Väntar på att min film ska ladda klart :)

The prince and me ska jag kolla på ikväll hade jag tänkt :) Bara den kan ladda klart nångång! ^^ Den är på 66% än så länge, inte så långt kvar :)

Imorgon ska jag till stan med en härlig person :) Ska sätta alarmet på 10:00 så jag hinner fixa mig i lugn och ro innan jag ska åka :) Så det blir att äta lunch i stan och sen kolla i massa affärer :) Kuligt värre!

Haha jag måste försöka spela in ljudet när jag pratar i bandet ^^ Haha, vore kanske lite roligt för Malin också att höra hur jag anklagar henne att hon slåss och grejer ^^ Haha ska verkligen försöka men inte säker på att man kommer höra så bra ^^

Men nu ska jag fortsätta prata med fina människor och sen när filmen har laddat klart så ska jag självklart kolla på den! :)
Den här fina flätan kallas för "fiskbens-fläta" den gjorde Mylade på mig i skolan :) Sjukt fin!


Gud så roligt!

En pedofil har skrivit till mig på en sida. Han har våldtagit flera minderåriga barn och det har stått en del om honom i tidningarna. Och nu har han skrivit till mig.. Jag går inte på hans skit för vet exakt vem han är.
Här är lite av det han skrev till mig nyss.
 
Go säger: 2011-02-28 22:26:11
hej jossan vill du ha 2000kr?
hur mycket pengar vill du ha?

Kärlek.

1. Är du singel nu? ja.
2. Föredrar du långa förhållanden istället för korta? Långa!
3. Är du redo o satsa på ett seriöst förhållande nu? Bara med en person annars inte..
4. När hade du sex senast? Minns inte.
5. Har du kört oskyddat nån gång? Japp.
7. Har du dumpat någon och sedan ångrat dig? Nej.
8. Har du någon gång varit riktigt svartsjuk? yes.
9. Har du hållt på med någon för att göra någon annan svartsjuk? Absolut inte!
10. Haft sex på fyllan? Nej.
11. Sagt jag älskar dig till någon utan att mena det? Nepp
12. Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat det? Absolut!
13. Somnat gråtande pga kärleken? Varje natt..
14. Varit otrogen? Aldrig! och kommer aldrig att vara!
15. Hur länge har du varit tillsammans med någon som längst? 11 månader, 2 veckor och 2 dagar....
16. Har du någonsin varit kär? En gång.
17. Har någon du varit tillsammans med ljugit för dig? Känns som det..
18. Saknar du någon nu? Som faaan...


Polisen = ett sjukhus?

Fick vänta 2 timmar innan det blev min tur att fixa pass. Under tiden jag väntade kändes det som att vara på ett sjukhus. Alla människor runt omkring hostade och alla gjorde det rakt ut utan hålla för.. Kändes äckligt att sitta där men aa.. När det äntligen var min tur så tog dem kort, sen skulle jag hålla mina fingrar på några röd knappar och sen skriva under. När jag kollade in i kameran så såg man sig själv och då såg jag hyfsat bra ut tyckte jag, sen när man fick se hur hela sitt pass skulle se ut så såg jag helt nyvaken ut! xD Hahaha, orkade inte göra om allt så jag körde på det ^^ Ska ändå inte flasha med mitt pass för alla så ;)

Men nu ska jag äta :)

Polisen.

Pappa kom precis hem och sa att vi ska åka till polisen när mamma har kommit hem. Så får väl hoppa i ett par byxor för än så länge sitter jag med min mysdress ^^

Hela dagen har jag bara myst hemma, har varit otroligt skönt må jag säga. Längesedan jag njöt så här mycket av att bara vara hemma, brukar bli så rastlös av att bara sitta hemma en hel dag men icke idag. Finns inte så mycket mer att skriva, har glömt att ta bild på min sak jag köpte med min dejt i lördags, så får se till att fixa det tills ikväll. Men nu måste jag rappa på lite ifall jag ska hinna innan mamma kommer hem.

KÄRLEK!

Jordgubbar är ÄKTA kärlek! Dem sviker aldrig, dem är söta och alltid goda! :) Så idag fick jag i mig äkta kärlek i kroppen :D


Söndag 27 februari.

Imorse vaknade jag av pappa som höll på utanför mitt rum. Då var klockan typ 11:00 så det var lika bra att stiga upp. Gick ner i källaren där mamma rotade i gamla lådor. Vi hittade en låda med gamla band från 1996 som mamma hade spelat in. Ett var med mig, jag var 3 år och sjöng för mamma. Och pratade om att min barndomskompis Malin Sundvall brukade slå mig på dagis hahahha det var så sjukt roligt att höra på! Ska försöka spela in så kan ni få höra lite :D Åh vad man saknar tiderna när man var liten :(

Hehe, men efter det så åkte mamma och jag till täby. Vi åt lunch där och sen till efterrätt blev det världens godaste glass! Idag tog jag smakerna cocos och mango, spelar ingen roll vilka smaker man tar, alla är så sjukt goda! Sen kollade vi i affärer. Jag fick en tvättkorg från åhlens. Så skönt att bara kunna slänga i smuttstvätt istället för att slänga allt på golvet som jag brukar göra ^^ Den var hur fin som helst, vit med massa blommor på.

Vi var i täby i princip hela dagen. Vi kom hem till middagen och varken mamma eller jag var särskilt hungriga då så vi gjorde en supergod sallad till oss två. Och sen har jag bara kollat på solsidan. I veckan ska jag till polisen för att fixa nytt pass ;) Börjar ju bli dags nu.

Nu hade jag tänkt att kolla på film :) Imorgon vet jag inte vad som händer, men på tisdag ska jag in till stan :) Juste angående alla människor jag skulle träffa i helgen, jag sa nej till alla, eller jag frågade ifall vi kunde ses i veckan istället, ville umgås med familjen den här helgen. Så nu vet ni det :)


Ändrat lite i bloggen som ni ser :)

Lite i menyn, färg på mina inlägg, ny text på mina inlägg och så har jag fixat så att rubriken hamnar i mitten i stället för på sidan :)
Min dator dampade lite så jag orkar inte fortsätta att fixa bloggen ^^ Nästa steg är att fixa en ny header och det suger jag på! Svårt att välja bra text, svårt att hitta rätt bilder, allt med header är svårt ^^ Det enkla är att sätta in den i bloggen ^^

Men jag får fundera lite på det tills imorrn :) Blir mycket roligare att blogga när saker ändras tycker jag :)

Kanske ska berätta lite hur min dag har sett ut? :)  Det får bli i ett annat inlägg!

Åh pizza :D

Blev jättesugen på att käka pizza helt plötsligt :O Haha ska fråga om någon sköning vill äta pizza med mig i veckan :D Eller så tar jag mig en promenix till valentinos imorgon och köper hem en pizza till lunch ;)

En tjej som skär sig och även visar hur man skär sig..


Mot täby :)

Nu ska mamma och jag åka till täby :) Äta lunch ute och smaka den godaste glassen som finns i hela stockholm! Har pratat lite med David på morgonen och nu ska jag klä på mig :)
Visar min älskade sak senare som jag köpte igår med min dejt ;)

Min härliga dejt!

Tog ett tåg som gick 17:43 från väsby. Mötte min dejt som satt på tåget ;) Vi tänkte antingen åka till stan eller kista. Och vi valde kista för att dem har lite mer mat att välja mellan.
När vi kom fram till kista så var det propat med folk, fanns inte en ändaste plats.. Så vi gick raka vägen till donken där det också var proppat.. Men vi snodde åt oss ett bord!
Efter att vi hade ätit så kollade vi runt i affärer, jag letade efter min sak! Sen upptäckte vi att kista hade fått två nya affärer tror den ena affären hette design eller något sånt. Vi hittade massa plagg vi tyckte om men det fanns bara plagg över 500 ^^ Ett par helt vanliga svarta tights kostade liksom 549:- Så nej! Vi fortsatte till Ö&B! Haha helt sjukt att kista har fått in Ö&B... Men vi kom inte in där.. Det stog vakter vid dörrarna och släppte in en i taget. Det var en jäkla lång kö in dit. Så vi skippade den affären också.

Och det bästa var att jag hittade min grej på åhlens! :D Glad chey! Sen kom vi faktiskt in på Ö&B ;) köpte lite godis där bara :)

Kom hem för inte så längesen. Riktigt mysig lördag! :) Nu funderar jag på att läsa en av mina nya böcker. Men det lutar mer åt att kolla på film och lösa korsord ^^ Vi får se vilket det blir :)

Juste min dejts namn kanske ni vill veta? ;) Och denna person är ju självklart OLIVIA DAHL! ;D
Trevlig kö in till Ö&B ;)




Shopping!

Nu får ni bilder på mina jeans converse (fejk) och annat jag köpte idag :)




I love you 2 day, i love you 2 morrow, put it together, i love you 4 ever..


....

Hade skrivit hur mycket som helst sen råkade jag trycka på en sida och då försvann allt jag hade skrivit så nu är jag arg! Och tänker absolut inte skriva om det!

Har iaf precis kommit hem och nu ska jag kolla på film en stund. Om en timme ungefär ska jag iväg igen. Jag ska ut och äta med min dejt! ;)

Vad är det som händer egentligen..

