Onsdag

Blev tyvärr ingen semester i fredags, men det funkade ändå. Nu har jag varit ledig i två nätter så ikväll är det natt
1 av 2 som gäller. Känner mig riktigt pepp. Kan vara att jag precis har varit hos min vän och bokat en festival i sommar. 
 
Åkte hem till henne så bokade vi tillsammans Summerburst i sommar. Så sjukt kul! Första gången för mig, tror det kommer bli grymt. Allt blir grymt när man umgås med henne, roligaste "festkompisen" som finns, man har aldrig tråkigt med henne. Tog bilen till henne, det är så sjukt halt ute på vägarna, bilen bara spinner och stannar man i uppförsbacke så kommer man inte upp. 
Jag halkade ju då när jag skulle gå från bilen till henne. Hade Molly i väskan men det gick bra för henne. Jag gled ner i backen och hade Molly i luften så jag slog mig rätt rejält på vänster sida. Men äsch, lite blåmärken har väl ingen dött av haha. Så länge det gick bra för Molly så bryr jag mig inte om resten. 
 
Nu är jag hemma igen. Duschat och packat väskan. Så ska snart till mina päron och lämna Molly. Sen till jobbet, eftersom det är onsdag så är det möte en timme innan vi börjar jobba. 
 
Är ledig i helgen, då har jag en del roligt planerat faktiskt. 
 
 

Champagneprovning med sabrering

Förra helgen var jag som sagt på champagneprovning med sabrering med min fina vän och kollega. Det var så himla roligt. Hotellet var så sjukt fint. Vi gick högst upp på taket där poolen var, man såg ut över hela solna, såå fint!
 
Jag ville verkligen inte sabrera, var faktiskt lite rädd. Men ingen fick gå därifrån förrän man hade sabrerat haha. Det hjälpte ju inte att hon sa att flaskan kan explodera.. Så i början gick hon igenom tekniken. Efter det gick vi ut så skulle alla få sabrera. Man skulle ha flaskan i en handduk ifall den sprängdes. När det var min tur var jag ganska rädd men gissa? Jag klarade det på första försöket. Det var jätteenkelt att sabrera, det svåra var att hålla den stora flaskan i handduken. Hotellet filmade alla och frågade mig om de fick lägga ut min del på hemsidan. Så det var sjukt roligt, vilket kick man fick! 
Sen var det dags för provningen, väldigt rolig och lärorik. Champagne sätter ju sig direkt i kroppen så efter ett tag blev man lite snurrig haha. Jag som aldrig dricker dessutom. 
 
Efter provningen gick vi iväg och åt. Och sen var det dags att rulla hem. Superrolig kväll hade jag. 
Min sabrerade flaska. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Underbar ledighet

Snart är min långledighet slut. Har haft det sååå bra! Underbar helg som jag ska berätta mer om. Sol varje dag, gått långpromenad med Molly varje dag. Har verkligen njutit och det här var precis vad jag behövde just nu. Imorgon är det dags att jobba igen om jag inte lyckas få semester. Såg att det var bra bemannat så om ingen sjukar sig så får jag nog det beviljat. 

Men just nu sitter jag på ett skip tåg, tåget som hoppar över stationer. Väldigt skönt och går snabbt att ta sig till stan. Ska nämligen kolla mina ögon. Lika nervöst varje år. Eftersom diabetes påverkar ögonen så mycket. Men åker till stan lite tidigare, tänkte kolla runt i stan lite innan. Är sällan i stan nu för tiden så det ska bli mysigt. 

Molly på promenaden imorse. Min finaste gos. 
(null)


Alla hjärtans dag

En dag som är lite överskattad enligt mig. Jag har gosat med Mollsan ikväll och bokat lite trevligheter inför lördag. 
Annars har jag jobbat klart mina nätter nu, blev ett extrapass och det blir det även imorgon fast ett kvällspass. Efter det är jag ledig i en hel vecka. Ska bli så himla skönt, att få hem Mollsan, få sova med henne och bara njuta av ledigheten. 
 
Helgen är fullbokad. På lördag ska jag på champagne provning med sabrering med min bästa kollega. Efter det ska vi ut och käka på någon mysig restaurang. 
 
På söndag ska nästan hela släkten komma hem till mig och se min lägenhet. Ska bjuda på fika förutom kaffe haha. Har ingen kaffebryggare eftersom jag inte dricker kaffe så det får päronen fixa haha men resten står jag för. 
 
Utöver detta ska jag bara ta det lugnt och vila ut. Har drömt mardrömmar senaste dagarna och det är troligtvis för att jag har lite mycket i huvudet. Har lite för mycket tankar för tillfället. Är en del som står på spel just nu som är jag nervös över. 
 
Ikväll ska jag mysa framför tvn och film och sen försöka somna i god tid. 
Saknar min favorit. Imorgon får jag äntligen hämta hem henne. 
 

Jobbhelg nr 2

Då kör vi andra jobbhelgen på rad. Men jag klagar inte, ser fram emot jobbet varje dag nu för tiden haha. Just nu bråkar jag med min dator, den vill inte föra över mina bilder från mobilen. Måste typ installera om, för den känner inte igen kopplingen. Men nu verkar det funka sakta men säkert. Men nu hinner jag inte fixa bilderna från lägenheten innan jobbet. Får ta igen det imorgon. 
Har jag förresten berättat att jag slog till på surroundljudet? Om inte så vet ni det nu. 13.000 kr för ett surroundljud är ett saftigt pris men precis just så sitter jag i soffan med datorn kopplad till tvn och har spotify på. Det är som ett bioljud när man tittat på film och när man har musik på kan inte kroppen sitta still. Man vill bara upp och dansa och man blir taggad på ALLT! Så av allt man får så är det priset ingenting egentligen. Har man pengar så tycker jag att man ska satsa på ett bra surroundljud. 
 
Tyvärr måste jag upp nu och fixa mig inför jobbet. Är det normalt att längta så häääääär mycket till jobbet varje dag? Helt sjukt vad bra jag trivs. Och tänk om jag får igenom min fråga som jag ställde till chefen. Då kommer allt bli så mycket bättre. 
 
Köpte en ny jacka till Molly. Haha hennes blick säger allt vad hon tyckte om den! "Måste jag ha på mig den här"
 

Pizza

Middagen står i ugnen, det blir hemmagjord pizza med färsk ruccola och vitlökssås till. Efter maten ska jag hem till päronen innan jag åker till nattjobb nummer 3/4. Inte träffat Molly på två dagar, saknar ihjäl mig. Förra natten var lugn, hann t.o.m nätshoppa lite haha. 

Nu börjar pizzan bli klar, sen blir det gos med Mollsan och sen jobb. Hade lönesamtal imorse som gick bra, tog upp en viktig fråga så vi får se vad jag får för svar. 

(null)


Fredagsmys

Finns inget bättre. Världens bästa sällskap bredvid mig, vindruvor och har precis kopplat datorn till tvn och slagit på en film. Perfekt fredag enligt mig. Imorgon startar natt 1/4. Men innan dess har jag lite småsaker som ska göras. 
Stolarna kom igår också, allt blev så himla fint. Så lycklig över att ha ett så fint hem, en underbar familj som hjälpt till och en fantastisk liten böna som håller mig sällskap. Kan inte önska mig mer. 

Nu ska jag ha filmmys med Molly. Ser redan fram emot jobbet imorgon kväll <3

(null)

(null)


RSS 2.0