Slinga håret i helgen!

Nu är det dags för min årliga slingning! Slingar håret varje år på våren, samma frisörsalong dessutom. Det här året vill jag slinga två olika färger.

Efter skolan hämtade mamma upp mig. Det spöregnade, åskade och blixtrade så var skönt att slippa ta tåget. Vi åkte och handlade innan vi åkte hem och jag kom hem med ett par skrikrosa jeans och två par skor!!!! Ett par flippisar och springskor! Skrikrosa springskor dessutom ;) En tjej tänkte sno dem i affären! Fick hålla hårt i skorna haha.
Nu håller jag på att fixa fräsh musik till iphonen. Sen ska jag mysa till en bra film och njuta av att det snart är fredag och helg. Mamma blev så stolt över mitt MVG i naturkunskapskursen så imorgon ska jag bestämma vad det blir för mat :D

Imorgon kommer jag ha en härlig outfit ;) Hela jag ska vara rosa haha! Ska ha mina nya rosa jeans jag köpte idag på rean! Till det blir det ett linne som har fin rygg och är exakt i samma färg som jeansen! Och till det mina springskor som är rosa ;) Tyvärr inte samma färg som resten men äsch :D


Bild från krogen för ett tag sen. Linus till vänster, Gustav, jag, Leo ovanför mitt huvud och Olli som sjunger för fullt :)

MVG! FY FAN VAD NÖJD JAG ÄR!!!

Jag har gjort klart min sista uppgift i gymnasiet om man bortser från uppgiften vi kommer att få på studiebesöket nästa vecka på skansen.

Jag har jobbat som en idiot nu på morgonen för att bli klar med uppgiften. Jag skulle skriva om "jordens uppkomst" och jag var jätteosäker på ifall mitt arbete var bra eller inte. Finns miljoner källor och alla säger olika, vilken källa ska man lita på egentligen osv. Men till slut fick det räcka med spekulationer så jag skickade in mitt arbete och bad läraren kolla igenom det. Han läste i över en halvtimme och jag satt där bredvid helt nervös, kunde knappt sitta still. Men efter ett tag säger han:

Läraren: Jättebra arbete, otroligt intressant. Du har jättebra och speciella frågor som du har besvarat ordentligt och dina egna tankar var otroligt intresanta att läsa.
jag: Hur långt räcker det, till ett G eller?
Läraren: Mycket mer, oändligt mer.
Jag: Så jag behöver inte komplettera upp något på arbetet?
Läraren: Absolut inte, det är så bra det kan bli.

Trodde knappt mina ögon när han sa att det var så bra :o Många innan mig behövde komplettera upp lite och här kommer jag som inte är smart alls och får MVG på direkten, wiiiiie!

Shitt! Blev helt sprallig och glad efter det! MVG på arbetet = MVG I NATURKUNSKAP!!!! Så jävla nöjd! Nu kan jag chilla resten av dagen i skolan. Har nada mer att göra. Åhhh vad glaaaaad jag är!!!

Värsta dagen på länge igår.

Dagen började med att jag skulle med klassen till Naturhistoriska museet igår. Skulle ta ett tåg 08.43, när jag väl är på stationen så står tåget redan där och jag kliver på. Sen ropar dem i högtalarna att det inte finns någon ström så alla tåg var inställda. Träffade Olli och Jossan på perrongen så vi började gå mot bussarna för att kolla om vi kunde ta oss till museet på något annat sätt. Inga bussar som vi kunde ta gick just då så jag ringde mamma och hon skjutsade oss till kista, väl i kista tog vi tunnelbanan till centralen och därefter bytte vi till grön linje. Krångligt men det kunde varit värre. Väl på museet fick vi uppgifter och frågor vi skulle svara på, jag blev klar på en timme och åt sedan lunch ute i solen. Efter det kollade vi på cosmonova, väldigt häftigt men jag somnade efter 20 min haha.. Och det var jag inte ensam om! Efter det var kl 1 och vi fick sluta. Nu börjar det värsta..

När vi väl skulle hem från museet så tog vi bussen mot tensta och hoppade av vid ulriksdals station, vi tänkte ta ersättningsbussen som gick mot märsta. Men bussen kom aldrig och till sist ringde jag till SL och frågade när bussen skulle komma. Då säger tanten att det inte kommer någon ersättningsbuss..! Vafan ska vi göra då??!? Då skulle vi tydligen åka till danderyd så det gjorde vi och därefter bytte vi till en buss mot täby som tog 45 min, vi hoppade av mitt i ingenstans och skulle vänta på att nästa buss skulle komma. Så länge gick jag och köpte mitt första ciggpaket, inte till mig, utan till Jossan. Sen kom bussen och det tog ytterliggare 45 min att komma hem. Hela den här resan hem tog 3 timmar! Vi slutade 1 och jag kom hem lite över 4.. Om jag visste att jag skulle behöva gå och åka flera mil så skulle jag inte ha valt ballerinaskor.. Mina fötter var helt utslitna, hälarna sved osv... Fötterna svullnar ju upp när man har gått en bit så aa...

Jävla skit dag och jävla skit SL. När vi satt på sista bussen hem så stog det att tågen och allt var återställt, fan va det var frustrerande!!

Dagens outfit

Tänkte först ha min svarta långklänning men sen såg jag att det inte var så bra väder ute. Molnigt, blåsigt och rätt så kallt. Inviger istället mitt rosa linne med fin rygg.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1852165/images/2012/pic_204473973.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1852165/images/2012/pic_204474143.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1852165/images/2012/pic_204474308.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1852165/images/2012/pic_204474340.jpg" class="image">


Nytt i garderoben.












