Oops, glömde visa vad jag köpte idag! Viktigt ju!


Okej, jag är extra snäll idag!







Tog lite snabba bilder innan jag gick iväg och mötte Olli. Där ser ni hur jag såg ut idag och även lite hur mitt face såg ut. Haha SÅÅÅÅ intressant!

Har ingen lust att blogga ikväll.

Men gör det iaf. Idag skulle jag egentligen vara med Johanna men det sprack (igen). Så jag var med Olli ist! Vi åkte till stinsen och jag övade mig med att gå i mina skor. Och jag kunde gå i dem riktit bra! Gick lite segt bara men det funkade. Efter 2 timmar i stinsen så var mina fötter riktigt trötta. Så jag satte på mig mina andra skor innan vi åkte ifrån stinsen. Men Olli och jag kände inte för att åka hem så vi tog tåget till stan och käkade middag där! Det har varit en jävligt rolig dag igen med Olli! Hon shoppade upp alla kläder i affärerna och jag köpte bara två spännen med rosetter på ^^ Haha! Men nu är jag hemma, har varit det ett tag. Har fixat mina ögonbryn och så har mamma och jag sprayat mina nya skor tills imorrn! Så nu kan jag gå i vatten och snö utan att dem förstörs!

Imorgon ska jag sova ut riktigt länge! Så jag orkar med hela kvällen sen! Halv 5 ska jag möta en mupp så går vi iväg och fixar lite saker inför kvällen sen tar vi ett tåg mot södertälje vid halv 6! Det kommer bli en toppendag imorrn känner jag på mig.

Men nu är jag supertrött och väldigt seg. Har typ mensvärk fast utan mens, hahah! Men min lingon vecka ska ju komma på tisdag eller onsdag så kanske inte så konstigt att man börjar känna av den lite. Men men det får man ju leva med som tjej!

Nu ska jag lägga mig under täcket och bara mysa till en bra film! Jag har en del bilder på kameran men jag orkar faktiskt inte lägga upp dem eller ens ladda över dem på datorn.. Jag har som sagt inte blogglust, är väl för trött antar jag. Men det kommer massa bilder efter nyår! Jag ska bränna sönder systemkameran med bilder!

Men nu blir det film! Bilder får ni efter nyår.

Färgning på G

Nu ska mamma färga .....  på mig ;) Ni kanske får se resultatet sen ;)


Ska möta Olli om 15 min.

Så jag ska börja ta på mig jacka osv. Det får bli den gröna kappan idag eftersom jag har leggings :) och jag ska ha mina nya skor också! :D Fast! Jag ska ta med dem i en påse och sedan ta på mig dem när vi är inne i stinsen. För går jag ute med dem nu så kommer dem bli förstörda och det vill jag inte! Måste spraya dem och allt sånt innan jag kan gå med dem ute och det hinner jag inte göra nu.
Men jag måste testa att gå med dem länge så då passa det bra att gå med dem i stinsen.

Men nu måste jag börja fixa mig! Vet inte när jag kommer hem men det lär ni märka ;) hare gött.

Ändrade planer!

Det var nästan väntat. Men jag hänger inte läpp för det! Utan jag ska träffa Olli om ett tag! Det blir roligt! Har gått med mina skor hela morgonen ^^ Mina fötter är inte så vana än, men det går bättre och bättre :) Men nu ska jag äta lite lunch sen vänta på att Olli ska bli klar så drar vi iväg! :D

Nu blir det film! fullbokad dag imorrn också.

Nu ska jag kolla på film och gosa ner mig under täcket! Kanske inte syns på bilden här nedanför men jag är verkligen trött.. Bjuder på den konstiga bilden. Jag träffade ju Johannas brorsa på tåget hem också. Längesen man träffade honom så vi snackade lite tills tåget stannade i väsby. Kuligt kuligt.
Ne nu blir det film! Ska träffa Johanna imorrn också! Och sen MÅSTE jag planera mer inför fredag! Måste prata med massa folk! Men det ordnar sig. Nu får jag sluta skriva!!!! Godnatt läsare <3

Just nu.

Trött chey som inte vill visa ansiktet! ^^

Mina köp från staden och kista!











♥ En stickad tröja från zara (rea) 179:-
♥ Ett linne från carlings (rea) 60:-
♥ En tröja från carlings (rea) 75:-
♥ Mina älskade skor! Tyvärr var dem inte på rean så dem gick på 699:- från scorett! Bli inte för chockade nu! ^^

Har haft en superbra dag med Olli! :)

Vi har varit i stan. Vi käkade lunch där sen kollade vi i massa affärer. Vi var säkert där i över 5 timmar. När vi var inne på carlings så såg vi Tim-joel, paris och elinor från ung och bortskämd! Haha, Olli fattade ingenting när jag förklarade, men jag visste hehe.
Jag letade efter min grej i hundra år och hittade den till slut!
Efter att vi hade kollat klart i stan så åkte vi vidare mot kista. Där var vi i kanske 2 timmar. Vi åt middag där och så kollade vi på lite grejer :)
Jag skulle bara spontant gå in i en affär och se om dem hade fått in min grej och jag dog.. Dem hade min grej där! Samma grej, samma storlek! Och varför säger jag grej för!?!? SKOR heter det ju! Men jag hade ju redan köpt ett par.. Men jag kunde inte låta bli. Lämnade tillbaka mina andra skor jag köpte innan och köpte dem andra ist! Blev överlycklig när jag såg dem stå där! Skorna kostade visserligen 300:- mer men det struntade jag i!

Har haft superbra dag! :) Olli och jag hade massa att prata om höhö. Nu är jag helt slut. Men inte ett dugg ont i fötterna konstigt nog ^^. Jag håller på att gå in mina skor just nu. Måste vänja mig vid dem ^^
Tror många av er kommer bli chockade över vilka skor jag köpte. Dem är inte alls min stil men jag blev helt kär i dem! Ska ha dem till nyår och även när snön börja töa bort! Inlägget blev lite långt så ni får bilder på vad jag köpte i nästa inlägg!


Stan med Olli!

Blir ett snabbt inlägg. Jag ska gå om lite mindre än 20 min. Tar 12.13 tåget in till stan med Olli. Vi går först och käkar lunch i stan sen kollar vi runt lite. Hittar jag inte min sak så åker vi vidare och letar, Olli brukar hänga med på det mesta så ;)

Men nu ska jag slänga i mig mackan jag håller på att äta på nu och sen röra mig mot tåget, vi hörs ikväll!

Nu är jag redo att krypa ner under täcket :)

Haha ja, jag är medveten om att jag ligger på ett konstigt sätt på andra bilden.. Haha men den ställningen var väl bekväm antar jag? ^^ Och ja, tolka det hur ni vill! :)





Har slut på filmideér! :(

Jag vill kolla på film men vet inte vilken jag vill se, jobbigt läge.. Istället för att deppa ihop ska jag smörja in mig! Är alltid så himla torr, speciellt i ansiktet.
Hm, vet inte vad jag ska skriva mer ^^
Imorgon ska jag väcka Olli så hon inte sover bort hela dagen! Vi ska åka in till stan och kolla på ett par brallisar! och sen äter vi nog där och åker vidare mot kanske kista eller stinsen. Jag vill verkligen hitta min grej! Helst innan nyår, det skulle vara perfekt!

Men nu smörjan och sen får vi se om min hjärna kvicknar till!

Ny duschad!

Letandet fortsätter!

Kom precis ut ur duschen. Ren och fräsh! :D Jag har inte ätit middag än men åt så sen lunch så är inte alls hungrig ^^ Jag testade mitt graffiti nagellack idag ^^ Det blev lite fail så ska ta bort och göra om det ^^ Kan lägga in en bild på det sen kanske :)

Jag har iaf varit i kista med mamma och jeppe idag. Hittade inte det jag skulle så letandet fortsätter! Men jeppe köpte typ upp halva kista ^^
Imorrn ska jag vara med Olli och då SKA jag hitta grejerna! Måste hitta dem innan nyår! Men nu ska jag måla om naglarna ^^ så får vi se hur det går den här gången ^^


Vaknade precis, ska strax klä på mig.

Har sovit super gott inatt! Mamma städar huset lite, efter det ska vi åka iväg. Det blir roligt!

Och jag är visst upptagen på torsdag också ^^ Jojan ni vet ;) Haha men nu ska jag börja klä på mig :) Skriver mer ikväll :)

Statistiken är redan hög! ^^

Nu blir det film och mineralvatten! :D

Nu ska jag kolla på Daddy day care och hämta mineralvatten, Gottigott! Förövrigt så saknar jag min älskling så himla mycket! <3 Älskar älskar älskar dig!

ÖVER 60 FLER BESÖKARE NU!!!!!!!!

Ville bara berätta det (a)


HAR ÖVER 40 NYA BESÖKARE!

Herregud! Statistiken bara stiger och stiger! 40 stycken fler besökare har jag nu! :O Helt sjukt ju! :D

Kvällen har varit lugn och skön :) Har fixat med design nästan hela kvällen. Tar lite tid att hitta någon bra bild, text, och sen ska man få det att passa ihop också ^^ Det suger jag på, men jag kan iaf grunderna ^^.

Jag är ganska sprallig av mig just nu :D Tror jag blev det efter älsklingens sms (a). Sen har jag pratat med folket om nyår (igen). Haha men jag är sjukt taggad! :D

Min vecka är ganska fullproppad faktiskt! :O

Imorgon (tisdag) ska jag åka iväg med mamma och jeppe och kolla på en del saker. Blir nog borta hela dagen.
På onsdag ska jag träffa min mann OLLI! :D
På torsdag är jag helt ledig (än så länge) ^^
På fredag (nyår). FULLPROPPAD DAG! Måste upp tidigt, duscha, packa väska eftersom jag ska sova över där också, handla, möta upp allt folk! och sedan åka till partajet ;)

Haha märks det att jag är ganska hyper eller!?! ^^

Jaja, nu ska jag lyssna på musik en stund till sen kolla på film!

BARA SÅ ALLA VET SÅ SKULLE JAG HÄLSA TILL ALLA ER FRÅN CENSIE!! :D:D


MINA ÄLSKLINGAR! :D





Min digitalkamera ovanför.
Min nya älskade systemkamera nedanför!
Jag kommer såklart att använda min digitalkamera i fortsättningen :) På små turer då man inte orkar ta med systemisen :) Men annars kommer jag gå över till min älskade systemkamera nu! :D GLAD CHEY! :D

Måndag 27 december!

Idag var jag som sagt hos tandläkaren. Och jag totalt dog när hon höll på i min munn! Det ändå hon skulle göra var att ta bort lite tandsten. Jag blev helt chockad när hon rekomenderade bedövning! Hon kletade på med bedövning och halva kom ju på min tunga så kunde inte prata ens.. Och det smakade pyton! Och när hon höll på i min munn sprutade det massa vatten i facet på mig (tur att jag inte hade smink på mig). Det kom t.o.m tårar från mig! Så ont gjorde det!

Mamma visste hur ont det där skulle göra så när jag var klar hade hon köpt body lotion från the body shop till mig! (Bild i slutet). Dagen innan luktade vi på en flaska med lukten av satsumas. Och den luktade så jäkla gott! Så när jag satt i bilen på väg hem igår, ångrade jag mig att jag inte köpte den. Och så köper mamma den till mig! Blev så himla glad!

Haha jaja! Mamma skjutsade Emelie och mig till kista. Där gick vi runt på mellandagsrean. Galet mycket folk! Sen åt vi lunch och fikade där senare på dagen.
Det har varit en toppendag förutom tandläkaren!

Åhh! Ni ska bara veta hur gott det luktar! Vissa kanske redan vet :D


Mina köp från kista med Emelie :)







Grafitti nagellack!
2 vanliga nagellack.
Och strumpbyxor med hjärtan på! Är helt kär i dem! sista paret också, vilken turing! ;D

Snart spricker min blogg av besökare! :O

herregud vad mycket besökare jag har just nu! xD Men det blir jag glad av! :D Jag har precis gjort en ny design som jag ska försöka få att passa in. De flesta vet att jag är sämst på att göra headers ^^ Men ni får stå ut :D

Haha jag är så otroligt barnslig av mig..! Jag fick ett sms från älskling precis, och nu sitter jag i sängen och ler, det går inte att sluta.. Hahahaha, hur barnslig får man bli egentligen (a).

