En perfekt valborg med dem bästa! <3

Nu ska jag sova, är dö trött! berättar om dagen imorrn, dem flesta vet att jag har varit på grönan så ^^ hände massa grejer där! och så får ni bilder också! :) håll ut! GODNATT!

I skolan!

Just nu är jag i skolan och har kunskapstorget! har precis gjort klart min hemtenta! lämnade in mina arbeten till Andreas precis också! :D så nu är jag helt klar :D för den här veckan.. -.- nästa vecka ska vi göra frågeställningar och då ska matten vara klar.. vi ska ha nationella i matte om 2 veckor! så massa plugg nu! sattsar på VG i matte A. matte B kommer jag inte ens klara av xD IG på det xD
men men, är fett taggad på grönan efter skolan! kommer bli fett kul att skrämma alexandra och bella i spökhuset! ;) CENSIE, NU TAR VI DEM! ;D
Haha jaja, nu ska jag leka lite med datorn, sitter med Johanna i ett grupprum och lyssnar på radio! mys mys, snart har vi lunch också :)

Natti Natti <3

Nu är jag klar med allt plugg! förutom matten men den behöver inte vara klar tills imorrn! :)
Brorsan kom precis ner med 500:- :O snäll är han! :D
Sen visade jag ett annat betyg för mamma nyss :D fick VG på en engelska uppgift! :D:D och jag som verkligen SUGER på engelska! :O fett stolt! (a)
Nu ska jag fixa kläder och saker tills imorrn :) åker som sagt till grönan direkt efter skolan med mina små vänner! :D
Sen ska jag göra lite korsord till en bra film :) sen sova :)
Ska skriva ett godnatt sms till älskling först bara sen så ;)
Natti :D fett taggad inför imorrn! ;D

Facelook idag :)

STRESS, PLUGG, PLANERING ÅT SKOGEN!

fy vad jag pluggar just nu! har gjort det hela kvällen och är inte klar än! typiskt mig att göra alla uppgifter dagen innan dem ska vara inlämnade!

Skolan idag var lugn. vi har jobbat halvklass hela dagen, byggt en jättestor barbie! suck.. DAGID PÅ HÖGSTA NIVÅ! Slutade kl 16.00, sen tog jag tåget hem med Bella, eller jag skulle! men tågen var försenade som fan, fick stå i en halvtimme i sollentuna sen kom ett upplands väsby tåg! När jag kom hem hörde jag på radion att alla tåg var inställda, även dem som gick till Gävle osv. ? typiskt sl och sj!
På kvällen åkte jag ut med Emelie med moppen. vi åkte till norrsjönn då duggade det bara lite. sen var det en anka som bara hade en fot! blev ledsen :( den hoppade på ett ben :'( sen började det åska! då sprang vi till mopparna och då började det ÖSREGNA! och jag menar verkligen att det ÖSREGNADE! såg ingenting, vi var tvungen att ta skogvägen för att komma hem. hela hjälmen var täckt med regn så såg ingenting se helt plötsligt när det blixtrade stannar Emelie moppen så jag får tvärbromsa! så flyger framför moppen och rakt in i hennes. varför kan inte Emelie köra!! moppen klarade sig utan några repor men jag har pissont i magen! och det är inte mensen! flög in i emelies moppe, magen fick ta all stryk, är fett öm nu..

Aja :) skönt att det är fredag imorrn, och på lördag kommer älsklingen hem!!!! :D <333 Imorrn är det valborg också! :) ska till gröna lund med Censie, Jossan, Bella, Alexandra och Putte! :D haha! det kommer typ bara vara Censie, jag och Putte som kommer åka! xD dem andra vågar inte åka allt! xD
Får pengar av mamma! <3
Så det kommer nog bli en perfekt valborg! :)
Men nu måste jag plugga vidare har intervjun kvar sen är jag klar! SKÖÖÖNT! uppdaterar inge mer idag tror jag, kanske ett godnatt inlägg :) vi får se :)


Fett stolt! :D

Jordgubbar! MUMS!

Jordgubbar är MUMS! har ätit det 2 gånger idag! :D kan leva på jordgubbar ^^
Idag har jag varit i skolan som vanligt, får damp på min mattelärare, hon suger *** haha!
Efter lunchen fick jag värsta mensvärken! var tvungen att gå hem, var helt kallsvettig.. direkt när jag kom hem så somnade jag en stund. orkade ingen mat, mådde illa som fan! men har fått i mig lite jordgubbar med glass precis, så jag är inte helt tom i magen! Och nej, jag har inte anorexia!! vem som helst fattar väl att man inte kan äta när man mår illa? blä.. aja :p
På kvällen behövde jag komma ut lite så mamma åkte med mig till rotebro, där fick jag en korsordstidning som jag snart ska inviga! :) försöker fixa min blogg lite men den vill inte lyda mig så struntar i den nu! xD ska försöka fixa en ny design iaf :P har tröttnat på min :P 

Och vad äre för kill kompis jag har? han smsade mig precis och var lika snäll som alltid sen frågade han om jag fortfarande var tsm med Marcus, vilket jag såklart svarade JAA på! och så skrev han bara " jaha okej, då går det inte hejdå" asså?
Han ville träffa mig, mysa och massa skit men asså.. jag kan ju träffa honom som kompis? måste man hålla på och mysa och de? det är otrohet för mig, om jag ligger i sängen och myser med en annan kille liksom, NO WAY MAN! "hör av dig när du är singel" skrev han som sista sms.
Suck på sånna killar asså? hoppas jag aldrig blir singel igen, jag vill ha min Marcus föralltid, fast det kan jag inte säga egentligen för man vet ju aldrig vad som händer i framtiden, men fortsätter det så här bra mellan oss som det gör nu så vill jag aldrig lämna honom! :)

Jaja, nu ska jag inviga min roliga tidning och ta ett glas vatten! :) godnatt

Hehe, mn gamla design :P är tom på ideér! :O

Duschen!

Nu blir det duschen om en halvtimme. skönt att duscha och lägga sig i en ren säng! min mens kom imorse också! great! så man känner sig extra mycket mer ofräsh!
Men men, skriver mer sen när jag har duschat klart :) håll ut!

4 dagar!

Sen kommer äntligen älsklingen hem!

Igår var jag så himla trött! :O somnade på 5 sek!
Idag har vi bara haft tema hela dagen i skolan, just nu heter vårt tema "barbiedoll" hahah! vi håller på att bygga egna barbiedockor! xD haha snacka om dagisskola!
Jag jobbar med Wazzim! :) haha lite knäppt när han skulle mäta mig! xD jag ville själv mäta mig runt brösten och sånt där, haha!
På lunchrasten satt jag och pratade med Henning väldigt länge! :O hade ingen aning att han går på MMA!!!!! jag blev så lack när han sa de! :O tycker inte om att han går på MMA! jäkla mördarsport! :O och samma med Marcus!
Jag testade en grej på Henning, jag sa:

- om du fortsätter med MMA hoppar jag från ett berg!
- hennings svar: det får du inte! jag vill inte att du ska dö, då kommer jag och räddar dig!

Hahah ^^ sen sa jag att jag skoja ^^ Henning är allt rolig ibland :D
Sen flöt dagen på :) är hemma nu och ska strax fixa te och en frukt! :) mums!
Juste! :D igår fick vi se på provsvaren :D jag visste ju vad jag hade för poäng men visste inte vad jag fick för betyg, men när jag fick provet stod det MVG :D inte bara min förtjänst (a) haha nog om det ;D
Nu ska kolla igenom några bloggar! imorrn har vi sovmorgon till 10.30! me love! <3


ZzZzZzZzZ....

håller på att somna.. är helt slut, så ska sova nu, bättre uppdatering imorrn! natti <3

SKOLA SKOLA SKOLA!

