Nu tar jag helg!

Usch, att jobba dagpass är verkligen inte min grej! Har inte gjort det på 2 månader nu så det var kämpigt att gå upp 05.30. I nästa schemaperiod har jag lagt fler nätter, trivs bättre med det. 
Men nu är jag ledig i helgen! Och nästa vecka startar jag med heldag på måndag och därefter nattpass ända fram till fredag! Woho undra hur jag kommer må efter det haha! 
 
Imorgon ska jag iväg och göra massa kul.
 
Men nu ska jag myyyyysa! Ska ta en cider och titta på C-more, pappa har skaffat nya kanaler och då ingick C-more kanalerna. Jeppe är hos Anna och päronen ska iväg till kompisar. Perfekt strart på helgen! 
 
 

Bra tisdag

Kryssningen var över förväntan. När vi kom ombord åt vi frukost, blev en köttbullemacka med rödbetssallad, aldrig tyckt om rödbetssallad men helt plötsligt var det supergott haha. Efter det så gick vi till taxfreen. Blev så himla förvånad, de hade proppat med grejer och vissa saker som parfymer, ray ban hade de halva priset på helt sjukt! Är sjukt nöjd med sakerna jag köpte! Ska visa allt sen. Trodde inte att de skulle ha så bra taxfree. 
Vi köpte lätta saker och väntade med att köpa det tyngre tills senare. På hemvägen åt vi buffén på båten. Där blev jag besviken faktiskt, förrätten var okej men varmrätten var inte alls god.. Fanns inte alls mycket att välja på och vissa grejer smakade riktigt creepy.. Efterrätten var sämst av alla, tog flera olika saker men allt smakade nada.. Så nej, inte den buffén någon mer gång, tar hellre den goda köttbullemackan. 
 
Nu är min 1.5 dags ledighet slut strax. Känns inte som att jag har varit ledig men men! Jobbar dag imorgon och fram till fredag sen är jag ledig i helgen. Och då kaaaaanske det händer något roligt. Det beror på vad personen säger som vi ska prata med! 
 
Men nu ska jag försöka lägga mig i sängen och förhoppningsvis kunna somna i tid. Måste titta på ett avsnitt av PLL först bara, bäääästa serien! 
 
Ska visa vad jag köpte på båten imorgon och sen visa min nya utomjordiska lampa jag köpte till mitt rum. Så otroligt snygg, aldrig sett någon liknande lampa och man kan skifta i 3 steg med den, lovar att visa!
 
För att glömma min besvikelse på buffén idag lägger jag upp en bild på den godaste kakan jag ätit! En kollega tog med den till jobbet och bjöd på, såååååå god! 
 

Måndag

Jobbig natt, att sitta inspärrad i 10 timmar i sträck är inte särskilt roligt och dessutom utan rast. Nej usch.. 
Men mer om det sen. 
 
Imorgon ska jag åka en liten minikryssning över dagen med mamma. Ska bli roligt. 
Båten går tidigt så måste försöka sova nu men kommer bli svårt, inte lätt att vända tillbaka dygnet efter 5 nätter. 

Last night

Sista natten nu. Lite sorgligt faktiskt, har haft samma kids i snart 5 nätter nu, gosat och myst massor med dem. Ska på kryssning med mami på tisdag annars hade jag bett om att få jobba fler nätter. Fått så mycket kärlek av dessa barn och även föräldrarna till lilla prinsessan som också bor i Väsby. 

Nu ska jag röra mig mot min 5e och sista natt. Hoppas prinsessan är lika vaken inatt som förra natten, hon ville bara ligga i min famn hela tiden, mitt hjärta smälter när hon njuter i min famn, älskar att bli puffad på rumpan <3 





4/5 nätter

Näst sista natten nu. Har laddat upp med skvaller och korsord inför inatt och nu ska jag göra hemgjord tonfiskröra till inatt. Sov till 17 idag så glad att jag lyckades med det, kommer va piggelin inatt. 
 
Igår sa en kollega till mig "har du gått ner i vikt". Ingen aning svarade jag då, har känt att vissa kläder speciellt byxor börjat glida ner och ett par byxor måste jag ge bort de glider ner så fort man tar ett steg. Så kanske? 
 
Tänkte äta på vägen också. Blev plötsligt sugen på lasagne inte vanlig utan den vegetariska som mamma och jag gjorde förut, får se till att göra den när jag är ledig på måndag. 
 
