Måndag

Har varit en lugn dag för mig. Myst med Molly på dagen och ikväll har jag varit med Linda i kista. hittade ett par lårhöga stövlar, letat länge efter ett par som går upp till låren. 
Imorgon jobbar jag en singelnatt, kommer kännas så tomt utan Molly. Älskar att sova med henne, vaknar till på natten av att hon bokstavligt talat ligger på mig, sover så himla gott när hon är nära mig. Så det kommer bli tomt utan henne! 
 
Nu ska jag titta på serier och gosa med Molly, hon försöker hålla ögonen öppna men huvudet vinglar fram och tillbaka så hon lär somna vilken sekund som helst. 
 
 

1 kg gränsen!

Idag när jag var förbi djuraffären i väsby så passade jag på att väga Molly. Hon vägde då 1061 gram så hon har kommit förbi 1 kg gränsen! Man ser varje dag hur Molly utvecklas. Hennes färg på ansiktet, hennes beteende osv. Hon är så himla duktig på att lyssna. Förvånas fortfarande av hur klok Molly är. Fortfarande valp men så klok!
 
Nu busar jag för fullt med Molly. Hennes framtänder börjar verkligen komma nu och det märks hur tänderna blir vassare för varje dag. 
De kan ni se på den här bilden som jag tog för 2 minuter sen. Mitt lilla bustroll!
 

Hundens dag

Varit en bra helg och ledighet och än är det inte slut. 
I helgen har det varit hundens dag så det var massor av rabatter på djuraffärerna. Tog med Molly så dem klippte klorna på henne, kostade bara 40kr! Sen var vi hos Moma idag och åt lunch, alltid världens godaste mat och alltid rullar man därifrån för att man har ätit för mycket. 
Annars har jag varit på miniullarred med mamma i fredags och i lördags blev det en sväng till barkarby. 
En lugn och skön helg. 
Imorgon börjar ny vecka igen och jag har än en gång en skön vecka. Är ledig imorgon och sen jobbar jag tisdag natt och sen är jag ledig ända fram till söndag då jag jobbar kväll. Superskön vecka! 
Låter som att jag jobbar jättelite men vissa veckor jobbar jag 7 dagar + heldagar och flera nätter på rad så jag får ihop mina timmar ändå. Tycker det är skönare att jobba heldagar för att sen kunna vara ledig flera dagar på rad. Än så länge är jag ung haha! 
I november ska min avdelning på studiebesök i nya karolinska. Endast långbyxor är tillåtna och vi måste skriva upp vår närmsta anhörigs namn och nummer eftersom det fortfarande är i full gång att bygga nya karolinska så kan olyckor hända. Ska bli sjukt spännande att få se hur det ser ut och kanske t.o.m få se platsen där våran avdelning kommer att vara så det ser jag fram emot!
 
 

6 dagars ledighet

Imorse var det tungt att gå upp efter heldagspasset igår. När alarmet ringde fattade jag ingenting förstod inte vad det var som vibrerade haha.. Men dagen flöt på bra men när jag skulle köra hem från jobbet höll jag på att somna på motorvägen, tvungen att ha på kyla i bilen för att hålla mig vaken. Så direkt när jag kom hem sov jag en timme, väldigt välbehövligt. 
Nu är jag ledig i 6 dagar hur skönt som helst. På fredag blir det miniullared och på söndag ska vi äta hos Moma. Resterande dagar ska jag umgås med Molly. Blir det bra väder funderar jag på att åka till vaxholm med Molly så hon får gå omkring där. Men imorgon ska jag iväg och lämna tillbaka lite saker, köpte ett sele till Molly som är för stor, hon kan hoppa ur den trots att det är minsta storleken som finns i den selen. Gustav och Evita märket är det, svindyr kostar runt 300-400 kr. Så det är lite synd. 
 
Men men! Just nu har hon snott min kudde, hon älskar att ligga på mina täcken. Hon har en liten egen hörna i sängen med egna filtar men varje natt förflyttar hon sig till mitt täcke och ska ligga nära mig. Mysigaste som finns med hennes sällskap!
 
 
Min älskade Molly, helt otroligt vad jag älskar den här vovven! Världens gosigaste hund! Så mycket kärlek!
 

Ny vecka inväntas

Då var helgen slut än en gång. Den här veckan kommer bli såååå bra! Jobbar heldag imorgon och sen dagpass på tisdag och sen är jag ledig i 6 dagar! Hur skönt??? De som är så skönt att jobba inom vården är att man kan bestämma lite själv hur man vill jobba, tror inte jag skulle orka med att jobba måndag-fredag. Att vara ledig 6 dagar utan att behöva ta semester och dessutom få ihop alla timmarna är reen lyx! Har redan planerat lite vad jag ska hitta på. 
 
