Sol och bad! Ser ut som en tomat!

jaahapp! Kairo fick det bli idag. Orkade inte åka till nån annan strand. Har badat jättemycket! och solat! har värsta bikiniranden nu! svider gör det också.. Sen blev man nerstänkt av lera, 2 killar kastade lera på oss. Inte lite hårt dem kastade heller! :O Haha! aja. Imorrn ska jag åka iväg med Linda igen. Sola och bada är det som gäller, om vädret är bra! Det är långt dit vi ska så det blir att ställa alarm sen skynda sig iväg och äta och köpa pengar till mobilen sen skynda sig dit! Eftersom jag inte kan stanna så länge där. Ska på bio med älskling på kvällen, eclipse! :D Men men, nu ska jag kolla på film och dricka mig full på LOKA den här gången ;) sen sova gott!


Film

Nu ska jag kolla på film. Sen sova. Ska upp hyfsat tidigt imorrn om man vill ha en bra plats på badstranden! :) Imorrn börjar "ett nytt liv" för mig också. Känner mig taggad! men det kommer jag inte va imorrn :P Nu jävlar asså!


Näe, det här gillar jag inte!

Februari - vikt: 49. Längd: 161.
28 juni - vikt: 48. Längd: 162.


Bra/Dåligt nyheter.

Jag har både bra och dåliga nyheter om dagen! om mig alltså ^^

Dem dåliga!
Idag var jag på sjukhuset för att kolla min diabetes. Det gick inge bra, den var jättedålig.. Mitt Hba1c låg på 9,4%, vilket är jättedåligt. Man ska ha runt 5,5%.. min läkare som jag pratade med sa att jag ska läggas in på sjukhuset i 3 dagar nångång i augusti eller september.. Men han kan inte tvinga mig till nått, men jag sa ja till det. Om det är de som behövs för att jag ska få ordning på min diabetes så ställer jag upp! Den här gången ska jag vara där ensam också, annars brukar mamma alltid vara med på sjukhuset och sova över där med mig. Men den här gången ska jag vara där själv. Knäppt men jag längtar faktiskt. Jag är väldigt intresserad av sjukhus så ska bli spännande. Så egentligen ska jag inte sätta den här grejen på "dåliga nyheter" men det fick bli så ^^

Dem bra!
Efter sjukhuset åkte jag iväg med Linda. Vi åkte till kairo och badade. Solen värmde inte så mycket så blev lite kallt på kvällen. Men på vägen dit så stannade vi vid hemköp och köpte dricka. Då stannade 2 killar vid min moppe och bara glodde? jag ställde mig emot dem och frågade vad dem ville. Då sa dem hej sen gick dem? xD haha! knäppt ^^ Sen på vägen till kairo körde en bil om oss och stannade och skrek "tjenna tjejer" haha! Kändes som att jag fick en hjärtatack! hahah, blev så jäkla rädd när dem skrek ^^ haha aja. Imorrn då jäklar! Imorrn ska jag ta med Linda till världens soligaste plats! ;) där ska det badas och solas! Det längtar jag till!

Annars är jag hemma nu och lyssnar på musik. Mådde jätteilla för ett tag sen. Fick panik. La mig ner i sängen, men det gick inte över. Tanken på mat eller bara vatten fick mig att bli äcklad.. Jag äter inte bra alltså..! äter för lite! Är så svårt att äta på sommaren tycker jag, jag blir aldrig hungrig då. Well well!

Usch igår var det en hemsk dag..! har aldrig i hela mitt liv varit så ledsen som jag var.. och inte vet jag heller varför jag blev så överdrivet ledsen.. Visst blir jag ledsen när älskling är tvungen att åka hem men så där ledsen har jag aldrig blivit. hmm.. Så nu längtar jag jättemycket till onsdag! Då älskling och jag ska till kista och se eclipse! den verkar jättebra! Sen sover älsklingen hos mig. Och nästa dag åker han till Göteborg.. :( buhu!


Mamma kom precis hem från stan. Hon har köpt mitt favoritgodis! finns inget bättre än pocky! ching chong godis :D På onsdag ska jag tvinga älskling att smaka på en! :D


Älskar bilden!

Älskar bilden! ny design dessutom! Nu ska jag kolla på film sen sova. Ska till sjukhuset imorrn.. Jag är rädd.. Har inte skött mig så antingen kommer dem tvinga på mig nån spruta eller lägga in mig, vi får se vilket det blir. Godnatt iaf!

Ännu en underbar bild! min bästa pojkvän!!!<3


Hur ledsen kan man bli egentligen :(

Jaa.. Jag har aldrig varit så här ledsen när älsklingen har behövt lämna mig för att åka hem.. Jag saknar honom såå mycket.. Har liksom varit med honom hela helgen och nu ska man sova ensam.. Det känns inge bra.. well!

Idag vaknade älsklingen halv 12 tror jag. Sen krama han om mig och då vaknade jag, underbart att vakna när ens pojkvän håller om en på morgonen! Vi låg kvar i sängen en stund sen gick vi upp och åt lunch. Mamma hade gjort sallad. Sen spelade älsklingen x-box igen, han klarade precis ut spelet men glömde spara ^^ så nu måste han göra om 5 banor ^^ smarta älsklingen, han som har kämpat hela helgen med att klara ut spelet! ^^ Sen gick vi ut och solade på studsmattan en stund. Gulliga mamma kom ut med 2 stora glas med iskall saft. Det var is i som var formade som hjärtan, naaw! Sen tog älsklingen och jag ett par bilder tsm. Och slutligen den jobbiga delen! :( Vi skjutsade hem älsklingen så han slapp ta tåget och allt. Blev en snabb kram och puss sen åkte vi igen :( Fast vi åkte till norrtälje centrumet/stan eller vad man nu kallar det ^^ Där gick jag runt med mamma och pappa i en timme. Jättemysigt där ju! dit måste jag gå med älsklingen! Sen åkte vi hem. Men nu ska jag lägga mig i sängen och skriva ett LÅNGT sms till älsklingen. Sen ska jag sova med älsklingens tröja jag har fått låna! då kommer jag sova bäst! den luktar honom! godnatt! ÄLSKAR MIN MARCUS!


Fan va nice!

Det är en kondom som tjejen kan stoppa upp som en tampong ungefär. Om hon känner sig orolig för att möta någon hon inte känner, eller vet att hon ska röra sig i ett osäkert område.

Om en våldtäksman skulle penetrera kvinnan så fastnar kondomen på honom. Små hullningar orsakar smärta, han får svårt för att kissa. All smärta leder också till att han får svårt att gå.

De enda som kan ta bort kondomen är en läkare och när mannen söker hjälp kan polismyndigheten snabbt gripa den misstänkte våldtänksmannen.


Mysig va ;)


Midsommar.

Min midsommar har varit jättebra! Mamma och pappa åkte iväg med båten tidigt på morgonen. Älskling kom till mig vid 15.00. Då myste vi lite och kollade på film. Sen tog vi moppen till hemköp, men det var stängt. Inte så lyckat ^^ vid 21.00 åkte vi till kairo med Emlie och Pontus, vi badade. Var inte meningen att jag skulle bada men det blev så iaf. Dumma älskling skvätte vatten på mig! Sen bar han mig en bit ut i de kalla vattnet också :( ^^ Resten av kvällen har vi kollat på film och ätit glass :D sen somnade vi nångång vid 3.

Imorse vaknade vi vid 10.00. Låg kvar en timme och myste sen gick vi upp och satte på en film. Medan älskling var nere och duschade så gjorde jag frukost. hela dagen har vi bara tagit det lugnt och kollat på film. Vi köpte pizza till middag, usch va mätt man blev. Helt död efter maten ju ^^ Sen var det meningen att älsklingen skulle åka hem idag men han sover här en gång till! <3 Just nu nördar han x-box. Så gullig när han förlorar (a) han lägger sig ner i sängen och skriker lite tyst, sen pratar han med sig själv hela tiden, gullungen! Lite senare ikväll ska vi spela GENI, ett roligt frågespel! Sen ska vi nog tjocka oss med glass och ha det mys. Har precis duschat för den delen också ^^ Har tyvärr inga bilder från igår eller idag.. Så ni får en bild på när älskling mumsar glass!


