Älskling provade min nalledräkt! xD

Idag åkte min bror som sagt till Danmark. Har varit lite överallt med mamma och pappa. Fick ett skolblock. Börjar redan förbereda mig tydligen ^^ Älskling kom vid 19.30. Vi gick till centrum och köpte pizza sen gick vi hem och åt de! Och nu har jag precis lagt ut en bild på älskling när han står i min nalledräkt! xD SÅÅÅÅ sööööt!! <3 Ikväll ska vi antingen kolla på "snabba cash" eller så blir det någon annan film. Men nu ska jag vara social mot älsklingen som håller på och leker med sin mobil.. alltid han.. nä skoja bara. :)


Jag behöver Jesper..

Min älskade bror har åkt till Danmark imorse.. Kändes skönt att vara utan honom en vecka men nu vill jag att han ska komma hem. Behöver verkligen prata med honom. föräldrarna är helt off.. Aja, man får räkna med sånt här ibland.. Bara att det tar väldigt hårt på en..


Sämst

Att man kan må så otroligt dåligt.. Jag kommer dygna inatt. Tänker inte sova en blund! Svarar jag inte på sms så betyder inte det att jag har somnat. Utan jag tänker inte ens kolla åt mobilens håll. ett ynka sms kan göra det värre så nej.. Inge sms läs förns imorrn kväll..


Ingen rubrik?

Kom inte på någon bra rubrik.
Igår åkte jag till älsklingen efter jobbet. Vi kollade på film och somnade nångång vid 02.00. Vi vaknade av hans alarm så gick han upp och fixade sig medans jag låg kvar i sängen och sov ^^ Innan älsklingen gick till jobbet fick jag massa pussar! sen somnade jag vidare. Vaknade av några som skrek utanför älsklings fönster. Sen 30 min senare hör jag att älskling kommer hem! Åh vad glad jag blev!!!  Så vi gosade en låång stund innan han åkte till jobbet och jag gick till bussen. Väntade i en kvart sen kom bussen, men den var proppfull så jag tog inte den. Väntade i ytterliggare 15 min sen kom nästa buss. När jag kom hem åkte jag till tandläkaren och därefter till jobbet. jobbade 2 timmar idag så slipper jobba imorrn, yey! Efter jobbet var jag med Emelie. Vi åkte moppe lite, sen åkte vi hem till mig där hon fixade mina ögonbryn och naglar.

Emelie åkte hem för en stund sen. Så nu ska jag kolla på min serie och äta morötter och gurka! ^^ mums! bättre än chips. Imorrn vet jag inte vad som händer förutom att älskling kommer hem till mig på kvällen och sover över! LÄNGTA! Men nu orkar jag inte skriva mer! Mina ögon håller på att slockna också så ^^ godnatt nästan.








Älskar min nya mjukisdress! :D

Idag åkte Johanna hem tidigt. Jag sov vidare när hon hade gått. Vaknade vid 12.00 och åt frukost. Sen fick jag 300 av mamma för att köpa min mjukisdress från bikbok! Tog moppen till stinsen och köpte den sista dem hade i XS! haha men det känns som L.. Haha, iaf. När jag kom hem åkte jag ut med Linda. Vi åkte till vårt älskade ställe och doppade fötterna, lyssnade på musik och hade roligt i sanden ^^

Nu håller jag på och laddar över bilder som Linda och jag tog. Sen ska jag kolla på min favvo serie. Sen vet jag inte? Blir väl någon film som jag somnar till. Imorrn åker jag till älsklingen!!! WIIE! Längta längta längta!.








chockrosa

Idag väcket skitungen mig kl 10.00! Som planerat säger hon nu ^^ Vi åkte till sollentuna där hon klippte sig. Hon blev ursnygg! Sen Åt vi lunch i stinsen. Jag hittade lite saker som jag kan visa imorrn eller nått. Sen åkte vi hem till mig och bytte om till underkläder ^^ Sen åkte vi till kairo och badade (i underkläder). Vi såg en orm igen! Fan vad Johanna skrek när hon såg ormen! xD Hahah iaf!
Vi åkte hem till henne och packade lite och nu är vi hemma hos mig. Hon ska sova här. Vi ska upp tidigt imorrn och åka iväg på en lång tur.

Och hur fan kan man äta chips med nutella!!!!!! Bläää! Kommer ligga flera meter från johanna ikväll. Hur kan hon! xD hahahah! Aja nu ska vi tjocka oss med chips och läsk! till en bra film! Så jag säger godnatt nu.


Sollentuna nu!

Nu ska jag åka till sollentuna och träffa adam. Nejdå, johanna ska klippa sig där :) Så ska fixa det sista nu sen åka!

Kossan <3 grisen

Johannas och min humor är sååå BÄST! Hela facebook kommer vara nerklottrat av johanna och mig snart ^^ Den skitungen kommer väcka mig imorrn! (fast, kan ju stänga av mobilen) hon ska klippa sig. Och så klart klarar hon sig inte utan mig! haha, nej nu ska jag vara snäll! :)
Hela kvällen har jag rensat ner alla grejer i flyttlådor. Hela rummet är nästan tomt på grejer nu, bara möblerna kvar nästan. Så imorrn ska pappa lyfta ut alla möbler ur rummet sen ska han göra ny vägg till mig, och sedan måla den. Fast allt det hinner han inte göra imorrn. Sen i veckan ska vi kolla på en ny säng! Det blir bra.

I övrigt så mår jag bra just nu. Har suttit ner hela tiden nästan. Vågar knappt stå still längre. Vettefan vad det är som gör ont.. Kanske mitt hjärta som håller på att gå i bitar? men ne.. kanske håller jag på och bli överviktig? men ne.. eller? äsch vettefan. Fortsätter det så kommer jag kolla upp det. Aja, nu ska jag sätta på en film och dricka massa vatten, absolut INTE äta något!


Blir en massa småinlägg.

Hemma från hemköp nu. Köpte massa gott. Men har lite småpanik. Har haft ont hela dagen. Värst är det när man står still. Om jag går eller sitter ner så känns det inget men när jag står helt still så gör det väldigt ont i bröstet.. Då måste jag andas små och snabba andetag, vilket gör att jag blir väldigt trött. Trycker jag vid bröstet så gör det obeskrivligt ont. Så måste prata med mamma om det. Kanske bäst att kolla upp det om de fortsätter. Aja den smärtan hindrar mig inte från att äta iaf, tur de.


Renovering!

