Håller på med årsresume

Har precis lagt ihop ett par bilder från året 2012. Väldigt jobbigt, måste skriva på varje bild vilken mapp bilden kommer ifrån annars glömmer jag bort det haha..
Ligger fortfarande nerbäddad i sängen, ska snart ner och duscha och sen om ca 30 minuter kommer Olli till mig. Pappa skjutsar oss till Censie så vi slipper åka kommunalt med packningen och alla tunga frukter.
 
Nej, nu ska jag ner och duscha, om jag har tur så hinner jag även att lägga in årsresumen idag! Det vore ju super!

Nyårsplaner och nyårslöften

Som sagt så är min nyår redan planerad och klar. Det blir att vara hemma hos Censie i år igen, har varit hemma hos henne de senaste 3 nyårna :) Alltid lika trevligt och kul. Olli och jag står för efterrätten i år. Sen så sover alla kvar där.
 
När det gäller nyårslöften så har jag aldrig haft några faktiskt. Man får sån press på sig när man har nyårslöften och klarar man inte att hålla löftet så blir man bara besviken. Jag har istället mål inför 2013, börjar lite smått sen kan man öka målen mer och mer efter hur man känner sig. Jag har en del mål inför 2013.
Ett av målen är ju att jag ska bättre bilderna i bloggen, använda systemisen mer och mindre spegelbilder!
 
Nyår förra året hos Censie

Helgen

I fredags handlade jag med mamma. Åt en sjukt god middag "giros" heter den rätten och den är grekisk. Så gott att jag har bestämt att vi ska äta den rätten nästa helg igen! På kvällen skulle jag egentligen ut men jag var så himla seg så jag myste ner mig framför tvn och kollade på Harry Potter. Men sen så ringde vännerna och ville ha ut mig så jag tog mig i kragen, klädde på mig och sprang till tåget på 3 min. Väl framme på Hellsröms så träffar jag M!! Har inte träffat honom på 4 år, senaste gången vi träffades var jag endast 15 år! Blev så sjukt glad och krama om honom. Så det var verkligen värt att gå ut den kvällen. Sen hade Olli fått i sig lite och då blir hon så kärleksfull haha ^^ Kom hem halv två och slocknade direkt.
 
I lördags åkte mamma och jag till mini ullared igen för att byta julklappar och ta igen det vi missade att kolla på förut. Efter det käkade vi lunch och så åkte vi vidare till täby för att kolla på en grej som tydligen är slutsåld överallt.. Pappa var iväg på någon häst grej hela dagen och kvällen så när mamma och jag kom hem gjorde vi tacos till oss och gick upp och kollade på Sagan om ringen som gick på tv! Urmysigt och tacos är ju bara för gott.. Skulle kunna leva på tacos! Filmen var 4 timmar lång och efter det somnade jag.
 
I dag (söndag) var jag iväg med mamma och pantade burkar och köpte nyårsmat. Sen kom Olli och Doris och hämtade upp mig så åkte vi till täby för att kolla på en grej till Olli. Fick med mig en mysig tröja hem. Innan vi åkte hem käkade vi på ett random ställe och sen handlade vi efterrätt tills imorgon! Det är ju trots allt redan nyår imorgon, snart är 2012 året slut. Kanske ska göra en års resum fast det blir en annan dag i så fall! Har i alla fall nyår planerat och klart så det är kul! Bra helg!
 
Vår goda middag i fredags. Min nya favoritmat! Om man inte räknar med tacos då!
 
 
 
Mys i soffan innan mina vänner ringde mig.

Välkommen Doris!

Detta är Ollis nya bil. Olli har döpt den till Doris men jag kallar den för Turbo-doris! Eftersom den har turbo i sig. Den brummar rejält när Olli gasar. På raksträckor när det egentligen är 30 så kör Olli ungefär 80 haha ;) Det går jäkligt snabbt, sjukt kul är det. Litar på Olli till 110% så jag är aldrig rädd när hon kör.
 
Så välkommen Turbo-doris!
 

Torsdag

Idag har jag varit med mamma hela dagen. Vi åkte först till stan för att byta till en mindre storlek på min Canada goos jacka! Sen hade jag hittat ett par skor jag ville kolla på. Vi gick runt halva stan för att hitta till butiker som jag aldrig någonsin har hört talas om. I varje butik vi kom in i så sa dem att vi skulle gå till en annan butik och så fortsatte det tills mamma och jag gav upp. Efter 4 timmars gående i stan åker mamma och jag hem och lämnar alla kassarna och så tar vi bilen till kista för att byta några julklappar som var fel storlek osv.
Klockan blev 4 innan vi var i kista och varken mamma eller jag hade ätit på hela dagen så det första vi gjorde var att sätta oss och äta gekisk mat! Nämligen Giros, min favorit!
Innan vi åker hem så åkte vi förbi stinsen för att handla godis men det blev inte bara godis utan en jacka till mamma och en tröja till mig.
 
Nu ligger jag i sängen, nyduschad och trött i benen. Har varit igång i 8 timmar idag så nu har jag ont i lederna så mycket jag har gått. Ska snart hämta en apelsin och mysa till missade serier.
 
Imorgon är det fredag och då ska jag som vanligt handla mysmat med mamma sen på kvällen har Olli och Gurra bestämt att jag ska umgås med dem. Orkar nog ingen dans imorgon så mycket jag har gått dessa två dagar. Blir nog att sätta sig på hellis!
 

Juldagen och annandag jul

På juldagen är man alltid seg efter all julmat dagen innan. Myste med mamma på dagen framför tvn. Gick så bra program hela dagen. Kollade bland annat på Harry potter och sen Astrid Lindgrens alla sagor.
På kvällen ringde Olli och sa att hon hade köpt bil så hon ville åka till rimbo och käka kebab istället för att gå på krogen. Juldagen sägs ju vara Sveriges största festdag eller vad man nu ska säga.
Olli kom och hämtade mig så åkte vi till rimbo. Men när vi kommer fram är det stängt haha.. Så vi fortsätter vår resa till norrtälje där det blev donken.. Det enda som hade öppet typ. Sen körde vi runt i norrtälje ett tag innan vi åker hemmåt.
Men mitt på motorvägen så blir bilrutan så smutsig att vi var tvungna att köra av på nästa avfart. Vi kör in på en väg in till ett hus men vad händer? Jo, vi kör fast haha..! Vi kommer ingen vart med bilen och Olli gasar för fullt men det va hopplöst. Men vi löste det och kom loss tur nog.
Kom hem vid 10 tiden och somna gott i min varma säng.
 
