Min fina mamma!

Igår blev som sagt min gröna jacka bestulen..! Jag var grymt arg och ledsen igår så jag tog en PW till Olli och snackade ut med henne, det var riktigt skönt! Kom hem vid 7 på kvällen och var så ledsen att jag inte hade lust att vara vaken längre så jag gick och la mig och somnade efter ca 2 minuter.. Sov hela natten och vaknade en gnutta gladare vid 7 när alarmet ringde.
Mamma var så snäll, hon hade ordnat frukost som stod och väntade på mig på matbordet innan hon hade åkt till jobbet. Det ändrade mitt humör rejält.
Hade inte alls lust att gå till tattar skolan men behövde verkligen plugga, har så mycket som ska lämnas in. Tog med mig jackan upp till klassrummet med ALLA mina saker i. Tänker aldrig lämna min jacka där nere igen!
Pluggade på riktigt bra faktiskt, blev klar med 2 uppgifter och halvklar med en annan så det lättade lite på hjärtat kan man säga. Shoppade med Olli på lunchrasten fast jag hittade inget tyvärr. Eller jo det gjorde jag, men jag bangade på att köpa saker och det ångrar jag nu så ska direkt till affären på lunchen imorgon och köpa den!

I slutet av skoldagen så fick jag ett sms av mamma där det stod "jag hämtar upp dig i sollentuna vid 4 så ska du och jag köpa en ny jacka till dig". Åhhh min gulliga mamma! Så vi åkte till kista och kollade runt där. Och jag hittade faktiskt en jacka! En skinnjacka dessutom! Har letat som en galning efter en skinnjacka i år och dar nu men hittar aldrig någon i min stil, är väldigt kräsen eftersom de flesta skinnjackor kostar en del. Sen när jag står i provrummet och provar jackan så kommer mamma in med en knallrosa klänning som hon vill att jag ska prova. Jag var osäker först för den var inte riktigt i min stil men sen när den kom på... SHITT VA SNYGG! Den var helt magisk!!! Jag fick en heeelt annan kropp i den klänningen, jag var smal som en sticka när klänningen kom på! Vilken drömkropp jag fick i den klänningen! Så den kunde jag inte låta bli att köpa. Men när vi kommer till kassan så tar mamma jackan + klänningen och betalar dem.. Min fina mamma!

Innan vi åkte hem så käkade vi mat i kista. Mamma får mig alltid på bra humör och hon märker direkt när det är något med mig. Kan prata med henne om allt och hon är alltid så förstående med allt jag säger. Fin fina mamma!
Angående skolan.. Den har sjunkit till botten för mig. Har inget förtroende alls för den längre. Det har varit stölder förr i skolan men dem gör inget åt det! Finns ingen kod till dörren heller för tillfället så vem som helst kan komma in och ta saker. Fy!
Inte nog med det! Idag blev Putte i min klass bestulen på sitt sl kort! Och min lärare blev även bestulen på sina tofflor! Vad är det för en tattarskola egentligen!? Man blir så jäkla irriterad! Och så vill dem att vi ska sprida bra om skolan.. SÄTT UPP EN VIDEOKAMERA VID HALLEN FÖR TUSAN! Hur svårt ska det vara!?

Imorgon är det fredag och helg! Och så kommer även mina kusiner från Danmark hit till oss och stannar i 10 dagar! Om en vecka är det påsklov också. Så lite glad är man väl.
Nu ska jag mysa ner mig i sängen med morötter och dipp! Och kolla på missade serier!


Nya godsaker

Sitter i skolan och jobbar det sista med projektet. Idag har vi även fått våra studentkläder! Mumsar på lite nya godsaker. Ben & jerrys nya glass blev jag besviken på, den smakade inte alls mycket. Men den nya Loka drickan var asgod! Jordgubb och lakrits, trodde inte det skulle smaka gott men det var de! Eftersmaken är typ som att man nyss har ätit lakrits. Mums! Såg att det fanns ytterligare två andra nya Loka smaker som jag måste testa.


Fittskola!!!

