New in

 
 
 

Helgen

I fredags jobbade jag, sen mötte Olli upp mig utanför karolinska så åkte vi till kista för att kolla på mellandagsrean. Hittade nada faktiskt.. Var nog för trött för att kolla noga, sen är det så jobbigt med allt folk som ska knuffas och hålla på. 
 
I lördags blev det en heldag med Olli i stan. Och där hittade jag en hel del faktiskt. Fick med mig ett par Air max på rean, halsduk, fintröja, parfym för 100 kr osv.
Till middag åt Olli och jag på en buffe i stan. Åt sushi till förrätt, thai till varmrätt och friterad banan till efterrätt. Mätt blev man allt.. 
När jag kom hem gömde jag mina nya skor i garderoben.. Har för många skor så mamma behövde inte se dessa ännu haha!
På kvällen kom Olli och Leo hem till mig så hade vi en liten spelkväll.  Sen bestämde vi oss för att gå till magget en sväng. Om man räknar bort min födelsedag så har jag inte varit ute på över 7 månader så det kändes ovant haha.. Men det var roligt faktiskt, var dock inte där så länge, var hemma vid 1 och somnade gott i sängen. 
 
I söndags var jag hos mormor en sväng för att fira en liten minijul. Fick ringen jag önskade mig och lite annat.
Så nu är jag heelt klar med allt julfirande. Lite skönt måste jag säga.
På kvällen gjorde vi caesar sallad.
 
 

årets julklappar.

 
 
 
 
En hel del parfymer fick jag. Så nu ska jag inte snåla med att spruta på mig de varje dag. 
 
 
Denna parfym fick jag av mamma. Har önskat mig den huuuuur länge som helst. Tycker den är för dyr att bara köpa så där 600-700 för bara parfymen, så mycket vill inte jag lägga. Men så snappade mamma upp det och gav mig en en hel låda med Viktor&Rolf saker. Parfym, body lotion, mini parfym osv. Hur glad som helst! Denna ska  jag använda vid speciella tillfällen, inte slösa hur som helst! haha.
 
Av Jesper fick jag 4 drinkglas som jag älskar. 
 
 
 
 
Sen fick jag som sagt pengar, halsduk, presentkort och lite annat jag inte har tagit kort på. Men ska se till att ta kort på mitt pandora smycke och ringen jag fick av mormor som jag hade önskat mig! Jättenöjd! 

julafton

Jag hade som varje år, en bra jul. Var hemma hos Moma. Vid 3 tiden så åkte vi dit och kollade på kalle anka och sen så åt vi julmaten. Jag åt faktiskt lagom den här gången. Sen var det dags för efterrätt. Momas gudomliga fruktsallad med grädde. Efter det så var det dags för julklappsöppning. Jag är alltid den som delar ut julklapparna, vilket är superkul tycker jag. 
Jag tycker det är roligare att ge julklappar än att få. Deras reaktioner är så härliga att se. När mamma skulle öppna Georg Jensen paketet så var jag nervös. Men hon blev superglad. Hon kunde inte sluta tjata om hur glad hon var. Sen hade jag köpt Voluspa ljus till mamma också. 
Jag själv fick massa fint. 4 parfymer bland annat haha! Presentkort på Ray bann, smink, pandora smycken, pengar och lite annat. Bilder kommer. 
Till slut var det dags för fika. Jag åt lagom till varje måltid så jag inte blev övermätt som jag alltid är när ja går där ifrån. Mysig jul. Snodde med mig en matlåda från julmaten till jobbet dagen efter. 
 
Sen jobbade jag dagarna efter jul. Man tackar för 100% OB dessa dagar! 
Bilder på julklapparna kommer i nästa inlägg. 
Här är några bilder från julen. Tog faktiskt inte så många, fast jag hade systemisen med mig. 
 