Annandag jul var det dags att åka till stan till mellandagsrean. Olli kom med bilen så tog vi tåget från väsby. Väl framme i stan så var det inte så mycket folk än. Vi kom ju dit vid 10 när dem öppnade. Efter 2 timmars gående i stan så sätter vi oss på kungshallen och käkar lunch. Sedan fortsätter vi vår resa i staden. Olli ville in på Hollister men när vi kommer in till gallerian så är det världens kö för att ens komma in i butiken.. Olli skulle promt in så vi stod i kö i ca 45 min för att komma in.
Efter det så är Oll och jag helt slut. Vi har inte druckit något på hela dagen så man började få lite huvudvärk. Vi går in på första bästa butik som blev Media markt. Där köpte vi oss varsin dricka och jag köpte även ett par coola hörlurar. Nu är det slut med dem vita iphone hörlurarna.
På tåget hem är vi så trötta att vi nästan somnar. Helt sega i bollen är vi. Fick endast med mig en tröja och nya hörlurar.
På kvällen gör jag en stor tonfisksallad. Sist men inte minst så rullar jag upp för trappan för att mysa till Caribbean på tv med mamma och pappa. Chips, godis och godsaker hade vi till filmen.
 
Är faktiskt riktigt besviken på mellandagsrean i år. De har verkligen tagit fram det ingen vill ha.. Så känns det för mig i alla fall hehe.
 
Kön till Hollister. Sjukt att Olli och jag ställde oss i kön..

Pandoraberlocker!

Fick ju även pandoraberlocker av min faster i julklapp. Nu börjar mitt pandora armband bli fint. Men mer ska på så småningom!
 
 
 

Julklappar 2012

Alla möjliga saker! Nagellack, mascara, läppglans som smakar björnbär haha! Svårt att ha kvar den på läpparna!
Smink.
Ögonskugga och nagellackspenna.
Lite olika produkter
Presentkort på eurosko.
Krämer
Presentkort på kicks av brorsan
Pyjamas, tröja och byxor.
Nu kan jag göra egna belgiska våfflor! Mamma snappade åt sig när jag berättade hur gott det var när jag åt det på pizza hut med Olli!
Trosor, världens skönaste.
 
Jag är verkligen supernöjd med mina julklappar i år. Fick även en äkta Canada goos jacka av pappa! Så ja, jag är nöjd än en gång! :)

Julafton

Julaftonen går alltid så fort och nu är den redan slut..
 
Jag hade en jättebra jul men saknar min bror!!
Mamma, pappa och jag tog det lugnt på dagen. Mamma och pappa åt janson och julskinka till lunch men jag åt endast en apelsin, ville spara mig till Momas underbara julmat. Vi åkte till Moma lite innan 3 så kollade vi på kalle anka där och därefter åt vi julmat. Så sjukt gott! Efterrätten blev fruktsallad med grädde. Momas fruksallad är så speciell och god. Fruktbitarna är så små att man inte ens vet vad det är för frukt, man får gissa sig fram. Åt två portioner av fruktsalladen.
 
Sen diskas det och plockas undan innan vi lägger alla paketen under granen. Det är bara jag som får lägga paketen under granen haha, tradition! Och självklart delar jag ut julklapparna också, superkul att göra det tycker jag :D
Det roligaste var att se mamma och pappas min när jag gav de stora paketen till dem. Både blev chockade och hade ingen aning vad jag hade köpt till dem. Direkt när jag la stora paketet i pappas knä öppnade han det och han blev superglad! Han skrattade och öppnade förpackningen direkt haha! Mamma likså. Alla ville se vad som gömde sig i mammas paket. Mamma blev jätteglad över giraffen.
 
Jag själv fick jättefina och bra presenter.
Efter julklappsöppningen är det fikadags. Efter det är man bra mätt! Efter det är julen så gott som över. Vi umgås, leker med julklapparna vi fått, kollar på allt bra som går på tv och har det mysigt innan mamma, pappa och jag börjar röra oss hemmåt. Glada och nöjda.
 
Hela kvällen när vi kom hem sa mamma "jag älskar giraffen, är jätteglad för den". Hon gick runt och sa det minst 13 gånger haha mamis då! Pappa började pilla med geväret han fick av brorsan och mig. Roligt att alla blev så glada över paketen.
 
Den kvällen somnade man mätt och belåten. Ska visa vad jag fick i julklapp i ett annat inlägg.
 
Paaaaaket! 
Pappas gevär
En del av julklapparna
Julnaglar. Slarvigt gjorda.
Juloutfiten. Min årliga julklänning passar än. Har haft den de senaste 4 jularna nu!

Trött..

Efter 6 timmars gående i stan mitt i mellandagsrean så blir man totalt slut när man kommer hem. Både Olli och jag höll på att somna på tåget hem. Olli envisades med att stå i kö i över en timme för att komma in på Hollister. Helt sjukt, killarna som jobbade där stod med endast badbyxor och flipp flopp, ungdomar dök hela tiden upp och ville ta kort med killarna haha.

Nu ska jag kolla på pirates of The caribbean - vid världens ände, som går på tv just nu. Har godis i knät, tända ljus och en mysig filt. Nu blir det att mysa med mamma och pappa i tv soffan!


Klagomål

Nu har jag fått ett klagomål på mina bilder jag lägger ut på bloggen. Att bilderna ser likadana ut förutom att jag byter kläder.
 
Och det har den anonyma personen helt rätt i. Jag har själv sagt att jag ska ändra på det nu när jag har en kamerastativ. Men grejen är att varje gång jag ska iväg så börjar inte jag fixa mig två timmar innan.. Ungefär när det är 20 min kvar så börjar jag fixa mig och då blir det bara en tråkig och hastig bild med iphonen framför spegeln. Väldigt tråkigt och det håller jag med om. Är själv trött på spegelbilder. Jag måste bara ta tag i det, ta upp kamerastativet (tar liksom 30 sekunder att göra det) och ta kort med systemisen.
Förutom för ett år sen ungefär, när jag inte hade spegeln i mitt rum så tog jag alltid bilder med systemisen/digitalkameran.. 
Men min digitalkamera är den sämsta som finns. Blev helt lurad när jag köpte den på Media markt i barkarby sist.. Frågade alla som jobbade där och alla rekommenderade just den kameran så få litade jag på dem.. Största misstaget jag har gjort.. Kan inte ens filma med kameran, bilderna blir kassa så den kameran kan lika gärna åka i sopen.. Där rök 1200:-...
 
Jag ska försöka att ändra på det. Får se om jag gör det den här veckan men en sak är säker. Efter nyår när 2013 året börjar så ska det bli ändring. Det är mycket lättare att ta tag i saker när man börjar från allra första början av året, sen kanske det inte hållet året ut men ett bra tag i alla fall.
 
Så ja, det ska bli ändring..  Håll ut..

Mellandagsrea

Har haft en jättebra jul men det kändes verkligen tomt utan Jesper.. Har bara gått 3 dagar sen han åkte till USA men jag saknar honom redan.
 
Jag ska berätta om min Julafton och juldagen när jag har mer tid. Just nu är jag trött, ska slå på en film som jag säkert kommer att somna till.
 
Imorgon ska jag träffa Olli, vi ska gå på mellandagsrean. Även om det mest är skräp på mellandagsrean så kanske man hittar en liten greja.
 
Bättre bloggning imorgon! Det kan jag väl lova t.o.m haha!

Uppesittarkväll!

