Reser iväg tidigt imorgon!

Jag har inte bloggat på hela dagen, anledningen till det är för att jag har varit ute i skärgården med min familjs underbara båt. Vi åkte till ett ställe som heter sandön. Vi badade, åt lunch och solade. Hur härligt som helst! Jag tvättade även båten, tog på mig en flytväst för att slippa hålla i båten, såg ut som en tjock säl i den xD
Och sjön suger verkligen, jag hade 0 energi i kroppen kvar efter ett par timmar ute med båten.
Men jag var tvungen att åka och jobba, har jobbat till nu ungefär. Så har min dag sett ut!

Jag har i alla fall precis duschat och packat klart allt tills imorgon! Jag reser som sagt bort en vecka, ska bli hur skönt som helst! Men jag ska inte bara ha det roligt där.. Jag ska även göra sorgsna och hemska saker.. Men ska försöka njuta så mycket det går! Hoppas allt går enligt planen bara, orkar inte mer strul.

Så tyvärr kommer det inte bli någon uppdatering på en vecka, men ni överlever! :)
Jag ska upp inatt för att jobba, alltså om ett par timmar bara, sen direkt hem, packa det sista och sedan resa iväg!


Göteborg 22/7 - 25/7 forts..






Klippte mig även!







Göteborg 22/7 - 25/7


































Göteborg 22/7 - 25/7

Min resa började på fredags morgonen då jag åkte till Johanna. Vid 3 tiden på dagen så började bilresan till göteborg. Höll mig vaken hela resan.
Vi kom fram till Johannas mormor och morfar vid 9-10 tiden på kvällen. Johanna och jag fick ett eget rum med tv, vi somnade nästan direkt när vi la oss ner.

På lördags morgonen gick vi uppp tidigt och tog spårvagnen till liseberg. Fick våra två åkband och sedan började vi åka lisebergs tåget (bra start faktiskt). Jag hade ju lovat Johanna att åka atmosfare (stavning?). Men shitt vad jag tvekade hela dagen.. Till sist sa jag till Johanna "om jag ska åka atmosfare så ska du gå i spökhuset med mig". Och Johanna har aldrig gått in i något spökhus förut så det var hon jätterädd för. Men tillsist gjorde hon de!
Tydligen så fanns det regler där inne.
Man skulle gå 4 st åt gången. Johanna och jag fick gå med 2 andra killar. Så här började det för oss.

En kille säger till det två killarna + Johanna och mig.
- Kom med här, skynda på! Ha era händer på varandras axlar och ni får inte släppa eller kolla bakåt.
"jag skrattar för att han låter så allvarlig.
- Vad skrattar du åt? det här är inget att skratta åt!
"Jag försöker hålla käften"

Vi fortsätter gå och det kommer fram skitläskiga saker. Varje gång skakade jag till och klämde skithårt på killens axlar som var framför mig. Jag kollar bak en gång och då fick jag skäll av ett "spöke", han vidrör mig och jag känner hur jag börja rysa i hela kroppen (av rädsla) haha... När vi har gått halva vägen känner jag hur killen framför är svettig på axlarna, känner mig ganska skyldig till det xD Sån tur va höll Johanna i mina axlar bakom mig och jag höll i killens axlar framför. Johanna och jag börjar prata med killarna framför och stackarna var livrädda, men det hjälpte när vi alla pratade med varandra.
Väl ute ur spökhuset ringer Johanna sin mamma och berättar hur modig hon var som gick in i spökhuset xD Men.. Nu stod atmosfare på tur.. När vi kom dit var det en gigantisk trappa ner i en källare. När vi är framme så börjar t.o.m Johanna bli nervös! Hon bet sönder alla sina naglar för att hon var så nervös xD Jag pillade av mitt nagellack men höll mig betydligt lugnare än henne ;) När vi väl sitter i atmosfare och har spänt fast oss så ångrar jag mig! När den har åkt upp nån meter så skriker jag lite tyst att jag vill ner.. Den fortsätter att åka upp och snart är vi uppe ur källaren och den fortsätter och fortsätter att åka.. Tog aldrig slut! Den åkte så jäkla sakta! Men sen är vi uppe och jag spänner fast mina ben och tar ett andetag och håller andan tills den släpper och åker ner, och jäklar vad rolig den var! Alla klappar och jag är så jävla glad att jag vågade! Kan jag åka den så kan jag åka vad sm helst. Liksom, frittfall på grönan är 80m ungefär och atmosfare är 146m!!!!!
Så efter att vi har åkt atmosfare så åker jag min värsta skräck, gungan.. Haha, dagen fortsatte och vi åkte hela dagen, vi åkte hem vid 11 på kvällen. Helt slut somnade jag direkt.

