Måndag

Sista dagen i september. Imorgon är vi redan inne i oktober, julen och vintern närmar sig. 
 
Idag blev jag väckt av Olli på morgonen. Vi båda var lediga idag så det passade bra att träffas. 
Vi åkte till nacka forum för att Olli skulle hitta nya vinterskor. Men istället blev det jag som hittade ett par höstskor/vinterskor. Till lunch åt Olli och jag sushi. Tycker om sushi mer och mer och blir redan sugen på det nu när jag skriver om det. Svindyrt men så himlans gott! 130 kr för 10 bitar liksom.. Idag lärde jag mig även att äta med pinnar och så använde jag för första gången wasabi (stavning?) i såsen, det börjar arta sig! 
 
I alla fall, nacka var ett tråkigt ställe faktiskt, fanns inte mycket alls att kolla på så Olli och jag åkte vidare till stan för att fortsätta kolla på skor till henne. Men än en gång var det jag som hittade ett par skor haha.. Hittade knähöga stövlar som jag fastnade för direkt och Olli hittade inga skor. Men om jag får säga det själv, är jag lite fattig på fina höstskor/vinterskor så nu har jag två par supersnygga att gå med när kylan kommer. 
Senare så mötte vi upp Ollis tjej, vi åt middag på subway innan vi åkte åt olika håll. 
 
Nu är jag hemma och ska strax krypa ner i sängen och kolla på film. Imorgon jobbar jag kväll så jag får sovmorgon, sköönt! Nu börjar den hårda veckan. Jobbar 7 dagar och är endast ledig 1 så nu gäller det att vila så man orkar allt.
 
 
 

IOS 7

Har nyss uppdaterat min iphone till IOS 7. Har varit lite osäker på om jag ska göra det men nu gjorde jag det i alla fall. Känns som en helt ny iphone. Allt är helt nytt och man pillar med telefonen som om det vore helt ny.
Vet inte om jag gillar uppdateringen ännu. Måste nog vänja mig lite. 
 
Nu ska jag snart upp och se på min favoritserie, sen ska jag mysa till ännu fler filmer. För det lär jag inte hinna göra resten av veckan. 
 
 

Helgen

Lugn och skön helg, precis vad jag behövde. 
I lördags tog mamma och jag med oss Moma och min faster till miniullared. Vi hade lovat moma att hon skulle få följa med oss nån dag. Det var fullt med folk, köerna till kassorna gick runt hela stället, det var löning så alla var nog lite shoppingsugna. Fick med mig ett par björn borg pyjamasbyxor från herravdelningen, men tog xs och dessutom så kunde man snöra åt i midjan och då passade dem perfekt. Sen köpte moma en superfin klocka till mig. Efter shoppingturen så skjutsade vi hem moma och min faster och så åt mamma och jag på mcdonalds innan vi hämtade upp mormor så hon fick en tur till mataffären. 
Blev borta hela dagen. Från 9 på morgonen till kl 6 på kvällen. Då var man bra slut. Gjorde en av mina favortidesserter. Ananas i lime och chili. Somnade tidigt den kvällen.
 
Idag (söndag) har det varit en riktigt slappardag. På morgonen städade alla i familjen utomhus. Tog in alla utemöbler och städade inför vintern. Resten av dagen har jag myst till olika filmer. 
 
Imorgon är jag ledig men har massor att göra. Eftersom jag inte är ledig så ofta nu så trycker jag in alla saker på en och samma dag. Bokar om så alla sjukhusbesök och tandläkartider är på en och samma dag när jag är ledig. Vill inte vara borta från jobbet en sekund. 
 
Så imorgon ska jag sova ut och sen ta itu med alla saker som ska göras! :) Blir en hård vecka med jobb varje dag och även jobb nästa helg. 
 

Fredag och översvämning

Efter en hård första arbetsvecka på karolinska så är jag helt slut. Har gått upp 05 varje dag den här veckan förutom på tisdagen då jag jobbade kväll. 
Den här helgen ska jag bara ta det lugnt. Göra roliga grejer på dagarna och sen mysa ner mig framför tvn och film på kvällen. Bara vila upp mig inför kommande vecka som är fullsatt med jobb. Nästa helg kommer jag även att jobba, både lördag och söndag. Spännande att se hur det är på avdelningen på en helg. 
 
Idag har jag jobbat. Fick massa beröm av folk idag. Känns som att jag börjar få kläm på den här avdelningen nu. Vad som ska göras, när det ska göras och hur det ska göras. 
 