Igår blev min gröna jacka snodd i skolan! + hörlurar och 50kr som låg i. Vilken jävla fitta är det som snor någon annans jacka egentligen!? Jävla fattiga människa säger jag bara! Nu blev du allt rik va?!?!
Det ösregnade igår och jag fick åka hem från skolan utan jacka. Fan vad arg jag är! Fittjävel.
Ursäkta mitt fula språk men i det här fallet är det okej!
R.I.P min gröna jacka..


Nu tänker inte jag plugga en minut till grrrr! Dags för lite fritid - film!


Dagens outfit - myssdress

Är på G till jobbet just nu. Är jättetrött, kommer hem sent ikväll och då blir det att plugga på teckenspråksprovet och idrottsprovet.. Orkar inte!


Dagens outfit - nytt linne.


Nyduschad och äter en glass som väcker minnen!

Den här glassen älskar jag! Alltid när jag var hemma hos min barndomsvän Malin så åt vi den här glassen. Det är en isbjörn på paketet och när man ska äta den så klipper man bort en bit av plasten sen är det bara att käka! Har inte ätit den här glassen på ca 10 år. Vilka minnen alltså! :)


Den här veckan kommer bli den stressigaste under hela 2012..

Måndag: Skola och massage till klockan 5 därefter åka direkt till jobbet och jobba till 21:00..
Tisdag: Skola och därefter åka till jobbet och jobba till 20:00..
Onsdag: Teckenspråksprov MUNTLIGT! Idrottsprov därefter!!!
Torsdag: Skola + stenhård pluggning med projektet.
Fredag: Projektet ska vara inlämnat + projektplan + affärsplan + marknasplan + NATIONELLT PROV I SVENSKA! (om jag inte läste fel om det?)

Vet inte hur jag ska hinna allt det här. Jobbet förstör jättemycket för mig. På dagarna i skolan kommer jag jobba med temat vi har + inför nationella provet. Sen kommer jag hem sent från jobbet då jag ska hinna äta, duscha och plugga. Och jag ska även hinna få lite sömn också!
Jag måste även plugga på proven jag har på onsdagen + fredagen. Men jag måste måste måste måste också plugga på projektet som MÅSTE vara klart och inlämnat tills på fredag.

SHITT säger jag bara.. Känns som att jag kommer bryta ihop snart pågrund av allt plugg!
Nu måste jag plugga vidare faktiskt.. Börjar med idrottsprovet så det blir klart.. Lär få plugga hela natten lång. Kanske ska dygna? Låter som en vettig ide faktiskt.... 



Dålig uppdatering!

Usch vad uppdateringen har sugit den här veckan. Men så blir det ibland när man har fullt upp i veckan med skiva och plugg!
Kan berätta lite kort om veckan. I tisdags så var det ju min klass skiva, den kommer jag berätta om i ett eget inlägg när jag har fått lite fler bilder av mina vänner.
I onsdags så var vi ju lediga från skolan pågrund av skivan. Jag drack inte så mycket tyckte jag men jag mådde dåligt. Fast det var nog av en annan anledning inte att jag var bakis, för det var jag inte tror jag?
I torsdags så pluggade jag konstant i skolan. Jag var fortfarande inte klar med svensk-historia uppgiften som skulle vara inlämnad för ca 3 veckor sedan! Men i slutet av dagen blev jag äntligen klar med den och skickade in den! Vilken lättnad! Och efter det jobbade jag med 5 frågor om energi som skulle var besvarade och inlämnade nästa dag. Hann faktiskt nästan klart, duktigt! Var så himla trött när jag kom hem så somnade vid 5 och sov hela natten ända tills alarmet ringe nästan dag!
I fredags var jag helt utvilad efter 14 timmars sömn. Skulle ha debatt om olika energikällor på morgonen så jag skrev och pluggade lite på de. Debatten gick inte alls bra, jag hatar att avbryta andra som pratar och med det så lär ni kunna gissa hur det gick.. Aja, sånt får man ta!
Jobbade sedan med frågorna och blev helt klar, nöjd!
Efter skolan åkte jag till mammas jobb så handlade vi mysmat till kvällen. Det blev premiär grillning för i år! Vi grillade kycklingfileer på spett som var doppade i marinad och till det friterade mamma pommes och gjorde en superstor sallad! Åh vad gott det var!
Efter maten så gick jag upp till vardagsrummet och satte igång med projektet. Jag började fixa med bilderna och designen på min bok. Kom hyfsat långt faktiskt. jobbade med projektet till midnatt sen somnade jag.

