Lediga dagar

Snart är min långledighet slut. Imorgon jobbar jag 1/4 nätter, jobbar alltså under halloween helgen. Natt OB + helg OB + storhelg OB = massa cash haha. 
Känns skönt att komma tillbaka till jobbet nu, vart lite långtråkigt att vara hemma så här länge haha. Har ändå gjort massor av kul med Molly. Gick till agility banan med henne och släppte henne lös, jäklar vad hon njuter av att vara lös. Springer som en häst men kollar ändå bakåt att jag hänger med. Så roligt att se henne njuta. 
 
Nu längtar jag efter att komma in i rutiner igen, blir så lat när jag är långledig. 
Klant som jag är hade jag helt glömt bort att jag ska till Ersta om mindre än en vecka och måste därför till labb och ta prover en vecka innan.. Nu blir det ju inte en vecka men får hoppas att det funkar ändå. 
Så imorgon på dagen måste jag till ks och ta prover. 
 
Imorgon kommer även mamma och pappa hem från Finland. Har saknat dem men har varit sååå skönt att få vara själv ett par dagar. Molly kommer bli helt galen när dem kommer hem, hon märker att det är mer tomt i huset. Hon har varit mammig och springer efter mig vart jag än går. 
Sista natten jag får sova med henne nu på 4 nätter, alltid jobbigt! 
 
Nu ska jag titta på serier och mysa sista kvällen själv. 
 

Äppelpaj

Har precis stoppat in min äppelpaj i ugnen, var så längesen jag åt det. 
Annars har jag inte gjort så mycket idag. Segade mest hemma idag, åkte en sväng till märsta och köpte lite mat. Ikväll har jag däremot varit effektiv. Har duschat och bytt lakan på sängen, bytt Mollys lakan (haha ja, hon har ett eget duntäcke ett mini då såklart). Sen har jag även badat Molly och borstat heeeeela hennes päls. Så nu luktar hon melon och vanilj och lika len som en bebis. Men att borsta hennes päls är inte lätt kan jag säga, den har växt så in i norden och borstar man inte flera gånger om dagen blir det tovor. Gör såklart jätteont när jag borstar så man får räkna med bitmärken. Dessutom har hon blivit så trotsig haha! Hon älskar att bita i duntäckets tyglapp och när jag säger nej morrar hon åt mig haha.. Hon biter aldrig, hon blir bara sur på mig. 
 
Idag hoppade Molly för första gången upp i sängen själv. Blev helt paff när jag satt i sängen och Molly kom flygandes. Börjar bli farligt nu, gäller att tänka till så inga olyckor händer. 
 
Så ja, lite kämpigt med Molly just nu. Hon vill bestämma själv haha.. 
Träna träna träna! Kanske ska testa agility med henne, finns faktiskt en testbana här i väsby. Vore intressant att se hur hon reagerar. 
 
Nu sover hon i alla fall bredvid mig i sängen. Hon gav upp efter att jag sa åt henne ett antal gånger att inte bita i duntäckets typbit. Gäller att ha tålamod. 
 
Nu ska jag strax gå och plocka ut min paj och sen se på serier. Underbart att inte ha någon söndagsångest. 
 

Måndag

Känns som att jag alltid bloggar på måndagar nu för tiden haha! Nu är min hektiska jobbvecka på 54 timmar slut. Helt sjukt, nästan jobbat lika mycket förra veckan som man normalt skulle jobbat på två veckor. Det resulterade i att jag blev helt slut så idag har jag sovit bort hela dagen faktiskt. Fick äntligen sova med Molly inatt, gick ut med henne på morgonen sen gick jag och la mig igen och sen kom Molly och villa joina mig så vi tog en lång PN tillsammans. Nu är jag helt utvilad behövde verkligen det där.
Imorgon ska jag inte sova bort dagen, måste köpa present till Linda som fyller år på onsdag. Har en present som jag vet att hon har velat ha i flera månader och det är en speciell ring men känns som att jag måste hitta något mer till henne., Hon bjuder jämt mig på grejer när jag kommer hem till henne, hon har hjälpt mig med Molly och är världens bästa vän. Så nått mer måste jag hitta men vad.. Måste spana runt imorgon. 
 
Molly utvecklas för varje dag som går. Nu springer hon upp för trappan hemma hos oss och imorse hittade jag henne ståendes nedanför mig på golvet. Hon har alltså hoppat ner från sängen till hennes korg som står på golvet imorse... Molly.. Börjar bli farligt nu. 
 
Denna vecka jobbar jag bara två nätter sen är jag ledig i 7 dagar! Mamma och pappa åker till Finland på torsdag och blir borta en hel vecka. Får se vad jag ska hitta på under dessa dagar. 
 
