Bilder från helgen.

Tröttis innan magget i fredags
 
Invigde sommarskorna i lördags!
 
Mycket cola
 
 Bilturen till Strängnäs.
Ett glas pajade så vi var tvungna att stanna.
 
Godis <3

Helgen

Fredag: Var jag och myshandlade med mamma på dagen. Direkt när jag kom hem knackade Olli på dörren. Hann knappt gå på toa innan vi behövde röra oss mot tåget. Vi åkte för att äta vår kära kebab som ligger 10000 mil bort. Tar hundra år att ta sig dit kommunalt. Men gott var det! På hemvägen åkte vi med dubbeldäckare-bussen. Skönaste bussen som finns att åka. Vi kom hem till mig vid 10 på kvällen. Vi hade alltså åkt buss + tåg 3.5 timme för att äta en kebab haha.. Vi må vara knäppa.. Sprang direkt ner i duschen och fixade mig sen bar det av mot magget. Olli och jag kom på en dålig timeing. Det var slagsmål precis när vi kom. Två killar som skrek och slogs med varandra och vakterna var förbannade. Tog 10 min innan vi kunde komma in. Olli nappade på ett par tjejer medan jag gäspade och var helt otaggad. Var det redan innan vi gick till magget men förhoppningsvis skulle taggningen komma sen. Men det gjorde den inte. Ville faktiskt bara hem och sova men stannade för Ollis skull. Blev ingen dans för mig utan jag stod och pratade med säkerhetsvakten istället. Jag höll koll inomhus och vakten utomhus. Hade en cider i handen som jag stod och drack på i två timmar haha.. Till slut sa vakten till mig "Du tar god tid på dig, ingen bråttom här inte". Haha, hade faktiskt kul med vakten. Sen dök en kille upp mitt framför mig som ville prata. Men varje gång han pratade så fick jag öl på mig. Blev inte av med honom, var så otaggad och hade ingen lust att prata med den främlingen..! Säkerhetsvakten räddade mig till slut och frågade om jag kunde göra honom en tjänst: "Skulle du kunna gå till min kollega och säga att jag behöver pissa". Haha, sprang direkt och gjorde det, blev av med killen då för ett tag. Kvällen fortsatte och killen med ölen kom tillbaka, försökte hitta Olli som dansade med en massa tjejer. Sa att jag skulle hem, hon hade ändå 2 tjejer att umgås med som hon hade träffat där. Klockan var 1 när jag kom hem, lagom tid. Somnade direkt, helt slut efter denna dag.
 
Lördag: Jäklar vad långt inlägget är redan men skitsamma haha! Åkte ut en sväng med mamma. En liten sväng blev en stor sväng. Först stinsen sen sollentuna centrum, därefter märsta centrum, sen väsby centrum och slutligen sollentuna centrum igen. Vi var på jakt efter en grej som var totalt utsåld överallt. Men vi fann den till slut! Så nu är man bra nöjd! Direkt när jag kom hem hann jag bara in och byta skor sen stod Olli utanför med bilen. Hade lovat att åka med henne till Strängnäs för att hämta hem hennes grejer från hennes ex blir det nu. Tog lite mer än en timme att åka dit. Blev faktiskt förvånad över hur fint det var i strängnäs. Många broar och mycket vatten. Lite norrtälje känsla med dem speciella husen. Att hämta grejerna gick fort, vi åt i Enköping på hemvägen och så stannade vi till vid det megastora godishuset. Vi åkte hem till mig sen och satt i köket hela kvällen och spelade kort och åt godis. Olli ville till magget igen men jag var för trött, dessutom skulle jag jobba dagen efter. Den natten var jag så trött att jag inte kunde somna. Mådde illa på natten, ingen aning varför. Så jag somnade inte förrän vid 3 på natten.
 
Söndag: Vaknade av att mamma kom in i rummet en halvtimme innan mitt alarm ringde. "Jag skjutsar dig till jobbet så sov vidare". Pågrund av det kunde jag sova hela 2 timmar längre!! Att åka kommunalt på söndagar är jobbigt. Tar två timmar att ta sig till jobbet. Men när jag får skjuts så tar det bara 20 min till jobbet! Så att få sova 2 timmar extra var hur skönt som helst. Behövde det verkligen. Jobbet flöt på. Mamma kom och hämtade mig efter jobbet jobbet så åkte vi en liten sväng. Fick med mig en dundersnygg jacka hem, kärlek vid första ögonkastet var det. Mamma tyckte inte om den, men sen när jag provade den sa hon "tveka inte, köp den".
 
