Mer död än levande

Då har jag jobbat klart mina 6 nätter på rad. Trött och sliten är jag men det tar inte slut här.. Är bara ledig en natt sen jobbar jag 4 nätter på rad igen. Och så här kommer det se ut hela maj ungefär. Vet inte varför jag proppade in alla pass i maj..? Men juni är ganska chill och sen är det semester!!! 
 
Idag har jag sovit bort hela fredagen eftersom jag ska jobba imorgon igen så kändes det onödigt att vända tillbaka dygnet. Myst hemma med god mat och lets dance. Lugn och skön fredag. 
 
På tisdag ska jag ju tatuera mig igen, highlights på fjärilen. Kommer somna i tatueringsstolen. Hinner bara hem från jobbet sen ska jag åka kommunalt in till studion så hinner inte sova något i mellan. Haha herregud alltså. 
 
Jaja, nu ska jag äta jordgubbar och se på serier. Hinner aldrig ta igen alla avsnitt när jag jobbar så mycket..
 
Bäst av allt är att få sova med den här bönan en natt <3 Som jag saknat henne! 
 

Sovdags

Nu är det dags att sova. Nu är jobbhelgen över men tog på mig ett extrapass imorgon så det blir 6 nätter på rad nu. Har alltså jobbat sen i lördags och ska jobba ända fram till fredag. Men det har gått åt så mycket pengar den här månaden så har lite ångest över det faktiskt så det känns bara bra att jag har hunnit få ihop 2 extrapass nu i april. Det är ju bara 7 månader kvar nu till inflytten! Nu går det undan! 
 
Men nu är det dags att sova, tagga natt 3/6. 
 
 

Bild på tatueringen

Här kommer äntligen en bild på min 4e och nya tatuering. Den här tatueringen kändes ingenting att göra. Tog bara en timme och jag satt faktiskt och njöt när hon gjorde den på mig haha. Det kitlades lite när hon tatuerade på insidan på låret men ont gjorde det inte. 
Bättre och fler bilder kommer sen! 
Här är tatueringen helt färsk. Bara några timmar gammal haha. 
 

Work

Då var det dags att jobba igen. Nu börjar 3 veckor fullproppade med jobb. Nu jobbar jag 3 helger på rad aaaskuuul.. Eller inte.. Men men what to do? 
 
Idag har jag bara myst hemma med Molly. Nu när jag har varit med henne konstant i 1.5 vecka så kommer det bli så tomt att lämna henne. Det märks på henne också att hon vill vara där jag är hela tiden. 
Den här veckan kör jag 4 nätter med start inatt. 
 
 

Tatuering igen

Jag får då aldrig tummen ur röven att ladda över tattoo bilderna på min dator. Men det kommer, har inte glömt det. 
 
Berättade förut att den 3 maj ska jag dit igen och tatuera mig. Men då ska jag inte göra en ny utan, jag ska lägga till lite highlights på min fjäril på min tatuering på vänster låret. Tror det kommer bli grymt fint. Lite nervös för hur det kommer att kännas. Nu blir det ju en tredje sittning på den tatueringen och eftersom andra sittningen gjorde svinont så lär nog en tredje gång kännas också. Highlights gör lite extra ont också. Efter denna ska jag ta det lite lugnt faktiskt. Är egentligen sugen på att göra en till innan sommaren men ska hålla mig lite haha. Får bli till hösten. 
 
 

Påsken

Varit lite tyst här nu. Anledningen till det är att Molly har varit lite dålig.
 
Det började i onsdags när jag och Molly låg och sov på dagen efter mitt nattpass. Hon betedde sig konstigt, skakade, ville inte alls vara nära mig och ville bara ligga och sova ifred. Så på eftermiddagen när jag gick upp luktade det jättekonstigt i sängen. Lyfter på Molly och ser att hela hennes rumpa är full med blod.. Duschar av henne blodet och kollar hur rumpan ser ut. Ringer sedan veterinären och rådfrågar vad jag ska göra. Hon tyckte inte jag behövde åka in akut på kvällen utan, jag skulle hålla koll på henne och ge henne kokt kyckling varannan timme. Om det kommer mer blod skulle jag åka in sa hon. Jag skulle ju jobba på kvällen och päronen var i Finland hela den veckan och Jesper var inte hemma.. Så jag ringde faktiskt jobbet och sa som det var. Man får ju inte (dumt nog..) vabba med hundar så kunde bara hoppas att jobbet förstod att jag inte kunde lämna henne ensam. Och det gjorde dem. Så jag sjukade mig den natten för att hålla koll på henne. Och sen dess har allt gått bra, inge mer blod och beter sig precis som vanligt. 
Troligtvis var det ett gammalt ben som hon hade gömt som hon smaskade i sig dagen innan som gjorde att hon började blöda. 
Så glad att det inte blev mer allvarligt än så. 
 