Efter jobbet myshandlade jag med mamma. Vi hade bestämt att laga lax till middag men det blev ingen middag. Helt plötsligt när mamma och jag går ner i källaren för att tvätta så är det översvämning i badrummet... Hela rummet är fyllt med vatten och allt är blött. Så pappa fick åka till jobbet och hämta en maskin så vi kunde tömma brunnarna på vatten. Men det var inte världens eklaste. Pappa och jag höll på i källren i 3 timmar. 
Först NU är vi klara. Så det blev ingen middag, det blev kvällsmål som innehöll lax som serverades halv 11 haha.. 
 
Jaja, nu är det fixat och jag ska strax lägga mig i sängen och sova. Är så trött att jag knappt kan tänka. Känns som att jag ska gå upp 05 imorgon igen. Har vant mig vid att alarmet ringer 05 varje dag nu haha. 
Men imorgon ska jag äntligen få sova ut!! Är ledig hela helgen, underbaaaaart!! 
 
 

Work

Igår hade jag ett otroligt bra kvällspass. Fick ta blodprov själv, EKG, HB prov, BS och massor av annat. Det fanns alltid grejer att göra och alla patienter är så himla goa! En mycket bra kväll! 
 
Idag har det varit en mindre bra dag. Min morgon kunde inte börjat sämre. Alarmet ringer 05, ligger kvar i sängen i 10 min sen klär jag på mig och äter frukost i lugn och ro. Efter det så hade jag 15 minuter kvar tills jag skulle gå till tåget så jag la mig i sängen under täcket och läste en tidning. När jag precis ska gå hemifrån sen så gör magen så ont att jag får springa in i rummet och lägga mig i fosterställning med både skor och jackan på. Illamåendet kommer och jag kallsvettas. Pappa hörde mig så han kom ner och hjälpte mig. Så efter en halvtimme skjutsar han in mig till jobbet. Missade tåget såklart så skulle kommit försent annars. Kände mig bättre sen men skulle ringa ifall jag blev sämre. Tänker tusan inte vara hemma en hel jobbdag på grund av det här skitet..
Så jag har jobbat hela dagen, allt har gått bra och inget spår efter det imorse, sköööönt!! 
 
Pratade med chefen på avdelningen idag. Hon är nöjd med mig och hon sa idag att det känns som att jag är rätt person för den här avdelningen! Blir så himla glad av det lilla hon sa, jag trivs som fisken i vattnet redan. 
 
imorgon står alarmet på 05 igen och även på fredag står alarmet på 05, sen är jag ledig lördag och söndag. Har jobbat varje dag den här veckan så skönt med lite ledigt. Imorgon är förhoppningsvis anställningspapprena klara, så då ska jag skriva på, så himla kuuuuuuul!!!!! 
 
Nu måste jag sova!!! 
 
 

Kvällste innan läggdags

Nu är jag hemma från jobbet. Kvällspasset har varit sjukt roligt!! Har fått testa massor av olika saker! Mer om det imorgon. 

Nu har jag nyss gjort te. Blir så lugn av det. Efter det är det läggdags, alarmet ringer 05.00 imorgon. 4e dagen och jag älskar detta redan! 





home sweet home

Nu är jag hemma och har precis ätit en god middag! 
Jobbdagen gick bra. Jag kunde faktiskt sova hela natten men när alarmet ringde så förstod jag ingenting. Varför ringer mitt alarm 05 på morgonen, tänkte jag haha.. 
Bara andra jobbdagen men redan så kan jag väldigt mycket. Blir roligare och roligare ju mer man kan. 
Slutade 15.30, då åkte jag till mammas jobb så åkte vi till miniullared för att byta storlek på pappas jacka. 
 
Nu ska jag strax lägga mig i sängen tror jag. Är trött och riktigt filmsugen.
Imorgon jobbar jag kväll. 13.30-21.30. Ska bli kul och se ifall det är någon stor skillnad på dag och kvällspass på avdelningen. Så imorgon får jag sovmorgon! Ska sova ut, äta en god lunch och bara mysa innan jag åker till jobbet. 
 
Nu blir det filmmys med mig själv! 
 