Nu ska jag ta igen alla serier jag missat under förra veckan. Börjar med idol! 
 
 

Måndag

Då var min enda lediga dag slut för den här veckan. Har köpt skal till min 6s + och gått en långpromenad med Molly. Senare under dagen mötte jag upp Linda i sollentuna centrum, hittade en isblå klänning på rean. 
 
Om det blir fint väder imorgon tänkte jag gå en sväng till centrum med Molly. En väldigt lång bit för henne så tar med mig väskan ifall det blir för jobbigt. Annars försöka sova så länge som möjligt och handla mat inför nattpasset.
 
Molly ligger och sussar bredvid mig nu, ska titta på film en stund med en iskall pepsi max. För övrigt är jag dundernöjd med mobilen, ovant med en så stor men shitt vilken bra kamera. Äntligen kan jag ta lite fina bilder på Molly. Innan har det bara blivit suddiga bilder men nu så! 
Molly älskar att åka bil. Hon somnar alltid när man kör. 
 

Min nya älskling

Här är min nya älskling! Äntligen säger jag bara, min gamla iPhone 4s höll på att gå i pension. Så nu var det dags för en ny goding. Fick bli en iPhone 6s +. Himla rabalder för att få den. Åkte till flera tele2 men ingen hade den, åkte till Apple men där var den slut också. Men lyckades knipa den sista mobilen tack vare lindas pojkvän som jobbade i butiken. Är hur nöjd som helst, lite ovant med en så stor mobil bara hehe. Min gamla är ju hälften så stor haha.. 

Nu har jag jobbat klart mina nätter, ledig imorgon bara sen kör jag ytterligare 3 nätter, går av på fredag morgon sen jobbar jag hela helgen med dubbelpass på söndag. Hård vecka men så småningom kommer en ganska lång ledighet på 6 dagar så det lönar sig att jobba hårt. 

Får äntligen sova med min favorit inatt. Saknat Molly så himla mycket, älskar att sova med henne när hon mitt i natten kommer och lägger sig på mitt bröst med huvudet riktat mot mitt. Så mysig. Ikväll har jag badat Molly det var ingen hit men nu luktar hon melon och len som en bebis i pälsen. 
Hon ligger och sussar bredvid mig nu, ska titta på missade serier en stund innan läggdags. Imorgon ska jag på jakt efter skal till nya mobilen. 


Äckligt trött

Varit en pysslig natt med nästan inget sittande alls.. Mens som trycker på i ryggen och klockan är nu snart 10 och jag har inte kunnat gå och lägga mig ännu. Så fort jag är klar med detta så ska jag åka hem och sova bort heeeeela fredagen. Är så illamående att jag spyr snart, behöver sova.. 

Oktober

Sjukt att det redan är oktober men ändå mysigt, nu börjar ljustiderna och att gosa ner sig i en filt framför brasan och mysa till massor av filmer. Tyvärr måste man antingen jobba nyår eller jul när man jobbar i vården och jag blev placerad på jul. Nu hoppas jag bara på att jag får ett bra pass, antingen dag eller nattpass. Annars har jag en plan B! 
 
Annars så rullar allt på. I torsdags var det dags för den årliga marknaden. Köpte lite till Molly, en plånbok och en big mama giraff som jag släpade i timmar. Armarna var trötta efter det kan jag lova. 
I helgen har jag gosat med Molly.
I fredags var jag hos tandläkaren och lagade en tand. Gick hur bra som helst, kändes ingenting!
Igår lagade mamma trerätters till Jeppe, Anna och mig. Blev mat inspirerad av kina så jädrans gott! 
Och idag har jag jobbat ett kvällspass. Det rullade på som vanligt. 
 
Nu är jag ledig i nästan 4 dagar, jobbar torsdag natt och sedan resten av helgen. Har varit ett par lyxiga veckor nu men snart börjar 6-7 dagars pass i veckan så får se till att njuta nu. 
 
Nu ska jag kika på film och äta chips faktiskt, var hur längesen som helst. När man jobbar kväll blir man alltid sugen på något gott när man kommer hem, ingen aning varför haha. 
 Mitt hjärta!
 

Laga hål

Sitter och väntar på min tandläkare just nu. Var hos henne förra veckan och fick reda på att jag har ett hål i en tand, inte haft ett hål sen jag var en liten plutt.. Tror det är på grund av att jag jobbar natt. Läskigt, minns inte hur det känns att laga hål. Hoppas det går bra. Dyrt som satan blir det i alla fall! 

RSS 2.0