Nu blir det Bingolotto! Har faktiskt inte aldrig spelat det. Så det blir kul!! Håller på till klockan 12 inatt nästan haha.


Dagen innan julafton

Imorgon blir det en fullspäckad dag! Ska upp 08.00 för att följa med pappa och mata katterna. På pappas jobb har dem två katter som bor i ett stall så imorgon ska pappa och jag mata dem. Kan bli kul! Efter det ska jag åka traktor med pappa. Vi ska ploga vägarna, hoppas på att få köra lite. Åkte traktor när jag bara var några år gammal så det var ett bra tag sen.
 
Efter det blir det att åka iväg med pappa och handla julklapp till mamma. Jag är redan klar med klapparna till mamma men ska hjälpa pappa att hitta något fint till mamma.
 
Inte nog med det. På eftermiddagen ska jag träffa Olli och julshoppa det allra sista. Kommer nog vara helt slut efter den dagen..
 

Lördag

Idag gick jag upp 07.00 för att vinka av brorsan som åker till USA. Det kommer bli tomt utan honom på julafton.. Den jäkeln åker först till New York för att fira jul med kompisar. Kan bara tänka mig hur häftigt det skulle vara att fira jul där. Den stora julgranen och allt annat. Snacka om häftig upplevelse. Efter jul åker han vidare till Miami för att fira nyår. HUR KUL!? Hade inte tackat nej till den resan.
Haha, men det komiska är ju att det är vinter i New York så han får ta med sig vinterkläder sen åker han ju till Miami där det är sol och varmt. Vilken omställning haha.
 
Jag dog lite imorse när Jocke kom in genom dörren med endast en liten väska som handbagage och en ryggsäck som resväska! Dem ska liksom vara där i två veckor och han har endast med sig en liten ryggsäck haha!!
Hans ursäkt var "Hittade ingen väska igår så jag får köpa mig kläder där istället". Men han ska ju få kläderna med sig hem också! Haha Jocke alltså..
 
Nåja, efter jag hade vinkat av min kära bror så gick jag och la mig i 2 timmar till. Mamma och pappa drog iväg och handlade julklappar jag fick inte följa med buhu.. Fast kan ju inte följa med när dem ska köpa saker till mig, det blir bara tråkigt då!
Men senare på dagen åkte mamma och jag till kista och köpte sista julklapparna till pappa. Så nu är han klar.
 
Ikväll har jag myst ner mig hemma. Blev utbjuden men kände mig riktigt trött och seg. Så sjukt mycket folk ute nu sista helgen innan jul. Köer, bilar, kaos med människor.. Blir nervös när det är så mycket människor omkring en hela tiden haha. 
 

Gårdagen

Igår (fredag) var jag som sagt på mini ullared med mamma. Det var faktiskt inte alls svårt att hitta dit. Med karta från hitta.se och Ollis beskrivning så hittade vi dit utan att köra fel en ända gång! Mamma och jag gick där inne i 3 timmar men vi kom bara halvvägs.. Klockan rusade iväg och klockan var redan 5 så vi insåg att vi får lämna paradiset för att hinna julhandla och laga mat innan klockan blir alldeles för mycket. Det tar 45 min att köra hem också, dessutom var det becksvart ute så man såg nada och för att göra det lite värre så snöade det jättemycket så tog lite längre tid att komma hem. Jag fick med mig en gullig väst för 45kr, så sjuuuuuuukt snygga seglarbyxor och en sak som jag inte kan förklara, typ som en kalender. Ska visa alla saker när jag väl har tid att ta kort på det.
 
På kvällen var jag slut, åt så sjukt god middag. Jag som kan äta en köttbit åt 3 stycken, så gott var det. Efter maten rullade jag upp till vardagsrummet och kollade på Jack Sparrow filmen med mamma och pappa. Mysig dag och kväll.
 
Fick även min julklapp av brorsan eftersom han ska resa till USA i två veckor nu, inte alls avis.. Fick 300kr på kicks. Alltid behövligt. Av mig fick brorsan sjukt häftiga kallingar. Så svårt att hitta presenter till killar haha!
 
Gissa vem som spillde ut halva chipspåsen på golvet? Jo, jag.. Trodde att påsen var oöppnad så när jag ska lägga upp påsen på hyllan ramlar halva påsen med chips ut på golvet. Klant haha..
 

Myyyyys i tv soffan!


Ska vara uppe till 02.12

För då ska jorden gå under enligt forskarna. Tror inte ett dugg på det där men ska vara uppe i alla fall. Kollar på Pelle Svanslös och pratar med en härlig grabb. Ca 30 min kvar nu så det ska jag väl orka.

Kanske sista inlägget jag någonsin skriver? Fast nej..


2008 vs 2010

Jag har åkt skidor sen jag var 6 år. Varje år på sportlovet åker pappa, min bror och jag iväg till ett ställe och åker skidor i en vecka. Har varit på varenda skidställe i Sverige.
Jag saknar redan att åka skidor. Förra året blev det inge skidor av någon anledning så nu är man bra sugen.
Mina favoritställen är Kläppen och Åre helt klart!  
 
Hittade bilder från 2008 när jag var i Kläppen med familj och kompisar. År 2010 var jag där med Johanna. Skulle inte tacka nej till att åka till Kläppen år 2013 igen!
 
Snacka om att man förändras på bara 2 ynka år!
 
2008:
 
 
 
2010:
 
 

Mini ullared imorgon!

Igår (onsdag) va jag i kista med mamma i 3 timmar och handlade julklappar. Så nu är jag helt klar. Nu har brorsan hämtat pappas julklapp också. Den är lika stor som giraffen men väger betydligt mer. Den var så pass smal att den fick plats bakom min spegel! Problemet är bara att jag måste slå in den men pappa är alltid så nyfiken så när han hör att något låter i köket kommer han rusande ner haha. Så det blir svårt.
 
Idag (torsdag) har jag inte gjort så mycket. Har varit förbi mormor och ätit mysmat på kvällen.
Skulle egentligen ut med M idag men jag orkade verkligen inte. Inte en torsdag ^^ Mycket skönare att mysa hemma :)
 
Imorgon (fredag) ska jag till mini ullared med mamma. Det är precis som ullared, massa olika saker till billigare priser men stället är inte lika stort som ullared är. Det ligger mitt i ingenstans så får se om mamma och jag hittar ens. Olli har försökt förklara för mig hur man åker så hoppas vi hittar.
 
Sen ska mamma och jag handla julmat. Mysmys!
 

Min isbjörn nummer 2!

Den här mysa isbjörnsmössan fick jag av mormor i julklapp. Den fick jag tidigare för att jag sa att jag ville ha den så visste vad paketet innehöll, öppnade självklart paketet så jag kan använda den.
Vet inte om man kan kalla det mössa. Det är som en mössa/luva och en halsduk på sätt och vis. Längst ner är det fickor där man stoppar i händerna. Hur mysigt och varm som helst. Bara att dra ner luvan om man inte vill ha den på huvudet. Smart grej men dyr. Men nu har jag två isbjörnar som kan värma mig i vinter!
 
