inte så taggad på praktik imorrn.

Igår gick resan bra till älsklingen. Lite försenat men inte så farligt. Vi kollade på film, myste lite sen somnade vi nångång efter 12.

Idag var det meningen att älskling skulle till skolan men han försov sig ^^ Fick umgås mer med honom så det gjorde inte så mycket för min del (a) Vi har segat i sängen hela förmiddagen. Vid 2 tiden var jag tvungen att åka ifrån honom. Skulle träffa Emelie i stan. Skulle kolla på julklappar men hittade inget.. Bara lite till mig själv som ni kommer få bild på sen.
Haha på vägen hem på tåget så släktes alla lampor. Varken Emelie eller jag såg nånting. Det var kolsvart ute och inne haha.

Nu är jag iaf hemma. Har inte ätit middag än men är så frysig så jag tror det får bli te och mackor ist. Missade ung och bortskämd igår så ska kolla på det programet på datorn till tet och mackorna :)

Imorrn jobbar jag kväll. 14.00 - 21.30. Känns skönt att få sova ut men inte så kul att komma hem så sent men det får gå. Jobbar i helgen också.. Blääää på det! Men nu får ni lite färska bilder!






Ching chong godis! och min älskade body lotion som luktar obeskrivligt gott! Fast den krämen ska jag bara använda till händerna, skulle jag använda den till hela kroppen så skulle den ta slut på 5 sekunder. Och burberry är inte billigt.. så den krämen ska jag vara rädd om! Sen köpte jag även leggings från åhlens men det tyckte jag var lite onödigt att ta kort på ^^ Bara vanliga svarta leggings liksom :)

Jäklar vad jag hade besöksrekord igår! :O

Herregud asså :O Haha men det är väl kul :) Kom precis hem från stan. Är väldigt frysig nu så ska gå och värma på lite te sen kolla på massa serier som jag missar jämt och ständigt ^^ Blir mer bloggning om en stund :) Då får ni också en bild på min nya kräm jag fick av min moster!

Kallt + försenade tåg..

Lyssnar för fullt på radion just nu. 25 min försenade tåg, härligt.. Ska åka om en timme mot älskling, får se hur långt jag kommer.. Annars så håller jag på och torkar min tröja framför brasan. Och pratar lite med Chrippa. Sitter fortfarande med morgonrocken på. Men måste strax byta om. Det här blir nog sista inlägget för idag. Oj nu blev maten klar också!

Har precis diskat och kokat te!

Kom upp från duschen för ca 15 min sen. Har hunnit diska, tömt diskmaskinen och kokat te på den tiden :) Fläkten bråkade lite med mig.. Den vägrade låta mig tända lampan!

Imorse ringde min handledare och sa att jag var ledig idag också, hon skulle på något möte och det behövde inte jag vara med på. Så jag somnade om och vaknade 12:00 ^^ Riktigt skönt att få sova ut. Just nu är det hela -9 grader ute (Y) Så om det blir så att jag åker till älsklingen lite senare idag så får det bli varma kläder på! Men nu ska jag dricka mitt te innan det blir kallt! Och kolla runt lite på datorn så länge.

bh - storlekar. Jag ligger mellan citron och apelsin ^^


Nu ska det göras te och toast :)

Som rubriken lyder :) Jag har pluggat en del. Och nu orkar jag inte det längre! Imorrn jobbar jag. Tisdag är jag ledig och onsdag jobbar jag kväll. Ganska skönt schema än så länge :)

Haha Jeppe kom precis hem från Jönköping.. Och han har inte duschat sen i torsdags! Fy vad snuskigt! xD Han har bara nördat dator med kompisar, sovit på golvet och återigen nördat dator. Antar att det inte fanns dusch.. Men blää! xD Han som ALLTID duschar 2 gånger om dagen.. Haha!

Men nu ska jag koka lite te och göra en toast. Det får bli jordgubb och vanilj te från danmark :) och så klart så ska jag kolla på film! :)
Som det ser ut nu så ska jag åka till älskling imorrn och sova där :) Om inget händer så blir det så :)


Haha kolla vilken megapåse med chips mamma köpte till mig! ^^


Gamla stan och julmarknad :)

Idag har jag varit i stan med mamma. Vi gick runt lite i åhlens och NK :) Hittade en parfym som jag ville ha.. Men den kostade över 1000:- och det tänker jag inte lägga på en parfym! Sen skulle vi gå mot gamla stan men vi fastande nere vid plattan där det var en konstnär som målade med spray flaskor! Hur fint som helst, såg så himla proffsigt ut! Men tillsist kunde vi slita oss men då fastnar vi av en EXAKT KOPIA av Michael Jacksson! Han dansade likadant! Samma steg! Samma rörelser! Samma kläder! Samma hår! ALLT! Spelade in det, kan lägga upp videon senare. Ni kanske inte tycker det var så likt men när jag väl stod där började jag undra om det inte var Michael Jacksson som stod där och dansade!? Han såg väldigt ung ut.

Sen gick vi i gamla stan. Hur mysigt som helst. Var så himla nära på att köpa flera saker. Men jag höll mig borta. Måste använda pengarna till något vettigt! Speciellt nu när julen börjar närma sig. Så det ända jag köpte var en jordgubbs godis och en annan sak som jag ska använda till älsklings julklapp :) Sen åt vi i stan också. En riktigt mysig dag med mamma! Förutom att det snöade så himla mycket och att det var så kallt..

Om jag tänker efter så har jag spenderat hela min helg med mamma! :O I fredags åt mamma och jag på ching chong restaurang och sedan spenderade vi kvällen framför tv.n med massa gott. Igår var vi i stinsen. Och idag har vi varit i stan tsm :) hehe.

Nu får ni lite försenade bilder från gymnasiemässan. Dålig kvalite tyvärr!





Blogg.se vägrar låta mig lägga upp fler bilder. Så det blev bara två.. Aja :)

Stan.

Nu ska jag börja klä på mig och röra mig mot stan med mami! Snöar som vanligt.. Bloggar mer när jag kommer hem :)

sista inlägget + dagens outfit.

Nu har jag dunkat musik så det räcker för ikväll ^^ Nu ska jag kolla på bonde söker fru! och hämta min kära glass. Fortfarande ensam hemma, gillas inte! Har typ alla lampor tända på undervåningen ^^ Har musik på hela tiden och dragit ner alla gardiner ^^ Hatar att vara själv hemma.. Att inte ens jeppe är hemma liksom.. Fy, nu saknar jag faktiskt honom! Han behövs nu ^^

Men jaja. Nu får ni dagens outfit. Sen ska jag mysa så gott det går! (tolka hur ni vill!)


Finns ingen härligare outfit än (MIN) favorit tröja!

Juste! Imorgon ska jag till stan med mami! :D Vi ska äta där, gå i gamla stan och gå på julmarknad! :D

Nya och kläder jag inte har visat.















1 & 2: Klänningen jag hade på avslutningen i grundskolan.
3 & 4: Vad ska man kalla det ^^ T-shirt med dragkedja :)
5: Min byxdress! :)
6 & 7: Bodyn jag köpte idag! På sista bilden har jag en kjol över. Tyckte det skulle se lite naket ut om jag bara skulle ha på mig bodyn ^^ För det är ju som en baddräkt. Men jag kommer mest använda bodyn och kjolen ihop :) Resten av kläderna ni inte har fått se ligger nere i källaren eftersom det är sommarkläder. Så dem skippade jag idag :) Hoppas ni förstår att jag inte kan visa den andra saken jag köpte :) Eftersom älskling ska få innehållet :)  


Besviken, ledsen, arg..

Över att 16 november inte blev av idag! Åkte dit och ser på skylten att det inte är öppet på lördagar och söndagar! Och har så himla mycket i veckan så vet inte om jag kommer hinna det då! Så det sker eventuellt efter praktiken... Dumma sak! 3 HELA veckor kvar alltså..

Åkte med mamma till stinsen efter det. Fanns inte en ända plats! Det var fullt på parkeringen, i garaget, vid donken och vid mataffären en bit bort! Men vi hittade en plats iaf, vilken tur. Och när vi kommer in så ser vi att Erik saade ska komma dit och sjunga, då fattar man direkt varför det är så mycket folk ^^ Haha, jäklar vad alla småglin skrek och filmade honom, världens kö runt hela stinsen när alla skulle köpa hans skiva, haha..
Jag köpte iaf en body. Tror det heter så iaf ^^ Hade bestämt mig för att jag ska äga en body nångång i mitt liv, och nu har jag en :) Som desutom är jättefin! Ska visa den när jag har mer tid. Och så köpte jag en annan sak. En julklapp till älskling :) Om man ens kan kalla de för julklapp ^^ Det är liksom ingen rolig sak, inget användbart, men när det gäller den här saken så är det tanken som räknas :) Och jag ska desutom ändra och lägga till lite saker så det kommer bli ganska fint :) Tror han kommer tycka om den lite iaf :) KOM IHÅG, TANKEN SOM RÄKNAS!

