Blir utgång imorgon

Men ingen dricka för min del, det var så gott att dricka vatten sist och sen dagen efter vakna upp och må perfa. Inte för att jag har varit bakis nån gång men i alla fall hehe!
 
Det blir ett roligt tema så ser fram emot hur mycket klubben har fixat. Mina förväntningar är höga. Vi får se hur mycket dans det blir imorgon med tanke på hur mina ben och fötter mår nu efter allt gående. Men lite dans ska jag nog orka med.
 
Juste! Fick ett sms idag om att mitt paket har kommit, trodde det skulle ta 3 veckor men 1 vecka senare är paketet redan skickat! Det är en försenad födelsedagspresent till mig, jag vet vad paketet innehåller men jag längtar lika mycket efter att se vad som finns i även fast jag vet om.. Haha knäppis jag är.
 
Nu ska jag kolla på film och mysa ner mig i sängen. Imorgon blir det att hämta ut paketet, handla med mamma (tradition varje fredag!) och senare på kvällen blir det utgång. Låter som en bra fredag tycker jag!
 
 
 

Toppendag

Har haft en toppendag med Olli. Vi började hos optikern där Olli kollade sina ögon. Och hon behövde glasögon och hon valde ut så sjukt snygga. Och hon tyckte själv att hon passade mer i glasögon än utan så det var ju tur!
 
Efter det så fortsatte vår resa till barkarby. Det var en riktig surtant som satte sig bredvid oss på bussen. Jag la bara en liten påse på sätet bredvid mig och så började tanten prata med sin man "ungomarna lägger sina väskor på sätena nu för tiden så man får inte plats att sitta". Det är ju bara att be mig ta bort min LILLA påse, det gör jag mer än gärna. Eller visa att du ska sätta dig bredvid mig så tar jag bort påsen herregud..
 
Nåja, vi började att gå igenom hela IKEA, sedan till Stadium, sedan till Barkarby outlet, sedan till Stadium +, sedan till Intersport och slutligen ända bort till max för att käka middag. Så nu är jag helt slut i ben och fötter. Vi tog en liten fika på IKEA och det var tur det, hade nog inte orkat gå så mycket på tom mage annars.
 
Medan vi väntade på tåget hem i sollentuna så gick vi in i värmen men vi blev kvar där i en timme ^^ Olli och jag letade efter "muttskor" och så hittade jag grejer på gina som jag ska köpa för presentkortet jag fick av Leo :)
 
Väldigt bra dag och vi har skrattat så himla mycket, ovanligt mycket faktiskt :) Det har inte varit så kallt under dagen, mest jobbigt var det när man fick snön rakt i ansiktet. Sen puttade Olli ner mig i diket så jag fick snö i skorna och allt haha.. Var kallt att åka hem sen så nu har jag tagit av mig de blöta strumporna och satt på mig varma tofflor.
 
Det jag fick med mig hem var 14 par strumpor! Det kostade 100:- för 14 par strumpor så då slog jag till, fanns så många fina och strumpor får man aldrig nog av. De flesta av mina strumpor börjar bli slitna och t.o.m så att vissa har gått hål i hälen så det var dags att fönya lite :)
 

SJUKASTE GREJEN JAG VARIT MED OM!!!!!!!!!!!!!

Är helt överpigg och kan inte sluta skratta. Jag kan verkligen inte smälta vem det var som nyss ringde mig!!! Så nu har jag satt in en pizza i ugnen och ska kolla på film för att lugna ner mig lite haha.. Har gått runt inomhus i hela huset ett tag nu haha.. Vet inte vart jag ska ta vägen liksom! Skulle kunna gå ut och sprinnga ett maraton, så mycket energi har jag, mina fingrar glider på tangentbordet för att fingrarna är så spralliga haha.. HELT SJUKT!!
 
Och det här är ingen dålig grej NEJ NEJ en BRAAA GREJ!!!!!

Hur länge har jag haft diabetes?

I ca 10 år nu! :)
 

Loka - Äpple och kanel.

Har smakat den här Lokan och jag vet inte riktigt om jag tycker om den. Den smakade väldigt lite och man kände knappt kanel smaken så nja, kommer nog inte köpa den här lokan mer. Finns många fler godare loka som smakar mycket mer att köpa istället! :)
 

Vem ska jag på dejt med imorgon?

