Stan och bakning

Idag har jag varit i stan med mormor. Vi har gått i gamla stan och sen satte vi oss på ett fik. Riktigt mysig dag.
Ikväll har det varit lite huller om buller här hemma. Mamma och jag skulle laga baguette med kycklingröra och grönsaker men det slutade med en kycklinggryta med ris och sallad istället haha. Vi bara hällde på en massa grejer så den där grytan kommer vi inte kunna göra om igen haha..
 
Sen har jag bakat kanelbullar med mamma och Jesper. Jag gjorde minimala bullar och sen några megabullar. Dem små blev sjukt goda, riktigt krispiga och mycket smak.
Nu har jag precis duschat och ska snart kolla på missade serier och ta det lugnt resten av kvällen. Har varit en ganska hektisk dag i övrigt.
 
MEN imorgon är det fredag och då står det myshandling med mami som vanligt! I helgen ska vi även äta giros hemma! Hoppas det blir imorgon, är såååå sugen på det. Och imorgon blir det också utgång med härligt folk!
 
Så himla fint väder det var idag.
 

Måndag

Idag har jag haft mycket att göra, mycket pappersarbete och telefonsamtal. Men allt har gått bra, har fått mycket gjort idag.
 
Imorgon är det tisdag och då är det min första jobbdag! Eller, jag ska dit ett par timmar för att se hur dem jobbar, vara med på behandlingar osv.
 
Haha, har inte ens berättat vad det är för jobb...!
Det är ett undersköterskejobb på en hälsoklinik!!! Kommer få sitta i receptionen och ta emot patienter, skriva in patienter, svara i telefonen, vara delaktiv och hjälpa till på olika behandlingar. Assistera läkaren osv.
Och vet ni? Man kan bland annat göra läppförstoringar där och när jag väl kommer in i jobbet så kanske jag själv får göra den behandlingen! Hur kul?!?! Så sjuuuuuuukt kul!
 
Så imorgon ska jag få vara med på behandlingar i ett par timmar. Riktiga jobbet börjar i mars, då är det
söndagar-torsdagar som gäller. Ett riktigt drömjobb! Äntligen säger jag bara!
 
På fredag ska jag fira detta! Då har jag planerat utgång med harlem shake! Inga snåligheter, kommer köra all in hela kvällen och natten. Fy fasen vad jag är glaaaaaaaaad!!!!
 

Hur allt började - min lyckliga söndag

Vissa kanske listade ut att det handlade om ett jobb?
Jag hittade till deras sida och tyckte allt lät så spännande. Så jag tvekade inte utan ringde dem. De bad mig skicka in mitt CV + personligt brev, vilket jag gjorde. De sa även att många hade sökt in och att dem skulle höra av sig till mig i början av förra veckan. Veckan gick och jag hörde inget, hade inga förväntningar på att dem skulle höra av sig, alla säger så men hälften hör inte av sig nu för tiden. MEN, i torsdags vaknade jag av att ett okänt nr ringde. Svarade och då var det dem som ringde! Blev helt chockad! Dem sa att de ville träffa mig på söndagen (blev lite chockad, en söndag liksom) och jag tog chansen direkt. Blev så himla glad men jag hade fortfarande inga förväntningar eftersom så pass många hade sökt in och det är sjukt svårt nu för tiden. Jag har inte gått på många intervjuer i mitt liv, de flesta går åt skogen för att jag är så nervös men nu jäklar skulle det gå bra. Övade olika frågor som de ofta ställer. Gick inte heller ut i helgen eftersom jag skulle på det här på söndagen. Myste istället hemma med mamma och pappa och kollade på gladiatorerna och melodifestivalen.
 
Och så kom söndagen. Mamma och pappa skjutsade in mig dit så jag säkert skulle hitta dit. Hade ryck i mitt högra öga pågrund av nervositeten. Hade alla papper med och hade bra koll på hur jag skulle svara på frågorna. Nu så.. Dags att gå in. Två stycken intervjuade mig lite och förklarade hur dem jobbade. Allt flöt på och dem var så himla gulliga.
 
