Min egna bil!

Här kommer två mobilbilder jag tog idag lite snabbt. Inte hunnt ladda över bilderna från kameran ännu! Men nu ser ni vad det är för bil i alla fall! 
En volkswagen! Den är manuell och det var ett självklart val för mig. Några säger att man kommer ångra sig om man köper en manuell bil istället för automat men det tror inte jag. Visst, kunskaperna sitter i ryggmärgen men man tappar ändå lite om man kör en automa bil hela tiden. Den här bilen kommer jag ha tills den går sönder. Tycker manuell är skönare att köra, automat drar mer bränsle också. Älskade älskade bil! Min alldeles egna bil! Så snygg att jag dör! Perfekt första bil, min pärla!
Bätter bilder kommer när jag laddat över bilderna. 
Ni ser ju på nedersta bilden hur jag ställde mig idag haha. Vill icke ha bangade dörrar på min bil! 
 
 

Sista inskolningsdagen

Imorgon börjar jag gå själv för första gången. Känns bra faktiskt, bättre än jag trodde. Måste acceptera att jag är ny, man kan inte lära sig allt på 3 månader, det får ta sin tid. Om några år kanske jag är hyfsat fullärd. 
I helgen fick jag gå ner på förlossningen för att ta hand om ett nyfött barn. Läkaren kom springandes med barnet, helt nerkletad med blod och annat, så mysigt att se! Otrolig upplevelse att se. Barnet skrek och titta upp med ögonen, så fint! 
 
Har jobbat hela helgen och fortsätter jobba ända till torsdag. Sen är jag ledig i 3 dagar, riktig lyx! 
 
Bilen då! Är så otroligt nöjd, den blev ännu finare när jag kom hem med den. Lär mig nya grejer om den hela tiden. Den har så många nya funktioner, blir riktigt imponerad! Så himla skön att köra också! Bästa bilen! 
Har brummat med bilen till jobbet i helgen, ställt mig längst bort i parkeringshuset och över strecklinjen så ingen på andra sidan bangar en dörr på min bil. Folk är så slarviga och bryr sig inte längre om det blir ett märke på bilen. 
Otroligt nöjd i alla fall! 
 
Jobbar endast kvällar nu fram till torsdag, ganska skönt ändå. Få sova ut varje dag. 

30 minuter

Längesen jag längtade efter något så här mycket. Är nervös men vet inte varför haha. Lite nervöst att köra en helt ny bil och ett helt nytt märke men det kommer gå bra. Varit nere på banken idag och fixat allt. 
Om en halvtimme åker pappa och jag till firman sen är det bara att tuta och köra. 
 
Senare ikväll blir det att hämta upp Linda, det är black-friday idag så vi ska åka iväg och kika runt lite. 
Jobbar hela helgen och fram till torsdag, 6 dagar på rad och bara kvällspass dessutom. Blir att ta min bil till jobbet i helgen i alla fall. 
 
Nu ska jag fixa mig lite, packa ner allt och sen kör vi! :D 
 
 

Tomtenatta

Ikväll har jag varit på tomtenatta med Linda. Inte så imponerad i år, dåliga uppträdanden och rätt usla erbjudanden faktiskt. Men ändå kul att gå på, är typ i väsby centrum en gång om året haha.
 
Imorgon gäller det! Imorgon är min bil klar att hämtas! Längtar ihjäl mig!! 
 
Nu ska jag titta på film en stund, tradition varje kväll. 
 

2 dagar kvar!

På fredag är min älskade bil klar att hämtas på bilfirman! Endast två dagar kvar, är ledig på fredag så kan själv åka dit och sen brumma hem med den! Åh, fjärilar i magen!! 
 
Är ledig nu i två dagar, så jobbar jag i helgen. Då blir det att ta min egna bil till jobbet! Fy så härligt det kommer bli! 
 
Min handledare var så rolig idag. 
Johan: Hur jobbar "vi" imorgon. 
Jag: Jag är ledig i två dagar nu
Johan: fan va skönt, nu blev jag glad. 
 
Haha han kan aldrig sitt schema så under dessa månader jag har gått med honom har jag varit hans schema. Bara att fråga mig så vet han hur han jobbar haha. 
 
Nu tänkte jag titta på film och njuta av ledigheten i två dagar. Och sen längta till fredag! Nu har jag endast två pass kvar av min inskolning, men jag är redo att gå själv nu! 
 