Förlåt för sne bild men det där är en av mina nya långklänningar. Min favorit ska ni få se när jag får till några bra bilder på den :)

Sista jobbdagen på Astrid Lindgren.

Idag var det min sista jobbdag på Astrid Lindgren. Jag måste säga att det känns otroligt skönt. Har jobbat konstant i två veckor och har endast haft 2 lediga dagar (lördagarna). Helt slut i kroppen är jag. Med både skola + jobb efter varandra så blir det mycket jobbigare, 12 timmar.. Men att få lön en till månad nu innan sommaren är guld värt.

Därför har bloggningen varit dålig dessa veckor. Har inte gjort annat än att gå i skolan och jobba så inget intressant att ta upp i bloggen. Nu ska jag försöka vara lite mer aktiv med bloggen. Roligare bilder och text borde jag klara av i alla fall? Får anstränga mig lite med systemisen! 

Igår var jag i kista, hittade det jag var ute efter så nu är jag glad :D Innan jag åkte hem så köpte jag en morsdag present till mamma, letade i hundra år och hittade till slut en sak. På kvällen myste jag framför eurovision med godis och massa annat gott. Sverige vann och det var helt rätt! Loreen fick poäng av alla länder förutom Italien! Så nu tycker jag vi ska sluta äta deras mat! Pasta, pizza och allt som är italienskt! Haha, skämt åsido.. 

Idag har jag jobbat hela dagen 11-19. Låååångt pass men fanns inte så mycket att göra så chillade lite i solen i mellanåt :D Kom precis ut från duschen och nu ska jag fixa lite morötter med dipp. När jag har min period så får jag tydligen en sån crush på morötter! :O Helt sjukt, fast det är ju bättre än godis och choklad som de flesta blir sugna på ;) 

Imorgon har jag min sista massagelektion. Och jag längtar tills jag får känna på den underbara känslan att sluta skolan för dagen och kunna åka HEM direkt och inte åka till Karoliska för att jobba Åhh!
Nu blir det att mysa resten av kvällen.




5 timmar kvar på jobbet, heja!


På väg till mataffären

Mamma och pappa åkte tidigt imorse ut med båten. De ska sova över men jag kunde inte följa med eftersom att jag jobbar imorgon hela dagen + kvällen. Så mamma lämnade 500 kr till Jeppe och mig. Så nu är jag på väg till kista för att kolla på en grej sen åker jag vidare och handlar mat. Jeppe och jag ska laga stark thaimat ikväll med kyckling. Har skrivit en inköpslista så jag inte glömmer något ^^

Ikväll blir det mys framför Eurovision! Ska köpa massvis med godis och gotta mig med morötter och dipp :)


Jobbat hela kvällen, nu ska jag sova är jättetrött :(


Fruktsallad!


Bussen har AC!

Har aldrig varit med om att en buss har
AC så jäkla skönt! Med andra ord så är jag på väg till jobbet.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1852165/images/2012/pic_203784139.jpg" class="image">


Skulle publicerats igår

Igår var jag i skolan på dagen och på kvällen jobbade jag. Har inte så mycket mer att skriva om gårdagen ^^

Gårdagens outfit - nytt linne som man inte ser detaljerna på bilden, ska skaffa bättre bilder på linnet/tubtoppen.



Min sommriga outfit i helgen.

Innan jag brände mig invigde jag mina nya neongula brallor, vitt linne med öppen rygg och en neongul topp i helgen. Hela outfiten var väldigt sommrig i sig och man fick riktiga sommarkänslor :) (brallorna är mycket mer neongula i verkligheten) 100 kr riktigt kaap! :)


Mums.


Hard work work

Nu är jag på jobbet och är redo för 6 timmars arbete. Min bränna har självfallet blivit värre. Nu har det utvecklats små blåsor man får när man har bränt sig rejält. Pannan och hakan är drabbad mest och min snygga bränna ovanför bröstet har klarat sig hittills. Med andra ord så ser jag helt sjuk ut i ansiktet, en riktig tomat liknar jag. Försöker kolla ner i marken så mycket som möjligt på jobbet, skämsigt.. Sen lökar jag asmycket känns det som pågrund av brännan. Sjukhuset är jättesvalt men känns som 50 grader här inne. Dumma bränna!

Dagens fina bränna.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1852165/images/2012/pic_203321237.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1852165/images/2012/pic_203321237.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1852165/images/2012/pic_203321237.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1852165/images/2012/pic_203321237.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1852165/images/2012/pic_203321282.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1852165/images/2012/pic_203321282.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1852165/images/2012/pic_203321282.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1852165/images/2012/pic_203321282.jpg" class="image">


Sovdags

Nu går jag och min snygga bränna och lägger oss! :)


Kvällens film - Billy madison

Sjuuukt rolig film! Rätt så gammal men sjukt rolig :D Perfekt film för ikväll, behöver lite skratt innan morgondagens jobb. Till de blir det morötter och dipp! Namnam på det :)






Premiär åkning med båten i skärgården och en "snygg" bränna på det!

