Måndag!

Blöö vad jag är trött. Imorse var det inte så svårt att gå upp faktiskt :O Skoldagen var helt okej förutom att vi startade upp ett nytt tema idag som handlar om EU, det mest tråkiga som finns att läsa om enligt mig! Är inte ett dugg intresserad av det hehe.. Så istället för att jobba med tråk EU så gjorde jag klart min och Johannas idrottslektion :)
Och jag är såååå glad! Jag börjar äntligen förstå matten nu! :D Efter typ en månad.. Är nästan helt klar med inlämningsuppgiften, känns super! Fast har prov i matte på fredag och jaa.. Det känns mindre bra..
Har varit lite småknas i skolan som vanligt. Försökte massera bort Puttes knutar men det gick icke så bra ^^ Måste verkligen bli bättre på det!

Aja! Direkt när jag kom hem så åt jag middag eftersom att jag skulle jobba senare. Precis när jag ska fixa maten så är det något som rör vid min rumpa!!! Vänder mig om och ser en hund xD Haha vi var lite hundvakt åt en av pappas jobbarkompisar. Världen sötaste hund! Så lydig! Så söt! Så gosig! Så allt! Fast blev lite rädd eftersom att den var ganska stor ^^

Senare på kvällen skjutsade mamma mig till jobbet. Sötisen var så trött att när mamman lämnade över honom så la han sig med huvudet mot min axel och somnade, naaaw! Fast självklart vaknar han och vill leka 5 min senare, men det var mysigt :) Ska jobba imorrn också, fast lite tidigare.

Kom hem för en timme sen ungefär så nu är jag ganska trött.. Jag har fixat allt så jag kan bara lägga mig ner i sängen om jag vill :) Men ska kolla igenom lite bloggar först sen ska jag lägga mig ner och kolla på film!

Juste, innan jobbet åkte mamma och jag till centrum för att kolla på ett par skor till mig. Hittade ett par i Täby men dem fanns bara i 37 och dem var megastora :O Men nu hittade jag storlek 36 i väsby centrum :D Ingen tvekan om att köpa :) Nu är dem mina och ligger i tryggt förvar i skolådan :) Visar bild imorrn :)

Men ja, nu blev inlägget ganska långt men satsar på att skriva ganska mycket nu eftersom att min bloggpaus startar på torsdag och håller i sig ett bra tag.
Skola + jobb imorrn igen :) Bara att kämpa på..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0