Igår (lördag) var jag i barkarby med mamma. Hittade inget men det var bara bra!
På kvällen så åt vi caesarsallad! Sååå goooottt! Sen kom det helt plötsligt gäster och ringde på vår dörr så än en gång satt jag mig framför tvn och jobbade med projektet. Jag började äntligen skriva i boken! Projektet ska ju vara inne på fredag och jag är otroligt stressad trots att jag har kommit igång riktigt bra. Men det är ju inte bara det praktiska som ska göras.. Projektplanen ska in, marknadsplanen ska in, affärsplanen ska in osv osv osv osv osv....
Senare på kvällen var jag helt plötsligt ensam hemma och det hatar jag.. Massa som låter och jag inbillar mig alltid det värsta så fort det knakar eller låter lite utanför haha..
Så jag stängde in mig på rummet och satt på en film på hööög volym så jag inte kunde höra något annat haha..

Idag då.. Man ska vrida fram klockan en timme och hela dagen gick så himla fort pågrund av det.. Man hann knappt vakna innan det var kväll redan.
Har i alla fall varit i stinsen med mamma och mormor och handlade lite.
Har ätit ost och skinkpaj med en supergod sallad till kväll. Hela den här helgen har bestått av goood mat på kvällarna.

Jag hade faktiskt namnsdag i måndags!! :D Eller det finns ju inte just namnet josefine bara josefina och josephine men det blir ändå min namnsdag. Jag har fått massa namnsdagspresenter och jag ska tydligen få ännu mer på onsdag :o visar allt under veckan!

Kortfattat inlägg sa jag ju..
Min helg: God mat och mys i soffan med projektet!



Studentskivan idag!!!!! :D

Håller på att fixa mig inför min klass skiva! Är riktigt taggad faktiskt! Hoppas maten är god också!
Våra osmarta lärare hade planerat in ett studiebesök idag på tekniska. Tar ju ca en timme att åka hem därifrån så jag var nervös under hela vistelsen där. Men vi fick sluta vid tre och då var det bara att springa till tåget! Nu har jag i alla fall duschat! Och ska låta håret torka lite extra sen hoppas jag på att mamma kommer hem snart, hon måste hjälpa mig med håret.

Känns som att jag babblar om ingenting just nu haha.. Så ja!
Tror och hoppas på att kvällen kommer bli bäst! Och tur nog så fick vi ledigt från skolan imorgon!

Nej, nu måste jag fixa mig, är inte ens halvvägs klar och tåget går om ca en timme shitt!

Godnatt


Helgen.

Jag har haft en riktigt myshelg! Har spenderat mestadels av tiden i köket faktiskt! Har stått och gjort hemmagjord glass med mamma och pappa! Vi började med at göra cocosglass i fredags men vi nöjde oss inte med den utan direkt efter cocosglassen gjorde vi mint choklad glass! Ingen av dem var särkilt svåra att göra och vi skippade sockret, bara onödigt!

I lördags var jag iväg en sväng med mormor och mamma. Vi köpte 1kg jordgubbar!! Och så prövade jag på den goda glassen som det har snackats så mycket om (calippo shots) och den var supergod, den är redan min favorit, den kommer utnyttjas väl i sommar!
På kvällen fortsatte vi att göra glass på kvällen. Då blev det mango sorbet! Massor av mango och nada socker! Och efter det så gjorde vi även jordgubbs sorbet! Shitt vad goda dem blev! Slickade av alla skedarna haha.. Det är så otroligt kul att göra hemmagjord glass! Och det blir sååååå mycket godare än om man köper glass i affären!
Senare på kvällen kollade jag på en lite läskig film uppe i vardagsrummet. Den handlade om någon ubåt som började läcka in vatten, då dök ett par killar ut från ubåten för att fixa läckan och när dem kommer fram till läckan så speglar det sig och man får se asläskiga saker, döda människor dyker upp och massa bankande ljud. Så fort jag visste att nått läskigt skulle dyka upp höll jag för handen för ögonen och böt kanal.. Haha, ville ändå se filmen för den var så otroligt bra men de läskiga delarna med döda människor som bankar kunde dem gott skippa haha..!! Usch, att kolla på sånna filmen ensam på övervåningen, vågade knappt gå på toa sen. Stängde in mig i rummet och satt på en GLAD film haha knäppa jag..