Ojojojojoj vilken härlig lördag jag har haft! Åkte till båten vid 11 tiden med mamma och pappa. Eftersom det var första båtturen för i år så var det mycket som skulle lastas på. Vi åkte sedan ut i skärgården och la till vid en stor ö där vi tog fram pastasallader som vi hade köpt med oss. Åt och hade det mysigt i solen. Vi låg kvar ett par timmar och bara myste, jag solade och det blev så varmt att jag nästan låg i bara underkläder haha ^^ Hade inga badkläder med mig, trodde att det skulle vara kallt så tog inte med några dumt nog. Temperaturen i vattnet var 10 grader så något dopp blev det absolut inte hehe.
Efter ett bra tag liggandes vid ön så började vi röra oss mot vaxholm. Vi åkte igenom en liknande sluss där självklart högerregeln gällde (även på vattnet gäller trafikregler såsom högertrafik, högerregeln och skyltar om hastighet osv). Det var en pytteliten segelbåt framför oss och den åkte så sakta. Så när vi hade åkt ur slussen så åkte vi om båten men vem ser jag då? Haha ingen mindre än Louise från min klass hahaha!! Vi vinkade varandra och båda var lika chockade över att se varandra. Vad är oddsen att man träffar en klasskamrat ute i skärgården liksom? Där märker man verkligen hur liten världen egentligen är! Haha men det var roligt :D
Det var som vanligt mycket folk i vaxholm och man ser verkligen hur avundsjuka folket var som stod där över alla andra som åkte båt, kan säga att det är mycket härligare att åka båt än att sitta på land i vaxholm ;) 

Efter det så rörde vi oss hemmåt mot hamnen sakta med säkert. Jag körde sista biten, alltid lika roligt att få styra :) Vi kom väl hem vid 5 tiden ingefär.

Nu ikväll har jag bara segat. Hälsade på mormor en sväng och mer än så har jag icke gjort. När man är ute på skärgården hela dagen så blir man verkligen helt seg i hela kroppen. Som jag brukar säga "sjön suger" och det gör den verkligen, man har 0 energi kvar i kroppen på kvällen. Håret blir helt trassligt och fettigt dessutom.  

Hahah och dum som jag alltid är! Så har jag bränt mig.. trodde inte att solen skulle ta så mycket så jag låg i solen i flera timmar utan solskydd..! Ville verkligen få färg men istället så bränner jag mig, klanarsle haha..
Nåja, nu svider ansiktet som satan och jag har fått världens snyggaste rand av linnet.. Sånt händer alltid och inte blir man klokare ju längre åren går.

Nu ligger jag i sängen och ska strax välja vilken som får bli kvällens film. Imorgon jobbar jag 11-18 buhu.. Men mamma skjutsar in mig till karolinska och så blir jag hämtad av pappa på kvällen, får hoppas på att dagen går fort. 

Bilder från dagen - Mumsig bränna! Försöker le på bilderna fast det svider så in i norden. Men fasen vilken härlig dag! Tycker synd om alla som inte har en båt och får uppleva dessa härligheter i skärgården under somrarna! 
















Fy så härligt!!

Ute i skärgården med båten just nu. Fy så skönt! Solen bränner, nästan klarblå himmel och vindstilla.


Fredag

Vad har min dag bestått av då? Endast jobb faktiskt. Sov så otroligt skönt på natten att jag låg kvar i sängen och degade tills kl 12 på dagen haha! Sen for jag till jobbet och jobbade kväll där. Var hyfsat lugnt idag men ändå en hel del att göra. Fick mig en liten engelskalektion på jobbet dessutom ^^ efter jobbet hämtade pappa mig, kom hem och då höll mamma på med maten, inbakad oxfilé med pommes och sås! Shitt vad gott! Nu under kvällen har jag endast tagit det lugnt och kollat på lets dance. Imorgon är jag faktiskt ledig! Tro det eller ej men jag är ledig från jobb hela lördagen! Hur skönt som helst efter att ha jobbat varje dag sen i onsdags den här veckan. Hade gärna varit ledig dessa dagar och gjort roliga saker men så blidde de inte :)

Igår jobbade jag också hela dagen. 11-18 jobbade jag. Sjuuuuukt stressig dag och jag hann inte ens klart med allt. Jag blev riktigt förbannad sista timmen, höll på att bryta ut. Just då, ville jag aldrig ta på mig sjukhuskläder igen, så arg var jag. Men jag höll ut och gjorde de jag skulle. Mamma kom och hämtade mig från jobbet och sedan åkte vi till kista och åt middag. Tog grekisk mat, så himla gott men alldeles för mycket mat ^^ efter de så fick jag äntligen med mig en långklänning hem! Har letat överallt efter en som är i min stil. Man kan säga att den långklänningen var populär ^^ när jag hade betalat och skulle gå ut ur butiken var alla långklänningar av den sorten slut! Självklart var klänningen för lång för mig (suger att vara kort ibland) men mamma sa att hon skulle fixa de :)

Nu ligger jag i sängen med datorn på magen och mobilen handen. Detta blir alltså ett blogginlägg från iphonen (standard). Min film har precis laddat klart så ska kolla på den nu. Är riktigt trött men kan ju inte skippa film en fredagskväll :D

Imorgon om det blir fint väder så blir det eventuellt premiär åkning med båten i skärgården!!! Åh så kul, hoppas verkligen på bra väder. Annars finns det massa annat kul som en LEDIG lördag kan bjuda på ;)

Bjuder på en bild på min grekiska mat som jag åt igår med mamma i kista. Godnatt :)


Pakeeeet!

Undra vad de kan innehålla ;)


Hemkommen från jobbet.