Dem sa "Vi har ju som sagt haft många sökande men det har inte varit 100% med någon och sen såg vi ditt CV och du verkade så himla bra, vi var lite oroliga att du var så ung men jag märker på dig att du är mogen och det ser man på ditt CV också".
 
Herregud tänkte jag! Och så säger dem "vi börjar med 3 månader och känns allt bra så ökar vi det såklart". Jag typ dog av lycka!! Av alla som hade sökt så valde dem mig!! Lilla jag!?
Sen säger hon "vet du var jag gjorde igår? jag sa till alla sökanden att den här tjänsten var tillsatt med en annan för jag visste att du var något extra och det hade jag rätt i nu märker jag". ALLTSÅ! Det kändes i hjärtat när hon sa så! Sen visade dem mig runt och allt var så fint. Kändes så sjukt bra med allt.
 
Mamma och pappa gick ju runt i stan medan jag var på intervjun. Ringde pappa direkt när jag var klar och så väntade jag vid bilen. Kunde inte sluta le så när mamma och pappa kom såg man klart och tydligt på mig att det hade gått bra. ÅHHHH! Fasen så glad jag är! Det här ska firas i helgen med utgång! En hejdundrande utgång ska det bli. Nu finns det inga gränser, inga stopp, ingenting! ALL IN.

Möte

Har suttit i telefeon hela morgonen, ska snart ringa mitt sista samtal. Åt nyss en tonfisksallad till lunch, så gott!
 
Om ca en timme ska jag röra mig mot ett möte. Har så himla mycket papper jag ska ta med mig och frågor som jag måste ha svar på idag. Känns som att jag kommer glömma bort hälften och det får jag icke göra! Allt måste vara klart idag.
Efter mötet ska jag röra mig mot stan för ett ärende. Ska försöka hitta till ett ställe som jag aldrig har varit på, går inte att ta sig kommunalt till just det stället så när jag väl är inne i stan väntar 5km gående dit. Men vädret är ju så sjukt härligt, solen lyser och allt, så att ta en promenad på 5km blir ju bara härligt. Men ska klä mig varmt, blåser alltid så mycket i stan. Har laddat iphonen med ny och fräsh musik.
 
Nu ska jag fixa mig lite smått. Ska berätta mer ikväll om den bästa söndagen på länge som jag hade igår! Lyckorus och jag börjar redan imorgon!!
 
 
 
 
 

JAG FIXADE DET!!!!!

Är så sjukt stolt över mig själv!!! Har hoppat och skuttat hela dagen!!! Skulle kunna springa ett helt maraton så mycket energi jag har i kroppen!! Hela morgonen har jag haft ryckningar i mitt högra öga och det är ett klart tecken på att man är nervös!
SÅ JÄVLA BRA!!!!!!!!!!


Julklapp av Leo

Har helt glömt att visa vad jag fick i julklapp av Leo. Han var i bortrest under julen och då hade han det här armbandet med sig hem till mig som jag fick på nyår. Riktigt fint och gulligt av honom.
 
 

Nervös

Usch vad jag är nervös inför imorgon. Kollar hela tiden så jag har allt med mig. Från början skulle jag åka in själv men nu skjutsar pappa mig dit. Det är krångligt att ta sig dit kommunalt och pappa känner till varje gata i stan så det är super. Så ikväll blir det ingen utgång, vill vara pigg imorgon.
 
Nu ska jag sätta på en bra film och mysa ner mig i sängen och kolla igenom alla papper igen, sen får det räcka. Har kollat igenom allt minst 4 gånger nu. Allt är med Josefine!
 

