Älskade lägenhet.

Är såååå kääär i min lägenhet! Älskar allt med lägenheten! Tillvalsvisningen idag gjorde mig helt knäsvag i benen. Alla inredningsvalen jag har gjort är jag supernöjd med! Är så positivt överraskad hur fint allt var, verkligen över förväntan. Även fast lägenheten inte är klar än så kände jag mig hemma. Pirrade i kroppen, kände en enorm glädje över att gå omkring och mäta med tumstocken och se att alla möbler jag har planerat att köpa får plats. Den här gången åkte jag själv till lägenheten eftersom päronen jobbade. Jag tror garanterat att jag kommer trivas som fisken i vattnet där. Ville inte gå därifrån men man fick bara en timme på sig där inne. 
Innan vi gick in i husen så sa dom att man bara får gå in i sin lägenhet och inte i någon annans. Men när jag står i mitt sovrum och mäter så hör jag några gå in i min lägenhet. Då var det mina framtida grannar som smög sig in, dom trodde nog inte att någon var därinne haha. Jaja, alltid trevligt att lära känna sina grannar :) 
 
Nu längtar jag ännu mera! 
Efter detta åkte jag och käkade och sen åkte jag till sollentuna där dom hade shoppingnight. Blev ett par byxor och sedan åkte jag vidare till täby centrum där dom också hade shoppingnight. Fyndade några grejer där också. 
En otroligt bra dag! 
NU ska jag på jakt efter en säng i helgen! Måste verkligen hitta en nu eftersom det kan vara lång leveranstid på vissa. 
 
Nu får ni en liten titt på min lägenhet! Ska visa mer sen när den är mer färdig. 
 
Mitt marmorkakel i köket, är helt kär i det! 
 
Marmorkaklet i badrummet som jag valde som tillval, älskaaaarr!! 
 
Garderoberna i mitt sovrum.

Tillvalsvisning.

Nattpasset var hur lugnt som helst, var så längesen jag hade så här lugna och sköna nattpass. Nu hoppas jag att sista natten också blir lugn.
Kunde inte sova längre än till 3 idag och det är inte likt mig men jag är pigg så gick inte att somna om. Nu ligger Molly bredvid mig och sover, nu låter hon mig gosa med henne, i alla fall tills trosorna åker på. 
 
Men! Nu till det roliga! Imorgon går jag av och är ledig två nätter innan jag jobbar i helgen. Ska sova först och på eftermiddagen får jag gå in i min lägenhet igen! SOM jag har längtat! 
Den är absolut inte klar än men tillvalen som jag har gjort för min lägenhet ska vara uppe. Köket, golven, kakel i badrummet osv kommer vara klart. Nu ska jag mäta överallt så möblerna jag har planerat för lägenheten passar in. Har skrivit måtten på papper och placerat ut möblerna på lägenhetskartan. Så jag är redo! 
 
Bildresultat för tegelbruket 2

En sur hund

Ska strax åka iväg för en andra natt.Det var lugnt natten som var men det låg trillingar som var hotande så vi får se ifall det är kaos eller lugnt. 
Molly har börjat löpa idag så nu är hon jättesur på mig för att jag tog på henne trosorna. Hon vill inte att jag klappar henne, håller henne, hon vill inte ens titta på mig. Förhoppningsvis ger det med sig när hon vänjer sig vid trosorna. 
 
 

Säng

Nu ska jag strax åka iväg och kolla på en säng. Tror tyvärr inte att jag kommer komma hem med en säng eftersom det är 60% rea i hela butiken och tror inte att den storleken på sängen som jag är ute efter finns kvar. Men jag ska ge det en chans. Kanske kommer hem med massor av andra saker istället haha. 
 
Sen ska jag nog hem och vila lite inför nattpass ikväll. Jobbar 5 nattpass den här veckan. 
Min älskade! Älskar att busa med dig varje morgon, min favorit <3 
 

Sakta men säkert

Varit en härlig lördag. Köpte äntligen mitt soffbord som det var 40% på dessutom! Men det var slut på färgen jag tittade på så fick bli marmor glas med guldiga ben istället. Känns skönt att det är klart så nu ska jag fokusera på sängen. Efter det tänkte jag inte köpa mer möbler innan jag flyttar in. Har hittat en säng jag gillar så ska dit på måndag och om det känns bra så köper jag den och tar med den hem på en gång, med pappas hjälp såklart haha.
 
Men imorgon blir det som sagt röj i källaren. 
Kunde inte somna om imorse så nu är jag supertrött. Blir att sova strax. 
 
 

Att vända tillbaka dygnet

Har legat vaken i sängen sen 7 imorse och inte kunnat somna om. Molly snarkar så sött bredvid mig. Tänkte smyga upp och ta lite frukost nu sen titta på serier. Idag blir det lunch ute med mami sen Mall of Scandinavia och titta runt lite. Längtar till imorgon när vi ska röja i källaren. 

Nä, dags för frukost! 



201 timmar

Äntligen fredag och äntligen en ledig helg. Är helt slut i kroppen nu, sovit dåligt dom 2 senaste dagarna och minnet har inte varit på topp. Det är inte helt lätt att hålla BS stabilt på natten när jag jobbar eller när jag sover hela dagen. Men jag ska bannemig få bevisa att jag också kan sköta mig när jag ska till min diabetessjuksköterska i oktober. Vill såååå gärna att provet visar lägre än det har gjort på länge, vill chocka henne och även mig själv. 
 