Svar på kommentar igen.

M i t Z a . s e ♥ ([email protected])
vart bor du ?
hur gammal är du?
hur träffades du och din pojkvän?

;DDD xD <3

Svar: haha. Jag bor i stockholm, upplands väsby. Och är 16 år än så länge. Jaadu, Det började väl med att jag tog kontakt med honom genom bdb. Direkt efter att han vart singel igen ^^ Hade inga tankar på att skaffa ett förhållande med honom just då. Men vi pratade ganska mycket på msn ett tag och jag gillade att snacka med honom. Sen efter ett halvår ungefär så bestämde vi oss för att träffas. Och jaa, nu har vi ett förhållande :)

Great.. ingen ström på övervåningen..

Ingen ström på övervåningen... Telefonerna funkar inte.. lyckat! Mamma och pappa har åkt iväg med båten till möja! Dom kommer hem på söndag kväll, så lyckat för jeppe och mig (y) Tur att undervåningen har ström iaf. Jeppe får fixa det där.

Aja nu sitter jag i morgonrock och väntar på att håret ska torka. Älskling kommer nångång efter 13.00. Sen sover han över här. Midsommar idag. Funderar på om jag ska ta med älskling till kairo så man kan ta ett kvällsdopp senare ikväll. Men nu är det brådis! Härligt att vara utan föräldrarna i 3 dagar! :D

Väsby centrum

Ännu en varm dag i sverige. lyckat (y) Blir ganska dålig uppdatering nu när det är så bra väder, vem vill sitta inne vid datorn då liksom :P Iaf. Har varit i centrum med Linda idag. Vi kollade runt lite. Sen köpte vi glass och satt oss ute på en bänk. Solen stekte som fan. Har Bränt mig väldigt mycket i ansiktet, armarna, axlarna osv. Men brun kommer jag inte bli, tyvärr.. Sen har vi varit lite överallt. Kairo på kvällen, då vi låg i gräset och löste korsord. Sen en sista sväng till friidrottsplatsen. Vi sprang som dårar igen. Duktigt av oss.

En läskig gubbe vid kyrkan var där på kvällen, han förföljde oss vart vi än gick, och inte ville han gå ifrån oss.. Han kollade minsta lilla steg vi gick och kollade arg på oss. Vi blev lite rädda men fortsatte att gå inne vid kyrkogården. Han tar modet och går iväg till sin cykel men inte släpper han blicken ifrån oss. Han cyklar en bit och stannar bakom ett hus. Vi hör massa ljud därifrån. vi vågar inte gå ut, för utgången låg precis vid huset där gubben stod. Men vi tar modet och går ut, och precis när vi är vid grinden smiter gubben fram och..

Mer får ni inte veta!

Nu ska jag lösa korsord sen sova! Midsommar imorrn, wiihoo.


En lasbil krockade med en bil vid häggvik för nån dag sen. Delar flög hit och dit.


Svar på kommentar.

Anonym
kan inte du ha frågestund?

Svar: Inte så många som läser min blogg, så tror inte att det skulle dyka upp så många frågor.

Nu blir det film!

Nu har jag sprungit klart! okej, jag sprang inte, det orkade jag inte ^^ men jag gick iaf en lång runda runt ån :) väldigt mysigt och tyst där på kvällarna :) Har hunnit duscha av mig en snabbis också. Nu ska jag kolla på film måste bara hitta nån bra först ^^ sen ska jag dricka mig full på ramlösa! :) godnatt!


UT OCH SPRINGA!

NU SKA JAG UT OCH SPRINGA! VI SES! BRÅTTOM NU!


Mysig dag med Linda!

Äntligen vågade solen sig fram idag! Ringde Linda precis när jag vaknade. Sen åkte vi till norrsjönn och hittade en egen strand. Där var vi i 4 timmar ungefär, vi solade hela tiden. En anka gjorde oss sällskap. Den la sig bredvid oss och sov, naaw! Den var så kelig :D Den jagade Linda, för hon hade mat. Den gick över min handduk hela tiden, sen gjorde den roliga miner och gapade när vi ställde frågor till den? xD haha, gulliga anka! Sen blev vi väldigt törstiga, så vi åkte till infra och köpte dricka sen vidare mot friidrotts platsen. Där vi sprang som dårar! hoppade längdhopp och sprang 60m. Jag har världens sämsta kondis! ^^ Nu mot kvällen har vi varit runt på olika kyrkgårdar. Eds kyrkan och nån till. Tycker det är läskig att gå på kyrkogårdar. Sist vi var vid en kyrka vägrade min moppe starta.. nu sattes vattnet på utan anledning.. usch. Vi gick direkt till michael skoglunds grav, fy fan säger jag bara! den var så himla skruttig! ruttna blommor, ingen gravsten, bara ett ruttet kors.. alla saker som låg där var döende.. känns hemskt att alla bara har glömt bort honom.. jaja. Kom precis hem. Nu dunkar jag musik och laddar över bilder från dagen.


Den här bilden tycker jag är läskig. Så där smal är jag verkligen inte! mina vader.. verkligen inte sådär smala, låren.. samma där! och magen.. näe! Ser ju ut att vara 180 minst också! jag står ju fortfarande kvar på marken..


Fail på mig.

Failade totalt idag.. Så kan det gå. Hämtade iaf ut biobiljetterna som älskling hade bokat, gick hur bra som helst. Sen gick jag runt i kista, köpte ett linne och lite annat. Sen missade jag precis bussen så fick vänta i 15 min på nästa. Under den tiden var det 2 tanter ute och tiggde pengar. En kille som satt bredvid gick dem fram till och bad om pengar. Han sa nej och viftade bort dem, men dom bara fortsatte att tigga, tillslut gav dem upp och tröck upp en handduk i facet på honom! xD inte förstod man vad dem sa heller.. Nästa person dem gick till var mig men jag ställde mig bara upp och kollade argt på dem och då gick dem och skrek en massa till mig xD man kände sig lite tuff där! ;) haha! Kom precis hem till middagen. Blev en god sallad. mums! och nu ligger jag här, igen.. vilket liv man har :) men jag gillar de! i veckan kommer det hända en grej, en väldigt rolig grej :D mer säger jag inte (a)


Nu jävlar!

Imorrn ska jag åka iväg prick kl 10.00! Nu jävlar asså! det blir raka vägen dit! biobiljetterna får vänta nån timme! ojoj asså. haha, nu ska jag kolla på film, sen sova hyfsat tidigt så jag orkar upp imorrn! ojoj asså! det här ska bli kul!

Tjockis dag.

Man känner sig lagom tjock när man har legat i sängen hela dagen och kollat på film.. På kvällen åkte jag med Johanna till kairo. Vi köpte dricka och bulle. Men Johanna sparkade ner sin dricka i sjönn! xD så hon blev utan ;) solen stekte på som fan :O men hade massa kläder på mig hela tiden, frös så mycket. Vi var inte där så länge. Nu är jag iaf hemma. Har pratat med mami en massa. Älskar att jag kan prata med henne om allt! Snart ska jag nog kolla på film, som alltid :) Imorrn ska jag till kista och hämta ut biobiljetter som älskling har bokat. Dem måste tydligen hämtas ut imorrn, weird? haha aja, sen kan jag ju alltid gå runt och kolla i affärer :D Sen har jag en del planer på G (a)


Första hemmadagen på sommarlovet

De må jag säga! äntligen fanns det tid för en hemmadag! har degat i sängen och kollat på film hela dagen. Nu snart ska jag eventuellt träffa Johannis. Sen får vi se vad kvällen har att bjuda oss på!

godenatt

Nu ska jag sluta blogga för idag, eller för alltid kanske? ska iaf kolla på film nu. Är ganska trött så. Imorrn vet jag inte vad som händer. ska väl ta det lugnt imorrn och se hur halsen mår. Men men, godenatt med er gött fölk!


Old times!