Den frågan har jag fått ett antal gånger nu så jag kan väl berätta om den hemlisen nu! Nej men.. Det är väl egentligen solklart vem jag ska på dejt med? :) Ska ju självklart gå på dejt med Olivia! Går bara på dejter med henne så. Tycker det låter roligare att skriva Dejt istället för att man ska träffas. Så där har ni svaret! :)
 
Ska följa med henne till optikern, hon är så rädd för att få glasögon så hon tvingade mig att följa med. Har sett henne med glasögon förr och helt ärligt passar hon bättre i det än utan! Så hur elak jag än låter nu så hoppas jag liiite på att hon får med sig ett par glasögon hem, varje tjej som ser henne kommer nog dö lite innombords.
Nåja, efter optikern så fortsätter vår resa till barkarby. Så imorgon kommer bli en bra dag. Hoppas på att det inte stormar så mycket som det har gjort idag, blir jobbigt att gå ute i så fall.
 
Men på förmiddagen innan jag följer med Olli till optikern så kommer jag sitta i samtal hela morgonen. Fick en kallelse till Ersta idag att jag skulle på diabeteskoll. Jag var ju liksom och kollade min diabetes för ca 3 veckor sen så jag förstår inte varför jag redan får en ny kallelse dit? Min diabetes hinner liksom knappt ändras på 3 veckor så jag måste ringa och höra med Ersta. Sen måste jag ringa till karolinska också. Mycket sjukhussamtal imorgon ^^
 

Jag ser det snöa!

Riktigt pissväder har det varit idag. Regn och storm men nu snöar det men räknar inte med att marken är vit när jag vaknar imorgon, blir nog slask istället. Men man kan alltid hoppas! :)


5 timmar senare

Så ser bloggen ut så här. En jäkla massa fix med kodmall och stilmall.. Hur svårt och jobbigt som helst men nu ser bloggen hyfsat bra ut. Lite barnaktig med alla ljusa färger men fint är det enligt mig :) Skulle ju självklart vilja ändra en massa saker som jag inte har en aning om hur man gör. Det jag har gjort nu är i alla fall 100% mig! Inget fusk med färdiga mallar som är hur lätta som helst att fixa. Visst, inget fel med färdiga mallar men då blir inte bloggen personlig enligt mig, då är det någon annan som har gjort hela din design. Om du gör den själv så blir bloggen verkligen som du vill ha den.
 
Nog om design nu! I helgen blir det troligtvis utgång! Det är ett så roligt tema på ett ställe i helgen som man nästan bara måste gå på. Hehe, men vi får se. Saker kan ändras snabbt! :)
 

Ny vecka.

Det kommer bli en lugn men ändå en händelserik vecka.
 
Igår (måndag) gjorde jag ett par ärenden.
 
Idag (tisdag eftersom klockan slagit midnatt) ska jag på möte på förmiddagen och på eftermiddagen ska jag göra ännu ett ärende.
 
På onsdag, om vädret tillåter tänkte jag åka till Gävle, hoppas på att det inte regnar.
 
På torsdag ska jag på dejt.
 
Så ser min vecka ut hitills. Lugn men ändå händelserik :)
 

Helgen

Fredag: I fredags handlade jag med mami på dagen. På kvällen var jag hemma hos Leo. Vi spelade spel, bland annat öl spelet och människorna var inte snälla mot mig. Så fort man skulle ge bort dricka så gav dem det till mig. Det var Linus, Leo, Gurra, Olli, jag och Lollo som var hemma hos Leo. En väldigt trevlig och rolig kväll. Olli skjutsade hem mig och jag var hemma runt 2 tiden.
 
Lördag: Var jag iväg med mamma. Vi åkte till barkarby där jag visade grejen jag önskar mig i julklapp. Och så fick jag hem ett par nya skidbrillor. Färgglada och exakt i min stil, längtar tills jag får inviga dem i skidbacken! På kvällen åkte jag iväg med Olli och åt mat. Sen kollade vi runt i lite affärer innan vi åkte hem. Myset sedan hemma framför tvn. Bra lördag!
 
Söndag: Var jag och fikade hos min faster. Och sen åkte mamma och jag till stinsen och kollade runt lite. Blev endast ett nytt nagellack för min del. Innan vi åkte hem hämtade mamma och jag hem kinamat från stationshuset. Så gott med kinamat en söndag. Eller chingchong som jag kallar det!
 
En väldigt bra och rolig helg med andra ord.
Så här fick outfiten bli i fredags. Bekväm och väldigt neongul. Som vanligt gör bilden inte rättvisa, både linnet och tröjan jag hade över är mycket mer neongul :)
 
 
 
 
 

Trött som ett as..

Superbra kväll igår! Har varit iväg under dagen, fick med mig ett par färgglada skidbrillor så nu slipper jag mina gamla.

Ligger nerbäddad i sängen och värmer mig lite innan jag ska röra mig till tåget om 15 min. Ska iväg och käka med Olli, alltid gott med skräpmat dagen efter man har druckit lite.


