Dålig morgon

Äckligt trött, varit varmt och kvavt heeeela natten och sjukanmälning var nära på.. Orkar verkligen inte. Börjar ana hur hårt det kommer vara i augusti, börja på neo dagen efter jag slutar på ortopeden och sen är det ett helt år tills jag får lite ledighet igen.. Skulle behöva vara ledig augusti ut så jag verkligen orkar satsa på neo. Nått jag överväger men som inte kommer ske.. 
Jaja nu ska jag ta mig till tåget. 


Äckliga värme

Jag är så himla trött på den här ständiga värmen nu. Man svettas hela dagarna, även om det regnar så ligger temperaturen på minst 25 grader ute. Man kan inte vara ute, man kan inte jobba, man kan inte vara hemma heller. Orkar inte längre haha.... Vill ha lite kyla nu!! 
Sover apdåligt på nätterna, vaknar tusen gånger på natten av att jag badar i svett rent ut sagt! MItt rum ligger sämst till, där solen ligger från morgon till kväll. 
 
Nu har jag fått klaga av mig lite så nu känns det bättre. 
Mina två lediga dagar lider snart mot sitt slut och dags att jobba igen, inte alls sugen! Har tappat arbetslusten helt och hållet faktiskt, tror det beror på värmen. Jobbar dag onsdag + torsdag + fredag sen är jag ledig i helgen. 
 
Snart är det dags för grillade hamburgare och pommes till. Sen ta det lugnt resten av kvällen. 
 
 
 

Värsta vädret någonsin!

Jag trodde inte att jag var i sverige när det här vädret drog in över stockholm. Aldrig i hela mitt liv, har jag sett så mycket regn och rusk som idag. 
 
Jag jobbade kväll idag, pappa skjutsade in mig till jobbet och hann precis in innan det började regna lite lätt. Bytte om, gick upp och såg hur det öste ner. Alltså jag stod i minst 15 min och bara glodde på vädret. Trodde inte mina ögon. Filmade och tog bilder innan jag gick upp till min avdelningen som var helt kolsvart. Strömmen hade gått och alla hade lite smått panik eftersom inget funkade. Men strömmen kom tillbaka rätt fort igen. Man blev bländad av blixten, varje sekund blixtrade det och den var ovanför karolinska huset hela tiden, var bara en tidsfråga innan den skulle slå ner. 
 
Har sett videos från centralen och speciellt ifrån skanstull nere i tunneln. Var så titanic, det bara forsade vatten. Helt sjukt alltså. Trodde inte sånt här oväder var möjligt i sverige men nu har man upplevt det. 
 
Jobbdagen gick bra i alla fall. Så himla skönt att det var svalare ute sen så man kunde jobba utan att svetten rann. 
Nu är jag hemma, är ledig imorgon och på tisdag, så skööönt. Ska tydligen åska och blixtra imorgon också, Kommer inte våga åka iväg med bilen om det blir som idag bara. 
 
Ska ge er lite bilder från dagen som jag har tagit med iphonen. Var ju översvämning nere i kullverten (källaren) på karolinska så kunde inte gå ner till mitt skåp sen, fick ta av mig både skor och strumpor och gå barfota på golvet, kändes inte så fräsht. 
 
 
 
 
Det här fick man plaska runt i för att komma åt sitt skåp i kullverten. 

Tuff jobbhelg

Avlider nästan av att vara på jobbet. Så sjukt varmt, helt orkeslös och illamående av värmen. Äter inget utan dricker flera liter men det verkar inte räcka ändå eftersom man svettas som en gris. Ska bli så himla skönt när jobbhelgen är över. Är ledig måndag + tisdag sen, ska bli såååå skönt!! 
 
Idag jobbade jag dag, försov mig imorse men gulliga mamma räddade mig genom att skjutsa mig till jobbet. Aldrig försovit mig faktiskt, jo nån enstaka gång! 
Dagen var seg, varm, varm och ännu varmare. 
 
Ikväll har jag umgåtts med Linda. Ätit god mat och varit inomhus i kylan. 
 
Imorgon jobbar jag kväll, ska sova ut och sen hoppas på att regnet öser ner imorgon och att det blir minusgrader! Riktigt trött på den här värmen när man jobbar. Går inte att jobba med andra ord! 
 
Nu ska jag dricka en massa och sen kolla på film. 
Död åt dessa sjukhusbyxor!
 

Varmast i europa

Heeeeeelt sjukt väder idag. Det har varit så äckligt varmt idag. Det är förjävligt att vara hemma, finns ingenstans att vara utan att svettas ihjäl. Okej om man hade pool hemma men nu är fallet inte så.
Jag låg ute i solen en stund och fick lite färg men fasen vad jobbigt det var. Ville bara ta slangen och spruta vatten på mig själv. 
Idag kom min bror hem från thailand också! Fick presenter av honom, så himla fina, supersnällt! En väska + plånbok! 
 