Söndag

Idag vaknade älsklingen och jag vid 10.00 ungefär. Vi låg kvar i sängen ett tag, sen gick vi upp för att äta frukost. Älsklingen gjorde fruktsallad till mig och resten av familjen, gullungen! Efter det så gick vi och la oss i sängen igen och kollade på mr. bean ^^ Älsklingen skrattade så roligt :D har aldrig hört honom skratta så förut :D sötnosen! Efter ett lååångt tag gick vi upp och började fixa oss lite. Sen åkte vi till sollentuna och köpte chai latte. Sen åkte vi vidare mot kista och åt där. HAHA! när jag skulle beställa mat.. det tog ett tag innan den blev klar. Han som jag beställde av var så rolig ^^ "nått annat du vill ha medans ;) " "jag kommer hinna gå på semester innan du får din mat" "ska du bara ha de där? vill du inte ha något helt annat" hahahahha! xD aja ^^ sen åkte vi hem. Jag hade glömt nycklar så älskling fick hoppa in genom fönstret ^^ sen var han tvungen att åka hem :( saknar honom så jäkla mycket redan! Direkt när han had åkt blev jag jättedålig. Var tvungen att lägga mig i sängen och vila.. Jag blev yr när jag stod upp. Jag bytte om till mysdress, jag frös ändå, var jättevarm under kläderna? stel, ont i kroppen, halsont osv.. precis som om jag hade feber, jag kollade upp det ich jag hade ingen feber, hm.. konstigt att det hände precis 1 minut efter att Marcus hade åkt hem.. Nu fryser jag inte längre, men jag har fortfarande ont i kroppen och är väldigt stel. Halsen gör fortfarande ont. Vill inte bli sjuk! Aja, ska fortsätta ligga i sängen och lyssna på musik. Bara älsklingen som fattas nu.

Bilder från festen.


När Marcus och jag rättar tipsrundan.

Mammas presenter. växthus, grejer från tyskland, över 20.000:-, blommor osv.

Snyggingen min dricker champagne ;)

Inte konstigt att jag blev lite skrattig igår (a)

Haha, jaha.. här dricker jag ^^

Mammas fest!

Ojojoj asså, vilken fest, vilken kväll, vilken natt! Nu ska ni allt få höra!

Jag vaknade väldigt tidigt, duschade, städade rummet och fixade mig. Älskling kom till mig vid 13.30 ungefär. Snyggingen min hade skjorta och slips :D Direkt när han kom satt vi igång att hjälpa mamma lite. Vi satt upp tipsrundan runt tomten. Sen tog vi det lugnt i mitt rum lite innan alla gäster kom. 35 st! Hälsa på alla och så. Gå runt med champagne flaskan. Och JÄVLAR!!! vad alla snackade med mig om älskling! skriver mer om det sen. Sen drack jag faktiskt 2 cider med 4,5% alkohol i, mycket för att vara mig (a) första gången jag har druckit ^^ stolt! Sen var det dags för mat. Vi hade buffe med massa olika maträtter. Pajer, sallader, ägg med fyllning osv. Medans älskling och jag åt rättade vi tipsrundan. Man kunde ha högst 15 rätt. Det blev en ensam vinnare på 13/15 rätt! HAHAH under maten var det massa som höll tal och sjöng för mamma. När jag satt i älsklingens knä och lyssnade på talen som alla höll så kom Ronny (en jättesnäll kompis till mamma och pappa). Han stannade till vid älsklingen och mig, sen tog han bort älsklingens händer från mig! xD När han kom tillbaka höll Marcus i mig hårt så då kollade han bara roligt på oss och gick vidare. hahahha! SÅ roligt :D vi skrattade jättemycket. Lite senare blev älsklingen lite dragen ;) bara LITE! han pratade lite sladdrigt och sa massa saker jag inte förtstod ^^ Kvällen fortsatte. Själva festen slutade 04.30 ^^ En kille vid namnet Dennis somnade! mamma och 3 pers till försökte dra ut honom! men han bara sov, han var så jäkla full! xD tillsist fick dem slå han lätt i facet, då vaknade han! xD Älskling och jag somnade vid 02.00 eller nått, vi var ganska trötta, eller iaf jag (a) vi vaknade då och då av allt folk som spelade musik och skrek, hahaha men det fick man stå ut med ^^

Nu gott folk! Nu ska jag skriva vilka och vad dem sa om min älskling under kvällen!

Min farmor!
- "Vilken söt kille du har skaffat, håll i honom hårt"

Joakim (min kusin på 23 år)
- " Har du skaffat pojkvän jossan" " en väldigt snygg kille må jag säga" "jättesnäll och söt, perfekt kille för dig, håll i honom hårt!"

Matte (kompis till mamma)
- "Nämen jossan! har du skaffat kille nu också, vart har du funnit honom? vilken perfekt kille!"

Morfar.
- är det din kille jossan? "riktigt söt är han"

Pia (min moster)
- "Jättefin kille du har jossan, håll i honom hårt!"

Ronny (kompis till mamma)
- "jäkla bra kille du har skaffat asså!" "men han får passa sig, han får inte dra dig ifrån mig"

Pappa.
- "Marcus passar perfekt in här"

Det här är bara LIIITTTTEEEE vad alla sa om älskling! det är massa fler som har sagt saker om Marcus! men inlägget börjar bli lite långt.
Men en grej som ALLLLLAAA sa igår på festen var "HÅLL I HONOM HÅRT, SLÄPP HONOM FÖR FAN INTE!" Alla som har träffat Marcus hitills stortrivs med honom redan! Älskling är världens bästa! Min farmor blev gråtfärdig (a) Marcus har fått träffa hela min släkt nu nästan, och alla gillar honom, fast det är inte så konstigt? finns inte en människa på denna jord som inte gillar Marcus! Men tyvärr alla tjejer.. Han är MIN! 

EN JÄVLIGT LYCKAD FEST! Bilderna kommer i nästa inlägg!


Jag blir gääälen!

Jag blir gäälen på lärarna! dom sa att betygen senast skulle stå på schoolsoft igår! men man hittar ingenting på den där sär sidan! Bläää! skulle bett om att få betygen skriftligt ist.. aja!

Alla äri full gång. Mamma och min moster lagar klart all mat. jag har städat rummet och håller på att fixar mig nu. Pappa jobbar ute med alla borden, brorsan sover.. som vanligt! Älskling kommer 14.00 ist. Då ska vi sätta upp tipsrundan! :) så han kan fuska lite ^^ nejdå! ingen fusk hemma hos Josefine! Ingen mer uppdatering idag tror jag. Festen kommer säkert hålla på hela natten. Marcus och jag kommer va ganska trötta så vi kommer nog somna ganska fort ^^ Men nu ska jag fortsätt att fixa mig, sitter bara i underkläder ^^


Tagen av Linda


Vad händer med statistiken egentligen? :O

Statistiken bara höjs och höjs! :O Duktiga alla börjar bli :) Nu ska jag kolla på film och mumsa godis! Sen måste jag sova, alarmet är på 09.00. På den tiden borde jag hinna:

- Duscha.
- fixa mig.
- städa det sista i rummet.
- hjälpa mamma.
- duka det sista.
- sätta upp flaggan och skylten.
- tända facklor.

osv.. :) Det som kommer ta längst tid blir nog att duscha och fixa mig :P Men! nu ska jag kolla på film! godnatt!


Imorrn smäller det!

Imorrn blir det party med en massa vuxna :) Marcus, jag, Jensa och jesper. Vi är dem ända ungdomarna ^^ haha men det kommer bli kul :D Ska bara varna Marcus för en person ^^ han kommer vara på Marcus hela tiden, okej.. det kommer alla ^^ dem kommer kommentera hans längd tror jag ^^ för alla andra är korta ;) Haha, älskling kommer se ner på alla som små barn (a) Idag satt jag i bilen prick kl 10.00! Vi åkte och handlade mat, allt gick på 3000.. Sen skynda sig hem och börja laga en stor del av maten. Jag smet iväg till stan för att köpa presenten till mamma. 2000 gick den på. Nu är alla borden och stolarna placerade. dukarna är på, ljusen också.