 

Pappa är inte bra på att gömma julklappar!

Gick ut i köket och då ligger det en mojäng på köksbordet och jag fattade direkt. Ska låtsas som att jag inte såg den ligga där ;) Haha, så jäkla glad, den mojängen stod högst upp på min önskelista! (Om man inte räknar med en ny bukspottkörtel då!).
 
Duktigt pappa :D

Nytt påslakan!

Idag har jag bytt påslakan på min säng. Fick ett påslakan av mamma för ett par veckor sedan. Häftigaste påslakanet jag sett. Har nyss duschat och det bästa som finns är ju att lägga sig nyduschad i en renbäddad säng och kolla på film! Det är äkta kärlek!
 
 
 
 
På täcket är det en fet högtalare.
 
 
Att sova på ett par rosa hörlurar är bara så mig!

Högst upp på min önskelista

Hej tomten! I år önskar jag mig inte en massa onödiga teknikprylar. I år önskar jag mig en ny bukspottkörtel, så jag slipper ta 6-7 sprutor om dagen och testa mitt blodsocker 10 gånger om dagen. Nu har jag ändå haft diabetes i 10 år, så man kan ju tycka att det är dags liksom. Jag slipper även göra min nära och kära oroliga när jag är ute och flänger. Är detta något du skulle kunna fixa, tomten?
 
 
Så står det högst upp på min önskelista. Det kommer ju inte att ske men jag skrev det ändå. Man kan alltid hoppas på att forskarna kommer på något botemedel mot diabetes. Det har jag hoppats på ända sen jag fick diabetes och jag har inte för en sekund slutat att hoppas!
 
Så eftersom att den önskan inte kommer att slå in i år så har jag önskat mig lite annat småting. Bland annat en till mysdress. Har typ 3 stycken men får aldrig nog. En speciell våg, presentkort och lite annat småkrafs.
Ska som varje år fira jul hos min älskade Moma! dregglar redan efter hennes goda mat.
Mormor ska fira jul på annat håll i år så jag har redan fått mina paket av henne, fat jag öppnar inte någon förrän på julafton! Det kliar i mina fingrar men får hålla mig tills på måndag hehe!
 
Ja, tack <3

Kaoz i stan


Nu är giraffen inhandlad!

Trots min rädsla att få kräksjukan så gav jag mig ut idag för att handla mammas sista julklapp. Tog tåget till stan, sen tog jag två olika tunnelbanor tills jag var framme vid affären. Dem hade endast en giraff kvar i den storleken. Jag trodde giraffen var lite mindre så jag fick en liten chock när jag kom fram. Undrade hur jag skulle få hem den alldeles själv långt ute i stan. Tur nog så slog dem in giraffen i papper, kartong och inslagningspapper. Det var ett jäkla jobb att slå in den. Tjejen i affären och jag fick stå på två pallar för att nå upp.
 
Att åka hem med den gigantiska giraffen var väldigt krångligt. Behövde ju hålla i giraffen med båda händerna så när jag sedan skulle ta upp mitt sl-kort så fick jag först ställa ner giraffen, ta upp kortet, gå förbi spärren, ställa ner giraffen, lägga in sl-kortet i fickan, ta upp girrafen och sedan gå haha! Men hem kom jag!
Jag visste att jag måste hem innan 5 tiden för då skulle mamma komma hem. Så när tågen var försenade och jag endast hade en timme på mig att komma hem så blev jag väldigt stressad. Men hem hann jag! Sen kom nästa problem.. Vart tusan ska jag gömma den!? Först tänkte jag lägga den i garaget men dit går mamma ibland för att leta efter vertyg.. Sen slog det mig. I min garderob! Röjde ut alla kläder, la giraffen längst in och knölade in kläderna runt om. La en filt om giraffen så nu får mamma INTE rota i min garderob haha. Ser ut som ett bombnedslag i min garderob nu men det får jag ta tag i efter jul. Alla julklappar som jag har köpt ligger i garderoben hehe.
 
Så nu är jag snart klar med alla julklapparna, har 1-2 kvar att köpa men den ena julklappen ska brorsan fixa.
 
Den gigantiska giraffen!
 

Det värsta med vintern..

Och det är ju vinterkräksjukan.. Bara idag har jag läst 3 statusar från olika personer som har fått vinterkräksjukan och även två bloggar som jag läser har även fått det.. Är så himla rädd för att få det så idag har jag hållt mig innomhus hela dagen, vågar inte gå utanför dörren. Det finns vissa själviska människor som går utanför dörren fastän dem är sjuka i kräksjukan.. Så otroligt respektlöst enligt mig..
 
Hörde en grej från min kompis idag. Hon hade varit i affären och handlat och när hon går förbi två gubbar så säger den ena gubben "har ju fått kräksjukan igår så jag mår inte bra idag". Blev sjukt arg när jag fick höra det av henne. Så himla själviskt... Och det ända han höll i handen var en falukorv..! Det kunde han säkert ha väntat med att köpa tills han inte smittar längre. Det tar ju minst 3 dagar innan man blir smittfri så..
 
Veckan innan jul, min största rädsla är att få kräksjukan.. Missa all god julmat, allt mys med släkt och familj.. julklappsöppningen och allt.. Julen är det bästa på hela året och då vill man inte vara sjuk! Så även fast jag har flera julklappar kvar att köpa så får det vänta.. Man vet ju aldrig om det sitter en självisk sjuk människa på tåget.. Och nu sista veckan innan jul och mitt i all rusningstrafik så är det omöjligt att inte bli sjuk om det sitter en sjukling bredvid dig.. Nej usch.. Hur tråkigt det än är att sitta inne så känns det som det bästa. Tar det säkra före det osäkra helt enkelt.
 
Nåja! Idag har jag kollat på Pelle svanslös julkalender i 5 timmar och 30 minuter. Kollade på alla avsnitten. En av mina favorit julkalendrar genom åren. Den julkalendern gick år 1997, väldigt längesen. 
Men inte nog med det. Snart ska jag sätta på Pelle svanslös och den stora skattjakten! Riktigt mys och pågrund av att jag kollade på Pelle svanslös så har jag fått riktiga julkänslor! 
 
Så nu ska jag lägga mig under täcket och kolla på film och släppa alla tankar om vinterkräksjukan, även fast det är svårt!
 

Nej nej nej mina vänner!

Som sagt så spelade Olli, Leo och jag spel hemm hos mig i fredags och detta blev min utmaning. Att ändra min relationsstatus på facebook. Så nej, jag är icke i en relation mina vänner! :) Har ändrat så det står rätt nu i alla fall hehe! Så bli inte lurade at detta. Men är man med på leken, får man leken tåla. Som det heter :) Leo damsög även mig och så dansade jag med en kastrull på huvudet. Haha..
 
NONONONONO!! :)

Lördag och söndag. Kärlek till den här helgen.

