Work hard

Sitter på tåget på väg in till stan och ersta sjukhus. Vill inte veta resultatet av diabetesen.. är inne i en svacka som jag måste ta mig upp ur typ nu! Sen ska jag fort hem och vila innan nattpass. Är ledig i helgen men på måndag drar det igång ordentligt, då kör jag 70 timmars vecka.. allt för att kunna följa med till Danmark på dop av min kusindotter i oktober. 
Bara att kämpa och se glad ut haha. 
(null)


Ledig helg

Nu ska jag mysa ner mig i soffan och kolla på netflix tillsammans med Mollsan. Imorgon ska jag och mamsen åka en sväng till täby c. Så skönt att ha en ledig helg. 
Innan jag kan sätta mig ner så måste jag ut med Molly en sista gång, alltid lika jobbigt och läskigt att göra det. 
 
 

Min lägenhet!

Nu är det nog på tiden att jag visar upp min lägenhet haha! Den är 90% klar, finns några småsaker kvar att hänga upp. Annars är jag helnöjd! Så välkommen hem till Mollys och mitt hem! <3 Juste! glömde ta kort på badrummet, återkommer med det haha! 
 
Hallen. 
 
 
Köket.
 
Vardagsrummet.
 
 
 
 
 
Sovrummet.
 
 
 

September

Då är vi redan inne på september. Och hösten är på gång. Jag älskar hösten, tända ljus och myskläder. Har lite roliga saker inplanerade under hösten. Ullared åker jag varje år till i november och så fyller jag 25 i november också.. Fy vill inte fylla år mer! Dessutom så firar jag och lägenheten 1 år i november! Vill aldrig flytta här ifrån, älskar min lägenhet! Trivs så himla bra. Att varje dag längta hem och må så här bra som jag gör. Att laga egen mat och städa är ju sjukt roligt haha! Älskar att städa, hatar smuts och oordning.
Annars är det två planerade utgångar. Förutom det, maaasssoorr av jobb haha! älskart! 
 
Under tiden som det har varit tyst på bloggen så har jag jobbat massor. För några dagar sen va jag hemma hos en kollega med Molly. Hon ska skaffa en yorkshireterrier, hoppas det blir snart så Molly får en kompis i hennes storlek. Sen har några i min danska släkt varit i Sverige på besök. Så fort jag hör danska så smälter jag haha. Jag lovar, om någon möjlighet dyker upp i Danmark så flyttar jag dit på en gång! 
 
 

Förlossningen

Sista natten åkte jag över till förlossningen tillsammans med en sjuksköterska. Eftersom förlossningen inte har flyttat till NKS än så måste alltid ett team från neo åka med sparkcykel över till gamla karolinska och övervaka på förlossningen. Så nu var det min tur att vara där. Väldigt spännandet att vara där, man får se mycket. Ibland har vi barn där som vi övervakar och nästan varje pass måste vi springa till operation för att vara redo att ta emot en prematur från ett snitt. Roligt men också läskigt eftersom vi bara är två stycken där, man måste verkligen kunna sina saker. Resten av neogänget är på NKS som ligger ett par kilometer bort. Det gick i alla fall bra, endast ett snitt sprang vi på. 
Men i oktober flyttar förlossningen till NKS och då blir det andra bullar. Upplägget hur vi på neo ska ta emot bebisarna är ganska sjukt. Inget på neo förvånar mig längre haha. 
 
På förlossningen är det operationskläder som gäller. 
 
 

4 år på neo

Tiden flyger iväg och än finns det mycket kvar att lära sig på avdelningen. Neo är en avdelningen som man aldrig blir fullärd på. Det finns alltid något nytt att lära sig och det dyker upp nya maskiner och metoder som man ska lära sig. Vilket är bra för man utvecklas hela tiden. Jag trivs väldigt bra och har verkligen de underbaraste kollegorna. Vänner för livet har jag fått! Firar detta med att chefen skickar iväg mig på en två veckors utbildning inom neonatologi i oktober. Ska bli väldigt spännande! Är alltid hungrig på att lära mig mer. 
 
 

RSS 2.0