Nä, nu kör vi näst sista natten. Taggad och längtar till jobbet! 
 
 
 

Kaos natt

Vilken tuff start för mig. Kändes som att börja på en ny arbetsplats, tog hela natten innan jag fick in alla rutinerna. Var så himla nervös men allt gick bra. Alla barn jag önskade få träffa en sista gång hade gått hem igår och på dagen innan jag kom till jobbet. När mötet startar så får läkaren ett samtal om ett akutsnitt så hon måste springa iväg på det så hade ingen aning om vilka barn som fanns på avdelningen. Får två färska barn som skötte sig galant hela natten. Men min sjuksköterska var tvungen att gå ner till akuten så jag blev lämnad med dessa två barn själv. Ena bebisen skrek så fort jag la ner henne i sängen, hon ville ha närhet och så fort jag tog upp henne blev hon lugn, världens sötaste prinsessa på 1,9 kg. Men samtidigt mådde den andra bebisen lite dåligt ibland vilket gjorde det lite knepigt. 
 
Inte nog med det. 3 sjuka på avdelningen som inte fick gå hem. Den ena hade 39 i feber, den andra spydde och min sjuksköterska blev inskriven på akuten. Så resten av natten skötte jag två sjuka bebisar själv. Det gick faktiskt bra, prinsessan somnade i min famn så himla mysigt. Sötaste bebisen jag sett på länge, hon hade så himla stora ögon nästan så att man trodde att det var på låtsas och 1,9 kg liten plutt. Längtar efter att ha hand henne inatt! Vi får se, 3 stycken lär ju inte komma inatt så hoppas dem har beordrat in folk. 
 
Ska åka iväg på mitt 2/5 nattpass snart. Laddat upp med godis och korsord ifall natten blir lika lugn som den har varit för mig. 
 
 

Getingbo

Åh herregud vad jag och pappa fick spring i benen när en flock getingar hoppade på oss! 
Pappa och jag var ute i trädgården och högg av grenar från träden. Plötsligt kommer ett gäng getingar och ger sig på oss, pappa och jag springer allt vad vi har in och stänger dörren men den följde efter oss, vi springer fram och tillbaka och till slut ut genom nästa dörr men de jäklarna gav sig inte! De sög sig fast på våra armar och vägrade lämna oss ifred. Till slut får vi bort dem men då har pappa redan fått ett getingstick, jag slapp undan. Efter en stund går vi ut igen och då ser vi att i de trädet som pappa och jag höll på vid, var det ett big mama getingbo, lika stor som en fotboll. Alla getingarna låg utanför boet, redo att flyga på oss om vi kom för nära. Shitt vad vi skrattade, vi var så rädda, aldrig sprungit så snabbt i hela mitt liv, aldrig sett pappa springa så snabbt heller hahaha!! Vi slängde alla verktyg på marken och sprang iväg haha, måste sett roligt ut! 
 
Snart är det dags för mitt första nattpass efter semestern. Känns roligt faktiskt, längtar efter att se om jag känner igen några bebisar, speciellt en bebis som jag var kontaktperson till som jag har haft i 4 månader, för deras skull hoppas jag att dem har fått åka hem men hade varit roligt att få se sötnosen och föräldrarna igen. 
 
Nu ska jag packa det sista inför natten, äta lite mat och sen chilla resten av tiden innan jag ska börja åka. Måste komma ihåg alla 5 olika koderna till dörrarna också haha. 
 
 

Sista dagen på semestern

Fast egentligen var det sista dagen igår, idag är jag bara "vanligt ledig". Jobbet ringde imorse och frågade om jag kunde jobba natt imorgon istället för dag. Svarade att jag kunde det så blir nästan ledig imorgon också men nu blir det att jag jobbar 5 nätter på rad, hårt men det ska nog gå. 
 
