Matbord

Blir lite tight med tid att hinna göra ett inlägg med bilder på min färdiga lägenhet. Så lägger upp två bilder på mitt matbord istället. 
 
Ni som har hängt med vet hur kräsen jag var med matbord. Köpte matbordet 3 månader efter att jag fick lägenheten. Hittade liksom inget matbord som passade mig i smaken. Jag var helt inne på marmor men pga att man inte får spilla något på det eftersom det blir fläckar så kändes det lite opraktiskt. Så då var jag ute efter kompositmarmor, inte äkta men ser ut som äkta marmor. Gick in till en butik och frågade om pris. De skulle kosta mig 11.000kr bara för själva skivan, sen måste jag skaffa ett underrede till det och dessutom "limma" fast det på något sätt.. Så nej.. Där fick det vara nog. Gick in på mio och ser då detta bord till rea pris! Stolarna ingick inte så dem valde jag till själv. Allt som allt skulle blivit 5000kr men killen i kassan glömde ta betalt för stolarna så betalade endast för bordet haha! Ibland har man lite tur!! 
 
Fastnade direkt när jag såg bordet. Enkelt men så snyggt! Så otroligt tungt också, mamma och jag kunde inte bära in det själva i lägenheten, vi var tvunga att ta hjälp. Det kan man inte tro när man ser det haha. 
Är så nöjd, passar perfekt i min lägenhet. 
 
 

Inflyttsdagen!

Då är det dags att äntligen visa upp min fina lägenhet. De riktiga bilderna när lägenheten var klar kommer i ett annat inlägg. 
Vi börjar med lite bilder den dagen jag fick nycklarna till lägenheten. Mina underbara föräldrar hade tagit ledigt från jobbet den dagen för att kunna hjälpa mig att flytta. 
 
 
Mycket saker och här är inte möblerna med, bara småsaker haha!
 
 
Hälften av flyttbilen tömd, ca 20 flyttlådor kvar. 
 
Självklart var Molly med och hjälpte till <3
 
Pappa var så snabb. Han hann koppla in tvn och få upp tv-bänken samma dag. 
 
Vi höll på till sent på kvällen så även soffan hann komma upp. 
 
Det tog inte stopp där. Även sängen kom upp samma kväll. Finaste sängen med inbyggda förvaringslådor under. Sen lexington överkast och Gant påslakan <3 
 
Jag pysslade en del i hallen. 
 
 
Mamma hängde upp min Eos fjäderlampa. 
 
 
Uppackning av köksredskap. Mitt knivställ med designknivar. 
 
Tvättmaskin + torktumlare i ett! 

Matkoma

Mätt och belåten! Körde en repris från igår, lika gott idag. 
Annars har jag bara tagit det lugnt idag, fyndade ett par träningstights som det var halva priset på, 65kr riktigt fynd. 
 
Om en timme är det dags att åka till jobbet igen, riktigt taggad. Eftersom det blir en ensam påsk i år så är jag glad över att i alla fall få spendera den med mina kollegor och små bebisar. Kör 5 nätter nu. Sen nästa helg väntas massa roligheter! 
 
Inatt ska jag fortsätta skissa på tatueringen. Så eventuellt nästa vecka kan jag boka en tid, bara att hoppas att det finns en tid innan sommaren. Väldigt populärt att tatuera sig nu innan sommaren. 
 
Nu ska jag smälta maten och chilla sista timmen. 
 
 

Nya älsklingar

Så fort det blir bättre väder ute och gruset är bortsopat så kommer jag inviga dessa snyggingar. 
 
 
 
 

10 dagar utan dig

Igår åkte Molly till Finland med mina föräldrar. Jag jobbar typ varje dag så hade blivit svårt att ha Molly hemma då och även tråkigt för henne att behöva sova så mycket. Hon blir borta i 10 dagar nu och det är redan jobbigt. Så fort det dyker upp yorkisar på insta och fb så skrollar jag fort förbi bilderna. Försöker att inte tänka på henne så mycket, ganska bra att jag jobbar så mycket som jag gör då. 
 
Inatt är jag ledig sen kör jag 5 nätter. Ikväll har jag lagat en supergod middag. Gjorde hemmagjorda rösti med en grönsallad och en tzatziki till det. Blev sjukt gott så blir nog en repris imorgon igen innan nattjobbet. 
 
Sen håller jag på att skissa på en ny tatuering! Den kommer att bli på låret, antingen ganska högt upp eller så blir den under min tatuering på mitt högra lår. Hoppas på att bli klar snart och hinna få en tid innan sommaren och solen börjar bränna. Det är viktigt för mig att inte ta kopior. Tar inspiration från bilder och sen skissar jag om den. Det har jag gjort på mina 3 andra tatueringar. Har ett sådant sug efter flera tatueringar nu! 
 
Nu ska jag titta på film en stund till och sen sova. 
Det är ju ändå påsk, så lite godis förtjänar man. 
 