Nu blev det en novell igen.. Men hellre det än 3 meningar :) Mycket roligare att kolla tillbaka i bloggen och se en lång text istället för några få rader. Tycker jag i alla fall! :) Nu kan jag inte hålla ögonen öppna längre. Den här helgen har varit sjukt stressig. Vill hinna med så mycket på helgerna och nu blev det för mycket. Därav mitt illamående på natten till söndagen troligtvis. Så nästa helg ska INTE bli så här.
 
Nu är det ju valborg på tisdag. Och mina planer är redan klara. Först jobb, sen blir det ett kladdigt party. Haha har redan lite ångest att jag ska dit haha, men då kan jag i alla fall säga att jag har varit där och verkligen sett hur det är! Nu stoppar jag! Bilderna får inte plats i det här inlägget!

Tröttis

Håller på att somna på köksbordet med Olli bredvid mig. Vi har 200 km idag och nu har vi spelat kort i en timme. Ska upp och jobba imorgon, kommer va supertrött. Ollis tåg går om en timme så bara att hålla sig uppe!
Helgen berättar jag om imorgon. Bra helg i alla fall!


Botoxdaaaag

Idag har vi haft botoxdag på mitt jobb! Alltid lika kul att få vara med och assistera läkaren, hålla patienten i handen och även ta hand om patienten efter behandlingen. En patient blev yr efter behandlingen och det är väldigt vanligt, när nervositeten släpper kan man bli yr. Så jag satt med henne i ett rum, gav henne vatten och viftade men en tidning.
Idag funkade elen tur nog! Så idag har jag suttit i telefon väldigt mycket och fått boka in alla patienter som vi inte kunde ta emot igår pågrund av strömavbrottet. En bra dag på jobbet helt enkelt.
 
Imorgon är det redan fredag igen och jag är ledig! Ska sova ut och sen är det full rulle hela dagen med skojigheter. Eftersom jag är ledig imorgon är jag helt lugn i kroppen. Kan gå och lägga mig när jag vill utan att ha ångest för att alarmet snart kommer ringa. Kan mysa till film hela natten om jag så vill.
Fast det slutar alltid med att jag går och lägger mig vid 11 i alla fall haha.. Är så trött på kvällarna.
 
JUSTE! Nu har pappa äntligen tagit hem löpbandet, har testat det och lärt mig hur jag ska sköta den. Den är så stor och har sjukt många bra program. Den visar allt t.o.m min puls. Och så har den olika program, t.ex. om man klickar på P3 så kommer rullbandet att rulla i lugn takt från början sen ökar den farten mer och mer, efter ett tag sänker den farten och så fortsätter det så. Utan att jag rör några knappar! HUR BRA?! Det finns 6 olika sånna program. Så man kan köra intervaller på ett program, både snabba intervaller och mer långsamma.
Är toknöjd med den! Så den här helgen ska jag njuta av mumsigheter! På måndag ska jag inviga löpbandet ordentligt! :)
 

Mysi

Kaos på jobbet pågrund av strömavbrottet. Stressade från jobbet för att hinna med bussen. Tåget var försenat men nu passar jag sötungen. Vi myser i soffan och nu börjar han bli trött. Ska vara med honom hela kvällen så kommer hem sent ikväll. Lång dag idag. Imorgon jobbar jag sen är jag ledig på fredag och lördag och så jobbar jag på söndag.


Strömavbrott

Det är strömavbrott i hela huset, alla gatlamporna fungerar inte, inte heller trafikljusen. Det är lite panik för oss. Vi har patienter och vi kan inte komma in på journalen..!! Patienterna strömmar in just nu. Vi kan inte heller behandla med lasern eller ta betalt genom kort. Allt är helt kolsvart, man får använda mobilerna son lyse i köket och på toan. Jag har gått runt till andra butiker och våra grannar men ingen av dem el. Har ringt till vårat elbolag men utan svar. Men det värsta är att våra vacciner tar stryk. kylen och frysen fungerar inte så om elen inte kommer tillbaka snart, måste vi flytta alla vacciner. 
fötmodligen har byggarbetarna kommit åt en kabel, dem springer hit och dit här utanför. Kan inte göra mer än vad jag har gjort. Bara att vänta tyvärr. Inte kul att meddela alla patienterna att vi inte kan behandla dem. 