Brorsan och jag är lata

Min bror och jag har nyss beställt hemkörning av pizza. Lata som vi är så orkar vi inte gå till en pizzeria haha.. Vår ringklocka på dörren funkar inte så just nu sitter jag och kollar ut genom mitt fönster varannan minut. Kollar efter en vit bil.
 
Efter maten ska jag handla med min mamma, chockad? ;) En bra fredag hitills som bjuder på skoj ikväll. Har lagt ram spelen jag ska ta med mig, börjar bli lite smått taggad faktiskt.
 

Knäppa killar.

Till vänster är min kusin, i mitten är min brorsa och till höger är Danilio. Ni kan ju gissa vem som ligger under täcket haha..
 
 

Torsdag.

Det blev inget Gävle idag. Vädret var uselt, regn och kalla vindar så det skulle bara vara jobbigt att gå runt i Gävle. Tog det istället lugnt på morgonen och åkte sedan iväg en liten sväng.
Ikväll blev det hemmagjord pizza.
 
Imorgon är det redan fredag och det står skoj på schemat! Det blir spel och chillkrök med fina vänner! Ska ta med mitt tortyrspel som vi spelade förra gången när man inte får gå på toa förrän man har "toakortet". Det blir nog en bra kväll :)
 
På lördag får jag äntligen reda på vad jag fick på högskolprovet! Kommer säkert på 0.1 bara för att haha.. illa i så fall. Nej, men hoppas på lite mer poäng ^^
 
Nu ska jag gå ut i köket och fixa lite chailatte, så sjukt gott! Sen är final i Hela sverige bakar!
 

Gävle imorgon

Under dagen var jag i barkarby där jag hittade en julklapp som jag ska visa mamma och pappa att jag önskar mig, fick en sån otroligt rolig ide så ska snacka lite med Leo sen får vi se om jag vågar testa det haha..
 
Ikväll har jag fixat lite med bloggen. Har försökt hitta någon annorluna text att ha till mina rubriker, en jag har nu ska jag absolut inte ha men orkar inte hålla på mer ikväll så den textstilen får vara kvar så länge. Otroligt nog har jag bestämt mig för att fixa mycket blått i bloggen, blå text, blå bakgrund osv. Sviker rosa lite nu känner jag.. Men blått passar mer nu när det är vinter.
 
Nog om bloggen! Imorgon tar jag upptåget till Gävle. Har ju gratiskortet som gör att jag åker gratis med upptåget så ska passa på att använda det innan den går ut.
Blir att sitta 1 timme och 40 min på tåget så ska se till att inte glömma hörlurarna hemma!
Men nu ska jag mysa ner mig under täcket och kolla på step up 3.
 

Ska bli bättre på att blogga.

De senaste månaderna har jag varit dålig på att blogga. Har mest bloggat på helgerna, men ska försöka ändra på det. Bloggen skulle ju bli mycket bättre ifall jag bloggade lite varje dag :) Åtminstonde ett inlägg per dag.
 
Sen tycker jag redan att min design är tråkig.. Svart text överallt och textstilen är tråkig.. Haha så jag ska nog leka lite med bloggen i veckan. Ändra färger och textstil mest.
 

Zlatan skänker pengar till barndiabetes!

Blev riktigt glad när jag såg detta i tidningen för ett tag sedan. Man kan ju undra varför han just valde barndiabetes? Man börjar ju alltid spekulera ifall någon av hans barn har det men det vet man inte. Sjukt glad blev jag i alla fall :)
 

Mumsiga kuddar!

Hittade dessa mumsiga kuddar på en sida. Alla ser så mumsiga ut, vore ju jätteroligt om kuddarna doftade det dem liknade haha! Tyckte mest om conversekudden och glasskudden! Men båda kuddarna är slutsålda så jag får vänta :)
 
 
 
 
 

18 november

Idag kom släkten och firade mig. Fick som varje år välja tårta och det här året valde jag en mousse tårta (haha ingen aning hur det stavas) med hallon och passionsfrukt! Den var ju så sjuuukt god! Godaste tårtan jag har smakat och dessutom gillade alla de andra den. Hatar tårtor som bara smakat socker, prinsesstårta är ett bra exempel, bara socker usch!
 
Fick så sjukt fina presenter! Mer än jag någonsin förväntade mig!
Ska inte skriva så mycket met, nu kommer det bilder på mina presenter!
 
Fick två stycken berlocker till mitt pandora armband!
Mitt pandora armband är väldigt tomt men det kommer att fyllas på med tiden :)
Ögonfransserum fick jag av Moma! Ska göra ögonfransarna längre efter 30 dagar! Den vita ska man ha på natten och den svarta ska man ha på dagen.
 
