Lite nytt

Blev en spontanare att göra en ny header! 
Men resten av bloggdesignen får vänta. Det är verkligen ansträngande och krävs mycket tålamod. 
 
Men NU är det dags att kolla lite på film. Det väntas en rolig dag imorgon! :) 
 
 

Bra heeeelg!!!!

Och nu till helgen som strax är slut än en gång. Har jobbat från onsdag till idag. Har ändå hunnit vara i täby centrum med mamma, barkarby outlet där jag fick med mig två par springtights som var på 70% rea. 
 
Men den här helgen har också bjudit på nervositet! I fredags fick jag hem ett paket i brevlådan. Det innehöll anställningsavtalet för neonatalavdelningen!! Och även en bunt med papper som jag ska läsa igenom noggrant, ett USB-minne, pennfodral som man ska stoppa i byxan + pennor till, anteckningsblock + bok + en liten almanacka! Sen vilka handledare jag ska få gå med, kommer få gå 4 veckors inskolning och det bästa är att jag ska gå inskolningen på IVAAAAAAAA!!! Den akuta delen för att lära mig så mycket om möjligt, fy fasen vad roligt! + schema under dessa veckor. Alltså, jag fick rysningar när jag öppnade paketet. Så fina papper på bebisar och vad man ska tänka på osv. Åhhh, är så himla förväntansfull!! Dagen efter jag slutar på ortopeden, börjar jag på neonatalen. LÄÄÄÄÄNGTAR! 
 
Så ja! Idag har jag jobbat dag. Var riktigt trött alltså men det rullade på.
Imorgon är jag ledig, ska iväg med mamma på dagen och på kvällen ska jag på äventyr med Linda. Älskar långa bilresor, bra musik, härligt sällskap och sköna vägar att köra på! Älskar att köra på kvällen också, så myys. 
 
Nu ska jag hitta en bra film att se på. Imorgon ska jag sova ut. Blir en hård kommande vecka. Jobbar två heldagar på rad. Men seeeeeeeeeeen????? SEMESTER!!! I en vecka haha.. Men man får vara glad för det lilla. 
 
Ingen förstår hur lycklig jag är över detta! En nystart i livet, ett helt nytt kapitel. Detta öppnar så många nya dörrar i mitt liv. Jag kan tänka ett steg längre. En egen bil står på listan och de kommer nog inte stå kvar så länge till, lycklig tjeeeej!! 
Förstår ni min lycka???? 
 
 
 
 
Två drömmar i ett, går i uppfyllelse!! Drömmen att jobba på Astrid Lindgrens barnsjukhus har slagit in OCH att jobba med små bebisar på neonatalen. Det är nu livet börjar på riktigt! 

Härliga midsommarbilder!

Dessa bilder skickade vi runt till våra vänner och familj. Alla skrattade förutom min pappa som trodde det var allvar haha..! 
 
 

Midsommar på ortopeden

Jobbade hela midsommar men hade det så hiiiimla bra! Nästan den bästa midsommarhelgen faktiskt.
Jobbade kväll på midsommar med tre andra sköningar. Vi åt världens godaste middag tillsammans! Vi friterade mozzarella sticks, chili cheese, sill i olika sorter, potatis, tzatziki och massa mera. Patienterna var så nöjda och duktiga, de ringde inte på en hel timme så vi kunde njuta av middagen. 
Vi skrattade och hade det supermysigt. Vi skojade med alla, vi tog "härliga" bilder på varann när vi tog blodprover på varandra och skickade bilderna till till våra vänner och familjer. Pappa tyckte bilden var läskig haha! 
 
På kvällen åt vi tårta och godis och drack cola zero som jag hade med mig till oss. Verkligen supermysigt! 
När jag slutade åkte jag hem och somnade nästan direkt. Jag var hemma själv, alla andra var iväg på roligheter så somnade så himla gott, allt var tyst och lugnt. 
 
Sen jobbade jag dag på midsommardagen. Allt var så himla lugnt hela dagen. Jag gjorde i ordning en dunderfrukost till min och mina kollegor. De blev helt chokade när hela bordet var fyllt av läckerheter haha! Alltid lika kul att överraska :) Det rullade på och det fanns inte så mycket att göra. Vi gjorde efterrätter till patienterna, inte så kul för dem att ligga på sjukhus över midsommar liksom. Efterrätterna uppskattades i alla fall. 
 
