nattpass

Sovit bort nästan hela dagen så nu är jag pigg och redo för ett nattpass. Möte innan också så den här natten blir det 11 timmar. Karolinska håller på med stambyte och våran avdelning är väldigt drabbad så fram till september kommer det bli kaos på avdelningen. Barn ska flyttas runt och flera salar måste stängas. Längtar inte tills allt börjar om ca en vecka..  
Jobbar natt hela helgen sen, första gången jag jobbat natt på en helg. När jag såg vad man fick i OB höll jag på att sätta i halsen. Tror jag ska jobba natt varje helg nu haha! 
 
Nä nu ska jag börja röra mig. 
 
 
 

Bloggtorka

Inte känt för att blogga de senaste dagarna, har hänt massa kul men har inte orkat blogga. Men så här blir det ibland, har ju fortfarande skidresan, äventyret med Leo och sen mina senaste köp att berätta om. Bland annat en michael kors väska jag suktat efter ett tag och mina första Acne skor, dyraste skorna jag någonsin köpt. 
Så har lite att ta igen. 
 
Idag har jag jobbat dubbelpass, är helt slut nu så ska slå på en film och sen sova. Imorgon är jag ledig och sen jobbar jag onsdag natt igen. 
 
 

Lugn natt

Två timmar kvar av nattpasset nu. Världens lugnaste natt med endast en bebis. Är hur pigg som helst och har varit de hela natten. Kan bero på att jag lyckades sova till 16.00 idag haha.. Höll mig vaken till 04 så det var nog därför jag kunde sova så länge. 
Så snart är 1/3 nätter gjorda. 

Bästa helgen

Har njutit till fullo den här helgen. Låter lite hemskt men det var så skönt att vara ensam hemma utan föräldrarna. Jesper var hemma men han märktes knappt av eftersom han var iväg på egna saker. 
Har gjort otroligt goda middagar, tittat på stora tvn, åkt iväg på roliga saker och sovit underbart gott. Är sååå utvilad inför en jobbvecka nu. Dessa 6 lediga dagar har varit väldigt nödvändiga, känner mig helt utvilad nu. 
 
Ikväll kom päronen hem, har ändå saknat dem men hade varit skönt att få vara själv i ett par dagar till haha. 
 
Idag var det min sista lediga dag av den här långa ledigheten. Imorgon jobbar jag natt + två till, sen är jag ledig i helgen. Då blir det att fira Oskar som har fyllt år. 
 
På tal om något annat. Sökte två utbildningar till hösten, helt andra grejer än jag någonsin tänkt att syssla med i framtiden. Men just då kändes det bra, men vet inte om jag ska tacka Ja ifall jag kommer in, får se haha! 
 
Eftersom jag jobbar natt imorgon så ska jag halvt dygna, har saknat jobbet, blir spännande att se vilka bebisar som är kvar och höra vad som har hänt. 
 
 

Mysfredag

Imorse åkte päronen till Danmark och blir borta t.o.m måndag, jätteskönt haha. Idag har jag storhandlat.
Har precis gjort i ordning romsåsen och ska strax börja laga till laxen. Sen bänkar jag mig framför tvn resten av kvällen. Lets dance, ack värmland och massor av filmer står på listan. 
 

Torsdag

Extra mör i benen idag, om jag sträcker på benen så känns det som att en muskel ska gå av. Får va lite försiktig.
Annars är jag ledig idag också såklart. Imorgon är det fredag och päronen ska till Danmark över helgen för att gå på ett 60 års kalas. Jag känner ingen på den festen så jag valde att stanna hemma. Ska bli superskönt att vara ensam hemma hela helgen och imorgon ska jag mysa till det rejält. Tänkte laga lax till middag med citronsås och även romsås och sen senare på kvällen äta min hemlagade äppelpaj! 
 
Idag tänkte jag bara mysa hemma. Längesen jag var hemma en hel dag och bara kollade på serier. 
Nu ska jag äta en sen lunch och sen chilla resten av dagen. 
 
Min fina blomma från tvillingarnas föräldrar står fortfarande kvar, 3 veckor sen nu. 
 

Grym dag

Ligger utslagen i sängen nu, kom hem för två timmar sedan. Jäklar vad roligt det var! Sprungit upp för 12 trappor ca 15 gånger, kämpat emot en stark ström och slagit i rumpan hårt i golvet haha.. Kommer absolut åka dit fler gånger, gick snabbt att ta bilen dit, ca 1.5 timme bara. Nu är man mör i kroppen men på ett bra sätt. Musiken var på topp och discobelysning överallt. Har massor av bilder från idag men nu ska jag faktiskt titta på film och strax sova. Ledig i 6 dagar nu, så otroligt skönt! 




Äventyr

Nu ska jag hämta upp Leo. Vi ska iväg på typ gröna Lund fast det innehåller vatten! Otroligt spännande. Min snygga laddare är med eftersom vi ska åka i ca 2 timmar! 




Work

Hinner ingenting känns det som. Jobbar dygnet runt men jag ska inte klaga, snart får jag hela 5 dagars ledighet! Kommer knappt ihåg vad jag har gjort de senaste dagarna. 
Firat påsk hos moma, fått påskägg, ätit momas gudomliga mat, jobbat, jobbat och jobbat lite till. 
 
Har även bytt till sommardäck på bilen och tvättat den både inne och ute. Var inte alls svårt att byta däck, nästa gång kan jag göra det själv. Köra ner bilen till pappas jobb och byta däck själv, hur enkelt som helst. Min pärla blev så snygg, luktar helt ny inuti och glänser utanpå. Så stor skillnad på vinter och sommardäck. Sommardäck låter ingenting, som att köra på en isbana. 
 
Idag (lördag) har jag jobbat kväll, jobbar min 3e och sista helg nu för ett tag. Fattar inte hur jag kunde lägga 3 helger på rad, de känns. Saknar att umgås med folk på helgerna och göra roliga saker, men sista helgen nu sen så. 
 
Jobbar kväll imorgon också så ska mysa med massa gott till en film nu. 
Påskgodis på jobbet, tog slut på en dag. 
 
 
Så klockren! v 40+5 5200g haha! Vi fick in en väldigt stor bebis till påskhelgen haha! 
 

Ekar

Lite tomt på bloggen just nu, hinner inte så mycket när jag jobbar som jag gör. Om mindre än en timme ska jag börja röra mig till jobbet för ett nattpass, jobbat hela påsken också. Igår laddade jag över bilderna från skidresan haha, väldigt sent. 
 
Men men, får ta igen detta när jag är ledig på onsdag, min enda lediga dag den här veckan. 
Igår var det en jobbig kväll på jobbet. Bortgångna bebisar, första gången jag fick se en bortgången bebis, min ena bebis slutade andas hela tiden så jag fick ventilera henne. Men annars så rullade det på. 
 
Hoppas på att läkaren har lite positiva saker att säga på uppstartsmötet idag. 
 
Annars så har jag kommit in i en jobbperiod nu, älskar att jobba och vill göra det varje dag, känns inte alls jobbigt att jobba 6 dagar den här veckan haha! 
 
Denna var ingen hit för mig, att både glassen, smeten och kulorna smakade kanelbulle blev för mycket, för söt. 
 
 

RSS 2.0