Ett helt år sedan allt hände idag.

Sjukt att det har gått ett helt år sedan allt hände idag! Tiden har gått så fort att man inte riktigt har hängt med.



Jag måste sova om 5 min. Haha annars så funkar inte min grej jag håller på med just nu, vill ju ha det bästa resultatet! :D Lite knäppt, igår var jag tvungen att hålla mig vaken till 2 på natten och idag måste jag gå och lägga mig kl 10 på kvällen haha..
Men det är nog lika bra de, ska upp kl 6 imorgon för att åka till praktiken. Får se om jag lyckas somna..!

Mysig morgon!

Inatt har jag inte fått många timmars sömn ^^ jag började med en ny sak igår så var tvungen att hålla mig vaken till kl 2 inatt och jag blev så nojig under natten. Var beredd på värsta smärtan dessutom ^^

Är som sagt hemma från praktiken idag också och min förkylning är i princip borta! Nyser heller inte 711 gånger om dagen så skönt att det inte blev värre :) så imorrn är det operationer som gäller!

Nu är jag på väg till jobbet. Inte alls taggad på att jobba men pengarna kommer sitta fint. Längtar efter min feta nyårsdagens lön!
Sen har jag smidig lite planer med älskling så pengarna behövs verkligen!

Min sysselsättning den här morgonen! Dööööööör, så jäkla braaaaa!!!!!!


Får tänka på det positiva!

Den här kvällen har varit och är helt störd. Orkar inte lägga energi på en jävla massa omogna personer eller snarare EN omogen person!

Så jag ska tänka på det positiva som har hänt idag! Min dag har i alla fall varit bra. Har kollat på så bra filmer och njutit av min goda mat jag lagade till mig själv. Jobbet gick bra och flöt på.

Sen har jag även beställt hem kläder idag! Hoppas på att få dem den här veckan, längtar ihjäl mig. Oftast så sitter aldrig kläderna så bra som det ser ut på bilden men med dessa plagg går det inte att misslyckas med!

Nu ska jag ringa älskling som får muntra upp mig lite! Blir hemma från praktiken imorrn också men måste jobba på kvällen på Astrid Lindgren i alla fall.
Blir knas med träningen den här veckan eftersom att jag är lite förkyld och icke kan träna pågrund av det. Men sånt händer, inget jag kan göra åt i alla fall :)
Nu ska jag mysa ner mig i sängen och kolla på missade serier!


Min helg!

Min helg har varit superbra!
I fredags praktiserade jag. Fick ta hand om en patient som kom direkt från häktet, massa vakter och poliser runt omkring honom. Lite läskigt men det gick bra :)
Tog bussen hem med Mylade. Fixade till mig lite snabbt hemma sen åkte jag till stan med Olli. Där vi åt mat och hälsade på Ollis dejt. Därefter åkte vi direkt mot bowlingen. Det började bra för mig. Hahaha Olli fick NADA poäng i
Början, hon fick inte ner en enda xD sen bättrade hon på sig. Vi spelade i lag, Olli och jag mot Gustav och Leo. Kan säga att Olli och jag förlorade med ganska så mycket. Fast vi ägde dem ändå ;) superbra och rolig kväll! Men jag ska ha revansch!

I lördags så var mamma och jag i Täby för att köpa present till min mormor som fyllde 75 år! Jag fick med mig 3 asfina armband som jag är tokkär i!!!! Sen en fin halsduk som det är en luva på, svårt att förklara men jag kan visa den nån dag!
På kvällen åt vi på restaurang med släkten osv. Jättegod mat. Efter det så åkte vi hem till mormor och fikade lite. Vid 9 tiden började mamma, pappa och jag röra oss hemåt men tydligen så skulle mamma och pappa vidare ut med kompisar så jag fick GÅ hem ensam i högklackat sådär ca 7 km. Haha men jag njöt verkligen. Fick lite ont i fötterna, tog på mig mina nya skor som jag inte har visat er än, väldigt höga men varma som tusan :) så det tog väl ca 1,5 timme att gå hem ^^

Igår (söndag) åkte jag till stinsen med mamma. Fick ett par nya träningsbyxor. Jag prövade först storlek M men dem bara gled ner ^^ sen fanns det inte S så jag provade XS visste att dem skulle sitta för tajt men så när jag får på dem så sitter dem ändå lite för löst!? Vad har hänt med mig? Att XS är för stort är ju bara knas :o men jag köpte dem iaf, eller fick dem av mamma då!
Efter det storhandlade vi.

Det var min helg de, jättebra helg! :) idag är jag hemma från praktiken eftersom att jag är så jändrans snorig.. Vill inte gå till praktiken och vara sjuk så stannade hemma för både min och patienternas skull! Men jag måste ändå jobba.. Så blir ett par timmars jobb nu.


Klämde min läpp i skorpan..