Har precis kommit hem från stan. Hittade inget till mig men mami hittade en massa. Är riktigt trött i fötterna.. Vi satt inte ens 5 sekunder, vi gick & gick. Nu ska jag åka iväg och handla mat med mami sen ska pappa åka och köpa flyttkartonger. Ikväll ska jag börja packa ner mina saker i lådor så pappa kan ta ut min säng osv. Sen så ska vi äntligen börja göra om mitt rum! Ska få ny säng, Tv.n ska upp på väggen, nya möbler osv. Lääängtar! Men nu måste jag gå.

Grattis älskade kusin! :D <33


Hahaha 17 år nu jonathan! Kom och hälsa på Sverige snart igen!


Du är allt för mig älskling! <3

Igår så var jag på middag som sagt. Mamma skjutsade mig till stationen eftersom det regnade en massa då. Var framme i norrtälje 19.30 ungefär. Snacka om att jag var nervös hur Marcus skulle reagera på min förändring.. Hahaha, sötnosen märkte inget först tills hans mamma såg att jag hade slingat håret ^^ haha älskling!<3 Jag har alltså slingat blonda slingor + uppklippt. 1.690:- fy vad dyrt det blev! haha men aja. På kvällen kollade vi på avatar med hans familj, jättmysigt. Sen myste älskling och jag lite innan vi somnade. Och den här gången somnade älskling före mig! :D

Vi vaknade vid 11.00. Låg kvar en lååång stund och myste. Sen Fixade jag mig lite, vi kollade lite på tv innan vi gick ut och åt. Tyvärr var jag tvungen att ta en buss från älskling vid 15.30.. dumma jobb! Men jag klarade inte av att lämna honom.. Så "missade" bussen. Fy asså.. När det bara var 2 min kvar tills nästa buss kom blev jag så himla ledsen. Men det gick inte att vara ledsen länge, älskling pussade mig så himla mycket och gjorde roliga ljud så kunde inte sluta skratta. Ville inte lämna honom!!! Jag brukar kunna hålla inne mina tårar men när jag satt på bussen och såg älskling gå iväg rann det tårar som fan.. Ju mer jag tänkte på honom desto mer tårar kom det. Dem på bussen kollade på mig. Det kom fram en tant och frågade om jag var okej. gulligt av henne! På bussen tänkte jag en massa. Den här dagen med älskling kändes väldigt speciell. Allt var så himla perfekt. Svårt att förklara! Det var dubbelt så svårt att lämna honom den här gången. Åhh vet inte hur jag ska förklara! Älskling vet vad jag menar iaf!
Märsta tåget var så jävla försenat! Det började med "tåg mot märsta är 20 min försenat" sen blev det "tåg mot märsta är 28 min försenat" sen fortsatte det så tills det blev 1.5 timme! sen kom tåget. Proppat med folk. Det var en gammal gubbe bredvid mig när vi väntade på att folk skulle gå ut från tåget. Jag släppte förbi honom för att han skulle komma in fortare och få en bra plats. Då kommer en jävla idiot kille på 19 år eller nått och puttar bort honom så han nästan ramlar!

Jag: men vad gör du! jag släppte förbi honom för att han skulle få en plats fortare.
Killen: Han ska fan inte trängas.
Jag: Flytta på dig nu!

Då gjorde killen de. så gubben kom in. Haha, killen blev så arg att han puttade till mig innan han gick på tåget! hahahah. Hahaha hela vägen hem fick jag sura miner från killen! hahah.. jag pratade med gubben hela vägen hem. Så snäll! Han berättade att det är sällan folk är så där snälla mot dem gamla.

Jag kom försent till jobbet så aa.. Men det var lugnt sa hon. Inte mitt fel att SL allllltid ska krongla! När jag kom hem från jobbet var jag med Linda en snabbis. Vi tog moppen till kairo. Vid stationen så var det världens största vattenpöl på vägen. Trodde inte att den var så djup så jag körde på. Och jävlar asså.. Halva moppen var under vatten och hela jag blev blöt. Linda satt ju där bak så hon blev bara lite blöt på byxan men hela jag var dränkt med vatten, haha.. Men orkade inte åka hem och byta om. Det var dumt gjort av mig. För nu fryser jag som fan! Ligger under värsta duntäcket med mjukisdress! men fryser ändå! fy.. Aja nu ska jag kolla på film och göra te så jag blir varm!

Och älskling! du är allt för mig! Tack för den underbara helgen med dig! Den har varit så himla speciell. Och du vet vad jag menar. Igår när du sa "vänj dig, vi kommer va tsm i flera flera år till" och "jag riskerar mitt liv för dig, inget får hända dig" Du är så jävla underbar! Du är mitt liv! Mitt allt! Jag är så jävla kär i dig! Älskar dig så obeskrivligt mycket Marcus Hawkins! Du anar inte! Jag saknar dig jättejätte mycket! nån dag i veckan kommer jag och besöker diig! håll ut yumyum! <333333333333


Haha, nån kastade en grej på mig ^^


Yumyum blir till Jamjam.

Idag har jag som sagt gjort min behandling. Så imorrn får vi se hur älskling reagerar ^^ Nu ska jag iaf dricka massa vatten! och kolla på film. Min mage värker! Det jag hatar med min mens är att jag inte kan ligga rakt i sängen.. jag måste ligga på sidan för att det inte ska göra ont. Så varje morgon har jag ont i höfterna.. Aja bara några 100 år kvar av mensen..

Imorrn ska jag som sagt på middag kl 3 på dagen. Men jag har sagt att jag måste därifrån senast 5! För då ska jag till älskling har jag bestämt haha.

Om två veckor ska jag äntligen få träffa min roliga filur! :D Vi ska fika, sist vi träffades var när vi åkte till norrtälje tillsammans! :O Urlängesen! Kanske får träffa Emil då också :) haha längtar! Och nu i veckan ska jag vara med Linda en massa! det blir bra det. Men som sagt, eller ne skitsamma :D godnatt.


Grönan igår.