 
 

Sämst uppdatering

Men hela veckan har varit proppad med jobb och andra saker. 
Jobbade dagarna innan jul, sen var jag ledig på julafton som i övrigt har varit jättebra med god mat och fina julklappar. Sen har jag jobbat, både på onsdagen, torsdagen och fredagen. Och det har varit kaos på jobbet. Jättetunga lyft och jobbiga saker. Ryggen tar stryk som fan så man måste verkligen påminna sig själv om att det är patienten som ska lyfta sig själv, inte vi.. Sen är det 3 sjuksköterskor som är magsjuka så vi har varit underbemannade när det gäller syrror och även uskor. Asjobbigt, vi har inte hunnit med allt som vi skulle och istället för att äta lunch i 30 min så har jag gått in på läkarexpen och sovit 30 min för att orka med de sista 4 timmarna. Så mycket har det varit. Har somnat vid 18 tiden på kvällen och vaknat 05 till alarmet, sjukt trött. Men nu i helgen har jag fått vila upp mig lite. 
 
Ska berätta mer om min helg snart och även om julafton. Nu tänkte jag kolla på film och mysa ner mig i sängen. 
 
Imorgon är jag ledig så ska på äventyr med mamma först och på kvällen ska jag äta middag ute med hela gänget eftersom inte alla kommer vara samlade på nyår så har vi en liten mini nyår dagen innan så vi alla kan umgås lite.
 
 

23 december

Julafton imorgon, lite svårt att förstå. Ingen snö och minst 5+ grader ute varje dag. Det ska man vara tacksam för men just på julafton kunde det gott ha varit minusgrader och snöoväder. 
 
Idag har jag jobbat dag. Det har rullat på riktigt bra faktiskt. Vi har dragit ner på vårdplatserna över jul så det var rätt så få patienter. 
Idag har jag jobbat med min chef hela dagen. Hon och jag var i samma grupp. Allltid nervöst att jobba med sin chef, nu ser hon verkligen hur jag jobbar och vad jag kan. 
Jag skulle sticka en patient så skulle hon bara vara med och kolla. När jag förbereder mig så ska han plötsligt upp till röntgen om någon minut så då blev det stressigt för mig. Men vad händer??? Jo! Jag prickar på första försöket, alltså jag bara skrek (nästan). Jag sa till patienten med en darrig röst "du ska bara veta att det här är reeeen lycka för mig". Då svarade han "jahaja du är en sån här glad-stickare som gillar att sticka folk". 
Lyckligaste tjejen i världen när man lyckas med blodprov på första försöket! Helt sjukt vad glad jag blir haha! Och nu var det extra viktigt att sätta det på första försöket eftersom chefen stod bredvid. 4e gången i rad nu som jag prickar på första försöket. Känner mig riktigt bra faktiskt! Blir stolt över mig själv när jag lyckas, känner att jag har en bra teknik.
Haha jaja! Hela dagen gick bra och fick sluta 30 min tidigare. 
 
Nu ikväll har jag slagit in alla julklapparna. Imorgon vid 15.00 ska vi vara hos min älskade Moma för att fira jul. Hennes obeskrivligt goda mat, hennes efterrätter och hennes fika! Sen efter vi har ätit så är det alltid jag som är jultomten som delar ut julklapparna till alla. I år är även Jesper med på jul, förra julen var han i USA. Jag har ingen tanke på vad jag kommer att få, har inte önskat mig något speciellt i år, har redan allt så mamma och pappa har fått gissa sig fram. Det ända är en ny tv men den har jag redan blivit lovad så den får jag när jag hittar en bra. 
 
Nu ska jag strax kolla på film och mysa med julmust och godis. 
Är ledig imorgon men jobbar 25, 26, 27, alltså resterande juldagar, 100% OB är helt okej ;) 
 
 
 
 

På G till jobbet

Sitter på bussen nu. Den här helgen har jag mått lite halvt. Lite snuvig och tung i huvudet. Men det är absolut inget att vara hemma för. Får ta det lugnt och inte överantränga mig. Hoppas på en lugn kväll idag. 