 

Ny vecka

Då var min jobbhelg över. Men är bara ledig en natt sen jobbar jag 3 nätter igen. Men sen är jag ledig hela påskhelgen så det ser jag fram emot. Päronen är i Finland så när jag jobbar på natten tar Jesper hand om Molly. Guld värt att ha familj som hjälper en så mycket. Mamma och pappa säger att jag inte får ta med mig Molly när jag flyttar sen haha.. Men de kan dem glömma, klarar mig inte en sekund utan Molly. 
 
Imorgon ska jag ha samtal med min diabetesläkare. Har varit och tagit prover igen för att se ifall det blivit bättre med tabletterna. Sen om det är bra väder åker jag nånstans och går promenad med Molly. Stackaren har haft en så tråkig helg. Bara sovit hela dagen med mig när Jesper jobbar.. Så hoppas på bra väder. 
 
Nu ska jag mysa ner mig och titta på serier. Bild på tattoon kommer! Inte hunnit ladda över bilderna än men de kommer! 
 
 

7 april

Fy vilken hemsk dag. Tror ingen har missat vad som har hänt i stockholm idag.. Så hemskt.. Har sett videos på när lastbilen kör över folk, folk springer i panik, människor som ligger på marken med filtar över sig, nä fy.. Jag var inte där som tur va. Och alla min familj mår bra. Tankarna bara snurrar, tänker på människorna som var där och alla anhöriga. Mamma och pappa skulle åkt till Finland ikväll men alla vägarna till stan var avstängda så det fick skjuta upp sin resa. 
Gjorde ju min tatuering igår i stan och innan jag gjorde den så var jag inne på åhlens i city för att låta tiden gå eftersom jag var för tidig. Vill inte ens tänka ifall det hade hänt då. Usch. 
 
Med allt som har hänt idag har jag inte laddat över bilderna på tattoon än. Så det får bli imorgon. Ska jobba imorgon, bara att åka till Solna känns lite jobbigt men men. 
 

Färdig!

Tatueringen var piece of cake faktiskt. Nästan lite skönt på vissa ställen, ska visa er den imorgon eftersom jag har plasten kvar tills imorgon. Tog en liten nap vid 21 och vaknade nu... Jaja, ska nog försöka somna om så jag inte vänder på dygnet för mycket. Är i alla fall sjukt nöjd med tattoon, sååå gaaaaalet snyyyyygg!! 
 Meeen... Har redan en ny bokad tid 3 maj haha.. Ska berätta allt imorgon ;) 

Tattoo dags!

Skulle tatuerat mig i tisdags men hon ville att jag skulle komma en tid senare och då skulle jag inte hunnit i tid till jobbet så vi sköt på tiden till idag istället. Såå nu är jag på väg till stan! Var så trött när alarmet ringde, råkade somna om så det blev stress till tåget. Hann i alla fall stoppa i mig ett äpple. Man ska inte tatuera sig på tom mage. Är inte nervös faktiskt, vet hur det känns. 

Tatueringsshortsen är med också. Längtar! 



Härligt dag

Varit så fint väder idag så hela familjen har varit ute och hållt på i trädgården. Krattat löv, klippt äppelträden osv. Molly var också med ute och gick runt med långlinan. 
 
Sen träffade vi Tom och Erica. Inte setts på flera månader. Så det var skönt att catcha upp lite. Nu när det börjar bli varmare ute så kommer vi ses mer. Tom har varit dålig och varit inneliggande på djursjukhuset i två omgångar därför vi inte har kunnat ses så mycket. 
Slutligen så åkte jag hem till Linda och myste en stund. 
 
Imorgon är det dags för jobb igen men det känns bra, känner mig mycket piggare nu och taggad på jobb. Kanske är för att om ynka 2 dagar ska jag tatuera mig!! Läääängtar såååå mycket! 
 
Min tokfia! Hon älskar sötpotatis. 
 

Mysig lördag

Jobbet ringde imorse men jag har ingen ork kvar att jobba nu. Måste vara lite ledig för nästa vecka kör jag 6 nätter.. 
 
Idag har mamma och jag varit i täby och kikat runt lite. Hittade en lampa i koppar på rean som fick följa med mig hem. Alltså mitt rum är kaos. Man kommer knappt in för alla påsar med grejer haha.. 
Nu ska jag strax äta en ny maträtt. Typ lasagne men det innehåller vitt vin och den görs lite annorlunda så ska bli spännande att smaka. Sen åker jag hem till Linda för filmmys. Vi ska se en ny skräckfilm, kommer inte kunna sova inatt haha. Molly följer också med på filmmys. 
 
imorgon ska vi till steninge slott som ligger i märsta. Så mysigt att gå omkring där utomhus och sen kunna gå in och äta och kika runt på övervåningen där dem har massor av tingel tangel grejer. 
 
Mysig helg hitills! 
 
Relaterad bild

RSS 2.0