Mamma gjorde hur god mat som helst ikväll! Till förrätt blev det rostat bröd med gräddfil, rödlök och löjrom! Till varmrätt blev det potatis i ugn och hemmagjorda hamurgare med 4 olika såser! Till efterrätt blev det glass! Mumms!! Men nu är jag ensam hemma.. Jeppe är fortfarande i Jönköping, mamma och pappa gick upp till ett par kompisar så nu är jag helt ensam, tycker inte om det.. Sällskapssjuk!?!? Men nu hade jag faktiskt tänkt visa er några nya kläder :) Och vissa som jag inte ens har visat er förr :) Så håll ut :)


Tidsfördriv.

stava ditt namn utan några A - Josefine :)
har du ont någonstans just nu - Nepp :)
är du singel - Nej! 
vad är ditt favoritnummer - 7

är du nöjd med ditt liv just nu - jadå :)  
vart önskar du att du var nu - Hos älskling.
vad borde du göra just nu - Lata mig :)
kan du nå dina fötter med raka ben - Nästan ^^


är du kär i någon -
Oh jaa!!!

kan du skruva tungan - jupp
har du någonsin velat bli läkare - Ja, men tror jag stannar på sjuksköterska :)  
vad drack du senast - Saaaaft
vem pratade du senast i telefon med - Mamma ♥
är du glad - Hihih ja! :)  
är du piercad någonstans -....

vad har du för planer för kväll - Mysa med Ben & jerrys till alla serier jag har missat!
hatar du folk som ljuger - Ja!
föredrar du blonda killar eller brunhåriga - brunhåriga :)
har du gjort något som du inte kommer kunna förlåta dig själv för - ja..
har du någonsin velat ha någon som du vetat att du aldrig kan få - ja.. Men nu har jag honom!<3
hur är det mellan dig och dina föräldrar - mycket bra! :)

tycker du om ditt liv - ja!
vad tycker du mest om i ditt utseende - Mina fötter! Haha ne men.. Inget, men det ska bli förändring :)

förlåter du eller glömmer du -
både och

har du mest tjejkompisar eller killkompisar - killkompisar

har du någonsin masserat någon - ja.
vad är du rädd för - Att bli sårad..
har du någonsin haft någon på hjärnan som du bara inte kan släppa - Yes!
önskar du att du var en av motsatt kön - Haha nej, men skulle va kul att testa för en dag! ^^  
lyssnar du på låtar som får dig att tänka på gammal kärlek - Nej.
när grät du senast - I veckan.
saknar du en kille just nu - OM jag gör.. 


Nu åker jag!

Ska bara hoppa i ett par kläder sen åker jag! :D Hoppas att de har tid idag! Orkar inte gå och vara nervös mer (a) Så nu ska jag fixelixa mig! Sen ska jag åka iväg med mami till stinsen eller kista :D Bra lördag!

Förövrigt vill jag bara säga att jag älskar min pojkvän!



16 NOVEMBER SKER IMORGON!!!!!!

Ni läste rätt! Imorrn sker det! Men tror inte jag kommer skriva om det i bloggen direkt.. För jag ska se om älskling märker något först (a) SEN skriver jag om det med massa bilder till! Men ha inga stora förväntningar så ni blir besvikna. För det är kanske inte direkt något "super roligt" för er. Men för mig är det väldigt stort och roligt! SÅDESÅ! :D Är 95% säker på att det sker imorrn. Inte säkert att någon har tid men hoppas! Nu jäklar :D Är redan nervös..

Fredag 26 november.

Idag var det hur jobbigt som helst att gå upp 06:00.. Vaknade till en halvtimme innan alarmet skulle ringa av en jävla plogtraktor! Som plogar precis på andra sidan vägen! På en jävla parkering där det inte ens finns en ynka snöflinga! Jäklar vad sur jag blev! En halvtimme kan göra mycket! Iaf för mig. Men det var bara att gå upp.. Äta frukost och sedan gå mot tåget.

Har redan berättat lite kortfattat vad som har hänt på jobbet. Så det behöver vi inte gå in på igen :) Det blev ändrade planer framåt kvällen. Pappa jobbade med min garderob och han hade redan ätit. Så mamma och jag åkte till en ching chong restaurang och åt där :) Supermysigt! Jag tog "fyra små rätter". Ingen aning vad allt är men det är typ kyckling i en skål, skampi (stora friterade räkor), friterad fläskfile, ris, stark sås, och massa mer. Kanske inte låter så gott men det är de! Ska ta med nån kompis dit nån gång så de får testa :) Inte dyrt heller. Både mammas och min mat inklusiv dricka gick på 274:- Inte dyrt. God mat! Bra service! Helt perfekt!
På hemvägen fick jag även en Ben & jerrys :D Helt galen i glass på vintern konstigt nog haha!

Så ikväll har bara mamma och jag myst framför tv.n helt själva med glass, chips och dricka. Urmysigt. Nu ska jag börja kolla på min försenade serie och lite senare ska jag väl sussa :) 

Men vänta! Det kommer ett nytt inlägg precis efter det här! 16 NOVEMBER SKER IMORRN!  

Älvsjömässan!

Om jag inte minn fel så var jag där igår? ^^ Mötte Jojan i stan, vi stack och åt. Och sedan åkte vi vidare mot mässan. Proppat med folk. Vi hade consensum tröjor på oss och ett stetoskåp runt halsen ;) Alla som var intresserade av vår skola fick massage av oss, och man märkte vilka som bara var ute efter massage och vilka som verkligen var intresserad av vår skola.
Det kom 2 killar och frågade mig lite saker.

Killarna: Är din skola bra?
Jag: Självklart!
Killarna: Går det många tjejer där?
Jag: ja, tyvärr går det mest tjejer där.. (Och då menar jag inget illa! Utan, det skulle vara lite roligare om fler killar sökte och inte bara tjejer)
Killarna: Haha, men jag menar.. Sånna fina tjejer som du.

Hahah ja, och så fortsatte det så xD

Dagen flöt på, kom massa folk till oss. Vi masserade både killar och tjejer. Och så klart så kan vi inte få slippa alla barnsligheter! Ett gäng killar som höll på och larvade sig, lite snuskiga om jag får säga det själv!
Nåja, mötte Emelie där också! Jäklar vad snyggt hår hon hade! Hon går frisörlinjen.

Men ja.. Vad mer.. Åkte hem med Jojan, vi sa hejdå vid t-centralen och så fortsatte jag hem. Åkte till tomtenatta där allt sprack! ATTANS......!!!! Aja, inget jag kan göra. Nu blev inlägget lite långt så skriver i nästa inlägg om denna sega dag!

Nähe

Nu blir det utgång ist ^^


Helt slut..

Kom precis hem.. Jag slutade 15:00 idag men kommer hem nu! Och vad beror på det? Jo, sl.. Och störda människor som inte fattar när det inte får plats mer på tåget!
Jag är så himla glad att jag inte ska jobba i helgen.. Det hade jag inte orkat.. Men helgen efter de ska jag jobba, längtar inte.. Idag fick jag iaf ta EKG på en patient och så fick jag vara med på en slags operation. Kläderna man skulle ha på sig på operationen var ju lika tunga som bly! Har super ont i axlarna nu..

En positiv sak är att vi ska äta ching chong mat idag :) Vi ska hämta det från en restaurang :) Jag vet redan nu vad jag ska beställa! + att man kanske får lite exta eftersom Jesper är i Jönköping och nördar dator med kompisar. Så ska man väl kolla på idol ikväll. Har missat 2 avsnitt av en serie som jag ska ta igen senare ikväll. Just nu ligger jag helt död i sängen. Det gör ont i fötterna när man har stått i över 6 timmar.. utan att luta sig eller hålla i något, hälarna är väldigt slitna.

Men nu ska jag nog vila lite tills mamma kommer hem. I helgen måste jag plugga också. Göra klart omvårdnadshistorian och plugga lite matte. NU SOVA!

Tomtenatta strax!

Eller vad det nu heter! 20:00 ska jag åka dit iaf. Får se hur det går med mina planer där! Ser ut som om allt kommer att spricka men vi får se!

Kom iaf hem från gymnasiemässan nyss typ. Har varit där hela dagen, stått, pratat, sprungit, masserat osv. Jobbigare än det låter! Så är ganska trött i kroppen. Super bra att man börjar 08:00 imorrn.. Måste upp 06:00 och ta ett tåg 06:58.. Och så kommer hela tåget vara proppat vid bara tredje stationen och jag ska åka 15 stationer.. Jaja sånt är livet. Ska vara på k.71 imorrn, en helt annan avdelning. Jaja, har precis ätit lite och nu ska jag väl kolla runt lite på datorn och sedan fara iväg! Blir nog rätt sent innan jag kommer hem så får se om jag hinner blogga mer.

Fy vilken äcklig dröm!

Drömde om johanna och hennes brorsa. Säger bara en sak, jag ska ALDRIG ta piercing i tungan! ^^ Nu har jag fått testat på hur det känns (i drömmen). Så nej, ingen piercing där! ^^

Ligger fortfarande och degar i sängen ska strax börja klä på mig. Det snöar som fan ute just nu och så är det minus grader! :( På med tjockisjackan och varma skor!

Undra vad jojan och jag ska äta i stan :) Blir nog det gamla vanliga ;) Det går faktiskt inte att dissa! inte när det gäller oss.

