På väg till sjukan igen


Nytt.

 
  • Neongrönt nagellack.
  • Neonrosa väska.
Bätte bilder på väskan kommer så småningom.

Måndag och tisdag.

Har jag umgåtts med Olli. Har saknat henne så mycket så i måndags lunchade vi i stan tillsammans. Sen var vi på jakt efter ett par humörjeans till Olli. Hon fann ett par för 1000:- som hon köpte. En av killarna i butiken flörtade lite med mig.
 
Skulle lämna tillbaka ett par jeans som Olli provade och då kom en av killarna fram som jobbade där och tog jeansen och sa "dem tar jag, jag är din slav så länge du är här inne". Och när Olli och jag kom ut från provrummet så stog killarna där och bugade för oss haha! Sen försökte han skryta om sina humörjeans som hade stretch i sig haha.. Sjukt roliga och trevliga killar. Dit kommer vi att gå fler gånger :)
 
Efter det så köpte jag mig en ny väska, en neonrosa ryggsäck som jag är totalkär i. Sen ett neongrönt nagellack. Efter det hade jag tid på sjukan igen.
 
I tisdags följde jag med när Olli klippte sig. Vi mötte sedan upp Hadis i sollentuna centrum där vi även träffade Censie. Vi åkte vidare till stan och kollade runt i affärer. Gick in i en affär som endast sålde plagg och grejer från USA, häftiga kläder och godis direkt från USA haha. Tjejen som jobbade där pratade även bara engelska så det var som att man var i USA när man gick in i den affären.
Efter det fikade vi på ett mysigt fik. Och därefter rörde vi oss hemmåt. På perrongen mötte vi även Stephanie mitt från ingenstans. Så vi gjorde sälle på tåget hem :) Trevligt!
 
 

Har äntligen börjat jobba igen!!

Efter ett långt uppehåll under sommaren har jag äntligen börjat jobba hos sötnosen igen! Åh vad jag har saknat honom! Han har blivit så stor på bara några månader! Han gjorde verkligen min dag. När jag kom in genom dörren springer Amadeus fram till mig och säger "jag älskar dig josefine" åhhh min lilla plutt!
 
 
 

Göteborg 24 - 26 augusti.

Snart en vecka sen jag bloggade, fy på mig.. Men nu så!
 
Göteborgresan vart väldigt lyckad. Pappa skjutsade Gurra och mig till Leo vid 3 tiden, vi packade in i bilen sen åkte vi och hämtade upp Oskar i Solna. Därefter fastnade vi i köer ca 1 timme men sen bärde det av mot Göteborg. Bilresan dit gick fortare än jag trodde. Oskar och jag hade så kul i baksätet så det var nog anledningen till att resan dit gick så fort. Vi hade musik på, Oskar och jag löste korsord i baksätet för fulla muggar och det blev några stopp på vägen innan vi var framme. Gurra hade med sig GPS så vi hittade väldigt lätt till lägenheten. Hela resan dit tog
ca 7-8 timmar.
Väl framme så började vi bädda i sängarna direkt. Klockan var så sent när vi kom fram och vi skulle upp tidigt dagen efter så vi la oss i sängarna och snackade ett bra tag. Som sagt så sov Gurra och jag i dubbelsängen med tempur madrass, sa ju att jag skulle sova som en gud men.. Fy fan vilken hemsk natt. Oskar och Leo somnade snabbt men Gurra och jag som låg på tempur madrassen sov inte en blund på hela natten. Så sjukt hård madrass, man fick ont i kroppen av den.. Gurra och jag lyssnade på Oskar som pratade i sömnen hela natten haha.. Han stönade och sa lite intressanta grejer som vi skrattade åt. Så nej, den där tempur madrassen var asdålig.. Man måste väga lite mer för att den madrassen ska vara skön.. Gurra och jag var för lätta helt enkelt.
 
Gurra hade satt alarmet på kl 8 på morgonen. Vi vaknade av alarmet men ALLA somnade om haha.. Så till slut väcker Oskar oss och säger att vi har 40 min på oss att bli klara innan spårvagnen skulle gå. Men det gick ju snabbt att fixa sig, klä på sig och käka ett äpple till frukost haha..
Vi hade 100 meter till spårvagnen så det var perfekt, inga problem att ta sig till liseberg heller. Vi började med balder för att få igång kroppen lite. Perfekt dag att gå på liseberg, inte för varmt och inte för kallt, blå himlen och sol. Vi svalkade av oss i vattenkarusellerna. Men Gurra och Oskar ville inte åka stocken så Leo och jag gick lite för oss själva :) Vid lunchtid ställde vi oss i flera meters kö.. Bakom oss kommer ett par killar från göteborg och snackar om att dem inte vet hur man beställer mat. En annan kille förklarar vad varje hamburgare innehåller och en annan babblar om massa annat.. Sjukt irriterande att höra på det i ca 30 min..
Efter maten åker vi colorado (ingen aning hur det stavas) vattenkarusell i alla fall och vilka får vi bakom oss i kön? Jo, exakt samma göteborgare som i matkön haha.. Och vi får dessutom åka i samma "båt" som dem.. Haha.. Men dem var inte så farliga när man väl började snacka med dem :) Dagen flöt på och mot kvällen började det spöregna så då drog vi oss tillbaka till lägenheten. Leo och jag hade precis åkt stocken, vi var så blöta att vi inte kände av regnet haha.
 