Sen på söndagen jobbade jag kväll. Även då myste vi till fullo på ortopeden. Ingen hade som sagt matlåda med sig så vi beställde pizza. De kom upp med pizzorna till avdelningen, väldigt smidigt. 
Kvällen rullade sedan på. 
 
Det var min midsommarhelg det! Superrolig och annorlunda! 
 
 
 
 
 
 

Söndags jobb

Regnat hela natten, mitt rum var så himla fuktigt, kunde inte sova. Vid 4 funderade jag på ifall jag skulle gå upp, alarmet skulle ändå ringa om en timme men somnade om och vaknar av att mamma kommer in i mitt rum och säger att hon skjutsar mig till jobbet! Kunde sova en heeeel timme längre, det var välbehövligt. 

Har redan jobbat i två timmar, känner på mig att passet kommer flyga iväg. 
Imorgon är jag ledig, då ska jag sova ut och sen på äventyr med Linda på kvällen. Längtar efter att köra bil i 1.5 timme, så himla kul och avslappnande! 

Nu ska jag äta frukost med mina fina kollegor! 



Torsdag

Jobb jobb hela veckan lång. Har jobbat kväll de senaste dagarna och även ikväll. Var så himla trött, gäspade konstant den sista halvtimmen som var kvar av passet. 
Imorgon är det fredag och jag jobbar kväll än en gång. Sen blir det jobb hela helgen lång också. 
 
Bloggat dåligt den här veckan men var ledig i måndags + tisdags och nu jobbar jag resten av dagarna. 
Varit i täby med mamma där jag hittade lite saker. Mer än så har det inte hänt.
 
Nu ska jag bädda ner mig och se på film. 
 
 

Pizzamys

Vi har precis beställt pizza upp till avdelningen som vi ska mumsa på till middag. Ingen hade matlåda med sig så då passade vi på. Det förtjänar vi efter att ha jobbat under hela midsommar. 
4 timmar kvar av kvällspasset sen är jag fri i 2 dagar! 

1 dag kvar

Sen är mitt 9 pass på rad över äntligen. Är ledig i två dagar sen och så jobbar jag resten av veckan + helgen som kommer haha.. 4e helgen på rad! Men det är bara att köra på, har bara sommaren på mig att umgås med alla fina människor på ortopeden så jag är glad för varje dag jag får spendera ett pass där! 
 
Idag var det trögt att gå upp 05. Har inte sovit på hela natten, har jättesvårt att slappna efter ett att ha jobbat kväll sedan ska jobba dag dagen efter. Låg och vred mig hela natten, hade lust att dygna, timmarna gick och det började kännas meningslöst. 
 
Så den här dagen har varit lång och seg. Vanligtvis piggnar man på sig när man börjar jobba men inte idag. Idag var man trött från början till slut. Pappa kom och hämtade mig och jag somnade i bilen, väl hemma somnade jag med alla kläder på och vaknar 3 timmar senare haha.. Och än är jag inte pigg. Är redan trött igen, skulle kunna sova för natten redan men håller ut en stund till. 
 
Jag hade i alla fall världens bästa midsommar igår på jobbet. Vi lagade så jäkla god middag, patienterna tyckte vi luktade konstigt på kvällen av all frityr haha. Så himla mysigt hade vi. 4 stycken var vi som jobbade och det gjorde det extra mysigt att man var så få. Skrattat precis hela kvällen! Vi tog härliga midsommarbilder som innehöll nålar och en 60ml spruta full med bloood ;) Herregud alltså, bästa kvällen ever!! 
 
Nu ska jag kolla på missade serier och mysa. Imorgon jobbar jag kväll. Knega sista kvällen nu sen två dagars ledighet!
 

Uppe med tuppen!

Riktigt trött är jag. Men hade en förjävla bra midsommar kväll igår på ortopeden! Vi skrattade, kollade fotboll och åt en dundrande god middag tillsammans! 

Nu är jag på väg till Karolinska för ett dagspass. Nu känns det verkligen i kroppen att jag behöver få vara lite ledig. Jobbar imorgon också, sen är jag ledig måndag + tisdag. 




Midsommar på ortopeden

Min midsommar kommer att spenderas på ortopeden. Jobbar hela helgen, min 3e helg i rad nu hehe! 
Men det kommer bli jättemysigt! Jobbar kväll imorgon på midsommar. Har varit iväg ikväll med bilen och storhandlat. Ska överraska mina kära kollegor med massor av gott. Har tårta, mängder av cola zeroburkar, sill, potatis, tzatziki, godis och chips. Vi ska mysa rejält imorgon på ortopeden. Som vanligt kommer vi skratta iihjäl och och mysa till max! Längtar, kommer bli en superbra midsommar i år! Har kollat upp vilka jag jobbar med, vi är endast 4 som jobbar på kvällen så det blir extra mysigt. 
 