Åt en skorpa till frukost imorse (hann inte ät mer). Och då sprack min skorpa när jag bet i den och då hamnade underläpp i mellan och samtidigt som jag tröck ihop skorpan med fingrarna.. Har typ fläskläpp nu.. Haha klant jag är!

Jobbade som sagt igår. Det gick riktigt bra. Slutet vill jag inte ens ta upp!

Imorse fick jag sällskap av Diana på tåget! Har inte träffat den tjejen på flera år! Blev bjuden på hennes inflyttningsfest också, askul! :D

Nu sitter jag på bussen som vanligt. Hinner aldrig blogga på kvällarna så får blogga så här istället :)
Ikväll är det bowling som gäller! :D bokade bana igår till Gustav, Leo, Olli och mig! Vi bowlar i 2 timmar så det ser jag fram emot! Innan dess ska jag tydligen följa med Olli till stan.
Haha har typ varit ute 3 helger i rad nu! ^^ imorgon fyller min mormor 75 år! Jag ska baka smörgåstårta till henne, hoppas jag lyckas ^^ sen på kvällen ska vi ut och äta på restaurang hela släkten. Så min helg kommer nog bli superbra! Kommer inte få vila så mycket men vem behöver de? ;)

Jaja, nu är jag snart framme! Sista dagen på behandlingen för mig... Tråkigt.. Men nu är det operationer som gäller! Min lärare kom för övrigt igår och allt gick superbra. Kommer även få vara med på plastiken och få se plastikoperationer, shitt vad kul! :D


Löööööön idag! :D

Idag får jag min lön och det känns jäkligt bra! Den var bättre än vad jag trodde :D

Igår var jag hemma från praktiken.. I tisdags när jag tränade gjorde jag mitt största misstag.. Jag stretchade för lite.. Så det ledde till att istället för att bygga muskler så tog jag sönder muskler.. Jag kunde inte ens gå upp i sängen, jag var som en apa den dagen, använde armarna istället för benen typ.. Jag har aldrig i hela mitt liv haft så ont! Det tog 10 min varje gång jag försökte sätta mig ner och jag grät nästan varje gång. Men jag åkte ändå till gymmet men jag körde endast armar!!! Rörde varken på ben eller rumpan. Skippade konditionen också. Men nu blir det inte någon mer träning den här veckan, måste vila ut efter misstaget. Ska aldrig vara så där slarvig igen.. Sämst..

Idag då.. På väg till praktiken nu, jobbar till 4 idag sen blir det stress över till Astrid lindgren för att jobba där till kl 8.. Skulle jobbat imorgon (fredag) egentligen men bytte dag med Bella så slipper jag jobba på en fredag :)
Idag har min misslyckade träningsvärk lugnat sig lite.

Jag har även ändrat mitt träningssätt. Eller jag ska ändra den nästa vecka! Berättar mer om det då!
12 timmars jobb, nu kör vi..!


Shitt vilken träningsvärk!!!!

Det var sjukt dåligt med folk igår så jag fick vara på behandlingen för vuxna. Men vi byter bara till en annan dag så kommer fortfarande få vara på barn en dag som tur är :)

Träningen igår då... Körde kondition och jag slog mitt gamla rekord på crosstrainern! :D sjukt hur bra kondition jag har fått. Krävs mycket för att jag ska bli trött!
Sen körde jag styrka. Först körde jag mage, 10 olika magövningar på mattan, 1 min på varje övning och nada vila emellan! Efter dessa 10 övningar vilade jag i 3 min sen körde jag om alla 10 magövningar en gång till. 3 minuters vila sen körde jag rumpa. Samma där 10 övningar med 1 minut på varje och så körde jag det två gånger.
Min rumpa gör så jäkla ont! Världens träningsvärk. Kan varken böja mig ner eller gå ner för trappor.. Dessa rumpövningar tar ju också på baksida lår. Det verkligen rann svett från mig igår xD så nu är jag svag och har superont! Fast det är en sån jäkla skön känsla! Jag körde verkligen allt jag hade igår och sov som en Gud! Fast jag höll M sällskap till halv 2 sen tog sömnen över men är inte alls trött idag ^^

Nu sitter jag på bussen på väg till praktiken, slutar kl 4 idag sen åker jag direkt till gymmet och kör mage + armar! Kände att magen inte fick tillräckligt med stryk igår så nu jäklar ;)


Barnavdelningen idag!!!!

Igår på kvällen åkte jag till kista med Olli, jag köpte en skrikrosa träningsbh.

Nu sitter jag på bussen på väg till praktiken! Har massa förväntningar på dagen! Hoppas på att få se mycket och även hjälpa de små barnen :)
Efter praktiken ska jag träna! Den här veckan ska jag träna måndag - torsdag! På fredag jobbar jag på Astrid Lindgren och på helgerna har jag vila. Hoppas jag bara tar mig i kragen och tar mig till gymmet! Annars blir jag arg på mig själv! En annan bra sak är att jag ska äta tonfisk varje dag till lunch den här veckan, väldigt nyttigt och massa bra saker i fisk och även så sjukt gott!

