Stan imorgon

Imorgon ska det ju då bli upp till 30 grader varmt och jag ska in till stan haha.. Inte så bra dag att åka till stan på men har en del att göra där imorgon. Ska bland annat till city dental igen efter 7 år. Sen öppnar en "pop up" butik på Birger Jarlsgatan imorgon som jag vill kika i och den har bara öppet imorgon och fredag så kör två flugor i en smäll. Sen när jag ändå är i stan ska jag kika runt lite också. 
Molly skjutsar jag till pappas jobb. 
 
Nu ska jag mysa framför en film.
 

Njuter till fullo!

Njuter av min semester. Idag har det varit sjukt varmt, nästan lite för varmt när man inte har en svalkande pool utanför dörren haha. Men jag tog till vara på dagen och tog en sväng till sigtuna med Molly och gick nere vid vattnet. Det var jättemysigt men lite varmt för Molly, hade med en vattenflaska som jag hällde över henne så hon blev sval och sista biten fick hon sitta i väskan. Sen har jag hämtat paket och hoppas på ett till paket imorgon! Jag har ju bestämt mig för att röra lite mer på mig och äta lite bättre nu. Så idag hämtade jag ut nyttiga såser och ska baka eget knäcke och även ett mjukt bröd med keso. 
 
Det tråkiga är att jag inte vågar gå utomhus på kvällarna med hörlurar på. Det händer så mycket skit, rån och misshandel. Senast igår i väsby när en tjej hade hörlurar på sig, då kom det två killar bakifrån i 14 års åldern och snodde hennes mobil. Vart är vi på väg egentligen?! Vågar knappt gå utanför lägenheten med Molly på hennes kvällskiss. Det ska inte vara så här! Och nu börjar små barn med sånt här skit dessutom, hemskt! 
 
Så träningen får bli på dagtid där det finns folk! Kvällstid blir det hemma inomhus! Tror att mitt gåband går in i sovrummet och sen har jag en del småsaker som jag kan träna med hemma. 
 
 
 
 
Paus i promenaden.
 
Så trött att hon la sig ner på marken i garaget.

Nyttig glass

 
 

Midsommar

En lugn midsommar för min del i år. Åkte till mina föräldrar och åt midsommarlunch med Jesper och Anna. Sen har jag trimmat Molly, städat och nu tvättar jag. Älskar att städa haha, älskar när det blir rent och fint. Klarar inte av stök och smuts. Men nu ska jag börja laga lite middag, blir en sen middag. Blir sparrissallad och hemmagjorda rösti och tzatziki! 
Sen blir det filmmys hela kvällen. Senare ska jag hämta päronen hos några kompisar. 
 
 

Semester!!!

4 veckors ledighet startar idag! Eller egentligen på måndag men jobbar inget mer den här veckan så semestern börjar idag! Ska bli så himla skönt med ledighet, behöver verkligen en paus från jobbet. 
När jag vaknade så åkte jag och handlade mat, kaos i alla mataffärer. Jag har fortfarande lite oklara planer inför Midsommar imorgon. Antingen träffar jag Linda eller så åker jag hem till föräldrarna och äter midsommarmat där. Ska bli dåligt väder som vanligt, inte förvånad eftersom det är dåligt väder varje år på midsommar haha. 
 
Men eftersom jag officiellt har semester nu så firar jag det med lite lyxmiddag ikväll! 
Den första är en vegetarisk sushi med någon slags chilisås ovanpå. Gryyyymt goda! Och den andra är vegetariska rullar med rostad lök på och laxrullar med färskost inuti. Godaste sushin jag smakat och den finns bara att köpa i sollentuna. Helt klart värt att åka dit för att få det här. Nu ska jag njuta av maten och gosa med Molly som jag precis har hämtat hem <3 Senare blir det serier och mys hemma i min älskade lägenhet.
 
 

Molly 3 år!

Igår fyllde Molly hela 3 år! Tiden flyger verkligen iväg men ändå känns det som att vi alltid har haft henne. Mitt absolut bästa spontanköp ever! Den kärleken hon ger till oss är obeskrivlig. Alltid glad, älskar att gosa och världens bästa sällskap. Det är fight i familjen vem som ska ha henne haha. 
Hon fick lite extra gottis på kvällen. Jag brukar alltid åka till hundcafet med henne men det här året jobbade jag tyvärr. 
 
Världens bästa vän är hon. Älskar min finaste Molly mest i hela världen! Grattis på 3-års dagen älskling! 
 
 

Bilder från Summerburst!

Årets bästa kväll! Ryser när jag går igenom bilderna. Den här kvällen kommer jag aldrig glömma <3
 
 
 
 
 
 
 
Alla tog en tyst minut för att hedra Avicii och alla var verkligen helt tysta. Efter tysta minuten smälldes det raketer och så spelades några av hans låtar upp <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Summerburst 2018!

Bästa helgen ever! Jiiissess så roligt jag har haft! Vill bara dra tillbaka tiden och uppleva det igen! 
 
Det var alltså första gången jag var på Summerburst. Och absolut inte den sista! Aldrig upplevt något så häftigt och roligt! Jag gick dit med min underbara kollega och vän Dessie! 
 
Men vi börjar med torsdagen! 
Fick mail att om man vill slippa stå i kö till Summerburst så skulle man åka till stureplan och byta sin biljett mot ett armband så fick man gå förbi kön. Så det gjorde Dessie och jag. Dock satt vi fast på tåget i 2 timmar pga tågkö. Inte så roligt men vi hann ändå hämta armbanden. Efter det satt vi oss på Vau De Ville och käkade trerätters. Såå god mat och mysigt att sitta ute under markiser med värmelampor. Så mysig dag och kväll! 
 