Jag har länge funderat på det här. Jag har känt av symtom innan men jag var inte säker på att det stämde utan tänkte mer att det var en tillfällighet. Men idag hände samma grej. Jag mår väldigt dåligt av det just nu.. Det gör ont.
Kanske har det med min svajande vikt? Kan aldrig liksom hålla min vikt still utan växlar hela tiden mellan 45-51 kg.
Men aa.. Det är väldigt läskigt.. Och tråkigt.. Tyvärr kan jag inte säga vad det är för det vet jag inte själv.. Det ända jag vet är att min kropp är konstig.. haha mycket information..

Fredags mys :)

Det som hände efter lunch idag i skolan vill jag inte ens ta upp, men en grej kan jag iaf säga och det är att jag ALDRIG har sett Johanna vara så där arg.. Jag blev nästan rädd för henne, jag gömde en bok framför ansiktet (ingen aning varför jag gjorde det?) men aa.. Hon var rasande verkligen :O Lilla Johanna<3 Och jag var inte den ända som blev rädd för henne ^^
Men ja, efter skolan pratade jag lite med Putte och Johanna, som då hade lugnat ner sig lite ;) sen skrämde Putte mig när jag var på väg ut! Och sen blev jag upphämtad vid parkeringen i sollentuna ^^

Åt en så jäkla god middag! Med 5 olika såser! xD Åhhh, jag dog så gott det var! Sen har jag bara kollat på lets dance och myst uppe i vardagsrummet :)

Fast nu när jag tänker efter så var det inte bara Johanna som var väldigt arg idag.. Jag dampade på en lärare idag.. Inte likt mig men aa.. Men jag skrek inte åt henne osv utan jag dampade på ett annat sätt ^^ Blev både arg och ledsen över det hon sa, och jag behövde verkligen inte höra det just då! Eller överhuvud taget! Så istället för att skrika var jag dryg och så kom det tårar som jag höll in med all kraft jag hade. Pinsamt att börja gråta framför en lärare.. Så jag höll in tårarna men hon såg nog på mina ögon att jag var ledsen men jag var jävligt arg också! Så hon kan ta sig med grejen hon sa till mig och ja.. Skolkade från lektionen bara för att hon skulle vara i samma sal. Aja nog om mitt "gråt-damp" ^^

Nu ska jag kolla runt lite på bloggar sen ska jag kolla på film och lösa korsord :) Imorgon har jag en del att göra så får inte vara uppe hela natten ^^


Hemma.

Kom precis hem. Trött, fryser som tusan, känner knappt av mina tår.. Nu ska jag sätta mig framför brasan i köket och värma mina fötter framför allt!
Det blir jättegod middag idag! Har massa gott till ikväll också :) Ska självklart kolla på lets dance och bara ta det lugnt.

Jocke kommer förbi ikväll också. Skriver mer sen!

Plugg till 1000!

Blev klar med abort och håller nu på att skriva om transplantation. Har eutanasi kvar och den kan ta sig!
På rasten ska mylade fixa en "fiskbens-fläta" på mig.
Håller på att plugga för fullt och smsar med Mr.

Efter sportlovet ska Ida och jag skämma bort oss lite ;) Vi ska till stan och ...... Ni får inte veta mer än så länge ;) Kan säga att det är riktigt lyx och kostar en del ^^

Men nu måste jag plugga! Blir som sagt hämtad från skolan idag :)


Värsta morgonen på länge..

Mamma kommer in i rummet och frågar om jag har sovmorgon. Jag svarar självklart nej och kollar på mobilen. Den är helt svart och jag får ingen kontakt med den. Var tvungen att ta ut batteriet och starta om den.. DÅ ringer alarmet som skulle ringa 07:00.
När jag får igång mobilen så är klockan 07:40 och mitt tåg går 07:58.. Jag sprang upp och klädde på mig, packade jackan och tog ett äpple på vägen, och jag hann! Behövde inte ens springa till tåget, hur lyckades jag egentligen!?
Väldigt stolt iaf :D Men jag ser ut som en kines i ögonen, dem har inte riktigt vaknat än ^^ Gäspar konstant och ögonen vill bara stänga sig och sova vidare. Men det går icke!

Nu måste jag plugga med min rapport, sen nästa lektion måste jag prata med min grupp eftersom vi har redovisning efter lunch, kommer gå piss eftersom inte alla är här!

Jajajajajajaajajajajaj!

Haha, skrattigaste dagen på länge ^^

på förmiddagen jobbade jag på som attans med min rapport. Sen efter lunch så orkade jag faktiskt inte plugga mer.. Försökte plugga men efter 30 min gav jag upp och gick in till ett grupprum där Ida, Sanna, Louise, Viktoria, Roza satt :) Vi började köra sanning och konka ;) Blev massa frågor om sex, haha skoja bara.. Det blev BARA frågor om sex! Hahah det var så kul och i slutet så spårade det ur och det slutade med att Ida och jag garvade så tyst vi kunde och försökte dölja vårt smile.. HAHA jag dööööör bara av tanken.. Haha! Sjukt roligt var det iaf :D

Men nu ska jag kolla på film OCH gissa vad ;) Lösa korsord såklart! :D Har inte glömt mitt isvatten jag dricker varje kväll heller :)
Sista skoldagen imorrn, hoppas jag orkar åka till skolan bara ^^ Men det måste jag.

Juste.. Trodde jag skulle få en lugn helg. Men nepp.. Imorgon vill David komma till väsby och träffa mig, på lördag vill Adam träffa mig, och på söndag vill Anton träffa mig. Det var en jäkla massa träffar helt plötsligt :O

Haha så jag blir upphämtad imorrn efter skolan ^^ Men nu blir det film! :)

5085137559_7d6a600ba8_z_large


Det här är sjukt! xD

En person jag känner vill ha TREKANT med mig! xD HAHAHAHAHAHA JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR!!!!!! xD

Jag känner mig som en splittrad spegel, alla små bitar reflekterar olika saker..


Hemma från vällingby.

Kom hem för ett tag sen. Åt precis en supergod ost och skinkpaj som mamma hade gjort! Hade lust att äta upp hela plåten med paj! Men har inte tillräckligt med mage till det :(
Hittade inget i vällingby, det var så satans kallt ute.
Tog en timme hem med bussen + 30 min med tåg (Y) Härliga puckar!
Jag har bytt om till min mysiga rosa mjukisdress och strax ska jag kolla på missade serier :)
Sista skoldagen imorrn sen sportlov! Har inte mycket planerat än så länge förutom på tisdag då jag ska åka till stan och leta efter massa saker med en super duper snäll vän! :D
Skriver mer ikväll :) För nu ska jag göra lite annat ;)
Haha avslutar detta inlägg med en sköning från skolan idag ;)

Jag: Putte, vill du ha min kanelbulle?
Putte: ja!
Johanna: Ge mig! Jossan är min bästa vän.
Putte: Nej, hon är min bästa vän.
Alexandra: Haha bara för att Josefine gav dig kanelbullen Putte!
Putte: *Fniss*

Haha det var en sköning det! :D Ikväll har jag smaskiga saker att berätta så håll ut till ikväll ;) Spänningen stiger!

-

► play the moment
▌▌ pause the memories
■ stop the heartbreak
◄◄ rewind the happiness

Mylade taffsar på mitt hår..

Eller aa.. Hon gör en fläta på maj! Plugget och skolan kan ta sig! :) Har inte jobbat ett skvatt på nu på 2 timmar. Men det gör inget :) Jag har roat mig med Lukas, Putte, Johanna och Alexandra så länge :)

Efter skolan ska jag till vällingby med Ida. Tror jag ska dra från skolan nu, skolka för en gångs skull ^^ Alla har typ gått hem så. Men nu ska jag avsluta detta och leta efter Ida så vi kan åka iväg! :)


Frukost!

Sitter i köket i skolan just nu. Har köpt caffe och bulle, gott! I början kändes allt plugg meningslöst, jag hittade inga länkar till min rapport, jag började känna mig stressad för att arbetet ska vara inlämnat imorrn och jag har inte ens kommit hälften typ.. Det dyker alltid upp nya saker som jag måste ha med i rapporten, åh orkar inte! Men efter 30 min ungefär flöt mitt arbete på jäkligt bra! Jag har kommit väldigt långt på en timme. Så nu unnar jag mig en god frukost och om 5 min kör jag på stenhårt med arbetet igen! Go Josefine!


Vill sova mer! :(

Är hur jäkla trött sm helst.. Orkar inte skolan mer!!!!!
Kan tänka mig att alla som sov i skolan inte har sovit en blund inatt ^^ Aja.. Jag vill sova.. Och jag hatar skolan för tillfället.
Men måste orka de två sista dagarna innan lovet.
Är helt klarfixad. Det fick bli mina blåa byxor med hängslen och en mysig blå tröja, hela jag är blå idag :) Känns lite småroligt ^^

Nej men! Nu måste jag packa in lite saker i jackan sen börja röra mig mot stationen om 10 min. Vi hörs kanske i skolan, om inte så hörs vi ikväll :)

Nu blir det film + korsord :)

Som vanligt :) Håller på att ladda min ipod också, har en lång skoldag imorrn med massa plugg! Ska hämta ett glas med isvatten sen bädda ner mig :)
Vi hörs imorrn :)

Jag klarar mig tack..!