Måndag

Idag var jag som sagt ledig och det behövdes verkligen. Har varit i kista med Olli. Fick med mig ett par träningsskor som jag kommer gå med till vardags. Lysande corallfärg, assnygga! Sen åt vi middag i kista. Jag åt grekiskt som vanligt, giros mums. Efter det åkte vi till väsby centrum och kollade runt lite innan mamma hämtade upp oss. Olli skulle kolla på handboll och mamma och jag åkte vidare till mormor och myste en stund.
 
Nu är jag hemma och jag är supertrött. Har varit trött hela dagen och även helgen. Säkert pågrund av festandet i fredags och lördags. Nyduschad som jag är, ska jag fixa allt inför sängen sen mysa ner mig och kolla på film. Imorgon är det jobb som gäller men har jag någon ångest? Nej :)
Får se vad det är för väder imorgon, är det regn och blött vill jag inte ta mina nya träningsskor och skita ner dem, men är det fint väder så blir det nog att inviga dem.
 
Olli och jag har pratat om en liten roadtrip, vi måste bara hitta en helg då vi båda kan. Vi åker i så fall på en fredag och blir borta till söndag kväll.
 
Nu sängen!
 

Helgen

I fredags var jag i stan med Olli. Vi åt lunch på pizzahut, övergott som vanligt. Efter det kollade vi i affärer, jag kom inte hem med något! Olli däremot kom hem med ett par skor och jeans.
På kvällen var vi och firade Oskar som fyllde 20. En bra kväll, dem spelade födelsedagssången, då ställde vi oss upp och sjöng för Oskar. Olli och jag provade 3 nya drinkar och jag har en ny favorit. Den var så god, fick aldrig nog av den. Det var en banandrink med banan (nähe..), pyttesmå isbitar, bananlikör, cocos och massa andra saker i. Det var ingen vanlig drink. Den var kladdig och mer som en milkshake fast absolut inte lika tjock. Svårt att förklara. Kommer åka dit bara för att få dricka den drinken. Obeskrivligt god men väldigt mättande. Efter två banandrinkar kändes det som om man hade ätit en hel middag.
 
I lördags var jag iväg med mamma på dagen.
På kvällen skulle mamma och pappa bort till kompisar så Jeppe, jag och hans kompisar grillade här hemma. Senare på kvällen kom Olli och två kompisar från Gotland som jag har lärt känna genom Olli. Dem var i stockholm över helgen. Vi spelade kort och det var lite svårt att förstå allt. gotländska är ibland svårt att förstå. T.o.m Olli pratade på gotländska så ibland fick jag säga till henne "kan du översätta det på svenska" haha..
Sen blev det utgång på magget. En rolig kväll med tjejorna. Gotlänningarna behövde åka tidigare så Olli och jag stannade kvar och dansade till stängning. Det brann i mina fötter. De sista fem minutrarna av dansande var jobbiga. Det värkte som attans. Converse har aldrig varit och kommer aldrig att vara bra dansskor! En superbra kväll i alla fall!
 
I söndags var jag iväg med mamma till täby för att lämna tillbaka ett plagg. Det blev en god lunch och sen en glass på det också. Fick med mig ett par vårskor hem, man kan aldrig ha för mycket skor. Om mitt rum var större hade jag sprikat upp hyllor där alla mina skor skulle stå. Inte för att alla skor skulle få plats, men dem finaste i alla fall.
På kvällen lagade mamma och jag caesarsallad. Resten av kvällen bestod av mys. Var riktigt trött efter 2 partydagar i rad.
 