Fett taggad på skola imorrn! :O få träffa alla underbara människor i klassen igen :D
Idag skulle jag ha jobbat som sagt men direkt när jag kom till jobbet sa dem att magsjukan hade blivit värre! så jag fick gå hem. Lite synd faktiskt eftersom att det var sista dagen! fast dem sa att jag skulle komma tllbaka i sommar och hälsa på :)
Så åkte hem men var för pigg för att sova så gjorde i ordning frukost sen la jag mig och kollade på film!
Pappa har jobbat på som fan idag i hallen :O han har satt upp nya väggar och allt! :O
under dan åkte mamma och jag ut en liten sväng! vi åkte till stinsen och lämnade tillbaka ett par byxor sen handlade vi mat :)
Direkt hem, sen ta tåget med Johanna och hennes pojkvän Kim till häggvik :) där åt vi på donken ^^ sen gjorde vi inte så mycket mer :) det var jobbigt att se dem pussas :( man blev avis! MARCUS KOM HEM NU!!!!

Just nu sitter jag i sängen med datorn på magen och lyssnar på musik! har precis duschat och fixat till mig lite :)
Men nu har jag inget mer att skriva! :P
Ska kolla på film och ta ett äpple! Nu får ni lite frächa bilder också!

Så här såg man ut idag :)



Älskling! på våran 2 månaders dag! <33

Moppe!

Idag vaknade jag runt 10 tiden, ovanligt tidigt för att vara mig ^^ sen blev de lite ändrade planer. mamma jobbade ute i trädgården och pappa fortsatte jobba i hallen så det blev inget äventyr med familjen idag ^^
Men hemma kunde jag inte sitta! :)
Jag drog ut med emelie :) vi körde runt lite i väsby sen åkte vi till stinsen och fönstershoppade som vi kallar det :D man köper inget utan bara kollar :) har alldeles för mycket kläder så får försöka låta bli att köpa (a)

Sen åkte vi till norrviken på kvällen :) och satt vid sjönn och sällskapade oss med ankorna :D och sist men inte minst åkte vi till rotebro :) där ringe jag Marcus! :D herregud så skönt att höra hans röst igen! vi kunde inte prata så länge, det kostar så himla mycket att ringa, inte för mig utan för honom så.. Han kommer hem nästa söndag!
:( och en vecka efter det så har vi 3 månader! :D då ska Marcus få en grej av mig :D tyvärr var jag tvungen att avslöja halva grejen! eftersom jag ville va säker på att det passade honom. :P

Aja. Nu är jag ensam hemma, hela familjen är på fest, fast alla är på olika :P skönt att vara ensam hemma ibland, men skulle inte sitta fel att älsklingen var här och höll mig sällskap! :(
men men ^^
Jag ska jobba imorrn så.. måste stänga av datorn nu och sova! börjar 08.00 imorrn till 17.00 sen är praktiken över!
Ska ladda upp bilderna på marcus och det nu :) men dem får ni imorrn som jag har sagt i minst en vecka nu xD godnatt!

MAGSJUKA?! nej tack!

imorse var det kallt så fick skjuts av mamma till jobbet. När jag kom in berättade dem att det gick magsjuka på slottet! så jag blev osäker om jag skulle stanna kvar.. jobbade i 2 timmar sen bad jag om att få gå hem! 
Får jag magsjuka är det väldigt farligt! eftersom att jag har diabetes så sticker mitt blodsocker iväg! och så spyr man ju oftast allt man äter, vilket leder till att jag inte får någon näring till kroppen, vilket leder till att jag inte kan ta mina insulinsprutorna eftersom att det finns ingen mat i kroppen, och då måste man fort in till sjukhuset och jaa.. dö vill jag ju inte, men det kan hända! SÅ nejtack!
Hoppas jag har klarat mig! det får vi reda på imorrn! :(

Så jag gick hem från jobbet i strålande sol! :D Härligt! gick förbi hemköp och köpte med en sallad hem till lunch. sen sov jag en stund när jag kom hem, innan mamma kom hem och hämtade mig :) vi åkte till willys i rotebro och handlade mat :)
Sen har jag inte gjort något speciellt :) blev en hemmakväll :) skulle egentligen ha träffat Matte :P men orkade inte! xD var hemma och kollade på film med mamma! :) det behövs ibland!

Imorrn ska jag på upptäcksfärd med mami och papi! :)
Vi ska till IKEA och köpa krukor :) som vi ska ha ute med massa blomster i :D
Sen ska vi på jakt efter cola :D inte vanlig cola utan, jaa.. svårt och förklara :P dem ska vi iaf ha till mammas fest och sen i sommar när vi åker ut med vår båt! :)

Sen hände det en grej när jag satte på teven och dvdn.. det poffade till och jag fick värsta stöten och flög iväg :( inte långt utan bara från att stå till att sitta i mitten av sängen.. då kom pappa in och det luktade rök och massa os.. det var min dvd som pajade! så imorrn ska vi köpa en ny dvd!

Hehe när pappa kom in i rummet och frågade vad som hade hänt var mitt svar..

- det det det det det.. poffade.. tv.. det...

Var i chock eller nått tror jag :O

Haha ännu ett bevis på att jag är stark inombords (a)

men men. nu ska jag kolla på film, inte på dvdn! utan video :D
Fick precis ett godnatt sms från älsklingen! <3 saknar honom SÅÅ mycket! :(


2 dagar till!

sen är min praktik över! känns skönt :) fast kommer bli jobbigt att börja skolan igen, massa plugg inför sommarlovet, jag ligger inte bra till kan jag ju säga, har nått ynka VG sen resten G.. måste minst ha VG i alla ämnen för att komma in på en bra högskola! fast jag vet inte hur jag ska göra än. Tänkte jobba ett år innan kanske eftersom att vi blir färdiga undersköterskor när vi går ut gymnasiet. Har planerat att plugga utomlands också.. hm mycket att tänka på :P men jag har tid! :)

Idag var jag som sagt ledig igen :) Tog en rejäl sovmorgon sen drog jag till märsta med Emelie igen :) hon skulle lägga undan en klänning. Jag hittade en fin kjol som jag köpte! dn är svart och är en sån kjol man ska ha långt upp till linne eller nått :) det fanns en kvar och det var i xs! tur! :O fast.. den var förstor! både upptill och nertill! så får väl ha bälte eller så får mamma sy in den! xD
Sen har jag bara varit hemma och pluggat! är klar med en praktik uppgift nu! :) den tog hela 4 timmar att göra! den är på 8 sidor ungefär, känner mig stolt! (a)

Imorrn börjar jag 08.00 - 15.00 så måste börja sova nu snart.. fick precis ett godnatt sms från Älsklingen! <3 jag saknar honom! :(
Men men vi hörs <3

Awww! :( <33

HAHAHAH!

mickaelaericsson
Till: Josefine
Datum:  2010-04-22 19:48:42

hejj min kusin tycker att du är snygg och han undrar vad du heter på msn

mickaelaericsson
Till: Josefine
Datum:  2010-04-22 19:49:16
och han frågar om ni vill bli ihop

HAHAHAHHA! seriöst? xD
knäppa människor det finns asså! xD


Inte bra!

jag rör på mig nästan varje dag.
Och nu visar vågen att jag har gått ner 2 kg! :( vill ju inte gå ner i vikt! vill liksom bara få mer muskler!
Fast det kan bero på att jag inte har ätit så bra på dem senaste 5 veckorna.. äter nästan aldrig lunch eftersom jag spyr på min praktik mat! och på så sätt så blir jag inte hungrig och äter inte så mycket när jag kommer hem heller osv..
Men det kommer bli bättre nu när jag börjar skolan på måndag! då hoppas jag på att gå upp 2 kg! så jag kan behålla min normal vikt!
När vi tar upp studsmattan så ska jag göra 500 st trix varje dag :) asså, ska specialisera mig på ett trick sen göra det 500 gånger varje dag! :) på det tricket tränar man mage, lår, och ben :) det blir perfekt! :)
Nu ska jag kolla på andra avenyn och smsa med min gode vän Mr :)

Saknar Marcus!<3

som är i Tyskland just nu.. :( vet inte hur länge, han snackade nått om 10 dagar! FÖR länge!