Inatt agerade jag taxi, fick adressen hade aldrig varit där men slog upp det på min GPS, hämta upp personen, körde personen dit den ville, fick betalt, åkte vidare. Så såg min kväll och natt ut, exakt taxi faktiskt haha!
kom hem vid 2 tiden och somnade direkt
 
Ångest för att börja jobba igen efter semestern har man väl alltid men så fort man kommer in i det så går det bra. Har nästan 3 veckors semesterdagar kvar att ta ut eftersom jag var sjuk i början på min semester. Så tänkte fråga på jobbet ifall det finns möjlighet att ta ut en vecka nu i augusti men det är nog bara att glömma haha.. Jobbet ringer mig så fort min semester är slut och kan ana att det kommer vara snålt med personal i augusti eftersom det flesta vill ha semester då.
Men men, annars blir det att ta ut en vecka i höst, kanske resa bort eller något kul :) 
 
Idag har jag varit i barkarby med mami. Fick med mig två ljusstakar hem i marmor. 
Imorgon ska jag försöka sova länge, till minst 12 i alla fall, sen tänkte mamma och jag åka till IKEA och äta lunch. 
 
Känns konstigt att ta fram sin jobbväska och packa den igen, 4 (3) veckor har gått fort men är så nöjd att jag lyckades få 4 sammanhängande veckor, inte ofta man kan göra det i vården. 
Men men, nu är väskan packad och har handlat mat som jag ska ha på natten imorgon. Kommer vara ringrostig i början på jobbet, tar nog en stund innan man kommer in i alla rutinerna. 
 
Nu ska jag titta på Jurassic world, gjorde inte det sist så nu är det ett perfekt tillfälle att göra det. 
 
 

Måndag

Ännu en regnig dag. Varit dåligt väder i 2 veckor nu, på kvällarna är himlen klarblå men då har solen gått ner och graderna är på 14-15 vilket är kallt för att vara sommar. 
 
Men men! Idag har jag varit på miniullared, fick med mig lite småsaker hem. Sen har mamma och jag bokat en liten kryssning till nästa tisdag. 
 
Nu tänkte jag måla naglarna i någon snygg färg, inte länge till jag kan ha nagellack så får passa på! Sen blir det så klart att se på en film. 
 
 

flygande hår av bas!

Igår var jag i täby en sväng, sen smsar Olli och frågar vad jag gör och det visar sig att hon också var i täby så vi möttes upp, åt sushi och sen åkte vi vidare till barkarby och slutligen bromma. Blev en heldag med massor av kul. 
 
Idaghar jag fixat lite hemma och på kvällen var jag iväg med Olli och åt i kista sen gick vi runt lite där. 
 
Kom hem därifrån vid 8 på kvällen och så tog jag av mig skorna och sen hör jag ett högt billjud. Visste redan då att min killkompis var här med sin bil. Blev att ta på sig skorna igen och gå ut till honom. Alltid roligt när han kommer förbi, vi snackar jämt om bilar med varann haha. Han visade mig ett par snygga fälgar som passar till min bil. Sen kopplar han i sin telefon i sin bil, öppnar bakluckan och sätter på musik. Jag bokstavligt talat dog, basen, rysningar på hela kroppen! Så grymt ljud och bas aldrig hört något liknande. Hela hans baklucka är proppade med baslådor och högtalare. Sen säger han att jag ska sätta mig i bilen, han stänger båda dörrarna och sätter på musiken. MITT HÅR FLÖG I LUFTEN! Basen är så stark att min hår flyger i luften, som att det skulle blåsa i bilen haha! Heeeelt otroligt, satt där och hade gåshud på hela kroppen. Ville aldrig gå ur bilen, aldrig känt något liknande. Går inte att beskriva hur det kändes haha! Inte bara håret som flyger, hans ruta hade pajat av hans bas i bilen, då är det en hejdundrande bas alltså!! Och så säger han "jag är inte klar, ska fixa mer bas" haha vaaaa??? Mer bas?? Shitt räcker det inte med mitt hår som flyger och glasrutor som går sönder hahah! Så jäkla glad att han kom förbi utan att ens veta om jag var hemma, behövde den där basen tror jag.
 
När hans semester är slut åker jag med min bil till honom så får han fixa lite mer bas i min bil. Kommer absolut inte fylla min baklucka med baslådor men mer bas ska jag allt ha.
 
Åhh kan bara tänka på när jag satt i hans bil, vet inte vad som hände med mig men nått hände, den där basen åhhhh gååshud. Går inte att förstå, går inte att förklara! Den där basen var magisk! 
 
Haha nu ska jag sluta, annars kommer jag inte kunna sova är helt uppe i varv. 
Ska hitta nån bra film att se på, kommer nog drömma om hans bas inatt! 
 