Jaja, sen vidare mot gymnasiemässan i älvsjö :) Dumma älskling som inte ska vara där idag :(

Första riktiga dagen på huddinge sjukhus!

Började 14:00 idag. Världens snöstorm ute, icke roligt! Idag har jag mest fått hälsa på alla som jobbar och patienterna. Personalen har ryckt i mig ganska mycket ^^ Alla ville ha hjälp att transortera patienter, hämta patienter från operation osv.
Blev så himla glad när min handledare sa att jag kommer få vara med på en operation nån gång under mina 4 veckor på huddinge! Ska även få vara med på massa undersökningar, få vara med när patienter pratar med dietister osv. Kuligt värre!
När jag och min handledare skulle in och ta hand om en patient tog vi som vanligt på oss förkläde, spritade händerna och på med handskar. Men den här gången blev jag yr, såg dubbelt och blev helt skakis. Så en i personalen kom och tog blodtryck på mig men ingen kunde höra något, alla blev mer stressade för jag skakade som en gris! Dem försökte igen och igen men inget svar fick de. Men till slut gick det och då var mitt blodtryck på 80/70 = alldeless för lågt. De fick hjälpa mig till soffan där det tog 3 olika blodprover på mig. Usch jag vet inte vad som hände där.. Och eftersom det hände så fick jag sluta en timme tidigare. Är fortfarande helt skakis i benen.
Det här hände också när jag var med älsklingen förut. Blev yr, såg dubbelt och började skaka. Nånting är fel och min överbeskyddande mamma vågar knappt låta mig åka ifrån huset imorrn...

Men aja, det här ska inte så stoppa mig. Har pratat med Anton, fick massa bra svar av honom!

Imorrn ska jag stå på gymnasiemässan med Johanna och säkert nån ifrån 3.an. Hade helt glömt bort det så ska ringa min praktik imorrn. Ska träffa Jojan i stan kl 12:00 och då äter vi även lunch i stan och åker vidare tsm till älvsjömässan! Kul kul. Nu blev inlägget lite långt, men det får ni leva med! :) Nu ska jag kolla lite på film och sen sova. Hatar att jag somnar så sent nu för tiden..


Min snygga bricka! Och även nyckeln till omklädningsrummet! Man känner sig inte lite häftig när man går runt med den (A)


Tycker mina armar har växt, men det är nog bara jag som tycker det (a)


Hemma.

Fy vad jag hatar att det är snöstorm ute hela tiden! Men jag väntar faktiskt med att skriva nu, för jag håller på och pratar med Anton och det är ett väldigt viktigt ämne så bloggen får vänta helt enkelt :) Skriver när jag har mer tid, ni får iaf ett till inlägg innan natten :)

Slutar 21.30 idag.

Ska strax börja klä på mig. Snöstorm på hög nivå ute just nu så det blir att ta på sig tjockis jackan för första gången i år. Idag börjar jag på riktigt. Är lite nervös faktiskt, undra vad jag kommer få göra.. Hoppas iaf på att kunna ta tåget hem med Censie ikväll.

Ska ta 12.28 tåget så måste nog börja klä på mig. Ska hinna köpa mat också som jag kan ha på jobbet, men det gör jag i huddinge. Aja, nu blir det varma kläder, skor och jacka. Mitt halsont har försvunnit nu! Det går väldigt mycket magsjuka nu överallt, om det finns det på min avdelning så kan jag inte jobba. Magsjuka är dödligt för mig. Usch! får se om jag hinner uppdatera mer idag. Kommer hem vid 22.30 ikväll.

Det börjar närma sig.

Jag vill inte hamna i samma sits som "V"... Då måste jag ge upp mina drömmar och även det jag brinner för. Varför.. Jag har gjort allt jag kan, men även så är jag inte säker.. Vad ska jag göra.. Hur ska jag göra.. När ska det ske.. Idag, imorrn, om en vecka, nästa månad? Jag vill veta svaret nu! Jobbigt att vara så osäker hela tiden, det tar verkligen på en.

Photobucket

Mitt virus börjar släppa!

Eller är det bara för att jag har tagit tablett ^^ Nej men, det känns som om det håller på att försvinna nu faktiskt! :)
Idag åkte jag till min praktik. Började 12.30. Åkte med vickan dit. Blev lite rörigt men efter 10 min promenad hittade vi till sjukhuset ^^ I världens snöstorm dessutom! Hon skulle till en annan avdelning och jag skulle till avdelningen k.74 :) När jag kom till avdelningen så hälsar jag på min handledare som verkar vara hur bra som helst! Hon var väldigt lugn, förklarade allt bra, visade mig omklädningsrummet, hjälpte mig med kläder och skåp! Men hon skulle på utvecklingssamtal så efter runfturen fick jag åka hem! xD Lite onödigt att åka så lång bit men äsch :) Så jag åkte hem och åt lunch (hann inte det innan jag åkte). Och så har jag bara tagit det lugnt. Vill att halsontet ska försvinna och det verkar det göra nu också, skönt! Men vi får se om det slår till imorrn igen..

Imorrn jobbar jag kväll. Alltså från 14:00 -  21.30. Känns inte så bra att åka hem så sent men ska ta tåget hem med Censie :) Om ingen av oss får sluta tidigare så klart :)

Nu ska jag hämta Ben & jerrys! Haha mamma kom hem med det efter jobbet, hon tyckte jag var så duktig idag, haha ingen aning vad hon menar med det, men glass säger man inte nej till ^^ Och till glassen blir det film så klart! Och idag slår jag till med shrek 4! den nyaste av dem nyaste! :D Ingen aning om jag kommer kunna somna tidigt ikväll, råkade slumra till en timme förut.. Men men! Sovmorgon imorrn så! Ingen stress!


Känns som om det dyker upp massa glassbilder hela tiden ^^ Men det ska bli fler bilder när jag får/köper ny kamera :) Och det blir efter jul. Just nu måste mina pengar gå till julklappar och sen vore det onödigt att köpa en kamera så här dags innan jul om man kanske ändå ska få en ^^ Men efter jul som sagt!


Mot huddinge sjukhus!

ska ta 11.13 tåget. Har hunnit packa och äta frukost. Nu ska jag bara klä på mig sen är jag klar. Undra hur det kommer gå med mitt hår, jag som aldrig har uppsatt ^^ Men men, vet inte när jag slutar men det återstår att se. Får hoppas att min hals håller idag! För som det verkar nu så mår den "okej". Men nu ska jag klä på mig så jag slipper stressa in i sista sekund ^^


Nu ska det kokas te :)

Alltid lika härligt när man precis har duschat! Imorse vaknade jag 07:00. Och grät av hur ont det gjorde i halsen. Det är en hel jävla vecka sen jag blev sjuk! Då ska det iaf inte bli värre! Så det blir antingen akuten imorrn eller på onsdag om det inte blir bättre. Visst, jag har virus i kroppen men ändå... Det ska bli bättre med tiden inte sämre. Har inte halsfluss eller streptokocker iaf. Lite positivt.

Men nu ska jag koka te, det hjälper iaf lite mot halsen. Sen ska jag knapra tabletter hela jäkla natten, oj vad min kropp kommer bli gla av det (Y). Kul att man har tappat halva hörseln på högra örat också, jävla virus!

Duschen!

Kom precis hem från jobbet och nu ska jag ner och duscha. Sedan packa väskan med lås, skor, mat och lite papper osv. nu duschen! Sen mer bloggning!

Nu får du ge dig Åsa ^^

Haha Åsa har ringt två gånger till mig idag. Första gången hon ringde berättade hon vilken tid jag börjar imorrn, vad jag ska ha med mig, hur jag hittar osv. Allt kändes bra. Vickan ringde mig en stund senare, vi bestämde vilket tåg vi skulle ta. Sen 5 min senare ringer Åsa igen och berättar att jag ska byta avdelning för tredje gången! xD Haha asså.. Aja! Hon har placerat mig på avdelningen ÖAK, hon bytte avdelning för att den här avdelningen är väldigt rolig och intressan för mig sa hon ^^ Nåja, vi får väl se :)

Börjar 12.30 imorrn. Kommer antagligen att jobba väldigt sent. Och på onsdag börjar jag 14.00 ^^ Skönt med sovmorgon i två dagar iaf :) Men jag ser inte fram emot att åka pendel i 50 min.. 47 min om man ska vara petig! Jaja, 4 veckor går nog ganska fort :) Och när vi kommer tillbaka går vi bara i skolan 2 dagar sen är det jullov. Så man kan säga att jag slipper skolan i 7 veckor! ;)

Nu ska jag kolla på film (som vanligt). Om ca 2 timmar ska jag jobba så passar på att ta det lugnt nu!

Precis kollat klart på emil :)

Och nu ska jag kolla på toy story :) Älskar gamla filmer, fast den är inte särskilt gammal ^^ Imorgon ska jag jobba hos plutten på kvällen. På dagen så ska jag bara ta det lugnt! Så jag blir frisk. Har pratat med Vickan om tisdag. Eftersom vi har fått samma praktikplats bara olika handledare, så ska vi ta tåget dit tsm, ingen av oss har varit på huddinge sjukhus förr så bättre att man är två. Kommer aldrig hitta rätt ^^ Bir förvånad om jag lyckas ta mig till huddinge sjukhus, sen ska man leta efter sin avdelning och sedan efter sin handledare ^^ Aja!