Nåja, har inte så mycket mer att skriva. Imorgon kommer min lärare till praktiken.. Hoppas man har skött sig :o

Satsar på kondition sen rumpa + mage ikväll!


Shitt vad mycket snö!!!


På vägen hem, MUMS!


Jobb jobb jobb...

Är på jobbet just nu. Har endast jobbat i en timme, har 5 timmar kvar jippi..
Min kväll var superbra igår. Jag hade så sjukt kul! I slutet blev det lite knas men sånt händer. Tog nattbussen hem, det fanns en buss som gick till
Väsby MEN jag ville inte lämna Olli ensam så tog en nattbuss med henne som gick till Märsta men som endast stannade vid vilunda. Så där fick jag gå av och GÅ hem! Helt sjukt långt och svinkallt! Men jag fick mig allt en PW så där kl 4 på morgonen haha..
På nattbussen satt vi bredvid en ung kille som var sjukt rolig. Olli höll på att kissa på sig och under hela resan tjatade han om hur kissnödig Olli var! Haha, sen slog han sin iPhone hårt mot stången så man satt där ganska stel haha. Han var lite halvt dryg fast på ett roligt sätt, haha svårt att förklara! Hade i alla fall kul på hemvägen. Kom hem
Helt stelfrusen vid 5 tiden. Somnade direkt när jag kom hem.

Idag ringde alarmet vid 10.. Jag var så trött att jag höll på att sjukanmäla mig från jobbet! Men sen kommer mamma in och säger att hon och pappa skjutsar mig till Astrid Lindgren barnsjukhus. Åh vilken dröm! Fick sova en hel timme extra, asskönt att åka bil också!

Är inte bakis idag i alla fall som resten av folket troligen är ;) endast Marcus och jag som var halvt nyktra igår. Gustav vinglade hit och dit haha, fick nästan sätta ett koppel på honom ^^

Men nu ska jag jobba vidare! Blir att äta ute med Olli ikväll.
Jag sparade mitt vad med Leo. Jag blir så sjukt mätt på dricka så orkade äta nada igår! Får se till att vara hungrigare till nästa gång hehe.


Varsågod Leo!!!

Jag vet hur tågen går Leo! Jag vet vilket håll de kommer ifrån! Jag lovar! Nu får du allt något intressant att läsa!

Förövrigt har jag det superbra här med Gustav, Leo, Marcus och Olli! Haha, har slagit vad med Leo, inatt ska jag äta 2 HELA mcfeast menyer. Kommer lätt orka det!


Freeeedag!

Äntligen fredag!
Igår skulle jag gymma efter praktiken men jag (hemskt nog) somnade på praktiken på en stol i väntan på att min handledare skulle komma tillbaka från toan! Sån tur va vaknade jag innan hon hann se mig, hade inte sett bra ut annars. Så jag åkte direkt hem när jag slutade, åt en macka sen somnade jag kl 6 på kvällen! Och jag sov hela natten ända tills mitt alarm ringde imorse. Har alltså fått 12 timmars sömn! Haha, jag är ganska otrolig när det gäller att sova xD
Dumt att jag inte tränade men kändes ändå totalt onödigt när det var den ända dagen jag hann träna denna vecka. Man blir så grymt otaggad och det ger nada resultat av en träning i veckan.. Så jag struntade rent ut sagt i den och sov istället haha!

Men nog om det! Jag har precis kommit ut ur duschen och ska börja föna håret och fixa mig. Ikväll är det utgång med roliga människor! :D

Ni får ha en superbra fredagskväll. För det kommer jag att ha! :D


Nyårskyssen på kinden av Olli!


Nyårsbilder 2011 - 2012!
























Åhhhhhhh!!

Igår på praktiken så frågade jag om det fanns någon möjlighet att få vara med på barnavdelningen nån dag. Så min handledare och jag gick över till barn och bokade in mig där redan PÅ MÅNDAG! Jag blev så jäkla glad! Ska få vara med på behandlingar, små pluttbarn! Åh vilken dröm!

Och inte nog med det! Min handledare har fixat så jag ska få vara EN HEL VECKA på tumör avdelningen!! Alltså, jag ska få vara med på massa operationer! HUR KUL!?!?!!!!! :D
Och jag ska även få vara med på strålbehandlingar och laserbehandlingar för cancer sjuka osv! Sjukt intressant!

Är så jäkla glad! Struntar i att jag måste gå upp kl 6 varje dag! När jag får vara med på sånna här upplevelser så finns det inget jobbigt med det!