 
 
 

Helgen

I fredags på kvällen var vi hemma hos Leo och firade honom. Alltid kul att träffa människor man inte träffat på flera månader/år. Hela kvällen var jätterolig. Leo blev glad över sin present. Under kvällen var det en kille där som försökte pussa alla tjejerna. Så när han väl satt sig vid mig i soffan ville han att jag skulle följa med honom hem till Bålsta och direkt efter förökte han kyssa mig. Hittade snabbt en anledning att gå därifrån, sedan höll jag mig nära kompisarna resten av kvällen. Ända problemet är hur man ska ta sig hem sen. Sista bussen går 21 på kvällen och det tar 30-40 minuter att gå till märsta station och det är man inte sugen på att göra mitt i natten. Men sån tur är räddades jag av skjuts till märsta station så jag hann med sista tåget hem. När jag väl är i väsby så ser jag min bror gå framför mig så jag slapp gå hem ensam mitt i natten. 
 
I lördags åkte mamma och jag till miniullared. Jag hittade hur mycket som helst den här gången. Fick med mig en glittrig tröja för 69 kr, en kofta och två väskor. En limegrön ascool väska och en liten väska när man ska ut på kvällen eller liknande. 
Vi var där i 4 timmar tills dem stängde men ändå så blev det stressigt på slutet att hinna med inredningen och allt möjligt. När vi kom tillbaka till väsby hämtade vi upp mormor och åkte iväg och handlade lite med henne. 
På kvällen var mamma och jag ensam hemma. Pappa var iväg och fiskade hela helgen och Jeppe var med kompisar. Så mamma och jag lagade tacos till oss två och sedan myste vi oss framför tvn hela kvällen med godis, jordgubbar, chips och dricka. Hur mysigt som helst. 
 
Idag (söndag) har mamma och jag varit iväg för att leta efter arbetsskor. Nu när jag har fått sjukhusjobb så gäller det att ha bekväma skor eftersom man sällan sitter ner. Och jag fann ett par faktiskt. Sen blev det en liten inredningsgrej som jag ska ha på min hylla. 
Ikväll kom pappa hem med två små påsar med abborre! Den fisken är så sjukt god!! 
Sen har jag kollat på min favoritserie som började idag. Och nu har jag precis packat klart väskan inför imorgon. 
 
Imorgon är det 07-15.30 som gäller för mig. Ett dagspass med andra ord. Alarmet står på 05 så kanske dags att sova nu? Är jättespänd inför imorgon! 
Efter jobbet imorgon ska jag iväg med mamma till miniullared igen för att byta storlek på en jacka vi köpte där till pappa. Så hela dagen är fullspäckad med saker! Det gillar jag! 
 
Nej! Nu ska jag sova! I alla fall försöka, gick inte så bra sist jag skulle upp så här tidigt, vaknade varje timme för att kolla på klockan då, men den här gången ska jag nog kunna sova hela natten! 
 
 
 

Den braiga och lyckade veckan!

I tisdags var jag som sagt i märsta med mormor. Hon bjöd på lunch och precis när vår mat kom så ringde min mobil med dolt nummer. Hann inte svara men personen hade lämnat ett meddelande. Och det var från ett jobb som jag hade sökt!!! OJ vad jag blev förvånad! 
Jobbet som jag har nu på kliniken funkar inte riktigt. Det blir inge jobb för mig, någon enstaka dag i månaden finns det jobb, om ens det och så kan jag inte ha det. Jättetråkigt för jag älskar det jobbet, trivdes hur bra som helst. Men sånt händer så jag satt mig på måndagen (dagen innan dem ringde mig) och småsökte lite jobb på sjukhus och liknande. Förväntade mig inget eftersom folk sällan hör av sig eller så får man ett mail där det står
"tjänsten är tillsatt med en annan". Så jag tänkte att det skulle bli samma sak igen.
 
 
Men så ringde ett av jobben redan dagen efter till mig!! Jag sprang direkt och skaffade fram penna och papper och ringde tillbaka till personen som ringde mig. 
och då sa hon "vad bra att du ringde tillbaka. Det är nämligen så här att chefen på den här avdelningen har plockat ut dig på grund av att du lät mest intressant av alla sökanden och vi skulle gärna vilja att du kom till oss för att provjobba och se hur du trivs på den här avdelningen." 
 