Idag började jag 10:30 så fick en liten sovmorgon. Hade en lektion och sen idrott. Fick veta vad jag får i betyg i idrott B och det blev VG, så det är jag nöjd med :) Fick VG på min idrottslektion, idrottsprovet och träningsdagboken :)

Efter idrotten satt jag mig ute en stund med Olli och snackade. Alltid lika skönt att prata ut med henne. Åkte sedan till jobbet och kom nyss hem. Shitt vilken jobbig kväll det var. Akutlarmet ringde i en timme och det blev spring på avdelningen hela kvällen. Larmet fortsatte att ringa och jag behövde hjälpa till mer än någonsin. Fick sköta allt på avdelningen medan alla var inne hos en patient som var sjukt dålig. Sen var det översvämning i ett badrum, en patient hade glömt att stänga av duschen så då blev det att skura hela rummet, en patient hade glöm en klocka värd 5000 kr så den lämnade jag in till personalen. Puuuh vad jobbigt!  Nu blir det att fixa ihop middag till mig själv och sen mysa till en bra film.

Imorgon är det röd dag så självfallet är man ledig från skolan då och även på fredag men det blir inte så mycket ledighet.. Jag jobbar 12-18 imorgon och på fredag och sedan jobbar jag i helgen också, woho! Inte alls taggad på det men får tänka på att jag kommer få en saftig lön till sommaren + att jag får OB för att jobba imorgon = ännu bättre.

MAAAAT!

Läsa lite skvaller innan läggdags


Säger som Henning: OH YEAH!!!

Jag fick MVG på massageprovet igår! Fick 18/18 poäng, alla rätt! Så jäkla glad :D efter det så fick vi lära oss att ta bort muskelknutar. Det var kul att lära sig hur man gör det på det rätta sättet. Men satan vad ont det gjorde haha.. Min rygg är helt röd och svider som satan. Men det roligaste var att känna den speciella känslan, när hon tog i allt vad hon hade så avtog det onda efter bara någon sekund. Man sa hela tiden hur det kändes på en skala 1-10.
Efter det så fick vi även lära oss idrottsmassage. Det ska man inte göra om man ska tävla inom några timmar. Och idrottsmassage gjorde ont! Riktigt ont! Censie masserade mig och jag skrek och försökte få bort hennes händer, usch haha. Har en liten video när Jossan får idrottsmassage av mig och Censie, kanske lägger upp den här om Jossan tillåter ;)
Efter skolan umgicks jag med Censie, Elle och Jossan. Vi väntade på bussen mot stinsen och helt plötsligt står det en gubbe och stirrar genom glasrutan. Han tar sin cykel och går emot oss och är allmänt äcklig. Han ber oss att spotta honom i ansiktet?! Sen vill han att vi ska sätta oss på honom?? Tur nog kom bussen sen och utanför bussen börjar han öppna byxorna och runka. Han hade något fel i skallen, de märkte man klart och tydligt.

Idag har jag varit hemma från skolan. Min migrän imorse vägrade och försvinna så det fick bli en hemmadag. Men usch vad tråkigt det är att vara hemma. Imorrn blir det skola och då startar även 2 veckors jobbdagar, även på helgerna. Men jag är ju ledig på torsdag och fredag så det är skönt.

Men nu håller mamma på och fixar fruktsallad, ska gå ut och hjälpa henne :)


Filmdags!


Massageprov snart!


Pastagratäng a la Josefine!

Ikväll kände jag för att laga middag till min familj så det fick bli pastagratäng. Hade inget recept utan jag körde på bara. Improvicerade med allt och det blev riktigt gott! Gjorde även en sallad med dressing till. Enligt mig kan man inte äta en pastagratäng utan en redig sallad till! Det blir för mastigt om man säger så haha. Nöjd! :)


Mina studentskor!






Älskade skor.

Har som sagt jobbat hela veckan så har inte haft tid till att blogga ordentligt.
Igår (lördag) var jag iväg med mamma i kista och kollade runt lite. Fick med mig en klänning och två par byxor med mig hem. På kvällen var jag ensam hemma så jag köpte med mig mat och lagade en riktig middag (till mig själv). Vid tio tiden på kvällen höll jag på att somna i soffan så istället gick jag ner till rummet och somnade och sov hela natten. 

Idag vaknade jag vid 10 på morgonen, helt utvilad. Har hjälpt mamsen och papsen ute i trädgården, planterat blommor osv.
Senare på dagen åkte mamma och jag iväg och åt lunch. Sen åkte vi tillbaka till kista. 
Tro det eller ej.. Men jag lämnade tillbaka mina s.k studentskor för 1400 kr.... Men jag hade bra anledningar till att göra det.. Min studentklänning är vit och skorna var silvriga så man såg knappt skorna pågrund av färgen. Sen så var skorna väldigt fina, sånna skor man inte ska använda när som helst, sånna skor man inte kan tvätta på något sätt, sånna skor man har på bröllop, dop, på fina grejer. Så jag var osäker på om jag skulle använda skorna. Jag vill inte köpa ett par skor för 1400 kr och sedan så ligger det bara i garderoben.. När jag först köpte skorna tänkte jag att jag aldrig skulle hitta ett par skor som skulle slå dem men det gjorde jag. 
Och det är ett par skor som man kan tvätta, som jag kan använda överallt, gå på krogen med, som är mer ungdomliga eller vad man nu ska säga. Helt enkelt ett par Jeffrey Campbell skor.. Men jag lovade er att visa skorna så innan jag lämnade tillbaka de silvriga skorna så tog jag kort på dem så ni kommer att få se dem + mina nya studentskor som kommer att FÖRBLI mina studentskor! 
Hur mycket jag än vill intala mig själv till att jag skulle använda de silvriga skorna till mycket så kommer det inte bli så.. Jag är superledsen över att ha lämnat tillbaka skorna.. Älskade skorna men aa.. Nu är det som det är och jag vet innerst inne att jag har gjort rätt val. Tar lite tid att inse de bara. Haha låter som värsta grejen nu ju hahaha....     