Men nu ska jag svara på smset sen försöka sätta in headern på plats! Sen får ni färska bilder på vad jag fick med mig hem från kista idag ;)

Haha gäääälna människor! :D

Jag var ute i köket och fixade isvatten och skalade en apelsin. När jag kom in i rummet igen så hade jag 3 missade samtal, 7 olästa sms och 3 obesvarade chatt grejer på fb.. Hahaha! Gääälna människor som jagar än! :D Allt handlade om nyår! ^^ Mycket fix och trix med det, men det kommer bli toppenkyyyyl! :D Systemkameran följer med så klart :D får se till att lära mig massa om den tills dess!

Men nu ska jag ringa upp 2 människor! Sen svara på alla sms! Sen kanske jag kan få äta min apelsin! Eller?

Haha ser nu att alla sms är från Anton! xD


Nä, om man skulle ta och kolla på film!

Jag har lekt med min kamera hela kvällen ^^ Har prövat mig fram lite. Nu ska jag gå ut till köket och hämta ett stort glad med iskallt vatten, så gott! Och så klickar jag igång freaky friday. Imorgon ska jag till tandläkaren sen vidare!


KÄRLEK ♥

♥ När jag tittar på min älskade och bara vet att det är vi två, det hemliga bandet mellan oss som bara vi kan se.
♥ Då man är så kär att man knappt kan äta eller sova, man vill bara vara nära honom.
♥ När man har bråkat och sedan ligger i sängen och bara gråter, torkar varandras tårar och säger förlåt.
♥ När jag helt spontant får ett sms där det står "jag älskar dig".
♥ När man får sakna och känna att man verkligen älskar.

Det här är kärlek för mig! Taget från egoboost.

Photobucket

Mina köp från stinsen :)













två linnen och en t-shirt. Alltid bra att ha. Jag är riktigt fattig på vita linnen så det passade bra!
trosor, alltid bra att ha! eftersom det var rea på dem så fanns det så klart inte svarta eller vita, men skitsamma :)
Egoboost. Många rekomenderar den. Har redan börjat läsa lite och den verkar super bra!

Kom ihåg att jag är nybörjare med min systemkamera (a)

Duschen nu, sen leka med kameran! :D

Har fått med mig en del grejer från stinsen. Testade min nya systemkamera också men jag suger verkligen xD Jag måste lära mig lite mer om den innan jag kan få till riktigt bra bilder ^^ Men ska ta kort med nya kameran på mina grejer jag köpte idag så får ni se hur dålig jag är.. haha!

Men jag ska bara springa ner och duscha en snabbis. Ska till tandläkaren imorrn också! Hatar verkligen tandläkaren! Jag skulle skölja med något grejs för att det inte skulle göra lika ont men har jag gjort det? nej.. Det är så starkt så det svider i minst en timme! Kunde inte sova sist.. Så nej.. Vill inte! Men måste..

Aja duschen som sagt! Sen bilder!

Stinsen nu! :D

Nu har jag precis klätt på mig. Mamma och jag ska till stinsen och byta lite julklappar. Sen ska vi äta lunch ute och självklart gå på mellandagsrean ;) Men nu måste ja rappa på lite! Imorgon har jag stora planer för dagen!

Vi hörs ikväll! :)

Nu ska jag kolla på jönssonligan igen! :)

Har alla filmer på datorn, t.o.m när dem är små ^^ Just nu kollar jag på jönssonligan spelar högt. Och det ska jag fortsätta med.
Vi får se vad som händer imorrn. Har inte hunnit få igång min systemkamera än. När jag började läsa boken så stod det att batteriet skulle ladda i 24 timmar. Så den laddar fortfarande, men får fixa mer med den imorn. Haha det går ju inte direkt att få igång kameran utan batteriet ;)

Nej! Nu ska jag fortsätta kolla på film! Ska först hämta ett glas med iskallt vatten, mums! Avslutar inlägget med en mysig bild! ;)


Mums!


Mumsig middag på G, sen fix med systemkameran!

Mamma håller på att koka ägg, hon ska fylla äggen med en röra. I röran ska hon ha i gräddfil, dill och rödlök kanske nånting mer också. Sen ska hon fylla äggen med det. Sen serveras det färsk baguette! Och så lägger hon fram sallad, köttbullar, alla olika pålägg, massa såser, rödbetsallad, räkor och massa gott!

Snart ska jag gå ut dit och göra mig en riktigt god räkmacka med ägg och allt möjligt! Sen ska pappa hjälpa mig att starta min systemkamera! :D

Typiskt att man har blivit förkyld...

Men bättre att jag blir det nu än dagen innan nyår. Jag har inte ont i halsen ett dugg. Hostar inte heller. Men jag nyser väldigt ofta och så rinner min näsa lite till och från. Så det är bara en liten förkylning, tur det! Känns bättre än igår iaf.
Men jag vill träffa min sötnos! :( Och det ska jag göra direkt när jag har blivit frisk! Jag kollar på film just nu och det ska jag fortsätta med också. Har inte hunnit sätta igång min systemkamera än. Men efter filmen ska jag börja läsa boken.
Mer uppdatering ikväll :)

Nu blir det jönssonligan!

Nu ska jag strax kolla på jönssonligan. Älskar deras filmer :) Nu är julen över, känns tråkigt.. Men nu har jag ju nyår att se fram emot! :D Med massa roligt folk!
Min mage är full av mat, mina ögon är trötta, och jag är väldigt sugen på att lägga mig ner under täcket och kolla på jönssonligan, så nu tänker jag faktiskt göra det! :)

Hoppas jag inte håller på att bli förkyld bara. Nyser konstant och min smak är borta ^^ Vi får se imorrn om det blir värre.

Min systemkamera, Nikon D5000!!!

Åhhh! Det finns ingen gräns på hur glad jag är just nu! Min älskade kamera! Tycker det är häftigt att man kan vrida skärmen hur som helst, ni kan se det på bilderna här nedanför! :D Att man kan stänga skärmen så man inte smuttsar ner den också. Sen fick jag även en väska till den! + minneskort! + en extra lins! + objektet som ska sitta på kameran! (Bilden längst ner). Men ville inte ta bort plastet men tror alla ser och förstår vad det är :) Är så himla glad. Haha, boken om kameran är typ som en bibel! Haha, men jag SKA lära mig allt. Så småningom iaf (a). Imorrn ska pappa och jag ta upp allt och sätta igång kameran, och sen är det bara att prova sig fram lite :D Ska såklart läsa boken först så jag inte gör något knasigt med den ^^ Har jag skrivit att jag är glad!? :D:D  


















Vilken jul! Vilken julmat! Vilka julklappar!!!

Åh herregud säger jag bara.. Vilken bra jul! Förutom att jag inte har så mycket julkänsla ^^. All mat var så himla god! Istället för att jag ska skriva allt jag har fått i julklapp så lägger jag ut bilder på det :) Mycket roligare också. Eftersom att jag inte har lagt ihop alla klappar och tagit en bild så blir det en del bilder ^^ Men det får ni leva med! :)
Nu är jag iaf hemma. Och jag bara njuter av synen av min SYSTEMKAMERA! :D:D:D:D!!!! Kunde inte ha fått någon bättre kamera än den jag fick! Så jäkla häftigt att man kan vrida skärmen åt alla håll och kanter! Systemkameran får ett eget inlägg t.o.m. Haha, jag är som ett litet barn ^^

Nåja nu får ni bilder på alla mina julklappar! :)


Julklänningen jag har på mig varje år :)

2 olika parfym lådor :)

Bodykräm! luktar så himla fräsht!

Ett par sockor som är som tofflor :) Väldigt sköna och varma!

Strumpor och benvärmare :)

En söt rosa handske som man använder i duschen. T.ex när man ska tvåla in kroppen. Hur len som helst!

Vantar och halsduk! :)

Ett fint armband med tre olika pärlor man kan sätta på armbandet :)

Trosor :)

Ännu mer trosor! :)

presentkort på kicks, 200 kr. Fick det av min bror faktiskt! :)

En liten stövel med godis i :) Det låg pengar där också men dem flyttade jag på för att inte råka tappa dem.

Smink :) Mascara och nån annan greja :D

Massa smink och deo :)

Och tillsist 3000 kr!!!!

Asså jag vill öppna mina paket nu!!!!! (a)

Yey jag hann slänga iväg ett inlägg innan. Pappa kom in och väckte mig för nån timme sen. Klockan 14:00 ska vi vara hos moma! Äta julbord, efterrätt, fika och kolla på kalle anka! Och så klart öppna julklappar! :D Sen mer mot kvällen vid 6-7 tiden åker vi direkt från moma till mormor och så blir vi kvar där ett bra tag. Ännu mer julklappar :D
Jag är ganska hungrig på frukost ^^ Men får inte äta något har jag bestämt! Kommer inte orka alla mat jag ska få idag. Och idag tänker jag äta mig riktigt FEET! Det är bara jul en gång om året så det gäller att passa på ;)

Tror inte jag hinner lägga in en bild på vad jag ska ha på mig idag men det får ni se imorrn annars :)

Åhhh! Mamma slår in alla paketen i köket just nu. När jag gick upp så ser jag ett stort paket som det står "till josefine" på. Och det är exakt samma storlek som på en systemkamera, det är lika tungt också.. Men jag tror att det är något annat. Har inte förväntat mig att få en systemkamera men jag skulle bli VÄLDIGT glad om jag fick en (a) Men det återstår att se :D ska öppna det paketet först av alla!
Det är alltid jag som har äran att dela ut alla julklappar! :) Det tycker jag är kuligt!
Men nu rusar tiden iväg och jag sitter bara i pyjamas än så länge. Så måste rappa på lite.

Önskar alla mina fina läsare en GOD JUL!

GOD JUL! :D

Nu ska jag försöka hinna skriva lite. Klockan är ganska mycket och jag vill hinna kolla klart på bondeprogramet. Idag var jag i centrum med mamma. Vi lämnde tillbaka min kappa. Sen åkte vi till märsta och handlade dem sista julklapparna. Fick även med mig två plagg hem. Bilder på dem får ni i slutet! Sen har vi storhandlat. Lite konstigt eftersom vi inte ska fira jul hemma ^^ Men vi åt en jättegod julmiddag här hemma ikväll.

Jag har precis börjat förbereda älsklingens julklapp. Fast jag vet inte om man kan kalla det julklapp. Här är det mer tanken som räknas ^^ Men det krävs ganska mycket för att den grejen ska bli bra! Så lika bra att börja i tid!
Men nu har jag inte så mycket mer att skriva faktiskt. Kommer inte att vara hemma på hela dagen/kvällen imorrn. Kommer nog hem väldigt sent imorrn. Men kanske hinner slänga iväg ett inlägg innan jag åker. Nu får ni bilder från mina köp idag och även på mitt rum!

Jag ser nu att jag inte kan ladda upp bilden på mitt sängbord pappa monterade upp idag! Dum jag är så lägger jag älsklingens julklapp på sängen och märker inte det förrän jag laddat upp bilden. Tur att jag såg det innan inlägget kom upp på bloggen! Lovar att ni får se det nån annan dag!








Kom precis hem. Nu är det mysmat på G :)

Har varit iväg med mamma hela dagen. Jag ska skriva lite mer detaljerat när jag har mer tid. Julskinkan är inne i ugnen, janssons frestelse också. Sill, köttbullar och massa mer ska fixas också :)

Det bästa är att pappa har satt upp mina persienner idag! :D Han har också skruvat fast hyllor vid sängen så nu kan jag ställa saker där! Ett helt nytt rum blev det! Känns konstigt att kunna kolla ut genom fönstret ^^

Ska ta kort på grejerna jag köpte idag och sen på persiennerna också! Nu ska jag ut i köket och hjälpa mamma!

Imorgon är det julafton! :)

Godmorgon! Eller ska man säga god eftermiddag ist :). Jag vaknade vid 11 tiden. Har ätit frukost och känner mig på mycket bättre humör idag. Idag ska jag slå in mammas, pappas och älsklings julklapp! :) Fast det gör jag mer mot kvällen då ingen ser!
Mamma kommer hem vid 2 tiden. Då ska vi åka iväg en sväng igen :) Först till centrum och byta min kappa sen vidare nånstans :) Det blir kuligt det!

Oj nu kommer mamma hem hör jag!

Kysstips! Så blir du bäst på att kyssas!

  • Slappna av.
  • Öppna munnen.
  • Möt din partners mun.
  • Sträck fram tungan.
  • Smaka på din partners tunga.
  • Dregla inte!
  • Undvik att slå dina tänder mot din partners.
  • Var lyhörd..

Nu blir det film och det här!


Kom precis hem från stinsen.