Alltså jag trodde inte att det var sant när hon sa så till mig. Jag tackade självklart ja till detta! Visste inte vart jag skulle ta vägen. Hade jag varit hemma så hade sprungit runt hela huset och skrikit av glädje men nu var jag i en mataffär i märsta så det funkade inte riktigt haha.. Äntligen lite tur! 
Och det är Avdelning Ortoped på Karolinska Sjukhuset i Solna!!!!!! Hela mitt liv har karolinska varit ett andra hem för mig, ändå sen jag fick diabetes och ville jobba i sjukvården har karolinska varit en dröm att jobba på. Kan inte bli bättre än så här!! 
 
Men det blev det!!!! 
 
När jag kom hem från märsta så gick jag in på datorn och spontant kollade min mail. Vad ser jag då??? 
JO, ett till jobb hade hört av sig till mig och ville att jag skulle komma på intervju. Alltså vad händer?? Två jobb som jag hade sökt dagen innan, ringde upp och mailade mig redan dagen efter!! 
 
Så i onsdags var jag iväg på intervjun. Som gick dåligt enligt mig själv. Var 45 min för tidig (visste inte hur lång tid det skulle ta att gå men det var närmare än jag trodde), snubblade över stolen det första jag gjorde när jag skulle sätta mig och svarade knas på vissa av hans frågor. Men ändå så säger han att jag har fått upp ögonen för honom och han gillar verkligen mig och tror att jag är rätt person för det här jobbet. Herregud tänkte jag, det gick tydligen bra i alla fall haha. I vanliga fall så skulle han höra av sig om en vecka för en andra intervju men han sa till mig att komma redan om 2 dagar för ett andra intervju på grund av att han gillade mig så pass mycket. 
Intervjun tog bara max 10 min. Nu hade jag två jobb på G, måste bestämma vilket jag trivs bäst med. 
 
I alla fall!! 
I torsdags så var det dags att åka till karolinska för att provjobba på ortopeden. Skulle jobba ett morgonpass, alltså 07-15.30. Gick upp 05 och var helt lugn faktiskt. 
Väl på karolinska skulle jag hitta till avdelningen och det gick snabbt så jag hade lite tid över att sätta mig ner och ta det lite lugnt innan det var dags.
När kl var 07 så var jag på avdelningen ombytt till sjukhuskläder. Alltså det går inte att beskriva hur bra det känns att ha på sig sjukhuskläder igen. Helt underbar känsla.
Fick följa med en jättretrevlig undersköterska hela dagen. Hon visade mig avdelningen och hur det mesta funkade. Fick se massor av roliga grejer och jag märker verkligen hur mycket jag har utvecklats från när jag praktiserade på sjukhus. Då var jag väldigt blyg men nu körde jag på. När patienterna slog larm tog jag det, tog sat/blodtr/temp på patienterna, körde ner dem till operation osv. Och det var ändå min första dag! Allt var så kul och hur trevliga människor som helst! Kunde bara hoppas att dem tyckte om mig för här ville jag stanna! 
Till slut så kommer chefen och vill prata med mig. Hjärtat slår hårt och jag kallsvettas. När jag kommer in till hennes rum vill hon se mitt ID för att kunna fylla i resten av ANSTÄLLNINGSPAPPRENA!!!!!!!! 
Och även boka in nya tider som jag kan jobba. Alltså detta är inte sant, tänkte jag.. Hon skulle skicka in anställningen och sen när den kommer tillbaka ska jag skriva under och sen är jag ANSTÄLLD!!!!! Ni kan inte förstå min lycka just nu!!! Detta är vad jag vill! Det börjar med en timanställning. Ska inte säga hur länge än, vill se vad det står på pappret först. Allt gick så snabbt och jag var så uppspelt, visste inte vart jag skulle ta vägen. 
Fick sluta 15.00 men hade gärna stannat kvar hela tiden ut, så himla kul! 7
På kvällen samma dag var jag i åkersberga med mamma och handlade Leos present. 
 
I fredags var det dags för andra intervjuen på det andra jobbet. Jag hade redan bestämt mig för jobbet på karolinska så det blev tack och adjö för mig. Tack så hemsk mycket för chansen! 
 
Jag är så himla glad nu! Ska fortsätta som jag gjorde på provdagen. Helt överklycklig! 
Jag har ingen aning om hur stavningen på detta inlägg blev. Jag är så uppspelt under tiden jag skriver det här så fingrarna bara flyger iväg!! 
 
Nu ska jag upp och kolla på min favoritserie som börjar igen idag. Sen skriver jag om helgen och kommande veckans planer osv!!!!! 
 