Jag måste även färga håret! Det börjar bli kris! Min utväxt ser hemsk ut. Jag ska även färga en helt annan färg! Det måste bli lite förändring nu känner jag så jag ska våga på mig en helt ny färg! Ni får självklart bilder på det när det blir gjort! Ska prata med Emelie om det!

Har glömt att lägga in nyårsbilderna så gör det lite snabbt nu! I nästa inlägg alltså.


Onsdag 18 januari.

Det var nyss måndag och nu är det snart torsdag redan! Veckorna flyger förbi när man trivs så bra på sin praktik!

Igår praktiserade jag, sen direkt efter så jobbade jag i 5 timmar. Blev hämtad av pappa efter det, jobbet var rätt så segt och när det var 20 min kvar så sa dem att jag fick sluta, sen säger en annan att jag har en uppgift kvar att göra. Åh herregud, det var den största och jobbigaste uppgiften ever! Tog en hel timma att få det klart så jag fick jobba över men sånt händer!

Idag har jag varit ledig! Min praktik har haft massa möten idag så jag fick vara ledig idag! Typ det skönaste jag har varit med om haha! Sov till klockan ett och gick därefter upp och gjorde en god lunch med mamma, sen kollade vi på en film "sarahs nyckel" tror jag den hette. Den handlade om krig, en tjej som låste in sin lillebror i garderoben och lovade att komma och hämta honom. Men så tog dem henne och aa.. ska nog inte berätta så mycket mer ^^ Den var i alla fall bra men väldigt sorglig och även lite rörig man måste verkligen hänga med från början.
Efter åkte jag till stinsen med mamma, har haft en tjej-dag med mamma kan man säga :)

Men imorgon kör vi igen! Praktik och sen!!!!! GYM!!!!! Åh vad jag har längtat! Imorgon ska jag köra mycket kondition och sen när det gäller styrkan så kör jag nog mage och rygg. Tränar själv imorgon men det är bra faktiskt, då koncentrerar man sig mycket mer.

Jag skulle jobbat ikväll hos sötnosen men hon smsade och sa att han har fått vattkoppor, stackaren! Hoppas du blir frisk snart!

Mina nya fina träningslinnen!


Nu kör vi igen!


Äntligen hemma..

Nu är jag äntligen hemma från jobbet. Det gick bra och flöt på men tiden gick ändå så himla segt.

Ska äta middag nu sen sova.. Hinner inte mer ikväll och det blir samma imorgon. Praktik och direkt därefter gå över till astrid lindgrens barnsjukhus och jobba. Fattar inte hur jag orkar.. Har jobbat 12 timmar idag men endast 1 timmes rast.. Imorgon blir det samma och på onsdag jobbar jag också!!!!! Fast då ska jag passa sötungen så det ser jag bara fram emot!
Kommer vara helt död när den här veckan är slut. Och inte får jag någon helg heller.. Jobbar även på lördag från 12-18. Haha, sjukt stressigt, sjukt jobbigt men pengarna kommer rulla in som satan så något gott för de med sig!
Nu ska jag äta, har stått och gjort matlådan och nu är det äntligen tid för lite MIG. Bara göra vad jag vill! Mysa ner mig i sängen till en bra film med god mat, SÅ BLIR DET!


Blir ingen träning idag..

Jobbet ringde mig nyss och frågade om jag kunde jobba ikväll. Så hinner inte träna idag.. Och imorrn jobbar jag också och även på onsdag, då ska jag passa sötungen. Så blir endast träning på torsdag och söndag. Fan, detta är icke bra! Men men sånt händer ibland!

Ska ta mig en tripp till pressbyrån nu, sen fortsätta praktiken till kl 3 :)


Haha, lite förstora byxor??

Börjar om 10 min och har precis bytt om. Haha mina byxor är lite väl stora! ^^ kommer gå hela dagen och dra upp dem, tur nog har jag ett hyfsat tight linne under som håller upp byxorna en aning!


Ny header - nya fräsha tag!

Nu är headern uppe! Blir inget mer märkvärdigare än så, jag suger verkligen på bloggdesign.. ^^ Har inte tid att läsa runt så mycket om det heller så den här headern får duga ett tag nu! :)

Idag då! Har segat i sängen hela dagen, kollat på film och bara myst. Nu på kvällen åkte jag och gjorde lite nytta, pantade burkar! Övningskörde hem från rotebro också, det gick skitbra! Börjar känna mig riktigt säker bakom ratten nu! :)

Har precis gjort och ätit en supergod tonfisksallad! Vi har även gjort hemmagjord glass som jag ska smaka på senare med jordgubbar och mango! Glassmaskinen pappa fick av mig funkar super :)

Juste! Kollade tillbaka lite på bloggen från 2011, läste inte utan kollade mest på bilder och jag märkte ett stort problem! Jag lägger upp för lite bilder! Det är ju liksom bilderna som är roliga att kolla på om ett par år! Så det måste jag verligen bli bättre på!!
Ska försöka lägga in massa bilder nu under 2012!