Började skolan 09:00 idag. Tog tåget med Jossan. Vi fikade uppe i matsalen. Lärarna sjöng och en tjej i ettan också. Vi hade typ som knytkalas. Alla får ta med sig något så får man ta av alla. Har man inget med sig så blir man utan! :)

Sen körde vi typ ritleken... hahaha..... Mitt lag vann men det blev lite bråk här och där, inte oväntat direkt haha ^^. Sen fick dem som stod på gymnasiemässan en biobiljett så det var trevligt. Jag fick också en så klart. Sen fick vi en tvål av vår vaktmästare xD Haha, så snällt.

Jag åkte hem och köpte lunch till mig på vägen hem. Men orkade några tuggor sen slängde jag resten, bra där (y). Sen somnade jag och vaknade av att Olli ringde mig. Efter det somnade jag om igen.. Och vaknade nån timme senare. Middag har jag inte ätit än men jag är inte sugen på något och det blir inte bättre för att man trycker i sig massa saker man inte ens är sugen på. Matlusten är heeelt borta konstigt nog.

Kom precis hem, har varit i stinsen med mamma. Vi köpte julklappar och fick med oss en hel del hem.
Nu ska jag faktiskt kolla på någon film och läsa lite bloggar. Hoppas jag är på bättre humör imorrn.




Känns inte som jullov än.

Känns som om jag ska till skolan imorrn. Men det ska jag icke. Jag berättar mer om dagen senare ikväll. Lite problem här och där som jag måste ordna. Jag känner mig väldigt konstig i kroppen också. Är trött fast jag somnade när jag kom hem från skolan, orkar inte äta, har ingen lust till nånting faktiskt. Får hoppas att det här bara är tillfälligt.

Skriver mer ikväll även om jag inte har lust.

-23 grader ute! GALET KALLT!

Jag vaknade för en stund sen. Tänkte ha mina nya strumpbyxor jag köpte med Emelie men när jag kollade hur kallt det var så aldrig! No way! De blir tjocka tights och jeans över sen tröja och VARM JACKA! Kommer ändå frysa ihjäl vad jag än sätter på mig. Aja, nu ska jag få i mig lite frukost!


Usch Fy Blä.

Nu är jag så himla trött. ska bädda ner mig i sängen och kolla klart på programet jag påbörjade förut. Jag ska sova ut så jäkla mycket under jullovet! Så jag orkar med hela vårterminen.. Mycket att göra. Men men, nu ska jag sussa. Ska försöka iaf



Skolan, stan och sedan väsby centrum!

Vilken dag asså..! Skolan gick bra idag. Min redovisning gick hur bra som helst. Jag blir alltid så nervös när jag ska redovisa, hatar det! Men jag kunde prata lugnt, blandade inte ihop saker och kom ihåg allt jag skulle säga. Brabra! Efter skolan skulle Johanna fixa sina naglar. 560:- asdyrt men blev hur fint som helst :) Jag skulle också egentligen men avstog för att spara pengarna till julklappar.
Efter det åkte Olli, Johanna och jag till stan för att äta och kolla julklappar. Jag hittade äntligen en julklapp till älskling! Och mamma! Så nu är jag helt klar med alla julklappar, skööönt! Sen köpte jag även en kappa till mig själv ^^ Är lite osäker om jag ska ha kvar den eller lämna tillbaka den, vi får se hur jag gör :)
När vi var klara i stan skulle jag ta tåget hem med Olli. Det var 1 timme försenat! Och proppat med folk, inge kul alls.. Men när tåget stannade i uppl väsby bestämde Olli och jag att vi skulle ta bussen till väsby centrum. Så det gjorde vi. Hittade grejer där också. Det var meningen att Olli skulle träffa sin blivande tjej där men hon dök aldrig upp (YES). Haha tycker inte om henne så det gjorde inget för mig :D
Tillslut gav vi oss hemåt. Olli skulle träffa den där tjejen iaf men vid stationen ist. Så stannade kvar med Olli ett tag sen gick jag hem.
Har precis duschat och nu ska jag fixa te! Sen kolla på massa serier!

Imorrn börjar jag 09:00 och slutar 12:00. Sen jullov!! Imorrn ska jag hinna slå in älsklings julklapp och även de andra också! :)


Kom precis hem, stress nu!

Måste springa iväg igen! Snart tillbaka i think!


Tralalalalala nyår är fixat och klart! :D

Världens segaste morgon var det för mig imorse. Ställde mobilen på 06:50 för att jag skulle hinna äta frukost i lugn och ro men jag var för trött så jag låg kvar i sängen och halvsov i 25 min till ^^ Sen gick jag upp och fixade mig. Tråkdag i skolan, matten var så himla seg, orkade verkligen inte räkna.. Blev typ 2 tal på en timme ^^ Duktigt (Y).
Om jag räknar rätt nu så har jag fått 4 pussar idag xD Väldigt intressant! :D

Kom precis hem från lilla Amadeus iaf. Så gullig mamma som gav mig en present! Tyvärr så orkade jag inte hålla mig vaken innan jobbet så jag somnade.. Så nu kommer det bli svårt att sova ikväll.. jaja!

Nu är nyår fixat och klart också! :D Tror det kommer bli toppenkul med allt folk! :D Jag sover även över där också :) Kuligt värre! :D

Nu ska jag faktiskt fixa ordning lite gott! Sen kolla på film! Sen försöka sova! Så jag orkar upp imorrn! Och pallar med redovisningen! Och partajet med min fullis efter skolan! :D



  Saknar.. Saknar.. Saknar.. Saknar.. Saknar.. Saknar.. Saknar.. Saknar.. Saknar.. Saknar.. Saknar DIIIIIIG!

♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.



♥ Dag 1 - Presentation av mig själv.
♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Mina syskon.
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 – Min kärlek.
♥ Dag 6 – Min dag i detalj.
♥ Dag 7 – Mina bästa vänner.
♥ Dag 8 – Mina passioner.
♥ Dag 9 – En perfekt helg för mig.
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Mitt arbete.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den frisyr jag trivs bäst i.
♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Fula ovanor.
♥ Dag 17 – Min favoritresa.
♥ Dag 18 – Min bästa födelsedag.
♥ Dag 19 – Något jag saknar.
♥ Dag 20 – Den här dagen för precis ett år sedan.
♥ Dag 21 – Min önskelista.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Något jag önskar att jag gjorde mer.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – Min skoltid.
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats. 
♥ Dag 28 – Mina favoritskor.
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 – Om jag blev tvungen att byta utseende med någon, skulle jag byta med..

Det här fick jag av Amadeus mamma nyss!<3






I skolan återigen efter 4 veckor.

Den här dagen känns så himla onödig. Vi har inte gjort nånting.. Vi har redovisning imorrn och idag har vi bara lekt vid datorerna.. Efter skolan ska jag jobba hos skitungen :) Och imorrn ska jag partaja med min fullis! :D Men nu ska jag fortsätta snuska mig med OLLI!

Videon jag lovade.


♥ Dag 15 – Mina drömmar.

Jag har en del drömmar faktiskt. Jag vill bli sjukköterska och rädda liv. Göra folk friska. Visa hur mycket jag bryr mig. Jag har haft den här drömmen väldigt länge.
När jag var 10 år kollade jag alltid på sjukhusprogram. Mamma blev äcklad när jag kollade på program när dom öppnade upp magen osv. Men jag satt spikad framför tv.n och tyckte det var så intressant. Sen dess har jag varit intresserad av sjukhus. För några år sedan fick min morfar cancer. Han var så dålig ett tag och det gjorde så jag ville bli sjuksköterska ännu mer. Jag ville hjälpa honom! Jag läste böcker sökte på internet! Åkte till sjukhus och frågade massa folk saker. Allt för morfar. Han står mig väldigt nära. Vi har samma tankar efter döden. Det är liksom Morfar och jag ingen annan! Så jag kämpar på just nu med skolan för att nå mitt mål. Men jag vill jobba med barn, älskar barn! Vill gå runt på diabetesavdelningen och visa upp min bok, visa hur man tar blodsocker och insulin. Jag vill så himla gärna hjälpa till! Så sjuksköterska är jag fast vid! Sen hoppas jag ju att Marcus och jag håller livet ut. Drömmar är härliga :) Men ännu bättre om dem slår in.



♥ Dag 1 - Presentation av mig själv.
♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Mina syskon.
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 – Min kärlek.
♥ Dag 6 – Min dag i detalj.
♥ Dag 7 – Mina bästa vänner.
♥ Dag 8 – Mina passioner.
♥ Dag 9 – En perfekt helg för mig.
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Mitt arbete.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den frisyr jag trivs bäst i.
♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Fula ovanor.
♥ Dag 17 – Min favoritresa.
♥ Dag 18 – Min bästa födelsedag.
♥ Dag 19 – Något jag saknar.
♥ Dag 20 – Den här dagen för precis ett år sedan.
♥ Dag 21 – Min önskelista.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Något jag önskar att jag gjorde mer.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – Min skoltid.
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats. 
♥ Dag 28 – Mina favoritskor.
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 – Om jag blev tvungen att byta utseende med någon, skulle jag byta med..


Min helg i text :)

Som sagt så var mina föräldrar i sandhamn i helgen. Älskling kom och sov över från lördag till idag (söndag). Men det blev förstört.. Jesper sätter igång med fest här hemma. toaletterna är upptagna 24/7. Folk sitter i trappan och gråter. Folk spyr. Jeppe är i sin egen värld.. Osv!! Så Marcus och jag var i mitt rum hela kvällen. Hade tänkt att vi skulle sitta uppe vid tv.n med något gott till men det gick ju inte.. Sen somnade inte vi förns 03:00på natten. Då festen slutade. Men vi hade det mysigt iaf. Vi kollade på film och myste. Han gjorde min kväll hel!

Idag vaknade vi 09:00 av Jeppe som skriker med massa människor utanför mitt rum! Irriterad chey till 1000! Men vi somnade så småningom och vaknade vid 11 tiden ist. Vi gick upp, älskling åt. Jag hade ingen matlust, praktiken har gjort att jag äter mindre + gått ner 2 kg. Jaja! Han var tvungen att åka ganska tidigt hem. Jag åkte med honom till stan och åkte sedan hem igen.
Haha en rolig grej hände. När tåget stannade i karlberg på vägen hem så kommer södertälje tåget in samtidigt. Och precis när mitt + det andra tåget stannar så sitter jag precis bredvid R.A.. Haha. Att båda tågen stannade precis så att våra fönster möttes. Haha snacka om att han glodde xD.

När jag kom hem hade mamma och pappa kommit hem. Och jag fick min present av pappa! :D Det var någon typ av pälsmössa :D Hur fin som helst. Men att den kostade 800.. Det var för dyrt! Men pappa är som han är ^^.
Jag har precis duschat och fått i mig lite mat. Ska strax plugga lite och koka lite te :)

Och förövrigt så är jag så JÄKLA lycklig! :D Älska livet idag! :D haha!



Haha vem är det som har skills här? ;)


Den här bilden tog älskling.

Och den här bilden tog jag, vem är det som har skills egentligen ;) båda bilderna är färska från idag! :)


♥ Dag 21 – Min önskelista.

Min önskelista är inte stor i år. Jag har ju fått ett helt nytt rum, säng och garderob. Vad mer kan man begära liksom? Inget enligt mig. Jag har redan allt.
Men om jag ska önska mig något så är det en systemkamera och pengar. Men jag räknar inte med att få en systemkamera i julklapp. Och det är inget jag kommer bli besviken över heller. Jag har mina födelsedagspengar 2000:- som jag aldrig har rört ens. Sen kan jag väl gissa på att jag får 2000:- i julklapp sammanlagt från alla. Och då fattas det bara några tusenlappar sen kan jag köpa en egen systemkamera.
Tog bara en bild på en systemkamera har absolut ingen koll på vilken jag vill ha ännu.

 

♥ Dag 1 - Presentation av mig själv.
♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Mina syskon.
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 – Min kärlek.
♥ Dag 6 – Min dag i detalj.
♥ Dag 7 – Mina bästa vänner.
♥ Dag 8 – Mina passioner.
♥ Dag 9 – En perfekt helg för mig.
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Mitt arbete.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den frisyr jag trivs bäst i.
♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Fula ovanor.
♥ Dag 17 – Min favoritresa.
♥ Dag 18 – Min bästa födelsedag.
♥ Dag 19 – Något jag saknar.
♥ Dag 20 – Den här dagen för precis ett år sedan.
♥ Dag 21 – Min önskelista.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Något jag önskar att jag gjorde mer.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – Min skoltid.
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats. 
♥ Dag 28 – Mina favoritskor.
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 – Om jag blev tvungen att byta utseende med någon, skulle jag byta med..