Jag har en del saker på min önskelista till jul! :D Men ska göra en önskelista i bilder ist för att skriva dem här :) Blir roligare!
Imorgon ska jag fixa lite inför "16 november" som verkar bli väldigt försenad! Och så ska jag prata med pappa om sats! Tror jag ska börja med ett månadskort och se vad jag tycker, tycker jag om det så fortsätter jag :)

Men nu blir det mera film! Och en rejäl sovmorgon imorrn!

Din mentala ålder testet!

[x] Du vet hur man kokar kaffe
 
[x]Du använder dig av en kalender
 
[/] Du vet hur man byter olja i bilen
 
[/] Du tvättar dina egna kläder
 
[ ] Du röstar
 
[x] Du kan laga mat själv
 
[ ] Du tycker att politik är intressant
 

totalt: 4


[/] Du kommer till skolan tidigt varje dag

 
[/] Du har alltid en penna på dig .
 
[ ] Du har fått kvarsittning
 
[ ] Du har glömt din egen födelsedag minst en gång
 
[/] Du gillar att gå ut och gå själv
 
[x] Du har tittat på pratshower
 
[ ] Du dricker kaffe minst en gång i veckan
 

totalt: 2.5

 
 
[X] Du vet hur man diskar
 
[X] Du kan räkna till 10 på något annat språk
 
[x]När du säger att du ska göra något så gör du det
 
[x] Du kan klippa gräset
  
[x] Asgarvar när jag säger något idiotiskt
 
[ ] Du kommer ihåg att vattna blommorna
 
[/] Du pluggar när du måste
 
[x] Du slöar inte i skolan/på jobbet
 

totalt: 6.5

 
 
[x] Du kan stava till "erfarenhet" utan att kolla upp det
 
[ ] Människorna på Starbucks vet vem du är
 
[ ] Din favoritmat är hämtmat
 
[ ] Det första du gör på morgonen är att få i dig koffein
  
[ ] Du förstår politiska skämt första gången de sägs
 
[/] Du kan skriva snabbt
 

totalt: 1.5

 
 
[x] Du har förstått att vädret ändras för varje timme
 
[ ] Dina enda vänner är från din arbetsplats (skolan)
   
[ ] Du har fler räkningar än du kan betala
 
[x] De flesta av dina vänner är äldre än du
 
[x] Du kan säga nej till att stanna uppe hela natten
 
[/] Du använder internet varje dag
 
[ ] din garderob har inte rensats på ett tag
 
[/] Du kan läsa en bok och faktiskt avsluta
 
total: 4
 
Min mentala ålder är: 18.5! Inte så gammal! :D

blodig söndag (y)

Min morgon startade med att jag fick åka in till akuten. Fick reda på att jag har virus i kroppen. Får vänta ut tills det släpper helt enkelt.
När jag var klar där så behövde mamma åka till stinsen och byta en jacka. Så det gjorde vi när vi ändå var ute med bilen. Vi åt även lunch där. Fast om man inte ens orkar hamburgaren så vet jag inte om man kan kalla det lunch? Men iaf.
När vi satt i bilen så kom mamma på att hon hade en tavla i bak som hon ska lämna tillbaka till IKEA. Så vi rörde oss mot IKEA och när vi sitter i bilen så känner jag hur nånting rinner ifrån mig. Jag tar handen och ser sen att hela handen är full med blod. Det blev lite panik i bilen. Vi åkte på motorvägen så man kan inte stanna. Men jag hittade en handduk till slut som jag kunde täppa till med..
PÅ vägen hem från IKEA hostade jag blod också :S

Aja, äckel dag rättare sagt. Hade inte allt blod kommit hade dagen varit mer lyckad. Tur att jag är ledig imorrn iaf. Då ska Åsa ringa mig och berätta när jag börjar praktiken på tisdag. Ser inte fram emot att åka pendeln på morgonen. Efter tredje stationen är hela tåget fullt. Och jag ska åka ända till flemingsberg = massor med stationer = proppat tåg = en intryckt tjej = JOBBIGT! Hoppas på att börja senare så slipper jag allt det där!

Men nu ska jag ta en apelsin som jag äntligen kan äta! Och kolla på film.


Ibland vill min kamera sammarbeta med mig!


Inte trött ett dugg, konstigt? Nej..

Mår ju så jäkla dåligt så inte konstigt att jag inte är trött än. Jag vet inte, ska försöka skriva något inlägg imorrn men vet inte om jag kan. Jag har onda aningar om natten och imorgon. Men vi får se. Nu ska jag iaf kolla på film. Som jag har gjort hela kvällen.
Vatten eller någon dricka överhuvudtaget får jag klara mig utan. Knappt att mitt saliv får plats att åka ner genom strupen. Jaja.

Min hals är aldrig snäll mot mig!

Imorse vaknade jag 07:30 av att jag knappt kunde andas. Min jävla hals hade täppt igen hela strupen kändes det som. Gick upp och tog en tablett sen försökte jag somna om. Vaknde några timmar senare, då kunde jag andas men inte svälja eller något.. Och det kan jag fortfarande inte. Så min dag har bestått av sängen, film, sängen, film osv.. Har bara ätit fil och en kopp te idag.. Kan inte få i mig något annat. Åh vad jag hatar min hals just nu!

Känns som om jag har tagit över 10 tabletter idag, fast det har jag inte. Men nu orkar jag inte ha ont längre, så nu ska ta en läskig tablett som täpper igen hela strupen nästan. Kan varken dricka eller äta på en timme då. Men så jäkla värt att få bort halsontet!

-

Det finns alltid lite ärlighet bakom "jag skojar bara". Lite kunskap bakom "jag vet inte". Lite känslor bakom "jag bryr mig inte". Och lite smärta bakom "det är lugnt".

Höhö besöksrekord nu igen! :D

Statistiken har stigit rejält ikväll :D men iaf!

Som sagt, har bytt avdelning. Men tänker inte skriv ut vilken än ifall det ändras, blir så rörigt med allt då :p Kan skriva ut det när allt är klart! = på måndag :)
Vi åkte iaf till täby och handlade lite. Precis när vi skulle in i mataffären så smsar mammas kompis och frågar om mamma vill med ut och äta. Det är inte så ofta mamma och den kompisen äter ute så självklart gick det bra! Så mamma köpte hem två kebabtallrikar till Jeppe och mig till middag ^^ Pappa var redan hos kompisar och spelade poker och käkade pyttipanna!!! xD Det är något konstigt med pappa och deras poker kvällar! Alltid när de spelar poker så ska de äta pyttipanna! xD Hahah jaja!

Jag har kollat på idol ikväll och massa annat skoj! Och nu ligger jag i sängen i mitt rum :) Imorrn vet jag inte vad som händer men jag har goda aningar ;) höhö!

På måndag ska jag iaf jobba hos Amadeus. Riktigt roligt nu när han känner mig så väl :) Han grinar inte längre, han taffsar xD och somnar i knät hur lätt som helst, och när man försöker smita lägger han sig på en! Gullig liten unge det där! Tror han snart är 2 år :O Ingen koll ^^ 

Men nu får ni lite bilder på mina presenter av min moster! Sen ska jag kolla på film och gosa! :)

 


Ett doftljus som liknar en muffins och luktar vanilj! Och 3 ringar som är lite förstora ^^ Sen fick jag vantar, strumpor, och en väska till mobilen ^^ Men resten orkade jag inte ta kort på :) Men nu vet ni!


Bytt avdelning.

Åsa ringde mig precis och nu har jag bytt avdelning eftersom det inte gick att få tag på min handledare på ÖAK! Är ledig på måndag, börjar jobba på tisdag först. Ganska skönt faktiskt. Åsa ska ringa på måndag och berätta vilka tider jag har osv ^^ Mycket strul med huddinge..

Mamma kom precis hem. Hon behöver hjälp med att handla. Hon säger att hon ska laga någon speciell middag idag som vi aldrig har smakat förr ^^ Mer säger hon inte. Det ska nog bli lite intressant! Så ska hjälpa henne att handla.

Skönt att min feber är borta, nu är det bara halsontet som ska försvinna. Hade så himla ont imorse så ingen ide att åka till skolan. Men det fick jag ju göra iaf... Men det var tur de! Censie den snälla människan hjälpte mig med massa papper till ett svenska arbetet som jag helt hade glömt bort! Så det var bra det! Ni får bilder på presenterna ikväll!

ni får bilder imorrn ist :)

För nu ska jag kolla på bonde söker fru och tjocka mig lite. Skönt att illamåendet är borta nu så magen kan få i sig lite mat. Den har iofs bara fått i sig en liten portion idag men imorrn blir det nog mycket mer mat! Och desutom ska jag tjocka mig med glass nu så! Magen kanske blir lite glad iaf.

Ställer kl på 07:00 imorrn så får jag se hur jag mår. Skulle behöva åka till skolan och ringa min praktikplats men det kan jag lika gärna göra hemma så. Men vi får se som sagt! Nu blir det bonde program och ben & jerrys!


