Molly 705 gram

Nä nu måste jag skärpa mig med bloggningen. 
Men jobbet tar mycket av min tid och tiden jag inte är på jobbet lägger jag på Molly. Hon är så duktig, blir jämt överraskad av hur klok hon är. Imorgon har jag haft henne i 3 veckor och hon kan så mycket redan. Hon har lärt sig att sitta på beställning, hon har vant sig med halsband och koppel, kissar och bajsar ute förutom några misstag ibland, social osv osv osv, listan kan göras lång. Hon växer som tusan och börjar redan skifta i färg. Hon är svart/mörkbrun nu men börjar gå mot det silvriga hållet. Händer grejer hela tiden så det gäller att hänga med. Var iväg till djuraffären med Molly för att väga henne, stumpan hade gått upp till hela 705 gram! Börjar bli "stor" nu. 
 
Idag var jag ledig efter helgens jobb. Har hängt med Molly hela dagen, övat henne med koppel som går lysande. Nu bryr hon sig inte så mycket om kopplet och springer inte iväg heller. Så duktig! 
 
Molly har verkligen blivit en i familjen. Så fort nån kommer hem går man direkt och letar efter Molly. Hon blir så glad när man kommer hem, viftar på svansen och slickar ihjäl en. 
 
Finns mycket mer att berätta men nu måste jag sussa. Jobbar heldag imorgon så Molly hänger med pappa på hans jobb. Kommer sakna ihjäl mig efter henne. 
 
Min fina tjej! 
 
 

1 år på neonatalen

 
Idag har jag jobbat på neonatalen i 1 år. Känns inte som ett år, de har verkligen gått fort. Men har såååå mycket kvar att lära, det är en sån avancerad vård vi sysslar med, kan inte ens hälften av allt än. Och om 1 år ca flyttar vi in till nya NKS (nya karolinska) på 8e våningen, det kommer bli häftigt. 
 
Gick av mitt nattpass imorse och nu är jag ledig i 2 dagar. 
Bloggen blir verkligen lidande nu när jag har skaffat Molly. Hinner verkligen inte sitta vid datorn längre. Är med henne hela dagarna när jag är ledig och försöker anpassa mig efter hennes rutiner. t.ex nu så sover hon och då måste jag gå och lägga mig ganska snart för om ett par timmar vaknar hon igen. Inte har jag hunnit ladda över bilderna på Molly heller. Har typ 800 bilder på mobilen nu haha.. Molly växer för varje dag som går, nu är hon riktigt kaxig när man leker med henne, hon älskar att retas men om man retas med henne blir hon förbannad på en och börjar skälla, älskar hennes gulliga skall. 
Älskad av alla i familjen och även av alla människor som ser henne, mitt lilla charmtroll! 
 
Imorse på väg till omklädningsrummet, övertrött från nattpasset. 
 

Ersta

Äntligen framme på ersta. Tog nästan en timme med buss pågrund av att nån "speciell" människa behövde 100 poliser och avstängningar i hela stan. 

Min älskling Molly är på pappas jobb. Saknar henne redan, min goa tjej! Tror hon lever loppan där, gräs och åkrar att springa på, massor av människor runt omkring henne som kommer bli fascinerade av hur söt hon är. 
Väntar på fotvården just nu, sen kanske jag hinner titta en sväng i stan.

Ledighet

Jobbade natten till idag och nu är jag ledig tills måndag då jag går på två nattpass. 
Molly växer för fullt, hon har börjat springa riktigt fort, förut ville hon alltid svansa efter oss men nu springer hon gärna iväg en bit. Testat sele och hon hatade den haha.. Hon satt sig ner och vägrade flytta på sig. Så det får vi öva på. 
 
Idag har jag lunchat med Olli och imorgon ska jag luncha med Sanna. Molly charmar alla människor, varje människa kommer fram och vill hälsa på henne. Hon är verkligen världens sötaste, så speciell. Så jäkla duktig och kissa utomhus och säga till när hon vill gå ut. Längtar tills man kan ta en promenad med henne, nu är det omöjligt hon är så nyfiken och förstår inte riktigt än vad man får och inte 
 
Ska se till att ladda över alla hundra bilder på Molly. 
 