Fredag

Har haft en jättebra fredag med mamma. 
Först åkte vi till täby centrum för att kolla på julklappar. Och så åt vi lunch där också. Sen bärde det av mot stinsen där vi köpte klart alla julklappar till pappa. Efter det så åkte vi till rotebro och handlade mat och 10-pack julmust för 20kr! 
Mamma och jag var ute och flängde runt i 7 timmar. Skönt att man fick en del gjort. 
Har inte slagit in några paket ännu. Känns som att jag måste göra det på lördag senast eftersom jag jobbar både söndag och måndag och sen är det jul ju! 
Är i alla fall klar med alla julklappar nu, skönt! 
 
Ikväll har jag ätit caesarsallad till middag. Favoritmaten helt klart! 
Nu ska jag slå på en film och mysa ner mig i min renbäddade säng! Tog mitt jeanspåslakan, skönaste som finns! 
 
 
 

Gårdagens raballder

Igår åt jag lunch och bakade pepparkakor hos min moma. Maten var gudomligt god, precis som alltid! Och det räckte t.o.m så jag fick matlåda till kvällen jobb. Efter det så bakade vi. Då och då smskade jag i mig degen, hemmagjord pepparkaksdeg är så farligt gott. Sparade en liten pepparkaksdegsboll till pappa för han gillar det lika mycket som jag. 
Sen skjutsade pappa i min till jobbet. 
Det började hur bra som helst. Vi som skulle jobba kväll fick gå upp på högsta våningen i karolinska där det var ett stort bord uppdukat med glögg, pepparkakor, tomteskum osv, man gick runt och "minglade" med alla andra där. Hur trevligt som helst. 
Sen flöt kvällen på tills ca en timma innan vi skulle sluta. Vi i personalen fick oss ett gott skratt men jäklar vad vi fick slita, det var inte mänskligt att behöva slita så mycket. 
 
Kom hem och slocknade direkt i sängen. Men sov dåligt på natten. De var tydligen fler som gjorde det, vet inte om det var fullmåne eller nått som störde sömnen. 
 
Vi får så många presenter av patienterna.  
 

Stress

Hade en bra dag och kväll med Olli igår. Idag vid 11.30 hörde jobbet av sig och frågade om jag kunde jobba kväll. Hade jag varit hemma så hade jag inte hunnit in i tid men tur nog så var jag i sumpan så det tog 20 min med bussen bara. 
Det har varit en bra kväll på jobbet. Träffade en kompis från skolan och det sjukaste var att hon började jobba på karolinska samtidigt som mig och hon jobbar på avdelningen sm ligger precis bredvid! Sååå nära att man ser in till varandra. Knäppt att vi inte har sett varandra, har varit inne på hennes avdelning massor av gånger haha. Så det var superkul! 
 
imorgon blir det en stressigt dag. Pågrund av sjuk personal behövs jag imorgon på kvällen och jag hade planerat att baka hos Moma imorgon. Så det blir att åka tidigare dit för att äta och baka och sen stressa in till jobbet och jobba kväll. Men det är kul haha.
 
Nu ska jag springa ner och duscha och sen sova! Är alltid lite hungrig när jag kommer hem från jobbet, ingen aning varför men nu har jag inte tid att vara hungrig haha! 
 

The hobbit

Olli och jag har precis ätit världens godaste middag som innehöll laxpaket i ugn. Och nu har vi korkat upp cider och ska kolla på filmen Hobbit. Inte sett ettan ännu, fy skäms på mig. 
Så nu blir det mys framför film. 





Måndag

Idag har jag jobbat kväll. Det har varit lugnt på min grupp men inte på de andras så jag hjälpte till lite här och var när det behövdes. Ikväll sa en patient till mig "varför är du född så snäll?". Blir alltid lika glad när man får en sån respons från patienterna. Det gör mer än man tror. 
 
Nu har jag inte fler jobbtider förrän på söndag så är ledig tills dess, aptråkigt. 
Fast imorgon ska jag till stan med Olli och sen spenderas kvällen i sundbyberg i Ollis, tjejs, familjs, lägenhet som Olli passar under tiden hennes tjej och familj är i Mexico och sen kommer Emma också så ska vi laga en god middag tillsammans. Sen sover Olli och jag kvar där också.
 