Parfym av Moma fick jag också! Luktar supergott.
Stativ till min systemkamera fick jag av mamma! Kommer kunna ta mycket bättre bilder nu :)
En rosa ros från Mormor, den står så fint vid mitt fönster i rummet :)
300kr i presentkort på Ginatricot av Leo. Supersnällt!
Fick två ringar av Mormor. Äkta silver och sitter superfint på. En med en rund sten och en med fyrkantig sten :)
 
Magi!
 
Sen så fick jag lunch och glass av Mormor, pengar från alla håll och kanter och datorn av pappa. Superglad för alla presenter, över förväntan! Superbra födelsedag! :D

Lördag.

I fredags kom jag hem 5 på morgonen, vaknade vid 11 på lördagen och var skapligt trött kan man säga. Kände att jag inte kunde sova bort hela dagen så jag åkte med mamma och pappa för att leta efter en ny dator till mig. Vi åkte först till Täby där dem hade öppnat en helt ny apple-butik. Men så svindyra datorer och så mycket pillar jag inte på en dator att jag behöver en apple dator. Kollar på film, bloggar, läser bloggar och lite annat på internet.
 
Vi åkte sedan till Media markt där pappa hade sett en dator för ca 3000 i aftonbladet. Vi letade men hittade inte den datorn så vi ber om hjälpt och då är datorn så ny att dem inte ens har hunnit ta ut den i butiken än men killen var så snäll och hämtade en inpackad dator för att visa oss. Jag blev kär direkt, inbyggd webbcamera, ser ut som en apple dator och den hade det nyaste windows 8! Men priset var ju helt åt skogen, den datorn kostade 5000kr! Så vi visade pappret som vi hade rivit av från aftonbladet att datorn skulle kosta 2000kr mindre men det stämde inte så killen bad om att få pappret av oss, han skulle direkt ringa till aftonbladet och skälla ut dem haha.. Dem får absolut inte luras så här sa killen. Pappa köpte datorn till mig i alla fall + virusskydd. 
Glad tjej åkte hem med en ny dator. Det blev min studentpresent/födelsedagspresent av pappa, tack tack tack!!
 
På kvällen blev det god mat och mys. Det pratades om utgång igen först men alla var så sjukt trötta. Och ont i fötterna hade man fortfarande. Tänkte att jag var smart som tog converse istället för klackar att dansa i men icke haha.. Plattskor är lika illa det. Nästa gång blir det att dansa i träningsskor haha!
 
 
Jättepigg tjej på lördagsmorgonen haha..
 
 

Fredag - Bästa kvällen och natten.

Ojojojojojojoj... Vilken fredag! Vilket drag! Kvällen slog alla utgångar hitills!
 
Mötte upp Olli och Leo på tåget runt 22. Grabbarna var lata så vi tog tunnelbanan till hötorget haha.. Därifrån promenerade vi till Club Nype. Redan när vi kom in var det packat med folk och allt var igång. Vi tog det lite lugnt i början sen gick vi ut på dansgolvet och dansade sönder fötterna! Har aldrig dansat så mycket på en kväll i hela mitt liv! Trång och varmt men det är så det ska vara :D Världens kö för att ta luft och när man kom ut så gick de typ inte att andas, varje människa som stod där ute rökte, usch.  In igen och dansa lite mera!
Fick cider över hela min arm på dansgolvet men det kylde ner mig så äsch :D
Var nykter under hela kvällen, drack endast en vodka redbull och resten av kvällen drack jag vatten, asgott! Vatten är det godaste man kan dricka efter att man har dansat.
 
Vid 2 tiden känner Marcus, Olli och jag oss klara så vi drar till donken för lite nattmat. Gurra och Leo stannade kvar, dem var på riktigt ragghumör haha ;)
När vi har käkat klart går vi mot nattbussarna och väl framme vem står inte en bit bort från mig? Haha jo.. E! Blir helt chockad. Inte nog med det så ska vi ta samma nattbuss. Så jag får sällskap hela vägen till väsby. Det var en trevlig busstur med E förutom allt stök runt omkring på nattbussen. Folk som skrek och spydde.. Hela bussen var full med hamburgare som låg överallt på golvet mumsigt.. E och jag går t.o.m av på samma hållplats så jag får ännu mer sällskap :) Behövde bara gå ensam hem från stationen, sprang hem pågrund av att vägen inte är upplyst och ligger precis vid skogen så lite obehagligt att gå, bättre att springa.
 
Kom hem vid 5 på morgonen. Smsar med E lite innan jag somnar.
Bästa kvällen och slutade bättre än någonsin!
 
Detta fick bli kvällens outfit. Helt ny outfit, både linnet och byxorna är nya.
 
 
 
Mysiga nattbussen. Och det här var inte ens hälften..

Min födelsedag.