Kvällens middag, hemmagjord pizza med ruccola! 
 

Omtumlande dag

Sista veckan på min inskolning och det känns faktiskt bra! Då har 3 månader redan gått. 
Idag var en otroligt lärorik dag. 
Jag hade hand om tvillingar födda i V.23, så små att dem fortfarande ligger i plastpåse för att deras hud är så skör. 509g väger den ena, otroligt söta. 
 
Tyvärr mådde grannbarnet på salen dåligt så jag fick akutlarma två gånger. Sista gången var det illa. Hon slutade andas, var nere på 18 i saturation (man ska ligga över 90 i vanliga fall). Det fortsatte med pulsfall och slutligen fick vi akut intubera henne. Låter fel men för mig var det spännande och väldigt lärorikt. Det handlar om sekunder så när läkaren ber om grejer måste man exakt veta vart grejerna är och det hanterade jag bra. Samtidigt höll jag koll på mina tvillingar som skötte sig galant. 
Vi har så duktig personal, vi fick igång henne och innan jag gick hem var hon stabiliserad. Så skönt! 
 
 

JAG HAR KÖPT BIIIIIIIIL!!!!

Crazy banana!!! 
Äntligen så har jag en egen biiiil! Min egna bil, som bara är min!!! Känns helt otroligt!
 
Hela helgen har jag varit iväg och kollat på bil. Kista, väsby, täby och stan. Räknade faktiskt inte med att köpa en bil, tänkte bara titta hur utbudet såg ut. Kollat massa på blocket också så jag hade något att jämföra med. 
 
Men så står bilen bara där, bra pris, vinterdäck på köpet och även 2000 kr avdrages på priset. Då slog jag till! Provkörde den också, kändes som att man nyss hade fått körkort, helt ny bil men man kommer in i de, måste lära känna lilla bruttan först :D Men sååå skön att köra, så tyst och smidig. Perfekt som första bil. 
 
Jag får bilen om ett par dagar, de skulle sätta på vinterdäcken först och kolla igenom bilen så allt ser bra ut, sen får jag komma och hämta den! Wiiiie! Sved i plånboken men nu har jag EN EGEN BIL! En välbehövlig och bra investering! 
 
Ska visa den direkt när bilen är på hemmaplan! 
*Svävar på moln* 
 
 

Framstegslördag

Åh vilken bra dag det har varit idag! Blev bättre än jag trodde och inte långt kvar tills det händer nu. 
Imorgon, söndag, ska jag fortsätta med det jag gjorde idag. Man måste ligga i om det ska hända något! Imorgon kommer det bli ännu mer spännande för mig, förhoppningsvis har jag lite mer perspektiv efter den här helgen. 
Haha, vet att allt låter som en smörja för er men lovar att berätta för er när det väl händer. 
 
Har precis kommit hem från Linda, inte riktigt trött än så ska slå på en film en stund. Wiie längtar till imorgon! 
 
 

Fredag

Härlig fredag. Gick bra hos fotvården, strosade runt i stan sen. Fick med mig lite smått och gott hem. 
Ätit kycklinggryta till middag med baguette och tzatziki till, urgott! Tittat på idol och myst uppe i soffan. 
 
Nu tänkte jag titta på missade serier och en sussa så småningom. Om allt går som jag vill imorgon så kommer jag bli glad! Har redan pirr i magen, längtat efter detta i flera månader nu! 
 
På tal om något helt annat, så började jag blöda näsblod nu, mitt från ingenstans. Inte gjort det sen jag var en liten plutt. Så nu sitter jag med en pappersbit i näsborren haha
 
 
 
 

20e november

Knas att hela november snart är slut. 
Imorgon går jag halvdag eftersom jag ska till fotvård på eftermiddagen. Tror att min handledare kommer grilla mig imorgon. Nu är det bara en vecka kvar tills jag ska gå helt själv, ska verkligen ta vara på den sista tiden. Att det redan har gått 3 månader, känns verkligen inte som det. 
 
Nu ska jag titta på film, lite orolig att jag inte kommer kunna somna i tid ikväll. Men det får gå som det går, är ledig i helgen och gulliga mami skjutsar mig till jobbet imorgon så det löser sig i vilket fall! 
 