Jag åt tyvärr inte mer mat än så här idag. Men imorrn ska det bli ändring!


Ben & jerrys!

När mamma har pratat klart i telefon ska vi åka och köpa Ben & jerrys till mig! :D Och ikväll ska jag kolla på bonde söker fru fast på datorn! Härligt kväll för min del! Men nu måste jag skynda mig och avsluta detta inlägg för nu hör jag att mamma strax är klar. Ni får bilder ikväll på presenterna jag fick av min moster från danmark!

han som inte bara säger att han älskar dig utan även bevisar det.
han som skickar sms på kvällarna och säger att han saknar dig.
han som inte döljer något för dig utan berättar precis allt som det är.
han som uppskattar dig och allt du gör för honom.
han som håller dig i handen när alla andra ser på.
han som verkligen lever för endast dina kyssar.
han som inte kollar på andra tjejer för du är allt han ser.
han som jämt ställer upp och alltid finns där för dig.
han som aldrig skulle tänka tanken av att svika dig.
han som vaknar på morgonen och det första han tänker på är dig.
han som skiter i alla andra tjejer han kan få för du är allt han vill ha.
han som ringer upp dig varje gång du lagt på även fast ni har bråkat.
han som aldrig lämnar dig.
han förtjänar din kärlek.


Suck på huddinge sjukhus just nu.

Idag vaknade jag vid 11:00 och hade väldigt ont i halsen och kroppen. Men jag var ändå tvungen att åka till skolan en snabbis och hämta lite papper och kolla upp lite saker. Så nu är allt klart med det. Ringde min praktikplats just nu och min handledare hade gått för dagen så det var ju typiskt.. Måste ringa imorrn kl 10:00 igen.. Men nu har jag iaf fått reda på vad min avdelning är för något! Den heter inte OAK utan den heter ÖAK! Och det var någon avdelning där patienter hamnar efter en operation i magen, det sa Åsa iaf. Det känns lite sådär, jag är inte en sån person som inte tål sjukhus men på en sån avdelning har jag aldrig varit på, så det kan nog bli lite intressant ändå!

Igår ville icke mitt internet fungera på kvällen. Så jag kollade på film ist och la mig hyfsat tidigt. Vi får se hur jag mår imorrn. Måste nog iaf till skolan ifall det blir något knas när jag ringer till Huddinge sjukhus imorrn. Börjar ju praktiken redan på måndag så allt måste vara klart innan dess!

Men nu ska jag kolla på film och bara gosa ner mig under täcket! Och läsa lite bloggar :) Jag hoppas på att mamma köper hem Ben & jerrys till mig, det är bra att äta glass när man är SJUK! :)

Lite mat i magen iaf.

Nu har jag fått i mig en liten tallrik med mat iaf. Min mage har varit tom sen igår eftermiddag. Men så kan det gå. Ligger hemma i sängen och fryser ihjäl. Har dubbla täcken på mig men ändå fryser jag. Imorrn ska jag till skolan en snabbis som sagt. Ska ignorera det mesta och bara fokusera på det viktiga sen åka hem!

Hoppas på att kunna somna ikväll iaf. Man saknar inte sötnosen lite heller.. Men nu ska jag prata med Elsa. En MOGEN tjej för en gångs skull!

Hos älskling.

Igår mådde jag inte så värst bra. Det blev väldigt jobbigt när jag stog upp. Men jag åkte iaf till älsklingen, trodde det skulle gå över framåt kvällen. Men inte det.. På kvällen frös jag mer än nånsin. Ont i kroppen och helt svag = feber.. Klockan var ganska sent då så jag kunde inte direkt åka hem då.
Imorse vaknade vi av att min mobil ringde. Det var mamma som berättade att hon hade sjukanmält mig.
Just nu är älskling nere och gör frukost till sig. Jag får absolut inget i mig.. Mår illa som en gris! Bara av att jag dricker så blir det värre. Är helt uttorkad.. Jaja, jag ska åka hem framåt dagen, egentligen ville jag åka hem imorse, vill inte smitta älsklingen.. Men måste vänta lite. Har precis tagit tablett så när den börjar värka får jag försöka röra mig hemåt.
Men imorrn måste jag till skolan och ta reda på vissa saker, kanske ringa min praktikplats osv. Sen åka hem på direkten. Men nu ska jag fortsätta kolla på film och vänta på älsklingen! Hoppas ni mår bättre än jag.

Angående 16 november!

Det blir lite försenat! Det händer antagligen i helgen, hopps iaf på det. Annars så snart som möjligt.

Sista inlägget för idag.

Usch min morgon ska vi inte ens tala om. Senare ikväll ska jag pallra mig mot älsklingen och sova där. Imorrn tror jag vi har beep-test, kommer faila totalt. Men aja, nu ska jag gå mot duschen och sedan packa lite lätt.

Usch vad är det som händer.

Har precis skrivit över 100 st "tack". Efter ett tag blev jag osäker på hur "tack" stavades ^^ Blev så förvirrande att skriva det så många gånger. Men nu är jag klar.

Jag måste nog lägga mig ner och vila lite. Känns som om jag är förlamad på vänstra sidan. Från nacken ner mot axeln. Men det är jag inte men känns som det. En otrolig värk som bara gör ont. Känner mig helt konstig. Helt yr, ganska borta. Vet inte vad det är som håller på att hända men vi får se imorrn om det är borta. Jag måste ändå plugga nu, hur dåligt jag än mår. Det här får bli sista inlägget för idag. Imorrn är det den 16 november! Och om ni inte minns fel så skulle jag göra en sak! Hehe!

Mina presenter.

Lyckad kväll. Jättegod tårta! Men fick ingen bra bild på den men mamma tog en bra bild med sin kamera men ni får gott vänta i 2 veckor innan ni får se bilden på bloggen ^^











Pengar, rosor och jaa.. Vad ska man kalla den ^^ Det är någon volym sak. Man kan inte riktigt kalla den för volymplattång men.. Den har en borste på sig, den kan snurra, mormor testade den på mig och herregud vad fint håret blev! :O Den låg så fint inpackat så ville inte slita ut den ur påsen, tar kort på den någon gång då jag ska använda den. Haha, nu är det nog dags att svara på alla gratulationer ^^ Sen måste jag verkligen plugga! Men har ingen ork!


17 år idag :D

Skolan var lugn idag. Vi fick reda på våra praktikplatser imorse. Jag fick på Huddinge sjukhus på OAK avdelningen? Inte ens läraren visste vad det var för avdelning :S Vi fann inget som hette OAK på internet heller.. Aja, har fått massa gratulationer idag! :D Och facebook ska vi inte ens tala om ^^ Trodde inte att jag skulle få så många gratulationer men redan 00:01 så rabblade det in gratulationer! och det gör det fortfarande!

Haha jaja! Var på sjukhuset idag på en koll. Det var helt kaos, massa sura människor, skrik och bla bla.. Efter sjukhuset så handlade mamma och jag tårta, bullar, kakor osv. Släkten kommer om en timme och firar mig. Jag valde en blåbärstårta med vanilj och massa gott :D Ska försöka hinna ta kort på den innan någon smakar på den!
Men nu måste jag städa rummet. Vänta på släkten och till slut plugga.. Har prov imorrn, härligt asså (Y)

Vill inte sova förrän klockan är 00:00 (a)

Haha, inte för att jag är trött för den delen heller men iaf :D Haha, nu ska jag hämta min Ben & jerry och kolla på någon bra film! För övrigt så pratar jag för fullt med Anton nu :) Vi pratar om högskola och lite vad jag sysslar med just nu osv :) Han bor väldigt nära mig och han har gått ut gymnasiet för några år sedan så han kanske kan ge mig ett par bra tips! :)
Men nu orkar jag icke skriva mer ^^ Nu ska jag tjata en sista gång för i år. Jag fyller år om ca 30 min! :D Är som ett litet barn känner jag.. Höhö!


Push your lips to mine ♥



PhotobucketPhotobucket


9 månader med Marcus!

Igår nördade älskling och jag lite dator ^^ sen fick jag en födelsedagspresent av älsklingen! min sötnos! Ni får bilder på presenten i slutet av inlägget. Mamma kom in med cider och popcorn och till det kollade vi på en serie på hans dator och sedan gosade vi lite innan vi somnade.

Idag har älskling och jag 9 månader! :D Jag vaknade av att han pussade mig sen somnade vi om och vaknade vid 11:00 då vi gick upp och åt frukost. Sen har vi bara segat och gosat i sängen hela dagen. Det var meningen att han skulle åka hem vid 4-5 tiden. När det nästan var dags att gå upp ur sängen och röra sig mot tåget så blev jag lite ledsen, kom 2-3 tårar och till sist slutade det med att vi tog ett tåg 19:43 ^^ Åkte med honom till stan, så svårt att lämna honom. Blir svårare och svårare för varje gång..
Åkte sedan hem efter det. Tåget var helt proppat, jobbigt när alla puttas och ska trängas hela tiden..

Nu är jag iaf hemma. Har precis duschat och snart ska jag äta upp min Ben & jerrys till någon bra film.

