ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR DIG!!!!



Du är mitt allt! Mitt liv! Det går inte en dag utan att jag tänker på dig. Jag älskar dig! <3


Dagen.

Skolan gick super idag. Jobbade på som tusan. Har 3 frågor kvar sen är jag klar. Första gången jag kunde koncentrera mig riktigt bra. Förutom när en viss LEO kommer bakom en och skriker rakt i örat så man hoppar till, inte nog med det.. Sen kommer PUTTE och gör samma sak! Och sedan kommer LUKAS och gör samma sak! Åh dumma pojkar asså! Tog tåget hem med Jossan och Censie. Sen har det inte hänt så mycket mer.

Men tror jag ska gå ut en stund nu. Rensa mina tankar lite. Tror jag tar en tripp till stationen och sätter mig där en stund, brukar väl vara rätt lugnt på kvällarna.


-

Jaa, känner mig väldigt konstig just nu. Känner mig illamående, deppad, konstig och massa sånt. Fäller liksom tårar nu utan anledning. Trött på skolan? trött på att sova i köket? ensam? trött på livet? Ingen aning.. Tänker inte äta något mer idag iaf, middagen tar jag imorrn..

Hejdå nu hoppar jag framför ett tåg. Ne men.. Ni förstår.

I skolan.

Nu sitter jag i skolan och jobbar med religion. Det går lite segt när man inte fattar något och när det inte finns någon fakta i boken..

Igår var jag hos älsklingen, är väldigt besviken på mig själv. Jag kunde ha gjort massa saker bättre, visste att jag skulle sabba det.. Det är ju älsklingens födelsedag idag!! GRATTIS ÅTERIGEN MIN SÖTNOS! Hoppas på att få åka till honom i helgen, men än så länge är det osäkert eftersom vi håller på och river i mitt rum.

Jag älskar att vakna bredvid min sötnos, han pussar mig alltid på morgonen, man blir så himla glad då. Och att känna hans kroppsvärme på morgonen är underbart! Man blir så himla varm på direkten! Älskar älskar älskar honom!

Men nu måste jag fortsätta jobba, ikväll får ni nya bilder på älsklingen och mig som vi tog igår :)

Packat och klart.

Nu är jag helt klar :) Ska ta tåget som går 17.28. Bara att hoppas att han gillar presenten :O Annars gör jag det Gystiv sa! :D Hahah men ska ta på mig en tröja sen börja röra mig sakta men säkert mot tåget. :) Vi hörs imorrn efter att jag har kommit hem från skolan! :)


Godmorgon

Vaknade för en timme sen och var helt utvilad, hur skönt som helst. Ska strax börja fixa mig sen tar jag ett tåg 12.28. Får se hur det går med att dansa idag ^^ Kanske hinner skriva ett inlägg innan jag åker till älskling senare idag.

Jalla jalla.

Säsong 2.

Igår kollade jag klart på säsong 1 av andra avenyn. Nu har jag laddat ner säsong 2. Ska börja kolla på det nu och äta massa satsumas till det!

VARFÖR ÄR JAG SÅ NERVÖS FÖR! BLIR SUR PÅ MIG SJÄLV..


MAX, GE DIG NU! (a)

Det var du som började! då får du också avsluta det! tycker jag (a) Vi har snart hållt på och puffat varandra i en vecka ^^ Hur orkar vi.. Hehehe

Super rolig dag! :)

Idag hade vi som sagt halvdag, slutade 12.00. Då stack Johanna och jag till naprapaten det tog nån timme. Efter det tog vi tunnelbanan till t-centralen, vi åt först sen gick vi runt i massa affärer. Jag hittade ett linne och en bh som passade tsm, men tyckte det var för dyrt så avstod. Sen går vi till en affär som bara har underkläder. OCH JAG DOG! jag vill köpa allt! Om jag bara hade pengar så hade köpt allt i hela butiken! Vi var där i säkert 1 timme och bara kollade runt på alla underkläder. Dem var så speciella. Vi provade massa underkläder sen kom det in en kille i butiken och skynket var så tunt och genomskinligt.. Och där tod Johanna och jag halvnakna! xD Fy fan vad pinsamt, vi sa inte ett ljud! Sen när han gick så blev det världens garv! hahahaha jag skäms än.. Jag köpte inget där ÄN. Ska dit med Johanna och kolla mer när vi har mer tid och pengar. En bh kunde liksom gå upp till 600:-

Nåja kom hem nyss ungefär. Har precis duschat. Så jäkla skönt att vi börjar 13.00 imorrn! Så har vi bara idrott i 2 timmar sen slutar vi. Haha och imorrn ska vi dansa på idrotten! xD Kuuuuuuul. Efter skolan åker jag hem och gör mitt vanliga ting sen åker jag till min sötnos! Får ABSOLUT inte glömma hans present! Ska packa ner den redan nu!

Blir inga övningar för mig ikväll. Har ont i kroppen, mina ben skakar från stan idag. Har gått i över 6 timmar. Jättemysig dag med Johanna! Det måste göras om!

Men nu ska jag försöka bli av med min nervositet inför imorrn, haha Johanna får lugna ner mig imorrn^^ Har aldrig varit så här nervös! :O rädd rädd rädd rädd rädd..


11.38

Slutar om ca 20 min. Då ska jag till stan med Johanna. Ska till naprapaten då.. Hemskt! Sen ska vi gå runt i stan och roa oss.

Johanna, vi måste snacka imorrn!

En irriterande sak..


Mini träning.

Hahah, det var så roligt på tåget hem idag ^^ Tog tåget med Lukas och helt plötsligt kom vi in på ett väldigt privat ämne, haha! Att jag ens vågar säga sånt till honom, det var inte likt mig ^^

Nu ska jag göra ett par till övningar, några små bara :) sen kolla på film!

Halvdag imorrn! :D

Idag var det väldigt jobbigt att stiga upp! pallrade mig upp ur (soffan) iaf. Väldigt chill i skolan, vi har börjat med religion.. Hatar de! Fattar ingenting! Så nu ska vi svara på 10 jävla frågor om Islam, kristendomen och judendomen.. jippie.. Andra positionen kollade vi på en film om abrahams barn eller vad det nu var. Jag tänker inte säga något om den, har inte direkt koll på vilka som läser min blogg i klassen, säger jag något negativt så får jag bara massa klagomål om det imorrn, så jag håller käften :) Kan iaf säga att den var väldigt barnslig..

Nåja, imorrn har vi halvdag! Vi slutar alltså 12.00. Hur skönt som helst! Kanske åker iväg med Johanna efter skolan då. På en låååång tur :)

Kom hem från jobbet för nån timme sen. Han sov redan när jag kom, men han vaknade efter en timme så det var bara att försöka natta honom igen.

Nyss gjorde jag ett par övningar och lite stretching efter det :) Ska köra liiiite till snart.



Blir många inlägg nu ^^

På fredag är jag super sugen på en sak :O Vet inte hur jag kom på den iden heller? Ska försöka få med mig någon bara :) Annars får jag väl åka själv ^^ Fast det känns lite tråkigt och läskigt ^^


Hahah lilla mamma då! :D

Mamma: Är det Marcus du smsar med?
Jag: klart :)
Mamma: Åhh! ni är så gulliga tsm! Jag vet inte vad jag gör om du lämnar honom.
Jag: Haha, säg.
Mamma: Då hämtar jag tillbaka honom.

hahahahah! gulliga mamma! :D

JAG ÄLSKAR DIG!