 

Kunde inte gått bättre idag

Verkligen en bra dag! Det var en pina att gå upp 05 på morgonen men hela dagen har verkligen gått så himla bra. Allt känns så bra! Det här var den viktigaste dagen för mig, jag skärpte till mig ordentligt och det gav resultat!  
 
Men nu håller jag på att somna med datorn på magen. Imorgon ska jag iväg igen på det viktiga. Eftersom allt har gått så bra så kan jag faktiskt berätta nu, men! Det får vänta lite. 
Sängen kallar på mig och jag kallar ännu mer på sängen. Ska upp tidigt imorgon, inte 05 men ändå tidigt så jag behöver all sömn för att orka med hela dagen. 
 
På kvällen är det födelsedags party hemma hos Leo. Eftersom allt har gått så sjukt bra så ska jag fira det rejält på kvällen! Under helgen ska jag i alla fall berätta vad jag har sysslat med under veckan! 
 
NU SOVA! 
 
 

Mitt i natten

Så känns det just nu. Ynka 7 grader och helt svart ute. Idag inviger jag min nya kappa, trodde det skulle dröja några veckor innan dess men det behövdes bara några dagar. 

Har inte kunnat sova på hela natten men ändå är jag utvilad. Förmodligen kommer tröttheten under dagen. Ikväll ska jag iväg med mamma och handla Leos födelsedagspresent. Lång dag med andra ord. Men är faktiskt inte så nervös ännu. Skönt. 








Laddad inför imorgon!

Den här dagen blev trots allt lyckad! Fast det inte alls kändes så till en början. 
Nu laddar jag om inför imorgon igen och då är det ännu viktigare för mig att det går bra. 
 
Alarmet står på 05.00, rejäl frukost och sen försöka lugna ner nerverna lite. Idag snubblade jag över en stol det första jag gjorde haha.. Men ändå gick det super. Imorgon ska det gå ännu bättre har jag bestämt! 
 
Nu blir det att sova! 05.00 var det längesen jag gick upp.. 
 
 

Bästa tisdagen på väldigt länge!!

Hela jag har varit som ett glatt popcorn idag! Hoppat runt och varit helt överlycklig. Ett enda litet samtal och ett mail gjorde hela min dag och vecka!
Så nu är jag väldigt nervös och förväntansfull inför imorgon och på torsdag!
 
Vill inte berätta än, vill se ifall det går vägen för mig först. Och om det gör det imorgon och på torsdag så ska jag fira det rejält i helgen! 
 
Annars har jag varit i Märsta med mormor idag. Handlade och åt god lunch. 
 
Nu ska jag kolla på film, ska inte iväg förrän sent på eftermiddagen imorgon så jag kan sova ut, ladda och träna innan dess! Mer nervös lär jag vara inför torsdag, då är det riktigt viktigt att det går bra för mig. Hoppas på att få behålla den här underbara känslan jag har i kroppen hela veckan ut! Det återstår att se! 
 
 

Måndag

Idag var jag på möte på förmiddagen sen åkte jag in till stan för att äta lunch och sedan röra mig mot Ersta för fotvård. Fick även frikort idag, alltid skönt. När jag hade ätit lunch så glömde jag mitt paraply på stolen bredvid, kom på det när jag satt på busen på väg till Ersta sjukhus så det var ju ganska kört. Mitt favotiparaply också.. Men jag gick ändå tillbaka till restaurangen för att fråga om dem hade hittat ett paraply och det hade dem!! Så himla glad! Efter det började det ösregna så det passade bra också! Att man kan bli så glad över ett paraply haha.. 
Nu ska jag strax sova, ska kolla klart på en filmen och lösa lite korsord innan. Om det inte regnar imorgon så åker jag en sväng med mormor. 

Helgen

I fredags passade jag som sagt småkillarna. Allt gick verkligen hur bra som helst. Bättre än vad jag trodde. Vi hade fredagsmys med snacks och saft till filmen Monsters inc. Efter filmen borstade jag tänderna på dem sen läste jag en saga för dem. Efter sagan var det läggdags, jag satt med killarna tills dem hade somnat. Allt flöt på så bra och killarna somnade på 5 sekunder. Vid 12 tiden kom föräldrarna hem, så skönt att brumma hem istället för att passa en buss. Väl hemma så var festen i full gång. Alla var ute på altanen och skjöt med luftgeväret pappa fick av mig i julklapp. Somnade vid 3 när festen slutade. 
I lördags var jag iväg med mormor och mamma. Vi åkte överallt, stinsen, märsta, väsby osv osv osv.På kvällen gjorde mamma och jag mjukglass hemma. Det blev faktiskt gott och inte alls svårt att göra. Bara vispa och lägga in i frysen i 3.5 timme. 
I söndags var jag med mamma i kista. Fyndade en scarf och en kappa! Längtar tills jag kan använda den! Vi var iväg hela dagen, på kvällen blev det pizza för hela familjen. Och sen mys framför tvn.Den dagen var även sista sommardagen sas det. Så jag slog till med jeanskjol och en transparent t-shirt. Det märks att hösten och vintern verkligen är på väg nu.  