Idag var jag ledig från jobbet. Sov ut riktigt länge! :) sen smsade jag Emelie :) så åkte vi iväg med mopparna i spöregn! inget kan stoppa mig! :D Vi åkte till Märsta! tog 30 min att åka dit med mopparna + att det regnade + att det var iskallt! snacka om att jag inte hade några fingrar kvar när vi var framme xD vi gick runt och kollade efter en present till Mamma :) lite stress nu eftersom det är massa mer att göra :P
Hittade iaf en jacka :) en rosa (a) den är i tyg och så är den kort som man kan använda över ett linne när det är lite småkyligt :)
Sen drog vi hem och åkte skilda vägar :)

Emelie och jag har massa planer nu! (a) hon måste bara få hit Pontus! och jag måste få hit Marcus, sen blir det tortyr! :D för Marcus snarare ;)
Mer säger jag inte ;)

Nu ska jag strax kolla på Andra avenyn som jag brukar :) på datorn :) är typ bara 2 avsnitt kvar! sen slutar dem med hela serien! :(
Imorrn är jag också ledig :) sen jobbar jag fredag och söndag :P
Ska va med Lindis imorrn efter middagen ingefär :) på dan vet jag inte :) kanske drar iväg med emelie igen ^^ om det inte regnar!

Tyvärr har jag inte laddat upp bilderna på Marcus än.. så därför får ni stå ut en liten stund till! :)
Nåja :)
Ah juste! på måndag är Marcus lilla sak klar! :D hoppas den blev bra! den ska han få när vi har 3 månader :D

ÄLSKAR MIN MARCUS! <3

sovdags!

Nu ska jag stänga av datorn. orkar inte berätta om dagen, den har varit lite hit och dit. ska kolla på film och äta mango utan glass! :(
har börjat snacka med en gammal vän igen..
matteprovet sög ju! 21.5/23.. inte nöjd! kunde vart bättre! men men godnatt

Godnatt! :)
Nu ska jag stänga av datorn och kolla på film :)
Jag är så otroligt glad! :D har massa planer på G! ;D

- Skärgården med vår båt i sommar! :D
- göteborg! :D
- Afrika om 2 år! xD jag åker själv :D 4 månader! :D
- Mamma 50 års fest! :D tror faktiskt det kommer att bli kul :D bara vuxna är bjudna + 4 ungdomar ;) Marcus, jag, Diana och hennes kille :D hoppas att alla kan komma :D
- SOMMARLOV! :D

Mahah nu är jag positiv! :D och vems förtjänst är det? ;) det får ni klura ut!

Godnatt! ♥

Är faktiskt taggad på att jobba imorrn! :D

06 - 07 - 08 - 09 - 10

06


07!


08!


09!


10!


Lite förändring iaf ^^

Funderar på att börja på freestyle igen!

Tvekar inte en sekund på att börja på freestyle igen! bara det att.. det är farligt, man måste själv testa innan man fattar vilken självmordssport det är!
Man ska träna LÄÄÄNGE!! innan man börjar på den nivån jag vill börja på!

Hm..! ska jag..

smset jag fick av Älskling!<333

Vet du vad jag har som ingen annan har? inte? låt mig berätta då. den saken är värdefull, den här saken är faktiskt värd mer än vad världen har råd med. såna är väldigt väldigt svår att hitta, finns säkert dem som har letat hela livet efter en sån sak, men lyckas aldrig finna den. Men det har ja lyckats med och jag är bara 17 år gammal. det är sjukt svårt att tro, jag har ju inte riktigt smält in det själv. Vet inte om jag någonsin kommer att kunna göra det. men den saken är egentligen ingen sak, denna sak är ju egentligen en människa, det är den underbaraste människan i världen, den finaste, snällaste, vackraste, men egentligen räcker inte dem orden för att beskriva denna människa, människan är så underbar att denna människa är obeskrivlig. Men det är på tiden att jag berättar vem denna människa är, den människan är dig Josefine Nielsen! Du är den obeskrivliga människan som man älskar otroligt mycket! Den jag vill vara med! Puss på dig! längtar efter dig! Älskar dig! <3333

Jag är själv helt mållös fortfarande. Jag fick smset när jag var i kairo med Emelie. när jag hade läst klart var jag tvungen att gå ifrån och gråta.. kan verka konstigt men jag blev så rörd! jag är så KÄR så det finns inte!
Först när jag började läsa smset så trodde jag att det var ett kedjebrev men jag insåg att jag hade fel! <3
Har världen bästa pojkvän! <3 som jag älskar mest i världen! <333

Min helg!

för att jag inte har bloggat på 2 dagar, men min helg har varit ganska stressig men rolig! :)
Igår vaknade jag av att pappa jobbade precis utanför mitt rum! sen smsade johanna. så vid 4 tiden åkte jag och hämtade henne från jobbet sen åkte vi hem till mig och fixade oss. sen tåg vi tåget till stan för att äta ute :) vad var det med alla ungdomar egentligen? när vi gick hemifrån mig till stationen så var det en bil med massa ungdomar i, dom stannade och glodde på oss? sen körde dom i 20 och stannade precis vid mig? men vi hade inte tid att kolla vad dom ville, vi stressade till tåget som kom precis, så johanna och fick springa allt vi hade! sen glodde det killar 24/7 och så stötte dom till oss på tåget? när vi va inne i stan och började gå mot donken, sitter det en grupp killar vid bordet bredvid och håller på? efter ett tag kommer det ett helt fotbollslag. Efter en stund skriker dom "eyy brudar, kom hit och sätt er, vi gör plats åt er" HAHAHAH! då stack vi direkt! xD sen fortsatte kvällen ungefär så.. vi var inte speciellt fixade, vi såg ut som vanligt? haha, killar är bra konstiga ibland! xD
På kvällen gick johanna och jag och köpte godis och läsk :D sen sov hon över hos mig :) vi hade filmkväll, men det blev inte så mycket filmkväll, för johanna snackade i telefon med sin nya pojkvän :P och jag pratade med Marcus :) sen somna johanna! :( så fick va vaken själv! :( typiskt småflickor att somna så tidigt ;D

Hmm, innan vi kom hem från stan föresten så tog vi tåget till jakobsberg för att träffa christian? johannas kompis eller nått, ingen jag kände. vi står nere i tunneln och väntar på att dom skulle möta oss och helt plötsligt kommer en kille fram och säger:
- vilket håll ska vi åt tjejer? höger eller vänster.
- ingenstans, säger vi då.
- då säger han, jodå vilkt håll?
 sen går vi iväg ^^ han va lite läskig ^^
Sen blev det massa krongel! dom kom aldrig, jo Niklas kom men han skulle möta upp sin tjej, så johanna och jag får stå och frysa ihjäl helt själva, vi har aldrig varit i Jakobsberg heller! så vi hittar inget!
Helt plötsligt ringer Christian och säger massa skit, att vi ska komma till Bro? och möta dem där, men vi ville fan inte ta en jävla nattbuss! vi vill väl fan inte bli våldtagna heller! :S då säger han att vi ska sova över.. osv... stressigt och knäpp grej!
Aja det var nog min lördag det!