Igår på kvällen åkte jag in till grönan med Johanna, putte, koffe och danne. Jag köpte bara inträde eftersom jag redan har varit där så många gånger i år. Jag satt inte på hela 6 timmar.. Och jag tog mina converse skor också.. mina fötter va helt slut när jag kom hem ^^ Haha det fick bli min träning ist för att springa. ^^ Sen kom det typ 2 killar till som johanna kände. Så mitt jobb blev att passa alla mobiler och värdesaker sen passa en liten tjej ^^ I slutet på kvällen åkte inte danne så mycket. Så fick lite sällskap av honom. Rolig kille de där. HAHA, dog när han och koffe åkte kärlekstunneln! xD Men min kväll bestod mest av putte :) Gick med honom hela tiden inne på grönan. Vi pratade hela tiden om hur mycket danne liknar Henning! ^^ Johanna blev inte så glada på oss då ^^ Sen åkte jag hem med putte. Tvingade honom att åka en bit med mig (a) snäll jag är :D haha och sen puttes kommentar jag la in igår " Nä du och jag gifter oss" hahahah, putte alltså! Fick en kram sen sa vi hejdå. :) Tog märsta tåget hem och somnade ganska snabbt ^^




Nya grejer!





Plattång som jag fick gratis.
Ipodfodral som man sätter på armen. 140:- eller nått sånt.


Weird..

Hmm, facebook är weird. Hahah aja. Nu har jag iaf kommit hem från en låååång behandling ^^ Resultatet gillar jag starkt! Men är inte så säker på att Marcus tycker om de ^^ Bara att hoppas, han brukar säga som han tycker, tror jag? (a) Nu ska jag iaf vila lite. Kolla på film och så. Senare ska jag åka iväg en snabbis igen. Imorrn åker jag till älsklingen och sover över där! Lääängtar! Fast måste med på nån jäkla middag vid 15.00.. Typiskt! -.- Men sen åker jag! snabbt som blixten!

Det blidde ingen parkbänk för min del!

Nu är jag hemma efter en slitsam kväll.. Nu ska jag kolla på film en stund och dricka mig full på Loka! Hahaha Putte och jag hade riktigt roligt när vi åkte hem! :D Imorrn måste jag upp hyfsat tidigt. Har beställt tid kl 10.00 imorrn. Säger inte vart jag ska eller vad jag ska göra! ;) eftersom en viss Marcus läser denna blogg så kan jag icke berätta de :) han ska märka det själv på lördag när jag ska till honom! Saknar honom sååå! Vill till honom nu nu nu nu!! <33 Bilder från grönan får ni imorrn. Massvis på putte :D

HAHAHAHAHA! Puttes korkade kommentar! xD "När du och jag gifter oss" hahahahah, det blev en massa skratt på perongen!!

Stan!

Nu ska jag in till stan! Ska bara byta kläder först sen åker jag. Kommer nog inte bli någon mer uppdatering idag, kommer hem på natten nångång så. Om jag ens kommer hem, kanske sover kvar i stan på en parkbänk ;)

Varför..

  • -Täby.
  • Stan.
  • Ringa till löwet.
  • Ringa och beställa tid.
  • Träna.
  • Köpa ipodfodral.
  • Åka till sollentuna.
  • Ringa chris.

Allt det där måste jag hinna med innan 16.30 imorrn.. så vi får se hur mycket som blir gjort. Är på sämst humör just nu. Ska Ner och duscha sen sova. Lika bra de så jag inte blir arg på en massa oskyldiga männsikor..

Var ute med båten idag iaf. Har bränt mig på bena. Imorse hade jag ingen träningsverk, blev superglad då. Men nu small det. Gick inte ens att springa. Mina vader är helt döda. Iaf, imorrn känner jag för att komma hem väldigt sent. ingen aning varför? haha bra att man ska till stan på kvällen då. Nu blir det duschen.


Ut och springa igen!

jag sprang lite före maten. Och nu har det gått nån timme sen jag åt så ska ut och springa igen nu! Mobilen tar jag inte med av två anledningar :)

Äntligen hemma.

Nu är jag äntligen hemma från sjönn. Har hunnit jobba också. Nu ska jag äta lite mat sen ut och träna igen! Blir väl att springa upp för backen igen och sen springa en massa runt åkern, sen stretching, klar! Sen måste jag verkligen tänka igenom massa saker tills imorrn.. Stress.

Jag behöver en doktor tack...!

  • Joggade runt åkern. Ca 2000m / 2km.
  • Gick runt åkern ca 3000m / 3km.
  • Sprang allt vad jag hade upp för en jättebrant backe 29 gånger. Backen ligger precis utanför mig (dem som bor/har varit hos mig vet vilken backe jag menar) Sen joggade jag lätt ner för den.
  • Armhävningar 15 st när jag kom in.
  • Situps (stavning?) 50 st.
  • Stretshing i slutet.

Jag vinglar med skallen, orkar inte hålla upp den. Mina armar/händer lever inte. Mina ben har slutat fungera. Mitt hjärta gör ont. Spy känslan försvinner inte... Kan det bli värre.
Var som sagt ute och tränade nyss. Och jaa.. Jag tränade för hårt. Kunde inte duscha själv. Mamma fick hjälpa till.. Mina armar vägrade att hjälpa mig, mina ben vägrade att stå upp..

Vet inte om jag kan kalla det här bra träning om jag mår så här efter. Jag åt inget före. Och nu orkar jag verkligen inte äta nått! Känns som mitt hjärta sitter uppe vid halsen. Går knappt att svälja. Det tar typ stopp.. Åhh.. Fy på mig.. Det ända positiva är att mina nya träningsskor var SUPER bra! Älskar dem!

Nu ska jag stänga av datorn, har fått data fobi.. tack vare mamma. Och så ska jag kolla på film. Imorrn ska jag ut med båten med mamma och pappa. Men det blir ingen vila! Vi ska kanske till sandhamn. Jag ska ta med mig mina träningsskor och springa runt ön. Det tar väl ungefär 4-5 timmar kanske. Och då räknar jag med att jag kommer ta vila och gå lite då och då. Sen kommer det bli skönt att svalka sig i det sköna vattnet! Men som sagt. Bara för att jag verkligen mår sämst nu tänker jag inte sluta träna! Jag må va dum nu.. Men jag har satt upp ett mål och det ska jag bannemig klara! fy josefine! fy!





Hejdå dator

Nu är jag jätterädd. Jag kommer inte sitta vid datorn på länge nu. Kanske blir ett snabbt inlägg ikväll sen stänger jag av datorn direkt.. Fy fan.. Tänk om jag har fått det..

Hoppas hoppas hoppas..