Allergisk reaktion

Något har hänt med min hand. Det sticks, svider, blir rött och jag är svag i den handen. Blir det inte bättre tills imorgon måste jag kolla upp det..
Ser inte så farligt ut på bilden men med tanke på hur det känns så är det lite oroande. Bilden gör heller inte rättvisa som vanligt. Har sett under dagen att jag har varit röd men det är först nu det har börjat bli värre.
 

Jobb

Ikväll har jag jobbat hos min sötunge. Var en månad sen jag träffade honom och jag förvånas alltid av hur mycket han har växt när jag träffar honom. Nu var han nyklippt och hade skjorta på sig och allt. När jag kom innanför dörren sa hans mamma "han har saknat dig så mycket, han har tjatat i en vecka på att du ska komma nu". Gullunge!
Vi lekte för fullt med sån här lekdeg, vi ritade, kollade på Bamse tillsammans och hade det surmysigt. Vi mumsade på små ostbitar till filmen. Myste också med kissemissarna, riktiga kelgrisar det där.
Nu dröjer det en månad minst tills jag träffar han igen. Längtar redan tills nästa gång vi ses.
 
 
 
 

Helt sjukt!!

Vaknad vid 10 idag av att mobilen ringde, ett nummer jag inte kände igen. Men det var det bästa samtalet jag någonsin kunde få! Så på söndag ska jag till stureplan inne i stan och hoppas på att allt går vägen! Jag vill det här så sjukt mycket! Nu är det min tur att få gå i medvind.
 
10 minuter efter samtalet ringer Olli och vill att jag ska åka till strängnäs på lördag och blir kvar där till söndag. Vi får se om jag åker dit eftersom jag ska iväg på söndagen. Enligt Olli så är jag hemma vid 11 och jag ska iväg vid 14.00 så det borde inte vara några problem men man vet aldrig, nu när jag äntligen har fått chansen så vill jag inte sumpa den med några risker. VI FÅR SE!
 
Nu är jag väldigt hyper i kroppen så bäst att jag går ut i köket och lagar en tonfisksallad till mig själv, mums!
 

Kontrollanter

Idag har jag varit en händelserik dag.
Vaknade vi 9 tiden och åkte sedan till min gamla kära skola. Skulle hämta biljett till Leos studentskiva. När jag kommer till väsby station så ser jag 10 stycken kontrollanter stå och vänta på tåget. Tänker inte mer på det, brukar alltid vara några gubbar som går igenom tågen för att se så allt står rätt till. Sätter mig på tåget och sen kommer kontrollanterna en bit bort och kollar allas sl-biljett, sl kort osv. Jag var inte nervös eftersom jag hade ett giltigt sl kort att åka på. Visar kortet och sen frågar kontrollanten hur gammal jag är, säger att jag är 19 år och då ber han mig visa legitimation. Blev lite nervös först men allt gick bra. Eftersom jag hade reducerat pris på mitt sl kort så måste han ju kolla att jag är under 20.
Har aldrig varit med om att det har varit kontrollanter på tågen. Aldrig sett eller hört så länge som jag har åkt tåg. Visst har det varit vakter på tågen som kollar igenom tåget, men aldrig kontrollanter som kollar allas sl-biljett och sl-kort. Det är i och för sig jättebra. Då slipper man alltid folk som ska planka, kanske dem lär sig att det lönar sig att åka giltigt. Annars blir det 1500-2000kr i böter.
 
Nåja, Leo mötte mig vid skolan. Fällde en liten osynlig tår när jag kom in i skolan. Saknar verkligen allt med den skolan. Träffade gamla lärare och allt var sig likt. Usch, vill gå om mina 3 år på gymnasiet haha.. Fastnade ganska länge i skolan, träffade Elle som jag pratade med ett tag.
 
