Filmkväll!

Nu ska jag ha en liten filmkväll med mig själv. Blir en gammal film till att börja med, har så många braiga och äldre filmer som jag ska kolla på ikväll. Till filmen blir det vattenmelon och ett glas iskallt vatten. Vår kyl-tunna (eller vad man nu ska säga) har fått fnatt så nu blir drickan tredubbelt så kall haha, inte mig emot ;) Men nu blir det filmmys! :) ska berätta om min braiga helg snart, ska bara skaffa fram lite bilder först :)


Sovdags

Ska upp tidigt imorrn och åka till Grönan. Ikväll har jag varit i rösjön och spelat minigolf med Leo, Olli och Marcus. Jag kom på andra plats, väldigt chockad över det med tanke på hur dålig jag är på det ^^ I övrigt har jag klickat hem världens finaste plagg idag! Får den om ca 3 veckor och jag kan knappt hålla mig! Vill ha den nu nu nu!!! Nej, nu måste jag sova!


Idag är det ingen vanlig dag <3

Eller (det blir ju igår eftersom klockan har slagit midnatt). Igår fyllde nämligen världens finaste älskling 19år! Så igår var jag hos henne på kvällen. Hon bjöd mig på middag (borde ha varit tvärtom), hon lagade thaimat med nudlar, grönsaker och kyckling. Riktig kock den där tjejen allt var supergott och som vanligt när det är gott så äter man alltid liiite för mycket så man hamnar i matkoma hehe.
Vi umgicks på kvällen, pratade, åt, drack rosévin (första gången jag drack det faktiskt, har ju smakat det förr men aldrig druckit det sådär). Superbra kväll, tog hennes disk innan jag åkte hem så hon slapp hålla på på sin födelsedag.
 
Olli fick självfallet en present av mig, inte för att det var något märkvärdigt men i alla fall. Gjorde hela paketet komplicerat, la grejen i en liten ask som jag la i en stor ölkartong som jag sedan slog in och skrev "Grattis Barbie" på. Barbie är Ollis smeknamn och det fick hon pågrund av att hon färgade rosa hår i skolan förut, Olli gillar namnet jättemycket hehe.
Olli blev helt skräckslagen när jag kom mot henne på tåget och gav henne paketet, hon hatar att få paket men såg på henne att hon blev glad ;)
Imorgon har vi planerat att spela minigolf på kvällen med några stycken, vi får se hur det går är inte särskilt bra på minigolf..
 
Annars har jag tagit bort förbandet på tatueringen och det ser finfint ut! :) Smörjer som en galning nu och varje gång jag kommer åt med högerhanden mot väskan t.ex. så blir jag helt nojig och glor ifall tatueringen har skadats haha, så typiskt mig ^^
 
Min underbara vän börjar bli stor nu :D Grattis grattis grattis!!!

Nu är tatueringen fullbordad!

Nu är min fina tatuering fullbordad! Var som sagt iväg och fyllde på den idag, fick det gratis dessutom :) ingen aning hur den ser ut än, vågade inte kolla. Det räckte med att jag såg 1 meter lång nål sen fick det räcka, glodde på tvn framför mig istället haha. Det tog ca 2 min och det kändes! Dubbelt så ont som när jag gjorde den första gången men äsch, är ganska bra på att omvandla smärta till något skönt, så det gick prima :) min vän Elise gjorde sin tatuering idag exakt samma tid men min gick så fort så vi knappt hann prata ^^ Nu är jag ganska handikappad. Vågar inte anstränga handen, varken böja eller sträcka på handen heller haha.. Jag blir alltid så nojig haha ^^ Nu kollar jag på filmen LOL som går på/eller nyss gick på bio :) Imorgon åker föräldrarna till norrtälje och stannar till söndag så Jeppe och jag har huset för oss själva :) I helgen blir det Grönan med roligt folk, de blir fjärde helgen i rad som jag hittar på något med dessa muppar :) Är helt svart på handleden nu efter färgen som ni ser på bilden :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1852165/images/2012/pic_5010737a9606ee4bfe00011d.jpg" class="image">


Så kan det gå haha...


Nytt som jag inte har visat.

 
Denna bikini har ni sett en skymt av förut på bloggen för inte så längesen.
 
 
 
 
Slarviga bilder tagna med iphonen.