En bra och händelserik helg. Men det komiska är att jag alltid mår så bra dagen efter en partydag. Fast å andra sidan dricker jag inte mycket heller. I fredags blev det 1 cider och 3 drinkar. Och i lördags på magget drack jag först ett glas rose hemma sen drack jag två drinkar på magget, inte mer än så. Har aldrig varit bakis haha. Riktigt skönt faktiskt. Verkar inte va så kul.. Men skräpmat är alltid gott dagen efter man har druckit. Vare sig man drack lite eller mycket.
 
Godaste på pizzahut.
 
Outfit inför utgången
 
 
Banandrinken! Godaste som finns.
 
 

Ny vecka

Idag är det återigen måndag och jag är ledig. Har myst hela morgonen och ätit god mat.
Nu ska jag strax klä på mig och röra mig mot stationen. Ska möta Olli så åker vi till kista och kollar runt lite.
 
Har haft en jättebra helg med roligheter varje dag.
Ska berätta mer om helgen ikväll. Färska bilder kommer ikväll också, tyvärr iphonebilder men det får gå i alla fall.
 

Grillning

Medan Jeppe skjutsar mamma och pappa till kompisar så tar jag emot Jeppe kompisar, Jocke och Malin. Ikväll ska vi alla grilla kyckling, kött och grönsaker. Sen ska jag mysa till Fångarna på fortet. Senare ikväll vill folk ha med mig ut på krogen. Har redan tackat ja men jag är inte alls taggad på att gå ut men taggningen kommer väl antar jag? Nu ska vi i alla fall lagat mat här hemma, sen får vi se om taggningen kommer!

Fredag

Sitter påklädd i sängen och sa snart börja röra mig mot tåget. Ska luncha med Olli i stan, det blir pizzahut om det inte är kö för bord som det brukar vara. Ikväll blir det utgång för att fira Oskar. Så ser min fredag ut hitills. Vädret är tråkigt fast så länge det inte börjar regna så klagar jag inte.

Har varit på safari

Idag var jag ledig så när mamma slutade jobbet hämtade hon upp mig så åkte vi till miniullared. Förra gången vi var där köpte vi et påslakan och igår tvättade vi det, påslakanet hade färgat av sig på resten av kläderna så vi åkte för att lämna tillbaka det. Märket var Gripsholm, dyrt märke så det var dåligt faktiskt.
Har inte varit på miniullared på flera månader så nu hade dem fått in massa nya saker. Fick med mig en parfym och en tröja. Mamma och jag var där i 2 timmar men vi hann inte gå igenom allt som vi ville, det blir att ta igen det snart. 
 
På vägen hem stannade vi till och bytte plats så jag kunde övningsköra litegrann. Har inte övningskört på 6 månader typ så det var lite nervöst. Miniullared ligger 1 timme bort med bil och det är i princip bara landsvägar, perfekt att övningsköra.
Så på hemvägen var det som en safari typ. Vi såg 4 rådjur, en grävling, en räv och en ÄLG! En asstor älg springer ut mitt framför bilen när JAG kör! Jäklar vilken tvärbromsning jag fick göra. Blev förvånad över hur snabb min reaktionsförmåga var! Det var en fullvuxen honälg som gick i lugn takt över vägen. När jag hade stannat körde jag snabbt iväg igen. Har både sett och hört att älgar kan attackera bilar så ville inte stanna kvar där.
 
Nu är jag i alla fall hemma igen och har precis gjort i ordning min matlåda inför imorgon. Jobb står på schemat. Så nu ska jag fixa allt och sen kolla på film en stund innan det är sängdags.
 

Nya fjärkontrollen

Nu har jag äntligen fått hem fjärkontrollen till min systemkamera. När jag öppnade den minimala förpackningen så såg jag en stor lapp och då tänkte jag direkt "en manual, super". Men när jag läser på pappret så står det endast att man inte får slänga kontrollen i papperskorgen, det var alltså ingen manual. Så jag fick ta reda på själv hur jag skulle göra för att fjärkontrollen skulle fungera till systemisen. Först gick det inte alls men efter ett tag så kom jag på det. Är supernöjd med den. Så härdanefter kommer det att bli mer kvalite på bilderna. Inte bara spegelbilder eller kassa iphonebilder. Kommer bli mer outfit bilder och det tycker jag är kul.
 