Vaknade 7 på morgonen av en massa samtal och vibreringar. Sen en timme senare kommer mamma in med ljus och en skål med färsk mango. Lyckades somna om efter det men vaknar vid 10 av att mormor ringde mig. Så jag tog en promenix till centrum, vädret var ju toppen! 10 plus grader och solen lyste rakt i ansiktet så man knappt såg något framför sig! Mormor bjöd mig på lunch, det blev pizza för min del. Efter det bjöd hon även på en mjukglass. Orkade inte glassen men när jag blir bjuden på saker så hatar jag att slänga så jag fick tvinga i mig glassen. Var så övermätt att jag tog bussen hem istället för att gå haha.. Lat!
 
Under kvällen åker mamma och jag iväg en sväng. Mammas överraskningen gissade jag rätt på men jag ville fundera lite eftersom det kostar så sjukt mycket. Har ju redan fått en present av mamma så jag funderar på att önska mig den grejen i julklapp istället :) Vi får se!
 
När jag kom hem myste jag till missade serier med massa godsaker. En bra födelsedag helt enkelt! Och som sagt, jag firas på söndag och visar då upp allt jag har fått :)
 
 
 
 

Fredag och utgång!

Hade en jättebra födelsedag igår! Men vi firar inte mig förrän på söndag. Ska berätta mer om dagen i helgen.
 
Under dagen har jag varit i kista för att byta en ring som jag fick av mormor i present. När jag väntade på bussen kom en tjej fram och vill ha hjälp med bussen så jag hjälpte henne under tiden jag väntade på att min buss skulle komma. När jag plötsligt vänder mig om så ser jag min buss åka iväg haha.. Fick vänta 20 min på nästa buss då men ja gjorde i alla fall en bra sak :D Sen har jag bara handlat med min mamma.
 
Ikväll blir det utgång! Har inte varit ute på 2.5 månad så nu är det dags. Eftersom 19 inte är någon speciell ålder så blir det inget party hemma. Går ut och dansar med vänner istället :D
Det verkar bli ett jäkla drag ikväll, flera Dj:s som ska tävla mot varann så vi får se vilket av alla 3 dansgolven vi hamnar på :D
 
Men nu ska ja duscha så jag har det avklarat, det är lång tid kvar tills vi ska åka men skönt att ha det gjort så kan man fokusera på kläder som alltid är så svårt att välja!
 
Den här enorma backen man alltid måste gå upp för när man ska till Ersta har alltid tagit kol på mig haha.. Men när jag skulle till fotvården i onsdags så var den inte så jobbig ändå! Betyder det att jag har fått bättre kondition? Haha..

Överraskning.

Imorgon när mamma kommer hem från jobbet ska vi tydligen åka iväg. Mamma har något lurt på gång och jag anar lite vad det kan vara men jag väntar och ser istället för att gissa mig fram :)
 
Nu måste jag försöka sova för om ca 5 min lär min mobil börja vibrera konstant så hoppas på att jag har hunnit somna innan dess. Fast det tvivlar jag starkt på haha..
 

Världsdiabetesdagen idag!

Det är ju som sagt diabetesdagen idag! Så trots allr krångel med tågen så har det ändå varit en bra dag. Det gick bra hos fotvården, tån såg bra ut.
 
Nu ikväll åkte mamma och jag en sväng till barkarby för att kolla på datorer, ska ju få välja en dator som jag vill ha, fick det i studentpresent. Men shitt så svårt det är.. Vilket märke ska man ha, storlek och sen alla grejer som ska ingå i datorn, fattar nada så måste ha med mig brorsan och pappa för att kunna välja ut en dator ^^
Har fått födelsedagspresent från min moster i Danmark. Det kostar så mycket att skicka paket nu för tiden men jag blev väldigt nöjd över grejerna jag fick :) Sen har även mamma gett mig en present i förskott, ska visa allt sen. Släkten kommer och firar mig i helgen så visar nog allt jag har fått då istället :)
 
Är väldigt trött, har inte fått så mycket sömn, hann sova 3 timmar på förmiddagen så 6 timmar totalt har jag sovit, alldeles för lite så ska snart krypa ner i sängen och kolla på film.
 
Imorgon blir jag 19 år. Ingen speciell ålder egentligen men det är alltid kul att fylla år :)
Funderar på att stänga av mobilen snart eftersom den kommer att vibrera hela dagen imorgon ^^ Sen kommer en massa folk ringa som dem alltid gör på min födelsedag ^^ Men känner mig så taskig om jag stänger av mobilen så jag får helt enkelt stå ut, man fyller ju bara en gång om året! :)
Mamma kommer att komma in imorgon kl 07.00 och sjunga för mig har hon sagt.. Så ingen sovmorgon för mig inte ^^
 
Men men, nu ska jag hitta någon bra film att kolla på, dricka cola zero och bara njuta av mina sista timmar som 18 åring! Haha bra det där lät..!  
 