Den här dagen har varit väldigt speciell med älsklingen. Svårt att förklara men när vi ligger i sängen och bara håller om varandra, och helt plötsligt viskar han massa söta saker i mitt öra. Får rysningar så fort jag tänker på det! Älskar honom så jävla mycket! Helt sjukt!

Presenten jag fick!
 


Nördar!

Nördar Marcus och jag är som sitter vid två datorer ^^ Ikväll ska vi väl kolla på någon film eller bara umgås helt enkelt. Mysigt värre.
Han snackade om någon present :O Fy på honom i så fall ^^



Från i somras :)


Nu blir det sängen för min del.

Är ganska trött. Har en ganska stressig dag imorrn. Måste till IKEA med mamma ganska tidigt imorrn. Sen måste ja skynda mig hem och hjälpa pappa att sätta ihop skjutdörrarna till min garderob. Sen måste jag ta vissa svåra beslut = tar lång tid.. Sen måste jag handla julklappar. En del av min släkt kommer till sverige på onsdag och innan de åker hem så ska vi ha hunnit handla juklappar som de kan ta med sig tillbaka till Danmark!

Nu ska jag kolla på i rymden finns inga känslor tror jag den heter. Och hämta mina älsklingar Ben & jerrys! Inte orkat äta upp den senaste.

Åh jag är sååå glad! Jag fick VG på en svenska uppgift! Hade räknat med IG på den uppgiften men sen när man kollar på datorn så står det VG! Haha :D

Jaja nu är det film och glass som gäller! Godnatt!



Guuud vilken gammal grönalund bild, 3 år minst! ^^ Undra vem som sitter bakom mig ;)


Hem ljuva hem.

Har precis tjockat mig med Ben & Jerrys! Och just nu kollar jag på robinson som jag missade igår. Pappa kommer väl hem om en timme. Han har t.o.m fixat nån grej till tv:n. Så när han kommer hem kommer vi först fortsätta med garderoben sen kommer han hänga upp min tv på väggen! wiie! Fast har ingen ström i mitt rum än. El får jag eventuellt imorrn fixat. Använder uttag från hallen just nu. Men nu har jag inge med att skriva!
Imorrn kommer sötnosen till mig! Längtar! Kul att man har mens på sin födelsedag.. Kan inte använda vilka kläder som helst då. Jaja!

Besöksrekord igår!

Oj vad statistiken var hög igår ^^ jag blev precis klar med american history x! Så nu kan jag sitta vid datorn och leka 1.5 timme! Till lunch ska Ida och jag gå till subway! Det ska bli såå gott! För tillfället sitter jag med Ida i klassrummet och dricker julmust ^^ Den här helgen kommer bli speciell!

Godmorgon.

Sitter i skolan igen med Ida. Vi börjar om 2 min kanske. Slutar 14:00 idag så det är skönt. Sen ska jag hem och bygga färdigt min garderob med pappa så jag kan få in mina kläder! Ser förjävligt ut i mitt rum just nu xD Sen ska det komma lite folk på söndag och fira mig :) Men nu måste jag stänga ner så jag inte blir utkastad! Ska handla frukost på rasten förresten :D Intressant va :)

You are you ♥


Ångest

Det var en bit av en låt i förraa inlägget som ni säkert förstod :)

Har jobbat på riktigt bra idag. Har bara en fråga kvar sen är jag klar med american history x! Hade utvecklingssamtal 15:00. Det gick mycket bättre än förväntat! Jag hade inga IG:n. Jag ligger mellan VG-MVG i samhäll, engelska och idrott! :D Glad! Efter skolan åkte jag hem med mamma, slapp ta tåg för en gångs skull ;) Vi stannade i stinsen på vägen hem, där jag fick Ben & jerrys!

Jag är ganska trött. Kan bero på att jag har haft ångest hela kvällen! Mer går jag inte in på. Men nu måste jag verkligen prata med mamma! Och sen måste jag ringa ett viktigt samtal! Och imorrn måste jag prata med Ida, hon kan nog svara på mina ångest frågor..

- Fått en flaska i huvudet, legat sövd på akuten. Vart död i minuter, hela själen var bruten.


Yoggi.

Imorse gick Ida och jag till ica och handlade lite godsaker. Just nu sitter vi i klassrummet och gör inte så mycket. Vi ska ha tema så jag får väl försöka fortsätta med american history x. Men nu måste jag plugga!

Sova.

Anton.
hahaha ja ibland är jag hård, hade det vart 0,5 hade du haft ont ;)
Anton.
oj, ja nu lät det där väldigt skumt, hoppas du tar det på rätt sätt XD

Hahahah! Lugn, jag tolkade det på rätt sätt! xD

Hahah, nu ska jag sova snart! Utvecklingssamtal imorrn, buhu.. Hej IG.n

Fyller år om 5 dagar :D

Haha, snacka om att längta efter sin födelsedag som ett litet barn ^^ Haha jaja!

Om skolan idag då. Hade vi lite teori sen gick vi mot idrottshallen. Vi skulle ha friidrott och femkamp. Men det blev helt annat.. Har fortfarande så satans ont i benen. Känner knappt av dem. Nog om det!

När jag kom hem slocknade jag på direkten. Vaknade, åkte till jobbet. Han grät ingenting idag! Haha bara för att han fick russin xD När han hade somnat i min famn bar jag upp honom till sängen men då vaknade han när jag skulle gå och ryckte tag i mn tröja ^^ Låg kva i 5 min med honom och sedan gjorde jag ett nytt försök att smita. Men den ungen vaknade igen.. Och den här gången gjorde han det svårt för mig.. Han la sig över mig och hur tusan skulle jag få bort honom utan att väcka honom!? Men jag lyckades :D Haha. 140:- rikare wiie.

Nu är jag iaf hemma. Duschat och pratat med sötnosen i telefön :) Nu ska jag strax hämta dricka sen kolla på
Eva & Adam! :) Inte ett dugg trött så undra hur det här ska sluta.. Men godnatt iaf!


Hahahah!

Josefine. 
Ja! Genast! :O

Anton.
okey no need to panic om du har en ringsignal!

Josefine.
Haha, jag är lugn (a)

Anton.
som en filbunke!

Haha jaa.. Vad ska man säga xD Roligt iaf!

Jag orkar inte jobba...

jag kommer inte få i mig någon mat ikväll känns det som. orkar bara dricka.
18.40 ska jag jobba.. Orkar inte! Nu kommer han säkert inte ens känna igen mig heller.. Har ingen kraft i armarna så han kan glömma att jag kommer bära runt på honom.

Mot pendeln om 40 min!

Så jäkla skönt att vi börjar 13.00 på onsdagar! Har precis ätit toast och sitter halvnaken i sängen ^^ Byxor är på men ingen tröja. Så nu ska jag börja klä på mig och dra mig mot pendeln, fast inte än. Har inte bestämt mig om jag ska ta 12.13 tåget.. eller 12.28.. Det blir att funta på en stund! Jaja, snön är kvar iaf! :D

På idrotten ska vi ha friidrott xD Undra hur det kommer att gå.

Date med Ben och Jerry nu!


Jag hittade mina gamla träningsshorts! xD


Vet inte varför jag blev så glad ^^


Måndag 9 november

Imorse fick jag inget blodtrycksfall iaf. Tänkte ta på mig leggings och någon myströja men när jag kollade ut genom fönstret och såg snöstormen så NO WAY! Det blev jeans och en myströja till det ist :) Bild i slutet! Skolan var lugn idag. Efter skolan stannade jag och Olli kvar i skolan och pluggade på "American History X" Är iaf på tredje frågan nu xD men engelskan kan ta sig.. 

Jaja, nu ska jag strax hämta mina favvisar! Ben och Jerry!

Nu får ni dagens outfit, inte likt mig ^^


Innan jag gick till skolan.


Så här såg jag ut när jag kom hem! Det var värre än det ser ut. xD


Nu kör vi på lite tidsfördriv tycker jag :D

HUR

Svarar du i telefonen: olika
Mycket pengar har du i plånboken just nu: Det vill du veta va :)
Mycket är klockan: 21:00
Många kontakter har du på msn: msn är såååå tråkigt ^^
Fick du detta test: Lindis! :)
Spenderar du en regnig dag bäst: Ut och hoppa i pölar! Haha, ne men film typ.

VEM

Pratar du med på msn just nu?: blä på msn x1000 :)
Ringde dig senast?:  mamma.
Pussade dig senast?: Yumyum.
Vill du kasta en sten i huvudet på? Haha ingen.
Saknar du mest just nu?: Väldigt mycket ska du veta!
Är din bästa vän av motsatta kön?: vill inte välja :O
Ska du träffa imorgon?: Haha Andreas kommer jag absolut att träffa! xD
Umgicks du med senast?: Brodern min :)
Sov du med senast?: Marcus, annars mig själv :) 

HAR DU

Cyklat utan händerna: Ja.
Gråtit en hel natt: Inte riktigt.
Druckit så du spytt: nej
Åkt vattenskidor: haha försökt xD
Åkt rullstol: ja
Gjort en bakåtkullerbytta: ja
Köpt lösgodis för över 50 kr: haha ja säkert.
Haft träningsvärk: Haha ja
Önskat att du var det andra könet: Nej :)  
Velat vara ett djur: Fågel möjligtvis.
Tänkt dig en kompis i rosa kanindräkt: Om min rosa dräkt räknas så har jag t.o.m sett en person med det! :D
Tyckt Harry Potter är bra: Ja, förut.
Hatat choklad: - nej

VEM

vem är i rummet med dig? Ingen alls :(
Vem fick du senast sms av? Marcus.
vem tänker du på nu? Svårt att gissa? :)
pratade du senast i telefon med? mamma.
vems hus var du senast i? Mitt? :)
sa du senast “jag älskar dej" till? Marcus :)
vem önskar du var med dig nu? Marcus igen!
vem är din favoritsläkting? ALLA!
vem i din skola går dig mest på nerverna? en person..