Hejsan...kul tjej du verkar att vara. Det märker jag på din profil...skinn på näsan har du. Jag funderar på om du tycker det är vansinnigt att träffa en kille som mig eller om du kunde gilla det...unga tjejer gillar mig har jag märkt...och jag är väldigt generös mot dig...kanske har du något du behöver som jag kan hjälpa dig att skaffa...

Ingen övernattning i skolan för min del!

Känns så ofräsht att vakna upp i skolan och sedan ska man gå en hel skoldag också, från 08:30  - 16:00. Så nee.. Jag vaknar hellre upp i min egna säng och åker mot skolan :) Fast det hade varit kul att sova kvar där :) Äta pizza och ha filmkväll med alla vännerna :) Men nu blev det som det blev.

Idag hade vi handboll på idrotten, det var Olli och Josefine som höll i lektionen. Jag hatar egentligen handboll, tycker det är urtråkigt :P Men idag var det faktiskt ganska kul :) Mitt lag vann :D
Efter idrotten åkte jag hem, hann precis sätta mig vid datorn när Emelie smsar att jag ska åka mot sollentuna. Så jaa.. Det var bara att klä på sig och dra sig mot tåget ^^ När jag kom fram i sollentuna ville hon äta middag ute och istället för att alltid åka till kista och äta så åkte vi till stinsen :) Eller vi GICK! Från sollentuna station till stinsen.. Haha det är inte så värst långt men i -17 grader ute så var det väldigt långt!

Vi åt god mat sen åkte vi hemåt :) Vad har jag mer gjort.. Jo, jag har smsat med Mr hela dagen ^^ Intressant va ;) haha nej men, vi pratade konstigt nog om väldigt personliga saker :P Ännu mer intressant va ;)

Nej men tror jag börjar bli lite trött.. Fast det inte känns som det. Kom precis ut ur duschen iaf. Och nu ska jag kolla på missade serier och mumsa på lite tjockis mat :) Nämligen chips, mitt i veckan också haha ^^


SÖTA HADIS!

ååh förstår det gumman.. jag finns här om du vill prata! tycker det är marcus förlust, att han förlorade den underbaraste tjejen man kan ha<3<3

Varför?

Vaknade för 20 min sen av alarmet. Har sovit 4 timmar inatt ungefär. Jag är en sån jävla idiot.. Igår innan jag skulle stänga av datorn kollade jag på facebook lite snabbt bara och då såg mn ju grejer där som man önskar att man inte hade sett.. Kunde inte sova, låg och oroade mig hela natten.. Ska aldrig mer kolla facebook innan jag ska sova..

Men men! Har precis ätit frukost. Ska strax klä på mig. Tar 12.13 tåget mot skolan.
Vi hörs antagligen mer ikväll.


Härligt med sovmorgon imorrn :)

Blev lite plugg på dagen sen har jag bara myst i sängen. Har kollat på missade serier. Åkte iväg med mamma en sväng och lämnade tillbaka ett par filmer som vi hade hyrt, sen handlade vi lite, fick en korsordstidning och glass :D Tankade även min mobil med comviq 75 kr. Behöver inte köpa gratis sms för 195 längre eftersom jag inte pratar med aa.. Har kollat igenom alla kontakter på min mobil, hade massa onödiga ^^ Sen upptäckte jag att jag fortfarande hade kvar Mr nummer :O

Ikväll har jag kollat på familjen annorlunda på datorn och till det kokade jag te :) Sen har jag bara smsat med Mr. Efter ett år börjar vi snacka igen haha.. Jaja :)
Nu ska jag strax välja bland 9 olika filmer som jag har på datorn, och till filmen blir det korsord!

Haha en jävla störd människa har hackat sig in på Johannas facebook.. Personen har skrivit till hennes kompisar och han/hon skrev även till mig och kallade mig en del saker.. Haha patetisk människa!

Härligt att börja 13:00 imorrn! idrott i 2 timmar sen sluta :) Sen är det ju övernattning i skolan också ^^ Ingen aning om jag ska sova där eller inte ^^ Liksom.. Sova i skolan och därefter vakna upp dagen efter och gå i skolan, låter inte så lockande :P Men vi får se hur jag gör :)


-

När jag gråter, torkar jag tårarna.

När jag ramlar, kliver jag upp igen.

När jag blir sviken, går jag vidare.

När mitt liv rasar, bygger jag upp det igen.

Men om jag förlorar dig, får tårarana rinna.

Då kliver jag inte upp igen.

Då går jag inte vidare.

Då får mitt liv rasa

Kom precis hem från ks.

Har varit och pratat med en läkare. Ska strax äta lunch. Känns lite onödigt att åka till skolan. Varför ska jag åka till skolan och va där i 1,5 timme sen åka hem.. Har ändå allt jobb hemma. Så neee, jag stannar hemma och pluggar istället. Gav ändå en lapp igår till lärarna att jag troligtvis kommer vara borta hela dagen.

Men nu ska jag gå och värma min pizza som ligger i frysen och väntar på mig :) Sen kolla på missade serier.
Det här fick bli min frukost imorse :) Supergott!



Tears. 1% water, 99% feelings.

Är väldigt trött just nu. Skolan idag var okej. Pluggade på som satan, kom ganska långt. Men matten däremot... Den sög ju.. Mer detaljer behöver vi inte gå in på, vet iaf att jag ska göra matteprovet efter sportlovet eftersom att jag inte var i skolan i fredags när vi hade det.
Efter skolan åkte jag hem, sen smsade Emelie om jag ville följa med till kista och det passade ju perfekt eftersom att jag också behövde åka dit. Hon köpte likadan väska som mig fast i blå och jag köpte ett par converse (fake) som var i jeanstyg, ursnygga! För bara 100:- vilket köp! :)
Tåget cpa sig på vägen hem, tog hundra år att komma hem.
Kom hem för en timme sen ungefär. Just nu sitter jag i sängen med datorn på magen och fryser. Men ska strax bädda ner mig i sängen och kolla på film. Har redan börjat kolla på dear john. Vet inte hur många gånger jag har sett den nu.. Men den är så sjukt bra!

Får se ifall det blir mer bloggning idag. Annars hörs vi imorrn! :) Inte långt kvar tills jag ska ha min lilla bloggpaus heller.
Det är något knäppt med min dator. Kan varken kolla på videos från bloggar eller lägga upp bilder på bloggen. Tråkigt utan bild men inget jag kan göra åt det just nu. Hoppas att den skärper sig tills imorrn!

KÄRLEK!

om man är i ett förhållande med någon & aldrig bråkar med varandra, aldrig tjafsar med varandra är det ngt som inte står rätt till..för då är det inte ett förhållande. även genom tuffa tider, under all bråk & tjafs så får man veta om man fortfarande kmr ha kvar varandra eller inte. Att alltid finnas för varandra genom med & motgångar det är vad man kallar kärlek!

Taget av Hadiz.

Trött som ett as..

Sov så himla dåligt inatt.. Kunde inte somna, vände mig hit och dit. Fy! Vid 06:26 kunde jag först somna.. Och alarmet ringde 07:00.. Mycket sömn jag har fått (Y) Är iaf i skolan, vi har rast nu och jag har precis köpt lite frukost. Håller på med min rapport, har kommit hyfsat långt iaf. Tack vare Censie har jag en grund, nu ska jag bara skriva en massa. Är inne på min 9.onde sida hitills, kommer aldrig ta slut.

Men nu ska jag äta min frukost sen fortsätta plugga efter rasten! Måste till kista någon dag också, får se med vem och när.

Nu blir det Boog och elliot 2!

ettan var sjukt rolig så hoppas på att tvåan är lika rolig! Är inte sugen på te så istället fyller jag ett glas med isvatten, det är sjukt gott!
Imorgon är det skola och jag har väl inga direkta planer för veckan förutom att plugga. Har inte ens börjar på min rapport (fy skäms) men ska plugga stenhårt i veckan så det kommer att fixa sig alldeles utmärkt! :)

Haha juste! På onsdag ska min klass övernatta på skolan. Självklart är alkohol förbjudet och det ska vara släckt vid 22:00.. Haha! det blir min klass + treorna som ska sova över om jag har fattat det rätt haha ^^ hur ska över 40 pers få plats att sova i skolan? ^^ Det återstår att se!

Godnatt! :)


Var tvungen.. BLODVARNING!





Nejdå.. Gjorde faktiskt inget av detta med mening. Skulle hänga upp handduken på dörren och då kom min hand åt handtaget, just på det vassa stället också.. Inte så farligt med satan vad det svider nu! Och bilden nedanför är sprutans fel! Eller det kanske var jag som var lite oproffsig att sticka in nålen rakt, who knows?

Detta skulle jag mumsa på i helgen, har däremot bara druckit caffet, allt annat är orört.






Söndag 20 februari.

