4 månader senare

Jösses, att ni fortfarande kikar in här fast det varit helt tyst nu i fler månader. Jag tappade suget helt när det gäller bloggningen, det kom bara plötsligt, ingen annan anledning. 
 
Sååå! Vad har hänt sen senast? Väldigt mycket faktiskt! 
Termin 1 är godkänd och klar! Sommaren har varit perfekt. Jobbat en hel del och även unnat mig lite semester. 
 
NU går jag i termin 2 och allt är godkänt än så länge. Men det märks hur mycket mer press det är nu om jag jämför termin 1. Lärarna är helt annorlunda, innan en föreläsning måste du vara påläst, annars förstår du ingenting av det läraren pratar om. Alla tentor är helt annorlunda och fortfarande ingen hjälp. Haha, men det är så roligt! Så himla kul att plugga. Att börja plugga har bara varit positivt för mig, jag är så hungrig på att lära mig mer, vill testa nya saker och jag har blivit modigare när det gäller att testa nya saker. 
 
Den här terminen ingår VFU/praktik. Inte alls orolig över den. Känns kul att se något annat i 5 veckor. Men jag kommer ändå ha examinationer. Bland annat en praktisk, den är jag riktigt nervös inför! Och även tentor så det blir verkligen ett test men såå roligt! 
 
Vet inte hur mycket jag kommer skriva här, kikar väl in här lite då och då. Vill ändå inte släppa bloggen helt, så roligt att kunna kolla tillbaka! 
 
 

RSS 2.0