På söndagen går Johanna och jag upp tidigt för att åka till liseberg igen. Det är så himla mycket köer på liseberg, 40 minuters kö på balder, men vi stod i kön ändå. Och plötsligt ser vi att 3 killar glor på oss, vi struntar i de och fortsätter att gå i kön. Vi sätter oss längst fram av balder och Johanna och jag sa till varandra "ingen chans att vi skriker, vi har åkt den så många gånger nu". Men vad gör vi? Första nedförsbacken skriker vi rösten av oss. Det gick så jäkla mycket fortare! vi gjorde värsta minen också, det köpte vi kort på. Kan inte sluta skratta när jag kollar på kortet, BÄST!
Dagen fortsatte och vi kände för att spela lite istället för att bara åka karuseller. Så vi spelar på olika stånd men vinner nada.. Till sist köper jag två plattor och JAG VANN EN STOR KEX CHOKLAD MED 1980 GRAM KEX CHOKLAD! Det är första gången jag vinner en stor kartong med choklad så den släpper jag aldrig! Sen åkte vi atmosfare ett antal gånger också ;)
Sen åkte vi stocken och kållorado, haha helt jävla blöta blev man! xD

Måndagen så vaknade vi av oss själva kan man säga. Johanna, hennes familj och jag åker till stan. Då ser vi de 3 killarna som glodde på oss i kön till balder, världen är allt liten ibland! xD
Vi fikar och går runt i affärer. Vid 3 tiden så hämtar vi min packning och går mot mitt tåg. Sätter mig på tåget och SJÄLVKLART är min stora kex choklad med! :D Tung, stor och klumpig men aldrig att jag släpper den. Tog exakt 4timmar och 58 min, alltså ca 5 timmar. Hela resan gick bra, sista timmen satt en kille framför mig och kollade konstant på mig genom fönstret (det speglades). Tillsist blir jag lite irriterad så jag glor tillbaka på honom, släpper aldrig blicken. Tillsist skrattade han och släppte blicken. Jag har jättesvårt att glo på folk men nu skärpte jag till mig. Under hela timmen "tävlade" killen och jag, han såg ut att vara 20-21 år. Men till slut vann jag. Då skrattade vi båda och gick av tåget. Jag är ju så kort så jag nådde inte min kex choklad som låg på hyllan högst upp. Då hjälpte han mig med den, jättesnällt! :)
Väl i stan väntade jag på pendeln hem. Det var inte LITE folk som glodde på min stora choklad haha.. Jag höll stenhårt i den, ingen fick ta den!
Väl hemma, packade upp lite snabbt sen åkte jag och jobbade natt. Kom hem vid 3 på natten och somnade direkt.

Jag sa ju de.. Jag kan inte vara kort när det gäller sånt här.. De blev värsta novellen nu.. Men det kommer vara så jäkla värt de när jag kollar tillbaka på bloggen. (inte för att jag kommer glömma den här resan) men jag kan glatt läsa det här om ett par år! :) Ni får bilder i nästa inlägg!

Hemma från jobb och lägenhet nu :)

Bara så ni vet så kommer jag blogga tills på onsdag kväll. Jag reser nämligen bort på torsdag, känns stressigt att komma hem från göteborg och sedan åka på nästa resa och dessutom utomlands.