Mot kvällen skulle jag ju hjälpa Emelies mamma ;) Emelies pojkvän skulle komma på tisdag egentligen men han kom idag, så mitt uppdrag var att hålla Emelie borta tills dem hade hunnit hem! När vi kom hem och Emelie såg sin pojkvän sitta i köket sprang hon till vardagsrummet och stor grät ^^ se sprang hon tillbaka och kramade om honom ^^ Sen blev hon jäkligt arg på mig! xD hahaha "vänner berättar saker för varandra" haha! sen skrattade hon. Dem började hålla på så jag åkte hem med moppen ^^ Har städat rummet och lite sånt. Har inget mer att göra idag. Imorrn måste jag upp tidigt och hjälpa till med det sista. Sen duscha och fixa maj!

Hahaha ah juste! Nästa vecka ska jag pröva på MMA! fett läskigt! Går det fel kommer jag bli jäkligt skadad :P jag får inte lära mig så mycket innan, ska köra direkt med en person tydligen, SCARY! Och inte får jag köra med en tjej heller! nänä.. jag ska köra med en kille som har tränat MMA i 2 år!! jag kommer dö! Här vilar josefine nielsen, ihjälslagen i MMA.. haha, nejdå men vi får väl se hur jag ser ut sen ^^


Godnatti.

Nu ska jag kolla på film och prata med Henning. Ibland förstår jag inte riktigt honom ^^ 

Henning  
jag vet du är gullig :):)
00:23

Henning
ok gullig address du har haha

Hahaha jaja, Henning är som han är ^^ Grattis till sötnosen Hadis som fyller år idag! :D <3 älskar dig! <3

bilarna tutar än! :D

Hahaha, bilarna tutar än! skylten ska hänga kvar tills på lördag ;) Hahah jaja, nu lyssnar jag på musik och funderar på vilken film jag ska se.. Imorrn kommer det bli ännu stressigare.. Inte bra det här asså..
Kl 10.00 ska jag sitta i bilen påväg till en jättestor mat affär. Där ska vi stoorhandla! eftersom vi ska ha buffe så har mamma ritat upp för att se så allt får plats. Tänkte ta kort på det men det kan jag ju inte! ^^ Älskling kommer säkert läsa bloggen innan han kommer på lördag och jag vill ju inte avslöja allt för honom ;) Efter maten ska vi ha en tipsrunda! :D har precis läst frågorna och alla handlar om mamma! Så älskling, hoppas du vet mycket om min mamma nu, det är priser i potten! ;D Hahah jag ska gå med Marcus men jag ska inte svara åt honom eftersom jag redan vet alla svar ;) ska testa hur mycket han vet :D ska bli superkul!

Hahah aja.. Efter vi har handlat ska jag stressa in till stan och köpa en present till mamma som jag har hittat för 2400.. Den är hon värd! Sen direkt hem och hjälpa till att laga en stor del av maten, sen är nog dagen slut. Och på lördag måste jag upp tidigt för att fixa mig, hjälpa mamma. älsklingen kommer vid 13.00. Snyggingen min!
Jaja, berätta mer imorrn! känner att jag skriver lite för långa inlägg nu för tiden.. jobbigt för er att läsa ^^
Hoppas ni njöt av solen idag iaf! Nu ska jag kolla på en film och dricka massa VATTEN!


Hahaha, Påhittiga pappa med skylten! :D

Den stressigaste torsdagen på LÄNGE

Vart ska man börja? Vaknade kl 06.00 av massa bilar som tutade. Mamma var ute och rensade ogräs. Mitt jobb egentligen men fick inte göra det för mamma? var tydligen för jobbigt för mig, haha.. Iaf försökte somna om men det fortsatte att tuta, massa bilar körde förbi och tutade? blev lite irriterad! Klädde på mig sen gick jag ut till mamma och frågade varför alla bilar tutade. Hon ber mig gå på andra sidan vägen och där sitter den här skylten
||
V



Hahahahahhaaha! jag skrattade ihjäl mig! Pappa har hängt upp den här skylten precis på andra sidan vägen av vårt hus! Halv 6 imorse satt han upp den, sen dess har det tutat bilar hela tiden! från 05.30 - 22.00! hahaha! SÅ ROLIGT! :D Sen har det ringt folk hela dagen. Mamma fyller ju 50 år idag, fast vi har festen på lördag.
GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA MAMMA! :D <33

Jaa.. det var den roliga delen den. Efter det hjälpte jag mamma med att blocka ogräs iaf. HELA tomten! ni som inte har sett hur stoooor min tomt är kan inte förstå hur jobbigt det var! Efter det åkte jag iväg med mamma och hämtade en bänk som pappa och hon hade köpt till hallen, så byggde jag ihop den med mamma.. Sen kom jeppe och pappa hem från jobbet, då hjälpte jag dem att lasta av stolar och bord från släpkärran! Sen lyfte vi bort alla smågrejer, grill osv från terassen och så spolade pappa och ag av den med högtryck (en maskin) Vi fick ha regnjacka, för det sprutade så mycket vatten! All pollen försvann. Sen fick jag lyfta upp allt på terassen igen för pappa skulle klippa gräset. Medans han gjorde det så gick jag upp på taket och fixade lite. LÄSKIGT VÄRRE! När det var klart fick jag spola av hamocken från pollen.. Efter det satt jag mig i 5 min, mina kropp värkte som fan! och det gör den än! har växtvärk i vaderna som fan! så nu får ni snart se en josefine Nielsen på 170! :D hoppas (a) Och just nu har jag duschat. Blev precis klar med allt arbete! lilla jag liksom? kan knappt tro att jag orkade göra allt det här som jag har gjort idag. Mitt huvud värker också, har tagit tablett. Fy säger jag bara.. Det här inlägget blev så långt, så berättar mer i ett annat inlägg.


Gårdagen (onsdag)

Då var jag i kairo med Linda :) det var sool, så vi solade. Vi tänkte bada men vi somnade i solen och sen så var det för kallt, solen gick i moln hela tiden så vi var bara där i 2 timmar ungefär. Har fått riktigt mycket sol i facet :) och på axlarna :) det gillas! Sen när jag kom hem hoppade jag lite studsmatta med Linda, sen skynda sig till jobbet. Lillen hade feber.. kunde knappt bära honom när han bara var i blöja, han var så JÄKLA varm i kroppen, stackarn. Så när jag skulle bada honom hade jag nästan minus grader på vattnet, han njöt verkligen. Sen somnade han i min famn, la honom i sängen då vaknade han, men somnade om ganska fort igen. När jag kom hem var jag helt slut.. Somnade ganska sent för jag låg i sängen och kollade på film. mys!


Dålig uppdatering igen.

har verkligen inte hunnit med att blogga. Varken igår eller idag. Jag är helt slut! jag måste bara jobba lite till, senare ikväll bloggar jag mer, och då kommer färska bilder från igår och idag! håll ut gött fölk :)

Kairo

godmorgon! eller vad man nu säger :) Jag håller iaf på att byta om till badkläder, ska åka till kairo snart med Linda, hoppas att vädret håller i sig bara. Mobilen är med, men kanske inte kommer att svara, lite osocialt om jag ska smsa/ringa när jag är med Linda :) bara så ni vet!


Halvt klar design

Nu har jag gjort om designen lite :) min andra ville inte passa in! så jag orkade inte krongla med den mer! ^^ den här får duga ett tag, har så svårt att bli nöjd med mina designer ^^

Var dig själv, alla andra finns redan.

Hur orkar han med mig? alla misstag jag har gjort och gör.. allt tjat, alla tankar.

Godkväll! Mina lår dör typ, har sån jäkla träningsverk från igår när vi sprang, haha aja. Min dag har spenderats med Linda. Vi tog moppen till kairo igen, köpte lunch vid hemköp sen åt vi de vid kairo. Det var så jäkla kallt bara, jag frös som fan! Mina läppar vart knallblåa! usch.. så vi åkte hem efter en timme. Vi nördade oss hemma hos mig med godis och x-box ^^ det var kuligt det. Sen har det inte hänt så mycket mer. Inte ville jag ha middagen heller, lagade till något eget. Har varit allmänt sur under kvällen.. Vet inte varför. Trött har jag varit också. Kanske för att jag vaknade vid 05.46 idag, försökte somna om men det gick inte.. Suck, nu när det äntligen är sommarlov så kan man inte sova hur länge man vill! blää, på det. Nu ska jag ta ett päron sen kolla på film! hajdå.