Imorse rotade mamma och jag i källaren lite. Sen vid typ 12 tiden åkte mamma, jeppe och jag iväg och åt lunch. Haha det gjorde vi igår också men en gång till skadar inte ^^ Efter att vi hade ätit klart hämtade vi upp mormor och därefter åkte vi mot stinsen för att kolla på jackor. Sen handlade vi lite mat till kvällen.
Så har min dag sett ut ungefär mysig söndag.

Nu på kvällen har jag tänkt så min hjärna håller på att spricka.. Mår icke bra av att tänka så mycket men det går inte att låta bli.. Har även kollat på solsidan och minuten.
Just nu håller jag på att ladda över färsk musik till ipoden.
Har precis duschat och när jag kom upp så har mamma bytt på min säng! Så nu kommer en ren josefine sova gott i en ren säng :)
Jag ska strax stänga ner allt och kolla på film och kanske koka lite te. Igår kollade jag på filmen boog och eliot sjukt rolig film! Idag blir det boog och eliot 2!

Sista skolveckan sen sportlov! Sen två veckor efter så reser jag iväg! Snacka om att jag längtar!
Glömt att visa armbandet jag fick av Alexander för ett par månader sen. Han köpte det i Grekland till mig.


Mys med isvatten och film nu :)

Dags att välja film och hämta isvatten! :) Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer, kanske åker och kollar på skor. Imorgon får jag även mitt studiebidrag! :) om inte så kommer det garanterat på måndag! :) + att jag har 1058:- på en annan bank som jag inte visste om :O Haha men en tusenlapp mer skadar inte! :D

Nej men nu ska jag sluta babbla! :) Vi hörs mer imorrn!


Gullungen i tisdags!






ÅHH GULLIGA FELIX! :D

När jag var på akuten för typ 2 veckor sen så kom det in en kille vid 13 års åldern? som hette Felix. Han frågade om han fick ta kort på mig. Jag frågade varför han ville ta kort på mig. Och då sa han "jag har läst din bok och jag vill så gärna visa min klass att jag har träffat dig i verkligheten, vi har din bok i vår skola, ingen i klassen kommer tro mig så jag vill bara ha ett bildbevis"
Haha så gulligt! Nu har han skickat bilden på mig som han tog ^^ Han har skrivit att hans klasskompisar är avundsjuka på honom ^^ Hahah för gyyyylliga killar ^^
Här är iaf bilden, den bjuder jag på haha.. väldigt sliten.. Klockan var runt 03:00 på natten :P


Finfin lördag.

Mamma och jag åkte först till märsta för att äta lunch på max, men när vi kom dit så var max helt försvunnen.. Som bortblåst ^^ Så vi åkte ända från märsta mot barkarby för där visste vi att de hade max! Proppat med folk och maten var så himla heet! ^^ Brändes i hela munnen, men förjävla gott!
Efter det åkte vi till rotebro och pantade lite burkisar :) Sen handlade vi massa godsaker till kvällen.

Har ätit en supergod middag med familjen! Och kollat på melodifestivalen och även gaygalan ;) Men den blev ganska långtråkig efter ett tag så jag la till en hemsk kommentar mitt i programet som fick mamma och pappa att gråta av skratt :D Hade ingen aning att jag kunde vara såååå rolig! :D Haha!

Nu sitter jag i mitt rum och lyssnar för fullt på musik!
Nu är det ungefär 3 veckor kvar tills jag reser iväg! Känns så jävla bra! Och så är det ungefär 4 veckor tills jag får träffa DIG.

Under kvällen har jag laddat med ännu fler filmer :D tre tecknade filmer, man blir så glad av dem filmerna! :) Så nu har jag 8 filmer att kolla på, bra där Josefine! Igår hann jag kolla på filmen tusen gånger starkare, den var riktigt bra faktiskt!
Haha, mupp jag är som tar kort på min dator haha..


I MISS YOU MORE THAN WORDS AND PICTURES CAN DESCRIBE!




Ut och åka :)

Har kollat på unga mammor på tv. Nu ska mamma och jag ut och äta lunch och kolla runt på lite annat :) Ingen aning vart vi ska åka. Kanske täby, kanske barkarby, kanske märsta, kanske stinsen, hehe ingen aning :) Vi får se vart bilen tar oss :)

You know there's not really much anyone can say... I've heard all the typical things you would say to someone- "it gets better", "give it time", "you deserve better" etc... To be honest nothing helps. Even if it's happened to you, we can't compare ourselves. Love between two people is different, so heart break between two people is different. How it feels to you is different. It's been a month and my wound still feels fresh, it still feels like i have a gaping hole in my chest. I still think about him everyday, every minute, every second and the scary thing is I actually believe that I will never get over him. He is and will always will be my first love, the one i fell so hard for I lost myself in the process and rotated my life around his.

I just miss him so much, i miss everything. I hurt all the time, I break all the time, I want him all the time. He left me an empty shell, wounding me so much I physically hurt.I'm not sure what to do anymore. I lie in bed for hours just thinking, just hurting. I want him back. I want us back.


Har laddat med 4 filmer :)

Som jag ska kolla på i helgen :) Filmälskare ^^

Idag blev det ingen skola för min del. Hände lite saker imorse som stoppade mig.
Jag sover verkligen sämst när det är fullmåne! Jag vrider och vänder mig i timmar innan jag kan somna, kan vaknar tusen gånger på natten hur svårt som helst att somna om och dessutom så drömmer jag skitäckliga drömmar.. Som igår natt drömde jag om hur man hängde en person med rep.. Vaknade hastigt och vågade inte somna om.. Kollade aldrig vad klockan var men jag gick iaf upp och gjorde te sen la jag mig i sängen och kollade på film..
Det är fortfarande fullmåne.. Hoppas på att få sova lite bättre inatt och speciellt slippa lära mig hur man hänger en person med rep.. Snart får jag väl lära mig hur man tar självmord på första bästa sätt, ne usch! Bort med fullmånen nu!!

Har ätit en supergod middag. Jocke kom förbi en snabbis också sen drog han ut med Jeppe. Har kollat på lets dance, parlamentet och nyheterna :) Kulkul.
Nu ska jag kolla på film! (vilken nyhet). Sen ska jag så småningom sova, om jag vågar d.v.s.
Imorgon får vi se vad dagen bjuder på!


Outfit från idag.

Hann ta kort på min outfit imorse. Så nu kan ni få se hur brallisarna ser ut på :) Inte superbra bilder men hade inte så mycket tid!

 



Blir troligen flytt.

Skoldagen gick ganska snabbt trots alla föreläsningar. Sista föreläsningen orkade jag inte ens vara med på, gick ut och satt mig hos Olli som låg i soffan och mådde lite dåligt. Herregud vad mycket skratt det blev. Putte hade ett riktigt bitch beteende idag! Och Ida störde sig på det som tusan ^^ Han skrev slampa på ett papper och Ida blev helt galen xD Putte började hälla vatten över Ida, det blev spring runt hela skolan. Vattenkrig mellan Ida och Putte. Haha och Olli, jag har inte glömt bort vad du gjorde idag! ;) Va glad att jag inte skriver ut det här ;D

Efter skolan tog jag tåget hem med Olli. Väl hemma hade mamma redan börjat laga våfflor. Gottigott! Och min ONÖDIGA bror kom ner med sin nyyyya dator, haha han har slösat typ 16.000 på en ny dator när han redan har en som fungerar, haha!
Efter maten åkte mamma och jag till täby. Vi växlade pengar på forex som det heter :) Från svenska pengar till sydafrikanska pengar växlade vi ;)
Och galna mamma höll på att köra på en kille!! Hade inte jag skrikit till så aa ^^

Kom hem för 2 timmar sen. Har precis druckit upp mitt te och kollat på missade serier. Just nu lyssnar jag på musik och bloggar :)
Hade planerat att plugga ikväll men icke det.. Jag är väldigt trött.. Har matteprov imorrn och mitt svar till det är att DET KAN TA SIG! :) Jag förstår ingenting! k-formeln, vad är M osv! Säkert superlätt för vissa men supersvårt för mig.. Är inte direkt bra på matte om man säger så.
Skulle behöva hjälp av en speciell person nu, men det är lika bra att jag glömmer den delen.. Kommer aldrig ske..
Nåja! Jag ska roa mig mer film och tidningar nu!
Jag tror jag har bestämt mig.. Tror jag ska ta kortet på SATS iaf. Känns som att allt kommer bli lättare ifall man får slita på kroppen lite. Eller? Det vet vi inte än så kan iaf testa en månad. Ska fråga Mylade om hon kan visa mig hur vissa maskiner fungerar, tur att hon har SATS!

Men åh, nu blev inlägget långt ^^ Äsch! :)


Okeeeeeeej... ^^


Haha bra ju! ;)

Raggningsreplik: ”Gjorde det ont när du föll från himlen?”
Svar: ”Gjorde det ont när din mamma tappade dig på huvudet när du var liten?”


Raggningsreplik
: ”Du ser ut att behöva ligga med en riktig man!”
Svar: ”Absolut! Har du sett nån härinne?”

Raggningsreplik: ”Tänk om livet var ett spel och du var tärningen. Då skulle jag pussa på dig för tur, rulla runt dig på bordet och hoppas på sex.”
Svar: ”Livet är ett spel, fullt av vinnare och förlorare. Gissa vilket av dem du är.”

