Tråkiga nyheter och världens bästa volkswagen

Nu till de tråkiga.. När jag hade slutat, gick jag till bilen och skulle köra hem. Då ser jag direkt att en bil har kört in i min och inte lite heller. Blir så förbannad och ledsen. Det hjälper inte att jag ställer min längst bort och alltid i en hörna så jag endast har en bil bredvid mig. Fy fasen vad ledsen jag är.. Körde hem i tårar blandat med att jag var så trött efter jobbdagen. Höll på att somna på motorvägen, livsfarligt. Var tvungen att öppna fönstret, då är det illa.. 
Kom hem och berättade för pappa, han sa att det var rätt ytligt så han kanske kunde polera bort det. 
Somnade i tårar, gick inte att sluta gråta, var så trött och så ledsen över allt. 
 
Idag (tisdag) bestämde jag mig för att åka till volkswagen i täby för att kolla hur mycket det skulle kosta att fixa bilen. Direkt när jag kommer in får jag hjälp, en kille följer med mig för att titta på min bil. Han säger: 
- Tror det där går att polera bort, jag har inte tid idag men om du kommer in imorgon samma tid så kan vi åka med bilen till verstaden och försöka polera bort det där, så ser vi om du blir nöjd med det. 
 
Frågade sedan: "Hur mycket på ett ungefär kommer det att kosta mig?"
Då svarar han: "Äsch det bjuder jag på, ta med dig bilen imorgon så fixar vi det"
 
Alltså vaaaa??? Vilket annat bilföretag skulle säga så??? INGEN! 
Kommer dit och tror att jag kommer behöva betala ett par tusen för att få det fixat, vägrar låta skadan vara kvar på min pärla, men så får jag det gratis! Det räddade min dag! Volkswagen är världens bästa! Finns ingen bättre! Bästa servicen i världen! 
 
Så imorgon ska jag dit med bilen och förhoppningsvis går det bort. Jäkla skitstövlar som inte kan köra och dessutom bara köra iväg utan att lämna en lapp! Förjävligt! 
 
Jävla idiot säger jag bara! 
 
 
 

Måndag + heldag

Usch vilken måndag! Den började bra i alla fall. 
Jobbade dag som snabbt blev till dubbelpass pågrund av många sjuka.
Tvillingarna som jag har haft konstant i 4 månader nu skulle hem, så sorligt.. Kramades hur mycket som helst och innan de skulle gå ber föräldrarna mig att komma in till deras rum. Då ger de mig blommor och fläderblomschoklad. Då kom tårarna. Inte nog med det, mamman säger till mig "det märks att du älskar barn, att du är på din rätta plats. Vi har känt oss så trygga med dig och vi kommer sakna dig så himla mycket" Jag verkligen dog där! Finaste någon sagt till mig. Kramade ihjäl alla tusen gånger, kommer sakna ihjäl mig. Så otroligt fina barn och föräldrar! Födda i v.23 och är nu hemma med två tvillingar som mår prima! Så fantastiskt att få vara med om! 
 
Under dagen var det för mycket att göra, det blev för mycket för mig så jag blev arg. Jag var ensam hela förmiddagen på 3 jättesjuka barn. Alla dippade i saturation, matpumpar pep, en bebis låg nerkletad i spya, hann inte ta andningsfrekvens på någon, det var för mycket.. 
Så när min syrra kom så sa jag att det inte funkar längre, jag klarar inte av att stå med 3 sjuka barn själv i flera timmar. Det fanns ingen personal som kunde hjälpa mig. 
 
I alla fall, resten av kvällen på jobbet var bra, vi var 3 personer på min sal så det gick hur bra som helst med allt.
Tar det tråkiga i nästa inlägg, annars kommer det här inlägget bli långt.
 
Så underbara föräldrar, kommer alltid att minnas dem. Längtar till dem ska på återbesök på neos mottagning när de har blivit större. Jag SKA jobba den dagen, annars kommer jag på min lediga dag. De har en stor plats i mitt hjärta. 
 