Satsumas!

Idag köpte vi också satsumas för 120:- ^^ Har redan ätit upp hälften av alla! Får aldrig nog av dem. Maha, för tillfället är jag taggad på skolan, men kommer jag vara det imorrn? nej!

Snart är maten klar iaf. Skulle ut med Linda ikväll också men vet inte om det blir av. Ska hinna duscha och fixa mig lite inför skuulan imorrn.


HAPPYFACE! :D

GLAD GLAD GLAD GLAD GLAD!!!!! :D:D:D:D:D

Har varit i barkarby och kollat lite. Köpte träningskläder och en skitsnygg tröja från puma :D Sen åkte vi till IKEA och kollade på säng till mig. Och jag hittade min drömsäng!!! Den är 140 cm bred 200 cm lång. Den har en ursnygg sänggavel och + 2 sängbord på vardera sida som man kan dra ut och skjuta in! :D Och den ska jag få!!! :D Nu ska vi bara måla om i rummet och lite sånt sen köper vi min drömsäng! :D Är så himla glad, fast priset tycker jag inte om. Sammanlagt går allting på 10.899. Hehe..

Aja nu har jag skrytit klart om sängen :D Ska hjäpa mamma med maten nu :)

Sova är livet.

Usch vad trött jag har blivit på sistone. Fast har jobbat en del idag. Tagit bort 764 spikar, tagit ner studsmattan, lyft ut alla möbler, slängt saker, och städat en massa. Och allt det där fick bli min träning. Imorrn ska jag inte heller träna, min kropp behöver nog vila ett tag.

Hade jättemysig middag med mina päron :) Vi pratade om en massa saker, hade tända ljus och åt goood mat! :) det behövdes verkligen.

Aja, nu ska jag sova. Eller nästan, ska kolla lite på film först. Imorrn väntar en ny dag med jobb. Först Amadeus 09.30 sen jobb med rummet. Nu kör vi :)


Saknar


Herre min get! xD


764 spikar!

Nu är det helt tomt i mitt rum. Vi har slängt alla mina möbler. Min säng, byrå, skrivbord, hyllor osv. Och så har vi rivit upp golvet så nu är det trägolv där. Jag har just tagit bort 764 sprikar från trägolvet! Jävlar vad jobbigt det var!  Imorrn ska vi fixa eluttag och massa sånt.

Så tills vidare ska jag sova i köket, i den härliga soffan.. yey. Men jag överlever nog. Nu ska jag vila i nån timme sen fortsätta.


Megatrött..

Usch vad trött jag är. Nu ska jag kolla på min serie, är inte klar med första säsongen än ^^ Imorrn ska det hända massa saker i mitt rum! Vi ska slänga min säng.. :( Ut med alla saker och möbler, sedan göra nya väggar och fixa trägolv! Kommer sakna min baby säng! :( Men ska få en 120 så är delvis glad :) Sista natten jag sover i sängen :'( Jaja. Eftersom allt de händer så blir det lite tight att träffa Yumyum. Så åker till honom på måndag och sover över, sen åker jag till honom på onsdag igen. För på torsdag fyller min sötnos år! :D


Ge dig Max! ^^

Nä nu tycker jag att Max ger sig! ^^ Han har puffat mig sen imorse och jag ger mig inte! :O Haha, låt de fortsätta i en evighet då, för jag ger mig inte! :)

Har precis duschat, mina armar är bra tröttna nu asså ^^ Så imorrn ska jag försöka låta bli att träna :P Kommer bli svårt eftersom jag pressar mig som fan inför nästa beep-test, ingen aning när det är så måste vara berädd!

Men nu ska jag ta kontakt med Johanna och fixa lite grejs! :)


Hemma.

Har precis kommit in från en lång promenad. Nu ska jag träna armarna. Mina lår och min rumpa är helt slut ^^ Värsta träningsvärken, ser ut som en tant när jag haltar omkring ^^ Så dem står jag över idag. Men armarna är friska. Sen ska jag äta och kolla på idol :)

Imorrn hoppas jag på något kul :) Vet inte om jag ska träffa Marcus, men det återstår att se. Annars ska jag nog vara med Linda :) Inget klart än. Men nu ska jag sätta igång med träningen!

Godnatt



Åh vad jag saknar sommaren! Nu ska jag iaf lägga mig i sängen och kolla klart på min film sen sova. Eftersom jag har sovit nästan hela dagen så kommer det bli svårt att sova nu. Godnatt.


Naaaaw!




Saknar kläppen med Johanna!


Skriver av mig..

Kan man vara mer patetisk!? Du ger aldrig upp! Att jag ens orkar lägga ner tid på dig. Jag är inte klar med dig!

Helt slut i kroppen.

Fy vad trött jag är i kroppen nu. Blev klar med träningen för ett tag sen och nu har jag precis duschat. Tränade rumpa, lår och armar idag. Mina armar är riktigt stora nu asså! :D Haha, nja inte så men på god väg! Kan inte sluta kolla i spegeln, det syns verkligen att dem har växt! ^^ Beundrar verkligen mina armar nu tihi. Okej nog om de! :)

Jag mår lite bättre nu iaf, det är skönt. Men har världens träningsvärk! Stretchade inte igår så då får man stå sitt kast, men det gjorde jag idag iaf! Nu ska jag kolla på film sen sova. Måste till skolan imorrn fast mitt tillstånd är som det är. Har missat alldeless för mycket! Imorrn blir det mer träning! Sen ska jag ut gå som en dåre! Snart ska jag skaffa gymkort och då jäklar asså!


Peace ♥




Muskler!? :O

Antingen så är det jag som är knäpp eller så har jag fått mer muskler på armarna. De står ut som en bulle på armarna! Har börjat bli biff :D haha.

Nåja. Idag har jag mått sämst. Kunde inte gå till skolan imorse, missade provet, det känns skitbra (y) Jag skakar i kroppen.. Nä nu ska jag inte skriva ut sånt, inget alla behöver veta. Ska strax upp och kolla på idol. Sen ner till sängen och sova. Om jag inte minns fel så har vi skolfotografering imorrn, yey.. eller inte.

Men nu ska jag träna lite, bara ett par övningar. Det borde kroppen klara av.


-

Jag vill ge dig allt i världen, men mitt liv vill jag dela med dig <3

Sådär.

Har precis kommit in från flera timmars träning. Nu ska jag strax ner och duscha. Sen väntar allt plugg. Tänker inte lägga mig i sängen förns jag kan allt hyfsat bra! Kan ju säga att jag inte kommer att kunna stå i duschen. Får sitta ner isf, mina ben skakar och orkar verkligen inte stå upp, varje steg jag tar utgör en otrolig ond smärta. Bra eller dåligt, hmm.. Jaja, nu har jag satt på mobilen iaf, Nu ska jag köra ytterliggare lite träning sen ner och duscha.


Ska träna sönder min kropp ikväll!

Igår var tåget 30 min försenat. Tunnelbanan var proppad, bussen också. Vi kollade på film hela kvällen och myste. Sen somnade vi hyfsat tidigt.