Sjuuuukt irriterad!!!

3 timmars sömn, alarmet ringde 06.30 och jag var inte pigg.. Går till tåget och då står det "tågen går endast till häggvik, trafiken är avstängd mellan häggvik och ulriksdal pågrund av olyckshändelse i sollentuna, det går ersättningsbussar där i mellan"
Jaha, fanns inget att göra, satt mig på tåget som SKULLE gå till häggvik men väl på tåget säger dem att tågen endast går till rotebro. Jaha...!!! Märker direkt att jag inte kommer att komma med de senaste 30 bussarna pågrund av miljoner människor..
Åker tillbaka till Väsby och ringer fotvården. Tur nog förstår dem att det här inte är mitt fel så jag får en ny tid 14.45. Sjuukt irriterad, kunde legat kvar i min varma säng istället för den här skiten.

Nu är jag hemma och ligger under täcket än en gång! Ska sova en stund nu åtminstone..


JÄVLA GRYM FILM!!!!!

Sjuuuuuuukt bra film och slut på hela twilight sagan! Dags att gå och lägga sig. Ska upp om 4 timmar. Ska gråta mig till söms.. Sista filmen.. Kan inte smälta det.. Jag får vara glad att jag vann en affisch i alla fall :D


Första filmen avklarad!

Om 10 min börjar sista filmen.. Hur sorgligt.. Vill se den men ändå inte se den..

Världens kö till tjejtoan! Underhöll mig med ett par tjejer framför mig i kön som funderade på hur dem skulle ta sig hem. Tur nog har Leo och jag fixat skjuts så vi tar oss garanterat hem. Förutom ifall bilen skulle paja men det tror jag inte!

Nästa film är ca 2 timmar så lite efter två inatt slutar filmen. Ska upp tidigt imorgon för att åka till fotvården, perfekt ;)


Käk med Leo

Sitter i kista med Leo och käkar. Om 1,5 timme börjar twilight maraton. Mamma skjutsade oss till kista och då hade Leo med sig en present till mig eftersom jag fyller år på torsdag. Väldigt snällt måste jag säga!


Kvällshumor

Avslutar med kvällshumor, längesen jag gjorde det. Tycker bilden är så rolig och den är även väldigt sann ;)  
 

Veckan.

Kan berätta lite kort om hur veckan har sett ut hitills.
 
I onsdags var jag iväg en sväng, mest för att komma ut. Åkte först till kista där jag hittade en gullig sak till mamma, sedan for jag vidare till sollentuna centrum där jag ytterliggare hittade en grej till mamma i julklapp. Det är ju bara november och jag letar ju inte efter julklappar än men när jag väl hittade grejer till mamma som jag vet att hon har önskat sig och tjatat om att hon ska köpa men som aldrig blivit av, då är det lika bra att köpa innan det försvinner. Har gömt allt längst in i garderoben bakom en stor hög med kläder! 
 
I torsdags tog jag det lugnt på dagen. På kvällen vid 10 tiden ringde Olli och ville att jag skulle komma och sova över hos henne. Så hon kom och hämtade mig så åkte vi hem till henne. Hon somnade ganska snabbt så jag pillade lite med iphonen medans jag lyssnade på Olli som pratade i sömnen.
 
I fredags vaknade vi av Ollis alarm. Det blev en morgonmys med hennes katt innan vi gjorde oss i ordning och åkte till skolan en snabbis. Lite senare mötte jag upp mamma i sollentuna centrum så handlade vi på hemvägen. Blev god mat och sedan mys framför x-factor. Som vanligt helt fel som åkte ut.. Känns som att dem mixtrar med rösterna för så här dåligt har aldrig folket röstat! Varför stod J.E.M i duellen ens liksom? Jaja!
 
I lördags (igår eftersom klockan slagit midnatt) var jag iväg med mamma och mormor. Vi åkte till stinsen.
Ikväll blev det tacos till middag, så sjukt gott tröttnar aldrig! Och just nu ligger jag i sängen med datorn på magen. Har sån jäkla mensvärk, då lindrar det att ha en varm dator på magen :) Ska strax stänga av musiken och kolla på någon bra film! Det får nog bli cockpit, har inte sett den än faktiskt så den blir det nog!
 

De värsta jag har varit med om.

Vet inte om jag har berättat om det här i bloggen förut?
 
om folk är känsliga så läs inte detta!
 
Jag var halvt på väg i koma så jag minns inte så jättemycket men kan berätta det jag kommer ihåg.
 