 

Natt á la Josefine

Nattpass är verkligen min grej! Önskar att jag hade testat natt tidigare så jag kunde lägga in det i schemat men det får bli nästa schemaperiod. Då kommer det bli en hel del nätter! 
 
Allt jag gjorde inför nattpasset osv var tydligen rätt. Gå och lägga sig sent och försöka sova länge på dagen och sen ta det lugnt tills du ska börja nattpasset. Jag var klarvaken nästan hela natten. Vid 05 tiden började jag bli lite trött men jag hade gott kunnat fortsätta flera timmar till haha. Min hjärna fungerade 10 gånger bättre på natten konstigt nog. Lärde mig så himla mycket på dessa 10 timmar. Mer än vad jag kan lära mig på två veckor! Allt gick hur bra som helst! Vi fick in ett barn på natten och allt gick så smidigt och lugnt. Hela natten fanns det lite smågrejer att göra så man höll sig sysselsatt. Tog med mig pluggböckerna ifall det var lugnt men böckerna låg kvar i min väska hela natten haha. 
 
En underbar kollega skjutsade hem mig sen, vilken lyx att slippa ta buss + tåg när man bara vill hem fort och sova. Kom hem vid 8 ungefär och somnade direkt. Vaknade vid 15.00 trött men gick upp ändå. 
 
Nu hoppas jag på att jag kan sova i tid idag. Ska lägga mig i sängen och se på film och sen försöka sova. Imorgon är det dagpass som gäller + utbildning på eftermiddagen om ROP. 
 
Juste! Har suttit hela förmiddagen och pluggat i neonatologiboken. Otroligt nog så gick jag igenom hela sista boken idag! Så nu har jag gått igenom 550 sidor! Både läst och skrivit ner saker som jag tycker är viktigt att komma ihåg och även grejer jag vill läsa på lite mer om. Provet är ju om bara ynka 2 veckor så måste nog gå igenom boken igen innan dess haha! 
 
 
 

Nu säger jag godnatt

Nu är jag hemma efter mitt nattpass. Fy bubblan va kul det var!! Lite förvirrad för det känns inte så längesen som jag var hemma, fast det är 11 timmar sedan. Nu ska jag sova! Har satt alarm så jag inte sover för länge eftersom jag jobbar dag imorgon. Godnatt 

Första nattpasset imorgon

Är lite nervös faktiskt. Man vet ju inte hur man kommer reagera. Kommer man sitta och halvsova om det är lugnt eller kommer man va pigg. När ska man sova dagen innan, ska man sova hela dagen eller räcker det med natten osv osv osv. Det är sånt man får ta reda på vart efter. Jag tänker testa nu att va uppe till kanske 2-3 och sen försöka sova väldigt länge imorgon, äta lunch och sen om jag kan, sova mera. Vet inte om jag blir tröttare av det men det lär jag märka sen. 
Har laddat upp med godis, dricka och en macka om jag blir hungrig och det lär jag nog bli eftersom passet är hela 10 timmar. 
 
Ska i alla fall bli spännande. Om nattpass är något för mig så kommer jag vid nästa schema period lägga många nätter. Otroligt bra OB och sen jobbar man färre dagar pågrund av att man jobbar så många timmar på nätterna. Hoppas nästan på att nätter är min grej, fast vill inte bara jobba nätter, kanske max en vecka sen resten dagpass + kvällar. 
 
Så vi får se helt enkelt! Förväntansfull är jag. Och skönt att jag får sova rejält imorgon, är fortfarande trött efter den här helgen. Är automatiskt ledig på tisdagen då, tänker max sova till 14.00 (6 timmar) eftersom jag jobbar dag på onsdag, vill inte vända på dygnet! 
 
Så nu ska jag titta på serier och mysa, tog en liten powernap vid 8 förut på en timma så förhoppningsvis kan jag hålla mig uppe ett par timmar till. 
 
 

Kalashelg

21 år, känns ingen skillnad skönt nog men ändå en större siffra. 
Min födelsedagshelg har varit jättebra. Allt var lyckat och hade roligt. Fått fina presenter och fina gratulationer. 
 