Imorse gick älskling till skolan medans jag låg kvar i hans säng och sov ^^ Gick upp vid 10.30 för att börja fixa mig lite smått. Men orkade inte de, tog bara på mig ett par byxor sen la jag mig i sängen igen ^^ Älsklingen kom hem sen och då hann vi umgås i hela 40 min! Sen var jag tvungen att ta en buss, och sötnosen också. 

På idrotten hade vi beep-test. Det är jag så jävla missnöjd med så jag ska träna sönder min kropp ikväll och imorrn, och nästa dag också! Det tog 25 min för mig att gå hem från stationen och vanligtvis tar det 5 min. Jag är helt slut i bena, magen, ryggen, låren, axlarna, armarna fötterna, hela kroppen.. Man ska inte göra mer än vad man orkar men jag tänker inte sluta bara för att min kondition suger! Jag kör tills jag inte kan andas och måste hämta andan! Men jaa.. Nu ska jag stänga av allt som har med el att göra, förutom datorn den måste jag ha på för att hitta fakta om sjukdomar. Men mobilen kommer jag inte svara i, varken på sms eller om nån ringer, kommer inte vara inne på fb eller nån kontaktbar sida.
Så ikväll ska jag träna sönder min kropp, sen ska jag ytterliggare träna efter de. Sen plugga sönder min hjärna. Så går det när inte ens kropp vill sammarbeta med en!


Åker till älskling nu.

Alla tåg är försenade, great. Men jaa, nu är jag helt klar för att åka till älskling. Tar 17.28 tåget. Kunde tagit 17.13 men vill hinna plugga lite. Eftersom jag bara träffar älskling en gång i veckan just nu så vill jag spendera hela kvällen med honom, bara honom! inge plugg! Aja, nu måste jag rappa på lite så jag inte missar tåget. Vi hörs imorrn!


Rosa tjejen :)

Idag har jag varit HEEEELT rosa! Tog på mig min rosa mjukisdress imorse, och sedan min älskade rosa mössa :) Bara halsduken som var svart. Idag har jag varit lite flummig, kanske för att Lukas har gjort mig så jäkla nervös! Fy på honom!
Idag har jag smällt till folk med min rosa mössa! :D, det var kyyyyl! Slog till Felina, Olli, Robin och Johanna, ingen blev sur.. Utom pms barnet Johanna :D Hon kommer hata mig nu för att jag skrev "pms barn" Hehe buusig (a)

Pjäsen gick superbra idag! Alla apploderade så snällt :D Nääää, nu måste jag duscha, stressigt som fan! Jobbet är iaf inställt för att min lilla unge har så ont i tanden så hon vill inte göra mer besvär för mig, gulligt av henne. Nej! Hejdå!

Tack Gustav!

Nu ska jag stänga ner allt och börja kolla på film. Allt är så himla stressigt den här veckan så jag måste sova riktigt mycket när jag har chansen! Pratar just nu med gustav, som är kompis med älskling. Han har hjälpt mig supermycket! :D Fast nu blir det svårare och avgöra vilket av allt jag ska välja.. haha ^^ Tycker Gustav vet lite för mycket om Marcus! xD lite läskigt faktiskt! :O Haha, men tack vare Gustav så kommer älskling få det superbra på sin födelsedag! :D Haha, har lovat honom att säga till älskling att det var han som tipsade! ;) Nått måste Gystiv ha för jobbet! :)
Godnatt!


Läs här så slipper jag säga samma sak om och om igen ;)

Jag och min pojkvän.

Vad heter ni? Josefine och Marcus.
Hur länge har ni varit tillsammans? 7 månader och 1 vecka.
Är ni förlovade? nej.
Bor ni ihop? nej.
Har ni barn? nej.
Har båda körkort? Nope :) 
I så fall, vem kör bäst? han KOMMER göra.
Kommer du ihåg er första kyss? klart jag gör.
Vem sa "Jag älskar dig" först? Han :)
Vem är äldst? jag :) Eller inte..
Vem fyller först på året? jag! Eller.. kanske inte.
Vem är längst? han, eller? ;)
Vem sjunger bäst? han!
Håller ni i handen på stan? Absolut! :)
Blev du kär i första ögonkastet? Skoja inte!
Har ni några framtidsplaner? Haha nej, vi tar en dag i taget! :) 
Har ni gråtit i varandras armar? yes :(
Har ni varit utomlands tillsammans? nej :)
Vem lagar bäst mat? Vet inte riktigt, tror han :)
Vad gör ni en vanlig vardagskväll? Kollar på film och myser :)
Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? ja! :)
Ringer eller SMS:ar ni mest? smsar
Vilken är hans/hennes finaste kroppsdel? allt på honom är fint!
Brukar nån av er prata i sömnen? Jag råkar ibland (a)

8 veckor och 1 dag kvar!

Läääängtar!


Riktigt stolt!

Har jobbat som en gris idag! Hela dagen har jag råpluggat till provet på torsdag. På matten jobbade jag hur bra som helst! Hann med hela planeringen. Och efter skolan stannade jag kvar i ytterliggare 1.5 timme och pluggade! Nu har jag skrytit klart (a)

Efter de åkte jag till kista med Ida, Bella och Alexandra. Hittade inte det jag sökte efter. Men det var roligt ändå :) Ska till kista på onsdag igen.

Imorrn har jag sovmorgon till 10.30. Får sova 2 HELA timmar extra! Det är guld värt! Imorrn ska jag som sagt spela upp pjäsen med Johanna och Vickan. Får se hur det går.. Efter skolan kommer det bli väldigt stressigt. Nästan så att jag skippar sista lektionen, men jag behöver verkligen plugga! Så nej, det kan jag inte. Stressa hem och duscha, packa ner det sista, klä på mig och sedan ta moppen till jobbet. Jobba 2 timmar högst! Sedan stressa hem, hämta min packning och ta det tidigaste tåget som går till älskling. Fy.. Kommer inte må bra av det, men vad gör man inte för att få träffa sin pojke liksom.

Jaja, nu måste jag plugga i 20 min åtminstone. Sen ska jag sova. Är helt slut.


Varför fortsätter jag att hoppas när det inte finns något hopp..

Lika bra att jag ger upp.. Men det går inte, fast jag vill. Du verkar ha tröttnat.. Tro mig, jag gör mitt bästa. Jag kommer inte vara så här föralltid. Ge inte upp mig.. Snälla..


250.000 KR!!!!!!!!!

Det kan dem glömma att jag tänker betala! no way man! Aldrig i mina 9 liv! :O

89 tal! Nu orkar jag inte mer.

Nu får det räcka med matte! 89 tal liksom.. Har suttit i nästan 2 timmar nu. Blä på matte B. Nu ska jag packa ner alla 10000 böcker sen kolla igenom alla 16 sjukdomar! Sen kolla på film.. Hur orkar jag? Ingen aning, bra fråga!

"En sak ni kanske inte visste om mig"

Jag har fått en spik inkörd i skallen, med mening..

Nu matte sen plugga in 16 sjukdomar..

Åh herregud vad jag är mätt! Galet skönt att duscha iaf. Nu ska jag plugga matte sen aa, som rubriken lyder! Inte för att jag kommer klara provet på torsdag men aja, det får gå som det går. Känns lite halft med att vi ska spela upp pjäsen på tisdag också. Aja! Hela familjen är iaf och röstar nu, men inte jag såklart, typiskt! Nu måste jag plugga!!!!!

Ge mig mat!