Två härliga dagar ute i skärgården!

I torsdags var jag äntligen ute med båten igen, som jag har saknat det! Vi åkte till Sandhamn och det var ett under att vi fick plats för några sekunder efter oss var alla platser redan tagna. Vi gick direkt i land och satt oss på en restaurang på berget och åt lunch. Vart sugen på skärgårdstoasten dem hade på menyn men den kostade 375kr haha.. Men det fick bli dagens som var sej med potatis och remouladesås! Åh så gott det var! Lagom portion och fisken var den godaste jag smakat.
 
Nåja, efter maten så gick vi en tur runt sandhamn vi gick till små stugor där dem sålde saker och sen gick vi mot ett bageri där vi köpte med oss de godaste bullarna. Slutligen satt vi oss och tog en iskall glass och spanade runt lite. Mamma och pappa ville sedan gå till andra sidan ön men jag hade endast flippflopp så det var inte världens bästa skor att gå runt i skogen, på berg och grus med. Men jag satt mig i båten och satt på musik på radion, jag hade det superskönt. Det var roligt att glo på alla båtarna som försökte tränga in sig överallt. Sandhamn är det populäraste stället i skärgården, allt är så bra och man tröttnar aldrig på den ön. Åker man en bit förbi Sandhamn så kommer man till ett öppet hav, inga öar, inga båtar, endast vatten och sol och åker man dit så kommer man till Finland hehe ;)  
 
Vi började röra oss tillbaka mot hamnen vid 6-tiden. Det tar ca 1.5 timme tillbaka så det tog ett tag att komma hem. Men hur mysigt var det inte att åka båt i vindstilla och kvällssol? Finns inget bättre. Superbra dag på finaste platsen men som sagt SJÖN SUGER 0 energi kvar i kroppen.
 
I fredags var det ännu en dag med fint väder ute. Så vi åkte ut med båten igen, vart osäker först för jag var verligen helt mosig och trött men inte kunde man sitta in en sån fin dag. Den här dagen åkte vi till Ingmarsö, en jättemysig liten ö. Vi la till och gick direkt och åt på deras restaurang. Jag tog angusburgare med pommes och sås. Jättegott men vilka stora portioner! En bit ifrån restaurangen hade en helikopter landat, det såg så snyggt ut när killarna kom ut i fina uniformer och skulle sätta sig för att äta.
Vi gick i alla fall en tur runt ön och jag fick mig ett par hälso-flippflopp. Dem skulle tydligen vara bra för ryggen, blodcirkulationen, blodtrycket och dem hade speciella pucklar under (eller vad man nu ska säga haha) som skulle trycka på speciella punkter. 60kr och flippfloppen blev mina :)
Efter det lämnade vi Ingmarsö och la oss vid en annan ö och tog det lugnt. Jag skyddade bröst och axlar från solen hela dagen eftersom att jag vart lite bränd i Sandhamn. Men benen fick sig lite färg :)
Vi var hemma till 8 på kvällen och då var man mosigare än mosigast haha.. Orkade ingenting och somnade väldigt tidigt.
 
Blev ju bjuden på fest på kvällen i Sollentuna men jag tackade nej. Min moster och hennes man från Danmark kom dessutom till oss på kvällen för att äta middag. Blev jättegod mat, somnade nån timme efter maten.
Nu får ni bilder från dessa fina båtdagar! :)
 SANDHAMN!
 
 
 
Nybakat bröd! 
 
Den gudomliga maten på Sandhamn! 
 
Här kan man se långt ut där båtarna är att det är helt öppet vatten, så mysigt! 
 
 
 
 
Underbar kvällssol!
 
 
INGMARSÖ!
Ojdå, tog bara en bild från Ingmarsö tråkiga jag!
Men snacka om att man fick färg under dessa två dagar! Brände mig inte heller, jag börjar lära mig ;) Hemma kan jag ligga i solstolen i 3 timmar och knappt få någon färg, ute i skärgården räcker det med en halvtimme i solen sen måste man på med solkräm och skydda sig noga. Vattnet reflekterar och man får en mycket finare bränna än hemma.
Den här bilden är tagen efter Sandhamn, lite bränd men inte så pass att det svider
 
Denna bilden är tagen efter Ingmarsö, brännan har lagt sig och blivit mycket finare tack vare att jag skyddade bröstet och axlarna hela dagen :)

Tatueringstid imorgon!!