Chokladmjukglass!
Detta var vid 5 tiden i söndags. Börjar redan bli mörkt vid den tiden.

Ersta

Imorgon ska jag först på ett möte med jobbet sen ska jag till Ersta för att gå på fotvård. Passar på att gå runt i stan lite också när jag ändå är där. Sen måste jag ta tag i alla tråkigheter. Maila, ringa och leta runt. 
Fick även en kallelse till tandvården, vill inte dit.. Nu måste jag även betala också, helt sjuka priser är det. Sen gör det alltid ont usch.. 
 
Nu ska jag kolla på film innan det är sovdags. Mer om helgen imorgon! 
 
 

Fredag den 13e

Myser med killarna i soffan till film. Himla söta killar! Båda sitter med en varsin skål med ostbågar och plötsligt kommer Viggo och ger mig en ostbåge formad som ett hjärta, så söt! Om en stund ska jag lägga killarna, ska läsa en saga och sen sitta kvar tills dem somnar. Det blir nog en liten utmaning.



Myshandla och jobb

Nu väntar jag på mamma som kommer från jobbet. Vi ska luncha ute och sen blir det att storhandla. Ikväll får vi gäster som ska äta middag hos oss. Det blir trerätters. Men jag missar hela kalaset.. 18.30 ska jag jobba hos småkillarna. Ska passa dem hela kvällen, lägga dem osv, hoppas på att det kommer gå bra. Jag brummar dit så slipper jag tänka på bussen mitt i natten när jag ska hem sen på natten. 



 




Bloggtorka

Som ni kanske märker så har jag lite bloggtorka för tillfället. Är urtrött på min design på bloggen så en helt färsk och ny skulle nog få mig att börja blogga bättre. Men det finns inte riktigt tid eller ork till det just nu. 
Men ett blogginlägg per vecka ska jag väl orka i alla fall haha? Nejdå, det kommer bli bättre. Under dessa 3-4 år som jag har bloggat på den här bloggen har jag aldrig haft en sån här bloggtorka så nån gång måste ju vara den första. 
 
Min helg var som vanligt bra. Lite besvikelse och ändrade planer blev till bio istället. 
I lördags var jag ute med båten på dagen. Tror det var sista sommardagen man kunde vara ute med båten. Hur härligt sm helst var det, vi fick sällskap av svanar som fräste åt oss haha. Solen tar inget längre men den värmer fortfarande så jag satt i bikini och tog faktiskt ett dopp från stegen! Sista doppet för i år kanske.
Det var meningen att det skulle bli utgång på kvällen men sen slutade människor att svara på sms så Leo och jag bestämde oss för att gå på bio istället. Väl på bion hörde folket av sig och ville ha med oss ut.
Jaja, det fick bli Grown ups 2 som var sjukt bra! Man skrattade hela tiden under filmen, mina käkar hade en rejäl träningsvärk och tror att jag skaffade mig ett jäkla sex-pack på magen efter filmen. Så himla bra att jag skulle betala 100kr igen för att se den på bio. Tycker faktiskt att tvåan är bättre än ettan och det händer inte ofta. Så vill ni ha ett gott skratt som räddar din kväll, se den filmen! 
 
I söndags var mamma och jag i barkarby outlet. Dum som jag var tog jag mina höga kilklackar som jag då gick runt med i 4 timmar.. Tur nog hade jag ett par ballerinaskor i bilen som jag sedan kunde ta på mig. Men att sedan gå med plattskor var inte det enklaste. Nu hade fötterna vant sig vid klackar så att gå med ballerinaskor gjorde riktigt ont. Väl hemma så sved mina fötter, kunde inte gå på golvet utan att det sved och gjorde ont. Så fast det var sol och varmt väder gick jag med tjocka raggsockor + varma tofflor på fötterna inomhus och det hjälpte haha. Blev lite varmt bara!
På kvällen kom Olli hem till mig så hade vi en spelkväll. Vi spelade monopol i 3 timmar, drack läsk och åt godis. En bra kväll och ett bra avslut på helgen.
 