Men nu ska jag kolla runt på bloggar sen måste jag så småning om sova. Upp kl 6 imorgon för praktik! OCH efter det blir det träning! Ska nog satsa på kondition imorgon och magen! Ska endast köra massa olika magövningar, inga maskiner!
M tipsade mig förut att man inte skulle träna så mycket på maskinerna utan på egen hand, så det tipset ska jag ta med mig nu :)

Dessa tofflor köpte jag till min mamma i julklapp, jag brukar låna dem ibland. Så otroligt sköna man blir varm i hela kroppe av dem! Bara att stoppa in dem i mikron i 2 min sen håller dem värmen i 2 timmar och dem luktar dessutom lavendel :)

Lördagen den 14 januari - bästa kvällen på länge!

I fredags tränade jag med Olli. Körde ben och armar den dagen. Haha, Olli filmade när jag försökte göra olika övningar på en boll, haha jag bara ramlade och låg och sprattlade med benen haha..

Igår tog jag det lugnt på dagen. Jag var iväg med mamma och mormor en sväng till stinsen och kollade runt lite där.

På kvällen fixade jag mig inför utgång! Tog ett gansk tidigt tåg med Olli till Hellströms, man måste åka väldigt tidigt för att få en bra plats, vi fick en superbra plats uppe vid sofforna. Vi tog det lugnt i början, tog en cider och snackade. Efter 2 timmar där så kände vi för att bjuda dit lite people :) Så Leo och Gustav kom dit! Kl 10 sänkte dem belysningen och satt på väldigt hög musik. Jag hade så jäkla kul! Olli och jag körde massa tester bland annat "inte blinka - testet" och "inte le - testet". Haha jag ler ju jämt så jag vann inte en enda gång på det testet mot Olli men jag vann en del på det andra testet i alla fall.
Man blir så sjukt mätt på all dricka, orkade inte dricka mer efter min 4e cider.. Men då sticker Gustav och köper en till cider till mig..! Då var man ju tvungen att dricka den.. Men den slank ner till slut haha. Olli var riktigt packad, hon blir så himla gullig då.

Och herregud vad hon sa mycket till mig igår! Saker jag var osäker på sen fick hon mig nästan att gråta..! Så himla fina ord! Visserligen var hon full men det sägs ju att man är ärligare när man är full ^^
Vi stannade till kl 1 då det stängde. Vi missade precis märsta tåget så vi fick vänta på nästa som skulle komma om en halvtimme, sån tur är så står man inne och slipper frysa!
Helt plötsligt börjar vi snacka om bålsta tåget haha... Vilket håll det kommer ifrån och då slog Gustav och jag vad. Han vann såklart.. Men det var ingen förlust direkt, fick snarare en vinst ;)
Alla var rätt trötta och sega på tåget, Olli somnade på tåget stackaren skulle ju upp kl 6 på morgonen.

Kom hem vid halv 3 tiden. Pappa hade suttit uppe tills jag kom hem för att han ville vara säker på att jag var hemma, haha gulliga pappa <3

Jag hade en GRYMT rolig kväll! Absolut den roligaste kvällen på flera år! Så fina vänner också! Bara att tacka Gustav, Leo och Olli som gjorde kvällen till den bästa!
Jag vet att nästa helg kommer bli lika rolig, jag har redan planer ;) Åhh, längtar sååååå mycket!

Och vet ni! Nu har jag fixat headern också! :) Nu ska jag bara försöka sätta in den så den passar i bloggen :) Så håll ut!


Nu kör vi ;)


Fredag den 13e.

Tror inte på att det händer något speciellt, det har de i alla fall inte gjort för mig. Träningen gick i alla fall sjukt bra! Kunde tyvärr inte köra kondition, därmed inget nytt rekord på crosstrainern.. Alla maskinerna var upptagna under tiden jag var där så det sög. Så jag tränade styrka istället i 1.5 timme. Tog det lite lugnt eftersom att jag inte kunde värma upp kroppen eller vad man nu ska säga! Tränade armar och ben idag och mina ben skakar verkligen. Min kropp är lika varm som att jag har 40 graders feber! Ett bra tecken på att man har presterat bra! Körde även mycket vid bänkpressen. Än så länge tar jag 25 kg men det är bra för att vara mig!

Nu i veckan jobbar jag inte lika mycket så efter praktiken är det gymmet som gäller varje dag! Förutom på tisdag och lördag då ja jobbar!

Jag har ätit typ världens godaste mysmat ikväll! Skulle kunna äta upp allt som fanns på matbordet men tyvärr orkade jag bara en portion.. Typiskt..