Idag har jag inte varit hungrig nånting. Åt en macka imorse sen har jag inte ätit mer. Men nu håller mamma på och gör tacos så nu börjar det kurra i magen ^^ Annars har jag segat idag. Kollat på min favvo serie. Var i stinsen med mamma en stund. Handlade och lite sånt. Imorrn ska jag eventuellt åka till kista med Ida efter skolan :) Skulle behöva kolla på lite saker där. Men nu ska jag vara en duktig flicka och hjälpa mamma med maten! :)


Godnatt :)

Nu ska jag kolla på film. Imorrn står det en del saker på schemat. Plugga står längst ner (a)


Då börjas det igen ^^

Raymoond   idag, 22:47
WOW! :)
Sjukt het :$:)
Har du cam sötis? :)

Hahahah jaa.. La ut min bild som jag har på min header, sen skrev jag bara mitt bloggnamn ^^

Yeey, lyckades göra en header trots allt! :)

Nu är jag klar med bloggen. Har jobbat med den i 2 dagar nu. Lika jobbigt som att plugga ^^ Och varför har jag inte pluggat matte idag!? Eller alla sjukdomar till provet!? för att jag inte hade lust! :)

OLLI, DU HAR SNOTT MITT HÅRBAND DIN TJYYYV! :O Hahah. Mamma kom hem nyss! Jag fick godis, läkerol, tuggummi, och massa smink från båten :) Glaaad! Så nu är dagen räddad. Imorrn "måste" jag plugga.

Jag nästan längtar till skolan! :O För varje tisdag åker jag hem till älsklingen och sover där! :D det gör att jag längtar, vilket är bra! Älskar vårt nya schema, speciellt onsdagar då vi börjar 13.00 och har idrott hela dagen. Mahah, me like.


Live to Love ♥




Snart klar, resten är så svårt att fixa.

Jag är strax helt klar med designen. Har ett par saker kvar att fixa, men de är så svårt, är inte direkt något proffs när det gäller design. Sen måste jag komma på en bra header! Den jag har är bara tillfällig, men jag och headers går inte ihop ^^

Massa frågor om älskling och mig.

Är han/hon envis? 
Haha, skoja inte! :)

Beskriv honom/henne med två ord? 
VÄRLDENS BÄSTA!

Föll du för honom/henne direkt? 
JA! men trodde aldrig jag kunde få honom, men nu har det gått 7 månader och en vecka snart. Där ser man! :)

Du har roligt med honom/henne?
 
Alltid!

Vad är det finaste han/hon sagt till dig? 
ojj, han har sagt riktigt många fina saker till mig, men det allra finaste var nog faktiskt när han sa " jag älskar dig " första gången.

Hur träffades ni första gången?
Jag tog kontakt med honom, sen har vi försökt träffas under en lång tid men det kom alltid saker ivägen, men 2010-02-12 träffades vi första gången i stan, allt gick bättre än mina förväntningar.

När blev ni tillsammans?
 
14 februari 2010

Hur länge har ni då varit tillsammans?
 7 månader och en vecka snart.

Kände ni varandra innan ni blev tillsammans? 
Om jag säger så här. Vi pratade i över ett halvår innan vi träffades. Vi webbade och han ringde mig, vi försökte träffas en antal gånger. Så man kan säga att vi kände varandra lite.  

Har ni sovit över hos varandra?
 
ja gud ja.

Har ni bråkat någongång?
Vi bråkar väldigt sällan. Vi har haft ett stort bråk.

Vem håller fjärrkontrollen?
 
han :)

Vad har ni gemensamt?
 
Vi har ganska mycket gemensamt när det gäller förhållande, vi tar liksom en dag i taget osv. :)

Har ni samma åsikter om saker?
 
Oftast :)

Börjar ni planera er framtid?
 
Haha, verkligen inte ^^ men såklart hoppas jag att vi håller livet ut! :)

Hur länge har ni varit ifrån varandra som längst?
 
3 veckor tror jag.

Har ni sagt "jag älskar dig" i verkligheten till varandra?
Klart vi har! :)

Hur länge kommer ni vara tillsammans?
 
Varken han eller jag kan veta det. Men jag tror jag talar för båda när jag säger att vi hoppas på att vara tillsammans hela livet. Marcus och jag tar en dag i taget, sen är det bara att hoppas! :)

Där fick ni svaren :)


Mysigt med regn, nu fattas bara min pojke!

Skulle egentligen till stan idag men jag hoppade över de. Den här helgen vill jag passa på att sova. Det fick jag inte en ända dag förra helgen. Men ändå vaknar jag 10.00. Helt utvilad. Har bara kollat På min serie idag. Mamma är på nån båt med jobbet och hon skulle senast vara hemma kl 16.00! Men hon är inte hemma. Och pappa var redan borta när jag vaknade, har ringt och ringt men ingen svarar, börjar bli lite orolig. Man känner sig så ensam.. Min bror är inte direkt något bra sällskap.. Vet inte vad det är med honom idag.. Alla är konstiga idag.. :'(


Big deal ♥


Random kille på sollentuna station.

Skoldagen gick snabbt idag. Min grupps pjäs blev iaf klar idag. Missade tåget hem.. Så fick vänta i 15 min bara för de. OM jag dog!

Satt mig på en bänk, lite senare kommer Mylade och gör mig sällskap. Vi ser en kille i typ 25-27 års åldern, stå en bit bort. När vi kollade vinkar han och börjar ta fram mobilen. Mylade och jag tycker han ser lite skum ut. Så vi börjar snacka lite, se ser vi att han är på väg mot oss. Kändes som om han skulle slå oss, haha! Han börjar snacka med oss. Jag gillade inte honom ett dugg så jag kollade hela tiden om tåget kom. Han var riktigt skum! Han stod precis bakom oss, Tyckte inte om när jag inte hade koll på honom.. Han hade hotat och allt. Tillsist kommer tåget! Vi går direkt ifrån honom och väntar på att SEGA tåget kan stanna nångång! Han ställer sig precis bakom oss, åh nej tänker vi då. Men precis när tåget stannar springer vi iväg till en dörr längre bort. Då blev vi av med honom! Himla skum kille.. På tåget hem snackar vi om honom hela tiden. Väldigt knäpp! "oj du tappade den här" sa han till Mylade, och då stod det hans nr på lappen!? Hahahahha, jag hittade en lapp i min luva när jag kom hem!! xD Där stod hans nr och lite till.. Hahaha hur knäpp får man va egentligen!? :O 26 år liksom!? gamling..

Hahaha jaja! Nu ska jag kolla på film. Har precis skickat ett mail till min doktor. Så nu ska jag läggas in v.43 i tre dagar. Mysigt värre.. Har precis gjort 2 flätor i håret, så imorrn blir det änglahår :)


Massa ändring i bloggen.

Tröttnade på hela min förra design. Så tog bort hela och nu håller jag på och gör en ny. Jobbigt, hehe. Men jag har själv valt det så. Jag fixar mer med den imorrn, för nu orkar jag inte mer!

Slutar om en timme.

Äntligen säger jag bara. Maten var helt bränd så åt ingenting. Mensvärk så det skriker om det. Saknaden efter älskling är ENORM! Var så mysigt att prata med honom igår i telefon, alltid lika underbart att höra hans röst. Men ska tänka positivt, om endast 4 dagar är det tisdag och då får jag träffa honom igen! Längtar ihjäl mig. Jaja, snart har vi samling sen slutar jag kl 14.00. Då ska jag hem och kolla på min serie. Till middag blir det tacos! Me love!

Nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej!

Åh ångest till 110%! Så är det absolut inte! Inte ens i närheten på att ta slut! Varför läste jag ens hennes text? jag visste att det skulle sluta så här men ändå fortsatte jag att läsa texten! Kan min hjärna sluta tro fel saker hela tiden! Fy fy fy fy fy.. Jag VET det rätta svaret! Inget jag behöver fråga honom om!

Det absolut hemskaste som finns, får inte hända! Då vill jag inte leva mer, ingen mening med livet då!


Fredag imorgon!

Usch vilken jobbig skoldag! Tema heeeela långa dagen. Wazzim var inte snäll mot mig på stationen! :O Han höll mig sällskap och sen kom en kompis till mig som jag verkligen inte orkade prata med, då klappar han mig på ryggen och säger "ta hand om dig jossan" sen går han den muppen! :O

I helgen måste jag råplugga! Matte, samhäll, pjäs, prov, och tema. Gahh hur ska jag hinna allt! Det mesta ska vara klart tills på tisdag! buhu..

Nej nu måste jag lägga mig i sängen känner jag innan det blir värre. Gissar på att det kommer bli en jobbig natt.. Har lovat en del personer att vara vaken imprincip hela natten, vissa mår inte bra och jag kan inte säga nej till dom. Jag behöver verkligen sova men jag ställer upp för mina vänner. Får hoppas på det bästa. 


Scared ♥




Jag försöker ju..

Inte så lätt att finnas till för alla.. Inte så lätt som man tror, men jag försöker! Men kom fan inte och klaga på mig för jag inte räcker till. Jag dras åt olika håll, tillsist spricker jag, tydligen det ni vill. Jag hinner inte ens tänka på mig själv..

Känns som om vi aldrig kommer sluta skolan idag..

Är väldigt trött och har världens mens värk! Vill hem, gör ändå inget vettigt nu. Sitter inne på facebook och kollar runt. Orkar inte plugga, tappade plugglusten när jag såg att jag har en kompletering.. I samhäll också! Bara för att jag inte var med på debatten! Bla bla, nu skolkar jag och drar hem. Ne men går hem gör jag nu iaf, orkar inte sitta i skolan och kallsvettas och må dåligt.

Saknar älskling som fan, mår bäst när jag är med honom men sen mår jag skit när vi inte är, hålll ut Josefine, till tisdag!

CENSIES DAGLIGA BILD!


22.22

Har precis duschat. Har inte direkt någon lust att berätta vad jag har gjort idag. Kommer ta år.. Har otroligt ont i kroppen. Vet inte om det är pågrund av idrotten idag eller av något annat. Fick en rejäl smäll idag av en person, nämner inga namn och inte vad personen gjorde heller, bäst så. Kommer aldrig våga gå framför den personen igen, väldigt onödigt gjort kan jag ju säga. Vurpa med moppen var jag väldigt nära på att göra också. Bara negativa saker just nu så varför fortsätta skriva. Det är lite roligt att jag köpte ett par ridbyxor idag?  Jaja, går och lägger mig nu, bäst så. Hoppas på bättre humör imorrn!

I förrgår skapades världens största chokladkaka!



Den är ungefär 6 meter lång, och väger ca 4410 kg!

Snart går älskling till skolan.. :(

Ligger i älsklingens säng just nu. Älsklingen är nere och äter, snor hans dator så länge ^^ Igår kom jag fram till älsklingen vid 17.00. gud vad mycket folk det var på tåget! Stört. Vi myste iaf hela kvällen och kollade på film. Somnade nångång vid 11 tiden, trötta människor.
Imorse skulle älsklingen egentligen till skolan! Men han struntade i första lektionen. Både bra och dåligt. Men är glad att jag fick vara med honom längre.
Egentligen borde jag sova nu men jag är hur pigg som helst, och jag som börjar 13.00 idag. Suck på mig.. Jaja, imorrn ska jag till sjukhuset och prata med min läkare om när jag ska läggas in. Tror det blir v43. Inte säker än.
Men nu ska jag glo på min mupp som äter frukost! Efter skolan ska jag iaf direkt hem och fortsätta kolla på min älskade serie! Eller så kommer jag tillbaka hit, jag vill!

7 underbara månader!

Idag har älskling och jag 7 månader tillsammans! Ska bli så himla underbart att få träffa honom senare idag! Mitt tåg går om en halvtimme och jag håller på och fixar mig för fullt så hinner inte skriva mer. Blir bättre uppdatering imorrn när jag kommer hem från skolan. Hejdå :)

CENSIES DAGLIGA BILD!

Ursäkta att det har blivit så slarvigt med censies dagliga bild. Men hon har varit sjuk så mycket och sen blev jag sjuk mitt i allt så det är vår ursäkt. Hehe.

Hahah Censie! ^^


STUDIEDAG IMORRN!

Älska att ha studiedagar! Ska ta en FET sovmorgon, sen åker jag till älskling lite senare på dagen och sover där! Han ska hjälpa mig med matten! :) som jag fattar nada av ^^ jaja.

Idag var det hur jobbigt som helst att gå upp. Måndagar är värst. Skoldagen flöt på bra. Olli tjatar hela tiden om att jag måste äta mer till lunchen, så idag tog jag en stor portion med mat, då blev hon nöjd ^^
Tog tåget hem med jossan och bella. Somnade direkt när jag kom hem, vaknade av att maten var klar. Åt lite sen sov jag lite till ^^ trött tjej!
Nyss var jag vid stationen och kollade läget. Haha! Det var 20 polisbilar där och över 200 hammarbyare! Dem var jäkligt sura över att dem förlorade ;) Dom slogs, bråkade och massa sånt så jag gick hemåt, ville inte direkt hamna i den smeten ^^

Men nu ska jag kolla på film! :) min serie har inte laddat klart än, och den har laddat i över 5 timmar. Men iofs, det är över 200 avsnitt så inte så konstigt ^^ Och det är bara första säsongen! ;) Har 2 och 3 kvar också. = 600 avsnitt! :D den är iaf uppe i 30%. Somnade till Ice age 3 igår så ska fortsätta kolla nu. Sov gott. Censies dagliga bild kommer också!

Snart får jag äntligen träffa dig! Läängtar.


Springa till stationen nu.

Nu ska jag springa till stationen för att se vad som händer där :O Ryktas om bråk, nått knäppt med tåget, ingen aning vad jag ska tro så lika bra att sticka dit och kolla :O Hörs sen.

Sova i min egna säng i natt! HÄRLIGT!

Ligger redan i sängen med datorn på kaggen! :) Nu ska jag hämta vatten sen kolla på ice ages 3. Skola imorrn, ej taggad! Men måste gå, typiskt. Efter skolan ska jag åka iväg med Emelie och byta en sak, sen va med linda om jag hinner. Stressigt. Måste göra matte också ^^ Hm..

Olivia (marcus syster) hjälpte mig precis med en sak som har till marcus present att göra, hon hjälpte massa! Så nu måste jag fixa! :) Mohaha! Godnatt.


BILDER FRÅN FINNELANDET!














Vår stuga!





Det får räcka för idag :P


MIN HELG I FINLAND!