Väl tillbaka i lägenheten så ska alla duscha och fixa sig innan vi ska dra ut och käka mat. Vi hade planerat att gå ut på krogen men vi var inte så taggade med tanke på pissvädret. Vi tog oss i alla fall in till stan och käkade på ett ställe som hette "eggers". Jag smakade gravad lax för första gången och det var ju så sjukt gott, till maten blev det ett glas rose mums.
Efter det rörde vi oss till lägenheten för att spela och snacka. Det blev en bra kväll med skratt och roliga utmaningar. Efter lite dricka i kroppen fick jag utmaningen att göra armhävningar med en hand och munnen full med vatten. Det gick ju sådär haha.. Vi somnade vid 3 tiden nångång.
 
Söndag och hemgång till stockholm igen. Vi vaknade av Oskar som prasslade och lät, då var kl 2 så det var ändå dags att stiga upp. Kastade kudden på leo så han skulle vakna och nog vaknade han! Vi packade ihop våra grejer, skrev en lapp till killen som ägde lägenheten sen köpte vi oss frukost/lunch innan vi började röra oss hemmåt till stockholm igen. Resan hem gick också snabbt. Fick lyxen att bli hemskjutsad till dörren så det var skönt. Resan hem gick snabbare, tog 6 timmar fast vi stannade på fler ställen.
 
Det var en bra och lyckad resa. Fint sällskap och roliga aktiviteter! Nu får ni lite bilder från resan istället!
 

Olli hade ritat så fint till mig. Den här riktningen fick vi stooor användning av!
 

Stannade till i norrköping.
 

Spöregnade nästan hela vägen till göteborg. Så mycket att man inte ens såg ut när man körde, läskigt var det.
 
 

Så detta var lägenheten vi sov i, en mysig etta :)  
 

Uppsvinget vägrade jag åka igen. Har åkt den en gång, aldrig igen.
 

Medan Gurra och Oskar satt sig ner så åkte leo och jag stocken ett par gånger, blött men roligt :)
 

Hotell eggers! Rekomenderas! Väldigt fin restaurang med överklassfolk. Det var ett par vid bordet bredvid oss som glodde jättemycket på oss haha..
 

Maten!
 

På kvällen i lördags spelade vi spela efter att vi hade kommit hem från middagen ute på stan. Man fick sig lite fler magmuskler efter allt skratt.
 

Innan läggdags!
 

Vi stannade och tankade på hemvägen. Mitt i ingenstans fanns det en bensinstation.  
 
Tackar grapparna för den roliga resan. Väldigt lyckad!

Hejdå Göteborg

Nu sitter vi i bilen och ska röra oss mot Stockholm. Har haft grymt kul men nu väntar en hemresa på 6-7 timmar.


Framme i Göteborg och lägenheten!

Haha efter ca 8 timmars resa är vi framme i lägenheten. Haha Leo och Oskar får sova på madrasser på golvet, gurra och jag tar dubbelsängen med tempur madrass! Kommer sova som en gud inatt.

Imorgon blir det Liseberg och sedan på kvällen ska vi se hur utelivet är här i Göteborg.

Har fått sexpack på magen idag tack vare Leo. Han ramlade ner från taket med världens duns och låg kvar där och skrek. Jag höll på att borsta tänderna just då så halva tandkrämen höll på att falla ur munnen.. Haha årets roligaste grej!!!!!


Stopp i Norrköping

Nu har vi stannat i Norrköping för att ta en paus och käka lite. Nästa stopp är Jönköping och därefter Göteborg så småningom. Vi är nog framme om 3-4 timmar jippi!!


2 timmar kvar.

Innan det är dags att röra på sig mot Leo och ta bilen och hämta upp sista grabben innan vi styr mot Göteborg. Pappa skjutsar Gustav och mig så vi slipper gå 100000 km.
 
Packningen är klar men som vanligt känns det alltid som att man har glömt något.
Jag har nyss duschat och snart ska jag väl klä på mig och sedan vänta på pappsen.
 
Blir nog inga fler blogginlägg idag, kanske något mobilinlägg i bilen. Ska trots allt sitta i bilen i 6 timmar.. Men med trevligt sällskap, bra musik och lite vila så kommer det nog gå snabbt.

Middag i stan ikväll och Göteborg imorgon.

Herregud, känns som att jag är ute i sista minuten med allt. Har inte ens böjat packa, har lagt fram saker som jag ska ha med mig men inte mer än så.. Så typiskt mig men det fixar sig nog.
 