Måndag

Nu är persiennerna monterade och Molly har fått i sig sin tablett hos veterinären. Har precis ätit lunch och nu ska jag titta på film och bara chilla. Blåsigt och kallt ute idag men senare ska jag ta en promenad med Molly, hon ligger däckad i soffan just nu. 
 
 

Söndag

De två hektiska veckorna är över och jag överlevde! Varit ledig i helgen, har vilat och umgåtts med familjen. Som vanligt går helgen fort och dessutom så ställdes klockan fram en timme natten som var så den här helgen har gått alldeles för fort. 
Imorgon är jag ledig men tidigt imorgonbitti så kommer det några personer som ska installera persienner i min lägenhet. Så upp med tuppen för det och sen kl 11 ska jag vara hos veterinären med Molly. Hon ska till Finland med mina päron på torsdag så hon måste ta den obligatoriska tabletten inför resan. 10 dagar kommer hon vara borta från mig, kommer bli sjukt jobbigt. Ska verkligen passa på att njuta av de sista dagarna med henne. 
 
Nu ska jag kika på netflix och gosa med Mollan innan det är dags att sova. 
 
 

Uppe med tuppen

Kaos vecka har det varit hittills.. stressad och kan inte sova heller.. jobbar 11 nattpass på rad. Och nu sitter jag på tåget på väg till ersta för ett läkarbesök. Inte kunnat sova på hela veckan. Vaknar 20 gånger och drömmer stressdrömmar. Är ändå pigg under nattpassen men hur länge kommmer det att hålla? 
Efter läkarbesöket ska jag hem och försöka sova lite innan det är dags för nattpass 5/11.. familj och vänner frågade mig i måndag när jag är ledig och kan träffas. Mitt svar blev då, nästa fredag.. helt sjukt egentligen. Dessutom ska jag trycka in en HLR utbildning på tisdag. 
Sorry för ett tråkigt inlägg men det är så mitt liv ser ut just nu. 
Saknar min pälsboll <3 
(null)


Sliten vecka

Den här veckan kommer bli tuff. Jobbar 62 timmar den här veckan. Och mellan nattpassen ska jag hinna iväg och ta prover och hinna till ersta för ett diabetesbesök.. inte slut där.. efter jobbhelgen jobbar jag ytterligare 3 nätter och ska även hinna gå på hlr utbildning mellan nätterna.. kommer va helt död efter allt det här. Och dessutom inte få ha Mollsan hemma hos mig på minst en vecka.. nä, är inte alls taggad faktiskt. 

Men what to do? Bara att köra och hoppas att kroppen och huvudet pallar. 

(null)



Ny vecka

Idag har jag haft en härlig dag. Tog en lång sovmorgon, somnade inte förrän 03 på natten. Har börjat kolla på Prison Break igen, tycker den serien är himla bra. 
Men idag har jag varit iväg med Linda. Vi åt china buffe och sen tog vi en tur till IKEA och kollade runt lite. 
 
Nu ska jag fortsätta titta på serien och mysa med Mollsan. Imorgon är det dags för jobb igen, kör 3 nätter så det känns okej men jobbigt att lämna ifrån sig Molly bara. 
Men innan jobbet ska jag iväg med Linda en sväng. 
 
 

Min helg

Har verkligen haft det mysigt i helgen. 
I fredags myste jag hemma med Molly. Vi kollade på talang och lagade mumsig middag tillsammans. Molly vill vara med överallt och hjälper gärna till haha. 
 
I lördags var jag överallt. Det var planerat att jag och mamsen skulle åka till mos och kolla runt lite. Hittade lite inredning. Sen har jag haft en väska på tankarna hur länge som helst så bestämde mig för att köpa den men.. Den var slutsåld där så vi åkte till täby och kollade, slutsåld. Därefter NK i stan och slutligen bromma, slutsåld överallt. Så tråkigt eftersom jag höll den väskan i mina händer förut men det var några dagar innan jag skulle flytta in i lägenheten så kände inte för att slänga ut 3200kr då. Men nu ångrar jag mig haha. Tänk vad materiella ting betyder mycket ibland haha. 
Men efter äventyret så åkte jag hem till Linda och hade mellokväll. 
 
Idag har jag varit iväg och handlat lite mat och pantat burkar. Så skönt när sånt där blir gjort.
Ikväll har jag haft besök av Jesper och hans tjej Anna. Dem hade inte sett min lägenhet ännu så visade runt och bjöd på en egengjord juice som älskades av alla. Jag tyckte själv om den grymt mycket. Visste inte om det skulle bli gott så gjorde inte så mycket men nu måste jag handla ingridienser imorgon och göra flera flaskor mums! 
 
Nu ska jag bara ta det lugnt hemma och kolla på netflix ikväll. Ledig till tisdag, så skönt. 
 
 

RSS 2.0