Idag har jag haft en seg söndag. Har kollat på en sån otroligt bra film! Sorglig men otroligt bra. Min söndag har varit lugn och mysig. Har jobbat lite med mitt projekt men har massa kvar, inte bra! Nu laddar jag upp för ännu en vecka med plugg. Och min klass STUDENTSKIVA är ju på tisdag!!!!! :D Vi har även fått ledigt av skolan på onsdagen, tur det! Tror ingen av oss hade kommit till skolan dagen efter i alla fall ;) Alla hade nog anmält sig "sjuka" haha.

Nåja, nu har jag nyss duschat och ska fixa lite med musiken. Har faktiskt börjat trixa lite med musik på skoj dåra! Micke har hjälpt mig lite också :) Så ska hålla på lite till sen blir det att kolla på film innan det är dags för att sova. Har en liten sovmorgon imorgon men en lång dag bestående av massage i 2.5 timme + jobb direkt efter det.
Man kan ju resonera den här helgen som glasshelg haha.
Här får ni lite bilder från helgen, glaaassssssss!!








Vann även 25:- på min trisslott haha.

















Haha, det ser ut som potatismos!



En DEL glassbilder ;)

Oskars studentskiva!

I tisdags var jag som sagt på Oskars studentskiva. Den ägde rum på Collage. Det var kul att se så många som hade ansträngt sig med klädseln, temat var filmkaraktär.
Leo var så snäll som bjöd på drickan också, det var en skön stämning och jag hade väldigt kul faktiskt.

Eftersom jag hade skola tidigt dagen efter så åkte vi hem vid 1 ungefär. Man blev så himla trött när man tänkte på att man skulle upp om några timmar..
Nu får ni lite bilder istället.

Fick som sagt låna Ollis brallor. Det blev baggyjeans för mig och den stilen trivdes jag faktiskt i :)





Fångade en bra bild på Olli ;)



Leo, massor av människor blev rädda när dem såg honom. Man fick sig ett gott skratt under hela tågresan haha!

På sista bilden är jag precis hemkommen, runt 2 tiden ungefär astrött.. Vilken ångest man hade inför skolan haha..

Dagens outfit


Klant!

Hade precis skrivit klart det jag ska plugga på till provet innan jag går och lägger mig, men vad händer då? Det går sönder på flera ställen när jag river bort det från blocket. Varför just nu? Aja, bara att skriva om det!


Inga hål!

Woho hade inga hål! Fast å andra sidan har jag endast haft ett hål i hela mitt liv hehe. Det var sista gången jag fick gå till tandläkaren gratis.. Usch vad dyrt det kommer bli sen.

Idag, torsdagen den 15 mars: har aldrig pluggat så här mycket i mitt liv på en och samma dag! Jag har pluggat på varje lektion och på varje rast. Jag har heller inte tagit en paus på 5 min nejnej! Jag har samma underbara känsla i kroppen som en människa som just har tränat klart. Helt jävla underbart känna det!!!
Och vad beror det på? Igår somnade jag direkt efter att jag hade kommit hem från skolan, vilket var runt 5 tiden och jag sov hela natten. Vaknade vid 6 på morgonen och var helt pigg och hyper. Haha gick upp och ringde till jobbet för att säga att jag blir en halvtimme sen pågrund av skolan, sen gick jag och la mig igen haha.. 13 timmars sömn, det behövde jag!

Nu är jag på väg till jobbet och det ser jag fram emot! Är helt glad i hela kroppen :D
Kommer hem runt 9 ikväll och då blir det pluggning till tusen! Har prov imorgon, men det ser jag också fram emot! Haha vet inte vad som har hänt med mig? Bäst jag slutar skriva ;)

Älskade pussunge!!!


Tar en pw till tandläkaren.

Hoppas jag inte har några hål!


Sitter ensam kvar i skolan och pluggar.

Usch vad trött jag är.. Men har så jäkla mycket att göra den här veckan, det här är min enda lediga dag från jobbet den här veckan men ändå så sitter jag kvar i skolan ensam med min kaffemugg.. Går nog hem om en timme och tar en powernap! Sen blir det plugg hela natten lång.