Raggningsreplik
: ”Om en tjock gubbe kommer fram och försöker stoppa dig i en säck, så oroa dig inte. Det är bara tomten som vill ge mig den perfekta julklappen.”
Svar: (Blunda hårt och prata för dig själv. Öppna ögonen.) ”Förlåt, men om ditt ansikte börjar brinna inom ett par minuter så oroa dig inte. Det är bara mitt livs högsta önskan som har slagit in.”

Raggningsreplik
: ”Om vi var de sista människorna på jorden, hade du skrattat åt den här raggningsrepliken då?”
Svar: ”Om vi var de sista människorna på jorden så hade jag tagit livet av mig. Jag tror att alla som har träffat dig är överens om att mänsklighetens utplåning är bättre än alternativet i det läget.”

Raggningsreplik
: ”Din pappa måste vara tjuv, för han har stulit alla stjärnorna och satt dem i dina ögon!”
Svar: ”Pappa gillar inte att blir kallad för ’tjuv’. Det var några poliser som kallade hans företag för ’serbisk maffia’ en gång och då exploderade deras lägenheter. Vad var det du hette förresten?”

Raggningsreplik
: ”Snygg klänning du har, den hade passat utmärkt på mitt sovrumsgolv.”
Svar: ”Snygg kropp du har, den kommer passa utmärkt i bakluckan på min pojkväns bil.”


Svenska föreläsning.

Imorse hade vi en föreläsning om abort och nu har vi svenska föreläsning. På rasten gjorde jag klart min kompletering och lämnade in den till Greta. Hann även göra klart frågeställningarna från förra temat och även det skickade jag in till Greta. Så nu är det klart! Känns väldigt skönt!
Till lunch ska jag äta subway med Olli! Efter lunch har vi föreläsning om transplantation.. Suck.. Och sista lektionen ska vi ha föreläsning om eutanasi.. Orkar inte ha förläsningar hela dagen..
Men äsch snart fredag! I helgen ska jag göra massa kul med mami!

Juste idag blir det våfflor till middag! Mums! :D

Nej men nu ska jag försöka lyssna lite på Andreas, fattar nada.. Referatannonsering, referatmarkering bla bla bla^^ Har Olli bredvid mig som får förklara för mig!


Nu sätter jag stopp!

Efter skolan idag åkte jag hem, sen ringde Emelie att hon ville åka till kista så vi var där och knallade runt lite. Sen kom hennes mamma och skjutsade hem oss :) Trevligt värre!

Ingen mer pluggning ikväll! Har en lång dag av föreläsningar och plugg imorrn som jag måste orka också! På ungefär en halvtimme har jag hunnit göra 3 frågeställningar, det är jag faktiskt stolt över ^^ Men har två kvar.... Haha det tar ju aldrig slut!
Nåja, nu har jag pluggat klart för ikväll!
Nu ska jag kolla på film och lösa lite korsord :) Kanske dricka lite te, så gott på kvällarna!


Pluggar för fullt.

Är snart klar med min kompletering, 2 frågor kvar som jag borde hinna klart med ikväll. Sen har jag bara frågeställningarna kvar, sen är jag på banan igen!
Imorrn är det en lång skoldag, funderar på att antingen ha på mig min mjukisdress eller så tar jag på mig mina gröna byxor som jag visade för inte så längesen :) Då kanske jag även hinner ta en bild så ni ser hur dem ser ut på :)
Men nu måste jag fortsätta plugga!

Naaaw! Blir så himla glad när folk skriver så här till mig :D Sååå gulligt!

du har ett hjärta av guld & du har alltid stöttat mig, när jag mådde skit var det du som trösta mig! jag kunde snacka med dig om allt, exakt allt! det var du som alltid fick mig att le! 8 underbara år med dig! ångrar inte en ända sekund! 1 år har gått nu, ett helt jävla år utan dig! jag saknar dig världens bästa! jag älskar dig nu & föralltid oavsett vad!

Måste ner och duscha innan jag somnar..

Kom precis hem och nu håller jag på att somna.. Får inte somna än! Då kan jag inte sova ikväll.
Ska ner och duscha nu så kanske jag blir piggare.
Om jag känner mig själv så kommer jag inte orka fixa med bloggen ikväll ^^ Men jag måste plugga.. Och det kommer inte orka heller men jag orkar inte ha en massa plugg.. Bättre att göra allt nu så man slipper ha så mycket att tänka på.

Men nu ska jag springa ner! Mer bloggning senare, det orkar jag iaf ^^

Salami är gott!

Mumsar på salami just nu, så gott! Har läst klart alla bloggar jag följer nu ^^ Så nu är det dags att kolla på film och lösa lite korsord.

Haha juste.. Jag var ute i köket och hämta in min cola zero i rummet. Tog en klunk och det va så himla gott! (har inte druckit läsk på flera månader här hemma), när jag kommer in i rummet så ser jag mitt isvatten stå på garderoben.. Rolig som jag är ställer jag läsken på golvet och tar mitt isvatten och börjar dricka det ist.. Min cola zero står fortfarande på golvet.. Haha, vilken vattenmänniska jag har blivit! ^^
Förresten så är den här dricken sjukt goooood! Jesper tipsade mig om den och jag älskar den! Inte världens nyttigaste men men ^^

True.

If she dont text you, she waiting for you to text her
If she dont look at you, she's just afraid that you look back, and dont even give her a smile. Show your feelings, or lose hers

Sovmorgon imorrn!

Börjar kl 13:00 med lite teori och sedan idrott! Går 2 timmar i skolan varje onsdag, härligt värre. Sen är det torsdag och fredag kvar sen helg igen. Det gillas!
Jag vill göra om lite i bloggen men har ingen ork till det nu. Kanske orkar fixa lite imorrn?
Jag har bestämt mig för en liten bloggpaus. Veckan innan jag reser iväg (19 mars) ska jag ta en bloggpaus. Ska inte skriva på hela veckan förutom dagen innan jag åker, då kan jag vara lite snäll och skriva ett hejdå innan jag reser iväg. Hur jag har kommit fram till detta säger jag inte :)

Nåja! Min diet går prima just nu! Har hållt den idag med. Det gillas också :)
Har precis beställt massa plagg från internet, alla grejer kommer fram i mitten av april, då får ni se plaggen :)

Men nu ska jag kolla runt lite på bloggar sen kolla på film och lösa lite korsord! :) Om jag inte minns fel så är det Rebecka som ska hålla i idrottslektionen imorrn, volleyboll blir det isf :)

NU film!


Nu blir det att åka till jobbet.

Eller om 15 min egentligen. Sitter fortfarande i min mysiga mjukisdress, kanske dags att byta om ^^ Får skjuts av mamma dit och hämtning av pappa sen :)
Ska bli roligt att få träffa sötungen igen! Fast.. Hoppas på att han inte har glömt bort mig.. Då blir det massa skrik och det orkar jag nog inte med idag ^^
Men nu kallar jobbet på mig!

Hahaha minnen!


Studiedag.

Vaknade för en timme sen, hur skönt som helst att vakna av sig själv. Den här dagen ska jag ta vara på. Ska inte plugga nu på dagen. Ikväll blir det plugg, frågeställningar och kompletering. Ikväll ska jag jobba kom jag på.. Hade helt glömt bort det..
Aja, nu ska jag kolla på min missade serie och till det blir det hemmagjord energidricka ;) Varför betala när man kan göra hemmagjord, den smakar precis som en vanlig energidricka man köper i mataffären :)

Robyn och Oskar linnros


Haha såå sööt!


Nej men, om man skulle ta och kolla på någon film och lösa lite korsord? :)

Har jag skrivit att jag satt fast i ett iskallt tåg i en timme imorse till skolan? Om inte så vet ni det nu ;)
Har studiedag imorrn! Det ska bli skönt att få sova ut! Får även sovmorgon på onsdag eftersom jag börjar 13:00 då ;) 2 dagars sovmorgon, härlig vecka!
Imorgon ska jag vara med Olli. Vi ska fara iväg på en låååång tur efter ett par BIGGGGGA hörlurar. Vi hittade gula koss-hörlurar förut och ett par andra coola som man inte har sett förut. Ska iaf ha ett par innan jag reser iväg 19 mars!

Juste, mamma bad mig att komma ut till köket. Hon tog fram en 100 lapp och började rulla ihop den till ett rör eller vad man ska säga. Hade ingen aning vad hon höll på med. När hon var klar så hade hon format 100 lappen till ett hjärta, naaw! Det fick bli min alla hjärtans dag present ^^ Gulliga mamma! :)

Nej men! Nu ska jag prata klart med mr.lundgren! och sen ska jag kolla på mean girls 2! Och så ska jag nog lösa lite korsord till filmen :)
Får inte glömma att hämta isvatten till det! :) Jag har faktiskt börjat med en diet :D Har hållt mig till den dieten i 2 dagar nu och det funkar prima fortfarande :D


Den osynliga mannen från kina!

Helt otroligt! Det är alltså en kille från kina som har handmålat sina kläder på ett sätt som får honom att smälta in i olika omgivningar och bli nästintill helt osynlig! Så tro inte att det är datagjort!