 
 

Helgen

Börjar med helgen lite. 
Jobbat hela helgen men det har funkat och har haft så otroligt roligt. 
Jobbade natten till fredagen, på kvällen hade mamma och jag tjejkväll. Kollade på lets dance och sen massor av filmer. 
I lördags jobbade jag kväll. Skyndade mig hem och duschade, senare kom Olli förbi mig. Resten av killarna skulle ut i märsta men Olli och jag ville till magget. Så vi gick dit och jäklar vad kul det var. Vi dansade timmar efter timmar. Jesper var där och även min kusin Jens. Efter ett par timmar hörde Gurra av sig och ville komma, märsta var tydligen väldigt dött. Så Gurra kom. 
Dansade hela kvällen, Olli gick tidigare för att hinna med sista tåget, Gurra och jag stannade till stängning. Blev uppbjuden av en främling som höll ut sina armar runt om mig för att jag inte skulle bli puttad. Alltid så mycket folk på magget, man flyger hit och dit på dansgolvet. Och jäklar vad han kunde dansa, skämdes lite eftersom jag inte kunde dansa lika bra, men han lärde mig och plötsligt dansade jag lika bra som han haha! 
Superrolig kväll. 
 
I söndags jobbade jag kväll. 
 
En rolig helg! 
 
 
 

Volkswagen

Väntar på en kille som eventuellt kan hjälpa mig. Hände en grej igår med bilen, bölat hela kvällen igår.. 



utgång

Jobbat varje dag sen jag kom hem från skidresan. Hela veckan har jag jobbat natt och jobbar hela helgen + måndag och tisdag. 
 
Nyss hemkommen från mitt kvällspass. Väntar in Olli som ska komma hem till mig, sen knallar vi ner till magget haha! Jobbar kväll imorgon tur nog, tycker synd om alla som ska jobba dagpass imorgon eftersom man ställer om till sommartid idag så får man en timma mindre sömn. 
 
Inte ens hunnit ladda över bilderna från skidresan. Får göra det när jag är ledig.
Ska fortsätta fixa mig nu, Olli lär va här om 5 min. 
 

Home sweet home

Borta bra men hemma bäst, så är det alltid. 
Jag har haft världens bästa resa, haft så kul och lärt känna många människor. Vädret har varit underbart, strålande sol varje dag! Har bränt mig i ansiktet t.o.m haha!  Men nu har jag så förbaskat ont i kroppen efter skidåkningen och de hårda pjäxorna. Varje kroppsdel gör ont, gör ont i fingrarna när jag skriver dessutom. Tur nog är jag ledig imorgon, helt slut nu. Har typ 300 bilder att kolla igenom. 
 
Nu är det bara att tagga till nästa års skidresa, de är redan bestämt vilken vecka det blir. Tror detta kommer bli en tradition. 
 
Nu ska jag kika lite på film, väldigt trött efter 8 timmars resa. Gulliga mami hade bäddat rent på min säng så kommer sova riktigt gott inatt. 

Grattis på Josefine dagen!

Och jag är redo att åka. Väskan packad och mysbyxorna från Norge är på. Vad passar bättre än att ha Byxor från Norge när man ska upp till gränsen? 
 
Idag är det faktiskt min namnsdag! Vi har 7 Josefinor på min avdelning och idag skulle dem fira alla josefinor med tårta! Jag missar tyvärr det eftersom jag ska iväg. 
 
Vad passar bättre än att lägga upp en bild på ett par byxor från Gina som heter Josefine? 
Perfekt dag för det! :) Nu åker jag wiiiieee! 
 
 

Tiden är inne

Imorgon bär det av. Har just packat det sista men som vanligt känns det som att man har glömt något eller att man har med sig för mycket. Jobbigt det där haha.. 
 
Alla uttag är fulla i mitt rum just nu. Laddar en extra blodsockermätare, mp3 (haha ja, ni läste rätt), ipod, digitalkamera och mobil. 
 
Nu ska jag titta på film och sen sova. Åker på eftermiddagen imorgon men vill ändå upp i tid för att duscha och hinna göra en sista koll innan jag åker. Pappa skjutsar mig till karolinska så jag slipper åka kommunalt med min big mama väska haha. 
 
 

Ramundberget 2015

Nu är tiden kommen för att berätta vart jag ska åka på torsdag. Vissa kanske kunde lista ut det? Självklart ska jag iväg och göra det roligaste jag vet -  att åka skidor! Ska till ett helt nytt ställe, det är nog sista stället, sen har jag varit på varje ställe i Sverige. Ska bli otroligt roligt och spännande! 
Ramundberget ligger på gränsen till Norge och tar 7 timmar med bil. Vem/Vilka ska jag åka med då??? 
Haha, ska faktiskt åka med mina kollegor på neo! Och även några till som jobbar på Astrid Lindgrens barnsjukhus. 
 