Efter det så åkte jag till stan där jag mötte Oskar. Vi gick till buttericks för att kolla på dräkter. Oskar var nära på att hyra en dräkt för 1000kr en star wars dräkt haha.. Sammanlagt vägde hela dräkten och masken 15 kg, sjukt tung haha.. Men sen förstod han att den skulle bli för varm och omöjlig att dansa i. Så han köpte en annan istället. Jag funderar fortfarande på vad jag ska klä ut mig till på Leos studentskiva. Har lite planer, så ska prova lite olika outfits.
 
Ikväll har jag bara myst. Varit hos mina kusiner och även hälsat på mormor och bestämt att vi ska åka till stan på fredag. Gå till danska ambasaden och fixa nytt pass, fika i gamla stan och mysa hela dagen. Mamma jobbar sent på fredag så när jag är hemma från stan är det dags att myshandla med mami! Får aldrig nog av våra fredagshandlingar :D
 

Helgen

Hela helgen har varit superbra.
I fredags myshandlade jag med mamma. Hade tappat mina gosevantar så jag skaffade mig ett par nya.
Vid 4 tiden var vi bjudna till Moma att äta middag, några släktingar från Finland var där. Momas mat alltså... Så sjukt gott! Morotslåda, ägg med avocadoröra och räkor osv osv osv osv.. MUMS! Efterrätten blev hennes goda frukrsallad med grädde. En timme senare var det dags för fika, man var så himla mätt redan efter varmrätten haha.
Kom hem på kvällen och myste framför gladiatorerna med mamma och pappa.
 
I lördags var jag iväg med mormor och mamma till miniullared. Lång resa dit men det är de värt. Träffade Olli och hennes tjej där. Hittade en del saker som jag fick med mig hem.
På kvällen hjälpte jag mamma med maten. Hemmagjorda hamburgare med pommes och sås. Efter det så kollade hela familjen på melodifestivalen. Tyckte nästan alla låtarna var bra, konstigt att dem sätter in alla bra låtarna på en och samma kväll.
Efter mello skyndade jag mig ner och fixade mig eftersom Leo, Olli och hennes tjej var på väg till mig. Lurade Olli, Denise och Leo när dem kom. Men det är en grej jag gjorde som dem inte vet om ;). Vi spelade i alla fall kort och pratade en timme innan vi gick till magget. Träffade Alexandra, Mice, Niklas, Marcus m.m. Så kul att träffa folk man inte har träffat på ca 3 år. Leo bjöd mig på 3 drinkar, riktigt snällt. Hela kvällen var bra förutom slutet.
 
Vi dansade hela natten lång tills stängning. Då sprang vi mot jackorna för att slippa den evighetslånga kön. Leo var lite segare så han hamnade nästan längst bak. Då ställer dig Denise, jag och Olli precis innanför dörren till magget för att vänta på Leo. Denise och jag står och pratar med varann och plötsligt så flyger både Denise och jag rakt in i glasväggen. Först blir vi irriterade men sen såg vi att det var en vakt som kom springandes med en kille i händerna. Ingen aning vad killen hade gjort, polisen stod i alla fall utanför. Så slutet kunde ha slutat bättre men annars en toppenkväll. Så skönt att bo 3 min från magget, bara att knalla hem istället för att åka till stan och ta nattbussen som är det vidrigaste som finns. Spyor och fulla ungdomar usch..
Hade bäddat rent innan jag gick ut så när jag kom hem la jag mig i min renbäddade säng och somnade som en stock.
 
I söndags var jag iväg med mamma och pappa för att leta efter den där grejen som jag har planerat att köpa ett bra tag. Vi hittade den men det var inte alls en sån vi hade letat efter. Så min lilla dröm uppfylls nog inte ännu på ett bra tag. Senare under dagen åkte mamma och jag iväg till stinsen, fick med mig ett par sockor hem.
Till middag lagade mamma och jag lax. Vi improviserade en helt egen sås som blev vår nya favorit. Vitt vin och citron med örter och lite annat. Sjukt gott!
 
En väldigt bra och rolig helg.
 
Momas fruktsallad!
 
