Min tå ser ut som en stor jävla potatis just nu!

Helt svullen och det svider så in i norden! Så fort jag ställer mig upp så börjar tån dunka och gör så jag inte kan stödja på foten. Vad har min kropp nu hittat på för bus? Aja, det försvinner säkert tills imorrn.

Vid 12 tiden idag gick jag ner och började förbereda moppen, tankade den sen körde jag ut den ur garaget. Emelie kom i bra tid då jag precis var klar med allt. Vi åkte först och åt lunch ute. Haha, stackars Emelie köpte en stor glass och tappade hela på golvet xD Men som tur va så fick hon en ny gratis :) Efter det åkte vi och köpte "vita colan". Haha och ja.. smaken.. Haha.. Det smakade typ som vatten blandat med cola xD Först smakade det pyton! Men när man hade druckit ett par klunkar så var den faktiskt god :) Inga kalorier + världen nyttigaste cola.. Haha!
Jaja, sen åkte vi till stinsen och kollade runt. På vägen dit kom det en kille på en moppe som tävlade med oss. Tävlingen började när vi alla fick stanna vid en korsning. När det var vår tur att köra gasade alla på som satan xD Alla kollade på varandra, haha varken Emelie eller jag kände honom, men så gasade han iväg efter ett tag eftersom hans moppe gick klart snabbare än Emelies ^^ Men ifall Emelie inte hade varit med så hade det nog blivit en tuff match mellan honom och mig. Haha men det var roligt :)
Hittade ett par sommarskor i stinsen, men så klart fanns det inte storlek 36.. Fanns också i färgerna grön och gul men jag vill ha rosa! Och rosa var den ända färgen som hade slutsålt i storlek 36, otur..
Sen fikade vi lite ute i solen med bulle + vita colan ^^.

Nu på kvällen gick jag ner med Jesper och köpte china mat :D Supergott! Sen till efterrätt blev det jordgubbar med glass, sååå gott!


vit cola + bulle fick bli mitt fika ute på moppen i solen. Här ser ni colan. Okej, den är genomskinlig om man ska vara petig. Som ni ser så heter den XS cola och det står att det är världen nyttigaste cola med 0 kalorier i. Värd att testa iaf ;)


Mums!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0