På väg till skivan!

Sitter på tåget på väg mot stab med Leo och Olli nu. Alla vi är på väg till Oskars skiva!
Leo har klätt ut sig till en joker, Olli är en stureplanssnobb och jag är en het kille ;) Olli och jag har t.o.m killparfym på oss!!!
Haha känner mig riktigt snygg.. Har Ollis jeans på mig haha.

Åt middag hos Olli, riktig lyxmat!
Jag ska försöka ta det lugnt ikväll, inte dricka så mycket! Jag har teckenspråk imorgon prick halv 9 på morgonen så himla lyckat..!


Olli och jag förar lite innan skivan!

Första gången jag smakade "dooley's". Asmycket socker! Det sätter sig direkt i benen och man känner sig lite halvt groggy pågrund av allt socker haha..


Är ute på en pw.


Härlig start på dagen..

Tåget är försenat 15 min, alla tåg i Upplands Väsby är försenade. Aja tur att det är sol och varmt ute iallafall.

Jag har en väldigt stressig vecka framför mig. Idag har jag massage till kl 5 och efter det blir det att stressa till jobbet och jobba till 9 ikväll. Tror vi skulle massera bröstet idag? Haha äsch, kommer inte ihåg!

Det plingar till hela tiden i högtalarna. Först var det 12 min, sen 15, och nu är det 17 minuters försening! Blir gäälen!


Väsjöbacken i fredags!

Dagen började inte bra! Glömde min lunch hemma i kylskåpet haha.. Det var iallafall lätt att ta sig dit. Olli var jätteduktig! Hon klarade av liften på första försöket och det är inte det lättaste! Det fanns endast ankaliftar och dem kan vara lite knepiga. I början gick det lite segt och man kände verkligen suget av att bara rusha ner för backen! Men jag lämnade inte Olli, hon tog sig ner för backen till slut, superduktig tjej! Hon ramlade bara ungefär 100 gånger ;) Så stolt över henne! Och älskade att åka skidor, hon sa hela tiden hur roligt det var och hon ville aldrig sluta åka. Men tillslut blev hon trött i bena (väldigt vanligt) så Leo och jag tog en svårare backe som Olli inte vågade åka i. Åh vad härligt det var! Märkte hur mycket jag saknar skidor så nästa år ska jag åka iväg själv och ta en veckas njutbar skidsemester har jag bestämt! Bara njuta av alla härligheter åhhh!!! Sen ska jag försöka ge mig in på freestyle tävlingarna igen, har säkert tappat mycket men bara att träna upp sig igen!

Efter ett par timmars skidåkning gick Leo, jag och Olli och åt "lunch". Blev en bulle och dricka för mig haha, mycket energi! Efter det gav vi oss ut i backen igen! Den här gången skulle jag ge mig på hoppet och rampen. Första gången gick det bra och Leo fick in en bra bild men... Nästa gång skulle jag ge mig på två ramper och det gick åt skogen.. Körde på en lite mindre först som låg längre upp i backen och den klarade jag utan problem, sen fanns det en ramp lite längre ner som var mycket högre, längre och större. Till en början går det bra men sen åker ena skidan av rampen av (det är som att åka på is), så jag balanserar på en skida men ramlar ganska snabbt och DUNS ner med högra höften i rampen och sedan DUNS ner med magen i rampen, glider på rampen i världens fart och ner i snön som var ganska långt ner, sen åker jag en bit nerför backen och skidorna hamnar åt skogen haha!! Jag bara låg där helt död och skrattade. Kände mig så jäkla klumpig! Men snälla Leo kom i världens fart och frågade om jag var okej, han hjälpte mig med stavarna som låg en bra bit bort och så hjälpte han mig upp. Han var den ända som såg min vurpa, tur de!!  Haha.. Men det var jättesnällt! :)

Efter det blev det inge mer rampar eller hopp för mig! Hade väldigt ont i höften, kan fortfarande garva åt det haha.. Leo filmade Olli och mig när vi åkte ner för backen en gång, om det går så ska jag lägga in filmen efter detta inlägg!
Vi åkte iallafall hem efter 4 timmars åkning. Man tröttnar ganska lätt på att åka i en och samma backe i timmar ;) Leo och jag fick respons från killarna som satt och vaktade liften "Det ser iallafall bra ut för er, ni verkar kunna åka skidor" Hehe :)

Nu har jag ett megastort blåmärke på höften och en blå rand på magen, snyggt! Det var inte okej, måste bättra mig! nu får ni bilder som Leo har tagit :)











Min lunch!