Jaa.. Flygresan till helsingfors tog 1 timme. Det var -79 grader uppe i luften!? fy fan, haha. Sen fick man vänta på flygplatsen i 1.5 timme på nästa flyg mot romanjemi, och den resan tog 1.5 timme med flyget. Inte nog med det! Sen åkte vi bil i 1.5 timme! Handlade mat, sen var det ytterliggare 30 km kvar tills vi var framme i stugan. Och jäklar säger jag bara!
- 6 sovrum.
- 4 toaletter.
- Ett badrum med 3 duschar, 1 bastu och en stor jacuzzi.
- 2 vardagsrum.
- 3 terasser.
Hur stor stuga som helst! Vi sov 11 personer i det stugan. 500:- för hela helgen för pappa och mig, billigt! Jag somnade direkt när vi kom fram.

Nästa dag väckte pappa mig halv 7 i finsk tid. Då var kl halv 6 i sverige. Då skulle vi ut och gå!? Ville jag med? nej! Var jag tvungen? ja! Suck.. Men jag ångrar inte att jag följde med. Vi gick upp för en skidbacke, det var superjobbigt. Men vilken utsikt! Man kunde se över till Ryssland! Senare under dagen var det begravning. Det var inte så hemskt för mig eftersom jag inte kände personen så väl. Första gången jag var på en begravning. Jag fick lämna blommor vid kistan, sen fick jag kasta ner en ros i jorden när dem sänkte ner den. Efter det var de middag bredvid kyrkan. Jag höll ett tal då. Inget planerat, så alla blev chockade. Dem flesta förstod nog inte mig eftersom jag pratade på svenska och alla var ju finnar där så. Hehe, men iaf!

Idag väckte pappa mig halv 4.. Flyget gick tidigt så ja.. Jag såg 2 älgar! och över 20 renar! Häftigt värre ;) När vi skulle ta flyget mot sthlm var vi tvungna att vänta i 3 timmar! Sen var det ett pyttelitet flyg.. Fick pissont i öronen hela resan hem! Det var massa luftgropar så flyget hoppade till hela tiden. Men det häftigaste var precis när flyget startade, då den var uppe i 300km! Det var så jäkla fort! Och precis när det lyfte så kittlades det jättemycket (a)Har bara flygit en gång tidigare, så har glömt en hel del ^^

Direkt när jag kom hem somnade jag i sängen! Vaknade av Emelie som tutade med moppen precis utanför mig. Vi åkte lite med mopparna. Har precis duschat, och bäddat rent i min säng! Ska bli så skönt att sova!
Det sämsta med den här resan är att jag inte har ätit någon "riktig" mat på hela helgen. Så när jag kom hem åt jag 3 HELA portioner med mat! Ha-ha.

Bilderna får ni i ett annat inlägg, det här blev lite långt.


Home sweet home!

Äntligen hemma! Nu ska jag duscha, ni får lite tråk frågor så länge! :)

ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV
1. Är du singel?: Nej!
2. Är du lycklig?: Ja!
3. Är du uttråkad?: Inte just nu :)
4. Är du ledsen?: Lite..
5. Är du italienare?: Nej.
6. Är du cool?: hehe hmm.
7. Är du från Irland?: Nej.
8. Är dina föräldrar fortfarande gifta?: Inte gifta än så länge!

ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?: Absolut!
2. Har du någon gång blivit sårad?: Ja.
3. Har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt? Yes.
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom: Tror de.
5. Kysst någon under dom två senaste veckorna: Ja! :)  
6. Har du haft en hemlig beundrare?: Haha, nej :)
7. Är du kär?: OM JAG ÄR!!!!!
8. Vill du gifta dig när du blir stor?: Jadå :) men inget måste.

Nu ska jag sova.

Är mega trött nu så jag ska lägga mig i sängen och sova nu! Hoppas jag överlever resan. Vi hörs på söndag gött fölk!


Tidig sänggång!

Håller på att packa för fullt. Jävla flyg asså! Efterbliven jag är.. Hm, jaa.. Har köpt present till älskling idag. Hoppas han gillar det. Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Måste sova tidigt ikväll iaf. Även fast det aldrig kommer gå. Blir inga fler inlägg förns på söndag. Kanske ett till inlägg lite senare ikväll men annars nada i helgen. Ska spendera min helg i ett myggland, kallt, och ja. Ser fram emot flygningen, men sen vet jag inte om det kommer bli så kul.



9 VECKOR OCH 6 DAGAR KVAR BARA!

TAGGGGGGGGAA!

JAG ÄLSKAR DIG! ! ! !

Lång dag. Igår åkte jag till älsklingen. Vi myste, han spelade "lite" ;) Sen somnade vi hyfsat tidigt.
Älskling gick inte till skolan imorse, så vi fick mer tid tsm. Det gillas! men jag var tvungen att gå till skolan.. Det var hur svårt som helst att lämna honom vid dörren! Jag sa alltid "en till puss, sen måste jag gå" men det blev ungefär 4 till och så fortsatte det så. Hehe. Sen stod han kvar jättelänge vid dörren! De var så himla svårt att gå ifrån honom, jag ville stanna! Vi ses ju inte förns nästa tisdag.. :( Länge.. men det ska jag nog klara av. Idrotten gick bra. Blev lite stress hem sen, höll på att missa jobbet. Men jag hann.

Efter jobbet tog jag moppen hem. Men kom jag hem? nej! Jag fastnade i trafiken i 3 timmar!! Det var totalt kaos! Motorvägen stod still i 2 timmar, inget rörde sig. Inte heller där jag stod. Fan vad irriterad jag blev! Jobbet slutade 17.00. Jag kom hem 20.00! Och det tar vanligtvis 3 min med moppen hem från jobbet! Aja..

Har kollat på idol ikväll, lite trist när det inte är lika mycket humor i programmet. Lite för seriöst tycker jag. Tog precis en alvedon, min tredje för dagen.. Migrän eller vad, hmm.

Nu ska jag prata med en tjej som har hand om älsklingens present. Har inte köpt den än, bara lagt undan den så ingen annan kan köpa den. Imorrn efter skolan åker mamma och jag till ett ställe och kollar på en annan grej till älsklingen. Vi ska jämföra vilket som är bäst, sen köper jag en av dem :) Hoppas han blir glad.. Redan nervös!


THIS, I PROMISE ♥


Ny duschad och fräsh! :)

Jag var en duktig flicka och stannade kvar tills vi slutade. Blev bättre när jag fick i mig lite mat :) Det var dessutom en viktig lektion att vara med på!

Kom precis ut ur duschen. Håller på att torka håret just nu. Packningen är klar. Idrottskläderna är med också! :) Ska bli såååå skönt med sovmorgon imorrn! Börjar kl 13.00! Älskar onsdagar då vi har sovmorgon, idrott och sen slutar vi. Me like! Men nu måste jag klä på maj och fixa lite smått och gott :) Mer uppdatering imorrn!





Vår snygga idrottssal! Höööögt upp, man kan se ända till järnvägen! :)


I skolan

Håller på med politik just nu. Det suger verkligen. Vi ska ha en debatt om det på fredag.. Jag + en till är moderaterna. wiiie! Men jag kanske åker hem vid lunchen. Mitt huvud värker som fan, har tagit tablett för en timme sen men den har inte börjat värka än. Stannar kvar till lunch sen går jag hem, om jag nu får de? Eller om lärarna tvingar mig att stanna kvar. Det får vi se. Nu ska jag fortsätta att jobba ("jobba")

Skola + älskling imorrn.