Städar

Nu ska jag börja städa rummet, behövs verkligen! måste speciellt rensa smink! haha aja!


Gulliga Hadis och Lukas :)


60m!


4 månader

Har älskling och jag idag också<3 tiden går fort, allt bara ökar, allt blir bara bättre och bättre! Är så jävla kär. Aldrig kunde jag tro att kärlek var så här underbart, men Marcus har bevisat det!<3 Världens bästa pojkvänn! Känns hemsk att behöva vänta tills lördag med att träffa honom, Vill vara med honom nu nu nu! och resten av livet! Marcus Muppen Hawkins! Jag älskar dig!! <3


Första bilden som togs på Marcus och mig. Naaw!


60m är min grej :D

haha jahaja! Idag har jag varit med lindis! Vi åkte först till rösjönn med moppen! Där vi åt en liten picnik. Ankorna var väldigt intresserade av våra bullar ^^ Men sen gick det för långt! vart vi än gick följde dem efter oss! Måsarna flög nån cm ifrån en! Blev lite läskigt ^^ Sen åkte vi till friidrotts platsen i sollentuna, där var det fullt med folk. Även adam stog bredvid och kollade på.. Vi åkte lika snabbt som vi kom. Då åkte vi till friidrottsplatsen i väsby. Där sprang vi flera varv runt banan, hahaha! jag har sämst kondition! xD Men 60m älskar jag! :D Kom upp i värsta superfarten! :D skitkul. Video på det får ni sen!
Efter maten åkte vi till kairo, jätteskön kvällssol! minst 10 var där dök? vet inte varför, massor med folk iaf. Haha, några småbarn badade, linda och jag reagerade när dem sa "det är minst 20 grader i vattnet" xD haha, no way.
Sen har det inte hänt så mycket mer :) bilder från dagen kommer nu.


ÅH VAD JAG ÄR ARG NU!

Fy fan vad arg man kan bli! kommer aldrig ALDRIG läsa henns blogg igen! fy! trodde alla organ i min kropp skulle hoppa ut! usch! arg arg arg! säger vi (a)

Ut och springa :D

Nu ska jag åka iväg med moppen med Lindis! vi ska åka till infra city och köpa nått gott, sen åker vi vidare till en friidrottsplats :D spring bana och allt :D nu ska fläsket få röra på sig lite :D vi ses!

Underbara söndag <3

Idag har jag varit ute på jackt efter nya möbler till hallen. Den börjar bli klar nu. Sen smsade älsklingen att han var i sollentuna. Eftersom jag inte fick vara hemma, pappa skulle lacka det nya golvet, så träffade jag älsklingen i sollentuna. Fick skjuts av mamma dit. När jag kommer ner till stationen där han var så ser jag honom inte först, är på väg att ringa honom men sen ser jag honom ligga och sola i gräset! xD haha sötnöt! <3 Eftersom han jobbar imorrn när vi har 4 månader så firar vi det idag. Eller firar och firar, mest att vi var med varann. Vi fikade, och åt middag i kista. Myys! Sen var han tvungen att åka hem. Han har ju en bit hem så.. Följde med honom till stan, sen tog jag tåget hem. På tåget var det en kille som stog med sin tjej vi sidan om, tåget var proppat med folk så fanns ingenstans att sitta. Vid solna hoppar en kille på tåget och verkar ganska hög. Helt plötsligt skriker han åt killen som står med sin tjej och sen puttar han killen på mig och alla som står på just den sidan.. Ingen förstår något. Inte jag heller. Jag blev lite rädd, men står kvar. sen tappar han ballansen och ramlar mot mig och alla andra. jag vågar inte gör något, skulle jag putta bort honom kanske han skulle göra något, så hög han var.. Sen tappar han sin öl på allas skor. Det mesta kom på mina, och då säger han "du får betala en ny" jag bara står där helt tyst.. Tillsist går han av tåget och spottar åt killen han puttade. weird kille? Nu är jag iaf hemma och har ätit jordgubbar med glass. Nu ska jag sätta på en film och mysa med en god dricka till! :) mina skor är nere i tvätten, dem stinker som tusan! :O yyscchh! ^^

Imorrn ska jag vara med Lindis, det blir kuligt, sen har älskling och jag 4 månader! <3 me love! Godnatt gött fölk.


Old picture


Näe, nu får det vara nog!

Har hållt med en design hela kvällen. Har lyckats göra en, men den vill inte passa in! orkar inte göra med idag, men den är på G iaf! :) kan lägga upp hur den kommer att se ut.


Ganska tråkig.. förutom bilden i mitten, den är helt underbar, men de på sidorna vet jag inte..


omg säger jag bara

Porre.. porre.. porre.. Vad vill du egentligen att jag ska göra.. Du klagar när jag inte skriver till dig, sen klagar du över att jag skriver till dig.. Sen vill du inte snacka med mig för att jag är tillsammans med Marcus..? suck..

Jaja, nu ska jag försöka mig på en design!
Statisitken bara ökar och ökar :O :D

Statistiken alltså? :O

Chockad över att den har höjt sig så mycket under kvällen :O Men man klagar ju inte :D kanske för att jag har en ny design på G? (a) Hahah jaja, nån design blir det inte idag. Mina ideer är helt tomma.. Men ska försöka göra en ny design så fort som möjligt! Just nu håller jag på att skriva dikter! och lyssnar på musik. snart Ska jag kolla på film och därefter sova :) Juste! Vi ska bara lacka golvet, sen är vår nya hall klar! :D då börjar pappa med mitt rum, äntligen! haha men nu ska jag fortsätta med mina dikter! :) Godnatt!


Världens finaste solnedgång jag tog kort på när Johanna och jag var i Kairo!


Ojoj

Här flyger statistiken upp? :O har jag skrivit nått knäppt eller nått? :O haha, har slut på ideer, min perfekta ide jag hade förut gick inte att fixa så måste komma på nån ny, hmm.. nu blev det svårt

Home sweet home

Nu är jag hemma igen. har varit iväg en sväng och hämtat ut pencelin för den här skiten jag har nu. Det funkar bättre idag, men fortfarande ganska ont. Mamma tyckte jag hade varit så duktig igår på akuten så hon köpte en skjorta till mig, den har jag velat ha länge. Johanna vet vilken jag menar :) den är rosa randig. Sen fick jag en ny magisk kräm :) Nu funkar programet igen, så ikväll kommer jag jobba med designen. Nu hinner jag inte skriva mer för nu ska jag gå ut och hjälpa mamma med att göra hemmagjord pizza, mums! Pelle är fortfarande hemma hos mig ^^ han har varit det hela dagen ^^ stackarn :)


Har världens bästa design på G

Nu har jag äntligen kommit på en perfekt design! men programmet jag skulle använda ville inte funka? så får vänta med designen tills imorrn eller nått. jaha ni.. Min dag har inte varit prima kan man säga, mitt sommarlov började dåligt. Kände av något imorse, men trodde inte det var något allvarlig, det blev sämre under dagen, och när jag kom hem grät jag! verkligen grät! typ låg ner på golvet och ville bara dö, för första gången kände jag att jag inte orkade mer! Det gjorde så fruktansvärt ont. Ni kan inte veta.. Rinde till mamma, hon stressade hem, ringde sjukhuset och det var fullbokat på akuten.. Fick en tid först 19.40 och det var 3 timmar tills dess! usch.. dem hemskaste timmarna i mitt liv, har aldrig varit med något sånt här.. På sjukhuset undersökte dem mig, fick inga svar idag. Jag bad om att få läggas in, ville ha nått smärtstillande, morfin, vad som helst!!! fick en tablett, men den hjälper inte ett skit! Det lugnade sig efter en stund iaf.. Åkte till rösjönn och lämnade grejen. HAHAHAH! men Olli var full! xD så jossan fick komma och möta mig.. alla var typ fulla. Utom Censie och Jossan! haha! Men nu är jag hemma iaf. Funderar på att sova ute på studsmattan.. Smärtan kommer komma tillbaka under natten så aa.. sånna här tillfällen vill man ha älskling här.. det vill jag ju alltid så klart! men just nu behövs han extra mycket. Men man kan inte få allt i livet. Vi har 4 månader på måndag, det kan vi inte fira. Han ska jobba då, och pågrund av min jävla grej kan jag inte komma till honom varken imorrn eller på söndag.. Jaja, nu ska jag fråga om jag får sova ute sen ska jag kolla om jag har feber, känns verkligen så.. Hur orkar jag allt det här? bra fråga..