 

Söndag

Idag var det väldigt lugnt på jobbet. Det har varit små 3 åringar och vaccinerat sig och sen hade vi en annan patient, inte mer än så vart det idag. Så min chef och jag hann med att svara på mail, städa så allt är rent inför den nya veckan, duka fint med blommor och ljus osv. Fick sluta vid 3 och då stod mamma och pappa med bilen utanför och plockade upp mig så åkte vi till barkarby. Först var det meningen att vi skulle kolla på en ny dvd men tydligen så hade tvn halvt gått sönder, halva skärmen var svart så vi kollade även på en ny tv.
Hittade en tv som var 84 tum, kostade bara 139.000kr ;)
 
Nu ligger jag i sängen och och planerar lite inför nästa vecka. Om en stund ska jag åka med mamma till Hemköp. Vi har inga ägg hemma och jag vill göra american pancakes imorgon igen till frukost och då behöver man ägg!
 

Jobb imorgon!

Imorgon är det jobb som gäller. Ingen ångest som vanligt, längtar faktiskt. Så jag måste förbereda mig inför sängen nu. Hade tänkt blogga lite mera, tänkte lägga in bilder och skriva lite om gymmaskinerna som pappa har köpt till mig. Men jag måste börja fixa mig inför sängen nu. Ska ju upp vid 7 imorgon så det är redan sent. Men jag ska kolla lite på missade serier innan jag somnar.
 
Imorgon efter jobbet kommer pappa och hämtar mig så åker vi och handlar en ny dvd till mig för "3 kolapapper". Haha, bara Olli och jag som förstår vad det betyder.
 
Nej nu blir det film och sen sova!
 
 

Påskägg

Har helt glömt bort att visa vad mitt påskägg innehöll som jag fick av Moma.
Det innehöll 500kr, godis och två armband.
 
 
 
 
Detta armband såg jag i ett skyltfönster. Blev chockad när jag såg priset. 995kr!!

Kista

Igår var det fredag och jag vaknade av att Ollis mobil ringde. Vi gick upp vid 10 och gjorde american pancakes till frukost. Hade aldrig ätit det innan och kan ju lugnt säga att det är min nya favoritfrukost. Så obeskrivligt gott. Vi åt det med vaniljglass och sirap. En riktig sockerfrukost.
Kort efter frukosten åkte Olli hem. Jag låg kvar i sängen en stund innan jag åkte till mammas jobb och myshandlade med henne.
På kvällen åt vi caesarsallad. Farligt gott var det. Kollade på Lets dance med mamma på kvällen och myste med massa gott.
 
Idag har mamma, pappa och jag jobbat hela förmiddagen. Pappa målar trappan och väggarna i källaren och mamma och jag tömmer flera rum på saker så pappa kan måla. Så snart alla grejer är borta från det stora rummet i källaren så kommer gymmaskinerna in där. Efter slit i källaren åkte mamma och jag till kista där vi åt en välförtjänt lunch och kollade runt i affärer. Hittade faktiskt en hel del som fick följa med mig hem. Bland annat en neongul träningströja och träningsbh. Är supernöjd med allt jag fick med mig. Har inte köpt något till mig själv på flera flera månader så kände att jag var värd lite nya och fräsha plagg. Hittade även årets bikini som jag köpte. EN ny bikini varje år är okej tycker jag haha! Den var verkligen fin och ovanligt dyr. Ska visa allt sen!
Ikväll stod Jesper för middagen. Han lagade megaköttbullar som var fyllda med chili, paprika, chiliost, grillolja och massa annat. Så sjuuuukt gott. Har redan sagt till Jesper att han ska laga den här maträtten nästa helg! Till det åt vi pommes med olika såser. Matlåda check!
 
Nu ligger jag i min renbäddade säng! Det är verkligen ett heltidsjobb att byta sängkläder på en 140 säng. Gå runt sängen 80 gånger för att få till lakanet, sen har jag 3 kuddar i min säng och två duntäcken. Helt slut efter att ha bytt allt på hela sängen. Men känslan att ligga i en renbäddad säng och när jag själv är nyduschad, är obeskrivligt skön.
 
 

Bra kväll

Olli och jag ligger i sängen och kollar på film. Hon ska sova över här. Ikväll har vi åkt med Doris och handlat glass. Nu mumsar vi på glass och läsk till filmen.
Imorgon är det fredag och det står roliga saker på schemat!