Nu får ni lite bilder på skorna jag lämnade tillbaka..


På G till jobbet

Jobbar till 9 ikväll sen är det helg!


Jävla fittor!

Eftermiddan har varit skit! Gruppen kan inte samarbeta och allt blir skit! Jag hade asbråttom till bussen men vad händer? Min ena sko har blivit snodd!!! Jävla fittskola! Jävla fittelever som snor!!!!


Gårdagens outfit


Skolan.

Nu sitter jag i skolan och pluggar på ett grupparbete vi ska redovisa imorgon. Det känns så himla konstigt, jag har inget att plugga! Jag har inga rester och har inget plugg att göra förutom att planera grupparbetet tills imorgon. Typ första gången jag kan slappna av så här på vääääldigt länge. Behöver inte sitta uppe halva natten och plugga, slipper känna press och oroa mig för betyget osv, åh vad skönt!!!

Sen känns det så jävla bra att jag inte har fått ett enda G på de senaste uppgifterna.
Idrottsprovet: VG
Dagboken i idrott: VG
Praktiskt massageprov (bröst och armar): VG
Naturkunskapen (frågeställningarna): MVG
Muntliga nationella i svenska: VG

Så jäkla nöjd! Om jag får bra betyg på nästa naturtema så får jag MVG i naturkunskap kursen! Jag? MVG? Haha händer typ aldrig, glaaad!

Okej nu ska jag sluta tjata om det ^^
Jag hinner inte blogga nu för tiden. Jag går i skolan till 4 varje dag nästan sen så har jag börjat jobba på Astrid Lindgrens barnsjukhus igen så direkt efter skolan åker jag och jobbar kväll. Kommer hem vid 9-10 på kvällen och då är det dags för middag för min del.. Sen är jag så trött och sliten så jag somnar. Sammanlagt med skola + jobb så är det 12-13 timmar om dagen. Väldigt hårt men jag valde själv att tacka JA till det så ska inte klaga direkt. En del av mina arbetskamrater har tackat NEJ till att fortsätta arbete där så nu är det nästan bara jag som jobbar. Har jobbat hela veckan och jobbar även idag + torsdag + fredag. Sen är jag ledig från jobb i helgen och fram tills på tisdag. På onsdag börja 2 hårda veckor med skola + jobb varje dag och även helgerna jobbar jag. Jag har redan börjat få ont i svanken av att jobba där konstant varje dag. Är van att jobba där 2 gånger i veckan och plötsligt ska jag jobba där konstant i 1 vecka + 2 veckor. Usch men vafan, lönen kommer sitta fint till sommaren.

Så nu vet att att uppdateringen kommer suga rätt så hårt den här veckan. Men ska försöka blogga så mycket som möjligt :)

Nu ska jag fortsätta med grupparbetet. Har lunch om 15 min och så är halva skoldagen kvar sen väntar jobb woho!

Fått mail från en av högskolorna jag har sökt till!

Vet inte om jag har nämnt i bloggen att jag har sökt in till högskolor nu till hösten? Men det har jag i alla fall gjort, sökte till 7 olika högskolor och alla med inriktningen sjuksköterskeprogrammet! Dem tackade för min ansökan och lite annat. Får självfallet inte reda på om jag har kommit in än, det får jag reda på i juli enligt den här högskolan.
Jag har absolut inga förväntningar, blir bara besviken då. Kommer jag inte in på någon av dessa högskolor så kommer jag inte hänga läpp för de. Då kommer jag jobba i ett år och söka in med nya tag till våren, thats it! :)
Men jag är riktigt nervös. Antagningspoängen är så sjukt hög när det gäller sjuksköterska. Får se om mina betyg räcker :)

Körde storstädning i garderoben i helgen. La ner vinterjackor och kläder i källaren, hittade massor av kläder jag helt hade glömt bort!


Budget.

Ingen aning varför det blev två likadana bilder på förra inlägget? Knas.

Nu blir det tyvärr mobilbloggning. Idag hade jag praktiskt massageprov. Den ända delen jag helst inte ville ha var bröst och armar men självfallet får jag prov på de.. Men det gick hyfsar bra ändå, fick VG så det är jag nöjd med. Efter skolan tog jag tåget hem med Jossan sen var jag fast besluten att jag skulle plugga klart budget uppgiften och även påbörja en annan uppgift. Men istället somnar jag till en film haha, så typiskt mig. Vaknar två timmar senare, äter mat och sen springer jag ner och duschar. Sen började hockeyn men jag kände att jag inte kunde skippa allt plugg bara sådär så jag pluggar medan jag kollar på hockeyn. Blev klar med min budget uppgift. Var egentligen klar med uppgiften men för att få högre betyg skulle jag lägga till "lite" saker. Budgeten tog 3 timmar att göra, blev precis klar med den. Nu ska den bara renskrivas på datorn!

När jag kom ner till rummet igen ser jag att jag har fått mail från Astrid Lindgrens barnsjukhus. Dem vill att jag börjar jobba där igen ett tag framöver så har suttit ett bra tag och mailat tillbaka till min chef.