Har haft en asmysig kväll ute på terassen med Olli, mamma kom ut med cider och godis så vi satt och gottade oss med det hela kvällen. Annars har jag varit i Täby på dagen, handlade upp mitt presentkort på hollister, fick mig 3 par underkläder också. Ikväll har jag även varit iväg till gymmet, är helt spaghetti i benen nu men det är bra :) Men! Imorgon! Då har jag tatueringstid kl 15:00. Jag är inte ett dugg nervös faktiskt :) Bild från kvällen :)


6 timmar

Hat pratat med Henning i 6 timmar nu. Jag har fått mig en rejäl lektion och snacka om att jag har lärt mig mycket! Imorgon börjat jag med lite nya saker så behövde lite information innan jag startar med det så inget går snett :) finns ju internet men vilken sida ska man lita på egentligen? Alla säger olika och man blir bara förvirrad så Henning var ett självklart val av detta ämne :) Igår var jag ute, kom hem sent på morgonen så jag är väldigt trött just nu. Uppdaterar er mer imorrn!


Party

Blev bjuden på fest i Sollentuna ikväll men jag är helt mosig och trött så jag stannar hemma och myser istället. Även idag har jag varit ute i skärgården med båten, den här gången åkte vi till Ingmarsö. Huur mysigt ställe som helst och jättegod mat!

Jag har skyddat mig idag ifrån solen eftersom jag blev halvt bränd igår på vissa ställen men benen har fått lite mer färg i alla fall. Jätemysig dag, ska berätta lite mer detaljerat om igår och idag lite senare för just nu är min moster och hennes man här från Danmark så ska passa på att umgås med dem. Vi grillar just nu revbensspjäl och friterar pommes och till det blir det 3 olika såser och även coleslaw (stavning?) till det. Man kan säga att jag är hungrig nu med tanke på tiden, inte ätit sen 12 idag så ska bli mumsigt med mat :)

Mer uppdatering och bilder senare förhoppningsvis!

Chillar i Sandhamn!

Helt klarblå himmel och solen är varmare än nånsin! Vi har just käkat på restaurang här och nu är mamma och pappa på vift så jag chillar i båten. Satt på radion så jag har det sjuuuukt härligt!! Tycker synd om er där hemma som har målnigt ;) Har på mig min nya USA-bikini också! :)


Kvällens film!


Smoothie!

Ikväll gjorde vi smoothie av exotiska frukter och glass! Blev jättegott faktiskt :)


Trött och sliten i söndags.


Min braiga helg!

Ännu en bra och lyckad helg! I lödags var jag iväg på dagen med mamma och pappa. Det var som sagt maraton den dagen så det gick inte ens att åka in till sollentuna under dagen, polisen spärrade av redan i rotebro. Alla bussar i hela sollentuna var avstängda hela dygnet. 
 
På kvällen åkte jag till edsbergsparken med ett par stycken. Åkte till häggvik med Olli och där stog Censie och väntade med sin nya bil! Tjejen kirrade körkortet, så duktig! Så Olli och jag hoppade in i bilen där även Elle satt. Censie körde oss till edsbergsparken så vi slapp gå dit från stationen. Censie körde asbra, som att hon hade haft körkort i flera år, hon höll hastigheterna också hehe.. ;)
Nåväl! Väl framme så mötte vi Oskar och Lollo där, Gurra var sen den muppen :) Men vi tjuvstartade lite och öppnade en cider där så länge men sen kände vi för att möta Gurra vid stationen så vi rörde oss dit men kom inte långt förrän polisen stoppade oss haha.. Det var lite skrämmande eftersom man hade väskan full med dricka.. Det var jag som fick sköta snacket
 
Polisen: Vad har ni gjort här då?
Jag: Nä, vi har väntat på en kompis som är väldigt sen.
Polisen: Det var ju inte snällt av kompisen, stackars er som har fått vänta.
Jag: Haha ja, men nu går vi och möter honom istället.
Polisen: Det var snällt, vad ska ni göra efter det?
Jag: Vi ska nog gå in, det är lite småkallt ute.
Polisen: Ja, det tycker jag verkligen att ni ska göra. Ha en bra kväll!
 