Idag har jag bara myst i soffan och kollat på tv. Känner mig mycket bättre nu! Så imorrn bär det av till skolan. Sen hem till älsklingen i lidingö och sova där! Stackarn är lite sjuk :( men absolut inget som stoppar mig, ska ta hand om honom :) Precis som han gör med mig varje gång vi ses :)

Ikväll åkte jag en sväng ut med moppen. Måste passa på nu innan vi ska ställa in den för vintern. Åkte till stinsen med Emelie, åt där och så. Fick med mig en jättemysig halsduk fårn gina. Sen pyjamas shorts! Hittade en grej till älskling också när han fyller år! Men måste kolla lite till innan jag köper den, kanske hittar något bättre. För den grejen är inge märkvärdig så nja..

Imorse dampade jag på främlingens iphone! Han fick sms konstant, sen hade han alarm på som ringde 05.00!? Det gick ju inte att stänga av! Så kastade ut den genom fönstret! Hehe... Eller inte, stängde bara av den (a)

Har precis rensat min garderob, fast det märks inte. Har FÖR mycket kläder.. Men vill ju inte slänga något! Tänker alltid att det kan komma till användning fast det aldrig gör det med vissa plagg..

Oh juste! Snart är det rimbo marknad också! :D Älskar den marknaden! Just för att den är så stor och för att den är på kvällen/natten. Så mys att gå där sent på kvällen!
Hahaha, nu ska jag kolla på film och mysa med mig själv en sista natt! :) För imorrn får jag äntligen sällskap! Sällskapsjuk? JAAA!


SKIDOR SNART!

Åhh vad jag vill åka skidor nu! Det är de absolut bästa som finns att göra på vintern! Skulle lätt kunna åka skidor i Åre ist för en utomlandsresa! LÄTT! Sugen på att börja tävla i street igen! Det här året ska jag försöka få pappa att åka till Åre, alperna, kläppen eller sälen! vilket som! bara det blir av!

Så jäkla underbara minnen från kläppen förra året! Ta mig tillbaka!














Film film film film film!

Nu ska jag kolla på Toy story 3! :D Den är på 23% så får vänta tills den har laddat klart! :) Medans så gör jag te, bäddar upp sängen, sätter på mig lite kläder, och kryper sedan under mitt varma täcke och väntar på filmen :) Vääääääldigt lockande va ;) Hehe, men ja! nog om skrivandet, nu till köket!

Åh längtar till frukosten imorrn! Godnattte.


Hahaha! jaa....


Hemma från skolan imorrn.

Mamma ringer till skolan imorrn och sjukanmäler mig. Så imorrn blir det att kolla på film och mysa under täcket hela dagen och hoppas att jag mår bättre så jag kan åka till älskling på tisdag.

Idag har jag varit med mamma hela dagen. Försökt fixa iphonen vi hittade i taxin igår. Och hur jävla slarvig kan man vara egentligen!? Ingen har ringt på iphonen, varken igår eller idag! Aja, not my problemos!

Nu ska jag kolla efter nån film att kolla på, och sedan göra te så man blir lite varmare! Fryser som en gris!


Idag förvandlades dessa stålar till ett pluskort! :D


Mohaha, kolla vad som ligger på min säng (a)


Nu ska jag sova!

Är hur trött som helst. Har haft en mysig kväll med mamma. Ska kolla klart på en film först bara, ca 15 min sen soooova! Hoppas jag kan gå till skolan på måndag! Känner att jag redan har missat för mycket.

Hoppas det blir sista gången jag behöver vara vid malmvägen också.. Fast jag var där på dagen idag så var det läskigt. Man har hört så mycket där ifrån. GODNATT!

Barnslig på hög nivå! (a)

Kom precis hem från ching chong restaurangen med mamma :) GUUUUUUD vad goood mat det var! Jag tog en maträtt på menyn som innehöll 4 små rätter. Bland annat friterade räkor, fläskfile, biff, kyckling och massa annat! och då fick man en efterrätt gratis. Friterad banan med vanilj glass! Åhhh vad gott det var! Fast jag inte orkade allt, lite skuldkänslor över de, jaja :)

Fy fan! på vägen hem från restaurangen, precis när vi har kommit ut, då springer det minst 5 BAMSE råttor över mina fötter! Jag blev helt paff! Sen blev jag så äcklad så jag sprang ifrån mamma och direkt hem! Det kröp minst 20 råttor vid stationen! fyfan vad äckligt...!

Nu är det bara tjejer hemma i huset ^^ Mamma, min moster och jag :) skööönt! Så nu håller jag på med en barnslig sak jag ska visa älskling på tisdag (a) Men det är tanken som räknas så hoppas han tar det bra ^^ Så ska fortsätta med det nu :) sen skriva lite på mitt arbete :)

Fast kanske ska ut snart.. Men vet inte.. Vill inte bli sjukare än vad jag är!


Restaurang snart! :)

Nu ska jag ta på mig min nya snyggis tröjja som jag fick av mamma idag :) Sen ska jag åka till en ching chong restaurang och käka china mat! :D Hundra år sen jag gjorde de, så det ska bli mys :) Pappa har åkt till kompisar för att spela poker, och Jeppe ska åka till kompisar, så senare ikväll blir det mys med mami :) Vi har hyrt film och köpt massa gott. Flygbiljetterna till pappa och mig ligger i tryggt förvar i mitt rum :D

Imorrn har pappa LOVAT att köpa pluskort till mig! Det första vi gör när vi vaknar är att fixa de! Så får hålla ut med att träffa älsklingen tills på tisdag :( Men det klarar jag! Nu måste jag fixa mig, och sedan dra ut och äta :)

Hahaha naaw!

Har hittat en jättegammal bild på älsklingen ^^ Han ser så liten ut ^^ Lika söt då som nu :D han ser ut att va mellan 170-180cm lång ^^ Haha jag kanske är helt ute och simmar men det återstår och se :D vågar inte lägga ut bilden. Vet inte om jag får så jag låter bli :)

En till film med massa godsaker!

Nu ska jag kolla på en till film. Filmgalen tjej!! Ne, men har inte så mycket annat att göra så. Bloggen får se ut som den gör ett tag nu. Jobbigt med design ^^

Imorrn måste jag hyfsat tidigt upp. Polisstationen stänger 13.00 Så måste hinna dit innan dess. Sen köpa flygbiljett. Få pappa att köpa pluskortet imorrn så jag kan åka till älskling! Fixa min dumma ipod! Mycket att hinna med. Och hoppas verkligen jag mår bättre imorrn! Ber till guuuuuud. (nästan) Men men. Nu väntar min film på mig. Fast! Innan jag somnar ska jag ha hunnit skriva några rader i boken! Annars blir mitt arbete aldrig klart i tid! :O


Saknar Johannas gamla hem!


SÅ SANT!


Skaplig design så länge!

Gjorde en snabb design. Tröttnade på att hela bloggen var vit. Är sämst på att komma på någon bra design, och när jag väl kommer på en, då blir jag aldrig nöjd. Haha yeah.. Thats me..

GAMLA OUTFITS!