Söndag! vaknade jag av johanna som drog upp rullgardinen! vi fixade oss sen drog vi och åt! sen skjutsade jag henne till jobbet :) skulle egentligen jobba kväll men praktiken ringer som vanligt i sista sekunden och säger att jag får vara ledig idag och jobba dubbelt så mycket imorrn! great! -.-
Så direkt efter att jag har lämnat johanna åker jag hem med hjälmen sen kommer Emelie med moppen. så vi kör runt halva väsby sen skulle jag hem och äta. direkt när jag har lagt mig i sängen smsar Emelie att hon är påväg med moppen till mig! jahapp! bara att gå ner och börja ta ut moppen igen! då kör vi till kairo och pratar en massa :) sen får jag VÄRLDENS sötaste sms av Marcus! jag ska lägga ut texten i ett eget inlägg, det här inlägget är redan tillräckligt långt!
Sen råkade jag dränka Emelie med energidricka! xD
På vägen hem blir jag stoppad av polisen! -.- fast dom bad bara om att få se körkortet :) sen fick jag åka igen :D haha 3 moppar hade blivit stoppade! ;) FAIL på dem ;D
Aja, nu är jag hemma iaf :) jobbar kväll imorrn :)
Nu kommer texten i ett eget inlägg :) <3


Håller med dig Ida!

jävla lärare som aldrig kan lägga ut senaste matteprovet på schoolsoft!! har väntat i snart 5 veckor! blir gaaalen! :O
Det är både bra och dåligt att det inte går några flyg just nu.. beklagar för dig Ida som skulle åka till turkiet imorrn (lördag) men jag är glad om det blir förseningar, för vill inte att älskling ska åka!

Har som sagt varit med Marcus idag. fick sluta tidigare från jobbet. åkte direkt hem sen tog jag tåget in till stan. sen var jag med älsklingen i lidingö. vi myste massor :D och pratade :) sen åkte han iväg :(
"snälla, kan inte arlanda vara stängt en vecka så jag kan få vara mer med älsklingen!" hm, hoppas det funkar! 

Nu ska jag stänga av datorn sen kolla på film. imorrn ska mami pch papi jobba massa hemma! :) äntligen, snart får jag ett nytt rum! :) 
men men, förlåt, men ni får vänta ytterliggare en dag innan jag laddar upp bilderna på älsklingen ^^  

2 dagar..

Om 2 dagar åker Marcus till spanien..! :(
Hinner inte uppdatera så mycket, kom hem för nån timme sen, har jobbat.
Och nu har jag precis duchat och satt på en film.
Imorrn ska jag träffa älsklingen för sista gången! buhu! jobbar till 17.00 sen skynda mig hem och byta kläder sen ta tåget som går in till stan och sen möter älsklingen mig där så åker vi till lidingö, sen hämtar hans mamma oss så åker vi till norrtälje. men sen måste jag ta en buss vid 22.00 :( nu kommer det bli extra svårt att släppa honom :( vi kommer inte träffas på 2 HELA veckor!
blää!
men nu ska jag stänga av datorn och fortsätta kolla på film. har inte hunnit ladda upp bilderna på älsklingen än så ni får en väldigt gammal bild på mig ist.

Oj oj, här är jag 9 år och tar min första spruta helt själv! :) <3

2 underbara månader! <333

idag har älsklingen och jag 2 månader!<3 inte länge, jag vet.. men man måste ju börja nånstans :D vill ha massa fler månader <3
Idag har jag som sagt varit ledig :D sov riktigt länge, sen har jag bara kollat på film och myst :D vid 4 tiden gick jag ner och duschade sen började jag fixa mig. Tog 17.58 tåget in till stan där älsklingen mötte mig i tunneln<3 träffade Ida W också :) presenterade älsklingen för henne :D hihi, vilken miin ida fick ^^
Vi gick runt i stan :) det var faktiskt första gången älsklingen frös! :O så äntligen fick jag värma honom :D lite senare på kvällen satte vi oss inne i t-centralen och pratade en massa! :O om allt! :O sen vid 11 tiden på kvällen var jag tvungen att ta ett tåg hem :( älsklingen fick en liten löjlig grej av mig också (a) jag la den i hans luva (a)

Alltid innan dörrarna stängs i tåget så står älsklingen och jag och kollade på varann <3 helt pllötsligt ser jag adam 1 meter från mig, sitta och glo med en läskigt blick.. jag försöker visa med ögonen för Marcus men han märker inget, och tillsist stängs dörrarna..
Han sitter med 7 kompisar, nästan alla glodde med en äcklig miin! blev lite rädd där, och varför gick alla av i väsby? hm..
Aja, dom gjorde inget iaf.
Men älsklingen hade tydligen stressat hem för att ladda mobilen, för när jag smsade honom och sa att adam var på tåget så dog hans mobil precis, osis! så nu har jag typ skuldkänslor :(

Aja, nu är jag hemma och saknar Marcus :( redan!<33 fast det gör jag 24/7 så ^^ ingen nyhet (a)

Men godnatt folket :) imorrn kommer bilder på älsklingen! :D <33

Onsdag <3

är de imorrn, då är det 2 månader för Marcus och mig :D<3 är ledig imorrn också!

Just nu har jag väldigt ont i kroppen.. praktiken tar seriöst död på mig! Det anlände en säng idag till slottet. den var för stor så dem fick plocka isär den. jag är så hjälpsam så jag hjälper till att bära upp gaveln och nån grej till! sen helt plötsligt i trappan tappar dom halva sängen och jag går bakom och fick den rakt på mig och flög ner för trappen..! det var bara 10 trappsteg.. men ändå! kunde gått illa!
Inte nog med det!
På slottet finns det nästan bara dementa patienter. helt plötsligt ringer larmet att en patient är nära trappan, och dem får verkligen inte gå i trappan! personalen var upptagen så jag springer med världens fart upp för hela trappan och ser att en patient som knappt kan gå är på väg ner i trappan! jag sprang allt jag kunde men hann inte så jag försöker ta emot patienten som ramlar ner för trappan men halkar och får patienten över mig.. vi glider ner för hela trappan och jag slår i huvudet i dörrkanten, och jag har samtidigt en 90 kg patient över mig. jag ligger helt död när personalen kommer. jag kunde knappt gå, dom la mig på soffan och hämtade genast en sjuksköterska. allt såg bra ut, blödde bara en del i skallen, annars inget allvarligt..
Kunde gått riktigt illa det med. Stackars patienten grät :( <3 känns bra att hon inte skadade sig mer <3
Om jag inte får MVG på min praktik kommer jag seriöst döda hela åldedomshemmet!! :O

Kom iaf precis hem, har varit på IKEA med mami <3 vi köpte 63 champagne glas :P till mammas fest!
Och jag som trodde den skulle vara i juli! :O men den ska redan vara i juni!!! :O stress att köpa mammas presenter! :O Måste in till stan på NK och köpa en sak till mamma som hon ville ha! 

Saker som måste göras innan 19 juni!
- bygga bänkar och bord!
- skicka inbjudningskort!
- köpa presenten till mamma!
- hitta kläder!
- beställa mat!
- köpa partytällt!
- fixa tallrikar och bestick!
Det här är inte ens hälften av vad vi har kvar att göra! :O och det är typ bara 2 månader kvar! :O shitt!
 

blä på praktik

Fy vad jobbigt det var att gå upp imorse! Men tog iaf moppen till jobbet. Idag har jag bara fått bädda sängar och göra det jobb dom aldrig orkar göra.. städa hela slottet, 5 våningar, tog hela dagen.. det ända positiva är att jag är ledig på onsdag, då har älskling och jag 2 månader också <3 passar bra att vara hemma och ta det lugnt då :) älsklingen har nog fullt upp :) han åker ju på lördag!!! </3... 2 dumma veckor! kommer dö!