 
 

Bilarna vi provkörde

Jag gillade den vita mindre modellen bäst men Linda föredrog den större. Båda bilarna var otroligt sköna att köra. De jag inte gillade var att bilnyckeln bara skulle ligga löst i bilen, man skulle ha den i fickan under tiden man körde men har man ingen ficka och glömmer den i bilen så låser sig bilen. Föredrar en "normal" bilnyckel. 
 
 
 

Torsdag

Idag åkte päronen till skärgården och blir kvar till imorgon så än en gång är jag själv, fast nu är Jeppe hemma också :) 
Idag har det varit oväder. Vårat äppelträd gick av och halva ligger på marken så Jeppe och jag gick ut i spöregn och sågade av plankor och stöttade upp resterande grenar så inte dem också skulle gå av. Åska, blixt och massa regn men förvånansvärt skönt att stå ute ändå haha. 
 
Har nyss ätit en sen middag. Fick lågt socker på kvällen, väldigt längesen jag hade det så det var lite "nytt". Därav sena middagen. 
 
Nu ska jag titta på den nya Jurassic park filmen, Jurassic world. Får se ifall den är bra, sägs att det ska vara bra animering på dinosarna så upp till bevis. 
'
 
 

Ribbåt i skärgården

Det var de som Leo och jag sysslade med i lördags. Har alltid velat åka ribbåt ända sen jag såg båten i skärgården när den susade fram. 
Båten gick ifrån strandvägen i stan, vi fick ha på oss tjocka dräkter med inbyggd flytväst. Båten gick i 45 knop, vilket motsvarar 90 km/h. Det gick så satans fort och han gasade på extra när det kom vågor. Hade inte Leo och jag suttit armkrok med varann hade jag ramlat i vattnet. 
Vi fick en bonus på båtturen när vi fick syn på en säl som guppade i vattnet. En säl mitt i stockholm, inte ofta man ser det men häftigt var det! 
Vi åkte båten i en timme, en liten mjukstart för att se vad vi tyckte om det. Vi tokgillar det! 
Så nästa gång ska vi åka i 3 timmar + en större båt som går lite snabbare dessutom! :) 
 
Juste! Fick för första gången se en buss åka på vattnet. Hur häftig som helst, den måste jag bara åka! 
Här kommer lite bilder! :) 
 
 
 
 
 
 
 
Bussbåten!

Lever

Överlevde gårdagen! Haha nej men, idag har man träningsvärk i hela kroppen. Men satan så roligt det var, det här var en liten prövning, nästa gång kommer vi att ta en mer komplicerad. 
Ska berätta allt och roligt nog fick jag en hel del bilder med mig. Men nu är jag trött, ska kika på film och mysa ner mig i sängen. Imorgon ska jag hämta Jeppe och Anna från arlanda. 
 
På tal om något helt annat, jeppe skrev igår på facebook från kroatien och bad mig göra en överkomplicerad grej 01 på natten.. Hade aldrig gjort det förut och ville absolut inte ge mig in på det så sent på natten men vad gör man inte för sin bror? Så 03 på natten var jag klar och kunde sova och en erfarenhet rikare. Haha jisses alltså! 
Bränt mig i ansiktet gjorde jag igår också :)
 

På gång!

Nu är vi på väg. Äntligen, har längtat hela veckan! Kommer bli så jäkla roligt. Vädret håller i sig, vilket gör detta ännu roligare! Hoppas på att kunna ta lite bilder men är inte säker, det blir på egen risk i så fall. 

Rolig dag

Har haft en jätterolig dag med Linda. 
Började med att jag skjutsade Jesper till arlanda imorse vid 04. Skyndade mig hem och sov några timmar till. Sen åkte jag med Linda och provkörde 3 olika bilar. Renault har riktigt fina bilar och så körde vi faktiskt den nya 
volvo XC90! Heeeeelt obeskrivligt lyxig, fin och bekväm. Satt som en kung i den. Otrolig upplevelse!! 
 
Efter det åkte vi en sväng till IKEA, jag köpte lite småting som jag tittat på innan. Till slut så åkte jag iväg och handlade lite mat. 
Lagade en riktigt god middag till mig själv. Panerad torsk med potatiskakor och en improviserad sås med curry, Så gott! Riktig matkoma nu. Skulle kunna sova redan nu, regnet öser ner och jag har pyjamasbyxor, fluffstrumpor och ligger nerbäddad under täcket. Hur mysigt som helst. 
 