I veckan har jag varit på möten och umgåtts med Olli. Var i skärholmen med Olli där jag fick med mig ett par jeans för 30kr!! Och en klänning/tunika. Mycket nöjd. Den här veckan har jag gått med mina Nike free skor varje dag!
 
Nu går onsdagen emot sitt slut och imorgon är det redan torsdag och snart helg. Idag var det tydligen kebabens dag fick jag reda på av mamma på kvällen och konstigt nog blev det en kebabtallrik till lunch för min del. 
 
Imorgon ska jag till banken, skicka iväg lite mail och läsa lite mer om en speciell kurs. Kör alla tråkiga grejer på en och samma dag så har man tid för roliga grejer resterande dagar. På fredag ska jag passa killarna på kvällen för första gången, sen får vi se vad som händer resten av helgen. 
Hoppas på att bloggandet kommer vara bättre. 
 
 
 
 
 
 

Sverige-Irland

Om en timme börjar vm-kvalet mellan Sverige-Irland. Sitter redan bänkad framför tvn med läsk, jordgubbar och godis.


1 September

Då var augusti slut och dags att förbereda sig inför hösten och vintern. 
Min helg har varit super. 
I fredags myshandlade jag med mamma, på kvällen myste jag framför tvn hela kvällen. 
 
I lördags spöregnade det hela dagen. Det var hur mysigt som helst att vakna till regnet och bara ligga i sängen och lyssna på dropparna. Hur som helst så fanns det inte så mycket att göra, man hade ingen lust att ge sig ut i ovädret. Så jag var hemma hela dagen och myste till film under filten. Sådana dagar behövs också. På kvällen åkte pappa och jag till slussen med bilen för att hämta upp mamma från båten hon hade varit iväg med under dagen. 
 
När jag kommer hem ringer Leo och vill ha ut mig så det blev en spontanutgång som blev väldigt lyckad! Det fick bli Hellströms krog, har inte varit där på nästan ett år nu. Under kvällen kommer en kille och en tjej och frågar om de får sätta sig vid oss. Vi alla klickade verkligen, riktigt härliga människor. Så resten av kvällen umgicks vi med dem. Tjejen var också undersköterska så vi hade ju massor av prata om. Under kvällen när jag var på väg tilll toan så blir jag nerdränkt i pussar av en jätteglad (full) kille. "Oj vilken söt tjej, puss på dig och mera puss på dig" sa han haha. Han var inne på tjejtoan, hans tjejkompisar skämdes jättemycket såg man, haha stackare. När jag ska gå tillbaka till vårat bord så möter jag killen igen som fortsätter att pussa mig på kinden haha. En väldans rolig kväll måste jag säga. Drack endast två drinkar, men den ena var typ en 10a istället för en 4a som jag beställde hehe! 
Vi gick därifrån vid 1 tiden och vem möter jag? jo, pusskillen som vill att jag ska slå honom i magen. Och så säger han "om jag kysser dig då, slår du mig i magen då?" Jag svarade Ja hans fråga haha.. 
Paret som vi träffade och umgicks med hela kvällen ville ha med oss på nästa ställe men det fick räcka för mig, missade tåget med några sekunder så det fick bli sista tåget hem. 
Kom hem vid 2, somnade direkt. Som sagt, en lyckd kväll förutom en sak! Mitt mobilskal pajade.. Ska visa bild och även förklara incidenten vid ett senare tillfälle! 
 
Idag (söndag) har jag varit i Täby centrum med mamma. Dem invigde 60 nya butiker, nu är Täby centrum Sveriges största köpcentrum. Kände inte igen Täby och de hade massor av nya butiker. Fick med mig nagellack från en leksaksaffär haha... Tjejen som jobbade där målade en jordgubbe på en av mina naglar och hela förpackningen innehöll vanligt nagellack, specialnagellack, mallar och inspiration till deisgn till naglarna och även livsgaranti på allt! Går något sönder får jag byta eller få pengarna tillbaka! Ska visa bild sen, det är ingen barnleksak, utan riktigt nagellack som man kan göra rolig design med. Förutom att jag köpte det i en leksaksaffär haha!
 
 
 

RSS 2.0