Nu ska jag mysa med massa gott och kolla på film. Får sova ut imorgon. Det ända minuset är att jag ska åka kommunalt till jobbet med all mat haha. Väska, påse + tårta ska jag släpa. Men det är det värt. Mina andra kollegor kommer ångra att dem inte valde att jobba kväll imorgon ;D 
 
 

Släpper bomben!!

Nu är det i princip klart så nu kan jag berätta vad jag har sysslat med i en månad nu. Är så himla skönt att detta är över, mailade det sista idag så nu är allt strax klart! 
Haha, ingen big deal för er men för mig är det! 
 
Det som jag har sysslat med i en månad nu är intervjuer och en jäkla massa beslut. 
Jag trivs sjukt bra på mitt nuvarande jobb men inte säkert att jag får stanna, så för en månad sen började jag söka lite olika jobb för att ha en plan B och inte va utan jobb senare. Jag började söka i tid eftersom jag trodde det skulle ta flera flera veckor innan jag skulle få något svar. Men redan dagen efter att jag sökte jobb, ringde första arbetsplatsen till mig. Jag sökte ca 7 olika jobb och ALLA har hört av sig och jag har varit på intervju på ALLA jobb jag sökte! DET ÄR HELT SJUKT! 
 
Den första som hörde av sig var akutmottagningen på karolinska sjukhuset i solna. Var så sjuuukt nervös inför intervjun. Allt gick bra, hon visade runt mig och det kändes bra. 
Dagen efter hörde Q62 barnortopedi av sig till mig. Var på intervju och även där kändes det bra. 
Några dagar efter ringde thorax thima/thiva till mig. Trodde jag skulle på intervju på avdelningen men kom till ett rekryteringscentrum. Sket nästan på mig när jag märkte att det var dit jag skulle. Där är dem hårda och grillar en rejält. De skickar inte iväg din ansökan om du inte är intressant. Men fy satan så bra det gick. Hon ville läsa hela min bok som jag har gjort med Astrid Lindgrens barnsjukhus och hon sa att hon gillade mig starkt och skickade iväg min ansökan till två olika ställen som jag hade sökt. 
Vad händer??? 1 timme senare ringer hon upp mig och säger att jag har två nya intervjuer att gå på. Och inte vilken avdelning som helst... Min absoluta favoritdröm.. Som jag aldrig trodde att jag skulle få napp på.. 
Nämligen NEONATALAVDELNINGEN MED FÖRTIDIGT FÖDDA BEBISAR!!!! Alltså ni förstår inte hur överlycklig jag blev! Hade intervju på Huddinge och solna på NEO. Båda gick galant enligt mig själv. I solna ville dem att jag skulle gå en inskolningsdag så jag kunde se hur allt går till och om det var något för mig. 
Den inskolningen gick jag nu i tisdags. Jag fick vara på IVA där, den mer akuta delen. Ja totalt dog av kärlek. Dessa små liven, en som jag hade hand om vägde endast 500g. Jag fick vara med på en helskötning. Byta blöja, ta blodtryck, vända på den (så den inte får trycksår), räkna pulsen osv! 
Jag smälte hela dagen jag var där, allt kändes rätt och det är här jag ska vara! Så var det bara! 
Innan jag gick hem pratade jag med chefen. Hon hade hört bra om mig och fick en bra uppfattning när hon träffade mig. 
Vet ni vad hon sa mer???? HON VILL ANSTÄLLA MIIIIIIIIIGGG!!!! och inte bara det!!!! FAST ANSTÄLLNING PÅ HELTID!!!! Jag är så jävla glad! fy fan vad härligt!!!! 
 
Så jaaaaaa!!!! I höst börjar jag jobba på neonatalavdelningen på karolinska sjukhuset i solna! Överlycklig tjej som inte kan bli gladare än vad hon är nuuuu!! 
 
Jag fick tacka nej till en del jobb som också ville anställa mig, det var faktiskt jobbigt. Sa nej till akuten, Q62, neo i huddinge, thorax bland annat. Jobbigare än man tror. Det är ju möjligheter man säger nej till. Men jag är säker på att jag har valt rätt.
 