Idag har jag varit iväg till karolinska sjukhuset för att hämta ****beviset.. Inga roliga grejer men sånt måste göras.. Vill bara få det här överstökat.. Jag mår inte bra av det här.. Efter det åkte jag och jobbade ett par timmar, det blev bara skitjobb för min del. Kom hem till middagen, åt och sedan åkte jag iväg till lägenheten och sedan till jobbet. Kom precis hem och nu sitter jag i sängen och bara slappar.
Imorgon väntas jobb och packning.

Ska väl försöka skriva kortfattat om göteborg (kommer gå åt skogen). Men det tar jag i ett nytt inlägg!


Hemma bra, borta bäst!

Hemma från göteborg nu och jag kan säga att jag icke ville hem! Jag kände mig verkligen hemma hos Johannas mormor och morfar. Supersnälla som bjöd på mat, fika och dessutom så fick jag 300:- av Johannas morfar som jag skulle använda på liseberg, hur snällt är inte det? Åh, ville stanna..

Men mer om resan får ni veta senare! Jag har jobbat inatt, kom hem från göteborg så sent så jag jobbade natt.
Har precis komit hem ifrån jobbet nu, om ca en timme ska jag åka och jobba igen.

Hörs mer ikväll!


endast några timmar kvar.

Haha älska att jag gör göteborg resan till värsta grejen xD
Jag är i alla fall hemma, skulle sovit hos Johanna idag men det blev strul med jobbet, nycklar, babbel, rundturer osv.. Så jag åker tilll Johanna imorgon istället. Jag har packat klart nästan, har bara små grejer kvar.

Tror inte jag hinner blogga mer innan jag åker. Åker ganska tidigt imorgon till Johanna, sen börjar bilresan på 5-6 timmar.
Om vi inte hörs mer innan jag åker så hörs vi på tisdag! Kommer hem sent på måndag, direkt när jag kommer hem ska jag lämna av väskan och sedan åka och jobba!


Mega tändare.


Sandhamn.

Stress! Jag har inte börjat packa än och imorgon kväll åker jag till Johanna! Jag har massa att göra imorgon.

- Hämta nyckeln hos cecilia.
- Duscha.
- Handla smått, tanka på mobilen.
- Packa.

Nåja, det får gå som det går!
Idag har jag i alla fall varit ute med båten hela dagen! Imorse vid 9 tiden började vi åka till båten, ofta jag orkar gå upp kl 9 på morgonen? xD inte likt mig..
Vi åkte till sandhamn! Har inte varit där på 2 år, det är världens mest mysigaste ställe i skärgården! Och populärt också.. Vi fick leta efter en båtplats i över 1 timme! Till sist fick vi tränga oss in i mellan 2 båtar, sen ville massa båter omringa vår båt för att det inte fanns några fler platser, så populärt är sandhamn..

Mamma, pappa och jag gick runt och kollade runt lite i affärer och så köpte vi en del gottigott på bageriet. Sen åt vi lunch i båten och solade. Hur mysigt som helst! Efter 4 timmar på sandhamn så började vi röra oss hemmåt. Det tar ungefär 1.5 timme att komma hem ifrån sandhamn om man gasar på rejält. Jag somnade på soffan i båten på vägen hem så mitt face är helt sönderbränt..
Vi blev jagade av ST. PETER LINE på vägen hem! En megabåt som jag aldrig har ett förr, har aldrig ens hört talas om de namnet.

Nåja, nu sitter jag i rummet. Mitt ansikte är täckt av kylbalsam just nu, hela ansiktet blir stelt av de, känner mig som ett sandpapper xD
Ska kolla på film nu och sen sova så småningom, har mycket att göra imorgon innan jag åker till johanna!

Juste.. Min jävla vecka kommer på besök inatt också! härligt må jag säga!
Bilder från idag!


















Harry potter ikväll!

Ikväll blir det att gå på bio med Johanna! Känns väligt sorgligt att det är sista harry potter filmen.. Sen finns det ju ett par puckon till människor som avslöjar grejer om filmen på facebook...! t.ex som AXEL! Ska prata vett med den grabben när jag kommer till göteborg. Nu blir filmen inte lika spännande när jag vet hur den slutar men men!