Haha, efter det mötte vi Gurra vid sollentuna station. Där bestämde vi oss för att åka hem till någon. Jag erbjöd mig eftersom att jag var ensam hemma. Så Censie, Elle, Gurra, Lollo, Olli, Oskar och jag drog hem till mig. Vi satt inne först men efter ett tag rörde vi oss utåt till terassen där vi började köra ett spel (sanning och konka). Det var så sjukt roliga frågor och vi skrattade så sjukt mycket. Sen en hel del dricka på det och då blev det skratt hela tiden från min sida haha. en utmaning jag fick göra var att äta en stor sked med endast kanel! Hela munnen torkade ut och jag började hosta sönder och sprang ifrån bordet haha.. Det gick inte att spotta ut det! Det satt fast som lim i hela munnen, gick inte ens att svälja det. Fick dricka för att få ner skiten.. Aldrig, ALDRIG igen.. Därefter hämnades jag på Olli och gav henne en stor sked med HET chili sås! Kvällen var verkligen så sjukt bra och rolig. Bästa kvällen på länge. Alla tog det sista tåget hem men Olli stannade kvar och sov över. Vi pratade en hel del innan vi somnade fast jag var så sjukt dum mot Olli.. Hon pratade oh helt plötsligt somnar jag så hon slår till mig haha.. Då vaknar jag och fortsätter att lyssna lite innan jag somnar igen haha.. Fy vad dum jag kände mig! Inte nog med det. Kl 3 på natten kommer mamma och pappa hem med kompisar och för ett jäkla liv så det blev väldigt lite sömn den natten kan jag säga..
 
Söndag! Vi vaknade vid 12 tiden, helt slitna och svaga. Mamma lagade lasagne och sallad till oss, det satt som smäck. Efter det tar Olli och jag moppen hem till henne i märsta. Hon duschar och fixar sig sentar vi moppen till kista där jag skulle kolla på en grej. Hittade en isbjörn-väst!!! Och då menar jag verkligen att den såg ut som en isbjörn, den är vit, fluffig och har två öron på luvan haha! Den köpte jag dessutom! Haha, till och med Olli tyckte den var söt. Efter det körde jag ända från kista till märsta. Höll på att somna på moppen, inte bra att köra när man är trött. Väl hemma hos Olli började vi laga mat. Det fick bli korvstroganoff med pasta och min special sallad till det. Allt var så sjukt gott. Åkte hem senare på kvällen, då var det skönt att ha moppen där så man bara kunde sätta sig och åka hem. Sliten som jag var så somnade jag direkt när jag kom hem.
 
Sjukt bra helg! Är dålig på att ta bilder men lite bilder blev det i alla fall.
 
 
 
 
 
 
 
 
Hahah ja.. Killarna snuskade sig lite på kvällen.
 
 
 

Dagens!

Oväder på dagen men senare på kvällen blev det hur varmt och fint väder som helst! Så slängde på mig lite lätta kläder och handlade med mamma.


Kan det sluta åska så förfärligt?

Alltså jag är inte rädd för åska men den här åskan är ju inte normal. Det bullrar precis utanför dörren, mitt från ingenstans. Får nästan hjärtattack varje gång. Har aldrig hört en sån här aggressiv åska förut. Riktigt otäckt. Hade tänkt blogga om min helgen under dagen men vågar inte ha på datorn just nu. Får se hur vädret blir ikväll usch..


Lyckats bränna mig lite igen, finare rand vid bröstet istället för en "linnerand" i alla fall.

 

Heldag med Olli

Idag är det fredag den 13e och min dag har spenderats med Olli. Förbi sumpan en snabbis sen åkte vi till stan och satt oss på pizza hut och åt lunch! Så jäkla gott och världens bästa service. Vi fik gratis påfyllning av drickor och maten går inte att beskriva, sååå good! Det har ju varit spökväder idag, ena stunden regnar det och är kallt och ena stunden är det varmt och soligt. Efter en välbehövlig lunch fortsatte vi till fots till gamla stan där vi knallade runt. Hur mysigt som helst och det var längesen jag var där.
Efter en heldag på stan så skildes vi åt vid tunnelbanan, jag skulle hem och Olli skulle till sin flickvän! :)
 
Superbra dag, alltid lika kul att träffa världens bästa tjej som tror hon har omvänt mig till hennes håll ;) haha!
 