I lördags så handlade jag det sista till middagen med mamma. Vid 19 kom gästerna. Toastskagen till förrätt och champagne till. Till varmrätt blev det potatisratäng och oxfile. Så otroligt gott! Gästerna tyckte om maten, all kött gick åt, de åt 3 stora köttbitar var haha. Till efterrätt försökte jag mig på en drink. Den blev helt okej faktiskt, smakade liknande som man får ute. 
Sen satt vi ett par timmar och snackade, spelade kort och hade spotify i bakgrunden. Körde en lek som min bror tipsade om. Leo förlorade så han fick dricka en gegga haha. 
Fick så himla fina presenter! Av Leo fick jag en låda från The Body Shop med allt möjligt i och man vet ju vad en sådan låda kostar där.. Så gulligt! Han valde den perfekta doften också. Gurra gav mig en Rose champagne, ser riktigt god ut. 
 
Senare på kvällen gav vi oss ut. Jag var faktiskt den som inte höll på att få komma in hahaha.. Och det var inte för att jag såg "full" ut utan... Vakten var osäker på om det var jag på mitt ID haha.. Så han bad mig att rabbla upp mitt personnummer, efter det fick jag komma in haha.. Men jag förstår honom, ser helt knäpp ut på mitt körkort. 
Kvällen var bra, mycket dans så nu har man träningsvärk i benen. En knäpp kille som hällde ut sin öl över människor bara sådär. Fick halva ölen över mig, tröjan, skorna, byxorna och hela höger armen. Så efter det luktade man gott.. Haha äsch, inget att bli sur över. 
 
Gurra och Leo skulle ta sista tåget hem men det blev en liten miss. Montern visade fel tid, det stod 7 minuter väldigt länge men när vi gick ner till tåget så sa killen att sista tåget redan hade gått. Och efter det så hände det lite grejer. Kunde ha slutat illa, blev rädd men tack vare några killar så gick det bra. Usch, det var lite obehagligt. 
 
Resten tog taxi hem sedan. Var hemma runt 3 tiden, skönt att komma hem i hyfsad tid ändå. 
En bra födelsedag helt enkelt förutom slutet som kunde slutat lite bättre. 
 
Idag, söndag, har släkten varit här. Ännu mer presenter. Pengar, pandora berlock, blommor, kläder osv. Jag valde tårtan och det fick bli en mousse tårta gjord på passionsfrukt. Supergod. Ingen fan av söta tårtor. 
Ikväll åt vi pizza, så gott! Har varit helt slut hela dagen. Bara legat i sängen och tittat på film sen släkten åkte hem.
Så ja, en lyckad födelsedag än en gång. Ska visa presenterna imorgon när jag har tagit kort på dem. 
 
 
 

21 Barre

 
 
 
 

Sista halvtimmen som 20-åring

Usch, vill inte fylla år mer haha.. Tider går så fasligt fort, har inte varit 20 så länge känns det som. 
 
Imorgon kommer några människor hem till mig, ska bjuda på middag och testa att göra min faovritdrink till alla. Sen har jag lite ideer på utgångar. Får se vart det blir, vad man känner för osv :) 
 
Ska njuta av den sista halvtimmen nu som 20 åring och sen göra lördagen till en bra födelsedag! :) 
På söndag kommer släkten så hela helgen står jag i fokus :D 
 

13e november

Idag var det dags för mig att ha två barn själv. Och shitt var rörigt det var. Jag fick en hård start med två heeeelt olika barn. En som låg i högflödesgrimma och den andra låg i respirator. Båda hade mat + sköntningar samtidigt, båda hade olika omvårdnad, båda hade olika tider på samma grejer. Ex andingsfrekvens, den ena hade varje timme och den andra var tredje timme och där i mellan 100 olika andra grejer som skulle göras på olika tider. Nä shitt, blev stressad och nervös över om jag skulle klara det. Hade inte träffat barnen innan heller så behövde lära känna barnen + föräldrarna från början. 
Ena barnet bytte sal under förmiddagen och sen kom det ett nytt barn som hade blivit snittad. Så jaaa, rööörigt. 
 
På eftermiddagen var det dags för brandutbildningen. Den var rolig och lite skrämmande. Vi fick släcka en stor eld med två olika brandsläckare. Och sen tände han eld på en stor docka som vi fick släcka med en brandfilt. Mycket lärorikt. Tur att jag hade min kollega med mig, vi hade sjukt kul. 
 
Har varit iväg en sväng och nu är jag dötrött så ska nog sova strax. Imorgon jobbar jag dag än en gång och sen är jag ledig i helgen. 
 