NU kan jag äntligen slappna av och kolla lite på film innan det är dags att sova. Har inte glömt bort att jag ska skriva om min mösspåtagning! Får bli en dag då jag har mer tid bara :)

Ni får två "normala" bilder på mig, tagna nyss. All budget snack har tagit kål på mig.


Dagens outfit


Blä..


STUDENTSKOR CHECK!!!

Idag (söndag) var jag iväg med mamma igen. Lämnade tillbaka en grej som jag ångrade att jag köpte. Blev 400 kr rikare pågrund av det så de kändes bra. Men sen så gick mamma och jag förbi en butik och då ser vi en tjej som provar två helt fantastiskt fina skor! Jag blev helt kär men när jag går in i butiken så finns det inga fler av dess skor (vad jag kunde se i alla fall). Låtsas kolla runt lite och hoppas på att hon inte köper skorna hehe. Och då hör jag "skulle köpt skorna om dem inte var så dyra". Men tillslut så går mamma och jag och tänker komma tillbaka sen för hon var väldigt seg. Vi kollar i andra skoaffärer om det fanns liknande skor. Men vi hittar inga som liknar. När jag väl har sett ett par skor som jag blir kär i så är det omöjligt för mig att byta ut skorna mot några andra, jag letar bara efter en exakt kopia av skorna och minsta lilla skillnad så är inte skon fin för mig haha.. Knäppt men så är det med mig ^^ 
Efter ett tag kommer mamma och jag tillbaka och ser skorna stå där och lysa av kärlek. Greppar tag i skorna men ser att det är storlek 38.. Frågar i kassan efter 36 och dem hade det. När jag väl fick på skon sitter den som smäck! Så skön, så fin, så vacker, så ALLT! Jag är så totalt kär i skorna. Sen såg vi priset 1390 kr... Jag kan inte låta bli skorna. Jag ser ett par andra som liknar skorna fast i en annan färg. Var inne i butiken i minst 1 timme och provade båda skorna och kunde inte bestämma mig vilka jag ville ha. Att lämna skorna fanns inte för mig. Den butiken tar endast in ETT PAR av storlek 36 så skulle jag lämna dem så skulle skorna bli uppköpta på 5 sekunder. Hon i butiken sa att dessa skor har sålt som smör och att det endast finns 3 storlekar kvar och en av varje storlek sen får dem inte in fler av dessa, det går alltså inte att få tag i dem. Så då va det avgjort. Jag köpte skorna och blev 1400 kr fattigare.. Det sved i plånboken men FAN så snygga skor jag fick. Sen var servicen hur bra som helst där! Dem hämtade precis den storleken jag ville ha, tjejerna satte på sig skorna så jag kunde se hur ett annat par såg ut, dem hämtade skorna till mig och kom ut från kassan och gav mig personligen kassen i handen! Det kallar jag bra service! Men det är inte de bästa! Jag kan reklamera skorna när jag vill! Har jag haft skorna i ett år och dem kanske går sönder eller något liknande så får jag lämna tillbaka dem och få pengarna tillbaka! Samma sak efter 2 år, 3 år osv! HUR bra som helst ju! Den här dagen hade jag inte alls planerat att köpa studentskor, hade faktiskt tänkt ha ett par kilklackar jag hade hemma. Men när jag såg dessa skor så gick det inte att låta bli och dessa passar SÅÅÅÅ mycket bättre till min studentklänning! Jag kommer inte att visa min studentklänning innan studenten (blir lite mer spännande då). Men skorna jag köpte kan jag visa för er! :) Men inte idag, det får bli när jag har tid att ta ordentliga bilder på dem. Just nu ligger dem i tryggt förvar i skokartongen som är fyllt med rosa papper och allt :D  

Sen var min mamma så snäll så hon köpte ett par skrikrosa shorts till mig för 400 kr! Har letat efter ett par shorts med hög midja hur länge som helst men hittar aldrig några i min stil. Så helt plötsligt ser jag dessa skrikrosa shorts och mamma ser på mig hur mycket jag vill ha dem så hon går in, tar storlek 34 och köper dem haha! Provade shortsen och även de satt som smäck. KUUUUL!

Ikväll har jag ätit hemmagjord pizza med tacoköttfärs, ananas, mozzarella, skinka och massa annat gott!
För en stund sen fixade jag till mig lite. Rakade benen, smörje in mig med en speciell kräm som ska ge ett bra resultat, haft ansiktsmask osv :)

Men nu är det dags att börja plugga.. Jag har praktiskt massageprov imorgon och jag kommer faila totalt.. Jag kan inte alla 76 greppen utantill och vilken ordning dem ska vara i... Men det får gå som det går, orkar inte lägga massa energi och plugga hela natten. Kommer bara glömma mer om jag pressar hjärnan på det om och om igen. Så läser igen allt sen får jag plugga lite smått imorgon innan provet.

Så hinner inte skriva om min mösspåtagning idag men jag laddar över bilderna till datorn idag så får ni färska bilder och text om det imorgon förhoppningsvis! :)


Blogga ordentligt!

Nu så har jag tid för att blogga ordentligt. Blir oftast småinlägg i veckorna med mobilen, sitter nästan aldrig vid datorn och gör jag det så kollar jag endast på film, därav dålig ordentlig bloggning. Men nu så ska jag ta mig tid att blogg lite!