Vaknade vid 11.30 idag. Mamma och pappa håller på och klipper våran häck. Fy fan vilket jobb asså.. Jag kollar på film just nu. Snart ska mamma och jag åka iväg och köpa lunch, sen ska vi ringa till Katy. Hoppas hoppas hoppas att jag får tid den här veckan! är fett nervös hur resultatet kommer se ut.. Det tar ca 3 timmar att fixa. Men nu börjar mamma snart bli klar så ska hoppa i ett par kläder och åka iväg.


Hård träning på G

Idag har jag varit i IKEA med mami och papi. Vi kollade efter en anslagstavla. Sen köpte pappa ett par träningsskor till mig! OM jag blev glad! Har gått med skorna inne hela dagen för att se till så dem sitter bra på fötterna. Och det gör dem. Så imorrn blir det hårdträning! Sen var jag förbi min bästaste morfar på vägen hem, han fyllde 74 år igår. Grattis morfar!<33333.

Imorrn ska jag jaga runt efter en grej med mamma. Mer säger jag inte. Jag hoppas jag får tid i veckan men det blir nog svårt. Men man kan alltid hoppas. Sen ska jag kolla runt efter ett ipodfodral eller vad man nu kallar det. Man sätter det runt armen när man springer/går. Så slipper man bära den hela tiden. Sen när skolan börjar så ska jag utnyttja mitt gymkort mer! Sen ska jag faktisktgå hem från skolan flera gånger i veckan! Från sollentuna - väsby. haha! Bra träning. Men nu ska jag kolla på farsan! sen sova så småningom. Jag saknar älskling JÄTTEMYCKET!



Bilder från veckan.

Från tävlingen:









Från när vi var ute med båten:











Har tusen fler bilder men nu ska jag faktiskt kolla på film! :)


7 dagar och 5 nätter!!!

Har varit med älskling HELA VECKAN! hur underbart som helst!!! därför har min uppdatering verkligen sugit.. men nu så!

Måndags 12/7: Då var jag med Linda på dagen, vi badade vid vårt ställe. KL 17.00 kom älskling till mig. Vi kollade på film och myste.

Tisdags: 13/7: Då vaknade älskling och jag kl 08.00. Var så himla varmt, gick verkligen inte att sova mer. Efter en stund kom pappa ner och frågade om vi ville hänga med ut och åka med vår båt. Och det ville vi. Så kl 09.00 var vi på väg till svinninge, där min familj har vår båt. Vi åkte till en jättemysig och populär ö. Den låg strax utanför möja. Det tog ca 1.5 timme att åka båt dit. Hur skönt som helst var det där! När vi var framme åt vi pastasallad, melon, frukt och massa annat gott! Sen badade vi ifrån båten :D Fast älskling dök från en klippa! Jag badade tills jag såg en MEGA fisk i vattnet, den var lika stor som en bebis haj! den var grå och jätteläskig! Så ist gick älskling och jag upp på berget och solade. Snacka om att vi blev brända. Mitt ansikte brände som fan, älskling brände ryggen jättemycket.. Sen var det meningen att älskling skulle åka hem till norrtälje igen fast han sov en natt till! Vi kom väl hem från skärgården vid 20.00 ungefär! nästan 12 timmar ute på sjönn. Då åt vi en supergod middag som mamma lagade. Sen bäddade vi med 2 sängar nere i källaren, gick inte att sova i mitt rum, det var övervarmt! I källaren var det svalt och skönt. Jag och älskling duschade en snabbis sen myste vi lite och somnade nån timme senare.

Onsdags 14/7: 5 MÅNADER FÖR ÄLSKLING OCH MIG! Vi vaknade kl 11.00. Vi var helt svala runt kroppen, ist för svettiga som man brukar va när det är så här varmt på nätterna. Urskönt! När vi hade vaknat till tog vi moppen och åt. Sen jobbade jag en snabbis. Direkt hem och packa och åka hem till älsklingen för att sova där. Vi gick ner till stan/hamnen och satt oss vid en bänk i en jättemysig park. Där var vi i ungefär en halvtimme innan vi gick till affären för att handla glass. Då träffade Marcus en väldigt bra kompis till sig. Sandra heter hon, supersnäll och söt tjej. Sen kollade vi på film, ingen aning när vi somnade :P

Torsdags 15/7: Då Vaknade vi vid 10.00 ungefär. Tog en buss från älskling vi 12.00. Han skulle iväg till kompisar och bada, jag skulle följt med om jag inte hade jobb senare på eftermiddagen. Så kom hem, åkte till jobbet direkt sen åkte jag till stinsen med Linda. Vi skulle kolla efter ett par shorts och godis. När vi gick förbi ett cafe kom en kille fram som jobbade där och sa
- Tjejen! du är allt för söt, jag måste få bjuda dig på en fika.
 
hahah! det var roligt de ^^ Senare mot kvällen åkte vi till vårt ställe och badade. Linda och jag höll å och byta om när vi ser en kille stå och storglo mot oss! Vi kollar åt hans håll och han ler som fan och går vidare lite sagta. Han fortsätter kolla hela tiden! hahahahha! Sen fortsatte vi att byta om när han hade gått. Men han kommer tillbaka och stannar för att glo mer! jävla pervo! Han sa nått på thailändska? ingen aning vad han sa. Hahah, vi vinkade åt honom att han skulle gå men han bara vinkade till baka och stog stilla! xD hahahha! omg asså..

Fredags 16/7: Jag jobbade på morgonen, matade katter och så. Sen var jag med Linda en stund innan jag skulle till jobbet igen. Efter jobbet åkte jag direkt till älsklingen och sov över där. Vi kollade på friidrott lite, sen var det meningen att vi skulle sova eftersom vi skulle upp 07.30 nästa dag! för att åka till tävlingen. När jag la mig ner tände älsklingen sin sänglampa och la ett täcke för så det blev ett sånt där mysigt ljus. Sen bad han mig att lägga mig på mage och slappna av. Då gör han världens mysigaste massage på mig! Han tog babyolja och masserade min rygg!! När han var klar med den fortsatte han att göra massage på händerna och därefter bena! världens bästa pojkvän! Man sov hur gott som helst efter de!