Full fart har det varit idag :P fick sluta 16.00 då åkte jag direkt från jobbet och mötte upp emelie vid hemköp :) hem till mig och byta jacka sen åkte vi på picknik :D fast köpte bara en festis ^^ vi åkte till kairo och satt där i solen och hade det skönt :) bara att.. känns som om jag drack ren bensin.. fetisen låg i min moppe på vägen sen smakade hela bensin men de var inte blöt eller nått? fett läskigt.. kanske har bensin i kroppen nu? och så kanske det bara smäller till på natten? sen dör jag? bläää! nej, bort med den tanken!
Sen åkte vi bara runt lite, har åkt flera mil idag ^^ undra om jag vurpade? (a) ja det gjorde jag (a) klant josse! eller snarare klant emelie som inte kan köra! riskerade mitt liv för moppen! fast det är de värt ^^ flög in i diket och ner till vattnet :P som jag sa, jag tål mycket :D fast lite ont gjorde det allt :( men jag klagar inte (a)

Hehe ^^ jaja, nu lyssnar jag på musik och ska snart stänga av datorn och kolla på film :) imorrn väntar fler obäddade sängar, fler bajsiga patienter.. blä.. snart över!

ont i magen av alla tankar..?

idag har jag hunnit med mycket faktiskt! :O
Har varit och jobbat, fick sluta vid 12 tiden.. onödigt att jag ens gick dit, kunde lika gärna ha sovit kvar hos älsklingen!
Jaja :) sen när jag kom hem stack jag ut med moppen :) åkte iväg med Emelie :) haha! jag blev ganska galen av att åka i hennes sega fart! hennes moppe går bara i 30! och min går ju nästan dubbelt så snabbt (a) hade sån jäkla lust att gasa på! men men :D jag klarade av att hålla hennes sega fart xD
Vi åkte till stinsen för att jag skulle lämna in älsklingens present :) fast nu får jag väl kalla det "en försenad 2 månaders present" eftersom det inte kommer bli klart förns om 2 veckor! :( och vi har 2 månader nu på onsdag så! :O Haha, ni skulle ha sett marcus miin när jag tog fram presenten för att se om den passade honom! :D så himla gullig!<3
Aja :) lite senare kom Diana och Lisa hit :) vi håller på för fullt inför mammas födelsedag! :D sen blev jag påhoppen av Pärla! ätit en god sallad till middag :) sett på New moon som jeppe hyrde till mig, har redan sett den men den är så bra! kan se den tusen gånger om! :) och så har jag tänk.. en HEL del..
Jag tänker och tänker men kommer inte fram till något, dom flesta tankarna blir negativa, och jag blir rädd..
Tänker fortfarande på samma saker och nu har jag ont i magen! är orolig.. så nu börjar kroppen reagera..

Men men. Är inte trött, och ska upp kl 7 imorrn... inte bra.. så jag kommer nog va uppe ett braaa tag till.. godnatt till er andra

Älskar dig! <33

kom precis hem från älsklingen <3 skulle egentligen ha sovit över där idag men praktiken ringde idag så! jävla skit..
Aja.. Fick skjuts av mamma och pappa till norrtälje :) där kom älsklingen och mötte mig, sen gick vi hem till honom. vi kollade lite tv och gud vad underbart det var att få ligga i älsklingens famn igen! <3 det var ett tag sen.. sen gick vi till affären. haha älsklingen köpte det han brukar köpa ^^ skagenröra och kaviar! xD jag köpte godis :D sen hyrde vi en film också :) kommer inte ihåg vad den hette :O
Sen åt jag middag hos Marcus :) Sen satte vi på filmen vi hyrde :D så kom marcus mamma in med glass och mango! :D så snäll! jag njöt varje sekund av att ligga i marcus famn, det bästa som finns är verkligen att ligga i soffan när ens pojkvän håller om en <3 man bara ryserav tanken! <3

Och nu är jag hemma :) lite krongel på hemvägen. missade den sista bussen som gick hem till mig så fick ta tunnelbanan till stan sen märsta tåget hem. så klart missar man märsta tåget med 1 minut! så jag får vänta i äckliga stan själv! sen helt plötsligt när jag börjar gå upp mot tåget så kommer det några jäkla utlänningar och kastar vatten på mig! inte bara på mig utan en annan tjej som går bredvid mig också! fy vad jag frös resten av vägen hem! mitt hår har frusit till is! osv.. nu har jag piss ont i huvudet! har precis hämtat ett päron och mineralvatten :) men hinner varken äta eller dricka ser jag nu! :O nu måste jag ut! vet inte när jag kommer in, nät jag blir klart helt änkelt.. får se, aja nu måste jag skynda mig ut!


svar på fråga :)

Nu har jag fått en till fråga :) svarar på den när jag ändå har tid :)

- Du verkar vara en snäll flicka :) har det nånsin hänt dig något riktigt hemsk? i sånna fall vad, berätta gärna om det.

-
Det har hänt en del hemska saker i mitt liv ja, men det som har varit mest hemsk är nog när jag fick reda på att jag hade diabetes.
Innan jag visste att jag hade diabetes, drack jag 24/7 och gick ner 12 kilo.. jag var bara 9 år då. tillsist åkte mamma in med mig till sjukhuset och dom såg direkt på mig att det var diabetes jag hade. jag minns inte hur länge jag hade haft det innan vi upptäckte den. men iaf..
Jag blev inlaggd på sjukhus i 2 veckor. efter en vecka kunde jag ta alla sprutor själv utan någon som helst rädsla. Ovanför min säng finns det en tavla där karolinska sjukhuset har utsett mig till den mest tappra tjejen angående diabetes. Dom var så imponerade att dom ville göra bok/film om mig. Men filmen ville dom vänta med tills jag blev lite äldre. Men boken satte vi genast igång med. dom kallade in mig till sjukhuset igen, där hade dom hyrt en fotograf. dom tog bilder på mig, kan ta kort och visa sen :) Och just nu säljs den runt i hela Europa :) den finns troligen på alla sjukhus i europa nu :)
Jag måste gå minst en gång i månaden till sjukhuset resten av mitt liv för att kolla hur min diabetes ligger till. Det som jag mest är ledsen över är att jag aldrig kommer att få bort min diabetes. Men den har inspirerat mig så jäkla mycket! så efter gymnasiet tänker jag läsa vidare och förhoppningsvis blir jag sjuksköterska på något sjukhus och tar hand om barn som har diabetes! :) det är mina drömmar, att hjälpa andra med sjukdomen jag själv har, det är min dröm.
Min diabetes är inte på topp nu.. Mitt Hba1c ligger just nu på 8.7% och det ska ligga runt 5-6%
Det skulle varit svårare om man inte hade familj/vänner som stöttar mig. det ända folk kan göra är att stötta mig, för det är jag som ska göra jobbet, ingen kan tvinga mig till det. men jag vet vad som händer i framtiden om jag inte sköter mig..
Jag har tyvärr varit inne på akuten mycket pågrund av min diabetes. sist hade jag gifter i kroppen. man ska så klart ha 0% det är bäst, har man 0,5% ska man ringa sjukhuset. mitt låg på 4,4% jag var helt död. jag hamnade halft i koma men jag gav inte upp utan jag klarade mig till slut.
Dem andra gångerna har det hadlat om mitt blodsocker. som dem flesta vet ska man ha mellan 4-10 i blodsocker. har man under 2 då finns det knappt någon chans att överleva.. och tro det eller ej. jag hade 0.5 i blodsocker, och jag lever..? jag vet inte vad som gjorde att jag klarade mig.. det jag minns var att jag vaknade på natten och var helt svettig, det låg svett överallt i sängen, jag vaknar upp och ser ingenting, kändes som att jag var blind. jag står upp i 2 sekunder innan jag faller ihop. Mamma hör något och kommer ner och ser mig ligga på golvet och blöda från huvudet. det blev racer fart in till sjukhuset. jag kunde inte röra mig, kunde inte se, kunde inte prata, bara höra vad dom sa.. sen minns jag inte mer, men jag klarade mig av något konstigt skäl?
Nu vet du lite mer, finns massa mer att berätta men inte så kul att läsa :) alla är inte så intresserade av det som jag ^^
Här får ni en bild på boken :) ett tag sen man var så liten ^^



om några timmar så..