Nu ska jag i alla fall springa ner och duscha lite snabbt sen fixa lite med packningen. Ikväll vill Olli ha sin födelsedagspresent så det blir middag i stan. Ingen aning vart vi ska äta i stan men det bestämmer Olli och jag betalar maten :)
 
Göteborg imorgon då. Hoppas på att det blir någerlunda väder.
 
Nej, nu måste jag duscha, ska ta ett tåg om två timmar!
 

Toppenhelg.

I fredags var jag på fotvård på morgonen på Ersta sjukhus. Trodde att hon bara skulle kolla på fötterna lite och sånt hon gjorde förra gången jag var där. Men icke, en läkare kom in och kollade på min tå och det var värre än jag trodde. Så läkaren skrev ut pencilin som jag ska äta i 10 dagar så infektionen går ner i tån sen ska jag komma tillbaka om två veckor så ska dem kolla närmare på tån.
Efter besöket så mötte jag Olli i stan. Vi käkade lunch och sen kollade vi runt i affärer. Jag köpte en kavaj och Olli var en riktig shoppaholic den dagen så hon kom hem med betydligt mer påsar än jag ^^ Efter ett tag sätter vi oss ner med en kall glass och kollar på underhållning nere på plattan.
När jag kom hem från stan åkte jag och handlade med mamma och på kvällen myste jag med familjen framför sagan om ringen som gick på tv fast sista delen av filmerna dåra!
 
I lördags tog jag det lungt på dagen och på kvällen skulle jag och några hem till Leo. Han bor på ett lite krångligt ställe där inga bussar går och det tar ca 30 min att gå till honom från stationen så mamma erbjöd sig att skjutsa oss dit. Vi hämtade upp Olli, Oskar och Gustav vid väsby station så fick vi alla skjuts dit.
Vi satt oss ute på utesoffan på hans terass med parasollet ute ifall det skulle börja regna haha. Vi hade det trevligt, pratade och drack lite rose och champagne. Senare på kvällen kom Mark, Ludde och en till kille som jag inte minns namnet på och joinar oss ute på terassen. Dem hade med sig en hel dunk med vodka haha.. Kvällen fortsatte och det blev lite mycket dricka för alla. Olli och jag blev helt skrattiga och virriga. Vi hade planerat att ta sista tåget men helt plötsligt glömmer vi bort tiden men det löste sig tur nog. Min mamma ringde och frågade om vi ville bli hämtade. Så killarna hann till sista tåget och Olli skjutsade vi hem. Haha hon vinglade rätt mycket när vi släppte av henne så vi väntade ett tag för att se så hon inte skulle ramla.
 
Hur skönt som helst att få åka bil hem istället för att gå i 30 min för att komma till stationen och därefter ta tåget hem och sedan gå hem. Haha det blev för mycket dricka, var helt virrig i skallen och sluddrade när jag pratade. Men mamma hörde inte ett dugg att jag hade druckit sa hon haha. Fast jag var ju inte full heller, var lite lysig bara. Jätterolig kväll i alla fall.
 
I söndags (igår) tog jag det lugnt på dagen, helt slut efter gårdagen. Men jag vaknade kl 10:00 helt pigg och glad, mådde hur bra som helst. Senare på dagen åkte mamma och jag till kista för att handla lite behövligheter till mig. Nu under en tid har jag märkt att jag inte har en enda normal t-shirt. Alltså, en slapp t-shirt som man kan ha på sig när man ska hem till någon en kväll. Blev helt chockad, en dubbelgarderob fylld med nästan bara kläder och inte en enda slapp och skön t-shirt? Haha otroligt.. Så nu har jag handlat ett par stycken, välbehövligt. Hälsade på mormor på kvällen också. En skön söndag helt enkelt.
 
Jättebra helg som alltid. Nu får ni lite bilder.
 
 
Detta fick bli min klädsel i fredags.
 
Den här backen hatar jag. Varje gång jag ska till Ersta sjukhus måste jag gå upp för den här oändliga långa uppförsbacken, usch haha..
 
 
Som vanligt händer det grejer på plattan i stan. Fast det här var rätt underhållande att se på medan Olli och jag käkade glass i solen.
 
Här myste jag i soffan på kvällen i fredags.
 
 
 
 
 
En megastor gräshoppa. Hann få till en någerlunda bild med iphonen innan den hoppade iväg igen.

Min gosiga isbjörn.

Hur skön som helst att ha på sig, en riktig mysig isbjörn :)
 
 
 

På väg till ersta för fotvård

Hoppas jag får ordning på min jäkla tå nu.


Nu blir det att kolla på dinosaurier!


Helgen.

Har haft en superbra helg.
 
I fredags var jag iväg till kista med mamma. Fick med med mig ett par skor, byxor och en mysig stickad tröja. Vi åt lunch och spenderade ett par timmar där innan vi åkte hem och grillade till middag.
 
