Ännu en superhärlig dag! :)

Vaknade av den härliga solen imorse! det var 4+ grader ute och det gjorde verkligen min morgon! Åt frukost i lugn och ro och sedan började jag fixa mig sagta men säkert :) Tog ett tåg 12:28 med Emelie, vi skulle åka till barkarby för att jag skulle kolla på ett par hörlurar där! Men när vi kom fram till busshållsplatsen så ser vi att det är 2 timmar tills den bussen börjar åka xD Så vi tog 179 till kista och åt där så länge, träffade även på Stephanie och Hadis mycket roligt! :) Jag köpte en liten greja där också. Sen tog vi bussen tillbaka till sollentuna och därefter bussen till barkarby :) Letade som en galning efter ett par snygga hörlurar, min maxgräns var 800 kr, mer än så tänker jag absolut inte lägga ner på ett par hörlurar! Och jag hittade ett par! Precis min stil! Det ända som stoppade mig lite var priset.. Men jag köpte dem! Varför vänta och riskera att de inte finns kvar, det fanns bara två par kvar. Ångrar inte en sekund att jag köpte dem.

Dagen fortsatte och Emelie och jag tog en liten fika på IKEA.. xD Det fick bli en glass och dricka. Sen blev det lite problem på hemvägen, bussarna gick inte alls som vi ville så vi hamnade i kista centrum istället ^^ Vi kollade när väsby bussen skulle gå ifrån kista. Och under tiden så gick vi runt i kista och kollade lite sen tog vi bussen hem till väsby, skönt att åka hela vägen hem utan en massa byten.

Kom hem för några timmar sen, har precis kollat klart på lite serier och nu håller jag på att fixa lite med min ipod :) Fick lite panik när jag inte hittade den.. Gick ut till bilen och kollade om den låg där och det gjorde den! Helt iskall också.. Lite kallsvettig blev man allt.. ^^
Mina snygga hörlurar ligger precis bredvid mig och väntar på att bli testade, hoppas det är bra ljud i dem med tanke på priset.. Självklart ska ni få bild på dem ;)
Hade lite brådis till tåget så fick bli en snabb bild. Där har ni även mitt nya pannband som jag inte har visat er än! Har en i svart också. Kändes konstigt att ha uppsatt hår idag, har aldrig det annars ^^

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0