Leo!

Ett av mina lyckade hopp!

Olli är helt slut i benen!




















Svårt att se på bildena, man kan se på bilden att jag är röd på axeln. Bh-bandet hade tydligen legat helt fel.. Har fler bilder men har tagit över en timme att ladda upp dessa så det får räcka för idag! Hinner inte ladda upp filmen idag heller. Får bli i veckan istället!

Skulle publicerats igår kväll.

Har en ond blå rand på magen, stort blåmärke på högra höften, två blåmärken på vardera ben, fingrarna är stela och jag klarar inte av att bära något tungt.
Det säger väl ganska mycket om hur skidåkningen gick? Fast det inte låter så, så gick det faktiskt jättebra. Förutom min stora och klantiga vurpa på hoppet höhö..
Mer om de senare!

Ikväll har jag myst med familjen till finalen av melodifestivalen! Helt rätt låt vann. Mamma och jag lagade en vegetarisk rätt som blev så god att jag gick upp ca 10kg!! Nej men, hur god som helst, kanske ska bli vegetarian?

Men iallafall, håller på att somna.. Är jättetrött och sliten från skidåkningen. Kan endast ligga på rygg annars gör det ont, känner mig lite gammal hehe..
Uppdaterar imorrn om min helg med massa bilder från skidåkningen och även en video!


Imorgon blir det skidor!!!!

Åh vad jag har längtat efter att få åka skidor! Typ 2 år sen jag åkte det så nu är det dags att få tillbaka sina skillz ;) Men jag har även lovat att lära Olli åka skidor, hon har endast åkt längdskidor men nu ska jag jag lära henne att åka utför! Undra om hon ens klarar av att hålla sig kvar i liften ;) Nejdå Olli är otroligt bra på att lära sig saker snabbt så tror hon kommer kunna åka utför efter 10 minuters träning! :)
Kommer bli en del filmer + bilder i backen och självklart kommer de upp på bloggen!

Väskan är packad, är så snäll och lånar ut min finaste hjälm till Olli, ska faktiskt inte åka med någon hjälm. Det är mesbackar för mig så behövs ingen hjälm :)
Får sovmorgon men ska ändå gå upp i tid och fixa klart det sista, ska köpa en sallad innan jag tar tåget dessutom :)

Nu ska jag kolla på film och tagga inför imorgon!
Berättar om min första besök på ersta sjukhus imorgon!

Nytt i garderoben!

Nu kommer äntligen bilder på plaggen jag har köpt under flera månader haha!


Mysväst 99:-
____________________________________________________________________________________________


Peace väst 299:- 
_____________________________________________________________________________________________


Ricinolja för håret 79:-
_____________________________________________________________________________________________




Topp med dragkedja i bak 199:-
_____________________________________________________________________________________________




Body med halvöppen (?) rygg 199:-
_____________________________________________________________________________________________




Silverjeans 399:- 
_____________________________________________________________________________________________


Neonfärgat linne (starkare neon irl) 149:-  
_____________________________________________________________________________________________


Ännu ett linne som är ganska öppet i bak 49:-  
_____________________________________________________________________________________________


Jeansjacka 299:-  
_____________________________________________________________________________________________


Basik tröja (Har visat den förut) 99:-
____________________________________________________________________________________________


Tröja 50:-  
_____________________________________________________________________________________________


Träningsbyxor (storlek XS men dem glider ändå bara ner, irriterande) 129:-  
_____________________________________________________________________________________________


Nagellackspenna (Det är som en penna, man kan dekorera naglarna och göra manikyr om man känner för det!) Minns inte priset!
___________________________________________________________________________________




Armband! de blåa 50:-, de lila 69:-, de silvriga 129:-  
__________________________________________________________________________________

Haha ja, det var inte lite plagg! Har tagit över en timme att ladda upp dessa bilder! Men nu är dem uppe på bloggen äntligen! Nu har ju inte jag köpt allt detta på en vecka utan vissa plagg är ifrån december 2011!