En pytteliten del av miniullared. Inredning <3
 
Mumsiga söndagsmaten!

Möte

Om ca 10 min ska jag börja röra mig mot ett kort möte. Efter det ska jag hämta ut min blodsockepenna på apoteket sen kanske jag kollar runt lite i affärer när jag ändå är i centrum.
 
Har har en världsbäst helg så den ska jag berätta om ikväll. Men nu måste jag fixa det sista innan det är dags att knalla ut i blåst och snö

Snart kommer Doris

Ja, snart kommer Doris med Leo, Denice och Olli. Och här sitter jag i min morgonrock.. Haha, har inte ens valt ut kläder inför utgången. Men det löser vi!
 
Har sagt till Olli att dem måste vara lugna när dem kommer eftersom att vi har en ny familjemedlem här hemma, som inte får bli skrämd till vettet. Så nu måste jag klä på mig och göra mig klar inför utgång. Dagen i övrigt har varit toppen så tvivlar inte på att kvällen kommer bli bra den med.   

Miniullared!

Mamma tankar bilen just nu sen ska vi hämta upp mormor. Sedan bär det av till miniullared! Ska även träffa Olli och hennes tjej där.

Så snart börjar resan! 1.5 timme med bil och jag kommer inte ha någon teckning där, det kommer stå "ingen service" på min iPhone. Så jag kommer inte bli kontaktbar när jag är där ute ^^


Alla hjärtans dag

En ganska överskattad dag enligt mig själv. Inget jag dirket firar eller gör något speciellt på. En gullig dag i sig där man bryr sig lite extra om sina nära och kära.
 
Har fått många Alla hjärtans dag-sms idag. Leos hälsning var väldigt fin :)
 
Min Alla hjärtans dag har bestått av vaniljpannkakor till middag sen kollade jag på antikrundan med mamma och pappa, alltid intressant att se hur mycket allt är värt, till exempel som en liten trähöna som var värd över 100.000kr.. Vi alla drack varm choklad och hade det allmänt mysigt.
 
Nu har jag laddat upp med en massa filmer så resten av kvällen kommer bestå av film och gottis! Ska göra en liten fruktsallad att mumsa på till mina filmer. Börjar med en dansk film som jag har sett förut men som jag älskar.
 

Dejt

Sitter på tåget just nu, ska på dejt med Olli. Ska hjälpa henne att hitta Alla hjärtans dag-present till hennes tjej. Efter det äter vi middag ute. Har inte träffat Olli på 1.5 vecka så nu är det allt på tiden att vi träffas.

Somnade sent inatt pågrund av att jag pratade med min killkompis. Vaknade ändå vid 10 idag och var helt utvilad.


Fettisdagen

Hade nästan glömt bort att det var fettisdagen idag! Jag brukar aldrig käka semlor men i år så kände jag för det så det blev en semla för min del. Allt på en semla är gott förutom mandelmassan, marsipan blä.... Så den smeten lämnade jag kvar. Men resten var gott i alla fall! Köpte våra semlor på Hemköp och dem var supergoda!
 
 

Snöoväder...

Usch vilket tråkigt väder det är ute.. Blir inte alls kul att gå i det här, men om jag rappar på lite så tar nog promenaden bara 10 min. Får ta mössa, vantar och ha på mig luvan när jag går.

Nu är det dags att klä på sig ytterkläderna, ligger så skönt och varmt i sängen under täcket men men.


Händelserik dag imorgon!

Imorgon ska jag upp tidigt! Ska iväg på en slags koll kan man säga. Har väntat i 16 veckor på det här så nu jäklar är det min tur. Köerna på det här är sjukt långa, man måste vänta minst 2 månader på att få en tid. Och imorgon är det min tur! Bra nog så ligger det i väsby och jag kan t.o.m gå dit. Men har aldrig varit där förut så är lite nervös hur jag ska gå osv. Men jag får helt enkelt gå tidigare hemifrån så jag är där i skaplig tid.
 