BESTÄLLT!


Blev lite uppdatering i alla fall.

Roligt nog. Skoldagen gick fort idag.
Fick skäll av Carin haha! Censie och jag satt i en annan sal och jobbade med matte. Vi skulle bara gå till köket för att dricka och medans Censie drack så pratade jag lite med Olli som satt i köket. Precis när vi ska gå så kommer Carin och säger "vad gör du här, du ska sitta i klassrummet och jobba" och då säger Olli "Men hon skulle bara dricka" då fick Carin damp och sa till Olli "Lägg dig inte i det här, lägg ner Olivia" HAHAH!
Alla mattelärare var typ på mens humör idag haha!

Efter skolan åkte jag iväg på en tur med Olli. Vi åkte till kista och åt en "lyx shake". Den hette så iaf ^^ Men så god var den inte så man kan kalla den för "lyx shake". Efter vi hade varit i kista så hamnade vi på tunnelbanan ^^ Vi orkade inte vänta på den försenade bussen mot sollentuna så vi satt oss på en tunnelbana mot kungsängen ^^ Och helt plötsligt var vi i stan. Så klart var märsta tåget 30 min försenat men tiden rusade iväg när vi pratade med Danny ^^

Har bara tagit det lugnt nu på kvällen, har kollat på en program där man får se exakt hur allt går till i magen från att man blir gravid till att det är dags att föda. Man fick se det lilla barnet i magen utvecklas, hur den rörde sig osv. De flesta program tar bort scenen då mamman föder men det gjorde inte det här programet. Dem filmade hela tiden underlivet (som jag kallar det xD), har liksom aldrig sett rakt på så det var lite, jaa vad ska man säga.. Lite äckligt men ändå inte ^^ Det sprutade blod, hårigt :P och så såg man när hela bebisen ploppade ut ^^ Blev jätteorolig för den ända som hade kommit ut var huvudet och jag skrek nästan "Tryck ut barnet nu då!!" Såg ut som om barnet höll på att strypas.. Haha så det var lite obehagligt att se faktiskt ^^ Men funderar på att bli barnmorska så det var en bra film för mig då :) Lärde mig massa!


Alla <3 dag frågor!

1. Är du singel eller upptagen? Singel..
2. Choklad eller blommor? Båda passar.
3. Kommer du göra något speciellt för Alla hjärtans dag? Nej.
4. Gillar du någon? Aaa...
5. Gillar någon dig? Nepp.
6. Dejtade du någon senaste alla hjärtans dag? Jaa, eller om man nu kan kalla det dejt, blev tsm med Marcus då.
7. Vad skulle vara din drömhjärtans dag? Om personen jag älskar skulle komma tillbaka..
8. Gör du en stor affär av alla hjärtans dag? Nee.
9. Har du någonsin haft en hemlig beundrare? Nja.
10. Skulle du skriva ett kärleksbrev till någon? Självklart, men bara till en viss person.
11. Tror du på Cupido? Ehh va?  
12. Brukar dina föräldrar ge dig presenter på Alla hjärtans? Jadå.
13. Skickar ni fortfarande ut Valentines kort? Nej.
14. Gillar du godis hjärtan? Jodå, det gör jag väl.
15. Är Alla hjärtans dag deprimerande? Aa.. Just nu är det väldigt deprimerande..  
16.Hur är ditt kärleksliv? Så sämst det kan bli..
17. Har du någonsin blivit dumpad på Valentines? Nej, men väldigt nära.. 
18. Hur många rosor vill du ha? 1 vore gulligt.
19.Har du en flickvän/pojkvän nästa år? Hoppas på det innan någon annan tjej vinner hans hjärta..

Blev lite deppiga svar men men.

Haha grymt bra! ;)

Rödluvan lyssnade inte på sin mamma.
Pinocchio var en lögnare.
Robin Hood var en tjuv.
Tarzan gick utan kläder och sov med apor.
Snövit bodde med sju män.
Pippi blev jagad av polisen.
Emil drack sig full i ung ålder.  
De var alla förebilder då jag växte upp, så var snäll att sluta klaga på mitt uppförande ;)

-25 ute!

Helt sjukt kallt ute ju! Är iaf klarfixad nu, håller på att äta lite fil och mysli. Ska strax börja ta på mig jacka, varma kläder är det som gäller idag!

Vad menar du Eddy?

Eddy säger:
på nästkommande bild så kmr jag putta dig.


!


Nu är ipoden proppad

Håller på att ladda min ipod just nu medans jag kollar på film. Har laddat ipoden med massa nya spel och musik. Blir det lite tråkigt i skolan imorrn så kan den iaf underhålla mig!
Är inte trött än faktiskt.. Men ska fortsätta kolla på film nu. Ser på bring it on fast inte samma film såklart ;)
Godnatt och ha en "bra" dag imorrn.


Värsta dagen imorrn..

Alla vet vad det är för dag imorrn.. Och alla vet vad det är för datum imorrn.. Jag vill inte veta.. Så snälla! Skicka inte något sms med "Glad alla hjärtans dag".. Jag vill inte ha något sms som innehåller något sådant, och påminn mig heller inte om något liknande är ni snälla..

Jaja! Imorrn är det skola.. Inte taggad ett dugg. Men efter skolan ska jag vara med Olli! Längtar tills dess, komma på andra tankar och umgås med en underbar vän.

Ikväll har jag kollat på solsidan, duschat, målat naglarna och lite sånt. Ska gå ut i köket och fixa te strax. Blev inge pluggande ikväll.. Får ta igen det imorrn ist.
Men nu ska jag fixa mitt te och kolla på film. Och försöka ta mig igenom dagen imorrn.. Helst utan tårar..


Jag har ändrat mig! :)

Donken är inte gott längre! Eller jo.. Men jag har hittat ett annat ställe som jag avgudar just nu! :O Åt lunch där med mami idag och det var sååååå gott! Ska tvinga med någon kompis dit imorrn och äta! :D Men det jag åt idag kommer snart försvinna så det gäller att tjocka sig mycket innan det försvinner!
Kom iaf hem nyss. Jeppe vaknade nyss så blev ingen dator för han idag ;) Så går det när man festar hela natten! :)
Men nu ska jag kolla på film och kanske plugga lite, fast senare isf ^^ Ska duscha och sånt också :)
På tisdag ska jag jobba. Har saknat min sötunge jättemycket! Bara han inte har glömt mig..


Åker till barkarby med mami nu :)

Vi har storstädat hela köket och då menar jag verkligen HELA köket. Vi har Skurat golvet, tvättat av fläkten, rensat ut hela skaferiet och kylskåpet, frostat av frysen, och massa mer. Helt slut i händer och armar nu ^^ Så mamma och jag åker iväg och äter lunch ute och strosar runt lite i affärer :)
Ha en bra söndag!


Bring it on.

Har precis laddat ner otroligt mycket musik. Börjar redan förbereda mig inför 19 mars :) Kommer ta över 12 timmar att komma fram, hur kommer jag orka sitta still så länge!?
Aja, nu ska jag kolla på film. Imorgon ska jag till barkarby för att kolla när Jesper köper en otroligt dyr dator.. Killar asså! Haha, nej skoja bara :) Vi tjejer är också onödiga ibland ^^
Men ja! Film nu! Det får bli filmen bring it on.

Känns som att nästa vecka kommer flyga förbi. Vi har studiedag på tisdag, sköönt. Men hade önskat att vi hade det någon annan dag.. Det påminner om en grej som hade kunnat bli så himla underbar om det fortfarande hade hållt.. Ledsna tankar.. så nej.. Måndag och tisdag kommer jag nog inte blogga. Vissa förstår nog varför!
Jaja!


Shopping från förra veckan.










Kort t-shirt från H.M - 99:-
Kort t-shirt från cubus - 149:-
Träningslinne från H.M - 129:-
Byxor från vero moda - 50:-

Har ett par andra byxor jag inte har visat än. Men nu får säkert se dem på mig i framtiden.

Söta hjärtan jag fick med mig hem idag.




Kom precis hem och min brorsa är inte klok....

Mamma, Jesper och jag åt lunch ute sen åkte vi till barkarby för att Jesper skulle kolla på dator. Han hittade en dator på elgiganten för 17.990... Han är inte klok.. Han har redan en bärbar dator som funkar! Varför köpa en så dyr dator.. Han får självklart betala den själv men herregud.. Han kan få en apple dator för dem pengarna!
Så imorrn ska vi åka till barkarby och köpa den där datorn, eller HAN ska. Aja, det är hans pengar så :P

Vi ska strax börja laga tacos. Fick iaf med mig två små hjärtan idag, visar bild på det senare ikväll. Om jag orkar så ska jag lägga in bilder på grejer jag har köpt förra veckan. Har inte orkat ladda över bilderna från kameran men nu så.

Juste, jag har redan hittat en grej jag vill ha när jag fyller år om 9 månader typ! xD Om jag inte sparar mig till den själv ;) Den kostar (bara 3900) Haha.. Mycket pengar för mig ^^


Vaknade för ett par timmar sen.