Hahah, hittade massa bilder på gamla outfits ^^ Lite roligt :)










Imorrn åker pappa och beställer flygbiljett till mig!

Är så glad :D Har bara flygit en gång i mitt liv! Och imorrn kanske pappa åker och köper plus kort till mig! Haha, om jag tar moppen till hemköp och köper grädde så betalar han mitt plus kort ^^ Klart jag gjorde de då :) Fick med mig godis, zero och korsordstidning :) Så nu ska jag kolla på i taket lyser stjärnorna. Har sett den flera flera gånger, men den är så bra så varför inte se den igen :).

Hoppas hoppas! att pappa hinner köpa plus kort till mig imorrn! Om han hinner de så åker jag till älsklingen! <3 Men det beror på hur jag mår också. Om jag mår som idag är det osäkert. NU FILM!

Det man slickar på äger man.

Hahaha, inte jag som har kommit på de orden. Men iaf! Imorse mådde jag inte särkilt bra så mamma ringde till skolan. Tandläkaren kunde jag tyvärr inte skippa. Och det ångrar jag att jag inte gjorde nu.. Den jävla bedövningen hjälpte i 3 min! och hon höll på i en timme! Så nu kan jag varken äta eller dricka.. alla tänder jag har där nere värker just nu, vågar knappt borsta dem.. tandköttet dunkar och svider.. Blää! Ska dit 6 oktober igen! Och göra samma sak fast med tänderna där uppe! LÄNGTAR INTE!


Besöksrekord! godnatt.

Nu ska jag stänga av datorn och kolla på ytterliggare en film. godnatt :)



IT´S MY DREAM.


<3

If you live to be a hundred, I want to live to be a hundred minus one day so I never have to live a day without you.


Diana fick mig på ett glatt humör igen!

Diana ringde för en stund sen. Vi har inte träffats på hundra år känns det som!? Trodde hon var 18, men hon är tydligen 19 år nu! Och hon trodde jag hade varit tsm med Marcus i högst 2 månader, hon blev chockad när jag sa att det snart har gått 7 månader ^^ Så längesen är det sen vi träffades! Vi pratade massa om USA, Marcus och hennes kille. Så snart ska vi träffas och snacka massa skit! :) haha.

Nu ska jag kolla på film och sen sova. Skola imorrn, hur piss jag än mår ska jag dit! Sen till tandläkaren, ej taggad..


10 veckor och 5 dagar kvar!

TAGGA!


Desperat!

Börjar bli arg på Klas nu! Han hör aldrig av sig och jag börjar verkligen bli desperat!

Inatt slog kroppen till. Behövde inte gå in. Dem sa bara att jag skulle trycka i mig nått sött sen sova ut. Och på morgonen mådde jag bättre. Men jag var väldigt trött. Men jag kunde inte stanna hemma. Behövde verkligen bli klar med samhälls arbetet! Så åkte till skolan. Blev klar med arbetet på 2 timmar. Jobbade på rasterna för att hinna. Vid lunchen åkte jag ifrån skolan för att hinna till tandläkaren. Fan vad ont den där jäkla kameran gör! fick fan inte ens in den i munnen! Inga hål iaf. Men ska dit igen imorrn för att göra nått skit.. 11.30 ska jag dit, dålig tid.

Efter tandläkaren gick jag hem och tog på mig myskläder, sedan gick jag och la mig. Vaknade för nån halvtimme sen. Sovit i 5 timmar nästan. Och är hur trött som helst fortfarande. Mina ögon vill bara stänga sig och somna om. Ska ta det väldigt lugnt ikväll så jag inte får tillbaka giftskiten! Men vill ut och röra på mig men vet inte om det är så bra.. jaja.


Vill ha värme!


nu vet ni mer vad jag har i mig just nu..

Insulin och stresshormoner är varandras motståndare. Insulinet sänker blodsockerhalten och stresshormonerna höjer den. Vinner stresshormonerna över insulinet produceras syror, så kallade ketoner. Vid typ 1-diabetes kan förhöjda nivåer av ketoner leda till ett allvarligt akut tillstånd.

Gifter igen.. :(

Så var de dags igen.. 2.7% gifter i kroppen. Mamma håller på och ringer till sjukhuset just nu och frågar om vi ska åka in :'( Känns som att jag är förlamad i höften och neråt.. Ställer jag mig upp skakar jag bara, blir helt yr, och mår illa. börjar tappa känsel i bena nu. Så nu måste jag avsluta. :'(

Censies dagliga bild!


Jag vill åka flygplan! :D 1 vecka till bara :D

Igår åkte jag direkt hem från skolan. Sprang ifrån lektionen för att hinna med tåget ^^ hem och duscha, packa och dra sig mot lidingö. På kvällen kollade vi på film. Älsklingen hade precis fått sin tv så. Hälsade även på hans kompisar som bor i samma parhus (kallar jag det iaf ^^) Vi somnade ganska tidigt tror jag.

Imorse vaknade älskling av sitt alarm, och även jag då. Han börjad fixa sig medans jag låg i sängen och degade (a) hade jag sovmorgon till 13.00 :D vid 08.00 var han tvungen att gå, och då kom tårar :( ville att han skulle stanna! Men aa.. Jag somnade om och vaknade vid 10.00. Började fixa mig och bädda älsklingens säng och så. Sen fick jag ett sms av gubben min att han skulle komma hem efter att han hade ätit :D då stannade jag genast kvar! Åh vad jag blev glad jag blev när han la sig bredvid mig i sängen. Kvävde typ hans arm (a) Sen var jag tvungen att åka. Tänkte äta nått i stan eller åtminstonne köpa något på Ica i sollentuna. Men bussen segade! tunnelbanan var det något knäppt med.. Märsta tåget var 20 min försenat! Så jag kom 2 min innan vi började idrotten! Så ingen mat för mig.

Vi hade teori först. Sen gick vi till idrottsplatsen. Jävlar vilken häftig sal asså! megastor, såg ut över halva sollentuna, megafönster! så var vi väldigt högt uppe! :D

Jag dog på idrotten.. Vi körde uppvärmning först, den gick prima. Sen skulle vi köra en lek. Och jag verkligen dog! Johanna fick panik och var tvungen att hoppa av. Jag kunde inte andas, kunde varken svälja eller andas in och ut. Jag fick panik i slutet. Men det struntade jag i! Jag sattsar hårt på idrotten så sånt skit stoppar inte mig. Hahah, sen hör man jossan.H skrika "kom igen jossan" och mitt lag vann! la mig ner på golvet och försökte hämta andan. Har inte varit med om något värre! Sen gjorde vi lite annat..

Efter skolan tog jag tåget hem med Olli och Johanna. springa hem och ta moppen till jobbet. Jobba en timme, stressa hem och springa till mötet angånende min sak jag ska göra om några veckor! :D Det gick prima, nu har jag bara en hel del att tänka på..

Nu är jag iaf hemma.. Duschat och mår piss. Så går det när man inte äter på hela dagen, då får jag stå mitt kast.. Det är stressen som gör att jag inte blir hungrig. Har varit så jäkla stressad idag så får inte i mig någon mat ikväll.. Men imorrn ska jag äta frukost och allt så!

Juste :D om 1 vecka flyger jag iväg :D tänker inte säga något vart det är än. Inte helt klart om jag ska med eller inte, men jag vill! Så vi får se, ni kommer få veta det sen :)


RSS 2.0