Bildbomb från dagen!
Dagens outfit! Mina miner ser inte helt normala ut ser jag nu på första bilden haha..
 
 
 
 
 
 
Min mat på pizza hut! Ser inte så gott ut men det är den godaste pizzan jag någonsin har smakat! Sen att man får in den färdigskuren på en stekpanna är ju bara häftigt ;)
 
Ollis mat!
 
 
Olli hittade en tröja hon blev kär i... haha
 

7 juli - årets första dopp!

Helgen som varit var grymt bra.
På lördagen hade vi planerat att åka ut med båten men det var väldigt molnigt när vi vaknade. Vi chansade och åkte mot båten iaf, i väsby och runt om i stan var det fortfarande molnigt men ju närmre båten vi kom desto blåare blev himlen. Så vi packar i och tankar båten och flyter ut i skärgården. HELA himlen är klarblå och solen stekte, slängde av mig kläderna och gick längst fram i båten med bikini på. Hur härligt som helst! Vi åkte till sandön och la oss i "lä" som det heter. Mamma hade gjort en pastasallad med ägg och dressing. Efter det försökte pappa lura i mig att bada "Josefine, båten är så smutsig på sidan, skulle inte du kunna hoppa i vattnet och tvätta av båten lite?". Haha, inte ville han hoppa i och hjälpa mig heller i så fall! Det var 19 grader i vattnet och han krävde att det skulle vara 21 grader i vattnet MINST! Haha, så jag fick ju hoppa i vattnet till slut.. Och det blev även först doppet för detta år! Väldigt sent men det har inte varit väder för att åka och bada så idag fick bli första doppet! Det tog tiiiid innan jag kom i vattnet haha, till sist kollade jag bak och då tog pappa loss mina händer från stegen så jag föll i haha. Usch vad kallt det var men man vänjer sig efter 5 min. Tvättade runt hela båten sen gick jag upp. Superhärlig dag ute i skärgården, favoritställe helt klart.
 
På kvällen samma dag så ringde folk mig stup i kvarten och ville ha med mig till rösjön. Packade en liten väska sen åkte jag till rösjön. Folk rullade in hela tiden, vi grillade och hade det allmänt mysigt. Kände knappt någon där så träffade jättemånga nya! Det är alltid roligt. Folk drack men för min del blev det cola zero eftersom att jag skulle köra hem från rösjön sen :) På kvällen satt jag mig under en filt med en kompis för att skydda mig från alla miljarder myggor. Helt sjukt vad mycket, det gick inte att stå still utan att bli biten av en liten jäkel! Egentligen skulle vi bada men bangade eftersom att jag redan hade badat på dagen, så Gurra och några till fick bada själva ;) Vid 12 tiden stod vi inte ut mer, myggorna tog över hela rösjön totalt så alla började röra sig hemmåt.
Superbra kväll med alla. Får tacka Marcus, Perra, Rasmus, Robin, Gustav, Leo, Henning och Lollo för det! :)
 
När jag kom hem från rösjön så satt mamma och pappa ute på terassen. Dem hade hittat en pytteliten kaninunge som hade sprungit och satt sig vid vårt garage. Vi la stolar som stängsel och höll koll på om någon skulle komma och leta efter den men inte en människa syntes till på hela kvällen eller början till natten så vi gav den vatten, en filt att ligga på, majs och morot att äta på. Innan vi gick och la oss la vi dynor över stolarna så den fick lung och ro under natten. Den fick stanna på terassen eftersom att det var en utekanin.
 
På söndagen nästa dag när vi vaknade var kaninen BORTA! Dynorna hade flyttats lite och kaninen var borta. Men allt annat låg som det ska både maten, vattnet och handduken den låg på så inget djur kan ha kommit och tagit den och den kan inte ha rymt för det var väldigt högt så vår rimligaste slutsats är att någon har varit inne på våran tomt, gått upp på terassen och tagit kaninen! Kanske ägaren som såg allt men inte vågade hämta kaninen? Ingen aning.. Men jag hoppas att kaninen är i goda händer i alla fall. Gosade med kaninen dagen innan men å andra sidan var det nog bra att någon tog kaninen, vi hade ändå inte kunnat ha den kvar hos oss så länge eftersom mamma och Jesper inte tål päls. Men vilket mysterium! Som icke kommer gå att lösa!  
Chillar lite halvvägs nere i vattnet haha!
 