Just nu lyssnar jag på musik :D har det mys i sängen, fast älskling skulle ju vart här ;o
Men imorrn! :D då åker jag till älsklingen och sover där <3
Pratar med massa roligt folk :D hela helgen är full smockad med saker att göra! :O  

Idag sov jag riktigt lääänge, 12.00 ungefär (a) sen låg jag bara i sängen och kollade på film till 15.00 ungefär xD sen kom mamma hem från jobbet och då åkte jag iväg med henne och kollade på grejen till Marcus :D så nu har jag 2 saker (a) han är värd mycket mer!!!!!! finns inte nått att köpa till honom, han är värd mer än vad världen kan ge! <3
Typiskt att det finns en hake med den ena grejen -.- brorsan kunde inte hjälpa till heller den pinnen! så måste avslöja lite av grejen.. men men :) han kanske inte ens gillar det (A)
Jag funderar på en sak.. varför vill mitt ex från Gävle komma och träffa mig imorrn? han smsade mig när jag var med mamma vid hemköp och frågade om jag ville träffa honom och hans kompis nicholas. hmm.. kommer inte på nån anledning varför han skulle vilja träffa mig igen? aja :P 
Ska fortsätta prata med allt folk :) och pilla med grejen älsklingen ska få imorrn:D  
Här kommer lite bilder på älsklingen från igår :D

Först äter han lite av glassen ^^


Sen håller han på med glassen och jag får inget se! :O


Här är resultatet :D NAAW!<33

Sen på tåget bytte vi mössa :D min passar han, hans var för stor för mig ^^

Mat mat mat :)

Nu ska jag äta :) tänkte bara säga att nu är Marcus lilla sak klar! :D
haha :D skriver mer ikväll :D ska kolla på talang också ;) roligt när dom gör bort sig! xD
tihi :D aja nu ska jag äta ^^

Godnatt!

Fy vad jag är trött nu! :O

Idag har jag iaf varit med älsklingen min! <3 det var mys, vi har varit ute hela dagen, tagit långbuss, varit i kista, gått runt osv.. :) lite krongel hemma så "/
Men men :) asså hörrni!
när jag sa hejdå till Älsklingen vid tunnelbanan så gick jag till märsta tåget sen, då gick det inte förns om 30 min.. smsar älsklingen och sen går jag in på pressbyrån för att bara värma mig, skit kallt i stan! :O sen ringer Marcus och frågar vart jag är och och vad jag gör. efter 5 min ser jag honom utanför pressbyrån i stan! han har åkt tillbaka till stan för att vänta med mig tills nästa märsta tåg gick! hur gulligt är inte det!<3 jag nästan sprang till honom, blev så glad!
Hehe :) men nu ska jag stänga av datorn och sätta på en film som jag säkert kommer att somna till ^^
Tog massa bilder på Marcus :) men dom laddar jag upp imorrn :)

-

kom inte på någon bra rubrik :)

Idag har man gjort lite olika saker :) jag var iväg med johanna på dagen, sen fixa ett par grejer i väsby centrum, sen hem och äta, ut med moppen osv.. :)
Tim skulle ju komma till runby och kröka :P han ville träffa johanna och mig men näe.. johanna skulle vara med danne och jag skulle ut med moppen :) och dricka är inte riktigt min grej heller (a)

Imorrn ska jag träffa älskling :) Äntligen! :O har inte träffat honom på 2.5 vecka nu! :( men nu så! :D han ska komma till stora mig :) fast ända nackdelen är att det kommer va fullt hus imorrn. massa jobb och el som ska fixas och varmvatten osv.. fast det finns ju mer saker att göra än att bara vara inne :) får hoppas på att det är fint väder imorrn :) <3
Men men. nu ska jag stänga av datorn och kolla på film :) vilken det blir har jag inte bestämt än :)<3
     

JAG ÄR KÄR!

Oh jah! ni läste rätt! :O förutom att jag är SUPER kär i Marcus, så är jag kär i en parfym jag hittade idag :O vad inne i Nk och kollade runt lite med mamma :O och jag hittade en supersupersuper god parfym inne på en dior affär! :O kommer inte ihåg vad den hette men jag har lukten kvar på handen :D bara att priset tyckte jag inte om så värst.. min gräns på parfymer går vid 1000:- och den kostade mer "/ men man kan alltid hoppas att mami köper den när man fyller år :D om.. 8 månader! xD

Jaja :D idag har jag varit på utflykt med Johanna! vi skulle till barkarby station men vi hamna på kallhälls station! xD så ja, vi åkte hem efter en fettig lunch på donken (a) fast direkt när jag kom hem mötte jag mamma i stan :) hon hade varit på nån klinik och kollat om hon har osteoporos = benskörhet ;) omvårdnadslinjen (Y)
Så vi gick runt lite :) fikade på vetekatten :) mums! sen strosa vi runt bara :)
Fick med mig en tröja, väska, bokstäver (som vi ska sätta upp i rummet, svårt att förklara ^^ ) och en till sak. fast det kan jag inte berätta här i bloggen för han som ska få det läser bloggen och ja.. ni förstår, vill inte avslöja ju :D 
Haha. sen har jag varit ute med moppen för nån timme sen :) hämtade upp Johanna så åkte vi till södervik och mötte hennes kompis? pojkvän? haha vet inte :P men aa. dom "gullade" i hans bil, så satt jag på moppen och glodde på folk som spelade fotboll ^^   

Och nu är jag hemma :) fryser som jag vet inte vad! :O så jäkla kallt att åka moppe på kvällarna! :(

Har fått en till fråga om Marcus och mig ^^ men den orkar jag inte svara på idag ^^ de får bli imorrn :)
Nu ska jag slå in saken jag köpte till .... (a)

Nämen! :D kolla vad jag hittade bland älsklingens och mina bilder! :D har inte sett den bilden :O:D <33 Marcus har gömt den! :O<3

Saknar Marcus! :( <333


tråk väder

Idag hade jag tänk att hinna åka lite moppe, men inte det.. När jag vaknade snöade det! jag som trodde våren var på väg.
Idag har jag varit i märsta med mamma och mormor. Mamma tänkte köpa en grej som jag har tänkt ge henne i present när hon fyller år! men i sista sekund fick jag henne att ändra sig! tur de :D

Usch, jag vet inte vad man ska kalla det riktigt..? nära på? hm.. aja iallfall så blev jag påkörd (nästan) kom precis ut ur affären och gick med en kasse i handen. gick på trottoaren när en bil kom. det var en gubbe som körde, han höll på med mobilen! han såg verkligen inte vart han körde.. helt plötsligt kör han upp på trottoaren och kör ganska fort. det var staket överallt och jag hade verkligen ingen chans att springa. vad var mina alternativ? det vet jag inte, men det jag gjorde var att skrika och kasta det jag hade i händerna men det hjälpte inte, var han hörselskadad? så i sista sekund lägger jag mig på marken och hoppas på att han ska stanna och det gör han i sista sekund.. men mina fötter, ben, knän var under bilen..
Snacka om att jag skakade.. var typ i chock eller vad man ska säga?
När han såg att halva jag var under bilen springer han ut och hjälper mig genast. han ber så mycket om ursäkt sen ger han mig 2000:- :o och så hoppas han att jag kan förlåta honom för misstaget. jag gjorde inte illa mig så det var ingen större skada.
Säger bara, ibland är det bra att vara liten!

Jaja just nu lyssnar jag på musik och tar det bara lugnt. funderar på att gå ut till bron. bara att det är så mörkt ute, man ser nada och ja.. läskiga typer går ute (a)


KLÄPPEN!<3333

Moppedag :D

Har åkt moppen heeela lååånga daaagen! :D först till kairo, sen till norrsjönn, sen till infra city där jag köpte lite godsaker :)
Det ända dåliga var att jag glömde mina tabletter hemma :(
finns inte mycket mer att skriva ^^
Har precis duschat :) och nu ska jag gå ut i köket och skära mango! :D
Fast ska be mamma skära för har så jäkla ont i biceps och triceps ^^ tränade nog lite för hårt (a) :D
Mjaha :) nu kommer lite bilder :)

Ibland får man vara lite onyttig :D


Ska jag våga klättra? :O


Äsch, nu kör vi :D


Undra om den håller för mig? :(


Den höll! :D än så länge..