Haha precis NU fick jag ett sug att baka..?! Jättekonstigt, så jag ska faktiskt gå ut till köket och baka äppelpaj nu, haha såhär halv 9 på en fredag..? Men men, på helgerna får jag gotta mig har jag själv bestämt. Och på vardagarna är det träning och NADA skräpmat eller snask! Har hållt det hela veckan faktiskt, fast är ingen gottegris egentligen så ;)

Vi får se om headern dyker upp idag, programet jag använder till de kronglar jättemycket så den kanske inte dyker upp idag. Men då är det i alla fall i mitt fel..


Jag klantade mig rejält med sprutan igår kväll.. Fick precis en rysning när jag skulle ta sprutan och de ledde till att jag stack in sprutan, drog ut den och stack in den igen..? Lite läskigt men det gjorde inte ont faktiskt. Men detta resulterade det här fina blåmärket, woho!

Nu blir det gymmet!

Har äntligen slutat för dagen! Nu ska jag röra mig mot gymmet och kötta i 2 timmar! Sen blir det massa mys och skojigheter i helgen :) har inte glömt bort att jag ska fixa en ny header heller ;)


Gulliga läsare man har då!

Massa gulliga människor som har kommenterat inlägget "helt guld i ansiktet". Är inte alls van att få sånna fina kommentarer på bloggen så man blir liksom extra glad :D

 Eftersom att jag har varit sämst på att uppdatera de senaste veckorna så ska ni få en sprillans ny header i helgen! :) Jobbar inte den här helgen så då har jag tid att fixa lite här på bloggen! Jobbade idag och vilka fina arbetskamrater man har!!! Fick sluta tidigare men fick lön för 3 timmar ändå! haha ;)

Men nu måste jag sova! Blir att gå upp kl 6 imorgon för att åka till praktiken och efter det åker jag direkt till gymmet! Ska slå mitt rekord på crosstrainern har jag lovat mig själv! Sen kör jag nog rygg och ben!

På bussen.

Hinner aldrig in på datorn nu för tiden.. På väg till praktiken nu, mår lika pissigt som igår men att vara hemma är inte att tala om!

I söndags körde jag afro dans med Olli, det var sjukt kul man skrattade sjukt mycket. Det passet är varannan söndag så det ska jag köra! :)

I måndags gick jag på introduktion på min praktikplats, jag var inte taggad på praktiken men efter att jag fick höra lite om praktiken så lät det sjukt kul så nu är jag grymt taggad.
Fick sluta vid 12, åkte hem och sov sen jobbade jag hos sötungen!! Äkta kärlek, han fick lite julklappar av mig, han blev jätteglad. Fick en puss av honom, haha gullunge!

Igår praktiserade jag till 3 sen åkte jag direkt till gymmet efter det och körde rekord på crosstrainern!! Min kondition har blivit så sjukt mycket bättre! Sen körde jag styrketräning i en timme. Tränade armar/axlar och mage. Min svank gör sjukt ont pågrund av alla övningar jag gjorde på golvet, kör inte så mycket maskiner, egna övningar tar så mycket mer.

Som sagt så är jag på väg till praktiken. Hann inte blogga igår efter gymmet, somnade kl 7 och sov hela natten!! 11,5 timmars sömn!!
Jag praktiserar i alla fall till kl 3 idag och direkt efter det går jag över till Astrid Lindgrens barnsjukhus för att jobba. Dem ringde igår och frågade om jag kunde jobba idag och imorrn. Så
Nu kör vi praktik + jobb i totalt 12 timmar.. Gaaahh!! Ångest över att jag inte hinner träna idag eller imorgon..
Hinner inte blogga när jag kommer hem så ni vet!
Nu är jag snart framme vid KS så ska börja avsluta detta inlägg. Har massa
Bilder från nyår och allt som jag inte har hunnit lägga ut på bloggen än, i helgen får ni bättre uppdatering med massa bilder!!


Helt gul i ansiktet.

Jag ligger i en sjukhus säng nu och mår piss. Har svimmat två gånger och har 0 kraft i kroppen. Jag kan inte ens stå i 3 sekunder utan att jag blir yr och måste sätta mig ner..
Folk har sagt till mig hela morgonen "Josefine, du är jättegul i ansiktet, mår du verkligen bra?"


Uppdaterar imorgon!

Inlägget nedan skulle publicerats igår på kvällen innan olli och jag gick in på gymmet och körde afro dans! Men tydligen så dök det inte upp på bloggen då.
Jag ska strax sova så mobilbloggar lite snabbt nu bara. Blir att gå upp 5 imorgon för att åka till praktiken. Men berättar mer om afro dansen + idag när jag sitter på tåget imorgon. Jag ska bli bättre på att blogga, ska försöka i alla fall!


Haha, nu kör vi!!!!