Ibland hatar jag verkligen min brorsa..

Jag sitter fortfarande i min morgonrock. Älskling är framme om 30 min ungefär så jag kanta det lugnt. Trodde det här skulle bli en lugn helg. Efter allt slit med plugg och praktik, men inte det.. Brorsan sätter igång med fest som han verkligen inte får ha. Aja det är han som kommer få lida för det här när mamma och pappa får reda på det här. Jag vill inte ringa och störa dem idag. Och jag är ingen som skvallrar men Jeppe har fest varje gång det är föräldrarfritt. Sen blir han sur på mig när jag säger åt honom. Har mitt rum precis vid köket så hör ju allt dem säger och radion kommer snart gå sönder så högt dem har..

Mamma ringde under dagen idag och så sa hon att pappa har köpt en present till mig i sandhamn! :O Jag ska få den när dem kommer hem och OM jag längtar! När mamma sa att det är något jag själv har sagt att jag vill ha så blir man extra nyfiken. Haha. Aja, ska börja klä på mig nu. Skriver jag inte mer idag så skriver jag mer imorrn. Ligger ganska långt efter i listan så ska försöka hinna med det också!


Haha!

Efter en lugn och skön 4 veckors period så åtekommer klass 2 till skolan på måndag. Gud ge oss styrka!

Haha Lukas, vet att du har saknat oss! ;)

Apelsin eller inte!?!?

Haha jag har lite ångest. Jag vill äta en apelsin men då kommer mina händer lukta apelsin hela kvällen + mitt rum. Det är dessutom blodapelsin! Hur gooooda som helst! Antingen så får jag njuta av den goda smaken och så får hela jag + mitt rum lukta apelsin hela kvällen, eller så äter jag inte apelsin så slipper jag all lukt. Vet inte hur jag ska göra xD..

Jag har iaf hunnit diska, städa mitt rum, bäddat rent på min säng, fått tag på jobbet och duschat :) Nu ska jag bara ta det lugnt och vila en stund. Och så småningom börja klä på mig :)

Den här dagen kommer bli en bra dag :)

Jag vaknade av mig själv idag, mamma och pappa hade redan åkt till sandhamn då. Har precis ätit lite frukost/lunch och snart ska jag städa lite. Sen måste jag ringa till jobbet och fråga om jag ska passa lilla ungen imorrn eller inte. Hoppas på att få ledigt eftersom jag ändå ska jobba där på måndag.
Jaa.. Snart ska jag byta på min säng också. Rent ska det vara! :) Sen duscha och städa rummet lite. Mycket på schemat idag. Och det bästa är att älskling kommer idag och sover över! Hela helgen för oss själva! Jeppe räknar jag inte med eftersom han bara sitter i sitt rum och gömmer sig hela dagarna ^^

Men nu måste jag sätta fart! Arbetet väntar på mig!

Min dag igår.

Eftersom blogg.se dampade igår så kunde jag icke blogga. Men ska försöka minnas lite från igår ^^.

Jag tog tåget in till jobbet med Censie och Olli. Jobbet gick bra tills jag fick ett typ av anfall igen. Var tvungen att sätta mig ner och ha huvudet nere mot golvet. Skakade som jag vet inte vad.. Och jag kallsvettades i minst 10 min. Min handledare bad mig att vila en stund. När jag kände mig bättre återgick jag till jobbet men 10 min efter kom det ett nytt anfall.. Samma sak igen. Och den här gången vilade jag i hela 30 min. Sen kände jag mig mycket bättre och då gick jag tillbaka och började jobba igen. Men vad händer då? Jo, ett nytt jäkla anfall.. Så hela dagen på jobbet har jag vinglat omkring som en dåre.. Men jag ville absolut inte gå hem. Så jag höll ut i några timmar tills jag skulle sluta.

Sen var det snöstorm ute. åkte hem och somnade dirr på sängen. vaknade av mig själv, sen ringde älsklingen. Efter samtalet somnade jag direkt. Vaknade 20 min senare och då bestämde jag mig för att gå och lägga mig. Snacka om trött chey!


28 saker en tjej vill att hennes kille ska göra.

1. Kyss henne långsamt
2. Krama henne mjukt
3. Bjud ut henne någonstans
4. Ler hon vill hon att du ska le tillsammans med henne
5. Ta bilder med henne, en bild säger mer än tusen ord
6. Lek med dina fingrar i hennes hår
7. Kyss henne då hon minst anar det
8. Krama henne bakifrån och håll om henne runt midjan
9. Berätta hur du känner för henne, hon vill höra det hur många gånger du än sagt det förr
10. Berätta att hon är ditt allt – BARA om du verkligen menar det
11. Om du märker att något är fel, fråga. Förnekar hon det så höll bara om henne utan att säga ett ord. Hon förstår då att du alltid finns där, oavsett vad
12. Kysser du henne framför andra tjejer, då inser hon att hon är den enda som betyder något i din närvaro
13. Det värsta som finns är om du ljuger för henne. Berätta sanningen, även fast den kan svida ibland
14. När hon säger att hon älskar dig mer, förneka det. Hon vill höra att du älskar henne mest
15. När hennes vänner säger att de älskar henne mer. Förneka det, håll om henne hårt framför hennes vänner, det får henne att känna sig älskad
16. Behöver jag ens nämna att du INTE ska vara otrogen?
17. Kyss henne lätt på kinden eller i pannan (det kommer ge henne en vinkel av att du vill känna hennes läppar mot dina)
Även i filmer, lägg din arm om hennes axel
19. Försök hålla om henne så länge som möjligt när du kramar henne
20. När du är ensam, håll henne nära och kyss henne
21. Titta henne djupt i ögonen och säg att du älskar henne
22. Lägg er och kolla på stjärnorna och låt henne vila sitt huvud på ditt bröst och låt henne lyssna på dna hjärtslag.
23. Se till att det är du som tar första steget och tar henne i handen när ni är i stan. Hon vet då att du inte skäms för att visa att hon är din!
24. Försök hålla om henne så länge som möjligt när du kramar henne
25. Ring eller smsa och berätta hur mycket hon betyder.
26. Trösta henne när hon gråter. Torka bort hennes tårar och håll henne tätt intill dig
27. Påminn henne alltid hur mycket du älskar henne. Hon tröttnar aldrig på dina ord
28. Hon vill att du läst igenom hela denna listan och tagit åt dig det mesta. Tro mig!

Jag vill tillbaka..

Jag kollade precis klart på robinson. Seegt med alla reklamer.. Jag vill jobba! Ser på alla bilder jag har tagit från praktiken. Bara bilder nere i omklädningsrummet och hissen då men iaf! Man saknar allt. Patienterna, personalen, det roliga jobbet, ALLT! Blä på det här.. Men ska dit i januari igen! Wiiie, längtar! :)
Nu ska jag försöka komma ihåg alla undersökning och saker jag har fått gjort:

2 operationer.
tagit bort och satt dit ny katet på en kille.
blodtryck.
puls.
satration (stavning?) haha!
temp.
använt lift.
stomi.
lindat ben.
gastroskopi undersökning. (när dem går ner med en kamera rakt ner i halsen medan patienten är vaken)
TACE.
ERCP.
Tagit bort styngd.
Lagt om ett nyopererat sår som var helt öppet. Otroligt att jag klarade av det utan att svimma.

Ojojoj, det där är bara hälften av vad jag har fått gjort. Vilken jävla upplevelse! Ett minne för livet. Jag har ABSOLUT valt rätt linje!






Hejdå underbara bricka..
Hejdå underbara omklädningsrum..
Hejdå uppsatt hår..
Hejdå underbara sjukhuskläder..
Hejdå Huddinge sjukhus..

Haha nej men ärligt, jag vill inte sluta jobba!

Sista praktikdagen.. :(

Trodde aldrig jag skulle säga det här. Jag saknar min praktik! :( MEN! Jag har planer :)

Igår var det något fel på blogg.se. Man kunde inte logga in på sin blogg ens. Tror det var samma för alla. Kom precis hem så nu ska jag hjälpa mamma med maten sen ikväll ska jag byta på min säng så jag kan sova extra skönt i helgen. Det som är lite jobbigt är att jag kanske ska passa skitungen en timme på söndag.. + två timmar på måndag men pengar skadar aldrig :) Nu ska jag kolla vad jag fick för betyg på praktiken :)

Vill inte jobba, vill sova!

Usch vad trött jag är. Ville nästan slänga mobilen i väggen när alarmet ringde. Och jag vet inte vad det är med mig just nu. Det kliar som tusan och ju mer jag kliar desto med blöder det. Blir galen!

Aja, måste iaf gå om 15 min så ska väl fixa det sista sen gå ut i mörkret. Usch vad jag vill ha helg nu.

Svar på kommentar.

Har du varit med i något storbråk eller blivit förföljd? eller nått liknande?:P

Hmm, storbråk tror jag inte jag har varit med om, inte där jag måste slåss eller något sånt ^^. Men förföljd har jag blivit 4 gånger och jag har klarat mig alla gånger ;) Den värsta gången var när Linda och jag var på väg hem från torget i väsby. Då var det två killar i 20 års åldern som satt vid ett dagis och höll på med något. Linda och jag bestämde oss för att ta skogsvägen hem (genväg för oss). När killarna fick syn på oss började dem peka på oss och gå emot oss. Vi förstod ingenting. Var det några vi kände eller vad? Men vi förstod ganska snabbt att det inte var det. Vi gick lite snabbare och höll koll på dem. Dem förföljde oss så vi började springa, vi hade en bit kvar från vårt hem. Dem började också springa. Och vanligtvis är jag inte supersnabb men när man blir förföljd av två killar så sprang man ju allt vad man hade. Linda och jag delade på oss och bestämde att vi skulle synas hemma hos henne. Så klart tar jag en osmart väg så jag får båda efter mig. Men dem fick inte tag på mig. Och tillslut var jag hemma hos Linda. Vi stängde hennes grind och väntade innanför den. Killarna kom och sa till oss "lugn flickor, vi vill er inget illa" Sen gick dem igen usch.

Sen blev Linda och jag jagade av två kineser på moped xD Helt otroligt, ingen av dem fick tag på oss fast dem åkte på moppen. Skills Linda och jag har ;)

Sen ett par gånger till. Konstigt nog är det alltid Linda och jag som har blivit förfölja inte med någon annan :P


♥ Dag 26 – Mina rädslor.

Kom ihåg att jag hoppar i listan! :)
Rädslor.. Jag är extremt rädd för att bli sårad.. Har blivit det ett X antal gånger. Jag har även blivit sviken FÖR många gånger. Jag har svårt att lita på folk nu för tiden. Alltså, jag vet inte vad jag mer är rädd för. Jag är inte rädd för döden, inte direkt att vara ute sent heller. Ibland kan det vara lite obehagligt men oftast inte. Det är nog mest att bli sårad. Finns inget värre. Usch! ^^  

♥ Dag 1 - Presentation av mig själv.
♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Mina syskon.
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 – Min kärlek.
♥ Dag 6 – Min dag i detalj.
♥ Dag 7 – Mina bästa vänner.
♥ Dag 8 – Mina passioner.
♥ Dag 9 – En perfekt helg för mig.
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Mitt arbete.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den frisyr jag trivs bäst i.
♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Fula ovanor.
♥ Dag 17 – Min favoritresa.
♥ Dag 18 – Min bästa födelsedag.
♥ Dag 19 – Något jag saknar.
♥ Dag 20 – Den här dagen för precis ett år sedan.
♥ Dag 21 – Min önskelista.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Något jag önskar att jag gjorde mer.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – Min skoltid.
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats. 
♥ Dag 28 – Mina favoritskor.
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 – Om jag blev tvungen att byta utseende med någon, skulle jag byta med..

HAHAHA! GO VÄSBY!!


Besöksrekord idag IGEN! :D

Herregud vad är det som händer? :D Fler och fler besökare faller in och statistiken är hög :D roligt roligt! Nåja, har pluggat hela dagen kan man säga. Och jag blev klar med omvårdnadshistorian! Den tog en jäkla tid och skriva! Men nu är den klar och strax är jag klar med idrottsuppgiften också. Sen har jag bara praktikuppgifterna kvar. Känns faktiskt skönt att praktiken är slut snart. Få komma tillbaka till skolan och få sina vanliga tider och rutiner. Men kommer självklart sakna mina patienter och personalen som har tagit hand om mig så bra. Speciellt en kille som verkligen tog hand om mig när jag fick blodtrycksfall. Han bar mig till personalrummet, tog b-glucos, blodprov och andra prover på mig sen lämnade han mig aldrig själv ^^ Ska säga till honom hur mycket jag uppskattade det! :)

Nåja har duschat och precis druckit upp mitt te. Inte trött än så får väl kolla på någon film. Det ska bli så himla skönt att vara hemma själv hela helgen! Mamma och pappa åker till sandhamn och stannar där över natten, kommer hem ganska sent på söndagen vid 6 tiden tror jag. Och Jeppe ska jag försöka locka ut ur huset ^^ Haha, snäll jag är (a) Nej men, skönt att vara hemma själv iaf!