I lördags åkte mamma, pappa och jag ut med båten. Det blev ett spontanåk till Sandhamn och otroligt nog hittade vi en plats! Vi gick i land och köpte färskt bröd och satt oss i båten och åt lunch i solen. Vi glassade i solen ett bra tag med jordgubbar och annat gott till efterrätt. Vid 3 tiden började afterbeach, pappa köpte två cider till mig och jag har aldrig smakat någon godare cider, kunde inte klura ut vad det smakade men gott var det! Vi lyssnade på bandet som spelade och folk droppade in hela tiden.
Kängru-mannen var självklart där. Det är en kille som är på varenda afterbeach, han har alltid rosa keps och bar överkropp. Han hoppar så sjukt högt till varje låt som spelas, man kan stå läängst bak i folksamlingen och ändå se han hoppa längst fram haha.. Därav namnet, kängru-mannen! Känd över hela Sandhamn.
Vi var kvar på Sandhamn väldigt länge. Vid 6-tiden började vi röra oss tillbaka mot hamnen, mamma och pappa skulle iväg till kompisar och vi kände oss klara att lämna Sandhamn (kanske sista gången vi var där i år beroende på vädret). Det tar ca 1.5 timme tillbaka till hamnen, solen höll just på att gå ner och det finns inget finare än att åka båt på kvällen när solen just håller på att gå ner. Vi tävlade mot en fyllebåt, två killar som tävlade med oss i en mindre båt haha, men vi vann i alla fall :D
 
Väl hemma så springer jag ner och duschar av mig allt saltvatten. Sen ville Gustav och Oskar komma hem till mig för lite prat. Så jag tar på mig min mysiga tröja och väntar på att grapparna skulle dyka upp. Dem var här vid 10 tiden, vi spelade kort och pratade. Jag drack endast ett glas rose, det räckte gott och väl kan man säga fast grapparna försökte få mig att dricka mer, nono inte den här gången :)
 
I söndags var det äntligen dags att få träffa min älskling igen efter 2 veckor utan att ses..!! Vi åkte till stan och kollade runt och käkade lunch, kramade ihjäl henne på tåget. Har saknat henne sjuuukt mycket, vi planerade även in lite saker så nästa vecka är det mycket på G.
Lite senare på dagen åkte vi hem till Olli och kollade på handbollsfinalen, fast jag tycker handboll är astråkigt så var det spännande att kolla på. Blev bjuden på middag, riktig lyxmat. Sallad, potatis i ugn, kyckling, grillad majs, sås och läsk till. Riktigt gott.
Inte nog med det, jag blir hemskjutsad också. Olli skulle ändå övningsköra så dem skjutsade hem mig fast vi åkte först mot enköping, en riktig omväg innan vi var hemma vid mitt hus. Grym dag med bästa Olli!
 
Grym helg precis som alltid! Nu får ni lite bilder från helgen.
 
 
En lyxbåt vid Sandhamn som hette "High Heels" och som ni ser på bilden har dem lagt tre skor med hög klack. Hahah, det där är skärgårdshumor!
 
På väg till afterbeach.
Av någon anledning ser jag väldigt liten ut haha..
 
 Hade keps på mig på vägen hem i båten, både för solen och för att den värme lite.
 
Hätliga kvällssol!
 
Trött tjej på kvällen.
 
 
Men grapparna var på väg hem till mig så ingen vila. Här kan ni se en skymt av min nya mysiga stickade tröja. Bilden är inte helt rättvis, man kan se att jag är lite röd men jag var rödare än vad bilden visar. Jag brände mig knappt, det sved bara lite på näsan men färg fick jag verkligen, speciellt på bröstet och ansiktet. Börjar bli duktig med solen!

  
Som sagt, bra kväll och en bra helg.

Bilder från Ulriksdalsslott

 
Proppat med grönsaker!
 
 
 
 
 
Köttätande växter! Såg deras vassa tänder så stoppa inte ner figrarna där i.
 
Grön och röd chili, mums!
 

Fel på blogg.se

Har försökt ladda upp bilder i en timme nu, vissa funkar och andra inte. Så jag ger upp nu, får försöka blogga imorgon istället. Inte roligt att blogga utan bilder eller när bara hälften av alla bilderna laddas upp så nää.. Får försöka imorgon igen.
 
Måste bara säga att sen blogg.se ändrade designen så har det krånglat jättemycket. Nästan varje dag när man ska läsa en blogg så kommer den där kossan upp på skärmen och säger att något gick snett. Irriterande faktiskt. Nu funkar det heller inte att ladda upp bilder, det tar hundra år och när man ska skriva ett inlägg och råkar skriva fel och vill sudda bort det, då tar det hundra år att göra det.. Haha, nu räcker det med klagomål.
 
 
 

På väg till Enköping


Snart dags för afterbeach.

Ligger med båten på Sandhamn och glassar. Snart börjar afterbeach och stämningen är på topp här. Klarblå himmel, vindstilla och solen är varmare än nånsin. Kan inte bli bättre!