 
 
Kvällens outfit och bilder från kvällen!
 
Bikinin var på men något dopp blev det inte :)
 
 
 
 
 
Pluttiga kaninen som plösligt försvann.
 
 

Fredag den 13e

Och det är verkligen spökväder ute. Blixtrar och åskar. Det är första gången jag ser en riktig blixt på nära håll, haha knas. Sitter på tåget nu i alla fall med Olli, vi är på väg till sumpan en snabbis sen åker vi vidare och käkar lunch på ett mysigt ställe och så åker vi vidare till gamla stan och knallar. Inte bästa vädret ju men det stoppar inte oss. Imorgon är jag bortbjuden också :) Så här ser jag ut idag!


Haha, det är kö för att se resultatet!

Nu ska resultaten vara uppe men det är så många som ska kolla sina resultat att det är kö för att komma in på sidan. Haha, jag vill ju veta högskola nuuuu!!


Får reda på högskola imorgon...

Eller eftersom klockan har slagit midnatt blir det idag jag får reda på om jag kommer in på högskolan eller inte. Shitt vad nervös jag är!!! Men som sagt, har inga förväntningar. Kommer inte hänga läpp ifall jag inte kommer in, istället så jobbar jag ett år och söker in till högskola igen till våren. Då är det färre personer som söker och antagningspoängen är lägre! Men nu blir det nattnatt för min del snart, kollar på lilla jönssonligan! Hur länge sen var det inte man såg den!? Fortfarande lika bra :)


Ny klänning :)

 
 

Mina nya älsklingar!

Dessa skulle jag ha invigit förra veckan, skrev ju ett inlägg där jag berättade att jag skulle börja springa och ändra kost. Några timmar efter det inlägget pajade min tå, fick infektion i stortån och att dagen efter det gå ut och springa och anstränga tån vore otroligt klantigt av mig. Jag har nu vilat tån i 1.5 vecka nu och den börjar bli bättre. Jag ska låta den vila resten av den här veckan sen får den ge sig. Har ju laddat med en spring-app och även bestämt vilken runda jag ska ta varje dag. Blir en sträcka på ca 7 km morgon och kväll till att börja med.
Har även en tid hos fotvården i augusti sen förra gången jag var där.
LÄÄÄÄNGTAR! Dessa skor är i storleken 35, sista paret! Tur att man ha små fötter ibland ;) Skorna är hur lätta som helst, känns som att hålla i papper. Kommer nog bli supersköna att springa i.  
 
 

Mobilbloggning funkar igen!

Härligt, nu kanske uppdateringen blir lite bättre! :) Just nu befinner jag mig i rösjön med en massa folk och vi blir allt fler och fler.


Ny klänning och midsommar!

Min midsommar har varit lugn och bra! Just den dagen var det fint väder.
På dagen åkte mamma, pappa och jag till Vaxholm. Det var soligt men väldigt blåsigt. Vi köpte glass och satt oss vid kajen och kollade ut över båtarna som far runt på vattnet. Det såg inte roligt ut, blåsten tog över totalt och alla på båtarna satt med jackor. Vi knallade sedan runt, vaxholm liknar gamla stan väldigt mycket. Mysiga små affärer och trånga gator. Hur mysigt som helst.
Efter ett par timmar i vaxholm åkte vi hemmåt, vi köpte jordgubbar på vägen hem, mums. Vilade lite när jag kom hem innan det var dags att sätta igång med midsommarmaten!
 
Det blev potatis, kräftor, köttbbullar, sill i mängder, jordgubbar, glass, smothies, sallad champagne och mycket mer. Riktigt gott och som vanligt äter man sig övermätt men det är okej på en sådan dag!
 
På kvällen åkte alla iväg, utom jag. Jag blev erbjuden av några att följa med till stan men jag valde att stanna hemma. Gick upp till vardagsrummet med massa gott och myste framför tvn! Det var riktigt bra filmer den kvällen faktiskt så jag hade det jättemysigt.
 
Som sagt, en väldigt bra men lugn middsommar för en gångs skull! Hade på mig min nya klänning också! Tyvärr var jag dålig att ta bilder den dagen men här kommer i alla fall lite!
Midsommarens outft och nya klänningen!
 