Hittade en bild från sommaren. Anledningen att jag ligger konstigt är för att stenen lutade väldigt mycket. Ganska oskön att sola på ^^ Linda och jag var iaf på vårt ställe på den bilden :)

Plugg plugg plugg.

Idag sov jag ut riktigt länge. Sen kollade jag lite på film och sen kl 2 tills nu har jag råpluggat. Har inte kommit så värst långt eftersom jag har en film på medans jag pluggar ^^ Men är snart klar med ett arbete iaf :) Sen ska jag påbörja ett nytt och sen får det räcka för idag! Jobbar imorgon från 07:00 - 15:00 längtar inte.

Nu är det iaf skönt att skvallerbloggen om väsby är borta. Haha inte så lyckad blogg. Men nu har nån jäkel startat en ny skvallerblogg om väsby.. Folk har inget liv. Inget står om mig än så länge och det hoppas jag att jag slipper se också. Men inge kul för de andra människorna från väsby som personen har skrivit om. Nåja, nu ska jag fortsätta plugga! Lite senare kommer jag lägga in en rolig text jag hittade i tidningen idag. Haha!

BESÖKSREKORD SOM BARA DEN!

Guuuuud vad min statistik har höjt sig idag! Man önskar att man kunde se vilka som läser ens blogg men tyvärr kan man ju inte det.  Har inte börjat kolla på filmen än ^^ Men nu ska jag faktiskt göra det! Har pratat med köttpojken Anton och kollat runt lite på datorn men nu så! Nu ska jag fixa mig för sängen och äta min banan! Om det inte kommer fler inlägg så hörs vi imorgon :)

Photobucket


Jay fortsätter att träffa Minnah i smyg!

Idoldeltagarna och finalisterna Jay Smith och Minnah Karlsson gav upphov till Sveriges förmodligen mest omdiskuterade Idolfinal någonsin när de bara dagar innan finalen gick ut med att säga att de var mer än bara vänner. Jay som hade flickvän sedan länge fann sig plötsligt i en kärlekstriangel av sällan skådat like.

På finalen delade han vinsten i Globen med båda tjejerna på plats, och under efterfesten var det ex-flickvännen Sara som han stod och kramades med hela kvällen medans Minnah festade på annat håll. När reportrarna frågade ut Sara om de fortfarande var ett par så sa hon att det var klart att de var, men Jays handlingar efter finalen talar sannerligen för motsatsen... Igår syntes Jay och Minnah ihop på en bar i Stockholm och källor säger att de satt nära varandra och pratade glatt hela kvällen. Efteråt smet Jay ut bakvägen och Minnah väntade 30 minuter innan även hon lämnade baren. När journalister frågade Minnah om romansen på hennes väg ut var hennes enda kommentar: "Jag är bara människa".

Jay fortsätter att träffa Minnah i smyg!


TESTA DIN INTELLIGENS!

Jag tror jag vet det rätta svaret :)

 


10 månader <3

Eftersom jag bloggar så förstår ni säkert att jag är hemma. Nåja, inge mer om det. 10 månader med Marcus idag. Som rubriken lyder.

Har inte gjort så mycket idag. Kunde hänt en massa men jag avstog för att kunna träffa Marcus som ändå inte blev av. Nej, nu ska jag inte tråka ut er med sånt där. Jag ska strax kolla på en ny film som jag har på datorn. Och till det blir det te och en banan! Har pluggat en del ikväll också men långt från klar med allt. Men lite stolt är jag för att jag ens orkade öppna boken. Min plugglust har försvunnit helt och hållet. Är ledig imorrn så får se om jag åker till Gävle eller om jag stannar hemma och pluggar.

Juste. Jag hittade 3 bilder på mig från google och sen skulle ja trycka bort en sida som störde mig men då är jag så klantig och trycker ner sidan där mina bilder fanns! Och jag kommer inte ihåg vad jag sökte på. Sökte bara på något sen kom 3 bilder upp mig. Åhh jobbigt!!
Hehe men jag hittade Malin Sundvall och Frida Johansson på en bild tsm på google också ^^ Gamla klasskompisar från grundskolan ^^ Hehe, det var lite roligt :)

♥ Dag 25 – Min skoltid.

Som ni vet så hoppar jag lite i den här listan. Vissa är så tråkiga så jag väljer från vad jag känner att skriva om.

Min skoltid, jaa.. Vi kan väl börja från 1.an i grundskolan. Allt var bra där, gillade min klass och min lärare var så himla bra. Allt var så bra tills jag började 4.an då vi bytte lärare. Jag var så himla rädd för henne. Hon skrek alltid och förstod man inte vad hon sa så blev hon rasande och skrek och kastade ut folk. Och det värsta med henne var när den gången jag blev skakig på en lektion. Jag tog upp ett äpple och åt för att mitt socker skulle stiga. Då kom kärringen och sa "man får inte äta på lektionen så antingen slänger du äpplet eller så går du ut och äter det" Och då valde jag att gå ut från lektionen men då sa hon "jag sätter frånvaro på dig då" Och jag var ju inte så stor då så jag slängde äpplet och satt en hel lektion och skakade. Berättade allt för mamma när jag kom hem och hon blev inte glad kan jag säga.. Så när jag hade gått ut 4.an bytte jag klass. Från A till C klassen bara för att slippa läraren. Vi hade visserligen henne i engelska då men jag vägrade ha henne så fick en annan lärare ^^ Jaa.. sen flöt det på tills vi kom upp i 9.an. Då det blev problem med min mattelärare. Fick ta kontakt med rektor, skolverket och mina mentorer. Mer ska jag inte gå in på. Orkar inte ge min gamla rektor ett sämre rykte än vad han har. Han ska SKÄMMAS! Och även en av mina mentorer också nämligen syslöjdsläraren. Vet att några från runby läser min blogg så ni vet vem jag menar.
Nu går jag ju i gymnasiet. Och det funkar bra. Känner att jag har valt rätt linje. Men skolan är väl inte toppen om man säger så. Aja detaljer kan vi skippa.
Jaa.. Det var väl min skoltid de! 
       
Här är min gamla rektor. Du borde skämmas! Och min ruttna gamla skola!

♥ Dag 1 - Presentation av mig själv.
♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Mina syskon.
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 – Min kärlek.
♥ Dag 6 – Min dag i detalj.
♥ Dag 7 – Mina bästa vänner.
♥ Dag 8 – Mina passioner.
♥ Dag 9 – En perfekt helg för mig.
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Mitt arbete.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den frisyr jag trivs bäst i.
♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Fula ovanor.
♥ Dag 17 – Min favoritresa.
♥ Dag 18 – Min bästa födelsedag.
♥ Dag 19 – Något jag saknar.
♥ Dag 20 – Den här dagen för precis ett år sedan.
♥ Dag 21 – Min önskelista.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Något jag önskar att jag gjorde mer.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – Min skoltid.
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats. 
♥ Dag 28 – Mina favoritskor.
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 – Om jag blev tvungen att byta utseende med någon, skulle jag byta med..

Kolla klart på filmen sen sova.

Ska kolla klart på en film sen ska jag nog sova. Är ledig imorrn, så jäkla skönt! Ska sova riktigt länge sen kanske jag drar mig mot älsklingen senare mot kvällen. Fortfarande osäkert om han kan men man kan alltid hoppas! :) Nu blir det att krypa ner under täcket och kolla klart på filmen jag påbörjade för en stund sen. Vi hörs imorgon gott folk :)

♥ Dag 11 – Mitt arbete.

Jag orkar inte ta dem i ordning längre. Tar sällan bilder på det jag har på mig så den dagen väntar jag med. Men ni ser ju nedanför vilka jag har skrivit om osv.

Som alla vet så jobbar jag inte, utan jag går i skolan andra året. Men just nu praktiserar jag på huddinge sjukhus. Så får väl låtsas att det är mitt arbete då :) Iaf så får jag mest ta vardagliga prover. Så som blodtryck, temp, puls osv. Jag får även vara med på massa undersökningar och även operationer. Jag går med en handledare som är hur bra som helst. Alla patienter är så snälla och jag försöker vara lika snäll tillbaka :) Jag har även tystnadsplikt. Och jag hoppas alla vet vad jag menar med det! Jag måste även ha uppsatt hår eftersom jag har så långt. Och jag har ALDRIG uppsatt, haha känner inte ens igen mig med uppsatt. Jaa.. Vad ska jag skriva mer. Innan jag slutar praktiken ska jag ge dem min egna bok :) Det blir en liten present ;)


♥ Dag 1 - Presentation av mig själv.
♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Mina syskon.
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 – Min kärlek.
♥ Dag 6 – Min dag i detalj.
♥ Dag 7 – Mina bästa vänner.
♥ Dag 8 – Mina passioner.
♥ Dag 9 – En perfekt helg för mig.
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Mitt arbete.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den frisyr jag trivs bäst i.
♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Fula ovanor.
♥ Dag 17 – Min favoritresa.
♥ Dag 18 – Min bästa födelsedag.
♥ Dag 19 – Något jag saknar.
♥ Dag 20 – Den här dagen för precis ett år sedan.
♥ Dag 21 – Min önskelista.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Något jag önskar att jag gjorde mer.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – Min skoltid.
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats. 
♥ Dag 28 – Mina favoritskor.
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 – Om jag blev tvungen att byta utseende med någon, skulle jag byta med..

Lucia today!

Jag hatar att jag inte kan hålla mig vaken på tåget hem från jobbet.. Jag rev mig själv flera gånger för att hålla mig vaken men det funkade inte.. Jag har massa värdesaker i jackan som jag inte vill bli av med! Sen tycker jag inte om att sova på ett tåg proppat med folk. Sen vet man aldrig om man missar sin station heller så nej! Inge mer sovande på tågen!
Imorse tog jag tåget med Bella. Jobbet gick bra idag. Bara att det går bort folk varje dag.. Nu har en till gått bort. Jag fick vara med på nån tarm sak. Dem stoppade ner en 2 meters lång slang genom näsan och ner till magsäcken. Haha patienten frågade hela tiden "har du svimmat än" haha väldigt intressant faktiskt. Och så har jag fått en lektion med stomibyte :) Åh herregud säer jag bara.. Ett stoooort hål rakt igenom huden, man såg organen och alla tarmar osv :O Trodde jag skulle bli äcklad eftersom det kom massa avföring, blod och så stack tarmarna ut ur hålet. Och JAG fick putta in dem igen. Det var det roligaste jag har gjort på praktiken! Haha trodde jag aldrig men jag ville bara pilla mer, ville utforska mer haha.. övertrött..

Efter jobbet åkte jag till stinsen med Emelie. Vi åt middag där och kollade runt lite. Jag hittade äntligen mina efterlängtade strumpbyxor! dyra men otroligt snygga!

Nu är jag iaf hemma. Har pratat lite i telefon och nyss så vaknade jag. Somnade i 15 min. Är så sjukt trött nu för tiden. Praktiken är jobbigare än jag trodde. Men imorrn och på onsdag är jag ledig! = 2 HELA sovdagar! Hej, sova bort hela dagen! Nu ska jag försöka plugga lite.. Sen sova tänkte jag.. Och då menar jag för natten :)


Så där mycket hoppade ut när vi skulle byta stomipåse. Och det var inte äckligt ett dugg att putta in det igen! konstigt nog. Bilden är tagen från google :)

Nu blir det film och pepparkakor! :)

Nu ska jag gå iväg till köket och koka te och även inviga min nya mugg. Sen ska jag väl kolla på någon rolig film. Har 3 stycken jag inte har sätt än så det passar ju bra :)
Imorgon ska jag jobba 07:00 - 16:00. Längtar inte direkt.. Efter det så får vi se hur det blir med allt. Har 2 alternativ. Antingen blir det Marcus eller Emelie :)


Saker från kista igår och idag.


Tröjan som den där tjejen inte ville att jag skulle ta ^^

skosnören, det skulle vara ett blå skosnöre med också men det ville Olli ha :)

Den här ska jag ha vid ett roligt tillfälle, säger inte vilket ;) Tolka det hur ni vill!