Om 50 min står olli och jag på dansgolvet och dansar afro på gymmet ;) haha, kommer gå åt skogen men vem bryr sig, kommer säkert bli sjukt kul!
Just nu går vi runt i stinsen och väntar på att dansen ska börja!


Olli här!:)

Tjaba! Tydligen ska jag "gästblogga" här just nu! Det var tydligen bråttom med det för jossan står i donken kön och väntar på sin hamburgare(som vanligt!)

Man kan ju säga att det har varit en misslyckad kväll hittentills! Vi började med att åka till stan till Hellströms men när vi var påväg så ändrade vi oss så vi åkte till lion bar istället men där var det skitmycket folk så vi bestämde oss för att åka till Hellströms! När vi kom till Hellströms så var det också packat med folk! Så JAG bestämde att vi skulle därifrån! Så vi hoppade på ett tåg mot märsta och började leta efter krogar norr om stan men jag var inte sugen på något som jossan gav förslag på och tvärtom! Men vi kom tillslut till Märsta men det var bara gamla människor på ALLA krogar! Så jossan kom på att vi åker till Väsby och gör ett donkenhäng! Så det håller vi på med nu! Och idag ska jag äta upp hela min meny( jossan brukar klaga på att jag inte äter upp min meny) men jag är ashungrig!!!!!!

P.s Lovisa jag vet att jag är häftig och om du frågar kan du få mitt nummer!;)


Just nu

New moon på 1an. Har sett den tusen gånger men jag får aldrig nog! :)
Har en cider och godis på bordet, myys!


It was only a kiss


Nytt i garderoben!













Lack leggings - 50:-
Slapp tjocktröja - 100:-
Träningsbh - 210:-
Pyjamasbyxor - 99:-
Jeans - 499:-
Tröja - 150:-

Igår + idag.

Igår var jag ute på krogen igen med Olli och några till. Eftersom en viss person inte trodde på att vi skulle komma dit så slog vi vad, om vi kom dit så skulle han bjuda på första rundan och vi kom så han bjöd på tequila, först var jag lite skeptiskt mot det eftersom att jag inte har smakat det än.. ^^ Men sen så körde jag ändå och fy va äckligt det var! Haha, men nu har jag i alla fall smakat de.
Tog nattbussen hem vid 1 och somnade när jag kom hem. Helt okej kväll!

Idag vaknade jag med 38 graders feber och att jag frös som bara den. Fram mot dagen lugnade det sig, vet inte varför jag helt plötsligt fick feber? Kände i alla fall inte för att vara hemma hela kvällen så åkte med Olli till kista och åt och shoppade lite. Fick med mig ett par skor, leggings och en tröja hem, nöjd är jag!

Nu är jag hemma och dricker en drink som min mamma nyss gjorde till mig! Alkoholfri såklart :) Den innehåller lime, apelsinjuice, mineralvatten, socker, mynta och is , jag vet att det låter ganska äckligt med socker och allt tillsammans men den blev sjukt goood!
Så här ser den ut :)

    

Svar på kommentar!

Tjaba! har läst din blogg i snart 1 år och funderar lite på denna olli som du skriver om. hon verkar lite rolig men också lite efter... jag har sett bilder på henne och undrar om det är en hon? det känns som om hon är en kille... är hon fortfarande singel som du skrev i ett inlägg som du skrev tidigare i år? eller förra året.... jag tycker att hon verkar lite konstig för dig och tycker att du borde byta umgängeskrets.... svara gärna!!!!

Lovisa: Tjaba! Lovisa här igen. Tack för att jag är så speciell för dig så att du gör ett blogginlägg om mig. Hälsa ollie från mig. Du haft säkert pratat med denna ollie om min kommentar. Vad sa ho/han? ;-) är väldigt nyfiken av mig. Hoppas jag får ett nytt svar/inläggpå din blogg.

Svar:
Hallå där! Ja Olli är en rolig liten prick, alltid social och omtyckt av många! :) Olli är absolut inte efter på något vis och ja, Olli är en HON men hon är lagd åt tjejhållet och är väldigt "pojkig" av sig i både kläd stilen och sättet! Hon är singel än så länge ja.
Olli är speciell om man säger så, inte på något dåligt sätt! Varför tycker du att jag borde byta umgängeskrets? :)

Olli vet om din kommentar och hon sa faktiskt inte så mycket, hon tyckte kommentaren var konstig och vill veta samma som mig varför du tycker att jag inte ska umgås med henne? :)

2012 - Nya tag!