Efter kollen så hinner jag förhoppningsvis hem och vila mig lite, äta en god lunch och bara mysa, innan jag ska iväg på ett kort möte 14.30. Händelserik dag blir det. Måste även till apoteket för att beställa en ny blodsockerpenna. Ifall min faovirtpenna går sönder vill jag gärna ha en reserv, vägrar sticka mig med någon annan penna haha!
 
På tal om sticka. Igår när jag tog min kvällsspruta så gjorde det förbaskat ont att trycka in vätskan! Försökte klia lite på magen runt om (brukar hjälpa lite då) men det hjälpte inte. Så det var en pina att trycka in allt. Och idag gör det ont i magen på det stället, så fort jag böjer eller sträcker på mig så gör det ont. Som om kroppen inte ville ha kvällssprutan? haha.. Vi får se hur det går nu.. För nu är det dags att ta kvällssprutan igen, hoppas att den är snäll mot mig idag!
 
 

Helgen

I fredags var jag på möte på förmiddagen, det var väldigt intressant och låter väldigt lovande. Efter det ville jag köpa med mig lunch hem men var osäker på vad jag ville ha. Precis när jag har bestämt mig så blir jag lite kluven, brorsan var ju hemma så jag ville vara en snäll syster och gå hem och fråga om han också ville ha någon god lunch. Min bror är dålig på att svara i mobilen så det var lika bra att åka hem och fråga honom istället.
Framåt dagen åkte jag till mammas jobb och sen åkte vi och handlade mysmat. Blev mumsig mat till middag. På kvällen la jag mig i soffan med en cider och kollade på gladiatorerna. En riktig myskväll.
 
I lördags så åkte jag iväg med mormor och mamma. Fick en hel del saker med mig hem som gjorde hela min dag. På kvällen hjälpte jag mamma med maten, supergod mat som mamma, pappa och jag åt framför tvn till melodifestivalen. Var väldigt dåliga låtar den här gången, ibland undrar man hur dem tänker när dem väljer alla låtarna.. Sean banans låt var bäst av alla, kan ju bara tänka mig hur kul det skulle vara ifall han kom till eurovision, vilken chock alla skulle få haha! Nåja, efter mello så kollade vi på mumien och sedan wolfman som jag såg på bio för ett par år sedan. En myskväll framför tvn med mami och papi helt enkelt.
 
Nu är det återigen söndag, veckorna flyger förbi och likaså helgerna. Snart är det väl 2014 redan. Idag har jag varit på jakt med mamma och pappa efter en sak, har varit inne i över 20 olika affärer, åkt till enköping, barkarby, stinsen och stäket. Vi hittade inte nått av de vi sökte men vi fick ett glädjande samtal som kan lösa allt om det går vägen! Så imorgon kommer jag vara på pappa som en råtta och fråga om han har fått "de gyllene samtalet" haha.. Så har min dag sett ut, i slutet så åkte mamma och jag en sväng själva till stinsen. De var en grej som fattades i lådan som vi köpte i lördags, men de fixade dem utan problem.
Ikväll lagade mamma och jag en stor sallad till middag med massor av tillbehör, godaste! Och till efterrätt blev det friterade bananer med glass och sirap. Fast jag tog ingen sirap, ville skona min diabetes från den sockerbomben ^^
 
Ska visa vad jag köpte i lördags och berätta allt så fort vi har fått klartecken! För utan den grejen blir det inte som jag har tänkt mig.
 
Men nu ska jag kolla på film en stund innan det är dags att sova. Har en nervös och spännande dag framför mig imorgon! Måste upp tidigt dessutom men det är de värt.
 
 

Möte och telefon

Så kommer jag spendera min fredag på dagen. Ska upp tidigt imorgon för att hinna till ett möte vid 10. Efter det ska jag köpa med mig nån god lunch och sen åka hem för att sitta i telefon i två timmar ungefär. Ska ringa runt till fem olika.
 