På morgonen åkte mamma och pappa till sandhamn så Jeppe och jag var ensamma hemma hela helgen. Jag tog det lugnt på dagen. Det var storm ute och jag mådde inte helt 100, mådde lite sådär. Men jag gav mig ändå ut i snöovädret. Köpte hem mat till brorsan och mig sen myste jag ner mig i soffan med täcke och kollade på Harry potter som gick på tv!
 
På kvällen var jag bjuden till Henning som skulle fira att han fyllt 20 år. Vi skulle ta oss till sundbyberg och det var ett helvette att hitta till lägenheten haha.. Olli och jag virrade omkring i 15 min när det snöade och blåste. Mina fötter var isbitar och likaså jag. Jag blev sjukt irriterad för att vi inte hittade men tillslut fann vi rätt haha.. Det var trevligt folk och bra stämning. Lärde känna massa nya och även folk jag kände var där.
 
Olli och jag drog vid 12 tiden, både för att jag inte mådde helt bra och så kände vi oss klara. Vi tog tåget hem och så hoppade Gurra på tåget. Eller.. Han missade tåget så han fick ta nästa hihi! När Olli och jag kom hem lagade vi mat, hungriga som vi var. Sen när Gurra kom tog vi oss en cider och spelade monopol till kl 02.00 på natten haha! Och jag vann såklart haha :D Gurra kom 3a och Olli 2a.
Sen fick Olli bråttom för det var 15 tills sista tåget gick mot märsta så hon stack och Gurra och jag snackade ett tag i köket och så lyssnade vi på P3 haha!! Vi kollade när Gurras buss skulle gå och då var det en timme kvar men självklart babblar vi bort tiden så han missar den bussen. Så nästa går 1 timme senare, vi går in i mitt rum och lägger oss på sängen och snackar istället. Vad tror ni händer sen? Jo.. Vi glömmer bort tiden och så missar vi ännu en nattbuss som Gurra skulle ta. Och då var klockan liksom 04.00.. och jag såg på Gurra hur trött han var. Så jag erbjöd honom att sova över och det gjorde han med glädje. Han slapp åka hem mitt i natten och sitta på en buss i över 1 timme för att komma hem.
Så vi gjorde iordning oss inför sängen. Vi la oss under täcket och pratade om sagan om ringen i en timme. Vi garvade så mycket att vi blev pigga. Sen började Gurra skrämmas om en äcklig tjej som finns i en del skräckfilmer så jag kunde knappt sova då.. Tur att Gurra låg bredvid, hade inte vågat somna annars. Sen berättade Gurra en sak, ska nog inte ta upp det här haha!
 
Alarmet stod på 06.00 imorse för att jag skulle iväg tidigt och även Gurra. Så vi sov i en timme haha. Om ens det.. Så vi var helt döda när vi vaknade. Försökte tända lampan så vi inte skulle somna om men Gurra höll fast mig så det var omöjligt. Men tillslut kom vi båda upp, helt mörkt och tyst ute.
 
Så idag (söndag) har jag bakat och varit iväg med mamma till IKEA. Vi köpte flera ljus! Min mamma älskar ljus och använder ca 60 ljus i veckan haha.. Så det tar slut ganska snabbt. Men nu har vi fyllt halva källaren med ljus så det ska nog räcka några veckor haha. Åt pizza till middag och nu ligger jag mätt och belåten i sängen med datorn på magen. 
 
1 vecka kvar till jul nu bara! Har mamma och pappa kvar att köpa julklappar till. Jag måste in till stan och köpa den gigantiska giraffen till mamma!!! Men problemet är vart fan jag ska gömma den!??! Att lägga den i mitt rum är bara att glömma, Jeppes rum också.. Källaren går ju mamma ner i rätt ofta så jag har ingen aning, kanske garaget då? haha.. Nåja. Pappa ska få ett gevär av brorsan och mig. I somras fick pappa låna ett gevär av en kompis och jag såg hur roligt han tyckte det var att pricka på öl burkar så det ska han få!
 
Nu blev det här inlägget väldigt långt så ska nog avsluta nu! Måste bara säga än en gång. Kärlek till den här helgen! Att få sovsällskap är ju något av det bästa som finns. Min 140 säng är ju för stor för bara mig så Gurra fyllde ut den platsen perfekt. Nästa gång Gurra sover hos mig ska vi dra med Olli också höhö :)
Nu får ni lite bilder istället!
 
 
 
 
 
Undra vem det var som vann på monopol? Haha, jag ägde till slut alla gatorna så det var lite svårt för Olli och Gurra!
Imorse. Trötta var vi efter knappt en timmes sömn. Men så går det när man babblar om sagan om ringen hela natten haha!

I fredags

Hela den här helgen har varit ren kärlek! Så mysig och händelserik helg, mer sånna tack.
 
Nu ska jag avslöja vad som hände i fredags. Jag blev ju uppringd tidigt en morgonen, jag blev helt hysterisk och glad för att jag hade blivit utvald att komma på en gratis fotografering där makeup, styling och fotografering ingick. Jag fick även ta med mig en kompis som också får allt det där.  
 
Jag åkte dit med Olli. Vi blev uppropade direkt. Vi blev sminkade och t.o.m Olli blev sminkad med mascara och allt! Hon passade i smink, hon blev superfin enligt mig! Sen var det dags för fotografering. Allt gick super, vi fick en sån bra fotograf. Det läskigaste var när jag skulle ställa mig på en ashög byrå typ haha, höll på att tappa balansen.. Jag hade fethöga skor dessutom så vingligt blev det haha!
Allt var gratis förutom om vi ville köpa bilderna dem tog, då kostade det så klart men det var inget måste att köpa. Men både Olli och jag köpte bilder och jag blev förvånansvärt nöjd över bilderna. Trodde inte alls att jag skulle bli det men där ser man! Köpte 10 bilder + att jag fick en bild gratis så 11 bider fick jag med mig hem på ett USB och även Olli gjorde så. Det jobbiga var att killen som fixade bilderna på ett USB till Olli och mig blandade ihop dem så vi visste inte om vi hade fått rätt USB.
 
Efter fotograferingen tog Olli och jag tåget hem till mig. Direkt när vi kom hem till mig kollade vi på bilderna och som Olli och jag misstänkte. Vi hade fått fel USB. Olli hade fått mitt och jag hennes så tur att vi åkte hem till mig så vi fick rätt, hade blivit lite jobbigt annars.
Efter en stund kom Leo till mig så satt vi oss i köket och spelade spel. Det blev en väldigt bra dag och ett bra slut på hela fredagen. Kärlek är ordet för den dagen.
 
 
 
 
Under kvällen gjorde vi en flaskpost. Undra vem som fann den!
Drack ett glas av min favorit rose. Och när jag kollade så hade skummet format sig som ett J. Undra om det var en slump eller om det är något fuffens på gång ;)

Joina gurra 1 timme

Olli tog sista tåget hem för en timme sen och Gurras nattbuss skulle gå 02.47 men vi babblade för mycket så han missade den. Så nu väntar jag uppe med Gurra tills hans buss går 03.47 haha! Vi går nog in i mitt rum så får Gurra sova tills bussen går. Stackaren är tröttis.


Monopol med Gurra och Olli


Fixar och donar!