Super

Har haft den bästa måndagen på länge idag. Har umgåtts med Olli hela dagen och kvällen. Det var över två veckor sedan vi sågs så det var på tiden att vi träffades!
 
Fick världens kram när vi möttes vid stationen. Vi var hemma hos mig och blev riktigt sugna på att baka, vi bestämde snabbt att vi ville baka morotskaka. Hade inte alla ingridienserna hemma så vi tog en promenad till Hemköp och tillbaka. Under tiden kakan var i ugnen spelade vi spel. Olli åt även hemma hos mig. Efter maten var kakan klar och frostingen var på. Vi spelade monopol, kortspel och frågespel samtidigt som vi mumsade på morotskakan som var världens godaste. Aldrig smakat någon godare morotskaka. Perfetk gräddad, krispig, lagom tjock och lagom med frosting. Perfekt var den!
Senare mot kvällen tog vi en biltur till ica maxi i stinsen innan vi skjutsade hem Olli till märsta igen.
 
Superbra dag! Har skrattat så himla mycket. Gör alltid det när jag är med Olli. Saknat henne som satan. Från att umgås varje dag till att ses sällan. Men så är det när jobb och andra grejer kommer ivägen. Hela dagen hade vi grejer att prata om, samtalen tog aldrig slut. Snart ses vi igen och då har vi mycket att prata om igen. Trots att vi umgicks i 6 timmar så hann vi inte prata om allt.
 
 
 
 

Härlig måndag!

Idag är jag ledig och det tackar jag verkligen för! Behövde verkligen sova ut efter högskoleprovet i lördags + jobb i söndags. Vaknade av att Olli ringde mig. Vi bestämde att vi skulle ses idag. Stackaren är fortfarande sjukskriven och huvudet har inte blivit bättre för henne.. Så det blir att ta det lugnt idag. Hon ska komma hem till mig vid 3 efter att hennes flickvän har kommit hem. Så jag har laddat upp med spel, dricka och massa gott till oss.

Just nu friterar jag pommes och vårrullar till lunch. Asnyttigt..!


Snööööö

= inga myggor på ett tag, klagar inte! :D mysigt med snö så här i mitten på april haha. Sommaren kommer så småningom. Varför stressa? :)


Work

Ligger nerbäddad i sängen med min mojito bredvid mig. Trött och seg i hjärnan.
Imorgon är det jobb som gäller mig. Kommer jobba ett längre pass den här gången men det gör inte mig något. Imorgon kommer även jag ha hand om en praktikant, spännande faktiskt!
Vaccinationssöndag imorgon så kom och vaccinera er vettja!
 
Nä, nu blir det film, när jag har druckit upp min mojito är det läggdags.

KÄRLEK!

Ligger uppe i soffan helt slut efter högskoleprovet hela dagen. Sen kommer pappa upp med en stor mojito och säger "till den duktiga tjejen som har gjort högskoleprovet"
Åh! Aldrig smakar någon godare mojito! Och myntan luktar bedårande!
Mojito, fruktsallad och fångarna på fortet på tv, kan inte bli bättre!


Första provdelen över

Och det gick förvånansvärt bra! Blev helt chockad över hur mycket jag kunde! Jag som är sämst på matte haha! Nu kanske det bara känns så, kan inte veta till 100%.

Nu är första delen av kvantitativa över (matte delen). Nästa är verbala, mycket skönare.

1 över , 4 kvar..


Prov

Fredag och ikväll står det lets dance på schemat med frukt och massa gott.
Men innan dess ska jag göra gamla högskoleprov.
Har skrivt ut facit till gamla högskoleprovet som jag gjorde i höstas. Har lagt det nere i köket så jag inte ska kunna fuska. Blir roligt att se om jag får mer poäng nu när jag är hemma och kan göra det i lugn och ro.
 
Ikväll blir det att premiärgrilla också! Massa mys innan högskoleprovet imorgon! Det är det bästa, ta det lugnt och njuta innan provet. Pappa skjutsar mig till arlandagymnasiet imorgon och sen vid lunchen så kommer mamma och hämtar upp mig så åker vi och käkar lunch. Finns endast en cafeteria där och hur mycket mat är det egentligen. Macka är väl det matigaste dem har. Big noo när man ska sitta i prov sen.
 