Ska självklart myshandla med mamma imorrn också. Sen försvinner Olli iväg över helgen så vi får se vad som händer. Antingen blir det en lugn helg eller så blir det party, det får vi allt se.
 
Nu ska jag hämta en apelsin och kolla på någon bra film innan det är dags att sova.
 

6,8 i HBA1C!!

Känner mig så grym! På bara en månad har jag lyckats få ner mitt HBA1C på 6,8! Det här behövde jag verkligen! Nu är jag på rätt spår, bara att fortsätta jobba ner till 5 och kanske eventuellt 4 i HBA1C!
Trodde inte att jag skulle komma ner på 6 i HBA1C.. Har inte haft 6 i HBA1C på ca 6 år.. Detta är sjukt stort för mig! Nu är det bara att fortsätta i det här spåret.
Och dessutom, nu när min diabetes ligger bra, maten funkar hyfsat så kan jag smått börja träna nu känner jag. Ska prata lite med pappa om han kan fixa en grej till mig, gym är inte min grej så hoppas på detta då!
 
6,8 i HBA1C HELL YEAH!
 

Nervositeten stiger..

Nu är jag nervös! Fast mer förväntansfull än nervös. Jag vet att HBA1C kommer vara bra men jag vill ha det på 6 eller 7. Och nästa gång jag ska till ersta blir då om 3 månader och så länge orkar inte jag vänta på att få se ett bra HBA1C. Om det visar bra nu så kommer jag bli så taggad på att fortsätta, jag behöver det där braiga resultatet nu!
 
Ska strax slå på en film och mysa i sängen, hålla koll på blodsockret hela kvällen tills jag somnar. Somnade väldigt sent igår, låg uppe nästan hela natten och pratade med min killkompis. Ska försöka somna tidigare ikväll, känner mig trött redan nu så det blir nog inga problem.
 
Men nu! Blodsockerkoll!

3 februari

Idag är det återigen söndag och jag har varit i barkarby med mamma. Nu beställde jag äntligen grejen till min systemkamera! Men får den först om ca 2 månader.. Så det är bara att härda ut. Sen gick vi in i alla inredningbutiker som finns där. Jag är verkligen kär i ljus, ser jag ett ljus med doft så måste jag lukta. Får aldrig nog av ljus. Vi gick även in på IKEA för att köpa med oss doftljus hem, vi använder nog över 50 ljus varje helg haha. Vi tänder ljus i hela huset på helgerna och när dem är slut så fyller vi på med nya.
 
Nu ska jag snart testa mitt blodsocker sen hämta lite frukt och mumsa på till missade serier. På tisdag ska jag till Ersta och jag är redan nervös. Inte för att HBA1C kommer vara dåligt, jag vill verkligen ha det på under 7. Får jag 6 i HBA1C så vet jag inte vad jag gör! Det första jag ska göra är att maila min gamla läkare på atrid lindgren! Sen kommer jag grina sönder av glädje.
 
Nej nu måste jag kolla sockret!
5.0 är det bästa blodsockret man kan ha och det hade jag i lördags. Lycka!

Bra helg

I fredags myshandlade jag med mamma. På kvällen bokade jag bord på Tiger till mig, Leo, Olli och hennes tjej. Maten var som vanligt god där, så mysig restaurang, älskar när det åskar och regnar där inne myys. Blev både varmrätt och en banana splitt till efterrätt som var himelskt good. Vi satt kvar ett bra tag innan vi knallade hem till mig och spelade tecknet. Sen under kvällen kom Jeppe och hans kompisar och satt sig med oss så spelade vi alla öl-spelet. Min bror och jag bildade en pakt eftersom alla gav klunkarna till Jeppe och mig.
Vid 11 tiden så drar Jeppe, Malin, Jocke och Jens ut på krogen. Jag säger till alla att vi bör sluta dricka för annars kanske vi inte kommer in på krogen. När vi väl är framme och ska visa ID så är det inga problem för någon att komma in förutom när jag ska visa mitt ID.. Då frågar vakten hur jag mår och om jag är glad, sen kollar han extra mycket innan han släpper in mig haha.. Att vi inte skulle dricka mer skulle då inte ha kommit ifrån min mun haha..
Vi hade jättekul där inne, Leo bjöd mig på hela 3 drinkar. Första gången jag smakade White russian (?) Ingen aning hur den drinken stavas men den var i vilket fall jättegod, smakade choklad mums. Kom hem vid 3 och slocknade direkt.
 