Packar väskan för fullt! Ska gå hemifrån om 30 min så jag är lite stressad. Måste torka håret och packa det sista som jag inte har någon aning om vad jag ska välja. Ibland suger det att vara tjej, när det gäller kläder i alla fall..
Kommer inte bli någon mer uppdatering idag. Kommer vara klar sent ikväll, kommer nog vara rätt slut så det blir en lugn fredag. Imorgon (lördag) blir det party som jag har blivit bjuden på. 
 
 

Norrtälje bussen

Sitter på Norrtälje bussen mot Norrtälje nu med Olli. Vi ska kolla på lucian där. Efter det åker vi till Rimbo och käkar vår älskade kebab! Har saknat den som tusan. Så det blir en jäkla resa nu. Men jag har på mig min varma isbjörn under jackan som håller mig varm.


12-12-12

Idag är det: Den tolfte i tolfte, år tolv.
 
Värt att skriva för nu kommer vi inte att ha samma nummer tre gånger på år och dagar.
Idag har jag varit hemma och städat kan man säga. Direkt när jag vaknade gick jag ut och skottade hela vår uppfart där mammas och pappas bilar står. Så irriterande att varje gång en traktor kommer och plogar på vår gata så skottar dem upp ALL snö på våran tomt så VI måste skotta bort den.. Och det är ett riktigt hårt jobb.. Hade slitit så mycket att när jag kom in slängde jag av mig kläderna och la mig i sängen med värk i öron, huvudet, händer och fötter. Usch, skakade och hjärtat slog i tusen. Sista gången jag skottar så mycket helt själv, nästa gång får brorsan skotta höhö!
 
Annars har jag bara tagit det lugnt idag. Åt tonisksallad till middag, ovanligt! Äter det nästan varje dag i veckorna nu för tiden. Nu när det är vinter brukar man vilja ha varm mat men inte jag, jag kör på kall tonfisksallad haha!
 
Imorgon ska jag träffa Olli, får se vad vi hittar på. Vi kanske åker till Rimbo för att käka vår älskade kebab. Det har vi inte gjort på över en månad nu, illa för att vara oss!
 

Vill ha!

Fastnade direkt för den här snygga jackan! Hur mysig som helst. Men jag tror att det vita fluffet skulle ludda av sig på alla plagg man har under tråkigt nog. Har provat ett plagg förut som hade sånt där fluff på sig och hela min byxa var fylld med vitt fluff ^^ Har skrivit tillräckligt med "fluff" nu haha!
 
 

Sängen

Idag var jag på möte på förmiddagen. Väldigt intressant och det tog endast 30 min. Gick hem efter det och åt en mini pizza sen somnade jag nån timme.

Ikväll gjorde jag en tonfisksallad till mig själv, har blivit helt såld på det. Verkar som att det är lite oväder på gång. Blåser jättemycket och snöar, får hoppas på att det inte blir värre än så.

Just nu ligger jag nerbäddad i sängen. Har redan borstat tänderna, tagit alla kvällssprutorna osv, så om jag somnar nu så kan jag vara lugn.
Är inte så trött att jag skulle kunna somna än så ska kolla på Alvin och gänget 3 en stund nu. Imorgon blir det bättre uppdatering med nya bilder förhoppningsvis. Och som inte är tagna med iphonen dessutom haha!


Naglar

Så här blev mina naglar. inget speciellt men jag blev faktiskt nöjd. Har en hel del nya ideer på design till naglarna men får nog lugna mig lite. Naglarna får se ut så här i alla fall en vecka sen ska jag jobba på en ny design som passar till julen.
 
 
 

Mys.

Nu ligger jag nerbäddad och klar för att kolla på film.
 

Söndag - Andra advent

Trots att det är andra advent idag har jag inte så mycket julkänslor.. Kanske kommer när jag handlar resten av alla julklappar. Har ju dem stora kvar att köpa.
 
Natten från lördagen till idag har varit lite si och så. Jag har haft lågt blodsocker hela natten, troligtvis pågrund av drickan eftersom alkohol sänker blodsockret. Så det har varit lite jobbigt att sova. Att va trött och skakig går inte ihop. Så fort jag vaknade lite så somnade jag om igen så kunde inte ta något socker och höja blodsockret. Nåja, jag överlevde natten i alla fall.
 
Jag vaknar och är fortfarande lite skakis men inge mer än så. Inte bakis heller höhö ;)
 
Så idag har jag varit hos min Moma och bakat pepparkakor! Det är en tradition som vi alltid har haft och ännu är man inte för gammal för att hålla traditionen! Min moma gör alltid hemmagjord pepparkaksdeg och den är mycket godare än den man köper. Äter alltid upp hälften av degen typ haha.. Så sjukt gott! Degen är alltid godare än själva kakorna haha. Sen åt Jesper och jag lunch där och det var så gott! Längtar till jul när jag får momas goda mat! Bästa på hela året.
 
På kvällen åkte jag till kista med Olli och käkade. Hjälpte henne med maten och höll i hennes jacka nästan hela tiden. Var så försiktig med henne, ville absolut inte komma åt hennes tumme.
 
Nu ligger jag i sängen och ska strax bädda ner mig och mysa till en film. På tisdag ska jag på ett intressant möte, på fredag smäller det! (om ni minns mitt hysteriska inlägg som jag skrev 9 på morgonen om den där braiga grejen).
På lördag har jag blivit bjuden på party. Mycket att se fram emot nu :)
 
Det här fina M:et bakade jag till mamma. Hon vill inte äta upp den säger hon, min gulliga mamma!
 
Här har vi en glad Olli med sin skadade tumme! Idag hade hon sina nya glasögon på sig och när vi satt och åt tog hon av sig glasögonen för att torka dem och då kände jag knappt igen henne. Haha alltså.. Det var som att hon hade haft glasögon i flera år. SÅ bra passar hon i glasögon! :)

Fredag och lördag.

I fredags handlade jag med mamma. På kvällen blev det grillade angus-burgare med friterade pommes och sås. Sååå gott! Kollade på x-factor finalen och helt rätt person vann! Benny skulle ha åkt ut för längesen och Isak också men på finalen sjöng han faktiskt bra. Men tyckte Malcolm skulle ha tagit Bennys plats! Nåja, Awa vann! Superbra och hon förtjänar det så himla mycket!
 
I lördags var jag i kista på dagen med mamma och kollade runt efter julklappar. Jag hittade äntligen en julklapp till Jesper! Han åker ju iväg nu innan jul så var lite stressigt att hitta något till honom. Så svårt att hitta presenter till killar.. Lite senare på dagen smsade Oskar mig om att han ville ut på kvällen. Oskar sa att vi skulle ta ett tåg så vi var framme vid 8 på kvällen och då hade jag 45 min på mig så jag hade inte stressigt. Jag hade duschat och tog det lugnt. Sen ringer Leo mig och säger att dem tar ett tåg som går om 20 min från väsby.. Jag hade alltså 10 min på mig att fixa klart mig innan jag måste röra mig mot tåget. Och där stod jag med underkläder och nyduschad med blött hår. Sa till Leo att jag inte hinner det så jag tar ett senare tåg. Men sen skriker mamma att jag visst hinner. Så jag springer och klär på mig väldigt snabbt (hade tur nog redan valt kläder). Torkar håret på 3 min och så länge sminkar mamma mig haha.. Påmed skor, parfym, hårspray och jacka KLAR! 10 min senare sitter jag i bilen och kommer fram 6 min innan tåget kom SCORE! Har aldrig fixat mig klar inför utgång på 10 min haha.. Det var ju ändå lite grymt gjort av mig! :D Fast jag hann ju inte äta middag..
 