I måndags vaknade jag som sagt kl 11 efter ca 16 timmars sömn.
Vaknade av att Olli smsade mig. Hon ville ha med mig till gymmet så jag pallrade mig upp ur sängen och åkte till gymmet med henne! Körde kondition och styrka. Testade för första gången vad jag tar i bänkpress, 25 kg tog jag faktiskt, ca hälften av min vikt! ^^ 
Sen körde jag mage och armar/axlar. Körde inte fullt ut eftersom jag fortfarande var väldigt trött och seg. Men en liten träningsvärk i axlarna har jag nu i alla fall!  
Efter gymmet åkte jag till ks för att jobba igen! Idag gick det mycket bättre och dagen flöt på riktigt bra! Blev hämtad av pappa och på kvällen kollade jag på "sommaren med göran" Som gick på 4an. Haha slutet är bäst!
"Här ser ni för första gången alex al och an al (anal)" Hahaha, har sett den filmen förr men hade glömt bort den delen, haha bäst!

I tisdags var jag i stan med Olli, vi satt fast på media markt i över en timme pågrund av ett par trasiga hörlurar! Höll på att bli galen när jag satt där.. Efter det hälsade vi på Ollis dejt. Vi åkte därefter vidare till barkarby där jag äntligen hittade en tränings bh inne på Nike affären! Sjukt fin var den! Efter det åt vi och sedan for vi hem.

Väl hemma så bytte jag om och fixade mig lite sen åkte jag till söder med Olli för att gå på krogen! Vi valde hellströms och för att aldrig ha varit ute på krogen innan så var det riktigt bra där! Bra musik och snällt folk.
3 januari 2012 min första krogrunda!

Förlåt för snea bilder men orkade inte fixa dem ^^



Nyår 2011 - 2012!

Nu sätter jag igång med bloggningen igen, har haft fullt upp men nu har jag en liten lucka för bloggning!

Min nyår har varit väldigt bra. Den spenderades hemma hos Censie med Jossan och Olli. Vi åt mat där som Censie hade lagat och tusan vad gott de var! Vi spelade buzz och mumsade på godsaker efter det. Och sen gick vi ut och smällde lite smällare!
När vi kom in var det dags för efterrätt, det blev chokladpudding med grön grädde och sånna där vita saker jag inte kan stava till! ^^ Även det var supergott men man orkade knappt något, man kunde knappt kolla på skålen utan att bli helt spyfärdig haha..
Haha lite innan tolvslaget ringde vi runt till folk med dolt nr, haha det var så roligt för att reagerade olika. Och Olli var så sjukt bra på att spela, ingen hörde att det var hon ^^

Vid tolvslaget gick vi ut på Censies balkong. Man ser så sjukt mycket därifrån. Man ser ända till solna och stan! Så där stod vi med dricka och skrek ut över gatorna! Och jag fick även min FÖRSTA nyårskyss av Olli! På kinden! :D
Efter det fixade vi chokladfondue med vindruvor, banan och ananas! Sjukt gott! Efter all mat och roligheter blev man sjutk trött. Både Olli och jag skulle upp kl 6 på morgonen så vi ville sova. Olli och jag fick sova i Censies rum. Vi var så sjukt trötta att vi skrattade konstant. Censie kom in i rummet ett X antal gånger och sa "SOV!" Haha, det var väldigt svårt att somna. Jag sov innerst i sängen och Olli snodde allt täcke! Så jag fick ta Censies filt istället. Vaknade under natten av att Olli säger "johan.. johan" Haha, första gången jag hör Olli prata i sömnen och vem är Johan? ^^

Aja.. Alarmet ringde kl 6 och man var mer än död.. Jag åkte hem och lämnade alla saker, hann ligga 15 min i sängen innan jag behövde åka till jobbet.. Höll på att somna hela vägen dit. Jobbet var riktigt segt idag, fanns inte så mycket att göra och tiden gick hur sakta som helst.
Mamma kom och hämtade mig i alla fall, skönt de. När jag kom hem åt jag mat och somnade kl 6 på kvällen och sov hela kvällen och även natten, vaknade kl 11 på morgonen därpå! Sov alltså 16 timmar! sjukt!
Bilder får ni i ett eget inlägg ikväll förhoppningsvis! Är i alla fall sjukt nöjd med nyår!


Kommentar!

Till dig Lovisa som kommenterade ett inlägg. Svarar på din kommentar imorgon!

45 min kvar..

Sen slutar jag äntligen att jobba! Nyår firades med olli, jossan och Censie. Det var hur kul som helst och jag är supernöjd med hela kvällen/natten!

Jag är så hungrig att jag inte vet vart jag ska ta vägen, har inte ätit något på hela dagen! Har levt på mineralvatten som sjukhuset har så min mage mullrar ganska ordentligt just nu.
Jaja, jag slutar snart. Min mami kommer och hämtar mig så det är skönt. Har massa bilder att bjuda på från igår, så förhoppningsvis blir det bloggning ikväll om inget kommer ivägen.
Gick ju som sagt upp kl. 6 imorse, på nyårsdagen liksom.. Men får tänka på pengarna som kommer rulla in!
Nu kör vi sista halvtimmen!


RSS 2.0