Onsdag

Bloggtorkan verkar fortsätta.. Njuter till fullo i min lägenhet. Varit på läkarbesök och jobbat en del. Igår jobbade jag kväll för första gången på flera månader. Folk på jobbet undrade vad jag gjorde där den tiden på dygnet haha. Och dessutom gjorde jag entre på GKS alltså gamla karolinska. Hade operationskläder på mig den kvällen och stod nere på operation där dem snittar mammor. Och där står jag redo att ta emot bebisen. Häftig upplevelse att få vara med om men också läskigt. Man är endast en uska och en syrra där så det gäller att man kan sina saker eftersom det inte finns några fler att ta hjälp av. Allt gick bra, bebisarna som snittades mådde prima och jag kände mig ganska cool i operationskläderna haha. 
 
Men ikväll är det möte och sen nattpass som gäller. Längtar väldigt mycket, är sugen på att gå till GKS igen faktiskt. Om jag har tur så blir det så :) 
 
Och en till bra nyhet är att jag äntligen har köpt matbord! Efter 1 år av sökande så hittade jag ett bord som föll mig i smaken. Bordet står redan hemma hos mig, väntar bara på stolarna som det var lite leveranstid på. När stolarna har kommit ska ni få bild. Har lovat er bilder på lägenheten ett bra tag nu och jag kommer hålla det också. Bara matplatsen blir fixat så är lägenheten heeelt komplett. DÅ kommer bilderna <3 
 
Nu ska jag gosa med Molly innan jag måste åka till päronen och lämna henne. 
 
 

Vad händer egentligen?

Vet att det har ekat här ett tag nu. Förhoppningsvis kommer jag igång snart igen, lite bloggtorka just nu. 

Ikväll går jag på natt 3/4. 
Natten som var mådde jag inte särskilt bra. Svimmade utomhus på vägen till sjukhuset, tur nog gick jag tillsammans med en kollega som tog väl hand om mig. När jag började kvickna till ville dom skicka ner mig till akuten men jag mådde bättre och kände att jag kunde jobba ändå. Men mina gulliga kollegor lät mig inte göra mycket. Fick inte gå ensam, dem tog blodtryck och blodsocker på mig och ville att jag skulle sitta ner hela natten haha <3 dem följde mig även till bilen på morgonen. Underbara kollegor jag har. 
Nu är jag redo att åka till jobbet utan att svimma. Ska hem till mina föräldrar och pussa på Mollsan innan jag åker till jobbet <3 

Natt 4/4

Om 3 timmar går jag av natt 4/4. Sen är jag bara ledig en natt och så kör jag två nätter till. Ska bli så mysigt att få hem Molly och äntligen få sova med henne igen, saknar henne så mycket. Men först ska jag sova lite och sen åka till pappas jobb och ge bilen lite kärlek. Ska tvätta den invändigt och utvändigt. Och efter det åker jag hem till mina päron och rensar sista grejerna jag har kvar. Vi har två förråd i källaren där jag har lite saker som är mina. Sen åker jag hem till mig och myser med Molly resten av kvällen! 

Ska bli bättre på att blogga. Och visa mitt mysiga hem <3 

(null)


RSS 2.0