VAR

var går du i skolan? Sollentuna.
var är din telefon? I garderoben xD
var är din mamma? Uppe.
var sover du? I min säng.
var handlar du mest? Ingenstans :)
var fick du tag i tröjan du har på dig? morgonrocken.. Jaa, den fick jag i julklapp :) så vet inte ^^
vart åkte du senast bil? Infra City :)  
var i ditt rum är du? säääängen!

Snöstorm wiie!

Tycker det är så himla mysigt när det snöar. Men undra om jag kommer komma hem från skolan, det är säkert massa inställda tåg + massa förseningar osv.

Pyttipanna till lunch, fy tusan vad blä! Tycker inte om pyttipanna överhuvudtaget så behöver inte ens smaka :) Vi börjar om ca 35 min. Så nu ska jag glo ut genom fönstret och njuta av snöstormen! :)

I skolan.

Kom precis till skolan. Börjar om 5 min. Ingen aning om vad vi ska göra den här timmen men 10.30 kommer det någon främling på besök och ska prata, tror jag? Ingen koll på skolan längre. Ingen motivation alls. Slutar 14.30 inte så sent, skönt!

Jävla artikel!

Jag har fortfarande inte gjort artikel uppgiften på engelskan! Jeppe har ju haft MVG i engelska hela livet men tror ni han kommer ihåg något nu? Nej.. Mamma säger att hon kan engelska men kan hon hjälpa mig med uppgiften? Nej.. Det suger! Den skulle varit inne för 2 veckor sen! Och på torsdag har jag utvecklingssamtal! Med engelskaläraren dessutom! Fan vad härligt det kommer bli att höra när man har sänkt sig från MVG till IG i engelska..

Längesen jag var så här trög..! Jävla syra i hjärnan asså, försvinn!!!!! Snart ber jag läkarna att ta bort det! Om det ens går..

Mysig kväll!

Okej, jag har redan fått 2 frågor om vad jag är för sjuk. Att det kan vara så intressant ^^ Men då ska jag berätta det för er. Imorse fick jag blodtrycksfall och ringde mamma i panik. Så nu vet ni ^^

Nåja. Var iväg med Jeppe, mamma och hyrde film för en stund sen. Och så fick jag Ben and jerrys också! :D Så det ska jag mysa med ikväll! Just nu lyssnar jag på musik, ska strax ladda över lite låtar till mobilen :) Imorgon ska jag iaf till skolan. Ska inte göra så jag får blodtrycksfall imorrn igen! Då går jag till skolan iaf :O

På onsdag ska jag jobba hos plutten igen. Hoppas han känner igen mig bara, det är ett bra tag sen jag träffade han. Usch vad jobbigt det kommer bli annars..

Jaja, nu ska jag kolla runt på lite bloggar! :)

Så här såg min hals ut imorse när jag hade blodtrycksfall.



två timmar senare såg den ut så här. Jag ser en stor skillnad. Ganska äckligt..


Jobbigt

Idag var jag hemma från skolan. Behöver jag skriva varför? nej, det orkar jag inte ens ^^ Har bara legat i sängen hela dagen och kollat på film med tända ljus :) Imorse var det -9*. fy satan vad kallt! Ganska tråkigt att bara vara hemma en hel dag, finns inte så mycket att göra. Man vill ju inte gå ut i den här kylan.. Men nu måste jag prata med pappa om sats!

Kan inte allt bli som vanligt mellan oss..

-

Jag ska ut ett slag. Vi hörs väl om några timmar?

Say it ♥




Mycket på schemat idag!

Ja fy hundarna :) Nä men vi ska åka till IKEA (igen) för att köpa fler lådor till min garderob sen ska vi kolla på, vet inte vad det heter men det är typ som små fack där man kan fördela sakerna i haha. Sen ska vi flytta undan allt från terassen och fortsätta bygga på min garderob, sätta dit skjutdörrarna åtminstone. Sen ska vi kasta Jeppes säng och så ska han få min gamla! xD HAHA! Aja, har precis ätit frukost så nu ska jag fixe lixa mig sen åka!

Haha juste, pappa kom in kl 02:00 inatt och ville ha hjälp med spotify.. så måste pallra mig upp och hjälpa honom med det nu.

People should fall in love with their eyes closed


Nä, nu ska jag sluta drömma..

Och prata lite med Anton! Han är väldigt förstående när det gäller min diabetes, ett stort + till honom! :) Tror jag ska kolla på madicken medans och försöka få i mig lite jordgubbar iaf.

Kanske kommer ett till inlägg lite senare, men det lär ni märka :)


bild från imorse. Skulle min kropp se ut så där varje morgon skulle jag älska den! Varken för smal eller för tjock!


Never say never because you never know.

Åh herregud min dag har bara bestått av mat..

Förrätt hos Moma: Ägg halvor fyllda med mosad avocado med kräftstjärtar och dill.
Varmrätt hos Moma: Älgbiffar, örtbiffar, potatis, 3 olika såser, morotslåda, 3 olika sallader, bröd, kantareller osv.
Efterrätt hos Moma: Fruktsallad med vaniljglass.
Fika hos Moma: Tårta, läsk, kaffe, te, kakor, bullar..

Varje gång innan vi ska åka dit tänker jag alltid "nu ska jag äta lite av varje så jag orkar alla maträtter och slipper blir spyfärdig när vi åker hem" Men lyckas jag? Nej.. Allt är så jävla gott så det går inte att bara ta lite av varje. Vi äter där ganska sällan så när vi väl äter där då vill man ju passa på liksom.. Så det blir ingen middag för mig inte! Får inte ens i mig vatten.

På kvällen plockade och rensade mamma och jag alla grejer som låg ute på terassen. Jag rensade mina kläder, det blev 2 kassar med kläder som jag ska ge bort till Emma. Så nu är min garderob full med saker. Men icke kläder. Vi ska köpa två lådor till, sen ska vi skruva upp tre hyllor till, sen kan jag lägga in kläderna. Är helt slut nu efter all mat, städning, saker hit och dit.. Så nu ska jag lyssna på musik och se om jag har någon bra film att kolla på lite senare.

Moma nu!

Nu ska jag börja fixa mig för att åka iväg till Moma (min farmor alltså). Sen när jag kommer hem ska jag fylla min garderob med kläder och massa saker :D Längtar!
Men nu ska jag "snygga" till mig. Hörs sen!

Marcus Muppen Älskling Yumyum Hawkins

Om en ynka vecka har vi 9 månader! Det har varit de bästa månaderna i mitt liv! Jag har fått uppleva en hel del nya saker som jag aldrig har upplevt förr. Varje gång när det är några minuter kvar till vi ska träffas blir jag alltid så nervös, det pirrar i kroppen och jag blir helt varm. Du är min första äkta kärlek. Om jag skulle beskriva dig så skulle det här inlägget aldrig ta slut. Skulle jag skriva ner det på papper skulle pennan ta slut. Skulle jag säga det till dig skulle det ta en evighet. Du är helt enkelt obeskrivlig! Obeskrivligt underbar! Söt! Perfekt för mig! Bäst! Nämen ni ser.. Det tar aldrig slut! Varje gång du lämnar mig så ökar saknaden efter dig. Jag saknar dig mer och mer, det blir svårare att vara utan dig. Mina känslor är inte densamma som de var i början. Mina känslor har ökat med hästlängder för dig! Jag är så otroligt kär i dig! Jag ska kämpa för dig älskling! Jag ska kämpa för oss! För vårt förhållande! Vi klarar av allt tilsammans! Nu ska jag försöka avsluta det här inlägget. Jag är verkligen sämst på att skriva sånt här.. Men jag har faktiskt en bra avslutning.

JAG ÄLSKAR DIG SÅ FRUKTANSVÄRT MYCKET MARCUS HAWKINS! DU ÄR MITT ALLT! MITT LIV!


Mina dagar med älskling och idag.

I onsdags kom älskling till mig på kvällen. Vi åt en supergod fruktsallad med vaniljglass som min mamma hade gjort tilll alla. Sen kollade vi på en film, den var inge vidare så kommer inte ens ihåg vad den heter haha! Vi stängde av efter halva filmen ungefär.
Älskling var så himla varm på ryggen, magen, överallt :( Han hade feber den stackarn! Vi myste på kvällen och jag försökte ta hand om honom så mycket det gick. Men mer mot kvällen blev jag helt yr, jag såg knappt Marcus, blev illamående och massa sånt, tog blodsocker men det visade bra resultat.. Ingen aning vad det var för något. Jag var helt skakis i bena hela natten. Under natten frågade älskling mig minst 10 gånger hur jag mådde, så söt! Det var ju jag som skulle ta hand om honom och inte tvärtom!