Idag har jag gått i barockparken med Molly som ligger bredvid mig, hon sprang som en tok. Och just nu ligger hon och mumsar på ett tuggben. 
 
Själv ska jag förbereda mig inför sängen, inte alls trött tyvärr.. Och att titta på prison break gör mig inte tröttare direkt, så bra serie som man inte kan sluta titta på. 
 
Har i alla fall världens bästa sällskap som jag aldrig skulle klara mig utan! 
 

Molly 3 månader

I lördags blev Molly 3 månader! Tiden går så himla fort och igår (tisdag) har jag haft Molly i 5 veckor. Man saknar henne varje sekund när man är borta, hela familjen och även släkten är så fäst vid henne. Min lilla älskling! 
 
Eftersom att Molly nu är 3 månader så är det dags att vaccinera henne igen, sen behövs det inte göras förrän hon är 1 år. Lite svårt vilken klinik man ska välja, även om det bara är en spruta så vill jag ändå känna mig trygg att personen vet vad den håller på med. 
 
Jaja, nu har jag jobbat klart mitt sista pass för denna vecka. Nu är jag ledig i 4 dagar otroligt lyxigt att lyckas få de när jag jobbar 100%. 
 
Så nu ska jag fortsätta titta på prison break och njuta av att få sova ut imorgon, Molly sover uppe i sängen med mig och då sover hon faktiskt längre, vaknar runt 06 men sen lyckas jag få henne att somna om och då kan hon sova till 8-9 så det funkar faktiskt, även fast jag är van att sova lite längre men men! 
 
Kvällsgos just nu!
 
 
 
 
 

Snart ledig

Imorgon gör jag mitt sista pass för den här veckan, blir ett kvällspass sen är jag ledig torsdag-söndag riktig lyx! På torsdag ska jag åka med Molly och vaccinera henne, sen behöver hon inte vaccineras förrän hon är 1 år. 
 
Hon ligger just nu i sängen med mig och sover och strax ska jag också gå och sova. Ska visa kläderna jag har köpt till henne, så otroligt fina! Nu gäller det bara att vänja henne att ha kläder inför vintern, så fort man sätter på henne kläder lägger hon sig ner och vägrar flytta på sig, inte ens godis kan locka henne. Så öva öva öva! 
 
Ska blogga bättre nu när jag är långledig, i alla fall försöka! 
 
 

bada

Ikväll ska jag bada Molly, klippa pälsen under tassarna och borsta hennes päls. En riktig makeover blir det. Efter badet ska jag titta på missade serier, ska börja titta på prison break igen, sett den serien förut men nu kommer det ju ut en ny säsong vet dock inte när, så måste friska upp minnet lite.  Men först ska jag njuta av en räkmacka. 

Trevligt samtal

Idag fick jag ett överraskande samtal, blev så förvånad när dem ringde. Så jag har varit i extas hela dagen. Varit iväg med Molly en sväng till barkarby. Hittade lite till henne i djuraffären, provade en overall på henne som faktiskt satt nästan perfekt men 350kr blev lite snål där. Tänkte att jag först ska kolla vad dem har i stan innan jag köper den. Så tänkte åka dit imorgon, tror jag tar bilen dit så jag slipper rusningarna med tågen. Men det får bli en ganska snabb visit eftersom parkering kostar 80kr/timme svindyrt! 
 
Nu har Molly börjat sova hela nätter, hon sov mellan 23-07 idag, längsta hitills. Gick upp med henne och lekte sen tog vi båda en nap i kökssoffan haha! Sen var jag som sagt i barkarby, lät Molly gå en bra bit och hon klarar det galant, går så fint och lyssnar på mig när jag säger till. Jag gick på trottoaren med henne och då kom en bil insvängande på parkeringen bredvid mig och vevade ner rutan och sa "vi var tvungna att köra in på parkeringen för att titta på din hund, sötaste jag sett" Mitt lilla charmtroll, hon växer så fort att jag knappt hänger med. 
 
Så imorgon blir det stan och på onsdag ska jag iväg på ett spännande äventyr!
Haha måste bara berätta en grej! Berättade för mamma ikväll att jag ska iväg och göra en speciell grej på onsdag, då säger hon direkt "åh nej, du ska tatuera dig" hahahaha... Bara för att jag för längesen berättade att jag har tankar på fler tatueringar! Haha min gulliga mamma!
 