Idag har jag faktiskt läst + solat på terassen. Det var så sjukt varmt men till sist så blev det så molnigt att jag gick in och kollade på step up 3, grymt bra film!
Solade i ca 1 timme och har världens rand av bikinin nu haha, fast jag har icke bränt mig!

Nu har jag i alla fall precis duschat, smetade in lite av min lermask i ansiktet så nu är jag superlen höhö. Ska vänta på att en film ska ladda klart och om någon timme måste jag börja fixa mig för att åka till stan.

Saknar min skitunge jättejättejättemycket! Jobbade sista gången för två veckor sen.. Men efter sommaren väntas massa kvällar då jag ska passa honom, längtar! Sista kvällen jag jobbade hade sötnosen feber, han ville absolut inte ligga i sängen, han skulle promt ligga i min famn.

Här försökte jag lägga honom i sängen men han var så himla envis, så fort jag var nära sängen så höll han i min nacke ^^
     
Så han fick istället ligga i min famn hela kvällen, mysunge!


don't even try to touch this..


NY


Im back.

Ska försöka uppdatera bättre nu. Nu är det värsta över hoppas jag, min chock håller på att försvinna känner jag, är fortfarande väldigt förvirrad men nu kan jag i alla fall räkna när jag ska handla något!

SÅÅÅÅÅÅ vad har hänt de senaste dagarna då?
I torsdags kom mina kusiner och moster ifrån Danmark.
I fredags så ringde alarmet på 08:00, när jag vaknade så kände jag inte för att följa med, ville bara stanna i sängen och skjuta upp det här i 3 år... Jag var på plats först med mamma och pappa bakom mig, jag ville både gå in och inte. Jag var rädd.. Men om jag inte skulle gå in så skulle jag ångra mig resten av mitt liv, så jag gick in. Gråten satt i halsen hela tiden, det var läskigt och jag visste inte hur jag skulle bete mig.. Jag har ALDRIG vart med om något liknande.. Usch.. Det kom fler och fler människor, nu var det mellan 50-100 människor där inne med mig. Jag satt mig ner och jävlar vad ont min hals gjorde! Det gjorde dubbelt så ont som halsfuss.. Det berodde på att jag höll in gråten, det var helt tyst där inne och jag hatar verkligen att gråta inför folk så jag fick kämpa tills det kändes som att halsen hade stängt igen.. Jag gick ensam fram och allt var så himla jobbigt. Ville bara lägga mig ner och aldrig gå upp igen.. Jag var så jävla rädd.. Men det mesta gick bra. Jag kunde inte hålla inne gråten under hela "saken" så jag grät som en dåre, fast tyst.. När allt var klart och bestämt så skulle jag gå ut först och då sprack allt. Jag grät som jag aldrig har gjort tidigare, mamma fick hjälpa mig ut och utanför så grät jag hur länge som helst. Jag kunde inte andas, för när man gråter så gråter man ju UT och när jag skulle hämta andan så gick inte de för att jag grät så mycket så jag lät som en gris när jag försökte andas. Många kom och kramade om mig, jag kände ett enormt stöd ifrån alla!
Sen fortsatte dagen med att det kom några människor hem till oss, jag gick direkt in i rummet och stängde dörren. Bytte om till mjukiskläder och somnade.

I helgen har jag tagit det väldigt lugnt. Har mest legat i sängen och kollat på film. Sett på program om folk som har tagit överdos av insulin, alla avled.. Eller ingen av dem vaknade upp ur sin koma så läkarna stängde av respiratorn, intressant att se på..  

Vi får se hur mycket bloggning det blir. Det kommer i alla fall bli bättre än vad det har varit de senaste dagarna.


Ändrade planer!

Nu har mina kusiner kommit ifrån Danmark. Jag skulle egentligen ha sovit ute i köket inatt + 3 nätter till men det är ändrat! Min äldsta kusin Joakim skulle ta bilen till Sverige men bilen pajja.. Han bokade sedan flyg och åkte till flygplatsen men dem hade dubbelbokat hans biljett så hela planet var redan fullt. Så han kunde inte komma hit idag, han kommer istället imorgon hit till Sverige och flyger sedan hem till Danmark igen samma dag. Så jag får behålla mitt rum för FÖRSTA gången! Mina 2 andra kusiner som är här sover uppe hos jeppe! Och min moster + hennes man sover nere i jeppes nya rum. Så jag är riktigt glad över att få sova i min gosiga säng!