Och åt frukost typ nyss ^^ Lite sent för frukost men det är sååå gott så man kan verkligen inte skippa det! Idag ska jag nog bara ta det lugnt. Ska åka iväg och handla (igen) med mamma lite senare. Ikväll blir det tacos med familjen och sen melodifestivalen. Missade det förra lördagen så idag avgörs det ifall jag gillar det eller inte! :)

Nu har jag inge mer och skriva. Solen skiner och aa haha..


Bilder från förra lördagen efter festen hos Putte. Var rätt sliten och trött men nykter var jag! Fast det inte ser ut som det.. ^^







Från dålig början till ett bra slut.

Om jag inte skulle haft prov idag skulle jag ha stannat hemma. Jag gick till stationen imorse och väntade på tåget, väntade i 20 min sen kändes det meningslöst. Det stod ingenstans när tåget skulle komma, om det ens skulle komma.. Så mamma skjutsade mig till skolan. Jag gjorde provet om lagar, det kändes superbra. Svarade på alla frågor men failade på första frågan.. Vafan fick jag samhällstjänstlagen ifrån!? SOCIALTJÄNSTLAGEN skulle det ju ha stått.. Aja fail på första men resten kunde jag utan problem.
Dagen fortsatte. Kunde inte göra så mycket i skolan eftersom jag hade alla böcker hemma. Så jag la mig i soffan med Olli och halvsov typ ^^ Sen fick jag reda på en smaskig sak! Ska vara tyst om den saken men jäklar asså! ;)
Efter ett tag så fick vi reda på att märsta tåget var framme sollentuna om 15 min, nästa tåg efter det gick om 2 timmar! Så vi frågade lärarna ifall vi fick ta det tåget, men icke det.. Frånvaro skulle vi ha fått då.
Så jag stannade kvar men Olli och några fler tog det tåget. Sista lektionen pratade vi om studenten och herregud vad mycket skratt, Greta sa helt crazy saker! Hahah, stackars Greta skäms nu efter allt hon sa så ska låta bli att skriva vad hon sa, snäll jag är ^^
Aja efter skolan var det bara att vänta i en timme. Satt med alex, evelina, bella och felicia. Vi lyssna på musik och väntade på att tiden skulle gå. Sen ringer mamma mig att hon är i sollentuna om 15 min så slapp vänta på nästa tåg. Innan jag gick ut så ville Lasse visa oss några grejer, där blev det en massa skratt också haha, skrattig dag för min del ^^

Handlade med mamma efter allt strul med sl. Sen hem, åt världens godaste mat! Kunde aldrig sluta äta, men efter en stoor portion med mat tog det stopp i magen ^^ synd :( Gick upp för att kolla på lets dance. Men somnade och vaknade när första paret hade börjat dansa. Är helt slut både fysiskt och psykiskt, skoltrött som tusan..
Nåja, jag kollade klart på lets dance och nu sitter jag här och lyssnar på massa bra musik. Ska strax byta om, blir lite för varmt att sova med mjukisdressen ^^ Sen ska jag nog kolla på någon bra film :)


sööööt!


Det blir bara bättre och bättre.

Eller inte.. Det gick precis ett tåg nu mot märsta och jag har inte slutat än så nästa tåg går efter 15:00! Jag tänker inte sitta i skolan i en timme och vänta på ett tåg. Ringde mamma så hon kommer och hämtar mig 14:30.

De flesta har gått från skolan för att hinna med tåget som går när som helst. Men jag vill inte ha frånvaro så jag stannar.. Om jag ändå får skjuts så är det nog inga problem.

Helt kaos just nu.

Fan vad det snöar ute. Snöstorm, det blåser, bilarna kommer inte ut, mamma kommer inte ut och jag kommer inte till skolan.
Man ser hela tiden hur alla arlanda tåg stannar precis utanför vårt hus. Har inte sett några pendeltåg hitills. Jag tänker inte riskera att få stå på stationen i timmar.
Pappa har fullt upp så om han ska hämta och skjuttsa mig så kommer han om några timmar och det kan jag inte vänta så jag får gå till stationen och kolla hur det ser ut men om det är förseningar över en timme så skiter jag i att åka. Tänker inte slösa min tid på sl som inte kan göra tåg för snöväder.
Precis alla tåg stannar utanför oss, det här är sjukt! Men aja, får försöka..

Sista inlägget.

nu vet jag :(
men sötnos :( jag har längtan efter dig


??:( jag vill träffa dig


snälla dissa mig inte


snälla det har gått hur länge som helst nu nästan 3 år :( eller kanske mer .
jag vill reda ut de ifall du inte kan släppa de jag :( vill fortfarande ha dig .


Det blir bara värre.. Måste jag lösenordskydda min blogg så gör jag det.. Stänger ner allt nu.. Varför du? och varför nu!

Jag visste det..

Hur kunde jag veta att han skulle hitta mig?? Just han också.. Vågar inte lägga ut bild ifall han läser bloggen..

PREFACE.


Liten pryl jag har köpt i veckan.


Bilden gör i rättvisa. Mycket snyggare än vad dem ser ut att vara, dem kommer användas myket i sommar!

Hoppsan, besöksrekord nu :)

Plugg_tjej_93! Svar ja! Har pluggat sen jag kom hem från sjukhuset. Förutom när jag åt, om man ska vara petig! Och förutom när jag somnade i en timme, om man ska vara ännu mer petig! Har pluggat som en dåre i timmar nu så har precis lagt ifrån mig alla böcker och papper.. Ska strax ta ett äpple sen kolla på film. Innan jag somnar så ska jag bara läsa igenom allt en gång till sen får provet gå hur det vill!
Redovisning imorrn också, den är redan fixat och klar.

Men nu ska jag kolla på film och bara mysa i sängen innan det börjar bli sovdags.. Snacka om att det kommer vara förseningar i pendeltågstrafiken imorrn.. Snöstorm på HÖG nivå fortfarande och det ska hålla på hela natten. Blir nog varma skor imorrn så jag slipper gå genomblöt och kall i skolan.
Den här gosiga nallen ligger bredvid mig om nätterna nu för tiden, den är stor och gosig, sängen blir för stor annars..

Home.

Nu är jag hemma. Det gick bra, lite ont men aa.. det får man tåla. 2 timmars väntetid bara, men jag sov i ungefär en timme så det funkade också.
Nu ska jag strax äta pasta med ost och skinksås som det heter. Fast vi tar bort skinkan och steker bacon till det ist, mycket mycket godare :)
Måste plugga hjäl mig ikväll igen. Eftersom jag var tvungen att gå från skolan så missade jag provet, men pratade med Greta så ska göra provet första lektionen imorrn. Och nästa lektion har jag redovisning, proppar med grejer..

Happ nästa sjukhus ikväll..

Pluggar på provet just nu. Ska köpa feta frukosten efter den här lektionen. Har varit massa problem inatt och imorse med mig.. Så ska åka in till danderyds sjukhus ikväll. Vill inte ta upp vad som har hänt, det angår bara mig.
Men nu ska jag fortsätta att plugga, och hoppas på att jag orkar stanna kvar i skolan hela dagen.


Håller på att plugga för fullt..

Har hunnit skriva om socialtjänstlagen, sekretesslagen, patientjournallagen, smittskyddslagen, lag om stöd och service till vissa funktionshindrade. Har skrivit det viktigaste jag ska kunna till provet imorrn. Har två lagar kvar att plugga till och det är dem svåraste. Hinner jag inte plugga på dem idag så gör jag det imorrn, vi har provet  på eftermiddagen imorrn så hinner plugga hela förmiddagen.
Har även hunnit duscha och kollat på en film. Jag tar lite pauser då och då i pluggandet, det går lättare då. Men nu ska jag fortsätta. Tråkigt inlägg om plugg men men ;)

Ska börja laga min middag strax

Mamma och resten av familjen äter något konstigt som inte ser gott ut alls så jag ska laga pasta med köttbullar till mig, mums!
Imorgon är det torsdag och jag har prov på lagar.. Blää suger.. Så det blir massa plugg ikväll!
Imorgon ska jag träffa Anton för första gången. Efter skolan dåra, ingen aning vart vi ska ses så får se till att smsa den grabben om det lite senare idag!
Men nu ska jag fixa min otroligt svårlagade mat!


Stolt eller vad!

Jag tog ett tåg 12.13 mot skolan. Jag hade lite betygssnack med Andreas.
i idrott har jag MVG!
och i svenska har jag också MVG! STOLT ELLER VAD!
Om jag fortsätter som jag gör nu i svenskan så kommer jag nå ett klart MVG! Det trodde jag aldrig! Hade förväntat mig ett G i svenska och VG i idrott men inte det! MVG i båda delarna! Det gjorde ju dagen lite roligare :D
Josefine Holmberg höll i idrottslektionen idag, det blev fotboll, kuligt! Tur att vi hade mjuka bollar! Annars kunde det ha gått illa ^^ Mitt lag kom delad 1a wiiie. Jag kände mig ganska duktig när jag tog bollen ifrån Emanuel hela tiden höhö :)


Tisdag 8 februari.