FÖRSENADE BILDER


Nya jeans.

Taket som höll på att ramla på Bella och mig!

Skolavslutningskläder, inga speciella :)

Från skolavslutningen, johanna kommer älska mig nu (a)

Mina mynt älsklingen räknade, 683,5 eller nått ^^


Ny design, hmm..

Börjar tröttna på min design igen. Nu är jag iaf hemma från min hemska resa.. Den börjar idag och slutar inte förns på söndag.. Måste kanske till sjukhuset imorrn igen.. typiskt. Diabetes är värre än jag trodde.. Får se om jag gör någon ny design, brukar aldrig bli nöjd.

Gårdagens rus.

Igår var det torsdag som sagt! Sista riktiga skoldagen om man säger så. Vi gjorde knappt något. städade, hade vår vernesage, vi fick sluta 13.00! Under lunchrasten var det några tjejer som speladefotboll, och så råkade en person sparka den rakt upp i taket och en stor del av taket ramlade ner! Bella och jag var i risksonen. lampan höll på att ramla på oss, takplattor ramlade nån centimeter ifrån oss! usch! det var läskigt.

Efter skolan shoppade jag med johanna! först i sollentuna centrum. Där hittade jag en supersöt kjol, men den fanns såklart inte i XS! så vi åkte till stinsen där jag fann den i min storlek. Sen åt vi. Efter det, bärde det av mot kista. Där hittade jag en topp till min kjol. är nöjd med köpen. Vi kom hem nångång runt 18.00. Då tog vi moppen hem till johanna där hon bytte om, sen åkte vi till hemköp och köpte bullar och därefte till kairo för att bada! och jag badade! nästan hla skallen t.o.m. Årets första dopp! :) Eftersom min dator inte vill sammarbeta med mig nu så kan jag inte lägga in bilder/videdos på det.. men det kommer imorrn! Kom hem vid 22.00 och duschade, sen somnade jag pang bom!
Det var min roliga torsdag det!
Håller fortfarande på att packa, men har en hel timme på mig så det är lugnt.

Imorrn måste jag be mamma ringa till sjukhuset. Jag börjar ana vad jag har fått för grej nu.. Det gör så jävla ont, det går inte att beskriva hur ont det gör! Frågan är om jag ens klarar av att vara vid rösjönn så länge.. Jag kommer dö! Ni tjejer kan tänka er hur ont mens gör, tänk er det fast 10 gånger ondare! fy fan.. Kanske dumt att åka till rösjönn överhuvudtaget men ingen kan göra något nu iaf, det är för sent. Får lida tills imorrn! aja nu avslutar jag detta!

Packa sen ta tåget med min mann! <3

Hejsanhopppasn, eller ne. Var skolavslutning idag som sagt! Vi började kl 09.00 så sjöng vi lite sen uppträdde Viktoria. Sen hade lärarna ordnat en video från hela året, från första början när vi va i Åland med alla till nu typ. Va pinsamt det va att se! :O vad man såg ut då! haha! sen fick vi mat, nån konstig wrap? eller vad det nu kallas. Gott men kladdigt, sen fick man sluta, betygen får vi ca nästa fredag! Aja, det spöregnade imorse, och regnade även när jag åkte hem. Direkt när jag kom hem tog jag en macka sen somnade jag nån timme och vaknade av att brorsan skulle gå och fixa lite grejer till mig ;) Sen somnade jag om igen, och nu är jag vaken.. Helt slut asså! men nu kan jag inte sova mer för nu ska jag packa väskan med alla grejer och börja fixa mig. Ska ta tåget men min mann, sen handla mat och vidare till rösjönn! ungefär. Där ska vi grilla med massa folk, och ha det mysigt så jaa! kanske hinner berätta om igår, vi får se! har massa bilder från idag, men det vet jag inte om jag hinner ladda upp. Nåja!

Hinner inte blogga nu..

Nu hinner jag inte blogga. Har precis duschat och snart ska jag sova också. Skolavslutning imorrn, så måste vara pigg! sen ska jag med halva klassen till ett ställe och grilla och mysa! synd bara att dem har lovat regn imorrn.. men men, det stoppar inte oss! :) Nu! har jag iaf tagit mitt första dopp! mer får ni reda på imorrn! och även massa bilder, och även filmer! :) godnatt!

Im back!

Äntligen hemma från Täby! Usch vad kallt det var att åka dit! det regnade också, fy. Vi träffade dem vid Willys. Snackade osv. En stack, Johanna dampa, en var feg och en annan skrattade. Vi drog hem sen. Johanna sjöng hela vägen hem och tog kort. Skjutsade hem henne sen åkte jag hem och ställde in moppen. Fryser fortfarande. Just nu lyssnar jag på musik och värmer mig under täcket.

I skolan idag hade vi bara matte. Gjorde klart min VG komplettering sen en annan komplettering. Man fick sluta när man var klar. Skönt det. Tog tåget hem med min mann :) Imorrn ska jag shoppa med Johanna efter skolan. Det längtar jag till. Undra vad man ska göra sista riktiga dagen i skolan imorrn? Det ryktas om att vi ska spela fotboll mot 2.orna. äsch, jag har ingen aning ^^ Imorrn ska iaf brorsan fixa lilla grejen till mig :D

Sen SOMMARLOV! haha vi som gick en vecka extra får vårt studiebidrag i en extra månad ;) mohahah! 23/8 börjar vi skolan igen. 24/8 ska vi på internat. Jaja, nu ska jag inte skriva mer.


Hahah här ligger jag medvetslös ^^

Jaa.. Sånna här incidenter kan uppstå ibland..

Lite suddigt men man ser iaf! :)

Hahaha älskling ser ut som ett litet barn! ^^<3


Täby

Om e halvtimme ska jag åka och hämta upp Johanna med moppen sen ska vi röra oss mot Täby. Det kommer bli många småbarn där! 95.or, 94.or. haha! Aja. Nu ska jag klä på mig varmt så jag inte kommer att frysa när vi åker, det är ju trotts allt en bit att åka. Kanske skriver ett inlägg när jag kommer hem.

Hem ljuva hem.

Nu är jag äntligen hemma, har t.o.m hunnit duscha! Amdeus var så gullig idag! som alltid. Direkt när jag kom in genom dörren sprang han till mig ^^ Han var super trött idag. Han hade väldigt kul i badet ;) han stänkte vatten på mig, och innan dess kissade han på mig! xD så man känner sig extra fräsh nu när man har duschat. När vi satt i soffan och kollade på tv somnade han i mitt knä, lillen vaknade inte ens när jag bar in honom i sovrummet.

Jahaja. Idag vaknade älskling av mitt alarm, jag sov som en stock! första gången jag inte vaknade av mitt alarm! :O Var väldit segt att gå upp.. och älskling gör det så svårt för mig att gå upp! det svåraste är alltid att lämna honom..! fy. Skolan idag var lugn. Vi städade klassrummen, våra skåp, lämna in våra böcker osv. Sen efter lunch arrangerade vi 1.or en fallgrej för 2.orna. Vi ordnade 14 olika stationer där det var olika olyckor som hade hänt, 2.orna skulle då lista ut vad som hade hänt och ställa diagnos osv. Jag jobbade med johanna. Och vår grej var Medvetslös. Hahah jag bara låg där och vissa 2.or fattade inte. Dem var inte så aktiva, dem skrev mest bara vad dem trodde, utan att kolla min andning osv.. Dem kommer inte rädda många liv i världen om dem fortsätter så där, fast vissa var verkligen superduktiga! Sen fick vi sluta en timme tidigare!