Sen på måndag blir det spännande! Då ska jag för första gången jobba natt!!! Fy farao var roligt och spännande. 10 timmars pass, ska se ifall nattpass är något för mig. 
 
Nu ska jag titta på film och sen sova! Äntligen fredag imorgon! Då blir det lite handling tills på lördag och min födelsedag. På söndag kommer släkten och firar mig. Kommer bli en bra helg det här! 
 
Den ultimata bilden efter brandsläckningen. 
 

Medarbetarsamtalet

Samtalet gick som sagt över förväntan! Pratade lite om hur det känns för tillfället och hur jag känner inför att gå själv i december. Det känns ändå hyfsat bra, man känner sig aldrig redo för att gå själv egentligen, det är så mycket man inte kan ännu och att få in alla rutiner, kunna alla apparater, utbildningar, prov osv, men man kan ju inte gå bredvid hela livet heller haha. Även fast det skulle vara skönt! 
 
Min handledare sa i alla fall att han är helnöjd med mig. Att jag kan mer än jag tror. 
Sen sa min chef att jag är så klok och lär mig snabbare än jag tror. Jag var tydligen den som hade diffat mest på schemat. Hon sa "jag förväntade mig att du inte skulle diffa något eftersom det är nytt och man kanske inte vet hur man ska göra osv, men du har diffat mest av alla, blev riktigt förvånad". Det var ju kul att höra. 
 
Men eftersom allt flyter på så bra hitills så ville dem steppa upp ett steg. Från och med nu ska jag ha två barn. Väldigt nervöst men oftast så har man två barn själv så det är dags att börja vänja sig nu. Bara två veckor kvar av inskolningen nu, läskigt! 
 
 

Dag 2/3

Näst sista dagen på den här händelserika veckan nu. Idag är det dags för brandutbildningen som håller på i 4 timmar. Kommer va helt slut sen och imorgon jobbar jag dag. 

Igår hade jag medarbetarsamtal och det gick över förväntan. Pågrund av att det gick så bra så vill dem att jag steppar upp ett steg. 
Så idag ska jag ha två barn själv! Nervöst men efter dagens pass igår så känns det än så länge bra. 
Ska berätta allt ikväll när jag kommer hem. 

Nu är jag strax vid Karolinska, redo för utmaningen och därefter brandutbildningen! 








Braiga helgen!

Min helg har varit världen bästa. Både Jeppe och pappa har varit borta hela helgen så mamma och jag var själva, så himla skönt måste jag säga! Man behöver va utan killar ibland faktiskt haha! 
I fredags åt vi ute och sen myste vi hemma till idol och andra filmer. 
I lördags åkte vi till barkarby och åt lunch på IKEA och tittade runt. Sen på kvällen åt vi thaimat och så hade jag laddat över "Hundraåringen" till mitt USB som jag kopplade till tvn. Filmen var okej, rolig men det hände inte så mycket och lite virrig. Efter den filmen så tittade vi på "the impossible". Mamma hade inte sett den, filmen är så jäklans bra. Helt plötsligt blev kl 02 på natten och varken mamma och jag var trötta men vi gick och la oss ändå. Himla mysig kväll hade vi tillsammans. 
I söndags åkte vi till kista och grick runt. Fick med mig ett plagg från Alexander Wang också. Påsen jag fick var större än mig haha. 
 
Hela helgen har varit så underbart skön. Har vilat ut ordentligt, bara myst och gjort roliga saker. Mer sådana här helger tack. 
 
 
 
 
Söndagens middag. Sallad, tonfiskröra, avocado och mozzarella. Så gott!

Hård kommande vecka

Slut på helgen och snart ny vecka. Veckan som kommer är fullproppad med saker. 
Imorgon jobbar jag dag och så har jag utbildning på eftermiddagen. 
På onsdag har jag medarbetarsamtal, samtal med chefen + min handledare för att prata om hur det går för mig. Om jag känner mig redo att gå själv i december och sen sen vad min handledare tycker om min utveckling också.
Och slutligen på torsdag har jag brandutbildningen som håller på i 4 timmar.
Kommer va helt slut till helgen och på lördag när jag fyller år. 
 
Min helg har varit den bästa på vääääldigt länge. Ska berätta mer om den imorgon.
Nu ska jag strax sova. Dagsjobb som gäller imorgon. Efter jobbet ska jag faktiskt till nacka. liten hemlis ;) 
 
Utanför karolinska på halloween.  
 