Det har varit en lugn tisdag med mycket plugg. Eftersom jag inte har fått någon information om friluftsdagen som var idag och min s.k vän skulle smsa mig för mer information, men det gjorde hon inte så istället tänkte jag åka till skolan men kände att det var onödigt eftersom ingen kommer att vara i skolan och kunna hjälpa mig så jag stannade hemma. Mamma har ringt till skolan och förklarat så jag inte får ogiltig frånvaro.

Jag har väl mått lite si så där idag.. Tror det är av tabletterna jag tar.. Men tar den sista ikväll så det är skönt! Mitt huvud känns hur tungt som helst och så gör det lika ont som migrän så det får bli tidig sänggång ikväll, inte för att jag kommer lyckas med det.
Imorrn har jag bara idrott sen slutar jag, börjar 13:00 så jag får en rejäl sovmorgon. På torsdag har jag prov.. Har inte pluggat ett dugg, vet inte ens vad jag ska plugga på men det får gå som det går.

Det kommer bli ganska dålig uppdatering nu under en tid.. Efter allt som har hänt och även fast det har gått en vecka nu sen allt så mår jag lika dåligt, om inte sämre t.o.m så istället för att jag ska tråka ut er med en massa depp inlägg så låter jag bli att skriva.
Mamma kom hem med mina älskade pockys! Hon hittade dem i en ching chong affär i stan!

Putte 18 barre!

Festen som var hos Putte i lördags blev lyckad!
Det började med att Johanna kom hem till mig, vi fixade oss tillsammans och tog ett tåg 17.58 om jag inte minns fel. Sen tog vi bålsta tåget mot spånga och sen en buss mot Putte. Alexandra kom och mötte oss.
När vi väl var framme var det några från klassen som hade kommit och Putte såklart. Musiken var i full gång och folk började tagga till.
Det kom fler och fler folk efter en stund, bland annat Puttes kompisar. Väldigt trevliga killar som kom fram och hälsade :)
Vi körde ett par lekar eller vad man ska kalla det. Bland annat öl-spelet och "jag har aldrig". Superroliga lekar faktiskt.
Kvällen fortsatte och folk började bli dragna. Haha några började dricka ifrån Felicias navel ^^ Sen hettade det till bland folken ;) Martin var nog den som hade druckit mest och han började strippa för oss tjejer, vilka skills han hade på att dansa må jag säga!
Åkte hem så jag hann med sista märsta tåget. Kom hem glad och sliten ^^ Åkte hem med två dragna tjejer vid namn Olli och Johanna haha!
Nej, nu får ni bilder ist! Lyckad kväll må jag säga! Massa nya och trevliga människor man fick träffa!




Hehe jaa.. Putte tar sig en slurk från Felicias navel.

Här ligger Putte och Gustav och kramas ;) Love is in the air!

Här började Martin att strippa!

Det får räcka med dem här bilderna så länge. Alexandra har dem flesta bilderna på mig, har inte fått dem än så ni får vänta ett tag till :)

Ni är otroliga som fortfarande läser min blogg och höjer statistiken med hästlängder.

Var hemma från skolan idag som sagt. Gick inte så bra att vara hemma.. Vill inte vara hemma alls just nu så jag tog tåget till sollentuna och på tåget mötte jag Emelie så vi åkte till kista och kollade runt lite. Tycker inte folk ska klaga på mig. Ni vet inte hur jobbigt jag har det. Nu är det ingen som har klagat på mig än så länge men det kommer väl.. Vill varken vara hemma eller i skolan.
Nåja, sen jag kom hem har jag bara tagit det lugnt i sängen och kollat på wife swap. Gör det fortfarande ifall någon vill veta det.

Imorgon har vi ute dag med skolan.. Får se hur jag gör med det, är jag inte med på den så åker jag iaf till skolan och pluggar.

Så här står det när jag loggar in på blogg.se

  • Ik natt från 24:00 kommer vi att genomföra ett systemunderhåll. Detta gör att du inte kan skriva eller logga in men det går fortfarande att läsa din blogg. Underhållet beräknas till 1 timme.

    Såå, jag kommer bara kunna blogga tills 24:00. Om jag orkar så kommer det ett till inlägg snart om festen som var i lördags och därmed följer bilder med.

  • Hemma från skolan idag.

    Känns inte så jättebra faktiskt.. Sista matte lektionen innan provet.. Men helt ärligt sagt så struntar jag i det just nu.. Har pluggat frågeställningar hemma så det får räcka..
    Orkar inte med skolan när jag mår så här.. Vill bara hoppa av..

    Love is like a rubber band


    Börjar bli dags att förbereda sig.

    Har kollat på en massa serier på datorn som jag har missat. Nu ska jag ner och duscha och om bara någon timme kommer min fina vän till mig så fixar vi oss tillsammans och åker mot P för att fira hans 18 års dag med hans vänner och våra vänner! Tror det kommer bli en toppen kväll!
    Bild från februari/mars 2010.. Hos M...


    Nu blir det film och mer gråt..

    Missade fångarna på fortet förra lördagen så ska kolla på det på datorn nu. Sen ska jag bara dricka vatten till det. ÄLSKA VATTEN!
    För första gången på ett BRA tag så bryr jag mig inte om att jag har gått ner 2.5 kg.. Jag nådde mit mål (50 kg) för någon vecka sedan och nu vägen jag 47.5... Orkar faktiskt inte bry mig.. Allt har hänt på en och samma gång. Värsta veckan i hela mitt liv.. 
    Nu ska jag sluta skriva depp för idag. Gråter mig tills söms i natt igen..


    Fortsättning!


























    Om dem här bilderna någonsin försvinner från min dator så vet jag att jag har dem här!
































    Nu till lite gladare saker! Ska på 18 års fest imorrn hos P!

    Yes, det ser jag fram emot, komma på lite andra tankar umgås med nytt folk och även med massa vänner! "D" är fixat också! Vad jag vet så kommer det vänner från P som jag inte alls känner, sen kommer det några jag känner, och sedan några till jag inte känner ^^ Men det kommer bli kul! Ska vara där 19.00 imorrn! Så det blir att ta södertälje tåget, sen byta till bålsta tåget och sedan ta en buss därifrån, inte så nära haha ^^
    Kommer inte ta med min systemkamera, vill inte att den ska försvinna! Men tar med den lilla kameran så får vi se ifall det blir bilder eller inte, kan inte lova.
    Min sköööna vän kommer hem till mig imorrn så fixar vi oss tillsammans och så åker vi mot P och festar skorna av oss! Tss.. Inget av det här låter som mig ^^ Ny sida från mig kanske ;)
    Kanske har min nya kjol imorrn! Vi får vääääääääl seeee!

    Min natt på akuten i onsdags..

    Det började med att jag åkte in till akuten på löwet. SÄMSTA läkarna som finns! Jag hade massa gifter i kroppen och läkaren började babbla om massa annat! Jag sa till honom "Om du inte vet vad KETONER är så är du inte en riktig läkare, ursäkta men jag måste gå så jag inte dör av gifter snart" Han bara glodde på mig, men jag gick för jag vet mycket väl hur farligt det är. Jag sprang ut till mamma som satt i väntrummet och berättade, vi sprang ut till bilen och åkte hem och ringde akuten på KS. Dem blev jättestressade för mamma började få panik. Sjuksystern sa i telefonen "ska jag skicka en ambulans eller kan ni ta er till karolinska fort?" Vi vågade inte chansa så vi tog bilen, tog med mig alla grejer så jag skulle klara mig för natten. När vi kom in till akuten var det fullproppat och då var klockan ca 21:30. Det var bara en massa småbarn som hade astma anfall och säkert över 40 graders feber. Alla satt och väntade på sin tur men direkt när jag kom in fick vi komma in till ett rum, kände mig jättetaskig som trängde mig före alla men mitt tillstånd var väldig dåligt.. Dem satte direkt en nål i armen på mig och kopplade det till ett dropp. Jag låg i sängen och mådde dåligt i timmar.. Min rygg började ta stryk och magen också. Läkare och sjuksystrar kom in varje kvart och tog blod av mig, jag kommer aldrig glömma hur ont det gjorde, dem klämde rakt på nålen med all kraft dem hade för att det inte skulle spruta blod när dem bytte spruta.. Fy satan vad ont det gjorde.. Kvälle fortsatte och natten också.. Jag kom inte hem förrän 06:00 från sjukhuset.. Jag fick sova i fyra timmar sen var jag tvungen att åka till skolan.. Mådde piss rättaresagt, min kropp hade inte hunnit återställa sig men jag kan inte missa mer i skolan.. Så jaa.. Det var min "underbara" natt..






    Mer uppdatering ikväll.

    För nu ska jag äta glass!

    Blir dålig uppdatering nu..

    Som det också har varit i ett par dagar nu. Hoppas ni förstår mig..

    Visste det...

    Helvette! Nu blir det att åka in med ambulans fart till KS..

    AKUTEN

    Hejdå...

    -

    i want you, i need you, i choose you - over any other boy in the world, i'd choose you over & over again. your name, your face, your smell, the soft curls of your hair.. i miss those already. i miss you so much & you haven't been gone 4 hours. but this time, i know you're gone for good...

    I still love you, damn it..



    RSS 2.0