Den här muggen håller värmen hur bra som helst. Den är gjord i porslin och locket är i gummi. men under muggen så finns det ett hål och där ska man fylla varmt vatten i, då håller den värmen hur bra som helst. Sen har den ett gulligt hål ovanpå där man ska dricka. Den ska jag inviga ikväll med te! :)


Besöksrekord igen! :D

Haha ni ger er inte märker jag ;) Min söndag har verkligen varit toppenbra! Var hos farmor och bakade idag. Fick en jättegod lunch med efterrätt och fika på det ^^ Sen var det dags för bakning. Åt upp halva degen (a) Nä, där överdrev jag men jag åt väldigt mycket deg iaf haha.. Hennes hemmagjorda pepparkaksdeg är så himla god!
Sen skjutsade farfar hem Jeppe och mig.

När jag kom hem så hann jag bara komma innanför dörren så sa mamma att vi skulle åka till kista och kolla lite julklappar till alla. Jag kom hem för en timme sen ungefär, gick i kista 4 timmar, har väldigt ont i fötterna nu ^^ Jag fick iaf med mig ett par saker hem :) Visar sen.

Igår hittade jag en skvallerblogg om väsby. Jäklar var jag inte vill hamna där! Den där personen som håller i bloggen skriver ut allt han/hon får tag på! ALLT! Och man vet ju inte ens vem den där personen är som har bloggen.. Flera av mina kompisar är med där. Personen skriver ut namn, efternamn, ålder och det han/hon har fått höra. Spelar ingen roll hur privat det är..
Här är ett exempel: ... har legat med fler än 40 killar (ingen direkt newsflash) 
Ett till exempel: .... Ingen tycker om dig och ingen kommer någonsin göra. Alla snackar skit om din rygg och du är för dum för att inse det.

Det ända jag har tagit bort är namnen. Liksom, varför göra en sån blogg.. Jag är glad så länge inte jag står med där. Ska kolla igenom hela bloggen för att vara på säkra sidan. 
Det jag fick med mig hem idag från kista får ni i ett eget inlägg strax efter det här.


Filmdags.

Nu ska jag kolla på film. Har precis tagit en huvudvärkstablett så hoppas på att kunna sova lite bättre då. Imorgon ska jag till min farmor och baka pepparkakor. Det är en tradition vi har varje år. Och så får jag ju desutom hennes goda mat :D

Vi hörs nog imorrn :)

Försenad ♥ Dag 9 – En perfekt helg för mig.

Alltså det beror på vad jag har lust att göra. Men en perfekt helg för mig kan vara tillsammans med älsklingen. Vi kanske gör något roligt på dagen och på kvällen så ligger vi i sängen och kollar på en bra film medans vi bara håller om varandra. Det är så himla underbart. Eller så kan en perfekt helg för mig vara tillsammans med familjen. Eller också med mina vänner :) Som sagt, det beror på vad jag har lust med :)

♥ Dag 1 - Presentation av mig själv.
♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Mina syskon.
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 – Min kärlek.
♥ Dag 6 – Min dag i detalj.
♥ Dag 7 – Mina bästa vänner.
♥ Dag 8 – Mina passioner.
♥ Dag 9 – En perfekt helg för mig.
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Mitt arbete.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den frisyr jag trivs bäst i.
♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Fula ovanor.
♥ Dag 17 – Min favoritresa.
♥ Dag 18 – Min bästa födelsedag.
♥ Dag 19 – Något jag saknar.
♥ Dag 20 – Den här dagen för precis ett år sedan.
♥ Dag 21 – Min önskelista.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Något jag önskar att jag gjorde mer.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – Min skoltid.
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats. 
♥ Dag 28 – Mina favoritskor.
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 – Om jag blev tvungen att byta utseende med någon, skulle jag byta med..

Försenad ♥ Dag 8 – Mina passioner.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva här ^^ Förutom att jag verkligen brinner för kärlek. Det är absolut det bästa som finns. Men det kan också vara det värsta. Annars så älskar jag verkligen att åka skidor. Har åkt skidor varje år sen jag var 9 år. Nu väntar alperna på mig :) Kort inlägg men vet inte vad jag ska skriva mer haha :)

♥ Dag 1 - Presentation av mig själv.
♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Mina syskon.
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 – Min kärlek.
♥ Dag 6 – Min dag i detalj.
♥ Dag 7 – Mina bästa vänner.
♥ Dag 8 – Mina passioner.
♥ Dag 9 – En perfekt helg för mig.
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Mitt arbete.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den frisyr jag trivs bäst i.
♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Fula ovanor.
♥ Dag 17 – Min favoritresa.
♥ Dag 18 – Min bästa födelsedag.
♥ Dag 19 – Något jag saknar.
♥ Dag 20 – Den här dagen för precis ett år sedan.
♥ Dag 21 – Min önskelista.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Något jag önskar att jag gjorde mer.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – Min skoltid.
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats. 
♥ Dag 28 – Mina favoritskor.
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 – Om jag blev tvungen att byta utseende med någon, skulle jag byta med..

NY FAMILJEMEDLEM!







Förlåt för sämst uppdatering.

Men jag har bra anledningar till det. I torsdags så hände det en del saker på kvällen. Allt var på väg att spåra ur. Det blev tårar hela natten för min del. Har aldrig gråtit så mycket i hla mitt liv. Jag ville skada mig själv riktigt rejält. Att slå på en vägg skulle inte hjälpa det skulle behövas något mycket mer.
Och igår skulle jag jobba egentligen men jag klarade inte av det. Jag hade inte sovit på hela natten. Jag satt fortfarande kl 07:00 och grät. Jag var så himla nervös att jag skakade i hela kroppen.
Vad allt detta handlar om kanske några redan kan lista ut, för mer tänker jag inte säga.

Igår var jag med älskling. Vi åt god mat som mamma lagade och sen kopplade pappa in dvd:n så älskling och jag kunde kolla på film. Vi kollade på två filmer. Den ena var knäpp enligt mig och den andra var rolig, men kommer inte ihåg vad filmerna heter ^^ Sen låg vi bara i sängen och pratade och hade det mysigt. Vi somnade inte allt för sent heller tror jag.

Idag så vaknade jag av älsklingens armar som kramade om mig. OM jag njöt då!! Känna hans kroppsvärme, hans armar runt om mig, höra han andas. Åh vad härlig känsla det är!
Vid 2 tiden åkte älskling och jag mot kista, vi mötte Olli i sollentuna som jag skulle vara med. Lämnade av älskling vid matsakerna där hans mamma och syster satt så fortsatte jag och Olli. Vi åt först lite. Sen gick vi runt och kollade lite. Försökte hitta julklapp till mamma men fann inte det jag sökte! Men jag fick med mig underkläder och en mysig tröja. Kan visa det jag köpte imorgon.

Inne på en affär så ser jag en tröja som ser så himla mysig ut. Men då står det två ganska breda tjejer som redan kollar på dem så jag kunde inte komma fram på något sätt. Jag väntade bredvid och hoppades att dem inte skulle ta de sista 3 tröjorna som fanns kvar. Men tjejerna gick aldrig! Och jag började bli galen.. Tillsist gick en av tjejerna och då tog jag spörten och snodde den sista tröjan som fanns kvar. Så klart är den tröjan i storlek L.. Den var alldeless för stor. Och medan jag provar den så står en av tjejerna och glor som tusan. Inga snälla miner hon gav oss heller. Hon glodde som om jag inte fick ta den där tröjan. Blev nästan sur på henne haha. Tror Olli blev lite trött på att jag reagerade på allt som var rosa. T.o.m om klädesplagget var fult så gick jag fram och var helt paff haha..
På tåget hem ringer Ollis "kompis" och jag hör på Olli hur mycket hon inte vill träffa henne. Men Olli är för snäll så självklart säger hon ja. Man såg hur Ollis ögon var helt tårögda hela dagen och hon var väldigt seg också ^^ Stackars henne :)

Nåja. Nu ska jag strax göra i ordning lite te. Har väldigt ont i huvudet. Antar att det är pågrund av allt som har hänt. Det i torsdags och igår osv.


Här är mitt älskade te från danmark som jag dricker hela tiden! Finns inge godare te!

Min sammanfattning av 2010.

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ja, massor! :D
 
2. Höll du några av dina nyårslöften?
Jag hade inga :)

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? 
Nope :)

4. Dog någon som stod dig nära?
Ne, det tror jag inte.

5.Vilka länder besökte du?
Finland, om det räknas ^^

6. Är det något du saknat år 2010 som du vill ha år 2011?
Nej jag vet inte :P

7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
14 februari <3.

 

 

8. Vad var din största framgång 2010? 
 Vet inte :P

9. Största misstaget?
Det vill jag inte skriva här.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Sjuk har jag varit massa gånger och lite skadad ^^

11. Bästa köpet?
SÄNGEN!

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder tror jag ^^

13. Gjorde någonting dig riktigt glad? 
Ja, massor :)

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
Love the way you lie - Eminem ft. Rihanna, och sen massa andra!

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Gladare :)

16. Vad önskar du att du gjort mer?
En del saker :)

 

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
vet inte :P

18. Hur tillbringar du julen?
Antingen hos mina kusiner i Danmark eller hos farmor, farfar, mormor och morfar :)

19. Blev du kär i år? 
Jaaaaa!

20. Favoritprogram på TV?
Kollar aldrig på tv, men Ung och bortskämd är rätt så bra faktiskt :)

21. Bästa boken du läste i år?
Denise Rudberg - tillsammans!  

22. Största musikaliska upptäckten?
Jaadu.

23. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
  
Ett nytt rum, och det fick jag :D

24. Något du önskade dig men inte fick?
Önskade mig inget annat än ett nytt rum :)

25. Vad gjorde du på din födelsedag 2010? 
Min släkt kom och firade mig sen var jag med älskling nån dag efter bara :)

26. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Nej.

27. Hur skulle du beskriva din stil år 2010? 
helt vardaglig typ ^^

28. Vad fick dig att må bra?
Marcus Marcus Marcus!!

29. Vilken kändis var du mest sugen på? 

Haha, har inte varit sugen på någon kändis? haha..

30. Vem saknade du?
 Har saknat fler men Marcus är den jag har saknat mest. Direkt när han har åkt saknar jag honom.


31. De bästa nya människorna du träffade?
Marcus! :)


Älskling är här.

Jag hoppas allt ordnar upp sig. Allt är perfekt nu men imorrn.. Det är dig det hänger på.

Vi kollar på film just nu iaf. Eller han gör. Mamma håller på med maten som vi sedan ska äta. Sen vet jag inte vad som händer. Antingen så sover han kvar eller så åker jag och sover hos honom i norrtälje eller så blir det på något annat sätt. Vi får se. Jag lever iaf. Än så länge d.v.s.


I can still feel you touching me, your fingerprints burned into my skin.


vakna precis..

Har ont, massa tankar och börjar bli osäker.. Varför vara uppe då liksom. Godnatt.

Godmorgon världen.

Har precis ätit frukost och sitter just nu i sängen och värmer mig. Mitt tåg går om ca 40 min så kan ligga och slöa lite till. Är absolut inte taggad men det kommer väl. Det brukar ändras när jag väl är där. Ska möta Censie på tåget så slipper jag åka ensam :)

Slutar 16:00 idag men det kanske blir så att jag jobbar heldag. D.v.s från 07:00 - 21:00. 14 timmar.. Aja, nu ska jag värma mig under täcket en stund till sen röra mig upp och fixa det sista. Ska bara packa lite sen är jag klar.

Sista avsnittet av ensam mamma söker..

Sen har jag kollat på alla 13 programen :( Har gjort lite te som jag ska dricka strax. Hoppas på att bli tröttare då. Ska upp 04.30 imorrn också. Och min lärare kommer till praktiken imorrn och kollar om jag har skött mig :O Så måste vara extra pigg. Men är faktiskt inte nervös, min handledare sa så mycket bra om mig så det blir nog inga problem imorrn :) Tur att det är Åsa som kommer!

Nej men nu ska jag dricka mitt te och kolla på sista avsnittet av ensam mamma söker..! Förövrigt så smsar jag med Anton. Köttpojken som jag kallar honom. Han kallar mig pastamedsåstjejen så ^^

2 kg mindre.. Oväntat? nej.

Väldigt suddig bild men hade inte tid att ställa in kameran på rätt läge, man ser iaf vad det står.

Onsdag 8 december 2010.

