Sämst uppdatering.

Skulle bloggat igår kväll men jag pluggade hela kvällen och sen när jag var klar så var jag så trött att jag somnade. Jag blev klar med hemuppgifterna vi fick i tisdags och så blev jag klar med kompletteringen i demokrati och diktatur, superskönt! Känner mig så lättad när jag blir av med massa plugg, har en del kvar att göra men fortfarande skönt att bli av med 2 grejer!

Idag vaknade jag vid 11 tiden och då åt jag lunch direkt. Sen kollade jag på missade serier. Vid 2 tiden så började jag fixa mig sen tog jag ett tåg mot sollentuna och mötte Emelie där så åkte vi vidare mot stinsen. Vi gick runt och kollade lite, tog på mig mina converse men det var ett stort misstag.. Hittade hur mycket som helst, speciellt byxor så det var skitjobbigt att ta av, knyta om, ta av, knyta om mina converse hela tiden haha ^^ Men jag köpte endast ett par solglasögon, inte för att jag behövde fler men dem var så fina :)
Vi avslutade dagen med middag i stinsen sen åkte vi hem. Kom precis hem och nu har jag hunnit duscha också, skööönt! Nu ska jag prata med lite folk, och om jag är duktig så kanske jag orkar plugga lite senare också, men bara kanske! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0