Allt började på natten. Jag hade mitt gamla rum och orenoverade rum. Mina kusiner från Danmark var på besök och sov i mitt rum. Det började att jag ramlade ner från sängen, rakt ner på min kusin som sov på en madrass nedanför. Minns att jag ställde mig upp och tog tag i räcket på min säng och bara stog där och skakade. Min kusin vaknade självklart och frågade om jag mådde bra. Jag var sjukt sur och skrek åt honom att jag mådde bra. Men han såg att allt inte stog rätt till så han reste sig upp för att hjälpa mig till sängen och då skrek jag "låt mig va, jag mår bra". Jag har aldrig någonsin varit så arg förut.. Kusinen sprang direkt upp och väckte mamma. Jag stog fortfarande vid räcket av min säng och skakade, hörde inget i bakgrunden jag var så borta man kunde vara, reagerade först när pappa kom och bärde upp mig.
 
Minns inget efter det förrän jag var på akuten på karolinska. Det var som vanligt en evighetslång kö men när mamma kom rullade in mig med rullstolen så såg personalen att det var akut så jag fick gå före alla andra. Låg i ett rum och mådde dåligt. Jag fick inget att äta eller dricka, bara ligga på en säng och va halvt borta. Tmmarna gick och inget fick jag dricka än. Jag var så torr att mina läppar började spricka. Det blödde från läpparna och tungan var stenhård och torr.. Jag bad mamma hämta papper så hon kunde torka bort blodet på mina läppar. Direkt när mamma kom med pappret som var dränkt i vatten så såg jag min chans och tog den! Jag tog pappret från mamma och sög i mig allt vatten som fanns på pappret. Det smakade papper (haha konstigt?) men det var det godaste jag hade smakat då! Så jäkla gott så det finns inte! Natten fortsatte och jag hamnade på intensiven (avdelningen där folk ligger som svävar mellan liv och död). Det värsta var att mamma inte fick vara med mig på intensiven, jag var där helt ensam med en massa främmande människor. Jag fick fortfarande inte dricka eller äta och inte visste jag vad det var jag hade råkat ut för?
 
Dagen efter mådde jag bättre och jag fick äntligen reda på vad jag hade råkat ut för. Det var farliga gifter i mig som höll på att ta över hela min kropp, därför jag var halvt i koma och bara stod och skakade hemma. Jag fick vara kvar på sjukhuset i 3 dagar innan jag fick åka hem.
 
Aldrig igen säger jag bara. Och vet ni anledningen till hur dessa gifter kom in i min kropp? Jag glömde för FÖRSTA gången att ta lantus (min dagliga kvällsspruta)...
Tabellen lyder:
Visar mötaren 1.5 ring sjukhuset och rådgör med sjuksköterska.
Visar mätaren: 2.0 åk in till akuten.
Min mätare visade 4.4.. Några gifter till så hade det slutat illa.
 
Sen dess har aldrig ALDRIG glömt min kvällsspruta. Det är klart det värsta jag har varit med om.
 
Den här bilden är så sjukt sann. Älskar texten.
 
 
 
 
 

Twilight maraton.

Längtar till nästa vecka, mycket som händer då, både spännande och roliga saker!
 
På måndag ska jag iväg på en liten hemlis! Är supernervös och har redan förberett allt.
 
På tisdag ska jag på twilight maraton med Leo. Det blir att se de nyaste filmerna, part 1 och 2. Vill inte se sista filmen egentligen.. Så himla sorgligt att det inte kommer fler filmer efter den. Bion börjar 21.15 och slutar runt 2 på natten haha. Men innan bion ska jag på ett möte 13.00.
 
På onsdag ska jag upp tidigt för att åka till Ersta och kolla till min nyopererade tå. Passar jättebra att man kommer hem mitt i natten dagen innan ;)
 
På torsdag fyller jag 19 år! Inget speciellt att fylla 19 :)
 
På fredag/lördag ska jag ut och dansa! Äntligen säger jag bara! Blir att inviga någon av mina 3 nya klänningar!
 
Så ser nästa vecka ut för mig hitills. Väldigt spännande och rolig vecka. Mest spänd är jag över måndagen, kommer förändra en del om allt går bra!
 
Har sagt det förut och säger det igen. Rimbo är så sjuukt fint på kvällen. Himlen alltså, finaste.
 

Återlämnad.

Den här one piecen finns inte kvar hemma hos mig längre. Hittade som sagt min rosa one piece och det är onödigt att ha två stycken så jag lämnade tillbaka den här godingen. Snygg men absolut inte lika skön och bekväm som min rosa fluff one piece. Bilderna är inte sprillans nya, det kan man se på mitt svarta iphoneskal, har ju ett rosa skal nu som även är en liten mindre plånbok :)
 
 
 

Jobbar på en ny header.

För ett tag sedan när jag var klantig och klickade på fel knapp så hela min design försvann, var tvungen att börja om från ruta ett. Då la jag bara in en snabb header för att bli klar att med designen så fort som möjligt.
 