Jaja, nu ska jag göra provet.
 

Panik!

Det var kaos här för fem minuter sen. En ny patient som ville fråga frågor, sen kom en bokad patient och samtidigt ringde telefonen. När allt har lugnat ner sig säger en av patienterna "kolla, ser du den feta myggan". Redan!!? Myggorna ska fan inte komma än! Så just nu sitter jag i receptionen och kollar på tak och väggar efter myggan. Hatar sommaren, hatar våren, hatar hösten pågrund av myggorna!! Vill ha iskallt och vinter igen.. Ikväll tänker jag ta upp min sänghimmel. Jävla myggor.. JAG HATAR ALLA JÄVLA MYGGOR!!!!


Jönssonligan maraton

Idag på dagen var jag nere i källaren för att få lite filmideér. Hittade alla jönssonligan filmerna som jag tog med upp. Både lilla och stora jönssonligan. Så ikväll kommer jag starta ett litet jönssonligan-maraton. Börjar med dem små (Jönssonligan och cornflakeskuppen). Hinner nog knappt kolla klart på den filmen innan jag somnar. Men maratonet fortsätter imorgon också på kvällen. Sammanlagt tog jag upp 19 filmer som jag ska mysa till och kolla på kvällarna. Så nu behöver jag inte vara orolig att jag inte har några filmer att kolla på.
 
Annars då. Är som sagt ledig imorgon också. Får sova ut på morgonen, de är hur skönt som helst. Men vad ska jag göra resten av dagen då? haha.. Har varit jätte rastlös idag. Funderar på att antingen laga en god middag tills mamma och pappa kommer hem från jobbet eller så åker jag ut och äter en god lunch någonstans och kollar runt i affärer helt ensam haha.. Fast ibland är det skönt att vara själv, du kan kolla på vad du vill och hur länge du vill.
Fast vem vet? Jag kanske är på filmhumör imorgon och stannar hemma och kollar på film hela dagen? Fortsätta min jönssonligan-maraton? Vi får se helt enkelt! Nu måste jag starta filmen innan jag slocknar!
 
P.S. Har inte Media markt skickat ett sms om att grejen till min systemkamera har kommit så kommer jag åka dit i helgen.

Blodigare film får man leta efter..


ledig

Idag är jag ledig från jobbet pågrund av att min chef är bortrest, är även ledig imorgon sen börjar jag jobba på torsdag igen. Ingen aning om jag ska jobba på söndag, ska ta reda på det på torsdag. Så det blir 1-2 dagar jag jobbar den här veckan. Väldigt skönt men tråkigt också. Saknar jobbet faktiskt, tråkigt att vara hemma. Visst är det skönt att få sova hur länge man vill på morgonen, inga måsten osv men att vara hemma en hel dag är tråkigt. Har kollat lite på missade serier på morgonen, ätit frukost och bara myst. Man blir så seg och trött av att ligga hemma bara. Skulle kunna ta en PN nu om jag ville men känner inte för att sova mitt på dagen.. Funtar på att gå ut och ta en PW en något liknande. Men vet inte om jag vågar det eftersom jag fortfarande är lite sjuk. Det går åt rätt håll men vill inte anstränga mig så mycket så det kommer tillbaka.
 
Aja, nu har jag klagat färdigt.
På lördag ska jag göra högskoleprovet hela dagen än en gång.. Så länge jag inte får 2.0 så kan jag alltid förbättra mitt resultat. Det var verkligen en pina att sitta en hel dag med prov. Det värsta var att jag hade ätit dåligt på morgonen så min mage kurrade under HELA provtillfället. Det lät över hela klassrummet och jag skämdes som attans.. Kunde inte koncentrera mig på provet när jag behövde vara orolig för att magen skulle kurra. Höll handen på magen hela tiden, var hela tiden beredd på att den skulle kurra. Asjobbigt.. Så den här gången ska jag trycka i mig mat, miljoner mackor.
Längtar inte till lördagen, hatar det verkligen men det är bara att stå ut. 08.20 - 16.20 fy tusan..

RSS 2.0