När jag kom hem, kom min brorsa hem från jobbet samtidigt. Inte mycket vila för mig. Fick ta moppen till donken för att han skulle ha mat! fast det gjorde jag utan problem eftersom han ska göra mig en tjänst tills på fredag! ;)
Jaja, nu har jag massa plugg som väntar på mig!





Jobba Jobba Joooobba!

Nu ska jag åka till jobbet! kommer hem ikväll nångång.

It's me again!

Jaaa.... Marcus här igen:) Jossan ville att jag skulle blogga en gång till.. men då menar hon säkert 100 gånger till!
Iaf, jag har precis räknat alla hennes mynt! and oh my god, det var många. Kom upp i 683,5kr! Så både jag och Josefine hade fel! O.o Men jag var iaf närmst! Så jag får extra många pussar/kysser ! :D
Jag vet inte vad mer jag ska skriva förutom att jag älskar Josefine väldigt mycket och ska ge henne en massa kärlek! :)

Godnatt på er!
Puss o Kram Stek Bana

Älskling tränar med min gris! ^^

Älskling är här och ligger i min säng just nu. Han blev impad av min spargris ^^ vi har slagit vad om hur mycket som ligger i den. Älskling tror 450! och jag tror 250! vem vinner och vem försvinner? ;) Lite senare ska vi väl mysa, like always :) aja, hejdå :)  

Matte sen kommer älskling

Blä håller på med matte just nu, har bara 2 grejer kvar sen är jag helt klar med allt. Har lite matte kvar sen en kompletering i Barbiedoll! Tog matten först, den går snabbast. Men fattar inte så mycket så får vänta tills älskling kommer så får MVG barnet hjälp mig! :) Han ska sova här, var typ 1 månad sen vi sov hos varann! :O så det har man saknat.

Idag var jag hemma från skolan. Har degat i sängen hela dagen nästan. Kl 09.00 kom det nån gubbe och ringde på dörren, jag öppnade inte eftersom jag var halvnaken :P han slutade aldrig att ringa på! tillsist slutade han, men han åkte inte iväg. Han stod kvar på vår tomt och började prata med nån. Vågade inte kolla ut eftersom att jag inte ville att han skulle se mig. Han stod minst och prata i 2 timmar! blev lite rädd! haha aja! Imorrn tar jag friska tag och går till skolan! :) Enligt Ida ska vi inte göra så mycket, tema, rester, sen några aktiviteter eller vad hon nu sa. skönt de.

Hahah! igår när jag skulle hem med tåget från Gröna lund så såg jag Nikita! xD haha fy fan vad äcklad och arg man blev när man såg honom! :O Tur att han inte såg mig, om han ens hade kollat åt mitt håll hade jag blivit rasande ^^ Jaja, nu måste jag fortsätta med matten, sen klä på mig och vänta på älskling! :) duschade precis, så sitter bara med handduk ^^

Gröna lund

Idag var jag på gröna lund med älsklingen<3 vi träffades vid t-centralen kl 13.00. sen åkte vi vidare mot grönan. Hade en rabatt grej så vi fick åkbanden billigare. Vi åkte inprincip allt, mest kärlekstunneln :D åt världens godaste lunch, hade jätte mysigt med älsklingen! fick med mig 3 remmar och ett kort på älsklingen och mig från kärlekstunneln. haha, när jag stod och skulle betala kortet på oss så kom en liten kille och sa " mamma! mamma! kolla på tjejen och killen som pussas" hahaha! gullig ju :D Näst sista åket blev insane. Och fy fan! visste inte att det var en snabbare och en lugnare sida. så vi gick bara åt ett håll. När vi står och väntar på att få sätta oss så säger Marcus "tror det här är den snabbare sorten" och det var de! vi var upp och ner hela tiden, snurrade minst 6 varv fy vad ont i magen jag fick efter det, kunde inte sluta skratta heller. haha! Nu är jag hemma iaf. är supertrött så ska nog sova snart. Bilder från grönan får ni imorrn!

En kortis bara!

Ojoj, glömde bort att jag skulle blogga ^^ ska fatta mig kort! Igår (fredag) på kvällen tog jag moppen till Kairo med Linda. Vi badade lite smått. duschade utomhus, doppade fötterna, hade det allmänt kul :) bilder kommer!

Idag (lördag) väckte pappa mig vid 10.00 och sa att jag skulle börja fixa mig. Vi skulle ut med båten. Härligt väder, men lite kallt i vinden. ÄLSKA SKÄRGÅRDEN! Så jävla härligt. Vi åkte till stan med båten, sen till Grinda där vi la till. Vi solade, åt, badade lite smått, sov ^^ och lite annat! :) Pappa har precis fixat en inbyggt sterio i båten, härligt med musik till ett strålande sol väder! :) Och nu på kvällen har jag varit ute med moppen igen, fast med Emelie. Vi åkte till hemköp och köpte glass! :) sen åkte vi hem till mig. Emelie fixade mig, så nu är jag på bättringsvägen... :D haha ni behöver inte fatta den delen ;)
Har precis duschat nu, och ska kolla på film och dricka loka! sen sova. Ska till Gröna lund med älskling imorrn! längtar! mest efter att träffa honom! 3 HELA dagar sen vi träffades! fy på oss!
Men nu får ni lite färska bilder från idag och igår! :)

Hahaha! ingen aning om vad jag gör på bilden! ^^

Haha! inte här heller! ^^

Massa poliser ute i skärgården nu.

Dog när jag såg den här URSNYGGA katamaranen! Minst 3 rum oh kök i den! :O

Klart svenska flaggan är uppe när man åker båt :)

Har miljoner fler bilder från idag och igår. Men orkar inte ladda upp fler idag! :)

Ojoj! jag ligger efter! :O

Dålig uppdatering. Som alltid! (a) Ska ner och duscha nu bara sen berättar jag om min kväll igår och min dag idag! :) håll ut ;)


Godnatt!

Nu ska jag sova strax, är hur trött som helst.. berättar om min kväll imorrn! då kommer färska badbilder också! :)

Ut, låååångt bort.

Måste ut nu känner jag! annars blir det bara värre. Ska försöka åka såå lååååångt bort som möjligt, kan åka till södertälje? visst, det tar en timme dit med tåg men så får det bli tror jag! ursäkta mitt dåliga humör!

Fredagen började bra men verkar sluta ganska dåligt.

Skolan idag var lugn. Slutade vid 13.00. en timme tidigare alltså. Tog tåget hem med Mylade! Somnade när jag kom hem, vaknade av alla studentflak som åkte förbi med världens dunk musik hela tiden :P man lääängtar så JÄVLA mycket till sin student asså! :D

Men iaf. Just nu är det lite depp hos mig. Och jag vet inte varför. Kanske jocke? kanske porre? kanske marcus? kanske någon annan? kanske ingen alls? ingen aning.. Är hemma själv med brorsan hela kvällen. Mamma och Pappa är hos kompisar och grillar. Hoppas brorsan går ut lite senare, då blir jag ensam i hela huset. Jag ska nog låta bli att skriva mer, innan jag sprider för mycket depp i bloggen!

The One And Only!

- När jag var liten lärde jag mig att ett dygn var 24 timmar, en timme var 60 min och en minut 60 sekunder.. Men ingen talade om att en sekund utan dig är en evighet!

The one and only!


:D


I love you in the morning, I love you in the night. I love you in your boxers. But most of all without. :)

haha! den skickade freddy till mig nyss! ^^ rolig tycker jag :D han har skrivit den själv enligt honom ;) asså inte till mig, han bara skrev lite säger han ;) haha aja, nu ska jag fortsätta prata med lilla freddy och kolla på film! :) godnatt!