Fredaaaagen! Summerburst dags!!! 
Vi åkte lite tidigare för att äta lite mat innan vi checkade in på festivalen. När vi sen närmade oss festivalen dånade musiken redan. Härligt att bara kunna gå förbi alla och ställa sig först av alla, innan vi blev insläppta träffade vi några stycken från Småland, härligt gäng så det blev en massa snack på danska och grekiska haha. När vi väl blev insläppta kollade de i väskorna och visiterade oss från topp till tå. Musiken var redan igång, så himla häftigt! Vi hade köpt premium biljetter, lite dyrare så vi hade ett eget mysigt ställe. Pingisbord, egna toaletter, massor av sittplatser och egna drick/mat ställen. Så värt det! Spelade pingis med härliga människor, god dricka och strålande sol. Kändes som en strandfest där alla hängde med varann, utan strand dårå haha! Dessie och jag var där från 15 - 00. Senare på kvällen gick vi närmare scenen. Alltså vilka endorfiner man fick! Var världens lyckligaste tjej just i det ögonblicket. Går inte att beskriva känslan, så himla häftigt! Höjdpunkten var helt klart Martin Garrix som spelade sist av alla. Aldrig dansat och hoppat så mycket som när han spelade. 
Summerburst 2019 kommer jag absolut gå på! Redan bokat in det tillsammans med Dessie! SÅ glad att jag har träffat den bönan, aldrig haft så roligt som när jag är med henne. Hon gör mig alltid glad, får med mig på roliga saker och världens mest omtänksamma person! Hade inte velat uppleva Summerburst med någon annan än med henne! Världens bästa dag/kväll/natt! Är såååå lycklig! Så tack neonatalen för att jag har fått chansen att träffa Dessie!
 
Bilder från torsdagen, bilder från Summerburst kommer i ett eget inlägg!
 
 
 
 
 
 
 
 

Ullared!

Jisses vad mycket som har hänt sen jag skrev sist.
 
Förra helgen då! 
På lördagen blev det premiärtur med båten. Älskar skärgårdslivet! Vi åkte ut och gled en sväng, sen tog vi en tur till Ingmarsö. Där la vi till och käkade på hamnkrogen och gick runt ön lite. Sen körde vi sakta hem igen. Mollsan var självklart med och hade sin gulliga flytväst på sig. Strålande sol hela dagen. 
 
På söndag natten ringde alarmet 02 då det bärde av mot Ullared. Detta bestämdes bara några timmar innan haha! Så det blev en spontan tur till Ullared med Linda. Ditresan gick hur bra som helst, hittade en del som alltid när man åker dit. Hemresan är dock lite jobbigare, då kommer tröttheten. Men det gick ändå bra, hem kom vi i alla fall haha. Så efter 10 timmars körning somnade jag gott i sängen. 
 
 
 
 
 

Nu kör vi!

(null)

(null)

(null)


Summerburst imorgon!

Jisses vad mycket som händer just nu. Idag har jag varit med Dessie på östermalm och hämtat ut armbanden till Summerburst imorgon! Efter det åt vi middag på ett jättemysigt uteställe. Maten var så sjukt god, trevlig personal och mysigt att sitta ute under markiser med värmelampor. 
Kom precis hem, har hunnit duscha och packa väskan inför imorgon. Sjukt att det redan är summerburst imorgon. Kommer bli grymt roligt. 9 timmar fullproppad med musik, mat, dryck och trevligt sällskap, längtar så mycket! 
 
Så nu måste jag sova så jag orkar med dagen imorgon! 
 
 

Spontanare

Vilken dag och även gårdag..! Ska berätta allt imorgon för nu håller mina ögon på att slockna efter 10 timmars bilkörning. Blixt och dunder utanför fönstret, mysigaste som finns att sova till och dessutom att Mollsan är med mig. 

Den 5e i min lilla familj

Nu kommer äntligen bilder på min senaste tatuering. Sitter knappt vid datorn, varit så bra väder så sitter sällan inne då. Men nu har jag tagit mig tid att ladda över bilder från mobilen. 
 
 
Och nej, jag solar inte på tatueringen. Drog upp kjolen för att kunna ta en bild sen täckte jag tattoon snabbt ;) 
 
Så små detaljer som hon har gjort, trodde inte det var möjligt. Är så galet nöjd! Det svarta på benet är ifrån tejpen, omöjligt att få bort utan att riva sönder huden haha.. 

8 dagars ledighet!

Imorse checkade jag ut efter 4 nattpass och är därmed ledig i 8 dagar! Så otroligt skönt!
Det har varit en intensiv helg med många nya bebisar med speciella diagnoser. Sett saker jag aldrig någonsin har sett, som ingen läkare i Sverige har sett heller. 
Så nu ska det bli skönt med en lång ledighet. Bara gosa med Mollsan och njuta. Kan inte förstå att Molly fyller 3 år om några veckor. Har redan planerat vad jag ska ge henne. Har alltid åkt till hundcafet i stan och köpt en bakelse men nu ska jag göra en hemmagjord bakelse till henne. 
 
Just nu ligger hon och snarkar bredvid mig i soffan, bara att ligga bredvid henne och kolla på henne när hon sover får mig så lugn och lycklig. Att en sån liten varelse kan göra en så lycklig. 
 
Imorgon är det Sveriges nationaldag. Så på dagen ska jag iväg med mamma, mormor och moma till Ulriksdals slottsträdgård och fika och kolla på blommor. Mollsan följer självklart med. 
 
Nu ska jag slå på netflix en stund innan det är dags att sova. 
 
Soliga kvällar på min färdiga balkong. Inte mycket som klår det <3 
 

RSS 2.0