Work work work

Blev hemma idag.. Halsen mådde inte bra imorse, sen en mensvärk på det, sen svidande skavsår på det, sen svidande tandkött på det, sen ilande tänder på det. Härlig morgon (y).
Jag har inte kunnat sova en blund i nata, vet inte varför. Jag vred och vände mig hela natten och sov kanske i 10 min sen vaknade jag. Har lyckats sova i 3 timmar nu så det är väl lite bra iaf.

Jobbet smsade precis och frågade ifall jag kunde jobb på lördag kväll, och den här gången 4 timmar.. Jag har vanligtvis jobbat högst 2 timmar. Men jag meddelade henne redan nu och sa att det gick bra. så jag ska jobba från 18:15 - 22:15. Känns lite tråkigt på en lördagskväll men känns ändå mys att få vara med sötungen på en lördag, massa bra program och massa bus blir det om jag känner Amadeus rätt :D

Hehe, men jag har precis gjort i ordning toast så jag ska äta det nu till big brother. Har inte hängt med alls i det programet men ändå ^^ Det är så dåligt att det blir roligt ^^ Idag får ni bilder, förhoppningsvis innan jag åker till jobbet idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0