Vinter utomhus

Endast 9 grader ute nu, riktigt kallt för att vara början på augusti. Har inte bloggar nått i veckan och anledningen till det är för att det inte har funnits så mycket att skriva om.

I måndags var jag iväg med mormor, moma och mamma till ulriksdals slottsträdgård. Sjuukt fint med tusentals olika blommor och annat skoj. Man fick ta en korg och gå ner på en åker och plocka hur mycket grönsaker och frukt man ville. Det var helt sjukt stort. Och lika stort var det innomhus, kändes som att gå i en regnskog det var så fuktigt. Vi tog en fikapaus, drack 2 stora glas med vatten och en bulle på det.

Har varit med mamma hela den här veckan eftersom att det bara är vi hemma på dagarna. Vi har gjort massor, åkt till alla möjliga ställen och jag har fått mig ett par nya coola skor, man kan aldrig få för många :)

Imorgon ska mamma och jag gå upp i tid för att hinna med allt vi ska göra. Vi ska bland annat hämta ut min rose som inte går att köpa utan man måste beställa hem den, så god och speciell är den :D

Sen är allt klart inför Göteborg i slutet av augusti, ska bli roligt att bila ner till Göteborg och komma iväg lite. Det blir min enda "resa" i sommar haha.

Nåja, nu ska jag äta glass och kolla på någon rolig film :) på måndag sätter jag igång med nya kosten igen efter en lång vila.


Kvällens film - Sommaren med Göran.


Trots denna hemska söndag.

Man ska verkligen vara rädd om sina nära och kära. Allt händer så fort..
För 7 månader sen gick Sanna bort.. I tisdags höll Linda på att dö.. Och nu lämnade min kära vän Micke oss.. Liksom.. Jag hänger inte med.. Alla bara försvinner och det går så fort..
Sanna blev endast 16 år.. Och Micke blev endast 18 år.. Människorna har ju nyss börjat leva sitt liv, världen är bra orättvis..
 
Trots den här hemska söndagen så har jag ändå varit utanför dörren. Hur lite man än vill så måste man fortsätta..
Jag har varit i centrum på dagen med mamma. Fick ett roligt spel som jag och vännerna som spela i Göteborg, en parfym och en body mist från The body shop. Parfymen luktar Guava och body misten luktar mango. Gick inte att motstå dessa underbarheter.
 
Nu ska jag kolla på en komedi, det kan behövas kan man säga. I veckan är det bara mamma och jag hemma, pappa och Jeppe jobbar så det blir en vecka med mamsen.
 
 
 

Söndagen den 5 augusti 2012 - Ännu en ängel har lämnat oss, världen är inte rättvis. Kommer aldrig glömma dig vännen!! <3

Idag har varit en tråkig dag. Fick reda på morgonen att du hade lämnat oss tidigt imorse. Du var en jäkla kämpe, du har kämpat en lång tid på sjukhuset men nu orkade inte din kropp mer.. Jag kommer aldrig glömma dig, de gånger vi träffades och festade tillsammans. Du spred sån glädje och var alldeles för ung för att lämna den här världen. Du är älskad och saknad av alla, tänker på dig jättemycket.
 
Glömmer aldrig den gången vi umgicks och jag sprang ifrån dig men du hann ifatt mig med moppen och stoppade mig. Åh vännen, jag saknar dig
 
Micke Robertsson - fina vännen, vi ses inom en snar framtid! Hoppas du har det bra där du är nu, spela mycket fotboll för det gillade du. Endast 18 år, fy vad världen är orättvis. Varför just du av alla? Den snälla och underbara vännen som alltid fick en att skratta. Att ingen vet vilken sjukdom du hade stör mig sjukt mycket, att dem inte kunde göra något fy fan..
 
Jag är så ledsen, gråten sitter i halsen på mig och jag saknar dig så mycket! Älskar dig vännen, kommer aldrig glömma dig! En dag kommer vi att ses igen. Finaste, finaste Micke.. <3
 
Söndagen den 5 augusti 2012 - Dagen du lämnade oss, 18 år och alldeles för ung..Vi glömmer dig aldrig <3
 
Vila i frid Micke Robertsson <3
 
 
 
 
 
 
Älskar dig! Saknar dig jättemycket, vi ses inom en snar framtid vännen! <3

4 augusti - dagen efter fyllan

Vaknade vid 7 först och var jäkligt törstig. Reste mig upp och efter någon sekund så kommer illamåendet, lägger mig ner direkt och det håller i sig ett bra tag, jag ger upp, fick skita i att dricka så jag somnade om istället. Vaknade vid 10 tiden och försöker resa mig upp igen och nu gick det hur bra som helst. Kunde gå, kände mig friskare än nånsin :D Gick upp och började städa bort alla burkar och glas. Sen drack jag två stora glas vatten, jäklar vad gott det var! Vid 12 tiden kommer Jeppe ner helt seg och hes i rösten och där står jag helt pigg och glad haha :D Vi båda var jäkligt sugna på pizza så vi testade oss. 
(Vi har en polismätare hemma som mäter alkoholhalten i kroppen) Jeppe hade alkohol kvar i kroppen men jag hade 0,0 så jag var helt fri fast det var mindre än 12 timmar sen jag drack. Men alkoholen försvinner fortare på dem som är lite mindre. Det fick alltså bli jag som åkte och hämtade pizza med gårdagens smink på och allt haha.. Resten av dagen vilade jag upp mig, duschade och tog bort det gamla sminket som jag somnade med haha, såg helt trasig ut när jag vaknade på morgonen hehe. Hann träffa Linda en stund också, vi hälsade på Sanna på kyrkogården aldrig varit vid hennes grav så ville se hur den såg ut.  
 