Nu ska jag mysa till missade serier och sen sova. Ska upp ganska tidigt imorgon och ringa lite samtal sen ta mig in till stan. 
 
Mina specialmackor med mozzarellaost, tomater och pesto, dögoda! 
 

Min nya pyjamas

 

Lucia och helgen

I fredags hade vi lucia på jobbet. Det var faktiskt den mysigaste lucian på väldigt många år. Vi började med att öva in sånger och så bytte vissa om. Jag tog på mig en sjukhusrock, liknade ett lucialinne. Sen laddade vi upp med pepparkakor och julmust på en vagn. Sen bar det iväg haha! 
Vi gick in i varje sal och sjöng och bjöd på pepparkakor och julmust, man såg på patienterna att dem tyckte om det. Vem kan vakna bättre än på det här sättet liksom? Det var en patient som började gråta, gulle! Hur mysig morgon som helst. 
Till frukosten så fick vi i personalen julskinka, så himla gott! 
Jag hade glitter i håret resten av dagen. Efter luciatåget så började morgonarbetet. Hela dagen var så himla mysig. Man fick hela tiden bra respons från patienterna. 
På eftermiddagen gick vi in till alla patienterna med glögg och lussebullar. 
I slutet hade vi i personalen mys med lussebullar och glögg. Glögg är inte min grej, man måste ta så minimala klunkar för att det ens ska gå ner haha. 
Bästa lucian! 
 
I lördags så gjorde jag inte så mycket. Ingen var hemma i familjen på dagen så jag tog en liten sväng själv och handlade godsaker till kvällen. Men inget av det åt jag upp eftersom det blev fest på kvällen, eller brorsan hade fest. Jag umgicks i början med alla men sen dök det upp så många som jag inte kände så jag höll mig på rummet och myste till filmer istället. Kom i säng 4 på morgonen efter att festen slutat. 
 
I söndags så jobbade jag kväll. Det var inte så många tunga saker att göra. Men patienterna ringde precis heeeela kvällen. Det handlade ofta om småsaker så den kvällen fick man motion. 
 
 
Julgranen på jobbet. 

Festen är igång

Folk rullar in och jag känner typ hälften haha.. Mamma och pappa är i Sandhamn över helgen så Jeppe och jag är ensamma. Har suttit med Dennis i mitt rum och lyssnat på musik haha.

Imorgon ska jag jobba. Kväll tur nog! Får nog inte sova något inatt.
Men nu ska jag socialisera mig med alla, hälsa och dricka vatten ;)

Fredag

Eftersom klockan har slagit midnatt så är det fredag nu. Och det är inte vilken fredag som helst! Det är fredag den 13e + lucia! 
Jag ska jobba dag och på avdelningen ska vi ha ett litet luciatåg för patienterna. Gå runt och sjunga, ha glitter i håret och bjuda patienterna på pepparkakor och julmust! Hur mysigt! Kommer bli en bra start på dagen både för oss i personalen och för patienterna. Jag kan inget annat än att älska mitt jobb! Jag njuter varje dag av att jobba, man vet aldrig när det tar slut. Man ska trivas och vara glad på arbetet! Det är viktigt! Ser så många människor överallt som är lite halvsura och dryga, då vill man bara där ifrån.

Haha jaja! Nu ska jag sova! Alarmet ringer om några ynka timmar. Längtar redan nu till jobbet! 



Kvällsjobb

Nu ska jag börja röra mig mot tåget och ta mig till jobbet för att jobba kväll. Känns som att det kommer bli en lugn kväll men man vet aldrig. 
Imorgon är jag ledig, tänkte åka in till stan då och köpa sista julklappen.
På fredag jobbar jag dag, då ska mamma och pappa iväg över natten så det blir massa mys hemma framför tvn med massa gott. 
 
 

Done!

Sjukt kul har det varit! Nu sitter jag på bussen, två timmars bussresa hem. Har laddat med mina maffiga hörlurar, pepsi max och nötter. När jag kommer hem blir det att gå ut med mamma och bror och äta eftersom pappa är på julmiddag hos Antonia Axelsson, en av Sveriges rikaste människor ;) maffigt! 