Näe.. nu brakar den snart! bästa att gå ner!


Vem tar emot mig om jag ramlar? ^^ det blir nog isen! xD

snipp snapp snut så var sagan slut! :) haha!




Trött

Nu ska jag stänga av datorn :) är supertrött efter allt skrivande ^^ men ska kolla på film först :)
Imorrn ska jag åka moppe! såklart :D sen vet jag inge mer :) tar dagen som den kommer :)

Juste. Idag visade jag mamma en text Marcus har skrivit till mig på engelska <3 när hon läste det blev hon röd i ögonen sen kom det en tårar från henne! :O hon blev verkligen rörd av texten :O sen skratt grät hon ^^ gulliga mamma :D hennes kommentar till det blev han är verkligen världens bästa kille, håll fast vid honom nu! Som om jag inte vet att han är världens bästa kille! :O klart jag tänker hålla fast vid honom! jag älskar Marcus! <33
Mamma är verkligen fast för Marcus ^^ och det är jag med! :D

Oj, nu stänger jag av datorn och sätter på nån bra film :D det ända jobbiga är att jag saknar älsklingen så mycket! :( <33
Därför får han stå för bilden ikväll <333

Marcus Hawkins <3

Hur var det första gången du träffade Marcus? :)
Första gången träffade jag Marcus i stan med Johanna och Marcus kompis Anton. vi skulle träffas i stan kl 17.00 i gallerian. Johanna och jag var en timme tidiga, vi var så nervösa som det gick att bli! klockan började närma sig 17.00 och än såg vi inte till dom. men sen 1 min senare ringde Marcus och sa att dom inte hittade till gallerian, så vi bestämde att träffas vid sergels bio istället. mitt hjärta dunkade bara fortare ju närmare bion vi kom.. Till sist var vi framme och först såg vi dom inte men till slut kom dom en bit bort, anton såg man inte till bland allt folk men Marcus såg man klart och tydligt, för han är så lång :) när dom kom fram till oss hade jag bara ögonen på Marcus, kunde inte släppa blicken.. det pirrade i mig när jag kollade på honom och jag log hela tiden.
Det blev en ganska lång tystnad innan vi bestämde oss för att gå till donken, grabbarna var så hungriga :) johanna och jag hade redan ätit. Medan dom beställde mat satte sig Johanna och jag vid ett bord. vi satte genast igång att prata om Marcus och Anton (a). 
sen åt dom och Johanna och jag började smsa lite med varann för vi blev lite misstänksamma. Anton kollade och pratade mer med mig, och Marcus kollade och pratade mer med Johanna.. 
Sen gick vi på bio och såg farsan, och fan vad den filmen var bra!!! bara att.. johanna satt bredvid mig och anton satt bredvid Marcus.. "/ det var bara marcus och jag som satt bredvid varandra..
När vi kollar på filmen ser jag hur marcus pustar och rör på händerna hela tiden, jag anade att han försökte våga ta min hand (a) sen smsade tydligen johanna att marcus skulle ta min hand.. tillsist efter halva filmen tar marcus min hand och håller om den hårt <3 filmen blev dubbelt så bra då! oxh jag bara log hela tiden och njöt verkligen av att hålla Marcus hand <33
Sen gick vi runt lite i stan innan Anton var tvungen att åka hem. åkte med honom till tekniska tror jag det var? och lämnade av honom, sen följde Marcus med mig och johanna.
Det hade inte gått så bra för Anton och Johanna, Anton hade totalt dissat henne.. och Johanna var nere, det såg jag. men men..
Vi tog tunnelbanan till t-centralen och där satte vi oss på en mur? eller vad man nu kallar det. Eller johanna och marcus satte sig och jag stod. Hade fullt upp att kolla på Marcus :$ efter en stund ber Marcus mig att komma, och jag får världens kram av honom. han kramar mig riktigt länge och riktigt hårt också, inte så att det gör ont! :O men så där mysigt hårt ^^ sen kollar vi på varann och då ger jag honom en puss (a) visste inte om han ville, men han pussar tillbaka <3
Sen var vi tvungna att börja gå till märsta tåget för att johanna var tvungen att åka hem. då var kl runt 21.00.
Marcus följer med till märsta tåget, vi håller i hand dit <3 och jag känner mig som världens lyckligaste tjej <3. medan vi väntar på märsta tåget håller jag om Marcus och ger honom massa pussar, ville inte gå ifrån honom..
Sen kommer skit tåget! och jag fick en sista puss :( På tåget hem smsar vi med varann och jag är lite nere, för ville verkligen inte lämna Marcus!
sen var dagen inprincip slut <3

När blev marcus och du tsm? vad gjorde ni då?
Marcus och Jag blev tsm 14/2-10 <3333
Redan dagen innan (13/2) ville Marcus träffa mig igen. och jag sa såklart ja!
Vi träffades i stan igen. Då gick vi på bio och såg wolfman! men det var 2 timmar tills filmen började. då satt vi utanför bion och bara höll om varandra. det var verkligen mys, massa folk gick förbi och kollade och log ^^ känslorna för Marcus ökade hela tiden, gillade honom mer och mer! vågade inte säga något för visste inte vad han kände och lite fail om jag skulle säga att jag gillade honom och sen skulle han svara tvärtom, att han inte gillae mig liksom.. :P men iaf. under hela filmen höll vi hand och i början av filmen hände det en läskig sak i filmen och shitt vad Marcus skakade till! :O gullungen! <3 sen blev det lite pussar då och då <3 och jag njöt varje sekund av att sitta nära Marcus <3
Sen var kl 21.00 ungefär och jag var tvungen att börja ta ett tåg hem för tågen kronglade den dagen och visste inte om jag ens skulle komma hem så tog ett tidigt tåg, tyvärr.. :(
Den här gången ville jag följa med honom till tunnelbanan. men det fick jag inte för honom.. han sa att han ville se till så att jag kom hem säkert, så gulligt! <3 som vanligt så var det svårt att lämna honom...
På kvällen när jag hade kommit hem ringde Marcus och vi pratade en massa. tillsist frågade han om vi var tsm, det fanns bara ett svar att ge <3 JA <3 14/2-10, Marcus och mitt älskade datum <333 vi blev tsm på alla hjärtans dag också! :D ännu gulligare! <33

Hur var det när ni träffade varandras föräldrar?:P
Första gången Marcus träffade mina föräldrar, då var mina kusiner från Danmark här. Marcus hälsade på alla och han åt även hos mig. Min mamma tyckte om han så mycket! :D
Jag blev sur på pappa! -.- när han såg marcus sa han "det var en lång en" och sen hälsade han.. dumma pappa!
Men mamma sken av glädje :D redan på kvällen när Marcus hade åkt hem sa hon Han är världens bästa kille, och så söööt!  hihi naw :D
När jag skulle träffa hans föräldrar gick det nog också bra :) hans mamma och pappa var väldigt snälla och även hans gulligaste syster! :D vad mer ska jag säga? ^^ kan ju inte säga hur dom tog det för det vet jag inte, men dom tog det nog inte dåligt iaf ^^

Hur känner du nu för Marcus?
Oj :P det skulle ta hela natten att skriva :O men jag kan ta det lite kortfattat ^^ (ska försöka) :D
JAG ÄLSKAR MARCUS HAWKINS! :D <3333
Tänker på honom varje dag och det gör ont när vi inte träffas. han är en del av mig och han betyder så JÄVLA mycket för mig! han är obeskrivlig! och så speciell<3 jag älskar honom så mycket, vill inte förlora honom..!!!!
Innan jag började prata med Marcus hade jag gett upp kärleken totalt! hade sökt efter en kille i åratal som passade mig, men fann aldrig någon! men sen kom Marcus Hawkins <3 min älskling, mitt allt!<3 jag är så kär som man kan bli, känner mig nykär varje dag och pirrar fortfarande i kroppen när jag är med honom. Får inte nog av Marcus <3 älskar honom så mycket! och jag hoppas han vet om det<33 Går inte att förklara honom med ord, känns som det här blev en rörig text.. han är obeskrivlig <333