På kvällen mötte jag Oskar vid märsta station och där hämtade Gustav upp oss med bilen. Vi brummade sedan vidare hem till Leo där vi fortsatte att prata lite om hur vi skulle göra med vår tripp till Göteborg. Vi tänkte först ta tåget men sen kommer vi på iden om vi kan låna en bil eftersom Gustav har körkort. Leo springer helt plötsligt iväg och kommer tillbaka och säger att vi får låna hans föräldrars vita bil. Haha, vi blev helt paff och eftersom att det är automat på den bilen så skulle vi ut och testköra den så Gustav skulle känna sig säker med bilen. När jag kommer ut på Leos tomt så blir jag helt paff, SKA VI FÅ LÅNA DEN DÄR LYXIGA BILEN!?!?!?!?!. Äkta skinnsäten, touch skärm, när man backade så behövde man inte kolla i några speglar det var bara att kolla på touchskärmen framför sig eftersom det var som en kamera som såg exakt hur det såg ut bakom bilen haha.. Så vi kör en runda med bilen, Gustav höll på att röra spaken hela tiden för att växla haha, lite ovant för honom, endast gas och broms som gäller nu. Vi kopplar i iphonen och dunkar musik hela vägen. Sen säger Leo att han bjuder alla oss på donken så vi åkte till stora väsby och åt donken som Leo bjöd oss på. Efter det åkte vi hem till Leo igen, spelade lite golf (han bor på en golfbana så haha) och skrev ner allt vi skulle göra och kolla upp angående resan. Resan dit och hem är fixad tack vare Leos föräldrar som lånar ut lyxbilen till oss! Nu är det bara vart vi ska sova som vi håller på att kolla runt på.
 
Nu får ni bilder istället!
Dagen efter..
 
 
 
Så snygg var jag på morgonen dagen efter lilla fyllan. Gårdagens smink kvar, håret ser ut som jag vet inte vad haha..
 
 
Lyxbilen vi får låna!

3 augusti - Första fyllan.

Haha åh herregud vilken dag.. Ska börja från början...
 
På dagen träffade jag äntligen min fina vän som råkade ut för det hemska under veckan. Men framför mig stod hon, levande och log som aldrig förr. Vilken enorm glädje!
Hämta upp henne sen åkte vi vidare till vårat ställe. Vi hade så mycket att prata om, vi satt och pratade i timmar. Sen bestämde vi oss för att ta en tur till Täby, så dit körde vi. Efter en hel dag tillsammans skjutsade jag hem henne. Lyckad dag och vi bestämde redan att vi skulle ses nästa dag.
 
Jag åkte hem och sprang fort ner i duschen. Vid 8 tiden kom Gustav och Oskar till mig, vi skulle prata och planera lite var det bestämt. Jag drack ett glas av min favorit rosé. Sen kommer Jeppe hem med bilen och har med sig ett par kompisar så vi umgicks allihopa, vi satt ute på terassen. Senare på kvällen skulle jag gå upp för att lämna grejer i köket då märker jag att ögonen inte hänger med och jag håller på att ramla på Oskar haha.. Tur nog tog Oskar emot mig varje gång det höll på att hända. Vi planerade i alla fall en hel del och håller fortfarande på och snackar. Vi ska göra en liten tripp i slutet av agusti så :)
Kvällen slutade tur nog bra tack vare att Gustav och Oskar hjälpte mig så pass mycket. Jag hade ju både radion och datorn där ute så killarna var snälla och hjälpte mig in med det. Haha jag själv kunde inte göra så mycket, kändes som att vara ute på vattnet, allt gungade, jag upprepade saker, sluddrade, och höll på att somna ibland haha.. Jag blev översnäll och väldigt skrattig.
Nåja, när Oskar och Gustav hade gått var det bara ett problem kvar.. Jag hade inte tagit mina kvällsprutor och där stod jag, full och vinglig. Men det gick faktiskt bra, så full var jag inte att jag var helt borta och glömde bort det. Det var svårare att ta av sig kläderna kan jag säga! Somnade i alla fall direkt och jäklar vad bra man sov!
 
Haha fredagen den 3 augusti - första fyllan (men en lagom fylla, inte någon spya).
 
Nu blev inlägget lite långt så fortsätter skriva om helgen i nästa inlägg, nu får ni två bilder istället.
 