Bästa rubriken! Imorse var det hur segt som helst att gå upp. Tog ett tåg 05.43 som bara gick till t-centralen! Så var tvungen att byta tåg.. Men på det tåget mötte jag Vickan, Jossan.h, Ninorta och Bella. Så det var ju kul :) Idag fick jag jobba på en annan avdelning. Nämligen k.72. Helt nya patienter, helt nya planeringar och allt sånt. Men det var kul. Bara att när jag ser att en patient har så ont att han/hon gör miner och t.o.m spyr av det så lider jag också.. Alltså jag känner ju inte deras smärta men jag lider av att se dem må så där dåligt.. Och jag fick ta hand om en patient som hade så ont att han spydde hela tiden.. Trodde jag skulle bli lite äcklad av att kolla på spya så där men det blev jag inte.

Sen så hade jag halvtidsbedömning med min handledare. Och hon sa bara bra saker om mig :D Hon uppskattar att jag är så lugn, att jag tar initiativ , att jag lär mig väldigt snabbt. Testar jag en grej en gång så kan jag den utantill sen. Hon hade bara en sak att kommentera och det var att jag var lite för blyg ibland ^^ Haha men det kan jag hålla med om. Sen så jobbade jag över lite. Pratade med en grabb som var lika gammal som mig. Frågade lite om varför han låg här, vad för undersökningar och behandlingar han skulle få. Hur snäll som helst :)

Nåja tog tåget hem med Jossan h :) I väsby så träffade jag Olli!!!!! Och herre min get vad jag slängde mig på henne! :D världens kram blev det! Sen var jag tvungen att gå men Olli släppte mig aldrig haha. Men det var kul att få träffa henne igen! saknat henne SÅÅ mycket :)


Läskigt att det åker tåg nere i källaren där jag byter om! Dem åker helt av sig själva, styr lite vart dem vill.. Läskiga som tusan!


Haha rolig lapp personalen har hängt upp i matsalen :)


♥ Dag 7 – Mina bästa vänner.

Hann inte med det här igår så får ta igen det idag! Mina bästa vänner ja.. Min allra allra allra bästa vän är Marcus. Han litar jag på till 110%, han lyssnar, han förstår. Han är även min pojkvän men fortfarande min bästa vän också. Sen har vi ju Johanna, Olli, Emelie, Ida och massa fler som också står mig nära. Men alla på olika sätt :) Haha det får räcka! :) Och ni som jag inte har skrivit upp här, ni betyder inte mindre. Orkar bara inte rabbla upp precis alla.  


♥ Dag 1 - Presentation av mig själv.
♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Mina syskon.
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 – Min kärlek.
♥ Dag 6 – Min dag i detalj.
♥ Dag 7 – Mina bästa vänner.
♥ Dag 8 – Mina passioner.
♥ Dag 9 – En perfekt helg för mig.
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Mitt arbete.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den frisyr jag trivs bäst i.
♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Fula ovanor.
♥ Dag 17 – Min favoritresa.
♥ Dag 18 – Min bästa födelsedag.
♥ Dag 19 – Något jag saknar.
♥ Dag 20 – Den här dagen för precis ett år sedan.
♥ Dag 21 – Min önskelista.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Något jag önskar att jag gjorde mer.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – Min skoltid.
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats. 
♥ Dag 28 – Mina favoritskor.
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 – Om jag blev tvungen att byta utseende med någon, skulle jag byta med..

Hoppsan.. Glömt att blogga ser jag ^^

Haha har helt glömt bort att blogga idag ^^ Men jaa. Var med min barndomskompis idag. Vi gick till väsby centrum och kollade runt lite. Hittade nada där! Väsby centrum suger verkligen! Vi hann inte vara så länge. Så hon gick hem till sig och jag till mig efter det. Har kollat på ensam mamma söker hele dagen typ ^^ Helt gäääälen i det programet nu ^^ Har fortfarande 5 avsnitt att kolla på så det är lugnt ^^

På kvällen åkte jag med pappa och jeppe till infra city och hyrde film. Och fy satan vad det luktar kattpiss i hela väsby! Har hört från andra bloggare att det luktar i solna och även eskilstuna också!! Herregud vad kan ha hänt..

Men nu är klockan väldigt mycket och jag ska upp 04.30! Så jag måste sova.. Men jag är inte trött! Så får se om jag får för mig att dygna.. Ska ändå upp om 4.5 ungefär så varför sova.. aja vi ser hur jag gör.

BTW: BESÖKSREKORD IDAG IGEN :D Glad jag blir! :D Nu är ribban hög!

Haha, skrattar väldigt mycket för mig själv^^

|| -LundgreN- || säger:

Endast underkläder är tillåtna och skor
02.00 hissöbron
du och jag!
walla, du kommer torska mannen
jag svääääär 
vi ses där.


Ledig imorgon.

Och då ska jag träffa en barndomskompis jag inte har träffat på väldigt länge. Det ska bli väldigt kul! Vi ska åka iväg en sväng. Får se vart världen tar oss! Funderar på att åka till Gävle någon dag också. Längesedan jag var där. Kan man passa på att träffa simön också :) Men nu ska jag fortsätta att kolla på ensam mamma söker! Och imorrn ska jag ta världens fetaste sovmorgon!

Photobucket


Höhö.

|| -LundgreN- || säger:
hahaha hääääääääääääääääääääjj
josssan.trygghansa.nielsen
keeeeeeefteeeen, skaru ha stryk :O???

Hahah jaa.. Det där smeknamnet har han fått från den här gamla bilden ^^


♥ Dag 6 – Min dag i detalj.

Min dag har väl inte varit sådär superbra. Men jag åkte till tandläkaren imorse och då visade det sig att on var sjuk. Bra att dem säger det också.. Så jag åkte till jobbet direkt efter. Tänkte jobba över lite för att få ihop lite fler timmar. Men fick ändå sluta tidigare. Och det var onödigt.. Offrade 2 timmar i onödan.. Aja, tänker inte lägga mer energi på det. Jag åkte aldrig till södertälje sen. Tåget var så försenat så jag gick hem och kollade på missade program på datorn ist. Har pluggat lite också. Just nu kollar jag på ensam mamma söker. Som jag inte alls har hängt med i men jag älskar verkligen det programet nu! Vill se mer och mer och mer! Har 10 avsnitt kvar att kolla på så det är lugnt.
Lite besviken och så.. Men det är en annan femma!


♥ Dag 1 - Presentation av mig själv.
♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Mina syskon.
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 – Min kärlek.
♥ Dag 6 – Min dag i detalj.
♥ Dag 7 – Mina bästa vänner.
♥ Dag 8 – Mina passioner.
♥ Dag 9 – En perfekt helg för mig.
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Mitt arbete.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den frisyr jag trivs bäst i.
♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Fula ovanor.
♥ Dag 17 – Min favoritresa.
♥ Dag 18 – Min bästa födelsedag.
♥ Dag 19 – Något jag saknar.
♥ Dag 20 – Den här dagen för precis ett år sedan.
♥ Dag 21 – Min önskelista.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Något jag önskar att jag gjorde mer.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – Min skoltid.
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats. 
♥ Dag 28 – Mina favoritskor.
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 – Om jag blev tvungen att byta utseende med någon, skulle jag byta med..

Tåget mot södertälje.

Ska jag ta nu. Ska hoppa av vid södertälje tror jag. Bara gå runt där hela kvällen. Inga människor man känner, inget ställe man känner igen och en bra bit ifrån väsby.

Jag mår icke bra!

Skulle behöva ta ledigt från allt. Praktiken, plugg, skolan, familjen osv.. Alla rättaresagt. Trodde aldrig jag skulle säga det där men nu gjorde jag det. Vet inte hur jag ska få ihop allt. Mobilen tänker jag inte ens kolla åt imorgon så alla vet.

♥ Dag 5 – Min kärlek.

Min kärlek är MARCUS! :) svårt att lista ut.. ^^ Vet inte vad jag ska skriva mer. Har redan skrivit en massa om honom på dag 2. så ni vet redan det mesta :)  


♥ Dag 1 - Presentation av mig själv.
♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Mina syskon.
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 – Min kärlek.
♥ Dag 6 – Min dag i detalj.
♥ Dag 7 – Mina bästa vänner.
♥ Dag 8 – Mina passioner.
♥ Dag 9 – En perfekt helg för mig.
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Mitt arbete.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den frisyr jag trivs bäst i.
♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Fula ovanor.
♥ Dag 17 – Min favoritresa.
♥ Dag 18 – Min bästa födelsedag.
♥ Dag 19 – Något jag saknar.
♥ Dag 20 – Den här dagen för precis ett år sedan.
♥ Dag 21 – Min önskelista.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Något jag önskar att jag gjorde mer.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – Min skoltid.
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats. 
♥ Dag 28 – Mina favoritskor.
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 – Om jag blev tvungen att byta utseende med någon, skulle jag byta med..

Snart helg eller????

Känns som att det är fredag imorrn. Det går inte få in att det precis har varit helg.. Idag var det lite lugnare på jobbet. Förutom att en patient gick bort imorse. Tyckte inte om när dom rullade ut honom i sängen med täcket överdraget från topp till tå.. Hemsk syn..
Annars har det varit hyfsat lugnt. Haha idag när jag skulle ta prover på en patient så kom hans anhöriga precis. Och patientens son var med. Gissar väl på 18-19 år? Haha iaf, jag tog proverna på patienten medan min handleadre tog på en annan. När jag var klar med proverna så gick patientens son efter mig och sa. "jag känner mig sjuk, kan inte du sköta om mig lite" Haha så jag tog blodtryck, saturation, puls och temp på honom. Och han verkligen njöt av det.. xD Han typ blundade och log hela tiden och andades tungt.. Haha mystisk kille det där..
Fick sluta 20 min tidigare så jag hann med mitt tåg.

Direkt när jag kom hem hade mamma bytt på min säng. Men vi har inte många lakan till min säng så vi åkte till IKEA och köpte fler lakan till mig.
Till middag åt jag köttfärspaj, gotti gott!! Och nu segar jag i sängen. Är megatrött men kan inte sova. Imorgon ska jag till tandläkaren på morgonen. Ta bort tandsten, hatar det! Sen sticka till jobbet efter det.. På tisdag är jag ledig! Och jag har längtat efter den dagen LÄNGE nu! En ynka ledig dag är så jävla guld värd! Bra svenska där! (Y).


Cancer.. Fan vad härligt då..

Smitta kan också överföras om man får blod från en smittsam person (ibland mycket små mängder) på skadad hud

...... orsakar en inflammation i levern.

många kan vara besvärade av trötthet och kan ha dålig matlust under veckor till månader

.... i kronisk fas kan förorsaka levercancer

.... klassas enligt smittskyddslagen som allmänfarlig sjukdom


Jag kommer aldrig förlåta henne..


Trevligt att jag kanske har blivit smittad!

Idag var det hur jobbigt som helst att gå upp 05:30.. Fick tänka flera gånger om det verkligen var lördag idag. Har fått ta massa prover. Varit på på röntgen osv. Det roligaste är att jag inte svansar efter min handledare längre. Jag går själv :) Ringer någon patient på klockan så går jag dit och hjälper dem med vad de behöver :) Fast medicin och sånt får jag inte hålla på med så klart. Men idag blev det för mycket.. Hann inte ta något att äta förrän klockan var 14:30. Har inte suttit mer än 10 min på hela dagen. Jag är helt slut i kroppen.. Det är ganska jobbigt att ta på sig förkläde, sprita händerna, på med handskar, hjälpa patienten, av med förkläde, av med handskar och sprita händerna igen. Det har jag gjort över 100 gånger idag. Bara man ska lämna vatten så måste man sprita och på med handskar.

Aja. Åkte och bytte klänningen med mamma efter jobbet. Somnade på tåget hem och vaknade precis när tåget stannade i upplands väsby, vilken tur..

Nu har jag precis ätit lite. Går inte att äta så mycket. Praktiken har ändrat en massa. Ska väga mig imorrn också, känns inge bra.. Nåja. Jag är super duper trött. Har bara lust att lägga mig och sova nu men det kan jag inte än. Då kommer jag bara vaknade några timmar senare och sen kan jag inte sova mer.. Så får hålla mig vaken i nån timme till.

Jobb imorrn 08:00. Gå upp 05:30 härligt liv man har..

♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.

Till frukost: Flingor.
Lunch. en macka..
middag: Pasta med sås!

Haha jaa.. Jag har inte hunnit äta mycket på jobbet idag. Hur stressigt som helst..