Nu känns det som ett bra läge att byta header. Med tanke på att vi går mot mörkare tider och att sommaren är över (inte för att vi har haft någon sommar i år direkt..). Själv så älskar jag vintern, snön och att mysa inomhus framför brasan med tända ljus och allt. Och julen! Bästa som finns på hela året, den underbart goda maten, kalle anka, mys med släkt och familj och även julklappar. Man blir som ett barn på julen :)
 
Nåja, håller på med en ny header, den kommer dyka upp innan veckan är slut i alla fall :)
 

Ersta sjukhus.

Imorse kom det en massa gubbar och rotade i källaren. Kunde inte sova för dem borrade.. Hela min säng skakade. Dessutom hade jag svårt att somna kvällen innan så mitt humör var inte på topp.
 
Tur nog hade jag en tid på Ersta sjukhus så jag hade en bra anledning att lämna huset och gubbarna. Kollade upp hur min sjukdom låg till och det var bättre än jag trodde. Har ju slarvat pågrund av viruset jag hade i kroppen, fick aldrig ordning på blodsockret så orkade inte anstränga mig så mycket som jag borde ha gjort. Men jag låg faktiskt bra till, det hade höjts lite men inte alls mycket. Jag ligger fortfarande bra till!
 
Gick runt i stan efteråt innan jag åkte hem och gjorde en god sallad till mig själv. Och nu ligger jag i sängen trött och funderar på vilken film jag ska kolla på.
 

Åka och käka

Är hemma hos Olli just nu och väntar på att hon ska bli klar med sina byxor. Hade ingen aning att Olli var en expert på att sy? Man lär sig något nytt varje dag!

I alla fall om en timme ska Olli och jag åka flera mil kommunalt för att endast äta! Totalt tar hela resan 6 timmar fram och tillbaka. Vi är sjuka.. Men vill man ha god mat får man åka en bit..


Nu är jag redo

Fixat frukt, rosen är framme, chokladen är redo för att smältas och nu fattas bara x-factor som börjar om ca 5 min :)


Mys fredag imorgon

Päronen ska iväg på kryssning så jag och brorsan får huset för oss själva fredag-lördag.
Jag har sjukt mycket att göra imorgon dock.
Måste på ett möte, boka två nya möten, boka två andra saker, handla viktiga ting och planera så jag hinner med allt imorgon!
 
Imorgon kväll tänter jag i alla fall mysa framför tvn! Ska handla massa olika frukter till chokladfondue och mysa med mitt favoritrose till x-factor! Det är första gången jag ser x-factor på tvn sen finalen började. Har alltid varit iväg på en massa grejer varje fredag men nu så! Nu tänker jag mysa hemma! Låter väldigt tråkigt och ensamt att göra fondue och dricka rose helt ensam men så får det bli. När man inte har någon pöjk att dela det med får man göra det själv men tror inte det kommer bli så ensamt ändå :)
 
Med andra ord så kommer min helg vara lugn. Inte varit ute på krogen på 6-7 veckor men saknar å andra sidan inte det. Men om prick 13 dagar fyller jag år, då ska jag ut i alla fall :)
 
Men nog om det! Nu ska jag kolla på 27 dresses tills jag somnar.
 
 
 

Mina skor från USA har kommit!

Haha eller för ett par veckor sen egentligen. Visade ett paket på bloggen förut men inte vad det innehöll men nu så! Paketet innehöll skorna jag beställde. Älskar dem! Lite halvkassa bilder men man ser i alla fall hur skorna ser ut! :)
IN LOOOOOVEEE!
 
 
 
 
 

Färsta?

I tisdags var jag som sagt på bio med E. Det blev lite krångel med tåget så vi fick boka om biljetten till en senare tid men det gick lika bra det. Vi såg filmen savager tror jag den heter? Den var i vilket fall bra, gillar man en del pang pang i filmer så rekommenderar jag den filmen :)
 
Angående rubriken då! När E skulle berätta en grej för mig så sa han helt plötsligt "färsta". Vad tusen är färsta tänkte jag? Och när jag väl frågade vad han menade med det så sa han "det är en blandning av farsta och märsta" haha.. Aldrig hört det förr men nu kan jag det också haha!
 
Fick sällskap av E ända hem till dörren nästan, slapp gå ensam en lång bit mitt i natten i alla fall! Somnade nästan direkt när jag kom hem.
 
En bra film och kväll med bra sällskap :)
 
Så här blev outfiten för den kvällen. Lätt och bekvämt när man ska på bio :)
 
Hämtade upp min älskade fluffjacka från källaren. Invigde den i tisdags och det var behövligt så kallt som det var.

RSS 2.0