Lördags 17/7: Då vaknade vi av hans alarm. Vi fixade oss sen satt vi oss i bilen för att åka till Gävle där tävlingen var. Tog 1.5 timme ca. Älsklingen somnade i bilen så jag smygtog ett par kort på gullungen! Tävlingen gick superbra för både älskling och hans syster enligt mig. Älskling kom 3a på 400mh (400 meter häck). Det var första gången han sprang det, superbra enligt mig! Och hans syster kom 3a på 100m. Så hon kom till final och den vann hon! duktig flicka! Jag brände mig rejält i ansiktet igen.. Satt ju i solen i hela 7 timmar ungefär. Men det var superkul att kolla på alla som tävlade. Efter tävlingen så åkte vi till östhammar där Marcus morfar bor. Där åt vi middag och efterrätt! Sen åkte vi hem till norrtälje där älskling packade så åkte vi till mig där älskling skulle sova över. Vi sov i källaren igen. Jag frös lite, det var superskönt att frysa mitt i sommaren! På natten pratade jag i sömnen.. pinsamt..!

Idag, söndag 18/7: Vi vaknade 13.00. Hahah, längsta vi har sovit. Vi åt grillat till lunch, mums! Sen myste vi lite. Dagen gick fort, helt plötsligt blev kl 18.00. Mamma skjuttsade oss till kista där vi åt. Sen åkte jag med älsklingen till stan där jag var tvungen att lämna honom! Guuuuud vad jag fick hålla igen tårarna den här gången! Har liksom varit med älskling en HEL VECKA nu! Känns så konstigt att inte ha honom vid sin sida då. Man är så van att ha honom vid sig :( Jag älskar min pojkvän så jävlans mycket! om han inte skulle jobba imorrn så skulle jag ha följt med honom hem och sovit där!

Imorrn ska jag iaf åka med mamma och köpa träningsskor. Jag springer och går väldigt ofta, då behövs det ett par bekväma skor. Nu ska jag iaf kolla på göta kanal 3, sen på farsan! Och mysa utan älskling tyvärr! :( Bilder från veckan kommer i nästa inlägg, det här blev lite långt.. haha!

Bloggar mer på söndag!

Nu måste jag fixa klart mig! skynda! hinner inte ta 17.43 tåget.. Brorsan stack ner före mig och duscha och han tar ju en evighet på sig! Nu är jag iaf snart klar. Har lite packning kvar sen åker jag till älskling och sover över där. På lördag följer jag med till Gävle med hans familj för att kolla på när han och hans syster tävlar. Tror det va va så iaf? ^^ haha aja, stressi stress!


Dö trött..

Är så himla trött just nu. Ska kolla klart på ett program sen sova.. Imorrn väntas 2 jobb sen åker jag till älskling. Dååååligt uppdatering. Men har inte varit inne på datorn på hela veckan. Vi får se, hinner jag inte uppdatera imorrn blir det på söndag. Då blir det ett långt inlägg för hela veckan. Bilder från veckan kommer också.

Marcus är våt..

Hahah från när vi badade. Hinner inte skriva så mycket. Har varit med Lindis på dagen sen kom älskling vid 17.00 ungefär. Kan berätta mer imorrn om vad vi har gjort. Nu vet ni att jag lever!

hahahah..!

Nu har jag en väldigt nyfiken och irriterad läsare som undrar vad ungdomarna hjälpte mig med. Eller aa, linda och mig blir det nog.

När linda och jag höll på att packa saker i moppen la hon moppe nycklarna längst ner i moppen. Vilken inte jag visste så jag proppade med grejer, och linda sa inte ett knyst.. :P Så stängde jag locket och då öppnar linda munnen och säger att nycklarna är inlåsta.. haha! mobilen och allt låg där så kunde inte ringa efter hjälp eller ta emot samtal osv.. Så det ända som fanns att göra var att dra hem moppen. Och den är inte lätt! blev anfådd efter alla jobbiga backar sen insåg jag att jag inte skulle orka hela vägen hem.. Så blev lite ledsen över att inga bilar stannade när dem såg hur vi drog moppen upp för alla backar.. Haha, det löste sig iaf! :) Dem tog en kniv och försökte öppna locket, och tillsist lyckades dem efter 10 min! :)

Hoppas den irriterade läsaren (älskling) är nöjd nu! ;)

Älska ungdomarna som hjälpte mig!

Fy vad varmt det har varit idag! vaknade vid 11.00 gick verkligen inte att sova mer. Älska värmen men kan det inte regna nån dag emellan, värmen tar död på mig! Drog iväg med Linda och badade, ni vet vart ;) Vi solade en massa där. Sen kom det en ung kille och frågade om han fick bada sin hund där ^^ haha gulligt att han frågade oss innan ^^ Sen sa han hejdå innan han gick, som om vi ägde stranden. Hahah det kanske vi gör också ;) Vi såg en orm i vattnet igen! efter de vågade vi inte bada.. Hahah, vi åkte hem mot kvällen och åt sen dirr dit igen. Då tog jag med mig ett cyklop (stavning?) och en badmadrass :D jätteroligt hade vi. Sen hittade vi ett husdjur :) Bertil fick den heta :) vi är sååååååå normala!

På vägen hem därifrån var inte lyckad ett ända dugg. Jag blev nästan gråtfärdig för att det var så jobbigt.. Trodde aldrig nån bil skulle stanna och hjälpa. Alla bilar körde jättesakta, sen gasade dem på som fan när jag kollade bak, ingen hjälp fick man heller.. Men till slut! stannade en bil med 5 ungdomar i. Dem hjälpte oss! dom slet som fan, och tillsist lyckades dem! Åh vad jag blev glad! ser jag nån av dem igen måste jag gottgöra dem!

Nu ligger jag iaf i sängen medan fläckten är på! den får va på hela natten! Älskling kommer imorrn! :D det var bestämt att jag skulle sova över hos honom på onsdag men nu kommer älskling imorrn och sover över hos mig :D Fast ska bada med Linda först så kommer älskling sen mot kvällen! :) då ska han bli ägd för andra gången! ;)
Men nu ska jag fortsätta kolla på den danska serien!


-

Min dag har varit seg på dagen och mysig på kvällen. Har kollat på massa serier idag. Sen dog jag av värme så jag drog med Linda till vårt ställe där vi badade en massa! Dit ska vi imorrn också ^^ bada och sola en massa! fast idag när jag kollade på min mage fick jag syn på en väldigt läskig grej. Det går inte att förklara hur det såg ut. Som om jag hade fått någon giftig syra på mig och min mage skulle börja fräta sönder.. Läskigt :(

Nu kollar jag iaf på en serie på danska! Har 5 avsnitt kvar att kolla på, har hela natten på mig så. Jeppe är hos kompis så är helt själv hemma och det är inge kul, iaf inte på kvällen.. alla lampor i hela huset är tända, haha.. och sova kommer jag inte våga, så måste smsa nån och hålla den personen vaken hela natten!