Erska sjukhuset imorgon..

Jag fick brev från Ersta sjukhus i måndags. Jag kom in på sjukhuset och är nu inskriven där! Så himla glad, svårt att komma in eftersom det är ett privatsjukhus, om jag inte skulle sagt till min läkare om det skulle jag fått danderyds sjukhus, inte direkt dåligt det heller. Men det är inget specialistläkare där. På ersta är de specialister som är experter inom mitt ämne så det är super!
Jag är självklart supernervös.. Helt nya läkare, ett helt nytt sjukhus och en helt annan miljö och arbetssätt. Usch, vill inte dit men mamma är snäll och följer med mig! Vill inte gå ensam dit första gången har ingen aning om hur dem är osv!
Så måste fixa massa saker på morgonen imorrn, jobbigt!

Annars så har jag varit i skolan på dagen fick reda på vad jag låg i svenska C, låg på VG. Det får jag nöja mig med. Teckenspråksprovet fick jag inte reda på, han hade glömt proven hemma..
Idrotten var rolig, vi hade volleyboll. Patrik och jag körde passningar och när jag skulle passa tillbaka så försvann bollen! Jag hade koll på den hela tiden och precis när jag skulle slå till den så försvann den bara så där! Så ser jag Patrik skratta en bit bort, då ligger bollen bakom mig.. Jag märkte alltså inte att den hamnade bakom mig, hur knäpp i skallen är inte jag egentligen haha.. Sen körde vi en segerdans allihopa i slutet.
Efter skolan åkte jag och lämnade tillbaka en grej i kista, fick med mig ett sött linne hem från bikbok. Tog väsby bussen hem, så skönt att slippa byta och åka direkt till väsby det tar ju 1 timme med bussen men äsch!

Åt våfflor till middag, mums! Efter det åkte mamma och jag till hennes jobb och fixade med mitt projekt! Vi fixade ihop 30 olika bilder så nu kan jag fixa med min bok! Bara en speciell tejp som fattas nu, vill vara klar i tid!
Kom nyss hem, vi satt där i över 2 timmar och höll på.

Har precis duschat och nu ska jag strax sätta i 21937 olika oljor i håret ^^ Ska även lägga in alla bilder på mina nya plagg nu! Har försökt ta bilder med kläderna på, man ser mycket bättre då, fast vissa plagg var svåra att få bra på bild. Ska även bli bättre på att lägga in videos i bloggen. Har ju massa roliga jag SKULLE lagt in förlängesen, men jag är lite lat när det gäller sånt ^^ Men nu får ni en bildbomb istället!
Imorgon gäller det...




Min allra första bh har nu gått sönder...

Det här var den första bh:n jag skaffade i mitt liv. Och jag kan fortfarande ha den haha!! Lite trång i bysten men annars så passar den perfekt! Ganska sjukt tycker jag..
Men nu har den gått sönder.. Den går fortfarande att använda, tänker absolut inte slänga den!






Fredag 2 mars - invigde jag min rosa kärlek!




Min helg.

I lördags så blev jag väckt klockan 8 på morgonen av att Olli ringde!! Försökte somna vidare men efter 10 min kom mamma in och började klappa mig på foten (haha?) som låg utanför täcket och frågade om jag ville med på båtmässa. Jag var ju redan vaken så jag följde med, direkt när jag kommer in till mässan i Älvsjö så springer jag mot lexington hörnan! Fick en amerikans pläd av mamma från lexington märket! En pläd där ifrån kostar i vanliga fall 700kr och jag fick pläden för 199kr!!!!!! Höll den nära hjärtat under hela vistelsen där haha knäppa jag.. Sen köpte vi ett par båtskor som är bra att ha när man hoppar i land från båten, en båtjacka och lite annat smått och gott! Sen kollade vi även på båtar, vi har ju redan en båt så vi kollade bara för skojs skull :)
Efter det så åker vi till stan, vid karlaplan och äter världens godaste glass! Jag tog champagneglass och jordgubb, såååå gott!! Glassen smakade riktig champagne och det var självfallet alkohol i den, vet inte hur mycket bara haha!
Mamma och jag åkte en sväng till stinsen efter det. Till kvällen blev det kött och hasselbackspotatis (ingen aning hur det stavas!), supergott!