Jaja när vi vaknade nästa dag så mådde inte sötnosen så bra :( Han var fortfarande väldigt varm och var helt svag i kroppen :( Vi myste in i sista stund tills hans mamma kom och hämtade honom.
Haha det var så roligt när Marcus och min mamma hälsade på varann.  

Min mamma: Hej, Monica!
Marcus mamma: Hej, Monica!

De har aldrig träffats förr. Men det gick bra tyckte jag! :)

Idag (fredag) Var jag som sagt hos tandläkaren imorse. Behöver inte skriva hur det gick eftersom ni säkert redan har läst det i förra inlägget. På eftermiddagen monterade pappa och jag ihop garderoben! Nu står den färdigmonteras mitt framför näsan på mig! Eller, nästan. Vi ska bara montera några till hyllor sen är den klar! Har inte lagt in något än eftersom alla mina saker ligger ute på terassen, så gör det imorrn när jag har mer tid :)
Till middag blev det fisk, älskar det! Och för första gången i hela mitt liv smakade jag gös! Det var den godaste fisken jag har smakat!

Men jaja, nu blev inlägget lite långt men det får ni leva med! Ingen tvingar er att läsa :) hoppas jag ^^ Nu ska jag kolla på film och smsa med älskling!

P.S är lite fattig på bilder. har lite nya bilder på älskling från igår men dem vill jag behålla för mig själv (a) Bilder på garderoben kommer imorrn! :)

Garderobdags!

Nu ska vi bygga ihop min garderob! :D Min garderob har namnet pax och är från IKEA :) så intressant! Längtar tills jag får rensa alla mina miljoner kläder och saker! Hoppas jag hinner göra det ikväll.

Imorrn ska jag äta hos min farmor :) Mums! Sen får vi se vad kvällen bjuder på! Attans att min älskling är sjuk.. saknar honom så mycket! Fast vi träffades igår.. :(

Jaja! Nu ska jag vara snickare för några timmar!

Linda!

Ska strax vara med Linda. Ingen aning vad vi ska göra än men vi kommer alltid på något :) Imorse var jag iaf hos tandläkaren som skulle ta bort lite tandsten. Men hon kollade lite snabbt i min mun sen sa hon att vi får vänta med det? Aja.. Onödigt att jag gick upp tidigt, gick ÄNDA till centrum i kylan och fick vänta en halvtimme på henne för att hon var sen! Aja, ska dit om 2 veckor igen, hata tandläkare!

Internet ville inte funka igår, därför har jag inte kunnat blogga. Men bloggar mer ikväll om min dag igår med älsklingen! Sen ska jag skriva av mig lite :)

I en annan del av köping.

Kollar jag på just nu. Fast repris avsnitt. Sitter i mitt rum med tända ljus, och snart kommer min pojke hit också. Kan inte bli bättre. Men han kände sig lite sjuk :( Men jag ska ta hand om honom :)

Haha, onödigt inlägg. Men det blir nog sista inlägget för idag/kväll/natt.

Banan

Nu har jag bäddat rent i mitt rum. Så älskling och jag kan sova där inatt :) Kom precis ut ur duschen och just nu äter jag en banan! mums! Förhoppningsvis kommer pappa om ca 15 min och monterar ihop min garderob. Sen kommer älskling ikväll, hoppas att garderoben är klar tills dess så vi slipper hålla på med det då. Men nu ska jag kolla klart på en film och sedan klä på mig så småningom. Vi hörs kanske senare, bara kanske!

Tidsfördriv.

Du har....
(x) Mascara över 100 kr
(x) En plattång
(x) En locktång
() Designparfym
() Foundation över 200 kr
() Ögonfransböjare
(x) Olika borttagningsmedel
() Speciell hårbalsam i en sprayflaska
(x) Läppglans över 100 kr
() Hårinpackning
(x) Bodybutter
(x) Bodylotion
(x) Parfym över 300 kr

Summa = 8

Du ...
() Använder locktång/plattång varje dag
() Använder foundation varje dag
() Använder mascara varje dag
() Använder kajal varje dag
() Använder läppglans varje dag
() Använder bodybutter varje dag
(/) Använder bodylotion varje dag
()Använder ansiktsrengöring varje dag
() Använder hårinpackning varje dag
() Använder hårspray varje dag
() Tränar på gym
() Klipper dig varannan/varje månad

Summa = 0,5

Du har...
() Färgat håret
() Hårförlängning
() Piercat dig
() Tatuerat dig
(x) Tagit hål i öronen

Summa = 1

Totalt: 9,5

0-10 Den naturliga naturligaste tjejen.
10-15Konstgjord behandlad blomma.
15-20 Kanariefågel i nordisk miljö.
20- 25 Du är en fryst jordgubbe.
25-30 Barbiedocka. Bara plast.

Ta vara på livet, det går inte i repris!

Idag har det varit en lugn tisdag. Har hunnit kolla på 3 bra filmer och ätit gott. Vi har inte hunnit montera ihop garderoben än bara eftersom pappa skulle iväg efter jobbet. Men imorrn har han lovat att göra det efter jobbet! Och sen på kvällen kommer älskling hit också! :D Han är så saknad!

Men nu ska jag kolla på massa fler filmer och göra lite te snart!


Högerklicksskydd fixat!

Äntligen! Nu kanske man får ha sina texter och bilder ifred!

Suck.

Texten jag la med rubriken "om du lämnade mig" det är inte jag som har skrivit den. Gud nej.. Jag la in texten för att jag tyckte om den. Varje text jag lägger in har inte jag skrivit. Tar jag texter från någons blogg så skriver jag hans/hennes namn. Har jag skrivit texten själv skriver jag inget. Jag skrev inte att texten "om du lämnade mig" var av Lars winnerbäck men trodde alla skulle fatta det själv.. Aja, jag har iaf inte skrivit den texten och det har jag inte sagt heller. slut

Kan inte människor hitta sina egna texter eller?

Ska skaffa högerklicksskydd så slipper jag hålla på och skriva så här.. Suck.

Yes man.

Kollar jag på just nu. Ska strax fixa ordning mig för sängen soffan. Sover i köket i natt igen. Har iaf varit och köpt min älskade garderob nu! Men IKEA har ju världens sämsta service.. Så det blev för sent att montera ihop den. Men det fixar vi imorrn eller på onsdag. Och jag blev helt paff när jag såg vad allt gick på!!!! 7110 kr! Hur fan gick det till?! Men när jag kollade på lappen igen så stod det att det var skjutdörrarna som kostade 4500... så jävla dyrt usch!

Har fått en till fråga fast om diabetes den här gången men den svarar jag på imorrn ist. Är för lat för att göra det nu ^^

Inte långt kvar tills jag får träffa min sötnos heller! Förhoppningsvis på onsdag, torsdag eller fredag! Vi har inte direkt pratat om vilken dag men så snarast som möjligt :D <3

Nu ska jag fortsätta kolla på yes man och äta detta




                                                                          

Om du lämnade mig.

jag skulle vakna mitt i natten
och gå upp och ta en långpromenad
jag skulle låta blicken möta andra ögon
i en främmande stad
jag skulle inte ha så bråttom
med att träffa nån ny
jag har rätt mycket med mig själv
precis som du
jag skulle andas i det tomrum som blev över
om du lämnade mig nu

jag skulle sitta på ett tåg mot Paris
och låta Stockholm va
jag skulle få den tiden över för mig själv
som jag sagt att jag vill ha
jag skulle unna mig att drömma
hundra mil genom Europa
om en främling
lika tillitsfull som du
jag skulle pröva mina läppar mot nån annan
om du lämnade mig nu

jag skulle kunna leva utan den där blicken
som får mig ur balans
jag skulle sakna den där stunden som vi har
när vi till slut har blivit sams
jag kanske skulle söka upp
kontakter som jag tappat
som jag varit med
förut nånstans
jag antar det finns nån du skulle ringa
om jag inte fanns

jag kanske skulle leta upp nån yngre
som en fjäder i hatten
det skulle bli för tomt om ingen fanns där
som värmde mig i natten
men jag skulle aldrig ha tålamod nog
att bli förstådd
ingen känner mig
så väl som du
jag skulle fastna i min ensamhet igen
om du lämnade mig nu

IKEA IKEA IKEA!

Godeftermiddag! Jag har precis lagat makaroner och köttbullar och har precis ätit upp det! Eller, hälften av det iaf ^^ Det är sååå mättande!
Just nu ligger jag i min underbara säng och lyssnar på "Bon jovi - living on a prayer" Så jäkla bra låt!

Jag har legat i sängen hela dagen och bara myst. Sov till 10 idag, riktigt skönt! Jag bara längtar tills mamma och pappa kommer hem! Jag vill ha min garderob nu nu nu!

Höhö om man räknar ut hur mycket allt gick på som jag fick igår så får vi svaret...

♥ Sängen - 7085 kr
♥ överkastet - 1990 kr
♥ amerikanska kudden - 199 kr

= 9.274 kr..

RSS 2.0