Kan du lägga upp några bilder på er? om ni har några
Visst kan jag det :)










Här har du lite bilder på oss :) och nu har ni fått svar på era frågor :P om ni undrar över något mer är det bara att fråga :) om ni har tur så kanske det är Marcus som svarar på dem ;) <33

påski påsk :)

Vad har man gjort idag? jo :) jag har varit på påskmiddag hos min farmor :) åt jättegod mat! :) fick ett påskägg också med massa godis och en 500 i ^^ man tackar :D
Pappa har tagit ut min moppe idag också! :D så har åkt inprincip hela dagen (a) direkt när jag kom hem från farmor åkte jag ^^ sen hem och äta middag, sen ut och åka igen :D fast då hämtade jag upp johanna också :)
Usch vi tog moppen till coop för att fixa lite saker, sen när jag precis håller på att låsa moppen så ser vi en till moppe komma och ställa sig en bit bort. Första tanken var "där är solman.." både johanna och jag blev rädda! haha småflickorna nr 1 :P

Och nu är jag hemma :) kom hem för nån halvtimme sen :) usch, det går ganska segt att skriva på datorn och sms för den delen också :p mina fingrar är stelfrusna från när jag åkte moppe :P det var så kallt på kvällen! :O

Men men. Jag har ju lovat 3 personer att skriva om Marcus och mig :) så får väl se till att svara på era frågor nu :)

Ni behöver inte läsa det :P det kommer nog ta upp halva bloggen ^^  jag ska inte skriva varenda detalj om oss xD men lite iaf :D

kallsvettas..

vad är det här..? :( nu kallsvettas jag som fan.. min kropp håller på med nått skit igen! är så orolig i kroppen. kan inte sitta still men kan samtidigt inte gå runt hur som helst... vet inte vart jag ska ta vägen..
Snart går jag fan ut! men det är nog inte så bra det heller.. känns som om jag inte kommer hitta hem sen? :S usch näe..
aja, en uppmuntrande kommentar fick jag iaf precis.

Karlsson' @ Kärleksbacken säger:
gullig v-bild jossan :D sötaste paret!<3

ja men Marcus är sötast!<33


Godnatt, nästan :)

Nu ska jag stänga av datorn :) inte sova än men kolla på film ska jag! :)
Mahahah! Älskling och jag har 2 tävlingar på gång :D och jag har redan vunnit en ;) och kommer vinna den andra med! ;) haha :D älskar Marcus!<333

Usch, nu värker min mage som fan och det kan bero på att jag har pms! att jag har ätit 8 rutor choklad! spyr på choklad nu! har aldrig varit mättare! :S och för att jag har fått ett ordentligt slag i magen idag av en person! fy på det. 
Men ska ta en tablett nu så hoppas det hjälper <3

Imorrn ska pappa och jag ta ut moppen :) ska åka hela dagen då! :D saknar Johannas och mina moppekvällar faktiskt :(

Men godnatt :)


Härlig dag! :D

Oj vad mycket jag har att berätta ^^ men ska försöka ta det kortfattat ;)

Dagen började med jobb 08.00 - 17.00. efter jobbet åkte jag hem och bytte om sen tog jag tåget till stan med Johanna :) vi skulle äta ute :) men vi hitta ingen bra restaurang så vi åkte till kista istället :) där åt jag kebab tallrik ^^ och johanna nån tacos sak :D fy vad man blev mätt!
Sen gick vi runt lite i kista :) var ganska slut efter jobbet ^^ sen åkte vi sagta hemåt :) i sollentuna fick vi vänta på tåget i 25 min minst! :O blä.. sen var det massa fyllosar och fjortisar ute! hellre fyllosar än fjortisar!

HAHAHAHAHAHA omg nu ska ni få veta en jäkligt rolig grej!!! xD :D:D:D:D
På tåget hem satte vi oss ganska långt fram i tåget. sen gjorde johanna och jag som vi brukar, vi tar upp fötterna på sätet mittemot (a) helt plötsligt kommer en kille fram och bankar på fönstret vid johanna och mig! :O han gör massa konstiga saker med fingrarna, som jag tolkade de ville han ha våra nr :O haha sen kommer nån tjejkompis till han och puttar bort honom från fönstret xD johanna och jag garvar som fan och alla bara glor på oss och skrattar xD hahahahah! sen börjar tåget åka och då springer han efter tåget och vid vårt fönster gör han ett hjärta med händerna och håller kvar så hela tiden, och jävlar vad snabb han var! :O han sprang så långt han kunde och precis vid vårat fönster också! xD hahahahahhaah! Johanna och jag garvar som fan, jag började gråta fick riktigt ont i magen!! xD sen alla runtomkring kollar på oss och dom kan inte heller hålla sig för skratt! xD så halva tåget, johanna och jag skrattar åt det!! xD hahaha! det var lite komiskt :D

På vägen hem gick jag till affären och köpte choklad och en tidning :) man blir så jäkla sugen på choklad när man har pms! :O
I tunneln mötte jag Dennis ^^ han hade vart på dags kryssning med min käre bror :) och snacka om att han var packad! xD
Han tryckte på mig sprit ^^ fett stolt, jag stod emot (a) haha okej, jag dricker inte men ändå :D

Jahapp. Nu är Moa på väg hit :) är hemma själv med jeppe så han ska ta hem några kompisar ^^ och gissa vem som får sitta och gömma sig i rummet? ^^ nämligen jag :O de kunde ni inte tro va :D

Haha, nu blev inlägget långt ändå ^^ förlåt (a) ni behöver inte läsa :)

Kommer nog en godnatt inlägg senare :)


SÅ GLAD! :D

Pappa sa precis att han ska ta ut moppen i helgen! :D så jäkla glad, fatta hur mycket jag har längtat efter att åka! :D nu ska bara gräset bli torrt så jag kan ta ut min studsmatta också :D sen så :D

bara för att jag är så glad är jag jättesugen på att göra något helt crazy xD (a) jag vet vad också ;D måste bara vänta tills jag är ledig ^^
:D:D:D:D:D

Bra dag :)

känner mig positiv faktiskt :) ingen anledning ^^ eller jo, älsklingens förtjänst!<333
Vaknade av pms värk, inte särskilt skönt.. så tog tablett sen försökte jag somna om. Sen kom pappa och skjutsade mig till jobbet. ganska lugn dag, börjar kunna de här så behöver inte gå efter min handledare hela tiden :) slutade inte 17.00 idag utan 21.00 fick jag sluta. men det funkade också, det är så lugnt nu på kvällarna. Sen kom mamma och hämtade mig :)

Känns konstigt att inte vara ledig imorrn :P men men. Imorgon börjar jag 08.00 - 17.00. lång dag men då får jag in mina timmar lite bättre :)
Älsklingen och jag har haft ett låååååångt samtalsämne hela dagen :O inget dåligt utan det var en väldigt viktigt och bra ämne.
Marcus är verkligen världens bästa kille! jag är så KÄR i honom så det finns inte! hade faktiskt börjat ge upp kärleken men sen fann jag Marcus Hawkins! <3 är så glad för det<3

Men just nu lyssnar jag på radio på datorn och bara myser lite innan jag måste börja sova för att kunna komma upp imorrn. Sen har jag fått önskemål att berätta om Marcus, hur vi träffades, hur jag känner för honom, vad som är speciellt med honom och varför jag gillar honom osv. fast jag gillar honom inte, jag ÄLSKAR honom! <33
Det svarar jag nog på snart. kanske inte idag :)

jag ser lite arg ut ^^

RSS 2.0