Idag (söndag) har jag varit iväg med mamma och mormor. Det blev lunch ute och sen kollade vi runt lite i stinsen igen haha.. Jag hittade en olja för håret och ett halsband.

Ikväll har jag ätit god mat (se inlägget längre ner). Och sen har jag tagit hand om mig riktigt mycket. Jag har haft ricinolja i håret i 4 timmar haha mitt hår såg så himla fettigt ut, som att jag hade kletat margarin i håret! Sen ska man skölja med schampoo 2 gånger, hade ett speciellt balsam i håret som verkar vara superbra! Mitt hår blev så himla lent och tjockt efter duschen! Älskar redan ricinoljan! 30 min efter duschen börjar mitt hår bli hyfsat tort, då tog jag lite av den nya oljan på längderna och topparna (det blir inte fettigt eller något), den ska hjälpa mot frissigt hår. Mitt hår är helt förändrat efter allt jag har gjort med det ikväll! Helt tjockt och fint wiie!
Sen rakade jag benen och har nu smörjt in dem med en kräm som luktar äpple och vanilj, är helt babylen nu ^^

Slutsnackat om det! Slut på sportlovet, skola imorgon.. Inte taggad alls! Har inte pluggat alls det här lovet, inte bra.. Och dessutom så spricker det med träningen den här veckan. Jag jobbar måndag-torsdag och alla dagar till 9.. Hinner ju inte träna förutom på fredagen och i helgen i så fall, så får skjuta upp det en vecka till, tusan!
Nu måste jag avsluta detta och börja tänka på att gå och lägga mig, fast jag inte är trött, fast jag har sovmorgon imorgon, fast jag inte vill gå till skolan, fast jag vill ha lov en vecka till!

Imorgon om jag orkar efter jobbet så kommer det ett långt inlägg med bilder på vad jag har köpt den senaste tiden, en hel del kan jag säga..

Bilder från helgen!










En sån här underbar glass i solen slog allt, helt klarblå himmel och solen värmde rejält! Champagne glassen är den vita och jordgubb är den röda (såklart). Har aldrig smakat nån godare glass, kommer bo där i sommar och äta mig tjock på glass haha!









Min älskade nya pläd! Hur fin som helst! Och så är den i det där magiska materialet, KÄÄÄR!

För och efter bild på nya hårfärgen!

Hade helt glömt bort att lägga ut för och efter bild på min nya hårfärg! Försökte ta så bra bilder som möjligt, lite blandade systemkamerabilder med iphone bilder! Det får duga med snea bilder ^^  

FÖRE!! Äcklig utväxt!



MED FÄRG I!!



EFTER/RESULTAT!!











Asnöjd med resultatet!

Middag, mums!


Myskläder!

Myser i soffan med mamma och pappa till rosa pantern som går på 4an, just nu är det nyheter i mellan så passar på att fixa lite kaffe till mammsen och pappsen!


Baka baka liten kaka.

Håller på att baka blåbärspaj, lagom till melodifestivalen! Hoppas den blir god också..
Har varit på båtmässa i Älvsjö, gått runt i stan, ätit champagneglass och varit i stinsen idag! Mer om det sen eller imorgon, måste hålla koll så pajen inte bräns!



Härlig dag.

Godmorgon! Eller det är inte direkt morgon längre hehe. Jag ska strax gå ut i köket och laga lite lunch till mig, sen ska jag ta en promenix till centrum och hämta ut mitt paket som har kommit! Efter det åker jag till mammas jobb så åker vi och handlar mysmat tills ikväll.
Hoppas på en lugn helg men man vet aldrig ;)

Nåja, nu börjar magen kurra!


Så här går det när man sliter på jobbet.


1 mars

Sitter på tåget på väg till Sollentuna. Ska till banken innan jobbet och fixa de sista med biljetterna till student skivan :)

Har inte alls lust att jobba idag + imorgon.. Har jobbat varje fredag de senaste veckorna, skulle vara skönt att nån gång slippa komma hem sent och få tillbringa kvällen med familjen istället..

En söt liten kille gav mig det här pappret igår, gulligt!


Nu säger jag godnatt.


RSS 2.0