Imorgon ringer alarmet på 08:00. Allt börjar kl 11 så jag måste vara uppe i god tid. Jag ska vara på plats vid 10 tiden för att få gråta ut allt jag har.. Hatar att gråta inför folk så åker lite tidigare. Imorgon kommer jag inte uppdatera alls, jag kommer inte ens vara tillgängling varken på datorn eller genom mobilen.
Imorgon kommer dagen bestå av gråt, gråt och mycket mer gråt. Sen kommer jag vara i chock hela helgen, därefter ska jag vara helt återställd sen allt, enligt min läkare.

Jag reser eventuellt bort måndag-onsdag. På torsdag åker jag till Johanna för att sova över där och sedan på fredagen åker vi till göteborg. Längtar!

Du har inte hört av dig än.. Hoppas du inte har glömt bort mig bara..

målar tjejen igår!

Min onsdag!

Min onsdag började så här!


Sen helt plötsligt såg jag ut så här? 


10 min senare såg jag ut så här!


Haha och så här såg slutet ut på min onsdag!


OCH med andra ord så klädde jag på mig men det blev för varmt så klädde av mig lite och sedan la mig ute i
solen och läste, det blev sedan för varmt och då klädde jag av mig ännu mer! Och jag passar
verkligen inte i keps! Men jag kunde inte läsa utan den pågrund av att jag hade solen rakt i facet. Tyvärr så
blev jag bränd och det där rosa på min rygg, där har jag kliat lite för mycket så det är anledningen till att jag inte kan ha bh på mig nu! hehe, men skönt var de! Med solen alltså..


Kommentar!

Hej,
Kan man få några filmtips så här inför helgen/början på semestern ? )
Tänkte på filmer du har laddat ner senast LOL.......
mvh


Svar: Hej!
Nu är ju då det här min smak, vet inte riktigt vad du gillar men Just go with it är en sjukt bra och rolig film enligt mig! Den rekomenderas starkt!


Sista natten i mitt rum.

Imorgon måste jag flytta ut till köket igen för att alla släktingar kommer hit imorgon kväll. Får äntligen träffa min sötnos igen, sille!
Så jag ska njuta av att sova i min egna säng i natt, ska ta en rejäl sovmorgon imorrn!

Hann kolla på jackass i ungefär 10 min innan pappa frågade ifall jag ville hjälpa till och måla jeppes rum. Tog på mig min mammas röda målar-dräkt och gick ner för att hjälpa pappa. Att måla är jobbigare än man tror, man får ganska ont i händerna (i alla fall jag). Men men, vi målade klart hela Jeppes rum.

Så ja, imorgon består min dag av packning, packning och ännu mer packning. Kan ju inte springa in i rummet och hämta grejer konstant så lättare att packa allt i en väska och resa ut till köket! Tar ca 10 sekunder så det blir ingen lång resa för mig.
Har alla bilder på mina kameror, orkar inte överföra allt nu. Gör det imorgon istället (om jag hinner).

Nu håller 5 filmer på att ladda, ska fixa allt inför sängen och sedan kolla på film.


Jackass 3.

Nu har filmen laddat klart så ska kolla på den nu. Jag försöker ta det lugnt de två sista dagarna i mitt liv, nej men.. så ska jag väl inte säga..

Nåja, nu blir det jackass 3.

Imorgon blir det bad för fulla muggar! :)

Blir att gå upp tidigt imorgon för att hämta upp Johanna med moppen i sollentuna. Måste gå upp typ vid 10 haha.. Men jag överlever!
Sen åker vi nog hem till mig en stund och sedan åker vi till rösjön och badar. "C" och danne kommer dit och joinar oss efter att dem har slutat jobbet :)
Egentligen så bjöd "C" med mig till hans kompis för att bada i poolen ^^

Idag har jag varit i stan i alla fall, tog bilen med mamma och pappa dit, åt lunch och glass. Mycket mysigt :) Sen har jag bara latat mig i sängen och kollat på film, ätit jordgubbar med glass och kollat på ännu mer film :)

Men nu ska jag snacka klart med Johanna, sen kolla på film. Det är lika varmt som i en bastu i mitt rum just nu.. Ska sätta på fläkten så jag inte dör utav värmen.