Hade långhelg förra veckan, 5 dagars ledighet. 
Började skolan på onsdagen först och hade kickboxning på friskis och svettis på idrotten. Det var Jessica som höll i lektionen och shitt vad trött man blev. Dålig kondition och ovig haha.. Men det var sjukt kul. Vi fick även lära oss försvarsställningar så nu kan jag försvara mig rejält ifall något skulle hända :D 

I torsdags kom träningsvärken. Kunde knappt röra mig, vaderna var värst. Försökte röra mig hela tiden för om jag satt mig ner så blev det bara värre, kände mig lite gammal där.. På dagen var vår klass på studiebesök utan lärare på nordiska museet tror jag det var? Vi skulle svara på 3 frågor som tog 15 min och sen hade vi liksom 2 timmar på oss så jag och ett gäng drog och käkade på donken och sen gick vi runt i stan en snabbis. Vi var självklart tvungna att åka tillbaka till skolan sen och gå ända till 4.. Och på dessa 3 timmar jobbade Rebecka och jag med våran komplettering så vi får MVG. Det var svårare än vad vi trodde och läraren byggde bara på med och mer uppgifter. Vi var hela tiden nära på att strunta i den här kompletteringen men icke.

I fredags hade vi mösspåtagning!!! Berättar om det i ett eget inlägg med bilder!

Igår (lördag) så var jag iväg med mamma. Blev en god lunch i täby centrum sen kollade vi runt och jag köpte en tröja inne på Hollister. På kvällen åt vi god mat och så kollade jag på hockeyn! :)

Berättar om min söndag i nästa inlägg. Inlägget kommer bli för långt annars ^^

Nytt som jag har glömt att visa.









- Halsband och armband (armbandet ska man ha på överarmen).
- Fägglad bikiniöverdel.
- Höga jeans (har sammanlagt 3 par av dessa jeans nu haha... Ett par blåa, svarta och nu jeans). Man kan aldrig få för många av dessa snygga brallor!
- Enkelt vitt linne med snygg rygg.

Bilder från projektmässan, tagna med iphonen.

För ca två veckor sedan ställde jag och min klass upp våra projekt så folk fick komma och kolla.


Jossans projekt.




Felicias, Rebeckas och Jessicas projekt. En superfin bok där även jag är med i och berättar om diabetes.




Puttes och Ollis projekt. HLR-patrullen, dem lär ut HLR i skolor osv.


Alex och Eves projekt. Dem skrev och höll föreläsning om lekterapin på Astrid lindgrens barnsjukhus.




Stephanie, Ninorta och Hadis projekt. En bok om hälsa.


DON'T DRUG ME - Vanessa, Jossan, Helena och Moas projekt. Lock som man ska sätta på drickan så man inte blir drogad.




Ida och Isabellas projekt. Dem gör tvålar och säljer och sedan skänker dem pengarna till barncancerfonden.


Och slutligen mitt projekt. Min bok om diabetes.
Fanns så klart fler projekt men det här är några i alla fall :)


Bakslaget har redan kommit.

Försökte sova men vaknar snabbt av att hjärtat slår i tusen och jag börjar bli illamående. Reser mig upp och det känns som att jag var ute på sjön, allt gungade och jag såg tredubbelt med ögonen. Tar blodsockret och det är superlågt så skyndar mig till köket för att ta något att äta men kommer inte långt innan jag måste lägga mig ner i sängen igen. Men tur nog kom mamsen ner precis och gjorde en megastor fruktsallad till mig. Min fina mamma! Nu mår jag bra igen och kämpar vidare med mitt "nya liv" :)


Tjafs....

Har svenska C nu och jossan, jag och Ida tjafsar med läraren. När läraren inte fattar hur betyg ska sättas så måste man sätta henne på plats. Irritationen ångar!!


Skola skola skola..

Trött som en get. Idag ska vi till Friskis och svettis på idrotten. Kickboxning tror jag vi ska ha, kuul kuul :) hoppas jag kommer hem med hela byxor!


Imorgon börjar ett nytt liv för mig.

Jag ska ta ett stort steg imorgon. Ett läskigt steg som jag inte har någon aning om hur det kommer att gå. Jag kommer bli mycket petigare med vissa saker och jag kommer hålla bra koll angående saker. Allas kroppar reagerar olika och nu är det dags att ta reda på hur min kropp kommer att reagera på det här. Det kan vara farligt men också nyttigt. De kan inte bli värre än att jag får åka in till akuten om det blir kris men den risken är väldigt liten! Tänker inte säga vad jag ska hålla på med än men om någon månad kanske ni får en liten titt vad jag håller på med :)

Jag har ingen aning om hur länge jag kommer att klara av det här eller OM jag kommer klara det här. Det får tiden utvisa. Men ska verkligen försöka! Ska vara envis som en get! Det är nu eller aldrig så att säga :)

Så imorgon sker det stora förändringar som eventuellt kommer förändra mig totalt :) Det kommer att kosta en del men det får jag ta. Så om någon månad kommer jag att kolla hur allt ser ut och ser allt bra ut så kommer jag fortsätta med detta :) OM jag ens klarar av en månad haha.. 

Kan även klämma in att jag har mösspåtagning den här veckan!!!! :D

Var bara tvungen att skriva det ^^ NU film!  

ska skärpa mig!

Får skärpa mig med bloggandet nu tycker jag! Minst ett inlägg om dagen ska väl inte vara så svårt Josefine? Nåja, kan försöka berätta om förra veckan om jag nu minns något haha.

Förra veckan jobbade jag med ett stort arbete med Rebecka. Vi hade sedan redovisning av det och vi fick bra betyg men så klar så nöjer inte Rebecka och jag oss med ett ynka VG så vi ska finslipa lite grejer och blir vi klara med det i tid så blir det MVG!