Ska titta på film och mysa ner mig i sängen, lär somna snart ändå. Imorgon har jag lite planer på gång. Har en grej jag skulle behöva göra i stan så tänkte åka dit imorgon om det inte regnar, om det gör det så har jag en plan B :) 
 
Bilder på bilarna kommer imorgon! 

Upp och hoppa

Inte många timmar kvar tills jag ska upp och skjutsa Jesper. Skynda mig hem och sova och sen ska jag iväg och provköra en bil. Inte jag som är ute efter en bil, det är Linda. Jag är så nöjd man kan bli över min pärla, kan inte få en bättre bil! Men ska bli kul att prova ett bilmärke jag inte kollade på när jag var ute efter en bil, Linda ska provköra en Renault imorgon så det kommer bli skoj. 
Sen beroende på hur länge vi blir där, tänkte jag åka en sväng till IKEA. Hittat lite småting jag vill ha därifrån, alltid lika kul att gå runt på IKEA vet inte varför haha. 
 
Till middag idag lagade jag korvstroganoff, blev hur god som helst. Och nu står en äppelpaj i ugnen så när den är klar ska jag titta på senaste avsnittet av PLL. 
 
Så imorgon blir jag själv i huset. Pappa har visat mig alla möjliga saker, t.ex ifall det skulle läcka vatten eller om jag inte får stopp på det, då ska jag ner i källaren och vrida på en kran. Haha alltid bra att veta! 
 
 
 

Morning

Inte direkt morgon längre, låg i sängen och drog mig länge idag. Imorgon ska jag upp 03.30 för att skjutsa Jesper och Anna till arlanda. Fy bubblan vad tidigt, får skynda mig hem sen och sova lite till. 
 
Idag tänkte jag åka och handla lite mat till ikväll, blev plötsligt sugen på korvstroganoff, ska göra den riktigt stark och sen ha pasta till. Pasta är godare än ris har jag upptäckt :) 
Ingen aning varför texten blev så här sne på slutet, haha bäst att avsluta inlägget! 
 
Egna jordgubbar fån trädgården! 
 

Tisdag

Hunnit med en del idag. Gick bra på danderyd idag, efter det tog vi en välförtjänt lunch ute. Sen åkte vi hem och tvättade alla 3 bilarna, jobbigare än man tror! Men nu lyser min pärla, skinande ren både inuti och utanpå. 
 
Blev riktigt avis idag när Jesper visar mig ett par Freddy byxor som han har köpt till Anna. Jag fick agera modell, Anna och jag har samma storlek, satt som en smäck på mig åh vad jag ville ha dem! Men skulle dem mot förmodan inte passa henne så har Jesper lovat att jag får dem. 
 
Ikväll åt vi vegetarisk mat hemma, så otroligt gott. Skulle kunna leva på grönsaker! 
Nu tänkte jag titta på serier och mysa med en cider! En ny smak, rosecider med smak av äpple och jordgubb, min favorit så himla good!
 

Senaste

Har gjort rätt mycket det senaste dagarna. Har en del på gång den här veckan, bara roliga saker. 
Den här veckan åker mamsen och papsen till Finland i en vecka och dagen efter åker Jesper och Anna till Kroatien i en vecka så jag helt ensam i en vecka. Lite scary faktiskt haha. Tycker mitt hus är lite småläskigt ibland faktiskt haha! Men det får gå! Tror ändå jag kommer njuta av att vara helt själv, får se till att hitta på saker och har alltid en plats hos Linda om jag skulle bli för rädd, låter som ett barn nu hahaha! 
Nej men! Det händer en del den här veckan. Ev bad på torsdag, på fredag blir det eventuellt utgång, på lördag ska jag iväg med Leo hela dagen sen ska jag ta hem lite folk för lite trevligheter. De kommer bli bra de! :) 
 
Ikväll har jag varit hemma hos Linda och ätit mumsig mat. Umgåtts och myst med hundarna. 
 
Imorgon ska jag till Danderyds sjukhus, måste bli ordning på allt nu. Sen har jag en beställning som jag måste göra imorgon så de hinner komma till helgen! 
 
Nu tänkte jag se de senaste avsnittet av PLL, favoritserien! 
 
 

Mat á la Josefine

Hemmagjorda tonfiskbullar med pasta, tomatsås och ruccola. Så otroligt gott, uppskattades av familjen också. 
 