På eftermiddagen när Linda kom hem så åkte vi till kario och badade. Inte varit där på flera år, jätteskönt i vattnet! 
Sen har jag varit hos Linda ikväll, gått promenad med vovvarna och ätit gott. 
 
Päronen sover ute med båten så är ensam hemma ikväll. Ligger just nu med datorn uppe i vardagsrummet och tittar på Sagan om ringen som går på tv just nu. Vet inte hur många gånger jag har sett filmerna men det är alltid lika bra. 
 
Är ledig imorgon och då ska det bli ännu varmare än idag... Hur ska jag överleva haha..?? Får nog åka till en badstrand själv haha, kommer inte gå att vara hemma imorgon. 
 
Nu ska jag fortsätta kolla på filmen och äta nötter. 
 
 
 

Sjukhus imorgon

Ersta imorgon då. Usch vad nervös jag är. Men det kommer gå bra, det SKA gå bra helt enkelt. Hoppas allt visar bra bara. Sen är det dags för den evighetslånga väntan till oktober då jag förhoppningsvis får svar. 
 
Imorgon är jag ledig. Sjukhusbesök och sen väntar roligheter! 
 
 

Nära att bli klassad som DOPAD!

Haha helt underbar kväll på jobbet. Så himla mycket skratt och knasigheter. Hela jobbhelgen har varit knäpp. Jag har verkligen varit trött, helt orkeslös och svettats som en gris på jobbet.
Så idag på kvällen när det var lugnt på avdelningen tog vi lite prover på varandra. BS och HB prov tog vi på varandra. Jag tänkte att mitt HB kunde vara lågt eftersom att jag känt mig så orkeslös. 
Haha dog när jag såg svaret. Jag har 166 i HB!!! Helt sjukt högt! Alltså, ni förstår inte! Har man 170 i HB så klassas man som dopad!!! Skulle jag gå ut och springa en runda skulle jag orka mycket pågrund av bra syresättning. Jag jämförs med en Trimmad person som tränar mycket och springer långa rundor! Hahahahah alltså jag dör! Min kollega bredvid som satt bredvid mig har också 166 i HB och han är trimmad, muskulös, 38 år, kille, springer jämt, 195 lång. Om jag skulle ta en springrunda med honom skulle jag orka springa lika mycket som honom. 
Detta är sjukt! Lilla jag liksom haha.. Jag blev och är så himla chockad! Men det var himla intressant att veta. Nu måste jag bara ta en springrunda en dag. Jag måste ladda upp med ett armband till mobilen först bara sen är jag redo att testa. Haha jätteroligt ju! 
 
Resten av kvällen rullade. Hade 2.6 i BS under kvällen och mina kollegor höll på att dö då. Jag var lugn men för dem var detta sjukt lågt socker och det är det ju men jag är så van och vet hur jag fungerar. Men mina kollegor vågade inte lämna mig själv ändå haha! Och inte fick jag göra något heller, fick inte svara på larm ens. Gulliga kollegor man har som bryr sig. 
 
Nu är jag hemma och nyduschad. Så himla varmt på karolinska, svettas ihjäl, hjälper inte att ha fönster öppet, ingen luft alltså. Sen måste vi ju ha långbyxor på oss. 
 
 
 
 
 

Lördag

Efter ca 4 timmars sömn tog jag mig till jobbet. En riktigt seg dag. Har nog aldrig varit så här trött på jobbet, hela jag kändes tung, orkade inget och så fort jag satt mig ner så höll jag på att somna. Jäkla mensvärk from hell..! Det var nog den som spökade idag. 
Men jag tog mig igenom dagen, somnade på bussen hem och somnade i 10 min i sängen innan jag tog bilen och hämtade upp Linda. 
 
Väsby rock festival är i full gång. Hör precis allt dem sjunger fast det är en väldigt bra bit bort.
 
Nu är jag riktigt trött. Så ska nog gå och sova nu, imorgon jobbar jag kväll så det blir en rejäl sovmorgon imorrn! 
 
 

Fredag

Och nyss hemkommen från jobbet. Har haft en superbra kväll, skrattat och haft skoj. Ingen som jobbade kväll orkade gå på AW. Helt slut och dessutom om man ska jobba dag imorgon (som jag) så blir man inte så taggad. Nu är jag hemma och ska redan upp om 5 timmar. Så jag valde nog rätt i att åka hem och få sömn istället. 
 
