Överraskande samtal

Igår när jag var på väg till ersta fick jag ett väldigt överraskande samtal! Blev så förvånad när hon presenterade sig. Så imorgon ska jag på en väldigt rolig och viktigt grej! Åker direkt från jobbet imorgon bitti när jag går av mitt nattpass. Sitter på jobbet nu med smink haha.. Undra hur de kommer se ut imorgonbitti haha. Är i alla fall riktigt spänd. Om detta går vägen för mig har jag ett stort beslut att ta, är så rädd att göra fel val men efter imorgon får jag mer information så de kommer nog kännas bättre. Håll tummarna nu!


Ersta

Aldrig vila för mig. Nu är jag på väg till stan och ersta för att kolla till diabetesen. Är faktiskt riktigt spänd på vad Hba1c visar. Är ganska säker på att det har sänkts. Om det visar 7 så är jag nöjd! Molly är ensam hemma eftersom resten av familjen jobbar, hatar att lämna henne ensam hemma så ska skynda mig hem från stan sen. Imorgon jobbar jag igen. Tog ett extra pass förra veckan så jag slipper jobba inatt. Men nu går vi snart in i oktober, längtar!
Blir många tuber bepanthen nu, överdyr kräm om ni frågar mig! Har lagt ner 500kr på bara krämen nu och fler blir det haha..


Utbildning

Är aldrig hemma, hinner inte träffa nån eller göra något. Så har det känts nu i september på grund av allt jobb. Igår ville Molly inte ens hälsa på mig, hon sprang efter pappa hela tiden, då blev jag lite ledsen faktiskt. Har jobbat varje dag sen i lördags och jag är inte ledig förrän lördag så 7 pass på rad.. Men nu kommer det en bättre period med jobb. Oktober kommer bli en skön månad jobbmässigt. Är ledig 3-4 dagar varje vecka så kommer hinna se fler människor och kanske hinna leva lite också haha.. 
Nu har jag jobbat klart mina 4 nätter. Imorgon och på fredag ska jag på utbildning på nya NKS. Ska bli lite spännande faktiskt. Passande nog åker pappa utomlands imorgon.. Och kommer hem på måndag och det är ju han som har Molly varje dag när jag jobbar. Men imorgon går jag bara halvdag så Molly klarar sig hemma själv och på fredag när jag går på utbildning ända till 17 så slutar Jesper tidigt så han kan ta Molly. 
 
Molly sover redan, har badat henne så nu är hon helt slut. Jag har varit så otroligt trött den här veckan så jag kom inte upp ur sängen förrän 19 ikväll.. Och jag är redan trött igen.. Så ska försöka sova nu så jag orkar upp tidigt imorgon. 
 
Bild på tatueringen kommer. Inte hunnit ta bild på den ännu men snart så! 
 
 

22 timmar

Nu har jag varit vaken i 22 timmar. Längtar så mycket efter sängen nu och min älskling som jag ser så lite av när jag jobbar så här mycket.

Nu är tatueringen gjord, ska berätta allt och visa bilder imorgon eftersom förbandet ska sitta kvar till imorgonbitti. Men fasen.. Aldrig känt så stor smärta förut.. Första och sista gången jag gör en stor tatuering och speciellt på låret!!!!!!!


Det e dags!

Såklart när jag ska åka kommunalt så strular tågen.. Hela morgonen har det strulat men nu sitter jag på tåget och det går sakta framåt.. Så kommer komma sent.. Hatar att komma sent haha. Inte har jag hunnit sova heller efter 5 pass på rad. Får sova när jag kommer hem. Imorgon kör jag 3 nätter på rad igen.

Men! Nu ska äntligen tatueringen bli klar. Längtar!


Work och tatuering.

På 3 veckor har jag endast varit ledig 2 dagar. Det funkar men känns i kroppen att man börjar bli trött. Ikväll går jag på natt 2/4 sen är jag ledig en natt och så jobbar jag 3 nätter igen. Men efter september så blir det lite lugnare med jobb i alla fall, kan behövas lite ledighet mer än en dag i veckan. 
 
Men nu till något roligt! På fredag, alltså om 3 dagar ska jag tatuera mig igen! Andra sittningen och är lite nervös för hur det kommer kännas. Men är så taggad på att bli klar med tatueringen så jag kan fundera på nästa haha.. Vet redan en till jag vill göra och även vart, ska bara fundera liiiiite till innan jag slår till. Ska fråga om hon har tid att göra en till, i så fall tror jag att det blir två tattoos på fredag hihi..! 
 
Nu ska jag mysa lite innan jobbdags. Har hand om 3 bebisar som knappt har något andningsunderstöd så hoppas på en skön natt. 
 
 

Fredag!

Så skönt med fredag och helg! Efter 6 pass på rad är jag ledig hela 1 dag.. Sen jobbar jag 6 pass på rad igen. September månad blev en hård månad proppat med jobb och extrapass. Men det behövs. Igår betalade jag in 100.000kr till min lägenhet. Så är lite fattigare nu men närmare flytten! Tiden går sjukt snabbt. Bokade lägenheten i april-maj och nu är det redan september. Så ett år kommer gå fort.

Just nu är det lugnt på jobbet. Ska bli skönt att va ledig en dag i alla fall haha..


Heldag

Efter 4 nattpass och en dag ledigt är det dags att jobba igen. Idag jobbar jag heldag och direkt efter jobbar jag 4 nätter på rad. September månad jobbar jag extra mycket av någon anledning. Sen var jag så smart att jag tog 2 extrapass i september också haha.. Men de kommer gå bra. Blir inte lika sliten av att jobba natt. Blir mer sliten av att gå upp tidigt.


RSS 2.0