♥ Dag 1 - Presentation av mig själv.
♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Mina syskon.
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 – Min kärlek.
♥ Dag 6 – Min dag i detalj.
♥ Dag 7 – Mina bästa vänner.
♥ Dag 8 – Mina passioner.
♥ Dag 9 – En perfekt helg för mig.
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Mitt arbete.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den frisyr jag trivs bäst i.
♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Fula ovanor.
♥ Dag 17 – Min favoritresa.
♥ Dag 18 – Min bästa födelsedag.
♥ Dag 19 – Något jag saknar.
♥ Dag 20 – Den här dagen för precis ett år sedan.
♥ Dag 21 – Min önskelista.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Något jag önskar att jag gjorde mer.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – Min skoltid.
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats. 
♥ Dag 28 – Mina favoritskor.
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 – Om jag blev tvungen att byta utseende med någon, skulle jag byta med..


♥ Dag 3 – Mina syskon.

Jag har en storebror på 20 år om jag inte minns fel ^^ Just nu är han hemma och latar sig varje dag! Annars brukar han gymma. Han håller på att ta körkort (den sega jäkeln) och efter det ska han söka till polishögskolan. Så långt vet jag iaf. Han gick i vilunda gymnasium samhäll tror jag. Han är ganska lat av sig. Men vi står varandra nära :) Ibland kan han vara världens bästa storebror men ibland kan han också vara den värsta.. Haha. Jaa, vad mer kan man säga. Äsch ni får en bild på han ist!

Det är han med Levis tröjan.



♥ Dag 1 - Presentation av mig själv.
♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Mina syskon.
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 – Min kärlek.
♥ Dag 6 – Min dag i detalj.
♥ Dag 7 – Mina bästa vänner.
♥ Dag 8 – Mina passioner.
♥ Dag 9 – En perfekt helg för mig.
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Mitt arbete.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den frisyr jag trivs bäst i.
♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Fula ovanor.
♥ Dag 17 – Min favoritresa.
♥ Dag 18 – Min bästa födelsedag.
♥ Dag 19 – Något jag saknar.
♥ Dag 20 – Den här dagen för precis ett år sedan.
♥ Dag 21 – Min önskelista.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Något jag önskar att jag gjorde mer.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – Min skoltid.
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats. 
♥ Dag 28 – Mina favoritskor.
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 – Om jag blev tvungen att byta utseende med någon, skulle jag byta med..

Mysigt värre..

Idag sov jag riktigt länge! Mamma kom och hämtade mig vid 2. Vi åkte till stinsen och handlade. Och innan det åkte jag till stället. Och jag kan knappt tro det.. Jag får fortsätta leta.. Aja, hade jag vetat det här hade jag bytt ställe direkt. Har siktat in mig på det här länge nu! Och så måste jag byta ställe. Och hur lätt är det egentligen!? Kommer ju ta år att hitta något bra.. Aja där sprack det.. IGEN.

Nåja det ordnar väl sig. Mamma lagade mysig mat och så har jag kollat på idol. Imorrn börjar jag jobba 08:00 så ställer mobilen på 05:30. Tar ett tåg 06:43. Mysigt att gå upp så tidigt på en lördag.. Men slutar 15:00 så det får väl gå.. Efter jobbet hoppar jag av vid sollentuna så hämtar mamma mig där. Vi ska byta en klänning i stinsen sen ska vi leta efter en speciell sak till mig :) Vet inte vad det heter men om jag hittar det så visar jag det i bloggen så klart ^^

Mysigt att Jocke står med öppen toadörr och kissar just nu.. Haha fast lite roligt att han sjunger, fast det låter urdåligt! xD



Nu blir det glass och bonde program! :)

det gick bra att passa lillen idag. Han var så trött så han somnade i min famn 5 min efter att hans mamma gick. Mamma hämtade mig eftersom jag inte har någon lust att gå ända från bollstanäs.. Och då ser jag att det ligger en Ben & jerrys glass bak i bilen! :D Så den ska jag mumsa på nu till bonde programet! :) Imorgon är jag LEDIG. Och att få en ledig dag när man praktiserar är GULD värt! Så imorgon ska jag sova bort hela dagen! Nej där ljög jag.. Mamma slutar tidigt så vid 2 tiden imorrn kommer mamma hem och hämtar mig så åker vi iväg en sväng till stinsen! :) Handla lite mat och sånt :) OCH SEN! Ska jag gå till det där dumma stället som inte hade öppet förut!Men 16 november kommer inte att ske imorrn.. tyvärr! Lite krångel.. men på jullovet kommer det att ske! Det lovar jag!!!!!!

Men nu ska jag hämta min glass! Ikväll har jag laddat med två färska filmer också! Inte så nya.. Nämligen shrek 1 och tsatsiki :D Haha, men kände för att kolla på lite gamla filmer. Myspys utan pojkvän :( Det går ju inte..


♥ Dag 2 – Min första kärlek.

Min första äkta kärlek är Marcus! Jag har aldrig känt så här för en kille förut. Aldrig fått dem här känslorna jag har nu. Aldrig fått uppleva det här underbara pirret i kroppen när man kollar på varandra. 
Marcus och jag började prata på et väldigt roligt vis ^^. Innan jag ens viste vem Marcus var så spanade jag in honom och hans ex. Kollade ganska mycket på deras bilder, tyckte dem var så söta ihop. Och dagen efter dem hade gjort slut så började jag prata med Marcus på bdb. Hade inga tankar på att bli tsm då utan kände bara för att prata med honom. Vi pratade mer och mer och tillsist gav vi varandras msn och nr. Tror han tyckte jag var en knäpp tjej som bara började prata med honom helt random, men iaf! Vi pratade varje dag på msn. Men ett tag så slutade vi prata helt och hållet. Marcus var väldigt tyst. Han var osocal mot mig så jag började tvivla lite. Alltså, jag var inte kär då men jag var absolut intresserad, ville veta mer om honom! Men i januari 2010 då började vi prata igen. Han förklarade varför han var så tyst osv. Vi bestämde oss för att träffas istället. Vi båda hade sagt att vi var intresserade av varandra, vi ville liksom veta hur allt skulle bli. Om vi skulle sluta som kompisar eller mer.

12/2-10 träffades vi i stan. Johanna och en kompis till Marcus var också med. När jag såg honom gå en bit bort så blev jag helt paff. På ett bra sätt! Jag kunde inte kolla på honom, han var så fin.. Vi kollade på bio alla fyra. Det var då Marcus tog min hand, jag kunde inte sluta le inne på bion. Jag glömde helt bort filmen..
Vi höll hand utanför bion och allt kändes så bra.

Sen lämnade vi av hans kompis och nere i tunnelbanan så satte vi oss. Eller, Johanna och Marcus satt sig och jag stog. Jag vågade inte gå fram till honom. Jag är väldigt blyg av mig. Men när han bad mig komma så gick jag fram till honom och fick världens kram. Vi kollade på varann och pussades för första gången! Allt var så perfekt och magiskt! Jag kände att det här är mer än bara kompis känslor.  

Och 14/2-10. På alla hjärtans dag blev vi tsm. Vi kollade på bio inne i stan och mitt intresse för honom ökade. Jag ville veta mer och mer! Jag kände verkligen att jag gillade honom. Osv :D Nu har vi snart 10 månader tillsammans! :) Och mina känslor ökar än idag! Med HÄSTLÄNGDER! Jag kan fortsätta berätta i evigheter vad jag känner för honom och allt men jag tror jag har berättat tillräckligt om min första kärlek. :) jag vill bara ha Marcus, ingen annan!

♥ Dag 1 - Presentation av mig själv.
♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Mina syskon.
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 – Min kärlek.
♥ Dag 6 – Min dag i detalj.
♥ Dag 7 – Mina bästa vänner.
♥ Dag 8 – Mina passioner.
♥ Dag 9 – En perfekt helg för mig.
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Mitt arbete.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den frisyr jag trivs bäst i.
♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Fula ovanor.
♥ Dag 17 – Min favoritresa.
♥ Dag 18 – Min bästa födelsedag.
♥ Dag 19 – Något jag saknar.
♥ Dag 20 – Den här dagen för precis ett år sedan.
♥ Dag 21 – Min önskelista.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Något jag önskar att jag gjorde mer.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – Min skoltid.
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats. 
♥ Dag 28 – Mina favoritskor.
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 – Om jag blev tvungen att byta utseende med någon, skulle jag byta med..

Praktiken tar död på mig!

Kom precis hem från jobbet och om mindre än en timme ska jag passa skitungen.. Orkar inte! Är ledig imorrn men jobbar hela helgen sååååå roligt! Vill hellre komma tillbaka till skolan faktiskt.. Orkar inte gå upp 05.00.. Orkar inte åka en timme dit och hem.. Orkar inte springa runt överallt.. Aja, att klaga kommer inte att hjälpa mig. Bara att bita ihop de sista 2 veckorna.

Nu ska jag vila i 20 min sen väntar nästa jobb..

♥ Dag 1 - Presentation av mig själv.

Jag är verkligen sämst på att presentera mig själv. Men jag heter Josefine och bor i upplands väsby, en bit utanför stockholm. Jag bor i en villa med min mamma, pappa och bror.
Jag går andra året på consensums gymnasium i sollentuna med inriktningen omvårdnad. Just nu är jag ute och praktiserar. Jag fick på Huddinge sjukhus på avdelningen ÖAK, en avdelning där patienter kommer efter en operation i magen. Och redan efter en vecka har jag fått vara med på en mini operation. Vilket var väldigt intressant!

Jag har en alldeless underbar pojkvän som jag snart har varit tillsammans med i 10 månader. På fritiden är jag oftast med kompisar eller så tar jag det lugnt. Är väldigt nära min mamma, vi spenderar mycket tid tillsammans.

Jag har också sjukdomen diabetes typ 1. Har haft den sjukdomen i 7 år och just nu försöker jag få ordning på den. Jag har även skrivit en egen bok som heter "Josefine har fått diabetes". Den boken finns på avdelningarna och runt om i hela världen. Efter gymnasiet har jag tänkt att vidare utbilda mig till sjuksköterska. Antingen så vill jag jobba inom diabetes eller så vill jag bli barnmorska. Inte riktigt bestämt mig än. Finns mycket mer att berätta men det får bli lite kortfattat :)

♥ Dag 1 - Presentation av mig själv.
♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Mina syskon.
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 – Min kärlek.
♥ Dag 6 – Min dag i detalj.
♥ Dag 7 – Mina bästa vänner.
♥ Dag 8 – Mina passioner.
♥ Dag 9 – En perfekt helg för mig.
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Mitt arbete.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den frisyr jag trivs bäst i.
♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Fula ovanor.
♥ Dag 17 – Min favoritresa.
♥ Dag 18 – Min bästa födelsedag.
♥ Dag 19 – Något jag saknar.
♥ Dag 20 – Den här dagen för precis ett år sedan.
♥ Dag 21 – Min önskelista.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Något jag önskar att jag gjorde mer.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – Min skoltid.
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats. 
♥ Dag 28 – Mina favoritskor.
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 – Om jag blev tvungen att byta utseende med någon, skulle jag byta med..

Hemma.

Kom precis hem från praktiken.. Blir ett snabbt inlägg. Idag har det varit superkul att jobba. Har tagit hand om 3 patienter. Tagit blodtryck, temp, puls och lite sånt. Mycket roligt. Mötte Vickan på vägen hem från jobbet. På tåget hem blev jag erbjuden droger och sprit, mums vad gott!

Nu ska jag koka te, beroende? Nej men, gott när man fryser. Sen ska jag kolla på mina försenade serier! Det dyker upp ett till inlägg lite senare om grejen jag la ut igår.

Jobb jobb jobb..

Vaknade för en stund sen. Precis ätit frukost och ska strax börja klä på mig. Tar 12.28 tåget. Ser på mätaren att det är -14.5 fy satan vad kallt! Aja, hoppas på att hinna slänga iväg ett inlägg när jag kommer hem.

Börjar med detta imorrn!

♥ Dag 1 - Presentation av mig själv.
♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Mina syskon.
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 – Min kärlek.
♥ Dag 6 – Min dag i detalj.
♥ Dag 7 – Mina bästa vänner.
♥ Dag 8 – Mina passioner.
♥ Dag 9 – En perfekt helg för mig.
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Mitt arbete.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den frisyr jag trivs bäst i.
♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Fula ovanor.
♥ Dag 17 – Min favoritresa.
♥ Dag 18 – Min bästa födelsedag.
♥ Dag 19 – Något jag saknar.
♥ Dag 20 – Den här dagen för precis ett år sedan.
♥ Dag 21 – Min önskelista.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Något jag önskar att jag gjorde mer.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – Min skoltid.
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats. 
♥ Dag 28 – Mina favoritskor.
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 – Om jag blev tvungen att byta utseende med någon, skulle jag byta med..

RSS 2.0