Pratade nyss med en super snäll person. Avgudar henne, kan man säga. Vi pratade om killar, killproblem osv. Hon är superbra på förhållanden enligt mig. Blev glad av att prata med henne :) har läst hennes blogg i över ett år, värsta stalkern ^^ haha men iaf! Nu ska jag fortsätta kolla på den danska serien sen hitta nån som vill dygna.

Saknar älskling..

Hemma själv. Brorsan sover haha. Snart ska jag börja städa rummet. Och nörda lite x-box. Sen drar jag nog till centrum ett tag. Sen senare idag ska jag faktiskt baka! :) Vädret är inte på topp. Det är varmt men solen är inte framme och det är helt molnigt. Det kanske blir ett dopp ikväll med Linda vid vårat ställe. Men nu måste jag fortsätta leka städerska!


Mys fredag!

Vaknade 10 min innan mitt alarm ringde. Pratade ihop mig med Linda sen drog vi och hämtade mat. Hahah, det var en jätterolig kille där, där fick man sig ett par goda skratt! Vi åkte till vårt ställe (igen) och åt där. Jättemysigt. Vi solade och badade. Sen blev vi törstiga så jag tog moppen till hemköp och köpte dricka. Det tog 30 min. Det skulle tagit högst 10 min men jag träffade Niklas där! Har inte träffat honom på ett år! så pratade ett tag med honom, stackars Linda fick törsta länge ^^ Vi åkte hem vid 18.00 nångång. Då åt jag grillat med egna potatisar! Godaste! Lite senare åkte jag ut med Linda igen, fast skulle till hemköp och köpa lite till mamma och pappa, fick 200 för att åka till hemköp och köpa glass och grädde, lätt att jag gjorde de! :D

Åkte direkt med Linda till vårat mysiga ställe. Man tröttnar aldrig! Vi sitter liksom på en stor sten och ser ut mot vattnet, solnedgången går inte att förklara.. Vattnet är så jäkla varmt! åhh älskart! Vi badade. Simmade ut en bit. hur härligt som helst. Sen kom det två killar på cyklar dit. Dom badade nakna xD hahaha, inte tog dem på sig handdukarna heller efter att dom hade badat.. haha! dom stod där helt nakna och drack öl, mitt framför oss.. Sen när väl Linda och jag skulle bada, då släppte dem inte blicken. Har dom aldrig sett två tjejer i bikinis eller?! haha knäppa killar..

Har precis kommit hem därifrån nu. Mamma och pappa åker ut med båten imorrn och sover över. Så blir hemma själv med jepper hela helgen! sköööönt eller vad! Men nu ska jag äta jordgubbar med glass! Weird att äta jordgubbar med glass mitt i natten liksom?! haha, men blev så sugen på det.. Och film får jag heller inte glömma att kolla på! + en korsordstidning jag köpte idag! :D älska korsord! godnatt!






Gömma maj!

Nu ska jag gömma mig med Linda vid vårt ställe. Där ska vi bada och dunka musik. haha.. En viss j... kanske kommer till väsby så, haha. Orkar inte va hemma då x) Men vi hörs nog ikväll förhoppningsvis.

Frågestund hm..

Roliga ting från kvällen!

  • En mann som jobbade vid bion flörtade både när vi skulle gå in till bion och sedan efter att bion var slut ^^ Han kallade mig prinsessa ^^ och försökte ta min hand haha. Han sa även att han skulle träffa mig imorrn ^^ mer än vad jag vet. haha..
  • En galen kvinna flörtade med små pojkar på tåget, dem blev gråtfärdiga stackarna ^^

  • Malmvägen checken.
  • Johannas blonda skalle :D

Malmvägen..

Igår kom älsklingen vid 20.00 tror jag? Vi pratade lite på studsmattan sen gick vi in. Vi kollade på film, sen kom mamma in med fruktsallad och glass. Det var gott! Eftersom vi skulle upp så tidigt så skulle vi dygna. Haha, det funkade inte så bra precis.. Vi somnade väl nångång vid 1-3.
Vi vaknade när hans alarm ringde. Fy vad trött man var då. Jobbigast var att säga hejdå.. Man får hålla tårarna inne asså.. Men tur är stannar han inte där en vecka. Utan han är bara där över helgen.

Gick inte att sova när älskling hade gått.. Så fick roa mig med att kolla på film. Vid 12 tiden åkte jag ut med Linda. Vi åkte till samma ställe. Ikväll har jag varit på bio med Johanna. Hon hade reserverat biljetter till eclipse. Haha, har redan sett den men den var så jäkla bra så varför inte se den igen! Kom precis hem typ. Var fullt med fullisar ute. En satt precis bakom oss vid stationen i sollentuna. Han sjöng och visslade. Sen slog han runt med händerna och skrek "dra" hehe.. Och malmvägen.. näe, det vill jag inte ens prata om.

Nu ska jag försöka kolla på film. Dör av värme så ska sätta igång min fläkt ett tag. Sen tänka lite.


Jobbigt läge..

Nu ska jag ut med Linda. Måste få tänka lite. Det känns nog bättre ikväll.


Hata ormar!

Linda och jag åkte till vårt ställe idag igen. Det var lite folk vid stranden bredvid. Dem hade hundar som var väldigt ohyfsade. Det var väldigt jobbigt och se på när dem slog hundarna :( bärde upp hundarna i käkarna och gav dem el stötar genom en maskin ! :( Djurplågare! så gör man inte! Man blev väldigt ledsen av att höra hur ont det gjorde på hundarna.. aja.. vissa människor ska inte ha hund asså!

Jag doppade fötterna i vattnet. Var ganska kallt. Precis när jag ska gå upp ser jag en orm, jäklar vilken fart jag fick upp på land igen! ^^ hata ormar! Tur nog var det bara en snok (tror jag) är ingen ormexpert precis :P Den gick upp på land bakom oss så linda och jag slängde på oss kläderna och åkte därifrån! ^^ haha!

Just nu sitter jag i bara handduk. Har precis duschat. Älskling kommer hit ikväll! OM jag längtar! Men är inte så taggad på att gå upp 05.30 imorrn ^^



Inte igen....