På torsdag bär resan av! Skidor är det bästa som finns, stå uppe på toppen av det högsta berget, sätta sig på toppfiket och se på den underbara utsikten. Solen skiner jämt uppe på toppen och varmt är det också. Och för att inte tala om den största festen - afterskin! Där alla nyss kommit från skidbacken, iklädda i pjäxor och täckbrallor. Fy bubblan vad roligt detta ska bli! 
 
Nu är det 5 år sen jag åkte skidor sist, en evighet känns det som. Skillzen sitter nog i men får kanske ta det lite lugnt i början. 
 
Är alltid nervös inför packningen, viktigt att man har med sig rätt saker. Gör alltid en lista haha.. 
Är överglad just nu!! 
 
 
 

Helgen

Jobbade hela helgen men utöver det så hände massa roligt. 
I lördags var jag iväg och käkade på olearys med Olli och Leo. Efter det åkte vi hem till mig och stadgades oss framför tvn och mello, Gurra droppade in lite senare. Rätt låt vann enligt mig, otrolig animering och bra låt. Efter mello umgicks vi lite innan vi gick till hederliga magget. 1 år sen jag var där nu. Vi kom dit hyfsat tidigt men ändå var det kö för att komma in, väl inne så var det proppat med folk. Träffade så himla många gamla vänner! Dansade hela natten lång, sjöng så mycket att jag tappade rösten haha. Pågrund av allt folk fick man gå ut och ta luft med jämna mellanrum, fanns inge syre kvar där inne. En kille började prata med mig när jag var ute, han försökte sälja in sig lite genom att prata med mig på franska och sedan översatte han de han sa till mig, var faktiskt väldigt gulliga ord han sa hehe, sen blev jag indragen igen av en tjej jag inte kände haha. Hon slänge runt med min hand i luften så den dongade in i folks huvuden.. Haha fick ursäkta mig lite där, galen men rolig tjej. 
 
Crazy kväll i alla fall, otroligt rolig, bästa kvällen på år och daaar. 
Dagen efter jobbade jag kväll. Den dagen var jag extra trött på att jobba, jobbat 3 av 4 helger på en månad och ville verkligen inte jobba den dagen. Men direkt när jag kom till jobbet så ändrades det till en rolig och härlig kväll. 
 
 
 

Checkar ut

Helgens jobb är över och mitt heldagspass är över. Nu börjar mina kollegor bli sura på mig för att jag jobbar för mycket, känner själv att det har varit för mycket de senaste veckorna men nu får jag lite tillbaka. Eftersom jag jobbade heldag idag istället för ett enkelt dagpass så blir jag ledig imorgon, vilket betyder att jag är ledig i EN HEEL VECKA! Sjukt otroligt för att vara vården! På torsdag åker jag iväg och böjar känna lite stress inför packningen haha, hatar att packa och speciellt när jag ska ta med mig diabetesgrejerna, glömmer jag något är det kört. 
 
Helt slut nu efter idag och helgen, var ute i lördags dessutom så nu står ögonen i kors nästan. Imorgon får jag sova ut äntligen! Sen måste jag iväg och handla lite inför resan, min iphoneladdare håller på att gå av, vill inte åka med en halvtrasig laddare. Sen handla lite nödvändigheter, såsom torrschampoo, dextrosol att ha med mig i fickan och ja, lite sådant. 
 
Imorgon ska jag också ringa ett par samtal. Tur att jag är ledig två dagar nu innan resan, hade blivit stressigt med allt annars. 
 
NU ska jag titta på missade serier, måste njuta lite av att jag är ledig och får sova ut. 
Lovar på heder och samvete att jag ska berätta om resan imorgon och även om min fantastiska helg! :) 
 
 

Fredag den 13e

Underbart väder idag, invigde min skrikrosa vårjacka idag och satt upp håret i en munk, hur skönt som helst. Handlade galgar och sen min favoritpaj på Percys. 
 
Ikväll ska mamma laga smörgåstårta eftersom papsen fyllde år igår och om en vecka fyller Jesper år. Mammas smörgåstårta är det bästa jag vet, vill alltid ha de på mina födelsedagar. 
Ikväll blir det mys framför lets dance och efter det måste jag sova.. Upp och jobba tidigt imorgon igen. 
 