Jag kommer jobba kvar på ortopeden tills i slutet av augusti och dagen efter jag slutar där, börjar jag jobba på neonatalen! Haha här är det hårda tag! Jag är jätteledsen över att behöva lämna ortopeden. Älskar det här jobbet och alla människorna här. Har utvecklats så himla mycket och man skrattar varje pass man jobbar. Kommer gråta när jag jobbar mitt sista pass. Kommer hälsa på dem ofta! Och hålla kontakten med alla. Jobbar på samma sjukhus så kan gå dit när som helst. 
Ska njuta och umgås med alla på ortopeden i sommar. I höst är det något helt nytt och spännande äventyr som börjar!! 
 
Som jag sa, skönt att detta är över nu. Alla intervjuer och planeringar. Har varit sjukt svårt att välja och speciellt att säga nej till alla de andra jobben. Men när neonatalen dök upp, fanns det inget annat för mig! Det är där jag ska vara helt enkelt! 
Jag är helt slut efter allt det här. Har inte varit ledig på en månad nu. Varje ledig dag jag har haft, har jag haft en intervju tidigt på morgonen. Så jag längtar efter en HEL ledig dag. Och den får jag efter helgen. Sen har jag gått runt och spänt mig hela tiden, kollat mobilen och mailen varje minut och varit nervös för hur allt ska gå. 
Men nu är det klart. Det ända som är kvar nu är att skriva på anställningsavtalet! 
 
Nu blev detta inlägg überlångt.men ville berätta detta i detalj. Detta vill jag minnas i framtiden. 
 
Så hääääär glaaad är jag!! 
 
 

Kvällsjobb

Nu ska jag strax börja åka till jobbet för ett kvällspass. Hade verkligen längtat efter att få sova ut efter ett par intensiva och tidiga dagar, men mobilen ringde kl 08 imorse.. Aja, kunde somna om men vaknade ändå trött. 
 
Jaja, måste maila och prata med chefen idag + jobba så klart ;) 

Kunde inte slutat bättre!!!!

Jag har haft några jäkla intensiva veckor med planering och arbete framför mig. Tuffa val och mycket tänk. Men nu jäklar går det uppåt. Jag ska iväg till Linda om en stund, ska berätta allt ikväll eller när jag har mer tid! Är så himla förväntansfull. 
 
Jag har i alla fall haft världens braigaste dag. Kunde aldrig tro att jag skulle få den här chansen! Mer om detta när jag har mer tid! Detta ska firas när jag är ledig haha! Typ om ett par veckor haha!

Slut på helgen

Slut på jobbhelgen för min del. Jobbat hela helgen och än är det inte slut. Har 8 pass kvar av mina 9 pass på rad. Jobbar hela veckan + hela helgen också. Då är det midsommar dessutom men det blir bra med cash sen. 
 
Nu måste jag sova, jobbar dag imorrn, upp om 5 timmar! 

Fredag den 13e

Trött som en åsna är jag men mina 9 dagars pass har bara börjat. Endast varit ledig i måndags och nu ska jag jobba VARJE DAG fram tills NÄSTA söndag.. Herregud, vet inte hur jag ska orka med detta haha.. 
 
Men men! Idag har jag jobbat dag och ikväll har jag tagit det lugnt, det behövdes! Kört lite brum brum också :) 
 
Nu ska jag sova. Jobbar kväll imorgon, snacka om att jag ska sova ut!! 
 
 

Bra dag

Har haft en sjukt bra dag. Det gick sjukt bra idag på förmiddagen, efter det åkte jag till stan och åt lunch och sen åkte jag till karolinska och jobbade kväll. Det började lugnt men satan så mycket vi fick att göra sen. Blev helt förvirrad och visste knappt vad som skulle göras. Men allt löste sig som alltid :) 
 
Nu kan jag strax berätta vad det är jag sysslar med. Känner att det börjar klarna upp lite så snart ska jag avslöja det. Haha, inte värsta grejen för er men för mig är det jävligt stort! 
 
Är hemkommen från jobbet nu, måste sova nu i princip.. 
Är ledig från jobbet imorgon men måste upp 06.30 för att ta ett tåg 07.00.. På min lediga dag liksom haha.. Kommer vara såååå trött.. 
Och på fredag jobbar jag dag dessutom, upp 05. Och pricken över i:t är att jag jobbar hela helgen också.. Fy vad död jag kommer att vara. Och nästa vecka blir inte rolig heller. Är egentligen ledig på tisdag men idag ändrades det så ska jobba hela veckan + nästa helg också haha.. Arbetsnarkoman???? 
 
Nu måste jag sova! 