Idag har jag även varit iväg och blivit fotograferad till mitt nya e-tjänstekort som jag ska ha till nya jobbet så jag kommer åt alla koder, dörrar, personalparkeringarna, rörposten osv. Och så passade jag på att ta blodprov innan jag började jobbet. Och dessutom så lämnade jag in ett urinprov som läkaren ville ha. Ska på läkarbesök på måndag, är sjuukt nervös, det är inget vanligt besök utan det är mycket som spelar in, det här måste gå vägen för mig. Kommer vara nervös från och med måndag ända tills oktober, sjukt jobbig väntan men vad ska man göra. Det tar tid, bara att vänta på svaret. 
 
Nu ska jag försöka sova. Upp och jobba om 5 timmar! 
 
 
 
 

Promenix

Nu ska jag bege mig ut på en promenad/joggingtur. Ska använda mitt nya mobilfodral och så åker mina magiska skor på såklart. Får se vart vägen tar mig idag. 
 
Imorgon är jag ledig, sen jobbar jag hela helgen. På fredag efter kvällspasset blir det AW med kollegorna. Åh vad jag kommer sakna alla när jag slutar. 
 
 

Bildbomb från min semestervecka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Min semestervecka

Verkligen den bästa veckan på väldigt länge. Minns knappt vad jag har gjort, har inte suttit still en sekund på dagarna. Men en sak minns jag och det är att jag umgicks med Linda hela min semesterveckan. 
Kan försöka samanfatta lite vad jag har gjort. 
 
Mercedesen var min hela den veckan. Hade tur med vädret, superväder nästan hela veckan. 
Har varit iväg och badat på flera olika ställen. Bland annat åkte Linda och jag till kvarnbadet, sen har vi badat vid norrviken också. En dag var åkte Linda, Leo och jag till uppsala med bilen för att bada på fyrishovs äventyrsbad. Var superenkelt att hitta dit faktiskt men svårare hem. Vi virrade bort oss, fick stanna ett antal gånger för att kolla vägen. Slutade med att vi tog den segaste vägen hem från uppsala men det gjorde inget. 
Sen var jag ute med Linda en sväng på krogen. Vi skrattade som aldrig förr och hon fick träffa mina vänner. Jag körde taxi den kvällen. Skjutsade hem Linda, hon blev riktigt på lyset haha. 
Sen har jag varit i kista, barkarby och täby. Fick med mig ett par träningsskor som jag lever i nu, världens skönaste skor. Förstår nu varför dem kostade 1300kr. 
Sen har jag sovit hos Linda flera nätter i rad. Har så himla kul med den tjejen! Så hilma glad att jag träffat henne!
 
Sen har det hänt lite med mig faktiskt. Helt spontant bara, utan att jag har tänkt på det. Lata jag har börjat älska promenader och springa utomhus. Tro det eller ej, men det är sant! Varje dag den veckan tog jag en långpromenad med Linda på kvällen. Vi gick hur långt som helst och bara pratade, hur skönt som helst.
OCH jag har helt plötsligt börjat ta regelbundna blodsockertagningar! Förstår inte vad som har hänt med mig?? Och det är inte bara något tillfälligt för nu när jag har börjat jobba igen så fortsätter jag göra det. Och promenader ska vi inte prata om. Tar flera stycken per dag. Och det är så himla kul! Längtar efter att gå ut och gå! Hög musik i lurarna och inte veta vart man ska bara gå och se vart man hamnar. 
Jag ska vara ärlig. Dagen jag köpte mina nya skor, började allt detta hända. Innan hatade jag att bara gå, urtråkigt tyckte jag DÅ. NU är det typ det bästa som finns. Så finns det något som heter magi så är nog mina skor magiska. 
 
Som sagt, världens bästa vecka. Nu har jag börjat jobba igen och jag tar fortfarande BS regelbundet och promenader varje dag. T.o.m efter ett kvällspass när jag är hemkommen runt 22.30, går jag ut och går. Nått knäppt har hänt men ska inte klaga! Finns inget dåligt i dessa förändringar! 
 
 

Kvällsjobb imorgon

Då var min lilla semestervecka slut. Imorgon jobbar jag kväll men sen är jag ledig i två dagar till så det känns bra. 
Har lite ångest men ändå inte, har saknat jobbet och mina kollegor. Ska verkligen krama om alla som går på semester eftersom jag inte hinner se dem innan jag slutar. Inte långt kvar nu, snart bara en månad kvar. 
 
Det har hänt så himla mycket den här veckan. Ska försöka sumera den när jag har mer tid. Idag har det varit en effektiv dag. Har bakat för första gången på flera flera år. Gjort snittar spontant och en supergod mozzarellasallad till middag. Har helt plötsligt från ingenstans börjat gilla mozzarella haha.. Supermycket som har hänt, flera stora förändringar. Bra förändringar! 
 