Haha, jag och mina störda miner...


Lördag

min natt igår var helt okej, jag höll mig vaken tills mina värden blev normala igen, så jag gick och la mig 4 morgonen. Men som jag sa så behövdes det inget sjukhus!

Min dag idag har varit underbar! Jag åkte iväg tidigt med Linda och badade. Solade lite för mycket så kan varken ha bikini eller bh på mig nu.. Men jag har fått otroligt mycket färg! Jag är riktigt brun nu, och jag som aldrig blir brun typ. Men när jag jämför med vissa andra så är jag kritvit men när jag är ensam så är jag sjukt brun, får se till att hålla mig borta ifrån folk som är brunare än mig haha..

Men ikväll har jag faktiskt varit med Olli! Mötte henne på stationen så åkte vi till kista och åt middag där, tog något helt nytt som var väldigt gott men orkade inte ens halva portionen.. xD Sen så fick jag skjuts hem av Ollis syster och pappa, älskar hennes familj! :D Så himla snälla :D  
Buhu, hatar att säga hejdå.. Olli åker till gotland imorgon i 4 veckor.. Hur tusan ska jag klara mig utan henne så länge?! Och på tisdag åker Emelie till norrland i 4 veckor! Och nästa helg åker Linda till Danmark i 1 vecka! Buhu, alla försvinner :(
Nåja, nu får ni bilder från dagen!










Beställt biljetter nu!

Känns så jävla bra! Den 22a åker Johanna och jag till Göteborg! Vi bilar ner dit och sedan åker jag hem själv med tåget eftersom att Johanna ska vidare.

Kan i alla fall lägga upp dagens outfit.




Inte konstigt att jag mår dåligt.

Min andning är svag, mina leder gör svinont, jag kallsvettas, jag är svullen i ansiktet. Vad tyder det på? Jo.. Ketoner, med andra ord "gifter i kroppen".
Trodde först att jag hade feber men det hade jag inte, utan jag har gifter i kroppen igen..
Alla sover utom Jeppe och jag. Tänker inte väcka någon, dessutom så pallar jag inte med att åka in till karolinska nu! Jag har tagit hand om 3,9% gifter i kroppen och då klarar jag av 2,8% också.. Behövs inge sjukhus.. Får ändå bara en massa nålar i mig som inte gör någon nytta och sen får jag ligga i en sjuksäng i flera timmar tills alla värden är bra, suck..


Stan imorrn!

Det senaste tre dagarna har jag badat med Linda. Jag tröttnar aldrig på att bada, är lite rädd för att bada för länge bara, vill inte få urinvägsinfektion..

Ikväll åkte Linda och jag till vårat ställe och tog ett kvällsdopp. Det blev ett väldigt långt bad pågrund av att Linda tappade badbollen och det blåste så pass mycket att den åkte fortare iväg än vad vi kunde simma.. Så den flög rakt in vassen och ännu längre in ändå.. Jag hade min badboll under kontroll, trodde jag.. Råkade tappa den och såklart ska den också flyga rakt in i vassen.. Jag HATAR sjögräs och allt som tar på mig när jag badar! Det går dessutom inte att stå på botten eftersom det kryllar av snäckor där. Men på nått sätt så skärpte jag till mig och simmade rakt in i vassen och hämtade bollarna. Aldrig, ALDRIG igen.. Usch..

Om man bortser från det där så har mina dagar varit bra. Blev attackerad av en hund igår också.. Den hoppade på mig bakifrån med sina stora tassar och klor.. Men jag blev så chockad att jag inte kände av det onda från klorna, bra det kanske? Har rivsår på låren nu men det går nog bort om några dagar. Sen har en fiskmås bajsat på mig också! Mysigt säger jag bara.. Det rann ner ifrån min arm på handduken.