 
 
 
 
Den jäkla blåsten hade blåst omkull mina fina studentblommor! Stackars krukan gick sönder också, typiskt.

Sommaren kanske äntligen är på väg?

Nu har det varit ett par härliga dagar med sol äntligen! Det har man verkligen saknat.
Som sagt så går det inte att mobilblogga pågrund av blogg.se har gjort om designen helt.. Är aldrig inne på datorn förutom på kvällarna då jag kollar på film, därav den usla uppdateringen!
 
Men nu så! Kan väl börja berätta om vad som hände förra veckan till att börja med. Tar det hyfsat kortfattat med bilder istället för en hel novell med text somdet brukar bli på min blogg hehe..
 
Förra måndagen!
Då åkte jag till Ersta sjukhus för att bland annat kolla upp hur min sjukdom låg till, det hade inte ändrats så mycket men det gick åt det rätta hållet i alla fall! Sen kom min sjuksköterska och jag överrens om lite saker och ting som jag ska göra. Det spöregnade hela den dagen så jag tog på mig min nya regn och vindtäta jacka. Efter sjukhusbesöket stannade jag till i stan och kollade runt lite. Fick ett par leggings och short med mig hem!
Här är en bild utanför Ersta sjukhus, underbart väder..
 
Tisdag förra veckan!
Då åkte jag till mitt hederliga barnsjukhus på karolinska där jag fixade frikort! Så nu är det fixat och klart! Efter det hade jag lite ärenden att göra i kista, letade efter en väska som jag fann men jag fann självfallet liiite mer hehe. Ska visa er vad jag fann när jag har tagit kort på allt.
På grund av regnvädret dagen innan så hade fontänen vid väsby station skummat över rejält som ni ser haha!
 
Onsdag förra veckan!
Den dagen åkte jag ända till Gävle faktiskt! Hade ett kort så jag får åka gratis till Gävle 20 gånger! Förra gången jag var i Gävle var jag ju där med mami, då var vi på öppet hus på högskolan. Den gången köpte vi med oss så himla goda potatisar från några vi kände där. Så jag åkte faktiskt endast dit för att skaffa mer potatis haha! Så goda var dem! Det är ju så himla fint i Gävle så någon onödig resa var det absolut inte. Jag hittade även en typ av jacka som jag blev tooook kär i, vågar knappt använda den nu haha! Den var i alla fall jätteroligt att åka dit. Blev lite krångel med tåget på vägen hem, mitt i ingenstans vid stationen "TOBO" var vi tvungna att byta tåg för att kunna ta oss hem, förra tåget var tydligen trasigt. 1 timme och 40 min tar det prick att åka till gävle så mer än 3 timmar satt jag på tåg den dagen. Det är verkligen helt öde den vägen tåget åker. Knappt några hus, endast skog och åkrar och konstiga ställen hehe..
Självfallet kom det vakter på tåget hem som kollade biljetterna. Jag visade nervöst upp min och blev godkänd puuuh! Men en kille som satt bakom mig, var lite äldre än mig, han hade en fejk sms-biljett och väktarna ser ju det klart och tydligt så stackaren fick 2000kr i böter...! Tyckte riktigt synd om honom men samtidigt så vet alla att väktare kan dyka upp, det är inte värt att fejka en biljett när du kan köpa en remsa för 200kr..
Här nedanför kan ni se bild på mina nya leggings som jag använde den dagen som liknar jeans.
 
 
 
 
Torsdags förra veckan!
Då var det soligt så jag vaknade väldigt tidigt. Gick ut och la mig i solstolen med en god frukost. Låg där i ca 4 timmar tills jag blev uttråkad. Fick något knäppt ryck och började tvätta alla fönster i huset haha! Hade hört mamma säga dagen innan hur smuttsiga dem var och när jag ändå inte hade något att göra så varför inte? Mamma blev helt chockad när hon kom hem och jag stog på taket på garaget och tvättade fönstret. Hon blev så himla glad och jag tyckte det var skitroligt, stå ute i solen och tvätta fönster liksom haha askul! Hann endast tvätta fönstrerna på nedervåningen. På övervåningen måste man hänga ute med halva kroppen så där vågade jag inte riktigt tvätta. Det blev sedan pannkakor till middag. Efter middagen var det inte vila, då gav sig hela familjen ut och började röja med häcken, vi sågade av den helt nu så man kan säga att det känns naket.. Nu går det inte ens att gå ut i underkläder på terassen utan att halva stan ser det haha.. Vi hann bara två sidor, vår tomt är ju så jäkla lång och stor så vi har massor kvar.. Men helt plötsligt så började det spöregna så alla springer in och där med var jobbet slut för dagen.
 