I onsdags hade jag nationellt prov i svenska. Den här gången blev det skrivdelen och jag trodde att jag skulle gå ut efter 45 min men jag satt i över 3 timmar haha.. Skrev och skrev men ingen aning om det vart bra. Det får visa sig när jag får resultatet :) Fick VG på muntliga i alla fall! 
Sist lektionen var idrott. Jossan och Vickan hade lektion i fotboll. Vi körde olika övningar i början och en av övningarna var att tävla i två lag. Man skulle springa så fort om möjligt en sträcka, runt en kon och sedan tillbaka. Jag sprang i strumpor på idrotten men det gick faktiskt bra ändå.. Eller.. Andra gången jag skulle springa hann jag runt kon och jag låg bra till men vad händer? Mina fötter hänger inte med så jag ramlar och glider en lång bit på golvet och mina knän tar massor av stryk haha.. Så jävla klumpig! Men det gjorde faktiskt inte så ont! Började resa på min för att fortsätta springa men då ser jag att mina träningsbyxor har "bränts sönder" hade även skrapat upp ena knät lite haha.. Så jag satt min på bänken resten av tiden och sörje mina favorit träningsbyxor.. På vägen hem när jag sitter på tåget så börjar jag kallsvettas och illamående. Jättekonstigt aja! Glad att jag kunde underhålla mina vänner på idrotte i alla fall :D Skrattade åt hela grejen men att ramla och glida över halva golvet haha.. Dessutom så förde idrotten med sig något bra i alla fall! Fick reda på mitt idrottsprov om träning och muskler och jag fick VG!! Trodde knappt att jag skulle få G haha. 

I torsdags hade min klass projektmässa. Jag ställde upp mitt projekt och det var verkligen massor av folk som kom och läste min bok. Det var väldigt många intresserade som började berätta historier som dem har varit med om osv. Otroligt kul, trodde ingen direkt var intresserad av diabetes men åhjo! Kul! Sen jobbade jag kväll men innan dess vad jag iväg med mamma och fick med mig en skinnjacka hem!

I fredags hade jag studiedag och då åkte jag till kista och kollade runt lite innan jag överraskade mamma på jobbet, hon blir alltid lika glad :D Fick med mig ett linne hem. 

I lördags jobbade jag ute i trädgården på förmiddagen. Tog ut alla sommarstolar och möbler och hjälpte pappa att måla båten! Senare åkte jag med mamma till kista och fick med mig massor av fina saker hem! En fin tröja, linne och hängselbyxor? Om det nu heter så haha ^^ Visar allt sen! 

I söndags var jag iväg med mamma igen ^^ Vi köpte massor av blommor som vi ska plantera. Sen överraskade vi mormor med en blomställning + massor av blommor! :)

I går (måndag) så var det valborg. Jag jobbade som sagt min sista dag på Astrid Lindgrens barnsjukhus. Tråkigt men också skönt. Nu kan jag satsa på skolan fullt ut den sista tiden. Slipper komma hem vid 9 tiden och plugga hela natten. Det kändes så sorgligt för varken Bellas, Johans eller Toves skor var kvar. Jag jobbade sista passet av oss alla så det var endast mina skor kvar, sorligt. Men jobbet kändes såååå mycket lättare den kvällen, skönt det! 
På kvällen var jag med folk vid majbrasan vid oss en stund. Hela runby är ju där så vart man än gick så fanns det människor man kände :) Stannade ett tag och pratade med massor av folk sen gick jag vidare till affären och köpte glass. Var ensam hemma, åt glass med jordgubbar och bara myste till filmer. En bra och lugn valborg! :)

Idag har jag solat på dagen och sen har jag varit iväg med mamma och mormor en stund. 

Nu under kvällen har jag pluggat lite om min nya blodsockerapparat. Den är mycket mer komplicerad än de andra som finns. Den är helt ny och den ser ut som ett USB som man ska koppla in till datorn för att ladda. Sen kan man även se en kurva på datorn hur blodsockret har varit under veckorna. Den har även funktioner som man kan fylla i om man tar blodsockret före en måltid/efter en måltid, om man har varit stressad, ätit för lite/mycket, rört på sig osv. Väldigt komplicerad med andra ord så jag kände att jag behövde läsa på lite. Just nu laddar den i datorn så jag inviger den imorgon på morgonen innan frukosten :) 

Har självfallet gjort annat i veckan som jag inte minns. Men jag har jobbat hos sötungen, har inte träffat han på månader så himla kul att få träffa honom igen. Han bara växer och växer och nu har han slutat med blöja också. Så duktig!

Ska kanske försöka ladda upp lite bilder från veckan?











Något bra förde idrotten med sig i alla fall! :D Är inte så värst bra på träning och muskler men VG wow! :D Hinner inte ladda upp fler bilder idag! Har massa bilder från vår projektmässa och andra ting. men det är trots allt skola imorgon och jag har teckenspråk första lektionen.. Hade ju mitt sista prov i teckenspråk förra veckan. Man skulle filma sig själv när man pratade om ett ämne och sedan lämna in det på et USB. Min film blev 5.57 minuter lång men jag vågar inte hoppas på något betyg, tar det som det kommer :) Hoppas jag får reda på resultatet imorgon! Lägg märke till att andra och tredje bilden är upp och ner! ^^ Nu blir det film en stund sen sova! :)  

RSS 2.0