Imorgon ska jag i alla fall till stan med Johanna, tusen år sen jag träffade den tjejen! Så det ser jag fram emot. Vi har MASSA att prata om! En grej är om Göteborg! Ska eventuellt åka ner med henne till göteborg i några dagar, och sen så tar jag tåget själv tillbaka till stockholm eftersom att hon ska fortsätta sin resa vidare. Men vi ska prata och bestämma om det imorgon så säger inte mer än så!

Nej men.. Nu har jag väldigt många tankar i min skalle så ska försöka lugna ner mig lite och lösa lite korsord.
Det är inte lätt när det är svårt..
MYSIGT!





Myggmätare.

Haha har en grej på min ipod som kollar ifall det finns myggor där jag befinner mig. Kollar varje kväll och hitills har jag inga myggor i mitt rum (tack för de!!!!). Myggfobi? Oh ja.. Fast min fobi har blivit mycket bättre! Ser jag en mygga så blir jag inte lika hysterisk, fast jag kan fortfarande inte sova förrän jag har dödat den, djurplågare, jag vet..
Den kollar t.o.m vart i väsby som det finns flest myggor!

NYTT, smågrejer som alltid behövs.










Både plånbok och väska i ett, till iphone 4.

                        

BILDBOMB 2






























BILDBOMB (också bilder innan olyckan).
















































Kortfattat om de senaste två veckorna.

Varje dag har varit jobbig, jag kan inte smälta allt.. Allt hände så fort, jag var inte beredd, aldrig känt en ondare smärta.. Men nu ska vi inte göra detta inlägg till något tråkigt! Jag har tagit det lugnt, inte stressat dessa två veckor.
Jag har varit och badat med Linda nästan varje dag, både i kairo och rösjön. Sen har jag varit med Olli och spelat minigolf o badat. Varit med Emelie, sovit över med Linda, umgåtts med mamma väldigt mycket, blivit en annan person (på ett bra sätt) och så har jag tränat en massa.

Jag har träningssimmat 2 timmar nästan varje dag dessa två veckor, jag har tagit en powerwalk varje kväll nästan och gått en hel del! Bra att träna när man är i chock, man kommer på andra tankar.

Jag är fortfarande i chock fast det har gått två veckor nu. Jag kan inte räkna.. Jag tog moppen och köpte mat åt familjen, jag räknade ihop att allt skulle bli 55 kr tillsammans. Ställer mig i kön och tar upp 60 kr men jag blir osäker ifall det räcker. Jag blev helt förvirrad men jag visste att det skulle räcka. Till slut var det min tur och tjejen i kassan säger "55 kr" jag blir helt osäker och tror inte att 60 kr räcker så jag tar upp kortet och betalar med det.. Jag blev skiträdd efter den gången, trodde jag hade blivit helt knäpp, seriöst..

Men när jag pratade med min läkare så sa han att det är vanligt att sånt händer när man är i chock. Han sa även att jag kommer vara i chock minst 2 veckor till. Jag skulle inte bli orolig om något sånt där händer, det är vanligt när man är i en chock sa han. Sen tog han lite prover på mig.

Annars har mina två veckor varit bra. Jag har försökt komma på andra tankar och bara njuta av vädret. Ni får en bild bomb i nästa inlägg!


Fy på mig..

Har knappt blivit någon uppdatering de senaste 2 veckorna, men jag har mina anledningar! Nu ska jag försöka börja blogga normalt igen. Det kommer inte dyka upp tusen inlägg om dagen, gör massa saker om dagarna och på kvällarna är jag för trött men jag ska väl ta mig i byxorna och skriva något/några inlägg i alla fall!

Roligt att ni läser fast jag inte skriver ^^ Ska ladda över lite bilder ifrån de senaste 2 veckorna nu och sen så kommer det nog en bildbomb!


-

tjenare Linda hära! Sove hos josse idag så ni vet haha! Men vi ska strax åka till kairo och ta ett kvällsdopp! men vi ska dra nu! tjadå! onödigt inlägg men passade bara på att skriva medans Josefine fixade sig lite! nu dra tjadå!


RSS 2.0