POSITIVT! :D

Imorrn är det fredag kom jag på nu! xD så nu blev jag fett happy! :D HOPPAS HOPPAS HOPPAS på bra väder i helgen! då ska vi åka ut med båten, LÄÄNGTAR! :O Imorrn ska jag gå i skolan sen hem. Mysa med familjen sen åka till kairo på kvällen och ta ett dopp med emelie! :D mitt första dopp (A) det ska spelas in så klart ;) sen på lördag hoppas jag på strålande väder så man kan åka ut med båten! :D
Men nu ska jag kolla på film! skola imorrn som sagt, nästa vecka väntar jobb med Amadeus! sista pluggveckan! sen SOMMARLOV på fredag! <3


Inga fingrar kvar :P

Har smsat sååå mycket nu under kvällen! har knappt några fingrar kvar ^^ mina naglar är jättemjuka och rörliga för att jag har smsat så mycket ^^ när man har touch mobil så använder man naglarna väldigt mycket ^^ haha jaja! :) min kväll har varit perfekt. Skolan idag va sååå seeg! har bara lekt med datorn idag? har inget kvar att göra. Sen fick vi reda på vårat betyg i estet lite. Och jag ligger definitivt på VG men kanske har MVG också, men det kunde hon inte säga, det får jag vänta och se :P Aja, precis när jag har slutat skolan ringer Jeppe och frågar vad jag ska ha från donken ^^ så direkt när man kommer hem äter jag det, sen kom Emelie med moppen. Då åker vi ut med moppen och handlar lite gott, vi tar med oss det till kairo och sätter oss och äter det :) kvällssolen stekte på som fan! :O låg i bara Bh och tights :O inga folk där så ingen fara ;) brände mig på benen och näsan ^^ jätteskönt! :) sen åkte vi hem, tog en extra omväg hem, de var såå skönt att åka!  hade bara en kofta på mig. Haha massa killar är ute med sina cooola bilar ^^ dem tutade på mig 2 gånger, stack ut huvudet och vinka, sen gjorde dem nått annat knas xD roligt :D men men nu ska jag sluta skriva har massa annat att göra!

Skuuula

Sitter i skolan, har världens tråkigaste ämne.. Tema! har inget att jobba med så sitter bara och leker med datorn. Hela skolan håller på med tapetklister! alla kladdar på alla. Putte kladdar på mig.. Haha! aja, snart har jag lunch, sen tipspromenad eller nått skit, sen slutar jag. Då ska jag hem och SOVA! igår fick älskling stå för bloggningen! :) det gick alldeless utmärkt! Ska tvinga honom att skriva fler inlägg!

Marcus som skriver ^^

Ja, Josefine ville jag att jag skulle skriva ett inlägg inatt! Väldigt spännande, har aldrig bloggat eller skrivit ett inlägg i någons blogg förut! Nämen, jag vet inte.. första gången är det iaf! Och tänk vilka hemligheter jag tänker avslöja om alla jag känner. Nä så taskig är jag inte, men jag kan borde presentera mig själv? Låter kul va?! Aa dåså!
Iaf, som sagt jag heter Marcus, har några smek namn, som Mackan, Håkan, Älskling (När Jossan vill mig något), Huliganen, Fightern etc! Finns ganska många faktiskt.. men det är nog dem som jag bli kallad mest.
Aja, nog om namn.. ska vi ta.. intressen! Jag är en sportfåne! Älskar sport! Allt förutom Fotboll! Urgh! Sex års fotboll och ingen resultalt alls från det! Bollar är inte min grej det, föredrar bullar och paj :). Men jag själv idrottar.. höll på med MMA förut i drygt 2½ - 3år.. sen har man friidrottat i ca åtta år. Jag pluggar på ett gymnasium på Lidingö där jag går på FIG (Friidrotts Gymnasium). Väldigt skönt faktiskt.. pluggar jag special idrott A, B och C så får jag ihop samman lagt.. 600 poäng! Det för fan 4-5 HELA KURSER som jag behöver inte plugga! Lyx ju! Men aja skitsamma.. det här nog tråkigt att läsa om. Men ska nog berätta lite om dagen!

Jag vakna först 06.55.. men somna om och sedan vakna jag 07.50 av att Tom knackar på sovrums dörren och undrar om jag ska med.. Han har skaffat bil nu! Så man får ju skjuts för fan! Oh btw.. jag bor på två kompisar / tränings kompisar, Tom och Martin. Väldigt fina pojkar! Aja, back to where i was! Men gjorde ordning mig på 10min sen drog vi till skolan och hann precis i tid. Men dagen flöt på som vanligt, vi åt en massa kakor ocoh tårta på varenda jävla lektion! Gott.. men väldigt mättande. Efter skolan så träna jag, det var väldigt varmt! Det blev naken träning idag! Nämen halft! Svettig och trött, sånt gillar vi! Aja, solen brände som fan man kände sig ganska pigg och livet var bra! Efter det åt jag middag och drog sedan till stan för att träffa The And Only...........
Josefine ''Tuppen Älskling'' Nielsen! Vi gjorde inte så mycket, prata för det mesta och drog och satt oss vid vattnet som vanligt, men på ett annat ställe! Vi spice:ar upp det förstår ni! Men timmarna gick, vi satte oss vid T-Centralen och prata och myste lite. You know.. like couples do!
Sen så sa vi hejdå runt 22.50.. jobbigt värre. Men vi träffas alltid en annan gång!

Josefine är en grym tjej! Hon är väldigt speciell, visst alla säger så. Men alla menar inte det, men det gör jag! :)
Jag älskar Josefine lika mycket som ett tjockt barn älskar choklad :) Bah, det räcker inte ens att beskriva.. men men, nu will jag not beskriva my känslor for Josefine on bloggen.

Men nu känner jag att jag har skrivit en hel del ^^ Kanske borde sluta och gå och lägga mig! Måste få min skönhets sömn inför skolan! Skolan är viktig! Men.. aa.. i mitt tycke är sömnen viktigare :) Samtidigt så måste man ändå gå till skolan och försöka lära sig något, men det är ganska chill nu när vi inte gör så mycket osv!
Aja, godnatt med er gott folk! Don't let the bed bugs bite!

Check!

Nu är jag klar med mitt powerpoint arbete! sköönt! slutar om 10 min! ska hem och ta det lite lugnt, sen mot kvällen ska jag in till stan och träffa älskling <3 Men nu ska jag in till Andreas och prata

Haha min grupps pjäs (a) skratta så mycket ni vill :)


10 dagar!

Om 10 dagar är det äntligen sommarlov! behövs verkligen! är så jäkla skoltrött. Var som sagt hemma idag. jag skulle jobba kväll idag, fick skjuts av mamma dit. Passade lilla Amadeus. Det gick hur bra som helst. Badade honom, gav honon gröt, sen myste vi framför tvn. Hahaha han var så gullig! När vi låg i sovrummet och kollade på tv, han låg i mitt knä då. Till slut känner jag ett sånt tryck, och sen ramlar han ner med huvet i sängen ^^ gullungen hade somnat. men han vaknade tyvärr när jag gick.. Låg kvar ett tag, närhet är det ända som behövs för att den där lilla filuren ska somna. Åhh jag gillar inte hennes katter! :O dem hoppar på en bara så där, rivs! vill ligga i knät 24/7! :O har massa sår nu! sen låter dem så jäkla mycket att Amadeus vaknar! :O fy på dem! haha! Just nu är jag hemma iaf, har precis duschat och smörjt in mig själv, snart kommer mamma ner och smörjer in mig med den magiska krämen ;) skola imorrn som sagt! Men nu har jag inget mer att skriva!
Nu ska jag lägga mig i sängen och göra detta!

 
Här sitter lilla knubbisen och kollar på tv med mina moppenycklar i händerna! ;) Sen helt plötsligt börjar han träna! xD


1 juni

Äntligen en ny månad. 11 dagar tills jag slutar första året i gymnasiet.. sköönt! Är jättenöjd med mina betyg! VG i matte, MVG i engelska osv. Är hemma från skolan idag. Imorse hade jag en sån jäkla mensvärk! Min natt var inte så bra heller.. men men, nu ska jag inte sprida negativa saker i bloggen! :) Ikväll ska jag jobba.. borde inte göra det egentligen, men ska bara passa lilla Amadeus i 3 timmar ungefär. Imorrn ska jag iaf till skolan, måste bli klar med mitt powerpoint arbete! Aja, har knappt ätit något idag, ska ut i köket och laga till något. Sen fortsätta ligga i sängen och vila med en film till. 
                                                    

RSS 2.0