Otäck händelse

I torsdags på kvällen blev jag och Molly jagade av en man. Riktigt otäckt var det.. 
 
Gick ut på kvällen vid 22 tiden för att kissa med Molly en sista gång. Ibland är hon långsam på att hitta ett ställe och det var hon nu. Jag stod bredvid henne och hörde en man sjunga en bit bort ifrån. Inget konstigt med det, tänkte jag. Men sen ser jag att han kommer närmare Molly och mig. Tar då upp Molly i famnen och sprinnger mot porten men det ser han och springer och står för dörren. Sen står han bara där och skriker "fitta" flera gånger till mig och börjar sedan springa mot oss. Får lite panik och springer allt vad jag har runt huset och in genom garageporten och stänger den fort. Efter en stund hör jag hur han bankar och försöker komma in. 
 
Blev helt skakis av det här. Rädd eftersom jag hade Molly med mig. Såg inte hur han såg ut för det var så mörkt ute. Såg bara att han hade en huva tröja med huvan på sig och svarta byxor. Sen det här hände har jag inte vågat gå ut på kvällarna. Och jag gick inte ens långt, gick till en gräsmatta precis vid min lägenhet. Så sjukt hur världen har blivit. 
Bara tur att jag kunde springa ifrån. Ren tur den här gången, nästa gång kanske det inte går lika bra och jag vet att det kommer hända fler gånger så som världen ser ut nu.. 
 

Tillbaka!

Nu var det några veckor sedan. Den här värmen tar all energi, går varken att vara ute eller inne på dagarna. Sover så dåligt också. 
 
Mycket hat hänt sen jag skrev sist. Har hittat och köpt en ny cykel som jag är så nöjd med. Men har inte gått att cykla så mycket pga värmen. Sen har jag börjat jobba förra veckan. Första passet blev jag sjuk, kl 12 på natten fick jag 39 graders feber, ont i kroppen och kunde inte stå länge utan att bli svimfärdig. Men vi var för lite personal så kunde inte gå hem utan fick kämpa mig igenom natten och sen fort hem och sova. Efter några timmars sömn var all feber borta..? Fattar ingenting så jag kunde jobba nästa natt utan problem. 
Nu är första veckan på jobbet avklarat så nu känner jag mig taggad på jobb och rutiner igen. Alltid motigt att gå tillbaka till jobbet efter semestern. Bara 1 år kvar tills nästa semester haha.. Har 15 dagar sparade men sparar nog dem tills senare :) 
 
I fredags åkte mina föräldrar till Finland i 14 dagar.. Och dem tog med sig Molly.. Har varit konstant med Molly i 4 veckor nu så det gör redan ont i mig och saknar ihjäl mig redan. Min älskade bästaste älskling! Får dagliga bilder från Finland så lite plåster på såren är det. 
 
 
 

Åter i Sverige

Nu sitter jag i bilen på väg hem från Göteborg. Danmark har varit underbart, vill inte hem! Har sån lust att skicka en ansökan till sjukhusen i Danmark. Eftersom jag har släkt överallt i Danmark så har jag boende klart redan. Och vädret ska vi inte snacka om! 35 grader varje dag! Solen tar såå mycket mer där än i Sverige. Trivs så himla bra i Danmark. Om det inte blir en flytt dit snart så ska jag verkligen tillbaka för ett besök i alla fall. Kanske redan i slutet på veckan haha! 
Ska berätta mer om resan. "Bara" 5 timmar tills jag är hemma i lägenheten. 

(null)


Spontan resa

Sitter just nu i bilen på väg till Göteborg och Danmark. Mina föräldrar spontanbokade båt till Danmark igår, visste ingenting. Visste att vi skulle dit i sommar men vi hade inte sagt något speciellt datum. Men nu är vi på väg! Åkt bil i 2 timmar nu så ca 4 Tim kvar innan vi kommer fram till båten. Sen 3 timmar på båten med mat och taxfree och slutligen 2 Tim innan vi kommer fram till min moster som vi ska bo hos. Molly är självklart med! Första gången för henne att besöka Danmark. Som jag brukar säga "dags att åka hem" känner mig mer hemma i Danmark än i Sverige. Inte omöjligt att jag åker dit och blir kvar ett par år :) 

(null)

(null)


Min fina balkong!

Helt glömt bort att visa min balkong. Den är så gott som klar och jag är såå nöjd! Sitter där ute nästan varje kväll och njuter. Tar ut min nyinköpta trådlösa högtalare och sitter där ute och njuter. Så härligt! 
 
Från detta!
 
 
Till detta!
 
 
 
 
 
 
 

Cykeljakt

Imorgon, eller idag blir det ju nu, ska jag och mamma på cykeljakt. Min cykel som jag har nu är lite för liten för mig och nu bor jag så centralt så det vore skönt att kunna ta cykeln om man bara ska handla något lite lätt eller kunna cykla hem till föräldrarna med Molly i cykelkorgen. Så det är prio imorgon, billig, enkel cykel. 
 
Sen är det fotboll som gäller, hejja Sverige! 
 
 

Nattsuddare

Vad gör jag vaken så här sent haha? Jo, jag älskar att vara vaken sent på natten, en av anledningarna att jag jobbar natt. Trivs att vara vaken på natten, allt är så tyst och lugnt. 
 
Njuter av min semester. Den här veckan har bestått av många samtal till jordbruksverket och den Danska ambassaden. Vi ska till Danmark snart, min kusin har fått en liten dotter så vi vill dit och hälsa på. Och då vill vi ha Molly med oss, vi tar bilen så det blir smidigt. Därav alla samtalen för att kolla så att Molly har allt hon behöver för att åka till Danmark. Att ringa den Danska ambassaden var ett riktigt test! Där var det danska som gällde haha. Tur att jag kan prata danska. 
 
Men idag ska jag till dollarstore och handla lite förnödenheter. Men nu tror jag att sängen kallar på mig, är redan ljust ute haha.. Men jag älskart och har man semester så får man fuska lite :) 
 
 

Sämst kväll

Alltså den här kvällen.. Allt har gått dåligt.. 
Började med att jag skulle laga middag. Hade köpt färska korvar med smak av jalapeno. Smakade när jag hade tillagat dom, smakade skit verkligen.. Någon konstig smak i dom så det var bara att slänga.. Rotar lite i frysen och hittar kycklinghamburgare. Tillagar och bränner den såklart och det slutar inte där. Då går brandalarmet i lägenheten och jag får aldrig tyst på den, vad jag än gör så fortsätter den att tjuta. Till slut tar jag till våld och drar av den och tar ut batteriet.. Så skämsigt! Haha jag orkar inte.. Räckte inte allt det där? Nej.. Bestämde mig för att bara äta knäckebröd efter en misslyckad middag. Då smakar smöret marsipan.. pyton med andra ord. Jahapp! Så nej jag skiter i middagen nu! Vill bara gå och lägga mig och vakna upp till en ny dag haha..
 
 

RSS 2.0