Nu gäller det

Är trött som en åsna och jag jobbar kväll idag.. Aja, finns inte tid att vara trött nu. Nu gäller det, är strax framme men jag känner mig lugn. Detta kommer gå bra! 

9 Juni

Alltså detta är crazy. Trodde inte den här veckan kunde innehålla mer än vad den redan gör men tydligen så går det. Haha, börjar t.o.m kännas lite ansträngande! På torsdag som är min lediga dag, ska jag iväg igen. Måste upp 07 på min lediga dag, känns lite surt men sova får man göra när man blir gammal hehe.. Hoppas det är svalt väder då eftersom jag ska sitta på ett tåg i 60 min + gå en bra bit. 
 
Har varit i stan idag, var nästan för varmt för att gå omkring där men var inte där så länge, ville bara checka in i den nyöppnade affären. Kom hem med ett par byxor och en bikiniunderdel, överdelen fanns inte i  min storek så får vänta tills den kommer in igen. 
Åt därefter lunch och sen rörde jag mig hemmåt. 
 
Nu ikväll har jag fixat med lite papper och sånt som jag ska skicka iväg imorgon. Händer föööööör mycket just nu. För första gången i mitt liv har jag användning av min almanacka. Har annars inte använt en men nu har jag införskaffat mig en. Klarar mig inte utan den en dag, bara jag ska till Linda måste jag ha med mig den. 
 
Jaja! Nu ska jag kolla på film. Imorgon jobbar jag dag så upp 05 som vanligt. 
Fick ankbesök idag också! 
 

Bra helg!

Underbar helg, så skönt att vara ledig en hel helg. 
 
I fredags jobbade jag kväll. 
 
I lördags var jag på miniullared med mamma. Fick med mig en klänning. 
På kvällen umgicks jag med Linda. Vi var hemma hos henne, kollade på finalen av gladiatorerna. 
 
Idag har jag varit vid Edsviken med Linda. Vi solade och åt färska mackor med kyckling och curry. Vovvarna var också med. Fick lite färg i alla fall innan det kom en rejäl regnskur. Efter det åkte vi förbi sollentuna och tittade runt lite och därefter hem. Vi båda var helt färdiga efter den här dagen. 
 
Nu är jag nyduschad och ska sova. Är supertrött, solen tar verkligen energin ifrån en. 
Imorgon är jag ledig! Så himla skönt! Ska jobba hela den kommande helgen.
Imorgon börjar även den intensiva veckan för mig. Mycket beslut och på onsdag ska jag iväg. Kommer vara nervös precis varje dag den här veckan. Ska faktiskt bli skönt när detta är över haha! 
 
Nu ska jag sova! Ska åka till stan imorgon och roa mig lite. Sen tänkte jag börja göra en ny design. 
 
 

Favoriterna

 

Sveriges nationaldag!

Precis hemkommen från kvällsjobbet. 
Vi mumsade på fruktsallad, tårta och salta pinnar på jobbet. Vi hade en otroligt lugn kväll tills akuten ringde i slutet och ville lägga in 2 stycken. Men det har varit en bra kväll, skrattat och haft det mys hela kvällen! 
 
Nu ska jag mumsa på något gott och titta på missade serier. 
Än så länge är jag ledig heeeela helgen! Hoppas det förblir så också.. För det här är min sista lediga helg på ett par veckor. Jobbar nämligen 3 helger på rad efter denna, så jag behöver vara ledig nu! 
Snart går vi ner till A22a dessutom! Spännande! 
 
Jag är så himla kluven. Alltså, alla projekt jag håller på med just nu, liiiite för mycket. Måste ta svåra beslut och vill verkligen göra rätt. Det här gäller mig själv och vill verkligen inte missa något. Allt har hänt så himla fort, trodde aldrig att detta ens skulle ske någonsin, så jag är otroligt tacksam för det! Nu gäller det bara att bestämma sig.. Tur nog har jag helgen på mig, kommande veckan kommer bli tuff men förjävla rolig! 
 
Nu lite fritid med gott + film! 
 
 

Fy fan vad jag är braaaa!!!

Så himla glad att jag håller på att gråta! Detta är den bästa dagen i hela mitt liv! Allt gick över förväntan idag och jag trodde att jag skulle på en helt annan grej. Hade aldrig kunnat tro att det skulle handla om det här! Min dröm! Mitt liv! Min framtid! 
Sitter på bussen nu. Tänker äta en välförtjänt lunch och sen kolla i affärer! Imorgon är det fredag och jag jobbar kväll, sen är jag ledig heeeela helgen! Åhhhh har massa bra grejer att berätta! Men får ta det när jag har lugnat ner mig lite haha!! 
JÄVLIGT LYCKLIG OCH GLAD TJEJ!!!! 