 
 
 
 
 
Snacka om naket..
 
Fredag förra veckan!
Då fick jag äntligen träffa Olli! Låg ute och solade på förmiddagen en stund och det var inte så bra för nu har jag bränt mig totalt på bröstet och magen men inte så mycket så att det svider och man knappt kan sova.
Vid lunch tid åkte jag till stan med Olli, vi kollade runt lite och jag fann ett par nya träningsbyxor! Efter det så sa Olli att vi skulle ut på krogen på kvällen med några, sådär spontant! Så vi åkte hem till mig och packade en väska sedan for vi hem till Olli där hon lagade middag till mig och så förade vi lite. Att stress dricka 3 cider på 30 min är ingen bra ide.. Vi hade så bråttom och orkade inte släpa drian så vi skyndade oss att dricka upp innan vi åkte. Man blev bra lysig och ögonen hängde inte alls med. Vi skrattade åt allt och pratade helt knäppt med varandra. Vi mötte Leo, Elisabeth, Louise, Lenny och en till på tåget. Drickan gick ur innan vi var framme så det var skönt. Vi skulle först till ett ställe om uttalas "pettsons" men det stavas "pet sounds" tror jag? Men där var det fullt så vi gick till nästa ställe där det var kö så det slutade med att vi åkte till Hellströms där vi tur nog fick en soffhörna där alla fick plats. En stund senare kom även Oskar och Gustav dit. Kvällen rullade på och det var sjukt kul med allt folk. Leo bjöd mig och Olli på en drink "wild and crazy" min favvo! Vid 12 tiden började några röra sig hemmåt. Jag och 4 till stannade en stund till.
Helt plötsligt kommer två killar fram och pekar på mig (kände inte igen någon av dem). Jag kollar lite konstigt på dem och då kommer ena killen fram till mig och sätter sig ner och säger att de trodde att jag var en av deras tjejkompisar. Sen börjar han prata med mig och han var verkligen trevlig. Så vi sitter och pratar med varandra ett tag och sen erbjuder han mig ett jobb på en känd restaurang. När jag sedan tänkte efter så kände jag igen honom från den resturangen! Så han bad om mitt nr och ska ringa mig när han vet mer! :) Kvällen var supertrevlig och verkligen lyckad! Har inga bilder från kvällen, Leo har alla så ska be honom om bilder. Såg ut som en kräfta i facet den kvällen haha, dumma mig som bränner mig jämt och ständigt.
Här är i alla fall en bild på kvällens outfit hemma hos Olli som jag snabbt tog innan vi åkte till krogen. Lysig och röd i fejjan (syns inte så mycket på bilden tur nog).
 
Inte så lång text? Pff.. Jag lyckas aldrig korta ner mina inlägg.. Men däremot så blir det roligare att läsa senare i framtiden ;) Nu vet ni hur min vecka såg ut förra veckan, intressant höhö.
 

Mobilbloggning funkar inte längre.

Därför som det blir dålig uppdatering. Måste vara för att blogg.se har ändrat sin design, kommer inte ens in på bogg.se på iphonen längre. Ingen aning kanske bara jag som har det problemet?

Nåja! Idag ska jag äta min sista goda middag som innehåller pasta, imorgon blir det hejdå till pastan. Ska börja äta en helt annan kost i ca 3 månader tills jag ska till sjukan igen för att kolla upp lite saker. Ska även börja springa morgon och kväll, gym är inte riktigt min grej har jag märkt så ska leta runt lite på något annat skoj som man kan använda som träning.
Att ändra kost kommer bli dösvårt för mig, pågrund av min sjukdom är jag van att äta pasta osv till varje måltid men nu ska det bli ändring på det. Vi får se hur långt jag orkar, 3 månader låter så länge ^^

Ska försöka blogga bättre ikväll, berätta om min midsommar och veckan som har varit. Ska även visa mina nyinköpta plagg :)
Så länge får ni dagens outfit!


RSS 2.0