Hittade en billig fisk på Ica.
 
 

Torsdag

Natten flöt på riktigt bra. 
Idag när jag sov väckte jobbet mig och frågade om jag kunde jobba ännu en natt, men sa faktiskt nej. Imorgon är min enda lediga dag, skulle jag jobbat en till natt skulle det bli 10 pass på rad och det är lite väl mycket. 
Sen fattades det hela helgen så lär väl jobba heldag i helgen. 
 
Imorgon ska jag iväg till IKEA och köpa galgar haha.. Sen ska jag sparka pappa i baken så han hjälper mig att fixa de sista i gymmet nere i källaren, vi skulle fixat det för ett bra tag sedan men kommer alltid något i mellan men nu vill jag ha det klart så jag kan börja träna lite smått. Rullbandet är värst, väger flera ton känns det som, bänkpressen och resten kan jag fixa själv men rullbandet är för tungt att flytta själv. 
 
Nåja! Nu ska jag titta på missade serier! Om exakt en vecka åker jag iväg! Kommer inte direkt bli någon avkoppling, äventyr och full fart kommer det bli men åh vad roligt det ska bli! Vet inte hur många gånger jag har sagt att jag ska berätta om resan haha, men inte än. Måste fixa lite innan jag kan berätta, låter som värsta resan men icke! ;) 
Fina kollegor bjöd på fika inatt. 
 

Onsdag och bilolycka

Igår på kvällen när jag var påväg till jobbet för att jobba natt så stötte jag på en bilolycka i väsby. Poliser och ambulanser var på plats och viftade på händerna vilka som skulle köra förbi och inte. När jag kommer längre fram i kön så ser jag att det är Jockes bil. Blir genast nervös och orolig. Poliserna stod i vägen så såg intemycket, hoppades bara att han var okej. Ringde direkt till Jesper och berättade vad jag hade sett. 
 
Nattpasset gick fort. Lugnaste passet jag haft hitills, kunde läsa boken på jobbet i 4 timmar utan att behöva lyfta rumpan från stolen, man kunde t.o.m lägga sig i fotöljen och vila en stund, så lugnt var det. Hoppas på en lika lugn natt idag igen. Hade utebarnen och utejobbet på avdelningen. 
 
Idag är det kollegium möte, så ikväll börjar jag 20.00 istället för 21.00, 11 timmars pass. 
Har precis fixat lite mat till inatt, blir min hemlagade pastaröra med ägg och ruccola sallad. 
 
Ska börja packa lite smått, halvtimme tills jag ska börja brumma mot jobbet. 
 
Idag meddelade Jesper mig att Jocke mår bra, inga skador, otroligt skönt att veta. Nu kan jag slappna av igen
 
 
 
 
 
 

Abstinens

Shitt vilken abstinens jag har efter en till tatuering. Jag vet vad jag vill ha, nu gäller det bara att boka tid. Inte rikigt säker på hur stor jag vill ha den. Den kommer täcka lite mindre än halva låret så ingen liten en. Därför jag har funderat på denna i 2 år för att verkligen vara säker. Ska vänta liiiiite till bara, sen kör jag. Längtar som tusan! 
 
Nu ska jag läsa resten av kvällen och halva natten :) Inne på 3e och sista boken nu. 
 
 

Fyrhjuling brum brum!

Snacka om att jag kommer brumma med den här i sommar. Bara glida fram på vägarna och känna den varma luften blåsa mot dig. Lääääängtar! 
 
 

Otur

Blev en speciell dag med lite otur för min del. 
Jobbade dag idag men sen slutade det med att jag jobbade heldag istället. Bebisarnas föräldrar började nästan skälla på mig idag för att jag jobbar för mycket enligt dem, så gulliga! En pappa sa till mig idag "Hur ska vi klara oss utan våran Josefine när vi kommer hem" så himla söt! Jag kan hälsa på, sa jag som svar, då skrattade pappan och sa att vi hade en deal. 
 