Nu har jag kommit hem från lindas och mitt roliga ställe. Tråkigt nog regnade det, men inte så mycket. Vi lyssnade på musik och hade allmänt roligt :) Var ju i täby idag med linda. Duktiga jag åt mat där medans linda den smala satt och kollade på och smsade med min älskling ^^ Haha, nu kommer två bilder som jag inte ens visste att Linda tog! xD 

 



Det braiga med dem här bilderna är att man ser hur mycket sol jag har fått på ryggen! :D ÄNTLIGEN! Nu ska äntligen älsklingen bli ägd! :D


Äckligt värre!



Vilket håll snurrar dem åt?
Det bestämmer du, ta hjälp av de olika pilarna så ser du att
det kan snurra åt båda hållen!

ÄCKLIGT VA!?


Täby nästa!

Nu ska jag dra till Täby med Lindis! :) Hörs när jag kommer hem.

-

Om jag bara var lite ... eller ... så skulle jag inte ha en en sån oro varje dag. Oro över att du snart kommer att inse och därefter lämna mig..

Klump i magen..

Min dag har varit super! Var i kairo imorse med Linda, Vi tog med lunch dit, fast vi glömde bestick1 xD så vi åt med händerna ^^ gick lika bra de :) Sen blev det för varmt så vi åkte hem och hämtade badkläder, sen åkte vi till rösjönn och badade. Eller jag gjorde, linda den badkrukan solade bara ;) Träffade Diana, Emil, Jennifer och Johan där, men dem var så upptagna med varann så hann inte hälsa. Vi kom hem vid 18.00. Full fart efter maten igen. Vi åkte till kairo igen, fast vi hittade en egen strand! Världens mysigaste solnedgång och allt! ville inte åka därifrån..

Imorrn åker jag och Linda till Täby! :) Sen på kvällen ska vi till samma ställe som idag! Men nu ska jag kolla på film sen sova i guess. Snart är det onsdag! då får jag äntligen träffa älskling igen!!!!

Juste idag när jag skulle köpa glass vid rösjönn så på tillbaka vägen var det 2 barn som åt mat. Sen började dem  leka med besticken, den andra ungen blev arg och kastade kniven mot mitt håll. Och mycket korrekt, jag fick den på mig!






FFFILLLLMMM!

Nu ska jag kolla på film! och ha det mys! Imorrn blir det att bada med Linda igen. Fast inte sola eftersom jag fortfarande är bränd! Det ska bli kul. Uppdateringen har sugit idag.. Men vem sitter inne vid datorn när det är så fint väder? kan berätta i punktform vad som har hänt idag.

- Märsta med Linda.
- Stinsen med Linda.
- Bada med Linda.

Ungefär det! bilder är jag fattig på också. Så ingen bild får ni nu heller, fy på mig! ^^ Men godnatt ni som ska sova.

Bada!

Härlig dag asså. Synd bara att jag inte kan njuta av den utomhus. Har bränt mig så jäkla mycket, och det svider fortfarande så ska hålla mig borta från solen ett tag nu. Men om 15 min ska jag dra iväg med Linda och ta ett dopp i det blå! Sen äta gott också :)

24 saker killar önskar att tjejer visste.

1. Gråt är lika med utpressning.
2. Vill Ni något, fråga! Små ledtrådar funkar inte.
3. Klipp aldrig av Er håret, aldrig någonsin!
4. Ibland tänker vi inte på Er. Lär Er leva med det.
5. Gör dig av med din katt.
6. Saker vi sa för 6-8 månader sedan är inte ett argument för att få bråka.
7. Alla kläder Ni tar på Er ser bra ut. Det är sant!
8. Christopher Columbus behövde inga riktlinjer, det gör inte vi heller.
9. Ni har för många par skor.
10. Om Ni tycker att Ni ser tjocka ut, då är det säkert så. Fråga inte oss.
11. Lär Er att använda toalettlocket, om det är uppe, fäll ner det.
12. Markera alla bemärkelsedagar i den gemensamma kalendern.
13. Självklart är det svårare att pissa stående än att sitta ner. Någon gång missar vi, lev med det!
14. Ja och Nej är helt acceptabla svar.
15. Huvudvärk i 17 månader är ett problem. Sök upp en läkare.
16. Fejka aldrig. Vi är hellre ineffektiva istället för att bli lurade.
17. Söndagar och måndagar = Sport.
18. Om Ni inte klär Er som Pamela Anderson i Baywatch. Tro då inte att vi kommer kolla en massa såpoperor med Er.
19. Om det är något som kan uppfattas på två sätt, och det ena gör Er ledsna och arga, då menade vi det andra.
20. Låt oss kolla in andra tjejer. Om vi inte får göra det hur ska vi då kunna veta hur söta och fina Ni är?
21. Ni kan fråga oss att göra en sak, eller tala om hur Ni vill att det ska göras. Men inte både och.
22. Tjejer som använder push-up-bh och lågt urringade blusar har ingen rätt att bli förbannade när vi killar kollar in Era bröst.
23. Ni har tillräckligt med kläder.
24. Sex är det bästa sättet att säga: Jag älskar dig!


Nöjd!

Nu känner jag mig riktigt nöjd! är inte lika sur längre heller, bra! Vid 19.30 gick jag ut för att springa/gå. Jag sprang till donken, inte hela vägen men nästan. Sen gick jag till friidrottsplatsen där jag sprang konstant i en timme! Nöjd!? Sen sprang/gick jag till eds kyrkan och sedan hem. Jag har alltså sprungit/gått i 3.5 timme! inte dåligt! för att vara mig ^^ Jag håller fortfarande mitt mål! Är på väg lite för mycket ner men ingen fara än så länge. Tänker hålla detta mål så länge som möjligt. Tills jag blir 18 kanske? haha.. Nu har jag precis kommit ut från duschen. Mina ben skakar och värker för att jag har rört på mig så mycket ^^ men det är bra! Snart ska jag ut på min terass och prata lite med Moa och Nelly. Min brorsas tjejkompisar. Älskar dom, riktigt härliga tjejor det där!

Juste! gick ner i källaren för att kolla lite grejer. Jag fick med mig 15 dvd.er upp! :D så nu ska jag kolla film hela natten och mumsa på massa frukt!
Jag saknar min älskling!!!! Kom hem från Göteborg genast! :(


Svar på kommentar!