Vi drog till Hellströms först för att sitta där och snacka lite. Har inte varit på Hellströms på ett halvår typ så det var lite ovant. Oskar blev snurrig i bollen ganska snabbt och strax därefter kom jag haha.. Leo bjöd mig på min favvodrink igen! Hade verkligen saknat den! Eftersom jag inte hann äta middag så blev man snurrig rätt snabbt.. Tur att man har Leo som håller i en haha.. Vid 10-tiden åker vi mot Nype. Vi får stå i kö i 20 min och mina fötter var verkligen två isklumpar. Hade converse på mig mitt i vintern smart.. Jag var lite orolig att jag inte skulle komma in men när vi äntligen kommer fram så kommer jag in! Men sen säger vakten att Gustav är för full för att komma in och han drack ju knappt något! Då är det klart att resten av oss inte går in så vi går till donken istället haha.. Stackars Gurra, tyckte synd om grabben! Vakterna är ju helt störda där.. Jag som var helt virrig kom in, Oskar som hade druckit mest kom också in men Gurra som var klar i skallen och betedde sig normalt kom inte in..
 
Jag har kommit fram till att vakterna på Nype tänker så här: Dem frågar hur många man är i gänget, kollar att alla är uppskrivna på listan sen väljer vakterna ut EN i gruppen som är "för full" och då går ju resten av gruppen inte in såklart..
 
Nåja kvällen var ändå bra och rolig. Det var alltså jag, Leo, Gurra och Oskar som var ute. Olli skulle också följa med men då hände ju olyckan med hennes tumme.
 
 
 
Favvo drinken!
 
Haha och ja.. Mitt snygga sår i pannan hehe.. Det blev en liten mini fight på Hellis mellan grabbarna (på skoj)och då var jag den som satt i mitten och då får man ju räkna med att få ett sår. Ingen aning vem det var som gjorde det men det är skitsamma haha!

Spårad kväll igår..!

Kom hem med rivmärke i pannan och nekelser att komma in på krogen.. Jag blev inte nekad men en viss annan blev haha ;)
 
Ska berätta om min spårade kväll igår lite senare. Ska snart röra mig mot tåget för att åka och käka med Olli. Hon skadade ju tummen igår på handbollen.. Så nu går hon med gips och allt stackaren.. Nu är hon sjukskriven i 3 veckor och jag har lovat att ta hand om henne om dagarna.
 
Nej nu måste jag röra mig mot tåget!
 
Juste min blogg.se app funkar inte längre.. Antingen är del iphonen som krånglar eller så är det själva appen. Ingen aning men det går i alla fall inte att använda märkte jag igår och idag. Så nu blir det bara bloggning från datorn. men det ska nog fixa sig ändå! :)

Vadå ändring på bloggen?

Haha ja.. för snart en vecka sen, rättare sagt i söndags så skrev jag att det skulle bli ändring i bloggen. Bilderna skulle bli bättre och också inläggen skulle innehålla lite andra saker. Har det blivit någon ändring? Nej..
Har bara mig själv att skylla på haha.. Stativet ligger fortfarande inpackad och oöppnad. Systemisen ligger förvisso på mitt sängbord men jag har inte använt den. Haha aja.. Får skärpa mig ännu en gång!
 
Idag var jag i alla fall i stinsen på dagen och kollade runt lite efter julklappar. Träffade min killkompis där som jag träffade i fredags! Alltid lika kul när vi ses så sär spontant :) Vi pratade en stund innan vi gick åt olika håll.
 
Imorgon är det fredag och det nalkas handling med mamma såklart! X-factor final på kvällen med massa gott. En lugn och skön fredag. På lördag ska jag eventuellt träffa Olli och ha myskväll.
 
Men nu ska jag gå ut i köket och plocka med mig något gott att äta sen mysa till någon film!

Störningar i alla linjer utom en!

Heeeelt sjukt! Den ända som går som den ska utan inställda tåg och förseningar är spårvagnen i stan!!! Resten är antingen försenade eller inställda. Helt sjukt.. Undra om jag ska dra in till stan och kolla runt lite.. ;) lär inte komma fram på minst två timmar i så fall! Tycker synd om alla som är ute och yrar efter julklappar i det här vädret..


Vilket oväder!

Fick en chock när jag vaknade och kollade ut genom fönstret. Det stormar riktigt mycket och man hör hur hela huset knakar av vinden.
Idag blir det att stanna inomhus hela dagen. Kommer ju blåsa iväg om jag ger mig ut. Sen går väl inga tåg eller bussar som dem ska heller kan jag tro. Tänkte åka till Gävle idag men så blir det ju inte pågrund av vädret. Jag vill gärna komma hem från Gävle sen liksom.. Och skotta tomten kan man heller inte göra eftersom det snöar så himla mycket. Det skulle bli lika mycket snö igen på bara 5 min så..

Nu ska jag göra i ordning en god tonfisksallad och mysa ner mig i sängen till missade serier. Nu har man en bra anledning att kolla på film hela dagen! :)


Naglar

Håller på med en ny nageldesign just nu. Jag suger på att måla naglar och målar oftast bara naglarna med en färg åt gången. Men nu ska jag försöka hitta på något annat. Blir i alla fall blått och silver. Båda färgerna passar bra till vintern.
 
Så här såg mina naglar ut innan.
 

Presenter från Danmark.

Tycker det är så kul att få presenter från mina släktingar i Danmark. Så tråkigt att det är så dyrt att skicka bara. Man kan inte skicka vad som helst, det ska ju vara lätta saker.
 
Det här lilla paketet med två lätta armband i kostade 78kr att skicka till Sverige.
 
 
Sockorna fick jag i ett annat paket från min moster i Danmark. Och bara sockorna + pengar kostade 102kr att skicka. Helt sjuka priser tycker jag..

Imorgon blir det ändring på bloggen!

Jag har bestämt mig för att skärpa till mig lite! Jag ska sluta att ta alla bilder med min iphone. Nu ska systemkameran användas mera. Jag har liksom inte ens öppnat paketet med mitt stativ som jag fick i födelsedagspresent av mamma! Stativet ligger nerpackad med snöre och allt haha.. Illa......
 
Så imorgon startar jag med att testa stativet. Passar bra att jag tar kort på min försenade present som jag hämtade ut på posten i fredags. Jag blev som ett barn när jag öppnade paketet, blev lite glädjetårar där.
Ännu en sak som jag kan bocka av på min "innan jag dör-lista". Haha har inte ens en sån lista men det här var ett måste, det har det varit i flera år för mig.
 