 
 

Dagens

 

Tar ett glas innan vännerna kommer :)

Myser ute på terassen och väntar på att mina vänner ska komma :) musiken är i fullgång på terassen och jag njuter av min goda rose. Godaste som finns och den fanns inte nånstans förutom i Norrtälje så ni kan ju tänka er vilket letande det har varit efter den. Ska njuta av varje klunk :)


Nu blir det att kolla på en gammal film.


Smått och gott.

 
 
 
 
 
Världens skönaste trosor! Dessa kan man aldrig få för många av!

Fy fan, hur kunde detta hända..

Idag har varit en bra dag tills jag jag fick reda på det här. Jag kände på mig att något var fel och kontaktade henne, jag fick höra det här..
 
" Lina hittade mig helt medvetslös inne på toan. Jag kunde inte andas och hela min kropp skakade! Lina och linette försökte hålla mig vaken medans vi väntade på ambulansen. Jag slocknade till 4 gånger. alltså jag slutade skaka, slutade andas och min puls slutade slå. Men Lina slog till mig lite löst i ansiktet så att jag började andas igen, men kunde fortfarande knappt andas. Jag låg helt medvetslös inne på toa golvet i 15 minuter, jag ville bara ge upp för jag orkade verkligen inte. Men att höra sin syrra säga" du klarar det här, va stark" gjorde så att jag verkligen kunde kämpa vidare. Och efter 15 minuter kom ambulansen och på sjukhuset fick jag göra massa tester och allt det här berodde mest på min ätstörning som jag har. Men jag är riktigt tacksam över att jag fick den hjälpen som jag fick. Om ingen hade varit där när jag ropade på hjälp så hade jag inte varit kvar nu.. "
 
Kan ni förstå hur det var att höra det där? Tårarna bara rann, hon betyder så otroligt mycket för mig. Vi har känt varandra i över 10 år nu. Ända sen jag flyttade in i det här huset har vi varit grannar och umgåtts iprincip varje dag. Varje sommar har vi umgåtts varje dag, åkt och upplevt så himla mycket. Vi har blivit halvt överfallna av killar, blivit jagade på allvar av några fulla killar, blivit förföljda hem osv.. Vi har varit med om så himla mycket, vi har klarat av allt tilsammans, vi har hjälp varandra och ställt upp i svåra situationer.
 
Man tror inte att något sådant kan hända ens nära och kära, eller man inbillar sig det. Sen när det väl händer så inser man verkligen hur rädd man ska vara om sina nära och kära. ALLT kan hända, man vet aldrig när något hemskt händer och nångång händer det tyvärr..
 
imorgon ska jag få träffa min fina tjej. Allt det här hände i tisdags så jag kommer vara på henne som en råtta, kommer aldrig vända ryggen till henne, ska hålla koll på henne hela tiden. Minsta lilla, tänker inte låta något som helst hända. Jag hämtar upp henne imorgon så åker vi till vårat ställe för första gången i år. Tjejen har en del att berätta för mig, det lär bli lite bilder imorgon också.
 
Här kommer lite bilder från ett par år tillbaka med Linda och mig.
Från 2009
 
 
 
Från 2010
 
 
 
 
Du betyder så otroligt mycket för mig. Du är så himla stark vännen! Har du klarat av det här kan du klara av vad som helst! Älskar dig vännen och kommer alltid att göra det!

Torsdag + dagens :)

Min dag har varit jättebra. Imorse så satt jag mig med datorn ute på terassen och myste järnet. Det var varmt och jag kollade på en jättebra film till en god frukost. Brorsan kom hem från jobbet vid 4 tiden, vi fixade oss sen tog vi bilen till min moma :) Hon bjöd på middag och jag blir alltid lika glad när jag får hennes goda mat, världens godaste mat! Fick efterrätt som bestod av glass, grädde, varma hallon och blåbärspaj haha.. Snacka om att man var mätt efter det ^^ Nu är vi i alla fall hemma, har kollat på OS ikväll och planerat lite :)
Jeppe och jag är fortfarande ensamma hemma, det lär vi vara till lördag/söndag.
 
Imorgon är det fredag och då ska jag äntligen få träffa en sjukt nära vän till mig! Har gråtit som tusan idag, ska berätta om det i nästa inlägg.. Så jag ska njuta varje minut av att vara med henne, vi har sååå mycket att prata om.
 
Haha, idag när jag var på väg till moma så stannade en tjej mig.
Tjejen: Åh herregud, vart har du köpt klänningen?
Jag: Nelly, en internetsida.
Tjejen: Vad är det för märke?
Hon började rota i nacken på mig för att hitta vad det var för märke.
Tjejen: Jag måste bara ha den där klänningen, ska be min dotter om hjälp.
Haha, det var lite roligt.
Nu dagens!
 
 
 

Ollis födelsedag!