 
 

Hetsig lördag

Hetsigaste lördagen på väääldigt länge. Precis kommit hem från mitt kvällspass. Såg fram emot att ha tvillingbebisarna men den ena blev plötsligt dålig. Slutade andas och hade ingen puls. Så glad att jag hade en sån snäll sjuksköterska som inte lämnade salen för det gick inte att vara ensam där inne. Bebisen slutade andas jämt och tappade i puls hela tiden och till slut fick vi slita av cpapen och börja ventilera henne, efter det blev hon lugn ett tag. Och såklart när min syrra äter så börjar hon sluta andas igen och hon går aldrig upp i saturationen och pulsen ligger på bara 40 i nästan 10 min. Till slut ringer jag en "snäll ringning" men märker snart att jag måste storlarma. Läkare och sjuksköterskor kommer springande och börjar ventilera henne. Jag var helt skakis efter de, rädd att hon inte skulle orka och att vi skulle behöva sätta henne i respirator. 
Så från att jag gick på mitt pass till att jag slutade så satt jag inte ner en enda gång, ingen rast hann jag med och ingen dricka heller. Var hela tiden på helspänn och kunde inte slita ögonen från henne, tittade på hennes bröstkorg hela tiden för att se att hon andades. 
 
Så min hjärna är slutkörd efter det här passet. Så avancerade saker som kan gå åt skogen ifall man inte är uppmärksam och kvickt vet vad man ska göra. Trots att jag har jobbat ett år på neo nu så känner jag mig fortfarande ny där. 
 
Jobbar kväll imorgon också så lär vara på samma sal men hoppas verkligen att hon mår bättre, tycker så synd om henne hon var helt slutkörd. Kommer bli riktigt ledsen ifall hon ligger i respirator när jag kommer imorgon. 
 
Men nu ska jag släppa jobbet. Ska titta på serier och mysa med Molly. Hon sov HELA förra natten, blev så chockad när jag vaknade på natten och såg att hon fortfarande sov. 
Ledig måndag och tisdag och då ska jag iväg till stan med Molly. Träffade en tjej som också hade en yorki och hon ägde en butik för hundar i stan där dem har minikläder. När vintern kommer måste Molly ha nått på sig eftersom hennes päls är så tunn men alla djuraffärer har big mama kläder, XS är för stort för Molly så jag är överlycklig att jag träffade henne. Grejen är bara om jag ska ta bilen till stan (fyfan) eller tåg. Tåg är ju smidigast men med rusningen så kan det bli svårt ifall Molly måste kissa eller om hon är på ej-sitta-i-korgen-humör. Då blir det lite knepigt. Har lite tid att fundera! 
 
 
 

Varm dag

Trodde värmen var borta för iår men icke, idag är det riktigt varmt. Har varit iväg med Molly till Jeppes tjej och köpt ett koppel på 16m så Molly kan springa av sig rejält. Nu springer hon så fort att man inte hänger med. Ska bli kul att testa kopplet på en äng. Tänkte göra det idag efter att Molly har tagit en PN. 
 
Imorgon skulle jag ha varit ledig men det blir ett dagpass istället och sen jobbar jag helgen. För första gången sov Molly hela natten. Hon somnade vid 11 på kvällen och vaknade vid 05 första gången. Sen ville hon inte alls sova mer så släppte ut henne så hon fick springa av sig lite sen la jag henne bredvid mig i sängen och då sov hon till 10 igen. 
 
Skrev ett inlägg igår men då dampade blogg.se så hela inlägget försvann.. 
 Minitass <3 
 
 

1 september

Äntligen hemma efter mitt 15 timmars pass. Ska bli så skönt att lägga sig i sängen och få sova ut imorgon. Kvällspass är det som gäller imorgon och jag kommer virra bort mig när jag ska ställa mig i thorax garaget, kör man fel kommer man till stan haha.. Lovar att jag kommer komma till centralen och behöva åka tillbaka haha.. Molly sover nedanför mig redan, jag ska också sova men vill kika lite på datorn innan jag somnar. 
Shitt vad jag har saknat Molly idag, en sån sjuk längtan! Slängde in väskan i rummet och sprang upp till Molly som var med mamma och pappa. Jobbigt att vara ifrån henne en hel dag. men efter imorgon är jag ledig i två dagar, då ska jag umgås och träna med Molly. 
 
Nu ska jag strax sussa och pussa Molly godnatt. 
 
 

Tröttmössa

Inatt ville Molly inte sova, hon sov till 02 sen tyckte hon att man skulle vara vaken och leka resten av natten. Gick inte att få henne att sova, halv 4 kom mamma in och hämtade Molly för hon hade hört henne pipa, så jag fick sova de 2 ynka timmarna innan alarmet ringde. Så idag är jag inte pigelin.. 2 timmars sömn och sen jobba 15 timmar är inte att rekommendera. Vet inte hur jag ska klara av resterande 11 timmar. Vill hem till Molly, så fort jag åker iväg från henne saknar jag ihjäl mig. Hon var så gosig imorse när pappa kom ner med henne, då ville hon minsann sova i min famn precis när jag skulle gå, tokfia! 









RSS 2.0