Men nu ska jag sova, pirrigt att jobba igen, känns så längesen fast det inte var det. 
Ska ladda över alla hundra bilder från mobilen också från veckan. 

Full rulle

Sitter inte still en sekund på dagarna. Vaknar, fixar mig, är iväg hela dagen, kommer hem sent på kvällen och går och lägger mig sen. Så har det varit hela veckan. Men fasen så kul jag har! Bästa semesterveckan ever! Är helt slut på kvällarna. Men än är inte semestern slut och imorgon ska jag iväg igen haha. 
Ska få köra en lyxbil imorgon! Åh vad jag längtar! Dessutom automat, blir första gången jag kör en automatbil, spännande!
 
Nu håller mina ögon på att slockna. imorgon väntas en ny rolig dag! 

Studera

Pluggar för fullt hos Linda. Ska sova här inatt. Linda pluggar körkort och jag pluggar inför min start på NEO. har fått massa papper och ett USB med ett 
20-tal mappar som är proppade med info. Inte långt kvar nu så startar lite lätt med att läsa igenom alla papper och sen tar jag USB:t. 
Har haft en underbar dag i övrigt. Vi tog en tripp med bilen till Norrtälje och åt mat. Nu är vi hemma hos Linda. Strax ska vi ta en kvällspromenad och sen ta det lugnt. 
Imorgon ska vi till stan en snabbis och sen ska vi hämta upp Leo med bilen så bär det av till Uppsala för sol och bad! Kommer virra bort mig totalt haha men det kommer bli kul! 






Mööööör

Gud vad mör man är i kroppen efter en hel dag i solen. Och bränt sig har man också gjort, förvånad?? 
Men har haft en bra dag. Linda och jag åkte till kvarnbadet för sol och bad. Poolen var svinkall men annars var allt super. Vi åt god mat, mumsade på körsbär, godsaker och massor av dryck. 
 
Vi var där i stort sett hela dagen. 
Nu ikväll har jag varit på lite äventyr med bilen. Hittade en kjol för 50kr, åt god mat och slutligen tankade jag bilen full eftersom jag har haft bilen varje dag sen i söndags. 
 
Brorsan åkte till thailand idag.. Inte alls avis! Mamma och pappa är ute i skärgården så jag tänkte chilla en stund nu och ikväll 22.00 är det fotboll som gäller! Brasilien-Tyskland, fy satan vilken viktigt match alltså!!! Kommer bli så jäkla kul att kolla på. Har bunkrat upp med chips, dricka och så ska jag göra egna snittar som jag har hittat på själv. Haha, ensamt att äta det själv dock. 
 
Nu ska jag smörja in mig och sen börja göra snittarna. 
 

Njuter

Åh vad jag njuter av min lilla semester! Sover ut på morgonen och sen är jag ute hela dagarna och kommer hem på kvällen. Åh så härligt! Har umgåtts med Linda de senaste dagarna. Idag gick vi till norrviken och låg i solen en timme, sen blev det för varmt så vi åkte till kista där det var svalt och skönt, åt middag och sen rullade vi hem till henne och umgicks lite innan jag åkte hem. 
 
Imorgon har Linda och jag planerat sol och bad! Vi ska ta bilen till ett badställe, vilket har vi inte bestämt ännu men nått blir det. Blir att ta årets första dopp, sola, umgås och äta gott. Ska ha på mig min nya bikini också. Det kommer bli superkul! 
 
Känner redan att semestern går lite för fort! Har lite smått ångest eftersom jag inte kommer ha semester förrän nästa sommar sedan haha.. Men vem vet, kanske inte vill ha semester nästa år? Kanske trivs så bra hos bebisarna på neonatalen! 
 
Nej nu ska jag sluta babbla. Nu ska jag kolla på film en stund och sen sova. Upp tidigt imorgon! 
 

Första heldagen avklarad

Och imorgon väntas det en till heldag. Kan knappt skriva nu, skriver fel på varje ord... Ska bums i säng nu.
 
Imorgon får jag äntligen lite semester! Lite mer än en vecka får jag i alla fall, glad för det lilla! Ska sova, njuta och hitta på roliga saker! Har lite äventyr på gång! 
 

Heldag x2

Jobbat ett dagspass idag. 
Imorgon är det dubbelpass som gäller, 14,5 timmar woho! Kommer vara död men på fredag jobbar jag också heldag. Kommer vara helt pling plong efter det här haha. Men får tänka på att vi som jobbar kväll på fredagen ska ha tapaskväll på jobbet. Alla tar med sig olika saker så blir det en härlig blandning! Kul kul! 
 
Nu ska jag sova. Är supertrött så lika bra att sova. Ska ju ändå upp om ca 7 timmar så! Säger godnatt för idag! 
 
 

RSS 2.0