Det var väldigt lugnt på våran sida idag, hade endast en bebis på hela dagen och den skötte sig så bra. 
Min gulliga kollega sa till mig att jag skulle gå hem vid 20.00. Blev så glad, gick och bytte och promenerade till bilen. Kör ut och stannar vid bommen för att scanna mitt karolinska kort men jag kommer inte ut..!! Det står att jag inte har kört in med en bil i garaget, men det hade jag eftersom jag scannade kortet när jag körde in. 
Får backa och köra in igen och parkera för att gå utanför dörren och scanna kortet. Funkar inte och jag kommer inte in i garaget igen haha.. Min bil, väska, mobil, allt var inne i garaget och där ute står jag och inte kommer in. Tur nog kommer en tjej och släpper in mig och hjälper mig. Fick ringa Qpark och då släppte dem äntligen ut mig. Fy vad läskigt, vägrar åka utan min bil. 
Lite rädd eftersom jag jobbar imorgon, tänk om jag inte kommer in med mitt kort? Då är jag körd kan man säga haha.. 
 
Det löser sig nog. Hoppas att det bara var en engångsgrej. 
Nu är jag i alla fall hemma från mitt heldagspass. 
Imorgon jobbar jag natt så ska halvt dygna idag så jag lyckas sova länge imorgon. Då kan jag läsa boken hela natten, har innan ibland läst till 03 på natten för att boken är för bra för att avsluta men ikväll behöver jag inte känna skuld! 
 
Dubbelsökare hade jag idag, pep varje minut, hör fortfarande det där pipet i örat haha. 
 

Helgen

I fredags åt vi grillat med potatisgratäng sen myste jag till lets dance på kvällen. 
 
I lördags var jag med mamma i miniullared. Fick med mig två par byxor och ett par skor. 
På kvällen blev det utgång med ett härligt gäng. Blev endast en drink och en cider för min del. Jag och D åkte sedan till centralen och käkade innan vi tog sista tåget hem. Somnade direkt. 
 
I söndags var jag i barkarby med mamma. Så himla härligt väder, 15 grader och strålande sol. Första riktiga vårvädret i år. På kvällen tog jag det lugnt eftersom jag skulle upp tidigt dagen efter. 
 
Rolig och skön helg. Nästan helg jobbar jag igen, tjejen med inget liv :D 
 
 
 
 
 

Redo




Redigering

Lite bloggändringar som ni kanske ser. Suttit i 2 timmar med detta, värsta som finns haha. Men såg att det fortfarande stod att jag var 19 år och jobbade på ortopeden, så kände att jag borde uppdatera lite saker. Jag ger upp för idag, helt slut av alla kodmallar haha. Nu ska jag läsa lite och sedan sova! Rolig dag väntas imorgon! 

Vårkänslor

Underbart väder idag. Vaknade av att solen sken in genom fönstret, slängde i mig mat lite snabbt, sen tog jag bilen till barkarby. Ställde bilen på IKEA och så gick jag runt till alla olika butikerna. Var så skönt att gå, invigde en av mina vårjackor, så underbart skönt. 
Efter ett par timmars promenerande kände jag mig inte riktigt klar än. Åkte vidare till ett annat ställe. Där fick jag med mig ett par jeans. Lite stora så ska åka iväg imorgon och kolla om en annan butik har mindre storlek. 
 
Så underbart skönt att vara ledig och vila upp sig efter alla dessa intensiva veckor på jobbet. Fick ett sms om jag kunde ta extrapass, det behövdes tydligen varje dag resten av veckan, men för en gångs skull sa jag Nej. Om det är kris så får dem beordra in mig i så fall, annars säger jag nej. 
 
Helgen kommer bjuda på en massa roligheter. 
Ska på mässa i helgen, utgång, mellomys med Linda, lets dance mys imorgon, miniullared bland annat. 
 
Imorgon ska jag sova ut och sen iväg och titta om jag hittar mindre storlek på byxorna. Sen ska jag handla en ny väska inför resan. Hittade en jättefin idag men den kostade lite så ville hem och rådgöra med päronen vad dem tyckte och svaret blev att jag köper den. Sen har jag nog allt inför resan! Exakt 2 veckor kvar nu. 
 
 
 
 
 
 
 

Körkortet fyller 1 år idag!!

Idag har jag haft mitt körkort i 1 år! Shitt vad tiden går fort! Redan ett år sen jag var på intensivkursen i Norrtälje. Minns hur nervös jag var inför teoriprovet och 50 minuter senare var världens lyckligaste tjej. 
Dagen efter hade jag uppkörningen som jag var ännu mer nervös över. Sista grejen var fickparkering, trodde de var kört då men jag kom rätt på första försöket och efter de sa han att jag var godkänd. Sånt lyckorus har jag aldrig känt tidigare. Fick köra min lärares bil tillbaka till skolan utan skylt, vilken lycka alltså. 