Full rulle

Har varit så upptagen med Molly, hänger knappt med själv. 
Molly är nog världens duktigaste valp. Hon säger till när hon är kissnödig och vet att man ska kissa ute på gräsmattan, förutom på natten då hon kissar på en kissmatta nu i början. Aldrig kissat på golvet. Hon äter och dricker bra och är så himla social av sig. Inte alls rädd för nya människor eller hundar. Hon hoppar på alla och vill leka, t.o.m big mama hundar som är 20 gånger större än henne. Och galen ska vi inte prata om, hon är helt crazy när hon leker. Hon springer som en kanin hon hoppar jämfota. 
Hon lyssnar på mig när jag ropar på henne och följer alltid efter mig när jag går. 
 
Hon charmar alla också. När jag kommer in med henne i djuraffärer är det alltid massor av människor som vill prata och klappa henne. Folk tror inte sina ögon när dem ser hur liten hon är. En riktig charmör är hon!
 
Sååååå duktig! Hon är bara 8 veckor och jag har endast haft henne i 3 dagar, så otroligt duktig! 
Det som är jobbigt nu i början är att hon vill leka och vara vaken på nätterna. När jag sover i sängen så piper hon från sin korg, hon vill jämt ligga nära mig och det ska vara riktigt nära, typ på min hals är tillräckligt nära för henne. Mycket sömn blir det inte men de får man stå ut med. 
 
Är helt slut på kvällarna. Imorgon ska Molly, jag och några fler åka till edsviken och ha det mysigt och på kvällen kanske det blir grillning med Linda och hennes kille. Och Molly såklart! Så bums i säng nu. Inatt tar mamma Molly så jag får sova en hel natt. Kan behövas! 
 
Har alla bilder på Molly i mobilen, får se till att lägga upp några här nån dag, har så söta bilder när hon ligger på ryggen och sover. Hennes nakna mage är så söt, kan pussa ihjäl henne där. 
Bums i säng nu! 
 
 

Välkommen hem Molly

Dags att avslöja bomben! Ikväll hämtade jag hem vår nya familjemedlem Molly! Vet inte hur länge jag har tittat på en yorki så i lördags hörde jag av mig till en tjej och frågade om vi fick komma och kolla på valparna. När Linda och jag kom in sprang det 7 små tofsar mot oss. Jag började nästan gråta, så himla söta! När jag kommer in till valparnas rum så tar hon upp den minsta hunden jag någonsin sett. Den stod det Josefine på direkt. Fastnade för den på en gång! Så jag tingade den på en gång, den somnade i min famn och slickade mig i ansiktet. 
 
Så ikväll var den leveransklar, har längtat ihjäl mig efter Molly. När jag kom och skulle hämta henne frågade jag hur många valpar som fanns kvar, svaret blev ingen! Shitt vilken tur jag hade där. Inte nog med det, det kom en annan familj en stund efter oss som skulle hämta en valp och då tänkte dem ta min hund. Tog upp henne och sa att den inte är till salu! De hade redan tingat en valp men de var så sugna på min Molly. De påstod att dem inte hade valt någon valp utan skulle välja en här och nu. Jag gick direkt med Molly därifrån. 
 
Så nu är hon hemma i sitt nya hem. Har lekt som en tok hela kvällen, druckit, ätit och kissat ute! Så himla duktig redan trots att hon bara är 8 veckor! 
 
Molly är en mini yorki, ägaren kunde inte förstå hur hon kunde vara så liten, de andra valparna var mycket större. Men min Molly var minst av alla. Min Molly som kommer följa med mig överallt i livet! <3
 
Molly på sina 560g! <3 
 
 

Snart klar inför tisdag

Snart har jag förberett allt inför tisdag. Linda och jag var iväg i 6 idag men ändå så hann vi inte med allt på listan, så det sista tar jag imorgon innan mitt nattpass. Sen är det lite småfix kvar men sen så! Då är jag redo! Ska bli så spännande men också nervöst.  
 