Den 26 juli fyllde min älskling 19 år. Hon bjöd på middag och allt. Jag fixade ju en present till henne. Visste att hon skulle bli sur på mig eftersom att hon hatar att få presenter. Men jag fixade i alla fall ihop en liten present till henne. Men det hon inte vet är att det väntas en till grej ;) Hon läser inte min blogg därför jag kan avslöja det här, men vågar inte säga vad det är haha, man vet aldrig! Nu får ni bilder istället.
 
Detta blev hennes present.
 
Som jag sedan la i en liten ask, bara för att göra det lite mer spännande.
 
Som jag sedan la i en ölkartong haha! Ville att presenten skulle bli lite större.
 
Tillslut slog jag in presenten och skrev som ni ser ovan. Namnet Barbie fick hon i början av gymnasiet pågrund av att hon färgade håret rosa. Hon älskar själv det smeknamnet så tyckte det passade bra att skriva det :)
 
Det var problem med tågen den dagen men tillslut kunde jag ta mig till Olli.
 
Maten som Olli bjöd mig på. Så sjukt gott.
 
+ Rosé, den godaste jag har smakat och den ända haha..
 
Som sagt så har jag ännu en grej till Olli som hon inte vet om än. Tänkte ge den när jag bjuder henne på middagen. Det blir nog bra ;)

Grönalund 28 juli.

Veckorna flyter på och man ser alltid fram emot helgerna fastän man är ledig. Jag har umgåtts med samma personer 4 i rad nu och vi har så jäklans roligt ihop :)
För två veckor sen var vi hemma hos Lollo. Jag mötte Gustav på stationen så började vi gå mot Lollo. Gustav har bott i Sollentuna i hela sitt liv så man förväntar sig att han hittar bättre där än mig. MEN, han går vilse haha!! Jag sa till honom att han svängde av vid fel väg men han bara fortsatte att gå och tillslut så var vi vilse i Sollentuna! Lollo fick komma på cykeln och hämta oss haha.. Men kvällen hos Lollo blev till slut lyckad. Vi satt ute en stund innan det blev för kallt, sen gick vi in och spelade olika spel. Äntligen fick Gustav smaka på den underbara kanelen! Han älskade det ;) Vi stannade hela kvällen tills sista tåget gick vid 2 tiden. Vi höll på att missa tåget så vi fick springa i slutet men när vi kom fram var tåget försenat så vi hade tur där.
 
Över till grönalund! Förra helgen var jag på grönalund med Oskar, Leo och Gustav. Vi var där vid öppningstid, åkte frittfall som första karusell och det var kanske inte världens bästa.. Vi åkte alla möjliga karuseller hela dagen. Prövde den nya bergodalbanan i trä men den klår absolut inte ballder på Liseberg :) Vi åt fish´n chips till lunch och det är absolut den bästa höjdpunkten med att åka till grönalund! Så sjukt gott och det finns endast där, ingen annanstans! Det sjukaste under dagen var ju helt klart Oskar..! Han spelade på nästan ALLA godisstånd som fanns och han VANN ALLA GÅNGERNA! Helt sjuuuukt, vilket nummer han än hade, vilket stånd han än spelade på så vann han varje gång!! Vi blev inte liite avundsjuka så tillslut började vi också spela. Vi alla vann godis men ingen kunde ju klå Oskar.. Oskar vann 5 olika godiskartonger, Gustav vann 2 stycken, Leo vann 1 och jag vann också 1. Haha så totalt vann vi alla 9 stycken godiskartonger! Heeelt sjukt... Råkade slå skallen i en bygel så det började blöda men det gick bort sen eller, det torkade efter ett par åk med karuseller ^^
Vi åkte hem vid 8 nöjda och belåtna. Folk glodde som tusan när vi kom med så mycket godis och på spårvagnen blev jag instängd av allt godis haha. Lite svårt att bära allt för Oskar så vi fick hjälpa honom. Killarna skulle med tunnelbanan och jag skulle med pendeln hem så vi skiljdes åt vid tunnelbanan. Kom hem vid 9 tiden med min fina kexchoklad-kartong. Föräldrarna hade lite kompisar här hemma så jag smet förbi med mina godisar.
Superbra dag med vännerna, grönan åker man bara till en gång om året (i alla fall jag) för man tröttnar rätt snabbt på karusellerna och köerna. Men men, det blev knappt några bilder men några har jag fixat i alla fall, snodde bilderna från Oskar :)
 
 
Här åker vi frittfall för andra gången Leo, jag, Gustav och Oskar. Jag ser inte ut att njuta särskilt mycket haha.. Benen är spända och jag håller andan haha..
Här är allt godis vi vann tillsammans. Jag vann ju även en kexchoklad hatt! :D Står rätt inträngd i godis på spårvagnen ^^ Håller fast i min kexchoklad så ingen snor den ;) Superbra dag!

Ensam hemma i ett par dagar

Så nu ska jag ta mig en promenad till affären och handla något gott att äta till middag! Brorsan är inte hemma så får laga mat till mig själv :)


RSS 2.0