Körkort är det bästa jag nånsin gjort. Sådan frihet! Och min snygga pärla som jag köpte i november, världens bästa och snyggaste bil. Är så nöjd och får fjärilar i magen varje gång jag ser den. Mitt absolut bästa köp hitills. 
3 mars 2014 tog jag teorin 
4 mars 2014 tog jag uppkörningen. 
Båda på första försöket! Nu är det bara ett år kvar tills prövotiden är över. 
Äääääääälskar min bil! Min snygging! 




Speciella dagar.

Idag är det en speciell dag och imorgon är det en ännu mer speciell dag. Tiden bara flyger iväg! Ska berätta imorgon, roligare att berätta det på den rätta dagen! 
 
Imorgon ska jag kanske träffa Linda och umgås med henne lite, inte träffat henne på två veckor nu pågrund av att jag har jobbat så mycket. 
 
Nu tänkte jag läsa lite ur boken, är inne på andra boken nu. Inte sett filmen än, men vad jag har hört så är filmen kass i skillnad mot böckerna. Filmen är helt annorlunda och de säger olika saker, tråkigt men ska ändå kolla på filmen för att avgöra vad jag själv tycker. 
 
 

SFS

SFS är äntligen över. Nu är jag verkligen trött, vet inte när jag var så här trött. Det har varit två intensiva dagar med nervositet, chockfaser och även skrat. Har blivit utsatt för det hemskaste fallet. 
 
Vi fick ett case som vi skulle läsa igenom, sen fick vi diskutera lite två och två om hur vi skulle lösa fallet. Jag och Malin gjorde ett case tillsammans som verkade hur enkelt som helst trodde vi. 
Vi förberedde oss så mycket det gick och kom sedan in i rummet där skådespelarna var. Det första som händer är att skådespelarna skriker och är aggresiva och det hade varken Malin eller jag förberett oss för. Vårt case handlade om att vi skulle gå runt och hälsa på föräldrarna och prata lite (hur enkelt som helst när man läste caset). Men iställer är föräldrarna (skådespelarna) arga och jätteupprörda. Jag har aldrig varit med om arga föräldrar så visste inte riktigt hur jag skulle agera. Publiken satt med öppna munnar, lika chockade som vi, Malin och jag ville bara springa ut ur rummet haha.. Men på nått sätt fick vi till det och det gick bra. 
Cheferna tyckte vi gjorde ett jättebra jobb. Jag som ville ha ett lätt case fick det värsta av alla. Resten av gruppen sa "tyckte så synd om er, jag hade aldrig klarat av det där caset". Haha nä, det gjorde vi knappt heller. Är riktigt stolt över mig att jag klarade det utan att stressa upp mig. Malin och jag är lika nya, vi började på Neo samtidigt så båda var lika i kompetensen. 
 
Fast jag fick det värsta caset så var det nog jag som lärde mig mest av alla. Lärde mig otroligt mycket, nu vet jag mer hur jag ska agera när en sådan situation uppstår. Hela SFS var otroligt nyttigt, nästa pass jag går på, kommer jag agera helt annorlunda. Kände att jag hade behövt den här utbildningen tidigare. Aldrig lärt mig så mycket som jag gjort på dessa två dagar. Lärt känna två nya människor på huddinges neo också, träffade neos chef som intervjuade mig för jobb där förut. Väldigt roligt faktiskt. 
Men nu är jag trött. Att åka 1 timme med pendeln är långt efter en lång dag med SFS. Så för att sammanfatta lite så var inte utbildningen så farlig som jag trodde, vill gärna göra om den här utbildningen, den var riktigt rolig. Men nu ska det bli skönt med 5 lediga dagar. Efter 3 heldagar på en vecka och endast en ledig dag på två veckor så ska jag njuta gärnet med sovmorgon varje morgon! 
 

Heldag på det

Herregud, heldag igen för mig haha. Men det har rullat på, lagom att göra och väldigt roliga saker dessutom. 
Men imorgon är dagen kommen för SFS, fy bubblan vad nervös jag är. Kanske bra att jag förväntar mig de värsta, då blir det kanske inte så farligt förhoppningsvis! Man kan ju hoppas! 

Nu ska jag sova, upp tidigt i två dagar till och pendla till Huddinge, sen är jag ledig i 5 dagar!!! Helt sjukt! 

RSS 2.0