Anonym: om JÄVLA IDIOT!! vänta du bara!
vad har hänt? :O berrätta!!!!!!!!!!

svar: Imorse vid 06.45 hörde jag en jävla smäll precis utanför vårt hus! som om nån krossade ett fönster fast tredubbelt så högt! Gick upp och kollade ut, jag såg ingen men jag hörde ljud. Mamma rusar ut och ser att pappas bil är helt förstörd vid dörren! De jävlarna har kastar kruka på pappas bil!!!! mamma springer för att se om hon kan hitta dem. Medan ringer pappa till polisen. Alla våra grannar kommer ner och frågar om det var här det small. Polisen kommer efter 10 min och frågar vad som har hänt. Vi berättar att det har varit fest i ett hus ovanför oss. Sen var det tydligen 2 st killar som inte fick komma in. Då blev dem skitarga och gick ner vid vårt hus ungefär. Där snackade dem jättehögt i minst en halvtimme hade mamma hört, båda var aspackade! Sen har dem varit inne på vår tomt och hämtat en kruka och kastat på pappas bil för att dom var så jäkla arga!

Polisen åker snabbt iväg med bilen för att se om han kan hitta dem. Vi väntar inne så länge. Polisen kommer efter 10 min igen. Dom hade inte hittat honom. Men dem tar kort på bilen och skriver nån sak, ingen aning vad. Så nu måste vi stå för skadorna själva! Tur att det var pappas firmabil, då kan han ta kostnaden på firman.. helvette asså!
En stund senare när polisen har åkt så kommer en tjej ner till oss. Det var i hennes hus festen hade hållts. Hon ber så mycket om ursäkt. Hon vet vem det var så vi ringer polisen igen. Dem kommer hit igen och hon ger uppgifter om killen. aa.. Polisen letar efter honom nu. Så ligger det till!

Och det här är fuck inte första gången nått sånt här händer!
- halvår sen: sparkade en fullis ner vår brevlåda!
- Vintras: körde en fullis in i våra buskar!
- Vintras: körde en idiot in i pappas bil så den flög rakt på mammas!
- Förra vintern: Körde en fullis in i pappas bil och stack iväg med sina jävla öl!
- Förra sommaren: Körde en långtradare rakt in i mammas bil när jag satt i den!

Osv osv..! Blir så jävla sur på alla idioter som kör när dem är packade! fy fan vad jag inte kommer att släppa killen som kastade krukan imorse! Snälla grannar har man iaf.

Jävla IDIOT!


JÄVLA IDIOT!! vänta du bara!


Vi ringde polisen imorse! vi har kontakt med dem fortfarande! jävla idiot! är så jävla sur just nu!

Handikappad..

Nu är jag verkligen handikappad. Ligger i sängen och kan inte röra mig. Rör jag mig, viker mig eller nått sånt så gör det så jävla ont! så ska be mamma hämta en film och starta den. händerna är det ända som funkar för mig just nu.. Det här gör jag inte om.. Aldrig nånsin.. Varför gjorde jag ens det?

Aja. Nu ska jag kolla på film som sagt. Måste jobba imorrn.. Kan inte smsa nu på kvällen, dagen innan att jag är för dålig för att jobba.. såå.. Godnatt typ... Eller aa.. Kommer inte kunna sova på hela natten, önskar att det fanns något smärtstillande mot det här..

Bra att jag hade kul på dagen iaf..


Dumma solen, men ändå inte.

Haha. Har varit i rösjönn med Linda idag. Somnade i solen så nu har jag bränt mig PRECIS överallt! Mina axlar värker mest. Har värsta bikiniranden och allt! :O hahaha! Fast ser inte så snyggt ut när det börjar flagna överallt ^^ ser gammal ut! :O Haha aja! Nu ska jag hjälpa mami med maten! sen ska jag ut med Linda igen. Imorrn ska jag jobba på morgonen. Sen vara med Linda. imorrn åker föräldrarna ut med båten och sover över, så ensam hemma med jeppe. skönt! Hajdå!

ångest, symptom, eller ne..

Weird rubrik? Men ja.. Jag har lite ångest just nu.. Enligt mig stämmer allt in på att jag har .... men jag har ingen av symtomen.. Men jag har ångest.. oroar mig.. kanske blir bättre imorrn? kanske ser bättre ut då? hmm... får testa. Om jag inte hade haft diabetes så hade jag varit helt annorlunda! Belive me.. Jaja, ska sova på saken..

två i en smäll!

Kom på att chris åkte till göteborg idag för att tävla i friidrott! lycka till på lördag! spring allt vad du kan!

Nu har älsklingen åkt..

Igår på dagen var jag i rösjönn med Linda. Vi badade en massa, blev arga på 2 personer, brände oss rejält osv. Sen mot kvällen mötte jag älsklingen i kista. Mamma tog älsklingens väskor så fortsatte vi gå in mot bion. Eclipse, var SUPER DUPER bra! dööör! haha. Den rekomenderas VERKLIGEN! 4.an kommer inte ut förns ( 11/11-11) :(  Bara att börja räkna dagar xD Vi kom hem vid 01.00 ungefär, då började älsklingen spela x-box, haha min nörd :) Sen myste vi lite innan vi somnade vid 03.00 eller nått.

Idag vaknade vi av älsklingens alarm. Som jag trodde var ställd på kl 10.00! jag började vakna medan älsklingen fortsatte att sova. Försökte väcka honom men det gick knappt. Sen kollade jag på kl.. då var den bara 07.00!!!! Åh vad jag blev arg där :O ville inte att älsklingen skulle missa tåget till göteborg! så jag väckte honom i onödan! och gjorde mig själv pigg! Lita aldrig på Marcus Hawkins iphone! :O haha! Men tur nog kunde vi båda somna om. Inga problem att somna när man ligger i världens bästa pojkväns famn! Åkte med älsklingen till stan. Lämnade av honom vid göteborg tåget.. Och fy fan va plågande det var! att just JAG var tvungen att gå ifrån honom också! bläää! hatar det! Men han kommer hem på söndag igen! men vi ses inte förns på onsdag.. Då sover han hos mig! och så måste jag lämna honom dagen efter igen! :( då ska han till helsingborg.. aja!
Efter att jag hade lämnat älskling så tog jag tåget hem och åkte direkt ut med moppen, med linda dåra. Vi har varit ute ända tills nu nästan. Och imorrn ska vi upp tidigt igen! vädret ska bli toppen så vi ska åka och bada och sola! :) min ROSA badring följer med också! :) Men nu ska jag kolla på film sen sova! Ingen sovmorgon imorrn. På lördag ska man jobba så ingen sovmorgon där heller. nu kör vi!

Jag är ingen badkruka (a)


Kolla in när jag dansar! :)

http://fuldans.se/?v=zibziwmlls

RSS 2.0