inte var min grej. Hon var rätt så konstig. "jag lånar bara den här kroppen, kroppen är som en bil, när den går sönder så köper man en ny" Så sa hon bl.a.
Alltså, det är bra att jag har prövat på det men det gör jag inte igen.
Sen blev det en snabbis till kista med Censie och Olli. Sen stress hem för att åka till jobbet, tågen var försenade upp till en timme så när det var trafik stopp så fick jag nästan damp. Hann inte hem, fick springa från bussen upp till jobbet knas!

Idag har jag bara varit i skolan. Haft föreläsningar, fått reda på att jag ska ha ett prov nästa vecka + en 15 min redovisning om någon slags meditation i fötterna, glömmer alltid bort vad det heter.. Så min grupp ska stå där uppe och hålla på med varandras fötter haha..
Nu har jag precis kommit hem från jobbet, det blev en kortis idag. 
Håller nu på att plugga teckenspråk. Mina ögon håller på att stänga sig men jag får inte sova förrän efter 11.. Så måste hålla mig vaken, får väl sätta tändstickor mellan ögonen så jag inte somnar.. Det här är sista veckan jag håller på med min hemlis, efter det får jag sova!
Jag har mått piss idag, mamma vill att jag är hemma imorgon men jag kan inte! Har teckenspråksprov imorgon! Ska ta tidigare tåg för att möta Johanna i skolan så vi kan plugga på provet innan! Ska stå inför hela gruppern och prata på teckenspråk, kommer glömma bort allt och stå där som ett fån som inte kan.. Nä, nu ska jag inte vara sån det kommer nog gå bra.
Ska fortsätta kolla på Pelle svanslös nu och försöka hålla mig vaken 2 timmar till..

Så här ser jag ut just nu! Övertrött tjej som tvingar ögonen att hålla sig öppna!

Eksem..?

Jag anar att jag har fått eksem i ansiktet.. Jag har varit konstant torr i ansiktet i två veckor, det blir bara värre och värre. Det började på kinderna, nu har det utvecklats till näsan, under ögonen och i pannan.. Det är rött men det kliar inte konstigt nog. Har provat alla krämer som finns i hela världen nästan men ingen funkar. Så det blir att ringa vårdcentralen och beställa tid.
Det är så konstigt tycker jag.. Jag som aldrig sminkar mig eller något. Sminkade mig på skolfotot och innan dess sminkade jag mig på en fest i juni, konstigt..
Sen måste jag ringa och boka en annan tid, Jag är inte nöjd med en speciell del på min kropp så jag ska ringa och fråga om dom kan ändra på det. Guuuuud vad mycket ringningar det blir hela tiden..


söndag.

Min söndag har varit väldigt lugn. Åkte till stinsen med mamma igen, vi hämtade upp mormor på vägen. Gick direkt till affären och köpte tröjan! Eller blus kanske det är? Ingen aning! Den är så jäkla speciell så det finns inte! Första gången jag såg den på provdockan så fattade jag inte riktigt vad det var för typ av plagg, stog minst 5 min och bara glodde på dockan haha..
Precis när jag ska ta upp pengar och betala så puttar mamma bort mig och betalar tröjan! Den var inte billig heller, gulliga mamma!
Nu är den i alla fall min, den hänger tryggt i garderoben på en EGEN galge!

Sen har jag bara tagit det lugnt. Gjorde mat till hela familjen också :D Jag gjorde egen potatisgratäng och kyckling, kände mig lite duktig där hehe..

Imorgon har jag studiedag! Nej juste.. Lärarna har ju en uppgift till oss.. Trodde studiedag menades som att "sitta hemma och plugga" men inte de.. Imorgon ska min klass på meditation i stan.. Men men, jag ska väl inte direkt klaga. Det börjar kl 2 och håller på i två timmar. Man ska få en stämpel där så man måste dit om man inte är sjuk då! Jag har aldrig varit på meditation det kanske är superkul och intressant, vem vet? Får ge det en chans!

Nu ska jag i alla fall kolla på pelle svanslös (otecknad).

Mina egna husdjur som springer runt i skogen vid mig<3.

Älskade nya träningskläder!











Förlåt för snea bilder.

1 oktober.

Jag har haft en superbra dag. Har varit i stinsen med mamma, det var något mode grejs där dom presenterade nya affärer och kläder. Efter det åt mamma och jag där sen kollade vi runt i affärer. Jag fick med mig 2 superfina plagg! Ska visa sen.
Ångrade att jag inte köpte en tröja, det var pågrund av priset som jag lät bli men nu ångrar jag mig.. Så mamma har lovat att åka dit imorgon igen så jag kan få min älskade tröja. Den var så himla speciell, har aldrig sett något liknande! Den ska jag ha!!!!!

Ikväll har jag ätit en supergod sallad och jordgubbspaj till efterrätt! Sen har jag umgåtts med Malin och Jocke. Haha Jockes kommentar när vi kollade på fångarna på fortet: Jaha, det är två lag som tävlar.. Haha..
Och sen när Jocke och Malin skulle blanda drinkar så satt jag som ett frågetecken när dem höll på. Dem blandade vodka med sprite sen stoppade dem ner en piggelin glass i glasen! Hahah va? Man kanske gör så, inte vet jag men det såg jäkligt roligt ut med piggelin glassar nerstoppade i glasen.. xD Jag drack då inte för att jag är så duktig ;)  

Men nu sitter jag i alla fall i mitt rum och försöker hitta någon bra film att kolla på. Malin och Jocke sitter med Jesper ute i köket just nu så jag kan bädda ner mig och mysa till någon bra film (om jag hittar någon dvs).


RSS 2.0