Måndag

Idag har jag jobbat. Fick skjuts på morgonen, riktig lyx. Har varit en rolig dag på jobbet. Var på en liten kurs med kollegorna om lyft. Det blir ju väldigt mycket lyft och hjälpa till efter patienterna har kommit från operation och då är det extra viktigt att tänka på hur VI lyfter så vi inte själv skador oss. Ryggen ska liksom hålla hela livet. Så sjukgymnasten som vi har på våran avdelning höll en liten kurs, väldigt kul och intressant faktiskt. 
Idag fick jag även ett eget skåp i omklädningsrummet! Har under hela tiden bytt om på avdelningen men det har också varit skönt. Bara att knalla upp till avdelningen och byta om och sen när man har slutat jobba så är det bara att kasta kläderna i tvätten och gå till bussen. Men nu ska jag ner i källaren och få in rutin att alltid ta med mig nya arbetskläder när jag har slutat jobba. Det kommer nog gå perfa! :) 
 
Nu ska jag kolla på film och mysa ner mig i sängen. 
Grejen jag ska på imorgon börjar inte förrän 15.00 så jag kan sova ut. Konstigt nog är jag inte nervös, jag som är en riktig "nervösare" som blir nervös inför viktiga saker. Men det kommer nog bli lite pirr i magen när jag väl är framme :).
 
I torsdags kom även första snön! 
 
 

Min helg

I fredags jobbade jag dag. Det flöt på precis som alltid :) 
Efter jobbet handlade jag med mamma. På kvällen myste jag framför idolfinalen. Har hejjat på Elin hela tiden men på själva finalen tyckte jag inte att hon var så bra.. Kevin var faktiskt bättre, speciellt på sista låten. Så om man ska resonerna kring finalen så förtjänade Kevin att vinna men annars utöver det så har det alltid varit Elin. 
 
I lördags var jag med mamma på miniullared för att byta och lämna tillbaka ett par saker. Vi hade varit där veckan innan men ändå så har det kommit massa nytt så vi hann inte titta klart innan dem stängde haha.. Fick i alla fall med mig ett par vinterskor och en mys poncho. Efter det så åkte vi och hämtade upp mormor så handlade vi lite food. 
När vi kom hem så fick vi världens välkomnande av en über glad hund. Vi var hundvakt till Nelly på kvällen. Alltid lika roligt, riktigt sällskapssjuk hund. Vill alltid vara i närheten och lägga sig precis bredvid en. Men SÅÅ snäll! Gav henne det sista av min mat som jag inte orkade och innan hon började äta kollade hon på mig och väntade på mitt godkännande. Fast hon inte är hemma så beter hon sig lika duktigt. Gulliga vovve! 
 
I söndags så var jag med mamma i kista. Vi hade 100 kr på stadium att handla för som gick ut den dagen så det fick bli en asball jacka till mig. Sen hade jag 100 kr på Åhléns så där fick jag med mig 4 små parfymer. 
 
Så har min helg sett ut. Har en del att visa, ska bara ta tiden att ta kort på det. 
 
 

Upp om 5 timmar

Vad gör jag vaken?? Ska i alla fall släcka allt nu och tvinga mig själv att sova. Imorgon är det jobb som gäller. Efter jobbet ska jag in till stan och se på sista julklappen till mamma. 
På tisdag ska jag på en liten hemlis som ligger 2 timmar här ifrån och onsdagen jobbar jag kväll :) 

Nu sova! 


Jobb imorgon!!

Min chef hörde av sig imorse och frågade om jag kunde jobba dag imorgon! Självklart kan jag det!! Hade andra planer imorgon men jobbet går först! :) Så glaad! Efter jobbet så blir det att myshandla med mamma och på kvällen blir det att titta på idolfinalen. 
Ska upp 05 imorgon och när man ha varit ledig i nästan en hel vecka så går man inte och lägger sig vid 9-10 direkt.. Runt 12-01 har det blivit den här veckan så kommer nog bli svårt att gå och lägga sig i tid idag hehe! 
 