Sen har jag funderat lite på att lägga till lite saker i bloggen. Jag kommer fortsätta att skriva om min vardag men tänkte lägga till lite saker. Kanske "hiss och diss", lägga ut saker som jag vill ha eller önskar mig och lite annat. Bloggen blir lite roligare då :) Och självklart mer klass på bilderna! Får se hur länge det håller innan jag går tillbaka till endast iphone bilder haha..
 

Mammas och min goda glass från täby

 
 

Hejdå gamla smyckesskrin.

Nu får blir mamma ägare till mitt gamla skrin. Hon har sina smycken lite överallt just nu så hon behöver verkligen ett skrin, passar bra att hon får mitt gamla :) Även den har en smart liten behållare att ta med sig på resan :)
 
 

Söndag

Idag har jag varit i täby med mamma. Åratal sen jag var där. Fick en myströja och ett nytt smyckesskrin av mamsen! Mitt gamla skrin är alldeles för litet, inte ens hälften av mina smycken får plats i den ^^
Vi provade även ett nytt glasställe eller vad man nu ska kalla det. Man får en burk som man fyller själv med olika sorters glassar sen går man vidare och tar tillbehör som bestod av frukt, godis, strössel, varma såser osv. Men det är sjukt dyrt. Det kostar 20kr/hekto haha.. Så det blev 86kr för mammas och min glass som bestod av lite glass och lite frukt. Men det var sjukt gott och så sällan som vi är i täby så kan man gott unna sig en liten glass där ifrån :)
 
Ikväll har jag ätit god mat med familjen. Kollade nyss klart på avsnitten av julkalendern som jag missade och nu ska jag fortsätta att kolla på missade serier.
 
Bilder på mitt nya skrin.
 
 
 
 
 
I ett hål nere i skrinet så finns en liten mindre låda som är smart att ta med sig när man reser så smyckena inte ligger helt fritt i väskan. Hur smart som helst.
 
 
Just idag var det erbjudande på skrinet så det kostade bara 200kr! Riktigt kap där.

Mysteriet på greveholm.

Årets julkalender är ju bara föör bra! Älskar att dem använder samma låtar från den gamla versionen av mysteriet på greveholm, att spökena är densamma och slottet.
Och det bästa är ju att julkalendern är normal. De flesta är så himla tillgjorda och tråkiga.
Så årets julkalender verkar superbra! Kommer definitivt kolla på alla 24 avsnitten! Vi får se om den här versionen klår den gamla, men det tror jag inte för den gamla versionen är i alla fall min favorit av julkalendern genom tiderna.
 
Missade julkalendern både igår och idag, så jag la mig i sängen med pepparkakor och mjölk och tog igen avsnitten jag missat mys!
 
 

1 december

Redan december!
 
Idag vaknade jag vid 11, kollade mig i spegeln och jag hade två fina små blåmärken, en vid höften och en på armen haha men äsch, det visar ju bara hur bra gårdagen var! :)
 
Mamma och jag tog bilen in till stan, så sjukt mycket folk. Vi åkte till mariatorget där vi skulle kolla upp en afrikans affär. Jag såg på mamma hur mycket hon ville ha en giraff som kostade 800 så nu vet jag vad mamma ska få i julklapp ;) Vi åt lunch på ett mysigt ställe med god mat och sen kollade vi runt i lite affärer innan vi åkte hemåt. Vi var i stan ca 3 timmar och parkeringen kostade oss 170kr!!!!! Så sjukt dyrt att stå med bil i stan.. Nästa gång tar vi tåget in till stan haha..
 
Vi stannade till vid stinsen innan vi åkte hem och gjorde i ordning en jättestor sallad med alla möjliga tillbehör. Nu ligger jag i sängen, nerbäddad och snart redo för att sova. Väldigt trött så ska nog kolla lite på film innan jag somnar. Blir en tidigt lördag för min del.
 
Imorgon blir det en rolig dag med mycket saker på schemat!
 

Gårdagen var riktigt bra

Det började med att jag skulle hämta ut mitt paket som hade kommit men innan jag gick hemifrån såg jag att jag hade ännu ett paket att hämta ut så jag tog en promenad till väsby centrum där jag hämtade ut de 2 paketen.Tur nog så vägde inte paketen så värst mycket så jag kunde lätt bära paketen själv. Jag tog en promenad till stationen för att sätta mig där och vänta på tåget till mammas jobb med paketen i handen. Helt plötsligt ringer min närmsta killkompis som jag inte har hört ifrån på ett bra tag. 2 sekunder senare ser jag honom gå emot mig, ren lycka kan jag bara säga! Vi pratar och lyckligt nog så ska vi ta samma tåg så vi hinner prata ännu mer. Att träffa honom gjorde hela min dag, blev helt varm i hela kroppen när jag såg honom. Har inte träffat honom på 1.5 år så glad blev jag allt!
 
Åkte till mammas jobb och lämnade paketen i bilen medans mamsen och jag handlade fredagsmat.
Hem och laga mysmat och sen börja fixa sig inför utgång. E och jag tog tåget från väsby och mötte Olli, Michelle, Nelly och Emma på tåget. Senare så hoppar Gurra på tåget. När vi kommer fram är det kö, tog inte så lång tid att komma fram. Killarna var rädda att inte komma in för vi hörde att om killarna inte var i sällskap med några tjejer så kom inte killarna in. Gurra var mest nojig haha men båda grabbarna kom in :)
Det blev dans hela kvällen. Men jag blev grymt besviken när jag kom in på Nype. Det var ju som sagt "ladies night" på nype, dem lovade rosa golv, rosa lampor, rosa drinkglas osv. Men inget av det såg jag en skymt av besviken!! Drack inget på hela kvällen förutom ett glas vatten :)
Efter 3 timmars dansande var jag helt slut i benen. Det kändes som att varenda kille som dansade på dansgolvet var 2 meter långa så jag kände mig jätteliten.. Fick en del smällar från killar som dansade lite knas. Flera killar som var typ 4 meter långa dunkade sina armbågar i mig skalle, då gav Gurra och jag igen och puttade tillbaka haha. Så det var inte så jättekul att dansa när killarna puttades hela tiden, vi som är lite mindre flyger ju hit och dit.
 
Men det var inte det värsta. När vi alla dansade i grupp så kom ett tjejgäng och puttade bort oss riktigt hårt med händerna för att dem skulle förbi, typ "flytta på er, vi ska förbi här". Det var inte så att dem lite diskret gick förbi, nejnej.. Här puttar man bort oss med all kraft haha.. 
 
Efter flera timmars dansande kände E och jag oss klara så vi går och bra nog hinner vi med sista tåget som gick 01.50. Vi slapp ta den äckliga nattbussen som tar typ 3 timmar med en massa fulla ungdomar.
Kom hem vid halv 3 tiden och somnade direkt.
Bra kväll!
 
 

RSS 2.0