Men som rubriken lyder så är jag uppe i 201 övertidstimmar på jobbet. Och man får bara jobba 200 övertidstimmar per år men min chef frågade mig om hon fick söka dispans för mig. Så att jag får jobba 250 timmar per år och det fick jag precis godkänt på så jag har alltså ca 5 extrapass till detta året som jag får jobba extra. Och det är jag glad över! Men ska inte jobba mer extra i september men oktober kommer det nog bli en hel del eftersom jag är långledig i november inför flytten. 
 
Men nu ska jag titta på film och mysa ner mig bredvid Molly. Som jag har saknat henne! 
Mitt älskade gostroll <3 
 

Last night

Sista natten är slut om 2,5 timme! Sen tar jag en välbehövlig ledig helg! Helgen på jobbet ser hemsk ut personalmässigt så ska skynda mig hem när jag har blivit avlöst. Ska bli så skönt med en hel ledig helg. 3 veckor sen jag hade det. På lördag åker jag nog iväg en sväng, kanske köpa soffbordet eller något annat skojigt.  Och på söndag tänker jag röja i källaren och packa i flyttlådor. Halva garaget är fullt med flyttlådor redan.. Men eftersom jag köper allt från skratch så blir det mycket saker. 

Nu är det bara 2 blöjbyten kvar på mina bebisar sen får jag gå hem! Eller nästan haha. 

Soluppgången från NKS neo. 


Stress måndag

Såg fram emot den här dagen. Gick av mitt 8e nattpass, hade planerat att packa saker i flyttlådor och på kvällen skulle pappa och jag fixa papper till banken. 
Men det slutade med att jag sov för länge, var så himla trött så jag valde att sova vidare och skippade packningen. Sen skulle vi ta tag i alla papper som vi skulle skanna in. Allt flöt på men när jag ska skicka dokumenten till banken så funkar det inte. Har suttit i 4 timmar nu och försökt få iväg allt. Så till slut gav jag upp, planerade att gå ner till banken imorgon och försöka fixa det men till slutligen så går dokumenten iväg! Sååå skööönt. Har varit så stressad över det här sen i torsdags när jag pratade med banken. Så nu känns det bra! 
 
Imorgon ska jag fira detta med lunch ute! Och sen kanske jag köper soffbordet som jag har tittat på i flera månader. Och sen ska jag packa ner alla sommarskor i flyttlådor. Sen jobba! Längtar! Kan verkligen koppla av på jobbet och inte tänka på all stress med lägenheten. Älskar mitt jobb!
 
 

80 timmar

Det har jag jobbat i sträck nu. Alltså 8 nattpass på rad. Det har ändå gått bra men jag har ju inget liv om man säger så. Så mycket som händer nu med lägenheten och allt så har inte hunnit göra något alls under en vecka. Men nuuuu går jag av äntligen! Men är bara ledig en natt sen kör jag jag 3 igen. Anledningen till 8 nätter på rad var att jag tog extrapass. Men nu ska jag chilla lite med extrapass, lönar sig inte om man blir sjuk i slutändan. 

Nu får jag gå hem om en timme! 



Jobba jobba jobba

Det är de ända jag gör nu för tiden. Precis gått av mitt 4e nattpass, ledig en natt nu och imorgon kör jag igång igen och jobbar heeeela helgen. Ska uppdatera er mer ikväll. Måste skynda och sova för på eftermiddagen ringer banken till mig angående lägenheten. Sååå mycket som händer just nu. 



Ingen tid

Nu känns det som att det börjar bli lite mycket. Ska redan jobba ikväll igen (klockan är efter 00) känns inte som att jag har varit ledig något. Kör dessutom 6 pass nästa vecka också. Sen måste jag skaffa nytt bankkort, mitt går ut i oktober.. Måste boka en tid med banken eftersom summan snart ska in men hon jag har haft kontakt med sen start, svarar inte.. Det är möten och information med JM hela tiden. Papper som ska skrivas under. Måste hålla koll på hur mitt schema blir på jobbet över julen osv. Har dessutom köpt flyttlådor så innan jobbet idag ska jag hinna packa ner lite av alla sakerna. 
 
Liiiite för mycket på gång känner jag. Är så trött hela tiden. Och pricken över i:et är ju att jag måste sköta min freestyle libre som tar väldigt mycket energi och blir många stick i magen just nu. Helt blå över magen så tur att det inte är sommar längre.. Ska jag lägga till flera saker? Ska på diabetesbesök på ersta i stan i september också och boka service på bilen och även besikta den också. 
Samtidigt hinna umgås med Molly, familjen och träffa Linda och Deniz. Finns verkligen ingen tid. Vet inte om jag pallar jobba 100% mer snart.. 
 
Ska väl sova och hoppas att det känns bättre när jag vaknar.. 
 
 

62 timmar

Har jag jobbat den här veckan. Det är därför det har ekat i bloggen den här veckan. Men nu är jag klar med 6 nattpass på rad, 2 möten som gjorde att man jobbade 11 timmar på två dagar i sträck.. Så nu är jag trött. 
Har precis kommit hem, polisbilarna var riktigt taggade på att ta folk imorse så tog lite längre tid att komma hem.
 
Jobbar redan på söndag igen så ska verkligen vila nu. Känns lite knas i halsen så nu kanske jag får tillbaka av kroppen efter alla extrapass.
 
Nu måste jag verkligen sova. Ikväll ska jag hem till Linda och umgås med Deniz. Har en del att berätta för er också!
Soluppgången från neo.
 

RSS 2.0