Men nu ska jag göra gröt med äpple och kanel och lite te och kolla på missade serier. 
 
 

Blåa ljuskulan samt rosa ljusstaken.

Mitt rum är riktigt mysigt nu. Lampor i alla fönster, mysbelysning på sängbordet och snart kommer jag lägga till en ljusslinga på min hylla. 
Jag har redan fått rejäla julkänslor. Känns som att julen är om några dagar. Vet inte varför, brukar inte ha julkänslor så här pass tidigt, längtar tills jag ska slå in paketen jag har köpt, roligaste som finns. 
 
 
 
 
 
 

Knas

Det har varit knas med bloggen hela veckan. Helt plötsligt kunde jag inte ladda upp bilder på bloggen. Dem hamnade på sidan men inte i själva inlägget och det funkade inte att dra över bilderna heller. Testade sedan att blogga genom mobilen men det funkade inte heller så då antog jag att det var något knas med blogg.se. 
Men idag testade jag genom pappas dator och då var det inga problem så det är alltså min dator som är knäpp. Så jag tryckte lite hit och dit och så började det funka haha.. Ingen aning vad jag gjorde men något bra verkar jag ha gjort haha.. 
Just den här veckan när jag har varit ledig så har jag verkligen haft lust att blogga men då funkar det så klart inte. Men nu så! Nu vet ni anledningen! 
 
Har åkt iväg på små äventyr i veckan. Handlat upp presentkort och rabattkuponger. Fått en 2 kavajer för presentkortet och en barnpyjamas till mig från märket Hamptom för rabattkupongen jag hade. Ibland har barnavdelningen riktigt fina kläder och dessutom så är dem alltid billigare än vuxenavdelningen.
 
 

Te och film

Nu ska jag avrunda den här dagen. 
Ska fixa te nu och "testdricka" ur min nya kopp. Tet blir alltid mycket godare när man har en ny kopp att dricka ur. Sen ska jag slå på en film och mysa. 
Inge jobb den här veckan än så länge.. Aptråkigt men sånt händer, speciellt om man är timanställd som jag är. 
 
Imorgon ska jag gå till banken. Sen ska jag försöka mig på att hänga upp en ljusslinga på vårat räcke utanför mig. 
På kvällen vankas det caesarsallad till middag, godaste som finns! 
 
Under den här veckan ska jag försöka hinna till stan och köpa skohornet till mamma. Problemet blir bara vart man ska gömma den. Min garderob är redan proppad med julklappar invirade i kläder haha. Jaja, det löser sig. 
 
Nu ska jag koka te och mysa innan läggdags! 
Av någon anledning går det inte att ladda upp bilder på bloggen just nu så ni får bilder på min blåa ljuskula och rosa ljusstake imorgon! 

2 december

Måndag och jul om 22 dagar. Mammas presenter från mig är klara. Sen brukar alltid Jeppe, pappa och jag köpa en gemensam present till mamma. Roligt att få något från oss alla. Och jag har bestämt mig för att ge henne skohornet. Så det kommer bli jag som får åka in till stan till George Jensen butiken och köpa den.
 
Idag har jag inte gjort så mycket på dagen. På kvällen åkte mamma och jag iväg en sväng. Letade efter lite julpynt till mitt rum. Fick med mig en låda med pyssel där man ska göra sina egna julkort! En blå glaskula med små lampor i som lyser fantastiskt fint och slutligen en rosaglittrig julljustake. Så nu är det bara en ljusslinga till min hylla som fattas, sen är mitt rum tillräckligt upplyst haha!  
 