Ge mig helg

Nu vill jag ha helg. Imorgon jobbar jag dag, sen tar jag helg! Mamma och jag är ensamma hela helgen så vi ska handla imorgon efter mitt jobb och sen på kvällen ska vi ut och äta och sen titta på idol. Kommer bli hur mysigt som helst. Sen har jag lite planer för helgen, får se ifall dem blir av. 
 
Snöat hela dagen, så mysigt men slasket kunde vi hoppat över. 
 
Nu måste jag sova. Imorgon får jag skjuts till jobbet. Så tacksam över det, en timmes längre sömn och bara sitta och mysa i en bil hela vägen till jobbet, underbart! 

Snö

Kallt, blåsigt och det snöar! Trodde först det var damm men insåg att det var snö ganska snabbt. Idag åkte mössan på och tur det, isvindar så det skriker om det. 
Var typ spyfärdig när alarmet ringde för en timma sen. Hade drömt om jobbet inatt så mobilen låg vid mina fötter?? Undra varför haha.. 
Nu sitter jag på tåget på väg till jobbet, längtar inte tills tåget är proppat med sjuka människor snart. 





Tidig födelsedagspresent!

Nu är halloween helgen över, superskönt för mig som har jobbat varje dag sen i fredags. Riktigt usla pass. Fredag och sen hela helgen + måndagen. Man känner sig mycket tröttare, alla andra är hemma, man hittar på grejer när man kommer hem eftersom det är helg och man somnar lite senare dessutom. 
 
Men det ha funkat ändå, är bara riktigt trött just nu. Hade inte orkat en dag till men tur nog är jag ledig imorgon! 
Jobbade kväll i fredags, rullade på bra, var riktigt lugnt. I lördags jobbade jag dag, som också rullade på bra. Sen när jag kom hem så åkte jag en sväng med mamma och mormor till stinsen. Vi går upp på övervåningen för att gå ett varv innan vi går och handlar mat. Mitt i när vi står i en butik så tjuter ett larm och personalen säger "åh nej, inte brandalarmet". Haha johodå, det tjuter i hela stinsen och alla får typ panik och springer ut. Det skriks i högtalarna att alla måste ut och det är fort. Alla butikerna stänger ner. Så det var bara att gå ner till bilen och ta sig ut då haha. Kaos när alla skulle ut också. Det var en upplevelse må jag säga! Brandbilarna kom efter bara 2 minuter, det var snabbt! Vi fick handla på ica maxi istället haha. 
Direkt när vi kom hem därifrån så åt jag snabbt och sen somnade jag vid 7 på kvällen haha.. Och sov hela natten ända tills alarmet ringde 05. 
Jobbade alltså dag i söndags och även idag. Så nu är jag trött på att gå upp 05 varje dag! Hade bilen hela helgen så det var superskönt att ta den till jobbet. 
Har varit en liten pluggdag på jobbet för min del idag. Gjort 7 obligatoriska prov som jag klarade av. Och varit på föreläsning om lungsjukdomar. Men jag nickade till lite grann pinsamt nog. Gått upp 05 tre dagar i rad och så har jag jobbat hela dagen och föreläsning är i slutet av dagen, så inte konstigt att man är lite trött hehe.. 
 
Till rubriken då! När jag kom hem i söndags så ligger det en stor kartong på min säng. Jag fyller år om mindre än två veckor så det var en tidig födelsedagspresent som jag fick av mamma och pappa! Det jag fick var en ny tv! 
Min gamla tv pajade för några veckor sedan, den bara slocknade och gick inte att få igång igen. Så jag frågade pappa om han kunde följa med nån dag och titta på en ny tv, kan ingenting om sånt. Men så fick jag en av honom och mamma istället! Såå glad! Kunde inte fått någon bättre present. När man var mindre önskade man sig massvis med saker, nu måste man kämpa för att ens komma på något man vill ha haha. Men mina päron var bra på att läsa av mig! :) 
 
Nu ligger jag halvt utslagen i sängen. Så underbart att vara ledig imorgon. Sova ut, äta en god lunch och bara mysa hela daaagen. Sen jobbar jag ända fram till fredag och därefter ledig i helgen! 
 
 
 
 

RSS 2.0