 

Byebye Olivia

Igår hade vi ett hejdå firande för Olli. Hon flyttar till Kiruna för att plugga i två år. 
Vi var hemma hos Olli, grillade och åt massor av gott tillbehör. Vi satt ute hela kvällen, åt och snackade. 
Mycket trevligt. Lär åka upp till henne i vinter och åka skidor och då menar jag att jag kommer åka upp i september för då är det snö där hahaha! 
 
 
 
 

Världens lyckligaste

Ni kan aldrig gissa vad jag har gjort idag! Det kliar som satan i mina fingrar, vill berätta på en gång men ska hålla mig till tisdag! Då kommer jag släppa bomben och tro mig, det här är en stor bomb! Har gråtit av lycka ikväll! Är så lycklig! Glöm att jag kommer kunna sova inatt! 
Pågrund av detta kommer jag vara borta hela dagen imorgon, Söta Linda följer med och hjälper mig hela dagen imorgon. Fy vad jag längtar till tisdag! 
 
Är så pirrig i kroppen, är så glad men lite nervös också. 
 
Så håll ut till tisdag!!! 
Är ledig i helgen, sen går jag på måndag natt. 
Förutom detta som jag har sysslat med hela kvällen tills nu så har jag varit ute med båten idag. Vi åkte till Ingmarsö och åt lunch. Jag åt en deras hemmagjorda korv med citron och timjan så otroligt goooood! Sen gjorde vi en god gärning på vägen hem därifrån. Såg en motorbåt med en pappa som paddlade med en paddel, motorn hade pajat så vi stannade till och bogserade in den till en hamn tills hans egna hjälp kom. 
Och kvällen har jag spenderat tillsammans med Linda, åh vad jag vill berätta nuuuuu!! Får hålla mig! 
 
 
Ingmarsös hemmagjorda lemonad med ingefära, bubbel och citron. 
 
 
Min goda maaaaat!
 
Mini-limpa som man fick till maten!

taxfree

 
Marc Jacobs parfym. Luktar som pressad frukt, exakt min smak. Ny parfym som var till halva priset.
 
Ett till par fina ray ban till min lilla samling. Också till halva priset! 
 

Bra dag!

Trots 14.5 timmar instängd i ett och samma rum så har jag skrattat, blivit skrämd och skrattat ännu mera. 
Hade bara ett barn under hela dagen och hon skötte sig galant så fanns verkligen ingenting att göra. Skötning var 4e timme och lite mediciner thats it haha. Så resterade timmar satt jag på en pall precis vid utgången av min sal och löste korsord. Har så ont i fingrarna nu efter allt skrivande. En kollega skrämde livet ur mig också, hon kom bakifrån och jag var så inne i korsorden att jag inte hörde hennes knarrande skor bakom mig. Hahah men behövde nog den där skrämningen, blev på glatt humör men var rädd att hon skulle göra om det haha. Resten av kollegorna skrattade åt mig när jag satt i 14.5 timmar ca med korsord haha men jag jobbade faktiskt också! 
 
Men nu är jag trött, ska kika på film en stund. Imorgon är det nattpass som gäller. 
 
En sjukt rolig grej som hände förra veckan på jobbet. En sommarvikarie skulle hälsa på mig för första gången och när vi skakar hand och presenterar oss så säger jag "hej, josefine" och han "hej, josefine". Väääänta nu? hörde jag rätt?? Det var alltså en kille som hälsade på mig och presenterade sig som josefine haha. Men då blir det världens garv från båda oss. Han hade läst på min skylt och råkat säga mitt namn istället för hans hahaha. 
Varje dag när vi ses på jobbet så hälsar vi båda till varandra som Josefine haha! 
 
 

Hård vecka väntar

Ligger redan i sängen, redo att sova. Har gjort en del den här helgen därav få inlägg. 
Imorgon startar den hårda jobbvecka. Det börjas med heldag imorgon och sen nattpass ända fram till fredag. 
 
Så ska försöka sova nu även fast jag inte är så trött. 

RSS 2.0