 

Varm dag

Ännu en varm dag. Solade endast benen lite på morgonen men får ingen färg, nått fel är det, får leva med att ha kritvita ben hah! 
Sen åkte jag iväg, gick inte att vara hemma och att åka till en badstrand gick inte eftersom jag brände mig i vaxholm. Så åkte till kista, där var de riktigt svalt. Hittade en klänning och ett par skor från superga på Jackie! Dessa skor var helt borttagna när jag ville ha dem, blev helt chockad när jag såg dem i butiken. Storlek 35 satt perfekt på mina fötter, längesen jag kunde ha 35. 
 
Ikväll har jag varit hemma hos Linda och grillat med hennes kille. Jättemysigt och god mat. 
Nu är jag hemma och ska strax slå på en film. Nu får det gärna vända lite, lite svalare luft så det går att sova på nätterna. 
 
Här ser man att jag fick lite för mycket sol i vaxholm, trots att jag bara satt i solen i max 20 min när jag åt min glass. Ansiktet är okej men bröstet är ganska så bränt och axlarna. 
 
 
 

Mysdag med mig själv

Igår var jag i stan med mami. Vi satt oss på en uteservering och åt lunch, hur gott som helst var det. Sen gick vi runt överallt. Hade sett en väska hos min kompis som kom från prada. Hon fick den i present så hon visste inte priset så tänkte bara kolla hur mycket den kostar när jag ändå var inne i stan. Kändes så konstigt att gå in i prada butiken.. För det första så har dem en dörrvakt som står det 24/7 och ingen inne på prada pratade svenska haha.. Och när tjejen visade väskan så kostade den 19.000kr.. Det var den minsta storleken. Och då säger hon på engelska "vilken färg vill du att jag hämtar på lager, har den i blå och svart". Nej, jag tittar bara runt lite för tillfället svarade jag då. Trodde hon att jag skulle köpa väskan för 19.000kr?? Aldrig haha. Dörrvakten öppnade dörren till mamma och mig sen. Haha kommer nog aldrig gå in på prada igen, kände mig lite som en tjuv där inne, passade verkligen inte in där haha! 
Sen letade mamma och jag upp ett ställe som jag hade hittat på internet. Bokade ett äventyr till Leo och mig till nästa lördag! Har velat det här så himla länge, äntligen blir det av! Ska berätta mer om det när tiden är kommen. Sen fick jag som sagt michael kors solglasögon för endast 2 kr! Hade ett rätt stort presentkort på åhlens + 25% rabatt på valfri vara för att jag är medlem + ett mindre presentkort där så från 2075 som dem kostade från början, betalade jag endast 2 kr, riktigt kaap! 
jättemysig dag med mamsi! Fick komplimanger på både min klänning och mina skriklila platåconverse. 
 
Idag har jag haft en mysig dag med mig själv. 
Tog bilen till Vaxholm. Satt mig på bryggan och åt glass och tittade ut över vattnet, himla fart på sjön nu när det är så varmt ute. Såg ett hus som flöt runt på vattnet. En husbåt, stor som tusan. Hade gärna åkt med och sett hur den såg ut inuti, proppat med folk på den, tänk vilka fester man kan ha på den. 
Gick runt och tittade i småbutikerna och i boden som ligger ute på bryggan. Liknar gamla stan, trånga gator och hemska uppförsbackar haha. Men hur mysigt som helst att gå runt där, fina uteserveringar och god mat! 
Satt endast i solen under tiden jag åt glassen och på den lilla stunden blev jag bränd! Inte så mycket men tillräckligt för att se ut som en kräfta. Solen tar dubbelt så mycket där ute eftersom man går så nära vattnet hela tiden.
Super mysig dag med mig själv. Ibland kan det vara skönt att vara själv, gå precis vart du vill och välja när, var, hur. 
 
 
 
Här är husbåten. Vem hade inte velat åka runt på ett hus på vattnet. 
 

Mysdag!

Varit i stan med mamma hela dagen. Var för varmt ute, så kvavt. Har haft världens mysigaste dag med mamsi. Kollat på en väska med pris på 19.000kr haha.. Köpt michael kors solglasögon för endast 2 kr och det bästa, bokat en grej som jag ska på med Leo nästa lördag! Äntligen säger jag bara, har velat göra det här så lääänge! 
 
Ska berätta mer imorgon, är så trött att jag håller på att somna så ska faktiskt sova nu! 

RSS 2.0