Igår (söndag) så hände världen bästa grej!!! Jag har länge tittat på ett par handskar till min bror i julklapp. Och i november månad hittade jag ett par som var perfekta till honom! Jag har inte köpt så roliga julklappar till honom de senaste jularna och det är för att han är så himla svår.. Snarare omöjlig.. 
Men så hittar jag dem men väntar en stund med att köpa dem pågrund av att det var 30 dagars öppet köp, så om de skulle vara fel storlek osv, så skulle man kunna byta dem tänkte jag då. Men i slutet av november när jag skulle gå in på sidan för att klicka hem handskarna... Så finns dem endast i storleken XL.. Det går inte att beskriva hur besviken jag var på mig själv. VARFÖR köpte jag inte handskarna direkt?? VARFÖR väntade jag så länge?? 
Jag visste att dem skulle vara för stora men jag övervägde ändå att köpa dem bara för att de var så perfekta till honom i utseendet.. Mailade hemsidan och dem skulle inte få in fler av dessa handskar.. 
 
Men i söndags så går jag spontant in på sidan igen och vad hittar jag??? Handskarna fanns i hans storlek!!! Tvekade inte en enda sekund, klickade hem dem direkt och fick ett sms idag att handskarna är på väg! Nu känns det riktigt bra! Äntligen ger jag honom en bra present, något han behöver och gillar. Dessutom så ska han iväg i januari och åka skidor, så det passar perfekt att han får dem i julklapp då! Efter att jag hade klickat hem handskarna så var dem slutsålda i den storleken så jag knep den sista! 
Handskarna är så pass dyra så han får bara dem i julklapp haha. Så Jeppe och mamma är i princip klara nu! 
 
 

Min überbraiga helg

Har varit ledig hela helgen och den har spenderats med mamsen. Pappa har varit iväg och fiskat hela helgen och Jeppe har varit på egna äventyr. 
 
I fredags myshandlade jag med mamma. På kvällen blev det lyxmat och mys till idol. 
 
I lördags började vi dagen tidigt. Mamma och jag åkte till miniullared för att kolla julklappar. Och jisses vad mycket grejer dem hade den här gången. 4 överfulla korgar med endast kläder hade mamma och jag. Man får max prova 9 plagg per gång så mamma och jag fick gå in i provrummen i 3 omgångar för att kunna prova allt vi hade plockat åt oss haha.. Sen hittade jag äntligen en födelsedagspresent. Tv kommer jag få när vi hittar en men mamma ville ge mig något jag ville ha och jag fann den perfekta presenten. Ett par skidbyxor som ser ut som jeans. Mina gamla skidbyxor är från barnavdelningen och är för små så jag var verkligen i behov av ett par nya. Har länge velat ha detta och har tittat på nätet och hittat ett par för 2699kr men jag tyckte det var för dyrt. Och så hittar jag likadana fast annat märke för endast 599kr vilket kaaaap!! De hade kostat över 1000kr men miniullared är så himla bra, har rea året runt och alltid hittar man något! 
Vi var där i 4 timmar och vi hann precis titta klart på allt innan stängning. 
Fick med mig skidbyxorna, två tröjor, 5 par trosor, två fluffstjärnor som jag ska hänga upp, strumpor, en jättesöt tekopp och en mössa.
 
Efter det åkte vi hem och lämnade kassarna och sen åkte vi iväg igen. Vi åkte till kista och åt giros där, godaste! Sen knallade vi runt lite där. 
Hela dagen har varit jättemysig! På kvällen kollade vi på avatar till 01 på natten. Sen sov man allt bra efter dagens äventyr. 
 
I söndags så åkte mamsen och jag till täby för att äta ching chong maten till lunch. Så otroligt gott!! Efter det åkte vi till stinsen där jag fick med mig en stickad kofta som jag har suktat efter hur länge som helst. Sen fick jag med mig en bh och ett linne på rean. 
Pappa kom hem på kvällen sen och då blev det lax till middag! Man fick göra sina egna laxpaket. 
 
Så har min helg sett ut. Det har hänt saker hela tiden och det är så himla roligt. Det bästa är att vi köpte en sak på miniullared som inte passade här hemma så vi måste åka tillbaka dit och lämna tillbaka den. Det ska vi eventuellt göra på fredag, så då blir det ännu en sväng till miniullared haha! 
 
Här är lite av det jag fick med mig hem från miniullared. Bilder på skidbyxorna kommer så småningom.
 
 
 
 
 

RSS 2.0