Worki

Blev inringd att jobba kväll idag, som jag anade igår. 
Det ska bli kuligt! Äter lite nu och sen ska jag börja åka mot jobbet. 
Är redan nervös inför imorgon, inte för själva grejen, utan för att hitta dit. Blir en lång promenad men många stopp för att fråga människor om vägen haha.. 
 
Jaja, det tar vi imorgon!
 
 

Ännu en lyckad dag!

Min dag har varit super och det blir bara bättre och bättre. Hänger knappt med längre! 
Det gick bra idag men vi får se som sagt, väntar på med info. Har så himla många bollar i luften nu, vet nada och jag måste verkligen ta rätt beslut för detta är superviktigt! 
 
Jobbade kväll idag och det gick super, skrattat hela kvällen och haft det gött!
Hoppades på att få varva ner lite nu efter alla projekt som jag håller på med för tillfället. Men icke haha!!
Idag kom nästa braiga grej, jag förstår inte. Förtjänar jag allt det här braiga? Ja det gör jag fasen! haha.
Bara ladda om och läsa på igen. inget är detsamma och alla grejer är heeeelt olika, det som är så himla roligt. 
 
Så på torsdag gäller nästa grej. Har aldrig varit där förut, kommer verkligen virra bort mig.. Har t.o.m skrivit ut en karta så jag vet hur jag ska åka och sen gå. Haha. 
 
Jag vet att detta blir jätterörigt nu för er. Ska berätta så fort jag får lite mer resultat. Inget är säkert ännu.
 
Imorgon är det redan onsdag och jag är osäker på om jag ska jobba. En är sjuk så får se imorgon om chefen smsar att jag ska jobba. Hoppas, längtar till jobbet redan. 
 
Och pricken över i:t var ju att skattepengarna kom in idag! 
En väldigt bra dag med andra ord. Nu är det bara att ladda om. Hoppas att jag får vila en stund nu efter torsdag. Det är så påfrestande och nervöst. 
 
Nu tänkte jag se på missade serier och äta något gott! Det förtjänar jag efter den här dagen! :D
Trots en regnig dag så sken solen inom mig! :D
 
 
 
 
 

2 Juni

Redan juni månad, går lite för fort tycker jag, om 6 månader fyller jag 21.. 
 
Idag har jag i alla fall jobbat kväll. Det har varit massor att göra. Nästan alla patienterna behövde katet/tappas, kissobs på massor, fel på katetrarna osv. Har varit en kateterkväll på jobbet idag haha. 
Vi var inte klara med arbetet förrän 21.30 då vi slutar. Vi alla fick jobba över men det funkade, jobbade med roliga människor så :) 
 
Nu ska jag snart bädda ner mig i sängen, imorgon gäller det! Allt är klart inför imorgon så jag kan slappna av en liiiten stund. Känner mig lugn än så länge, men imorgon kommer det vara andra bullar! 
 
Efter detta så ska jag jobba kväll, det längtar jag till! 
 
 

Helgen

I lördags jobbade jag kväll. Vi myste med chips och godis på kvällen efter att kvällsarbetet var klart. 
 
Idag har jag varit på Ulriksdals slottsträdgård med moma, mamma och mormor. Vi köpte blommor och fikade. Åt världens godaste kaka med smördeg, vaniljkräm och färska bär. Så irriterad på mig själv att jag glömde att fråga om receptet.. Men jag ska nog hitta det, annars får jag åka dit igen och fråga haha, sååå god var kakan! 
 
Nu ikväll har jag umgåtts med Linda. Vi åkte en snabb sväng, fick med mig en kjol på rean. Sen köpte vi med oss mat hem och kollade på fotbollen. 
Nu är jag hemma, sitter nyduschad i sängen, ska strax bädda ner mig, sjukt hur trött jag har blivit nu för tiden, av någon anledning? 
Jaja, imorgon är det ny vecka och jag jobbar kväll. Har världens godaste mat som jag ska ta med mig imorgon och ananas till efterrätt på kvällen. Det blir kul det! Sen gäller det på tisdag, hoppas hoppas hoppas!!! 
 
Nu ska jag bädda ner mig och se på film. Ska fylla vattenflaskan med iskallt vatten, godaste som finns just nu, kanske BS som spökar lite?? 
 
 
 
 

RSS 2.0