I lördags var jag iväg med mamma och mormor. Vi åkte till sollentuna och kollade runt där och i slutet handlade vi inne på stinsen. Det blev paj och sallad till middag och det var riktigt mumsigt. Myste framför melodifestivalen med mamma och pappa. Dem gjorde ju inte lite fel när dem skulle visa snabbreprisen av låtarna, illa!! Efter det så skyndade jag mig ner och fixade mig lite snabbt innan Olli och hennes tjej kom till mig. Vi satt bara en stund hos mig innan vi drog ut på krogen än en gång. Det var ett speciellt tema, trafic night. Vi mötte Gurra som kom med tåget. Man fick ett band att ha runt handleden. 
Grönt = singel
Gult = censur
Röd = upptagen
Träffade Jonas där! Stod i kön till toan med Olli och hennes tjej som pussades, på min andra sida stod det ett annat par och pussades så jag stod där lite ensam, då kom Jona fram och höll mig sällskap.Skämde ut mig när jag kallade honom för björn först.. Han och hans bror är så sjukt lika så det är supersvårt att veta vem som är
vem. Chansade på att det var Björn men det var fel haha..
Det roligaste var nog att det var en 65+ gubbe där inne men det märktes inte på honom. Han dansade bra och slutade aldrig dansa. Han fick väldigt mycket uppmärksamhet så det var roligt :)
När vi dansade så råkade en av våra kompisar ramla in i en biffig kille och han blev rasande.. Hon sa ursäkta och att det inte var meningen men han släppte aldrig blicken från henne och till slut sa han "puttar du mig igen så dödar jag dig". Asläskig miin hade han..
Kvällen slutade inte lika bra. Det var så mycket folk att man inte ens kunde dansa. Man kunde bara stå helt still (om ens det..). Man blev puttad hit och dit, folk spillde dricka på en och jag vet inte vad.. Olli och hennes tjej drog tidigare och vid 2 tiden kände Gurra och jag att det inte var roligt att ens vara kvar. För mycket folk, att dem ens tar in så mycket folk.. Väntade med Gurra på hans buss sen knallade jag hem och slocknade vid 3.
En bra kväll som inte slutade lika bra. Men jag är nöjd i alla fall :)
 
 
Trodde att man skulle äta banana splitten med sked med tydligen skulle man äta den med kniv och gaffel haha!
 
Gurras, min, Ollis och hennes tjejs armband. Svårt att lista ut vilken som tilhör vem? ;)
 
 

Fy vilken bra fredag

Bästa fredagen på länge. Hade så sjukt kul igår, skrattade så mycket att jag har träningsvärk i magen nu haha..

Vaknade för 2 timmar sen och hade lågt socker, alkoholen som sänker blodsockret. Låg kvar i sängen lite innan jag gick upp och fixade frukost.
Snart ska jag iväg med mamma och mormor, blir nog stinsen eller något liknande. Ikväll lär det bli en dunderkväll om allt går som planerat, hoppas!

Ugång imorgon

Nu blir det att mysa ner sig i sängen och sova strax.
Imorgon ska jag myshandla med mami, käka hos Olli och efter det blir det utgång!

Låter som en bra fredag tycker jag! :)

RSS 2.0